
مقاله ولایت در قرآن کریم تفسیر و بررسی آیات با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ولایت در قرآن کریم تفسیر و بررسی آیات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ولایت در قرآن کریم تفسیر و بررسی آیات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ولایت در قرآن کریم تفسیر و بررسی آیات با word :
انما ولیکم الله و رسوله و الذین امنوا یقیمون الصلوه و یوتون الزکوه و هم رکعون .
آیه 55 سوره مبارکه مائده .
ولی شما تنها خدا و پیامبر او ست و کسانی که ایمان آورده اند همان کسانی که نماز زا بر پا می دارند در حال رکوع زکات می دهند .
در این پژوهش با انتخاب 10 آیه از سوره های آل عمران ،مائده، شوری و بقره برآنیم تا از دیدگاه قرآن به مساله ولایت بنگریم و با کنکاش در آیات به تعمق در این مساله پرداخته و جلوه های بیشتری از معارف قرآنی بر ما آشکار شود .
موضوع تحقیق :ولایت در قرآن کریم تفسیر و بررسی آیات
گروه معارف دانشگاه هنر ،واحد درسی :معارف اسلامی 2
استاد راهنما : جناب آقای زارعی رضایی
دانشجو : غزال صالحی :معماری 80
نیمسال دوم سال تحصیلی 84-83
تاریخ تحویل :30/3/1384
فهرست منابع وماخذ :
1- معارف اسلامی 2، علیرضا امینی و محسن جوادی ،فصل دوم ،امامت
2- ترجمه تفسیر المیزان ،استاد علامه طباطبایی (رض) ،جلد دوم
3- ترجمه تفسیر المیزان ،استاد علامه طباطبایی(رض)،جلد سوم
4- ترجمه تفسیر المیزان ،استاد علامه طباطبایی(رض)،جلد پنجم
انا انزلنا التوریه فیها هدی و نور یحکم بها النبیون الذین اسلموا للذین هادوا والربانیون والاخبار بما استحفضوا من کتاب الله وکانوا علیه شهدا فلا تخشوا الناس و اخشون و لا تشتروا بآیاتی ثمناً قلیلاً و من لم یحکم بما انزل الله فاولیئک هم الکافرین .
کتبنا علیهم فیها ان النفس بالنفس والعین بالعین و الا نف بالانف و الاذن بالاذن و السن و الجروح قصاص فمن تصدق به فهو کفاره له و من لم یحکم بما انزل الله فاولئک هم الظالمون .
و لیحکم اهل الانجیل بما انزل الله فیه و من لم یحکم بما انزل الله فاولئک هم الفاسقون
افحکم الجاهلیه یبغون و من احسن من الله حکماً لقوم یوقنون.
تورات را نیز نازل کردیم که در آن هدایت و نور بود وانبیاء که دین اسلام داشتند با آن در بین یهودیان حکم می کردند وهمچنین علمای ربانی و مربی مردم و خبرگان از یهود ونصرا به مقداری که از کتاب خدا حفظ بودند و بر آن شهادت می دادند طبق آندر بین مردم حکم می کردند (پس شما علمای یهود عصر حاضر به هیچ انگیزه ای احکام و آیات تورات را دگرگون مسازید نه به انگیزه ترس ونه به انگیزه طمع ) پس از مردم نترسید و تنها از من بترسید و به طمع مال و آقائی آیات مرا به بهائی اندک نفروشید که هر کس بدانچه خدا نازل کرده حکم نکند او و همفکرانش کافرند


مقاله حضرت محمد (ص) با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حضرت محمد (ص) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حضرت محمد (ص) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله حضرت محمد (ص) با word :
زندگى رسول گرامى اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) سرشار از نکاتى است که اگر با نگاهى نو به آن توجه شود، بسیارى از خط مشىها و سیاستهاى اصولى در حوزههاى مختلف علمى، معرفتى، اجتماعى، سیاسى، دفاعى و... شناسایى خواهد شد. بررسى دقیق و همه جانبه ابعاد مختلف زندگى این بزرگان، مخصوصا با شیوههاى جدید و بابهرهگیرى از آخرین دستاوردهاى علمى، از ضرورتهاى جوامع اسلامى است.
یکى از حساسترین و سرنوشتسازترین حوادث صدر اسلام، غزوه احزاب است. مورخان، این غزوه را بیشتر از آن جهتبا اهمیت مىدانند که آخرین صحنه تهاجم دشمن به نیروهاى اسلام و نقطه اوج اقدامات دفاعى مسلمین بود. اما آنچه کمتر در منابع تاریخى مورد توجه قرار گرفته، مدیریت این حادثه سرنوشتساز و مهم است.
مدیریت پیامبر اکرم(ص) در جریان این غزوه ابعاد مختلفى دارد. در مقاله حاضر کوشش شدهاست، در حد امکان یکى از اقدامات مدیریتى پیامبراکرم(ص) در جریان یکى از تدابیر آن حضرت یعنى «حفرخندق» مورد بحث و بررسى قرار گیرد. البته مقاله حاضر به مدیریتى که رسول الله(ص) در جریان حفر خندق اعمال فرمودند محدود نمىشود، بلکه موضوع اداره و بهرهگیرى کامل از این اقدام دفاعى هم مورد بحث قرار مىگیرد.
امام خمینی (ره)
نزدیک به نود سال قبل شهر خمین صحنه نزاع و درگیری خوانین محلی بود که کشمکش آنها بر سر تصاحب املاک، مال و جان رعایا را به مخاطره انداخته بود. در این میان آقا سید مصطفی مایه آرامش برای اهالی و مانع بزرگی برای زورگویان دولتی و خوانین بود. او به مقابله با ستمگریها برخاست و خانه خود را با دیوارهای بلند و برجهای متعدد سنگر دفاع از اهالی شهر قرار داد. توطئهها بالا گرفت از این رو آقا سید مصطفی برای شکایت از خوانین ستمگر دیار خود راهی اراک شد اما در میان راه توسط عوامل خوانین محلی خلع سلاح گشته و به شهادت رسید. این در حالی بود که روح الله کوچکترین فرزندش پنج ماهه بود. او که در روز ولادت حضرت زهرا (مصادف با سال 1281 ه.ش) چشم به جهان گشوده بود یادگار کوچک پدر شد.


پروژه پرورش ماهی با word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه پرورش ماهی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه پرورش ماهی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه پرورش ماهی با word :
پروژه پرورش ماهی با word
مقدمه:
امروزه در همه کشورها وقتی که بحث تولید میشود و جهت شاخصهای رشد قتصادی ،درآمد ناخالص ملی کشورها مطرح میشود مراکز تولیدی بیشتر مورد نظر قرار می گیرند.
تولید گوشت و فرآوردهای گوشتی نیز جایگاه ،ویژه خود را پیدا می کند . پس از چند دهه تولید فراورده های پروتئینی جایگاه پرورش ماهی ماهی و استفاده از ماهی به عنوان منبع پروتئینی مناسب در سبد روزانه مصرفی همه جوامع نموده پیدا می کند.
در کشورهای اروپای مصرف سرانه ماهی در سبد مصرفی سالانه به ازای هر نفر 15الی 20 کیلو گرم است حال انکه این میزان ماهی در کشورهای آسیایی به مقدار 1 الی 5 کیلو میرسد که البته در جند سال اخیر بیشتر به این امر توجه شده است زیرا بیش از نصف مواد پروتئین آن جذب بدن میشود وانسان بعنوان عاملترین آفریده پروردگار حیف است که ازارزش موهبتها ونعمت ویژه خدادادی بی بهره باشد
قزل آلا نخستین گونه از خانواده آزاد ماهیان است که به عنوان غذای اصلی انسان رشد و پرورش یافت. در حال حاضز این ماهی سهم با ارزشی در تأمین غذای انسان دارد، علت این امر فقط ارزش غذایی بالای این ماهی و کمیاب و گران شدن ماهیان وحشی که از طبیعت صید می شوند نیست، بلکه به این دلیل است که این ماهیها غنی از چربی های اشباع نشده ای هستند که وجودشان در غذای سالم ضروری است.
ماهی قزل آلای پرورشی را به شکل های مختلفی می توان به عمل آورد و به بازار فروش و مصرف عرضه می شود این شکل ها شامل ماهی تازه ، ماهی منجمد، ماهی شور و بسته بندی شده (فیله و استیک) می باشد.
تخم ماهیان را می توان به صورت خاویار مرغوب عمل آوری و عرضه نمود.
روش های جدید پرورش ماهی در آب شیرین نیز همانند پرورش ماهی در آب شور در جهت تولید بیشتر و بهتر و تغییراتی یافته اند،اما پرورش دهندگانی موفقترند که بتوانند با برنامه ریزی مناسب ماهی قابل طبخ یا بازاری را در زمان مناسب و با قیمت مناسب به بازار عرضه کنند
تا بدین ترتیب بتوانند با فروش ماهی به قیمت بالاتر بخش بیشتری از هزینه های تولید را جبران نموده و به سود بیشتری دست یابد پرورش قزل آلا صنعت جالب و جذابی است اما پیوسته در حال یافتن رقیب می باشد.
محدودیت های موجود در زمینه منابع آب و هوا باعث شده است که بهره برداری دو یا چند منظوره و چند بار از منابع آب همواره مد نظر قرار گیرد که این روش بهره برداری در بسیاری از کشورها متداول است.
در کشورمان با میزان بارندگی متوسط سالیانه کمتر از یک سوم متوسط بارندگی دنیا جزء مناطق نیمه خشک محسوب می شود لذا تلاش برای بهره برداری حداکثر از منابع آب و خاک در کشور بسیار ضروری است برسی ها نشان می دهد که بالغ بر 70% از منابع آب قابل دسترس در کشور صرف فعالیت های کشاورزی می گردد که عموماً از طریق چاه ها و چشمه ها و قنوات استحصال می شود.
شرح تولید و خدمات:
ابتدا مروری بر روش های پرورش ماهی
مهمترین مسئسسله در راه دستیابی به هر نوع پرورش ماهی پیدا کردن و دسترسی به یک محل مناسب برای پرورش ماهی است دو پارامتر ضروری برای این کار لازم است.
1 وجود منابع تأمین آب تمیز به مقدار کافی و با ویژگیهای شیمیایی مناسب می باشد.
2 محل مورد نظر باید از نظر دسترسی در وضعیت مطلوبی باشد به عنوان مثال یک مزرعه پرورش ماهی که از بازار فروش و محل تهیه و تأمین غذای ماهی فاصله زیادی داشته باشد ممکن است به علت بالا بردن هزینه های حمل و نقل و تولید مقرون به صرفه و فاقد سود دهی نباشد.
منبع تأمین آب
مقدار ماهی زنده در یک مزرعه معمولاً بر حسب تن محاسبه می شود که باید از منبع تأمین آب به نسبت 5 لیتر در ثانیه به ازای هر تن ماهی زنده برخوردار باشد بیشترین میزان آب مورد نیاز مزرعه پرورش ماهی قزل آلا زمانی می باشد که ماهی ها از نظر متوسط وزن در بالاترین حد خ
ود باشند.
خواص شیمیایی آب
لازم است که آب مرفی مزرعه پرورش قزل آلا فاقد هرگونه آلودگی باشد میزان اکسیژن آب باید به نسبت 100% باشد آبی که دارای PH خنثی یا قلیایی ضعیف و PH آن در حد 5/7 تا 7 باشد برای پرورش قزل آلا مناسب است.
محل مورد نظر:
محل مورد نظر می تواند تهیه شده باشد از کانالهای استخرهای دراز بتونی، حوضچه ها
ی (تانکی) پرورش ماهی، سواحل محصور، استخرهای خاکی، پرورش در آب دریا به صورت قفس در کشور ما متداولترین روش پرورش ماهی بخصوص ماهی قزل آلا در استخر های بتونی و کانال های دراز بتونی می باشد.
پرورش ماهی که برای مصارف استفاده می شود گونه ای است که پس از مراحل پرورش ماهی (حداکثرتولید 8 ماهه) که معمولاً 400 تا 500 گرم مصرف استاندارد آن می باشد یک پرورش ماهی می تواند به گونه های زیر ماهی و فعالیت تولید و تکثیر نماید.
1 بسته بندی ماهی منجمد
2 فیله کردن ماهی
3 فروش (تخم ریزی و تکثیر)
4 فروش بچه ماهی
5 فروش ماهی برای مصارف
شرح تولید وپرورش وتکثیر ماهی قزل آلا:
قز ل آلای رنگین کمان موجود در ایران به نام ملی oncorhynghus mykiss
یکی از ماهیان پرورشی مزارع پرورش ماهی است وبه دلیل خوب دست آموزشدن وقابلیت سازگاری با آب و هوا محیط بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
این نوع ماهی بومی منطقه ایران نیست بلکه در آلاسکا و کالیفرنیا و وسواحل شمال غرب آمریکا زیسته ودر کشورما برای اولین بار در سال1336 بوسیله دکتر معتمد به طور آزمایشی در کرج مورد توجه قرار گرفت وبدین زمان پرورش آن متداول گردید.
موجودیت این کارگاه در سال اول سرمایگذاری فقط پرورش است زیرا که برای تکثیر نیاز به ماهیان مولد است امید است که در سال های آتی با ایجاد سه فاز تولیدی به پرورش وتکثیر ان بپردازیم.
فاز اول: تکثیر وپرورش فصلی ماهی
فاز دوم: تکثیر وپرورش خارج از فصل بهار( رژیم نوری)
فاز سوم: تکثیر وپرورش تابستانه (رژیم نوری )
مبحث تکثیر:
ماهی قزل آلا به شکل طبیعی در فصل پاییز وزمستان تکثیر میشود وبه صورت مصنوعی ، تخم واسپرم ماهی ماده ونر پس از لقاح در سالن های آنکولاباسیون خوابانده میشود تا به مراحل تخم چشم زده ، هحچری، بچه ماهی ، انگشت قد وپرواری برسد.
تخم سبز:
در زمان تکثیر ماهی قزل آلا تخمکها واسپرمها هر کدام از ماده ونر با هم لقاح می شوند وتقسیمات میتوز و میوز ، انجام می شود وتوده سلولی شکل می گیرد، معمولا تا 48 ساعت پس از لقاح تخم سبز قابل حمل است ولی پس از ان باعث تلفات شدید می شود.
تخم چشم زرد: بسته به دمای اب کارگاه در فصول مختلف تخم سبز پس از طی 11الی 18 روز چشم زده می شود . طیبیعتا در دمای بالا ( فصل بهار وتابستان) این مدت زمان پیرامون 11 رو ز در فصل طبیعی تکثیر(زمستان وپاییز) این زمان پیرامون 18 روز دور می زند. در این مرحله تخم چشم زده قابل فروش است که اکثرا در این مرحاه تخم ها را حمل می کنند. که قیمت معمولی در سال جاری حدود 70ریال به ازای هر تخم ،ودر فصل بهار و تابستان بدلیل عرضه کم وتقاضای زیاد در این فصول به مبلغ 100 ریال هم افزایش می یابد.
حالت هحجری:
پس از مرحله چشم زدگی مرحله هحجری است که در این مرحاه لازمه دارای یکسر زرده است وتغذیه نمی شود بلکه از همان یکسر زرد تغذیه ورشد می کند و حاصل می شود تا حالت فعال شدن ونگهداشت خود بین کف وسطوح آب تغذیه نمی شود وپس از آن شروع به تغذیه می شود .
حالت های بعدی: پس از مراحل فوق نوبت میرسد به انتقال ماهیان50 گرم به بالا در استخرهای کوچک وبعد از ان به نسبتهای وزن ماهی در استخرهای بزرگ.
فاز رژیم نوری :
رژیم نوری دارای دو فاز نور بلند ونور کوتاه است مه مراحل رسیدگی تخم ها و اسپرم ها در ماهیان ماده ونر در دو مرحله ، مرحله اول (18 ساعت نور و6 ساعت تاریکی) ، ومرحله دوم(18 ساعت تاریکی و6 ساعت نور ) انجام می شود .در پایان مرحله نور کوتاه رسیدگی تخم ها و اسپرم ها حاصل می شود وماهیان قابل تکثیر می شوند در زمان رژیم نوری بازار فروش تخم ماهی و بچه ماهی داغ تر و بهتر است.
مبحث پرورش:
همانطور در ابتدای کار گفته شده پرورش ماهی می تواند به چند روش اجرا شود 1) پرورش در قفس 2) پرورش در استخرهای خاکی 3) پرورش در استخرهای بتونی گرد ی یا مستطیلی
ماهی قزل الا در آبهای صاف وزلال و شفاف شرایط رشد بیشتری وبهتری خواهد داشت که اب آن دارای سرعت جریان مناسب رشد ماهی باشد آب چشمه وچاه با وجود اکسیژن ناچیز در صورت هوا دهی و اکسیژن دهی مناسب برای پرورش قز ل آلا است. دمای مناسبc14 بهترین دما برای غذا دهی ماهی قزل آلا است.
پرورش ماهی در دو مرحله حد وسط جهت فروش بچه ماهی و فروش ماهی پرواری است.
پرورش بچه ماهی :
در هر گروه سنی و وزنی ماهی وسایز آن در ابعاد استخرها تعداد مشخص بچه ماهی ریخته می شود ودرهرمرحله پارامترهای مربوط به تغذیه از نظر در صد پروتئین مصرفی وسایر موارد مربوط به آنالیز مقدار رعایت می شود در بحث ماهیدار کردن اسخرها موارد ذیل باید رعایت شود مثل سرعت جریان آب (استاندارد 2_3 cm)، تعویض آب استخرها با مدت زمان مشخص که بستگی اکسیژن آب ، آمونیاک آب وخیلی از پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در بردارد.
تعداد بچه ماهیان در استخرها :
در بحث تراکم بچه ماهیان تا حالت پرواری بستگی به شرایط هر کارگاه ومیزان آبدهی هر استخر ،ثابت یا کم شدن ورودی ، وضعیت خود استخرها از نظر شرایط آبگیری و شستشو و آلودگی یا عدم آلودگی آب متفاوت است.در شرایط استاندارد مزرعه در تراکم های معمولی یا تراکمهای 5/
1تا 2 برابر پرورش داده می شود .
مبحث رقم بندی:
در مبحث رقم بندی حتما مواردی مثل قطع غذا بدلیل جلوگیری از استرس به ماهی باید رعایت شود معمولا در اوزان ، بین میل به تغذیه در بچه ماهیان زیاد است حالت هم جنس خواری
فراوان دیده میشود.بیشترین رقم بندی را برای جلوگیری از رفابت غذایی بکار می برند چون که ماهیان بزرگتر در غذا نسبت به ماهیان کوچکتر فعال تر اند. رقم بندی در انواع اتوماتیک ماشینی ، رقم بندی اتوماتیک حوری ،هیوم،ورقم بندی دستی انجام شود.
فواید رقم بندی:
1)جلوگیری از عمل هم جنس خواری
2) ایجاد ماهیان همسان در استخرها
3)آسان شدن انتخاب دانه بندی
4) جلوگیری از رقابت غذایی
معایب رقم بندی:
1)نقصان در رشد بدلیل قطع غذایی48 ساعته
2)استرس در ماهیاندر اثر رقم بندی
تغذیه :
به جرات می توان گفت تغذیه مهم ترین رکن در نگاه صنعتی به بحث پرورش ماهیان و بهره وری مراکز تولید این فراورده است در شرایط بچه ماهی وبچه ماهیان انگشت قد میزان پروتئین در آنالیز غذایی آنها بیشتر از اقلام دیگر است.
چون رشد ومیزان افزایش وزن ،شکل بندی واستخوانبندی بچه ماهیان بستگی فراوان به ان دارد. البته در صورت کمبود ویتامین ها و افزودنیها ی دیگر غذایی معمولا بصورت پودر خیس شده در آب ومخلوط با غذا استفاده میگردد. هر کدام از اقلام غذا مثل غذای تر ،مرطوب وخشک با درصد رطوبت متفاوتی بترتیب (60تا80%)-(20تا40%)-(8تا12%) می باشد.
سایزهای غذا برای بچه ماهیان تا مرحله پرواری متفاوت است واز غذای آغازین مثل sft000-،sft000،sftتاsft1،sft2،sft3 ،fft،gft1،gft2 در نظر گرفته می شود. که برای داروها وبچه ماهیان ازغذاهای خارجی مارک فرانسه مثل بیومار وبرای بچه ماهیان از 5 گرم به بالا از چند شرکت در هشتگرد استفاده می شود.
در حال حاظر غذای دست ساز در این طرح توجیهی به سایزهای ماهیان داده نمیشود ولی در برنامه های آتی مورد گنجانده خواهد شد.
ضریب تبدیل غذایی:
به زبان ساده تبدیل غذای مصرفی روزانه به گوشت در بدن ماهی است. اینکه به ازای هر کیلو گرم غذای مصرفی چقدر به گوشت تبدیل می شود. مصرف غذای sft2برای بچه ماهیان 4گرمی ظرف 19 روز در فصل بهار با دمای 13-14
Cبا6 وعده غذایی واستفاده از غذایی چند ظریب 6% رادر برداشت که بصورت آزمایشی در سال اول انجام میشود .
پاکداشت محیط زندگی آبزیان:
بدلیل تجمع فضولات ،بستن خزه وجلبک کف ودیواره اسخرها وتغیرات شیمیایی آب و پارا
مترهای مربوط به آب مثل ph،اکسیژن، گاز کربنیک وغیره لازم است حداقل هر 15 روز یکبار این کار را انجام شود.
ضد غفونی استخرهای حاوی ماهی:
بدلیل وجود بعضی از باکتریها و قارجها گروه سایر وکنیگازیس از داروهای رایج مثل کات کبود(سولفات مس) ومالاشیت گرین برای کنترل آن استفاده می گردد.بدیهی است در تمامی مراحل تولید اعم از تکثیر،تولید، بچه ماهی، پرواری، تغذیه، ضدعفونی ،فروش، مدیریت کارگاهی،تعامل با کارگر، انظباط درارتباط همه بخشها مهمترین رکن در رسیدن به بهروری مناسب وسود ویژه سالانه می باشد که باید در تمامی مراحل آن رعایت شود.%
برگرفته شده ازتحقیق وسئوال ازجناب آقای مهندس فرامرز جانعلی نیا کارشناس شیلات شرکت پرورش ماهی قزل آلای وحدت، باتشکر فراوان
ماشین آلات مورد نیاز:
شرح تعداد
مشخصات فنی ارزش کل (ریال)
اتومبیل یک دستگاه نیسان سردخانه دار 103000000
اتومبیل یک دستگاه برای استفاده اختصاصی شرکت ،پیکان با یک سری تجهیزات مورد نیاز 70000000
موتورسیکلت دو دستگاه هوندا CG125 – برای استفاده شرکت هر یک به ارزش 10000000 ریال 20000000
کامیون خاور یک دستگاه خاور با تانکر حمل بچه ماهی و ماهی با چهار عدد کپسول اکسیژن و متعلقات 170000000
جمع کل ماشین آلات 363000000
تجهیزات و ابزار آلات مورد نیاز:
شرح تعداد مشخصات فنی ارزش کل(ریال)
یخچال یک دستگاه یخچال آزمایش برای مصارف تلفات ماهی و غیره 7500000
باسکول یک دستگاه پانصد کیلوئی سیار 1000000
پمپ آب سه دستگاه با آب دهی 6 اینچ مجموعاً به ظرفیت 300 لیتر در ثانیه و با تأسیسات کافی 18000000
تراف هفتادو پنج عدد کالیفرنیایی، فایبرگلاس با ماشین آلات و لوله کشی 70000000
سینی سیصد عدد فایبر گلاس با ضخامت 5/2 50000000
ترازوی دیجیتال یک دستگاه با یک درصد دقت و ظرفیت 5 کیلوگرم با قابلیت استفاده و نصب روی کامپیوتر 20000000
بخاری نفتی سه دستگاه برای استفاده گرمایی 1500000
کفکش چهار عدد هر یک دو اینچ برای مواقع ضروری با تجهیزات و لوله و اتصالات 6000000
ونیرو دوازده عدد برای پرورش بچه ماهی های خریداری شده 30 گرمی تا 100 گرمی 44000000
جمع کل تجهیزات و ابزار آلات مورد نیاز 218000000
اثاثه :
شرح تعداد مشخصات فنی ارزش کل (ریال)
اثاثه اداری یک سری میز و صندلی و ماشین حساب و. . . 5000000
وسایل آشپزخانه یک سری میز و صندلی و اجاق گاز و فرش برای اتاق کارگران
10000000
کامپیوتر یک دستگاه کامپیوتر با چاپگر و میز و صندلی برای دفتر کار 15000000
جمع کل 30000000
ملزومات :
شرح تعداد مشخصات فنی ارزش کل (ریال)
ملزومات اداری یک سری لوازم و تحریر و غیره . . . 2000000
ملزومات کارگاهی چهار سری لباس کار، ساچوک و رقم بندی 2000000
سایر ملزومات 1500000
جمع کل ملزومات 5500000
ساختمان ها:
شرح مساحت مشخصات فنی ارزش کل(ریال)
استخر 2000مترمربع بتونی با احتساب کانالهای ورودی وخروجی آب 320360000
کانال اصلی آب ورودی 165 متر بتونی با عرض4متر با زیر سازی با عمق 2متر 44400000
کانال اصلی آب خروجی 135 متر بتونی با عرض متوسط5/1وعمق2متر 20000000
دریچه های آب وروی وخروجی 200 متر چوبی، تور آلومینیومی وکشوی گالوانیزه 12480000
دیوار حفاظتی 120 متر پی سنگی به ارتفاع 2متر و 5/1متر عزض بلوک سیمانی 14000000
سالن پرورش 400 مترمربع بلوک سنگی به ارتفاع 6متر وسقف ایرانیت 6000000
بند انحرافی 1واحد به ابعاد 5/1، 9/2، 4/3، 3 متر .دریچههای تنظیم آب با مصالح بتون آرمه 50000000
انبار 50 مترمربع بلوک سیمانی وسقف ایرانیت 25000000
اتاق کارگری 25 مترمربع بلوک سیمانی وسقف آهن 15000000
سرویس بهداشتی 15 مترمربع بلوک سیمانی وسقف آهن 15000000
دفتر کار 48 مترمربع بلوک سیمانی وسقف آهن 20000000
ساختمان شبکه برق 12 مترمربع بلوک سیمانی وسقف ایرانیت 7500000
نگهبانی 24 مترمربع بلوک سیمانی وسقف آهن در دو طرف محوطه به اندازه 12متر هرکدام 25000000
جمع کل 3194 745740000
% ضمنا استهلاکات ساختمان به روش خط مستقیم در این طرح در نظرگرفته شده است.%
زمین:
برای اجرای چنین طرحی مبلغ 450000000 ریال به مساحت 8000 متر در نظر گرفته شده شرایط محیطی زمین باید در خارج از شهر و در حریم بستر رودخانه یامنبع تامین کننده اب دیگری که وجود داشته باشد.
تاسیسات مورد نیاز:
شرح مقدار مساحت مشخصات فنی ارزش کل(ریال)
احداث شبکه 600 متر احداث خط 20 کیلو وات هوایی با تیر سیمانی وکابل است
اندارد 7000000
احداث پست برق احداث یک دستگاه پست 20 کیلو وات هوایی وخرید ترانس 100 کاوا با تجهیزات کامل 20000000
تابلوی برق مادر با تجهیزات 4000000
سایه بان 250 متر مربع اسکات فلزی وسقف ایرانیت جهت پرورش بچه ماهی 7700000
سیم کشی وروشنایی محوطه 600 متر شامل خرید ونصب تیرهای بتونی وخرید کابل 5000000
حفاری چاه 4 حلقه درعمق 7متر دربستر رودخانه برای پرورش بچه ماهی ها با
کوله گذاری 20000000
جمع کل تاسیسات 63700000
نیروی انسانی:
مدیر طرح تولید: دارای مدرک کارشناسی در رشته شیلات یا مدیریت تولید ،با تجربیات کافی
کارشنااس تولید: دارای مدرک کازشناسی در رشته شیلات با تجربیات کافی
حسابدار: دارای حداقل مدرک کاردانی در رشته حسابداری ، مسلط بر علم وحرفه حسابداری
راننده: 1) یک نفر برای استفاده کامیون و نیسان
2) یک نفر برای استفاده اتومبیل پیکان
کارگر واحد: کارگران موجود نیاز حداقل4 نفر آشنایی با پرورش ماهی
نگهبان: یک نفر برای حفاظت از اموال ومحیط پرورش ماهی
شرح تعداد حقوق ماهیانه جمع حقوق سالیانه 12 ماه جمع حقوق پرداختی هر یک پرسنل با احتساب پاداش و عیدی
مدیر طرح 1 4000000 48000000 56000000
کارشناس تولید 1 3500000 42000000 49000000
حسابدار 1 2500000 30000000 35000000
راننده 2 4000000 48000000 56000000
نگهبان 1 2000000 24000000 28000000
کارگران 4 6000000 72000000 84000000
جمع 2000000 264000000 308000000
بیمه 23% سهم کازفرما 6600000 60720000 708400000
جمع 26600000 324720000 378840000
مواد اولیه مصرفی:
عوامل موثر در رسیدگی جنس ماهیان دما، تغذیه، عناصر معدنی
دما:
ماهیان قرل آلای رنگین کمان باید حداقل 6 ماه قبل از تخم ریزی در آبی که دارای دمای حدود 5/12 درجه سانتی گراد است زیست نماید.
تغذیه:
میزان غذای ماهیان بستگی به میزان رسیدگی جنسی و اندازه تخم های موجود است.
اگر چه دسترسی به غذای کافی و کامل تأثیر زیادی بر فیزیولوژی تولید مثل و فروش دارد.
جدول تعداد دفعات تغذیه ماهی با توجه به اندازه ماهی (گرم)
اندازه ماهی (گرم) 30% 45% 68% 91% 82/1 6/3 1/6 1/15 45
دفعات تغذیه 8 8 6 6 5 4 4 3 2
انواع غذا بر حسب مواد تشکیل دهنده و میزان رطوبت
1 غذای تر
2 غذای مرطوب
3 غذای خشک
جدول مواد معدنی مورد نیاز در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
کلسیم فسفر منیزیم سدیم پتاسیم گوگرد کلر
5% 7% 5% 30% الی 1 30% الی 1 5% الی 3 5% الی 1
واحد: به ازای میلیگرم بر هر کیلوگرم ماهی
جدول دفعات غذا دهی در شبانه روز بر حسب گرم
تعداد دفعات (گرم) 50 الی 400 400 الی 2000 2000 الی 5000
3 2 1
جدول جیره غذایی مورد استفاده ماهیان قزل آلا بر حسب درصد
نوع مواد غذایی ترکیبی غذای اغازین غذای پرواری غذای مولدین
آرد ماهی هرینک با 70% پروتئین 44 24 34
آرد پر 5 5 5
ضایعات خشک کشتارگاهی مرغ با 58% پروتئین خام 5 7 6
آرد سویا با 49% پروتئین 5 7 6
آرد گلوتن ذرت با 60% پروتئین خام 7 9 7
مخمر آبجو 5 5 5
آرد یونجه 0 0 4
آرد گندم با 80% پروتئین 10 6/17 21
آرد گلوتن گندم با 80% پروتئین 3 0 0
مخلوط ویتامین ها 2 2 2
مخلوط مواد معدنی 1 1 1
جمع کل مواد 100% 100% 100%
سایر مواد مصرفی:
درصد مواد غذایی پلت های مرطوب برای تغذیه ماهیان بازاری
انواع برحسب درصد
ماهی خام چرخ شده 50
آرد ماهی چرب 22
آرد سویا 22
روغن ماهی 3
پدید پتاسیم 2%
آلجینات 1
فسفات دی کلسیم 136%
ویتامین b 2%
ویتامین E 04%
کلر و سدیم 24%
جمع 100%
درصد مواد غذایی پلت های خشک برای تغذیه ماهیان بازاری
انواع برحسب درصد
آرد ماهی 20
سویای روغن گرفته 69
گلوتن ذرت 10
میتونی 026%
لیزین 010%
مخلوت ویتامین ها 06%
مخلوت مواد معدنی 01%
مخلوت مواد معدنی 01%
جمع 100%
هزینه های ثابت:
به هزینه های اطلاق می شود که در طول یک دوره فعالیت تولیدی ثابت ، یعنی برای تولید یک واحد ودر کل متغیره بوده که شامل موارد زیر میباشد.
1 هزینه استهلاک
در این روش اسنهلاک به روش خط مستقیم محاسبه می شود.
ارزش اسقاط – قیمت تمام شده
عمر مفید
استهلاک اثاثه با عمر مفید 10 سال
0 –30000000
10 سال
استهلاک هر سال 3000000 =
استهلاک ماشین آلات با عمر مفید
150000000 – 363000000
20 سال
استهلاک هر سال 10650000=
استهلاک تجهیزات با عمر مفید15 سال
50000000 – 218000000
15 سال
استهلاک هر سال 11200000=
استهلاک سا ختمان با عمر مفید 20 سا ل
400000000- 74574000
20 سال
استهلاک هر سال 17287000=
استهلاک تاسیسات با عمر مفید15 سا ل
0 – 63700000
15سال
استهلاک هر سال 427000=
استهلا کات
( ارقام به هزار ریال می باشد)
ردیف شرح کل سرمایه گذاری سال اول سال دوم سال سوم سال چهارم سال پنجم
1 اثاثه 30000 3000 3000 3000 3000 3000
2 ما شن آلات 363000 10650 10650 10650 10650 10650
3 تجهیزات 218000 11200 11200 11200 11200 11200
4 ساختمان 745740 17287 17287 17287 1
7287 17287
5 تاسیسات 63700 427 427 427 427 427
جمع 1420440 39864 39864 39864 39864 39864
2 هزینه بیمه
سال سال اول سال دوم سال سوم سال چهارم سال پنجم
مبلغ 11000000 12650000 14547500 16729625 19239000
مبالغ فوق برای سال های آتی 10% افزایش یافته است.
3 هزینه نیروی انسانی
سال سال اول سال دوم سال سوم سال چهارم سال پنجم
مبلغ 378840000 435666000 501015900 576168285 662593527


مقاله فیدبک و اصول مهندسی با word دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فیدبک و اصول مهندسی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیدبک و اصول مهندسی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فیدبک و اصول مهندسی با word :
فیدبک و اصول مهندسی
فصل اول :
مقدمه :
فیدبک مشخصه اصلی زندگی است. پروسه فیدبک بر چگونگی رشدها، واکنش ها به استرس و چالش و تنظیم فاکتورهایی مثل دمای بدن، فشار خون و سطح کلسترول تاثیر می گذارد. مکانیسم عملکرد در هر سطح، از تعامل پروتئین ها در سلول ها به تعامل ارگانیسم ها در اکولوژی های پیچیده می باشد.
در این فصل، مقدمه ای بر مفهوم اولیه فیدبک و اصول مهندسی مربوط به کنترل داریم. ما بر مثال های قدیمی و فعلی با هدف مفهوم سازی برای ابزارهای فعلی در فیدبک و کنترل متمرکزیم – اغلب اطلاعات این فصل از [155] انتخاب شده است و مولفین تا حد زیادی از مقالات و نوشته های Roger Brockett و Gunter Stein در این فصل استفاده می کنند.
1 – 1 فیدبک چیست ؟
سیستم دینامیکی سیستمی است که عمل آن در طول زمان، اغلب در پاسخ به نیرو یا محرک خارجی تغییر می کند. اصطلاح فیدبکبه موقعیتی اشاره دارد کر آن 2 (یا چند) سیستم دینامیکی به یکدیگر مرتبطه به طوری که هر سیستمی که بر سیستم دیگر و دینامیک هایش تاثیر می گذارد تا حد زیادی به هم متصل می شود. استدلال علّی ساده درباره سیستم فیدبک دشوار است زیرا اولین سیستم بر سیستم دوم و سیستم دوم بر سیستم اول تاثیر و گذارد، که باعث استدلال مبتنی بر دور می شود. این امیر باعث و شود استدلال مبتنی بر علّت و معلول دشوار شود و لازم است سیستم به طور کلی آنالیز شود.
نتایج این کار این است که عمل سیستم های فیدبک اغلب نا معقول است و بنابراین لازم است تا به روش های فرمال متوسّل شد تا آنها را درک نمود. شکل 1 1 که در دیاگرام خانه ای ترسیم شده است طرح فیدبک را شکل C می دهد . اغلب از اصطلاحات حلقه باز و بسته زمانی که به چنین سیستم هایی اشاره می کنیم، استفاده می کنیم. سیستم زمانی حلقه بسته نامیده می شود که سیستم ها در سیکل یا چرخه اتصال زنجیری دارند همانطور که در شکل a 1. 1 نشان داده شده است. اگر پیوند را بشکنیم، پیکره بندی به صورت سیستم حلقه باز مشاهده می شود، طبق شکل b1. 1 –
شکل C 1. 1 : سیستم های حلقه باز و بسته (a) خروجی سیستم ! به صورت ورودی سیستم 2 و خروجی سیستم 2 ورودی به صورت سیستم 1 استفاده می شود، که باعث ایجاد سیستم حلقه بسته می گردد. (دا) اگر پیوند بین سیستم 2 و سیستم 1 برداشته شود، سیستم، سیستم حلقه باز نامیده می شود.
شکل 2 1 : رگولاتور گریز از مرکز و موتور بخار. رگولاتور از مرکز و موتور بخار. رگولاتور گریز از مرکز واقع در سمت چپ متشکل از مجموعه توپی های طیّار است زمانی که سرعت موتور افزایش می یابد، جدا می شوند. موتور بخار واقع در سمت راست از رگولاتور گریز از مرکز استفاده می کنند تا سرعت را تنظیم کنند. (در قسمت بالا و سمت چپ چرح طیّار) همانطور که در ابتدای این فصل توضیح داده شد، منبع اصلی مثال های سیستم فیدبک بیولوژی است. سیستم هایی بیولوژیکی از فیدبک در روش های فارق العاده، در مقیاس هایی با رنج مولکولی به سلولی، (ارگانسیمی به اکو سیستمی استفاده می کنند. یک مثال تنظیم توکز در جریان خون از طریق تولید از سومین و گلوکاگون توسط پانکرانس است. بدن سعی در ثابت نگه داشتن غلظت گلوکز داشت، که توسط سلول های بدن برای تولید انرژی استفاده می شود. زمانی که سطوح گلوکز افزایش می یابد (بعد از خوردن غذا برای مثال) ، هورمون انسولین آزاد شده و باعث می شود بدن گلوکز اضافی را در کبد ذخیره کند.
زمانی که سطوح گلوکز پایین است، پانکراس هورمون گلوی گون را ترشح می کند که تاثیر معکوس دارد. با اشاره به شکل 1 – 1 ، کبد را به عنوان سیستم 1 و پانکراس را به عنوان سیستم 2 مشاهده می کنیم. محصول حاصل از کبد غلظت گلوکز در خون و محصول حاصل از پانکراس مقدار انسولین یا گلوی گون تولید شده است. تاثیر متقابل بین ترشح انسولین و گلوکاگون در کل روز به ثابت نگه داشتن غلظت گلوکز خون حدوداً mg 90 در ML 100 خون کمک می کند.
مثال اول مهندسی سیستم فیدبک رگولاتور گریز از مرکز، است که در آن شگفت موتور بخار به مکانیسم توپی طیّار متصل می شود که خودش به دریچه کنترل موتور بخار متصّل است، طبق شکل 2 1 . سیستم به گونه ای طراحی شده است که با افزایش سرعت موتور (شاید به علت کاهش لُود موتور) ، توپی های طیار جدا شده و پیوند باعث می شود دریچه کنترل موتور بخار بسته شود. و در نتیجه این امر سرعت موتور را کاهش داده، به طوری که باعث می شود توپی های طیّار به سمت هم بر گرفتند.مدل سازی این سیستم به صورت سیستم حلقه بسته در نظر با گرفتن سیستم 1 به عنوان موتور بخار و سیستم 2 به عنوان رگولاتور است.
2 . 1 کنترل چیست ؟
اگر رگولاتور های توپی طیّار به درستی طراحی شده باشند، سرعت موتور را ثابت، مستقل از شرایط یودینگ نگه دارند. رگولاتور گریز از مرکز حاصل از موتور بخار است هستند، که بر انقلاب صنعتی دامن زد.
فیدبکویژگی های بسیار جالبی دارد که در طراحی سیستم ها به کار گرفته می شود. مانند مثال تنظیم گلوکز یا رگولاتور توپی طیّار، فیدبک سیستم را در تاثیرات خارجی انعطاف پذیر می سازد. آن همچنین برای ایجاد عمل خطی خارج از مولفه های غیر خطی استفاده می شود، روش متداولی که در الکترونیک کاربرد دارد. عموماً، فیدبک به سیستم این امکان را دهد که به اغتشاشات خارجی و تغییرات عناصر جداگانه اش غیر حساس باشد. فیدبک معایب بالقوای نیز دارد. آن نا پایداری پویا در سیستم ایجاد می کند که باعث نوسان یا حتی رانش
می شود. عیب دیگر، مخصوصاً در سیستم های مهندسی، این است که فیدبک باعث نویز نا خواسته سنسور در سیستم می شود که نیازمند فیسترینگ دقیق سیگنال هاست. به همین دلایل است که بخش اصلی بررسی سیستم های فیدبک به گسترش درک دینامیک ها و برتری روش ها در سیستم های دینامیکی اختصاص می یابد.
سیستم های فیدبک در سیستم های مهندسی و طبیعی رایج هستند. سیستم های کنترل باعث حفظ محیط زیست، روشنایی منازل و کارخانه ها می شوند؛ آنها عملکرد اتوموبیل، مصرف برق و پروسه های تولیدی مان را تنظیم می کنند؛ آنها سیستم های حمل و نقل و ارتباطی مان را میّسر می سازند؛ و آنها عناصر اصلی در سیستم های رانشی و فضایی مان هستند، بیشتر اوقات آنها از دید مخفی هستند و به صورت کُودر میکرو پراسیسور دمای جا سازی شده مخفی می شوند، و عملکرد هایشان را به صورت دقیق و به طور موثق انجام داده و اجرا می کنند. فیدبک همچنین افزایش چشمگیر دقت در ابزارهایی مثل تلسکوپ ها و میکروسکوهایی باشد وی اتمی را امکان پذیر می سازد.
در طبیعت، هم ایستایی در سیستم های بیولوژیکی شرایط حرارتی، شیمیایی و بیولوژیکی را از طریق فیدبک حفظ می کند. در قسمت انتهایی مقیاس اندازه گیری، دینامیک های آب و هوای جهان به تعامل فیدبک بین اتمسفر، اقیانوس ها، C خشکی و خورشید بستگی دارد. اکوسیستم ها با مثال هایی از فیدبک به علت تعاملات پیچیده بین حیوان و زندگی در خشکی کامل می شوند. حتی دینامیک های اقتصادی مبتنی بر فیدبک بین افراد و همکاری ها از طریق بازرها و تبادل کالاها و خدمات هستند.
2 1 کنترل چیست ؟
اصطلاح کنترل معانی بیشمار، دارد و اغلب بین جوامع متفاوت و مختلف است. در این کتاب، کنترل را به صورت کاربرد الگوریتم ها و فیدبک در سیستم های مهندسی تعریف می کنیم. در نتیجه، کنترل شامل مثال هایی مثل حلقه های فیدبک در امیلیفایرهای الکتریکی، کنترل گرهای نقطه تنظیم در پروسه های مواد و شیمیایی، سیستم های پرواز با سیم در هواپیما و حتی پروتوکل های مسیر است که جریان ترافیک در اینترنت را کنترل می کنند. ابزارهای در حال ظهور شامل سیستم های نرم افزاری یا اطمینان بالا، رباک ها و وسایل نقلیه خودکار، سیستم های مدیریت منابع فوری و سیستم های مهندسی بیولوژیکی است. در قسمت مرکزی اش، کنترل، علم اطلاعات است و شامل به کار گیری اطلاعات در نمودهای دیجیتالی و آنالوگ می شود.
شکل 3 1 : مولفه های سیستم کنترل کامپیوتر. جعبه ای که با خط چین در قسمت بالا نشان داده شده نمایانگر دینامیک های پروسه است، که شامل سنسورها و راه اندازها علاوه بر کنترل سیستم به صورت دینامیک است. نویز و اغتشاشات خارجی، دینامیک های پروسه را منحرف می کنند. کنترل گر در جعبه خط چین پایینی نشان داده می شود. آن شغل کنسورتورهای آنالوگ به دیجتال (A/D) و دیجیتال به آنالوگ (D/A) و نیز کامپیوتری است که الگوریتم کنترل فیلتر و را اجرا می کند.سیستم ساعت عملکرد کنترل گر، هماهنگ سازی A/D و D/A و پروسه های محاساباتی را کنترل می کند. ورودی اپراتور همچنین به کامپیوتر به صورت ورودی خارجی تغذیه می شود.
کنترل گر پیشرفته عملکرد سیستم را حس کرده، آن را با عمل مطلوب مقایسه کرده، عملیات صحیح را طبق مدل واکنش سیستم در ورودی های خارجی محاسبه کرده و سیستم را راه اندازی می کند تا بر تغییر دلخواه تاثیر بگذارد. این حلقه فیدبک اصلی حس کردن، محاسبه و راه اندازی مفهوم اصلی کنترل است. مساله اصلی در طراحی منطبق کنترل تضمین این مساله است که دینامیک های سیستم حلقه بسته ثابت هستند (اختلالات محدود خطاهای محدود می دهد) و اینکه آنها عمل دلخواه اضافی دارند (تضعیف اختلال خوب، واکنش سریع به تغییرات در نقطه عملکرد، غیره).
این ویژگی ها با استفاده از انواع مدلینگ و آنالیز روش ها ایجاد می شوند که دینامیک های اصلی سیستم را در اختیار گرفته و جستجوی اعمال احتمالی وجود عدم قطعیت، نویز و نقص مولفه امکان پذیر می سازد.
مثال نمونه از سیستم کنترل در شکل 3 1 نشان داده می شود. عناصر اولیه حس کردن، محاسبه و راه اندازی دقیقاً مشاهده می شوند. در سیستم های کنترل پیشرفته، محاسبه در کامپیوتر دیجیتال انجام می شود که به کار گیری کنور توردهای آنالوگی – دیجیتالی (A/D) و دیجیتالی – آنالوگی (D/A) نیازمند است. عدم قطعّیت سیستم را از طریق نویز به زیر سیستم های حس کننده و راه انداز، اغتشاشات خارجی وارد می کند که بر شالوده سیستم عملکرد و دینامیک های غیر قطعی سیستم تاثیر می گذارد (خطاهای پارامتر، تاثیرات مدوله نشدن، غیره).الگوریتمی که عمل کنترل را به صورت تابعی از مقادیر سنسور محاسبه می کند، قانون کنترل نامیده می شود. سیستم از خارج توسط اپراتور تاثیر می پذیرد کسی که سیگنال های فرمان را به سیستم معرفی می کند.
30 . 1 مثال های فیدبک:
مهندسی کنترل بر ابزارهایی از فیدبک(دینامیک ها و مدلینگ)، علم کامپیوتر (اطلاعات و نرم افزار) و عملیّات تحقیق (بهینه سازی، تئوری احتمالات و تئوری گیم) متکی بوده و با آنها سهیم است، اما همچنین متفاوت از این موضوعات از لحاظ بینش و راه کار است.
شاید قوی ترین حوزه هم پوشانی کننده بین کنترل و روش های دیگر در مدلینگ سیستم های فیزیکی است، که در میان همه حوزه های علم و مهندسی متداول است. یکی از تفاوت های اصلی بین مدلینگ کنترل محور و مدلینگ در روش های درگیر روشی است که در آن تعاملات بین زیر سیستم ها نمایان می شود.
کنترل متکی بر نوع مدلینگ ورودی – خروجی است که بینش های بسیار جدیدی را در رفتار سیستم ها مثل تضعیف اختلال و انتقال ثابت میسّر می سازد. کوچک کردن مدل، جایی که توضیح (دقت کم تر) ساده تری از دینامیک ها از مدلی با دقت بالا، همچنین به طور طبیعی در چهار چوب ورودی / خروجی توضیح داده می شود. شاید به طور مهم تر، مدلینگ در زمینه کنترل طراحی پیوندهای صحیح بین زیر سیستم ها را میسر می سازد فیچری که در عملکرد همه سیستم های وسیع و گسترده مهندسی حیاتی است.
کنترل همچنین دقیقاً با علم کامپیوتر در ارتباط است، به طوری که همه الگوریتم های پیشرفته کنترل برای سیستم های مهندسی در نرم افزار اجرا می شوند. یا وجود این، الگوریتم های کنترل و نرم افزار بسیار متفاوت از نرم افزار کامپیوتری قدیمی به خاطر نقش اصلی دینامیک های سیستم و ماهیت واقعی اجرا و انجامش می باشند.
3 1 مثال های فیدبک:
فیدبک ویژگی های جالب و پر کاربردی دارد. فیدبک طراحی سیستم های دقیق از مولفه های غیر دقیق ایجاد کمیت های مربوط در سیستم تغییر در حالت توصیفی را میسّر می سازد. سیستم نا پایدار با استفاده از فیدبک پایدار می شود، و تاثیرات اغتشاشات خارجی کاهش می یابد. فیدبک همچنین درجات جدیدی از آزادی را برای طراح با بهره برداری از حس کردن، محرکّ و محاسبه پیشنهاد می کند. در این بخش ما برخی از کاربردها و روش های مهم برای فیدبک در جهان اطراف مان را بررسی می کنیم.
مثال های اولیه تکنولوژیکی :
افزایش سریع کنترل در سیستم های مهندسی در اواخر قرن 20 ام اتفاق افتاد. برخی از فرضیّات وجود دارد مثل رگولاتور گریز از مرکز و ترموستات (شکل a 4- 1)، که در طول قرن های متمادی طراحی شده است تا دمای ساختمان را تنظیم کند.
به خصوص، ترموستات مثال ساده ای از فیدبک کنترل است که هر کسی با آن آشنایی دارد. این دستگاه دمای ساختمان را اندازه گرفته، آن دما را به نقطه تنظیم مطلوب رسانده و از خطای فیدبک بین دو استفاده کرده تا دستگاه حرارتی را راه انداخته برای مثال روشن کردن دستگاه حرارتی زمانی که دما پایین است و خاموش کردن آن زمانی که دما بالاست. این توضیح ماهیّت فیدبک را به کار گرفته اما آن حتی برای دستگاه ساده ای مثل ترموستات بسیار ساده است. چون زمان تاخیر در دستگاه حرارتی و سنسور وجود دارد، یک ترموستات خوب، هیتر را قبل از زمانی که خطا علامت را تغییر می دهد، خاموش می کند. اثر متقابل بین دینامیک دمای پروسه و عملکرد کنترل گر یک عنصر اصلی در طراحی سیستم های کنترل مدرن است.
مثال های دیگری از سیستم کنترل وجود دارد که برای سالهای متمادی با افزایش سطوح دقّت گستر شد یافته است. سیستم اولیه با نمایش عمومی گسترده گزینه انتخابی کنترل سرعت مناسب در اتوبوس ها در سال 1958 (شکل b 4. 1) بود. کنترل سرعت مناسب عمل دینامیک سیستم های فیدبک حلقه بسته به طور عملی – خطای کاهش سرعت با بالا رفتن درجه سیستم، کاهش تدریجی آن خطا به علت عمل انتگرال گیری در کنترل گر، نوسان اضافی با بالا رفتن درجه و غیره را توضیح می دهد. سیستم های کنترل بعدی در اتوبوس دما مثل کنترل نشت و سیستم های مترینگ سوخت، کاهنده اصلی آلاینده ها است و باعث افزایش صرفه جویی در مصرف سوخت می شود.
تولید و انتقال نیرو :
دسترسی به جریان برق یکی از درایورهای اصلی پیشرفت تکنولوژیکی در جامعه مدرن شده است. اغلب پیشرفت های اولیه کنترل با تولید و توزیع جریان برق هدایت می شود. کنترل، کنترل اصلی برای سیستم های نیرو است و حلقه های کنترل بیشماری در مراکز جداگانه نیرو وجود دارد. کنترل همچنین برای عملکرد کل شبکه نیرو دارای اهمیت است چون ذخیره انرژی کار دشواری است و در نتیجه هماهنگ کردن تولید تا مصرف لازم است. مدیریت نیرو مساله اصلی تنطیم برای سیستم با یک ژانراتور و یک مصرف کننده نیرو است، اما در سیستم بسیار توزیعی اغلب با ژنراتورها و مسافت های طولانی بین تولید و مصرف کار بسیار دشوار است.نیاز به برق یه سرعت با روشی غیر اقلب پیش بینی و ترکیب ژنراتورها و مصرف کنندگان در شبکه های بزرگ تغییر می کند که امکان تقسیم با در میان اغلب عرضه کنندگان و میانگین گیری مصر در میان اغلب مشتریان را میسّر می سازد. سیستم های برق قاره ای و چند ملّیتی ایجاد شده اند مثل موردی که در شکل 5 1 نشان داده شده است.
شکل 4 1 دستگاه های ابتدای کنترل . (a) ترموستات Haneywell T87 که در سال 1953 معرفی شد. ترموستات کنترل و کند که هیتر با مقایسه دمای فعلی اتاق به مقدار مطلوب روشن می شود که با استفاده از پیچ تنظیم، تنظیم می شود. (b) سیستم کنترل سرعت مناسب ChrysLer در سال 1958 معرفی شد. رگولاتور گریز از مرکز برای شناسایی سرعت وسیله نقلیه و راه انداز دریچه کنترل استفاده می شود. سرعت رفرنس از طریق فنر تنظیم مشخص می شود.
شکل 5 1 : بحث کوچکی از شبکه برق اروپا
برق بیشتر توسط جریان متناوب (AC) توزیع می شود زیرا ولتاژ انتقال با افت کم نیرو با استفاده از ترسنفرمردما تغییر می کند. متناوب سازی ژنراتورهای فعلی نیرو را تنها اگر ژنراتورها با تغییرات ولتاژ در شبکه هماهنگ شوند تحویل می دهند. به این معنی که روتورهای ژنراتورها در شبکه باید هماهنگ شوند. برای دستیابی به این منظور با کنترل گرهای غیر متمرکز محلی و مقدار کوچک متعامل یک مشکل چالش پذیراست. نوسان سامد پایین Sporadic بین مناطق دور زمانی که گریدهای نیروی منطقه مشاهده می شوند، به هم مرتبط و متصل می شود.
ایمنی و اطمینان نگرانی اصلی در سیستم های نیرو است. اختلالات بیشماری به علت افتادن درختان بر روی خطوط نیرو، برق یا نقص تجهیزات وجود دارد. سیستم های کنترل دقیقی وجود دارند که عملکرد سیستم راحتی زمانی که اختلالات وسیع وجود دارد، حفظ می کنند. عمل کنترل باعث کاهش ولتاژ شدن، شبکه را به زیر شبکه ها تقسیم و کند یا خطوط و کاربران نیرو را قطع می کند. این سیستم های ایمنی عنصر اصلی سیستم های توزیع نیرو است، اما علی رغم پیش احتیاطی، نقایصی در سیستم های توزیع نیرو وجود دارد. در نتیجه سیستم نیرو مثال مناسبی از سیستم توزیعی پیچیده است در حالی که کنترل وسیع در بسیاری از سطوح و روش های مختلف اجرا و انجام می شود.
شکل 6 1 سیستم های هوا – فضای ارتش – (a) . هواپیمای F/A – 18 یکی از اولین جنگنده های ارتش است که از تکنولوژی پرواز باشیم استفاده می کند. (b) وسیله نقلیه هوایی بدون سر نشین (UCAN) 45- X قادر به پرواز خودکار است، که از سنسورهای اندازه گیری اینرسی و سیستم تثبیت موقعیّت جهانی (GPS) برای کنترل موقعیت اش با توجه به میسر پرتای مطلوب استفاده می کند.
هوا فضا و حمل و نقل :
در هوا – فضا، کنترل قابلیت تکنولوژیکی اصلی است که به آغاز قرن 20 ام بر می گردد. در حقیقت، برادران رایت دقیقاً به خاطر کنترل نیروی پرواز و نه برای اثبات نیروی پرواز مشهور هستند. Wrgh Flyer اولیه شان مثال حرکت سطوح کنترل (پرّه های عمودی و گزارشات غلط) و بال هایی با قابلیت پیچ و تا خوردن که بر خلبان این امکان را می دهد تا پرواز هواپیما را تنظیم کند. در حقیقت، خود هواپیما غیر متحّرک نبود بنابراین اصلاحات خلبان به صورت پیوسته لازم بود. این مثال اولیه از کنترل پرواز با داستان موفقیت مسحور کننده از پیشرفت های مکرّر در تکنولوژی کنترل پرواز ادامه یافت، که باعث عملکرد بیشتر، سیستم های کنترل پرواز اتوماتیک با قابلیت اطمینان بالا شد که امروزه در هواگیما های ارتشی و تجاری شاهد آن هستیم. شکل (6 1).
داستانهای موفقیت مشابه برای تکنولوژی کنترل در حوزه های کاربردی دیگری اتفاق افتاده است. هواپیما های بمب افکن و سیستم های شروع کنترل آتش اوایلی جنگ جهانی دوم، امروزه اسلحه هایی با هدایت رادار با دقت بالا و سلاح هایی با هدایت دقیق را تکامل بخشیده اند. ماموریت های فضایی که در آن احتمال نقص و خرابی نیز وجود داشت اکنون به عملیات پرتاپ روتین، لندینگ انسان بر روی کره ماه، ایستگاه دمای دایم فضایی سر نشین دار، وسایل نقلیه رباتی در حال گردش بر روی کره مریخ، مدار گرد های دور سیاراّت و تعداد زیاد از ماهواره های ارتشی و خصوصی که رادار با دید دایره ای، ارتباطات و ناوبری و مشاهده زمین را به خدمت و گیرنده خود روها از تکنولوژی تنظیم دستی / سنوماتیک به عملکرد با تنظیم کامپیوتری در همه عملکرد های اصلی از جمله ترزیق سوخت، کنترل انتشار، کنترل هدایت، ترمز گیری و راحتی داخل اتاق خودرو تبدیل شده اند.
تحقیقات فعلی در مورد سیستم های حمل و نقل و هوا – فضا تحقیق و بررسی کاربرد فیدبک در سطوح بالاتر تصمیم گیری، از جمله تنظیم منطقی حالت های عملکرد، پیکره بندی وسیله نقلیه، پیکره بنید بار مجاز و وضعیت بهداشت و سلامت است. این کار توسط اپراتورهای انسان، انجام می شده است، اما امروزه که محدودیت ها برداشته شدن است، سیستم های کنترل تا حد زیادی این عملکرد ها را به عهده گرفته اند. روند چشمگیر دیگر در افق فکری استفاده از مجموعه های وسیع واحدهای توزیعی با محاسبه محلی، اتصالّات ارتباط جهانی، تنظیمات اندک تحمیل شده توسط قوانین فیزیک و احتمال تحمیل عملکرد های کنترل مرکزی است. مثال های این روند شامل مساله مدیریت هوا – فضای ملّی، اتوماسیون آزاد راه و مدیریت ترافیک و دستورات و کنترل برای کارزارهای آتی است.
مواد و پروسه :
صنایع مواد شیمیایی پاسخگوی پیشرفت چشمگیر در گسترش مواد جدید است که برای جامعه مدرن ما کلیدی هستند. علاوه بر نیاز مستمر بر بهبود کیفیت محصول، عوامل مختلف دیگری در صنایع کنترل پروسه برای کاربرد کنترل به کار گرفته شده اند. وضعیت محیط های زیست محدودیت های سخت و شدید تری بر تولید آلاینده ها، اجبار در به کار گیری دستگاه های کنترل آلودگی قرار داده اند.
بررسی های ایمنی محیطی باعث طراحی ظرفیت های کوچک تر نگهداری به متصور کاهش خطر نشت مواد شیمیایی شده است که نیازمند کنترل دقیق تر در پروسه های واقع در قسمت بالای رودخانه و در برخی موارد زنجیره عرضه می باشد. و افزایش یاد هزینه های انرژی مهندسان را تشویق به طراحی دستگاه های کرده است که تا حد زیادی یکپارچه اند، پروسه های متعددی را به هم مرتبط می سازند که بریا عملکرد مستقل استفاده می شوند. همه این روندها پیچیدگی این پروسه ها را افزایش داده و شرایط عملکرد برای کنترل سیستم ها، طراحی سیستم کنترل را تا حد زیادی چالش پذیر می سازد.
برخی از مثال های تکنولوژی پروسه مواد در شکل 7 1 نشان داده شده است.
مثل حوزه های عملیاتی دیگر، تکنولوژی سنسور جدید فرصت های جدیدی را برای کنترل ایجاد کرده است سنسور های آن در این – از جمله لیزر پراکندگی، میکروسکوپی ویدیویی و طیف نمایی فرا بنفش، مادون قرمز، Raman هستند – که پر استفاده و ارزان هستند و در بیشتر پروسه های تولیدی وجود دارند. شکل 7 1 . پروسه مواد. مواد پیشرفته در شرایط کنترل شده با دقت با استفاده از آکتورهای مثل راکتور دید از یشن بخار شیمایی فلز ارگاتیک نشان داده شده در سمت چپ تصویر فرآورده می شوند، که برای تولید فیلم های نازک اَبَر رسانایش هستند. استفاده از بیوگرافی، اسرنی شیمیایی، دپازیشن بخار و روشدهای دیگر، دستگاه های پیچیده ساخته و شوند مثل پردازشگر سلول IBM که در تصویر سمت راست نشان داده شده است.


مقاله موانع توسعهی تئاتر ملی با word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله موانع توسعهی تئاتر ملی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موانع توسعهی تئاتر ملی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله موانع توسعهی تئاتر ملی با word :
آنچه که در این پژوهش با عنوان «موانع توسعهی تئاتر ملی» مطرح است، بررسی همهی عواملی است که در طول تاریخ نمایش در ایران، با وجود پیشروی زمان و در خلال آن بالا رفتن سطح تجربه و خلاقیت هنری، باعث راکد ماندن نمایش ایرانی شده است؛ بنابراین این نمایش برخلاف دارا بودنش از زمینهی کافی برای دستیابی به جایگاهی قابل توجه، همجور مانده است.
مهمترینهدفی که در انتخاب این موضوع به عنوان پژوهش مدنظر بوده است، شناخت بهتر و عمیقتر نمایش سنتی ایران است مهیا بودن امکانی که میتوانست آن را تبدیل به یک گونهی نمایشی جهانی بکند.
برای محقق شدن چنین هدفی، تئاتر ترنستی از سه منظر کارکرد، شکل و معنا مورد بررسی قرار میگیرد.
روش تحقیق در این پژوهش و گردآوری به طور کل مبتنی بر روش کتابخانهای و تحلیلی است، ه به طور حتم در این روند، نظریات پژوهشگران دیگری که مستقیم و یا غیر مستقیم در این زمینه وجود دارد، بررسی میشود.
اگرچه در بررسی سیر تحول تاریخ نمایش در ایران، کتابهای ارزندهای به چاپ رسیده است، اما در هیچ کدام از منابع به طور منسجم بر کارکرد، شکل و معنای نمایش نسبی تمرکز وجود نداشته است تحقیق حاضر شامل پنج فصل است که به ترتیببه نمایشملی، ویژگیهای تئاتر امروز ایران، بررسی تئاتر ایران از نظر کارکرد، از نظر شکل و از نظر معنا پرداخته میشود.
امید است که این مجموعه بتواند از محقق کردن هدف خود راهگشایی پژوهشهای بعدی مورد استفاده گیرد.
هدفاین پژوهشاین است که موانع توسعهی تئاتر ملی را بررسی کند. منظور از تئاتر ملی مجموعهی همهی ژانرهایی است که در طول تاریخ فرهنگ ایران خلق شده است. این بررسی با انگیزهی دستیابی به پاسخ این سوال است که چرا زیبایی شناسی این مجموعه نتواسته است در خلاقیتهای امروزی تئاتر ایران ادامهی منطقی و پابه پای تحولات تئاتری و فرهنگی ایران رشد و بسط پیدا کند.
اهمیت و روند پژوهش
در بررسی سیر تحولی تاریخ نمایش ایران، کتابهای ارزندهای به چاپ رسیده است، از آن جمله میتوان به کتاب «نمایش در ایران» بهرام بیضایی و «تعزیه و تعزیه خوانی» دکتر عنایت الله شهیدی اشاره کرد، اما در مورد آنچه که مانع توسعهی تئاتر ملی شده، هیچ تحقیقی صورت نگرفته است هدف این تحقیق، شناخت بهتر نمایش سنتی ایران و بررسی رشد و تحول زیبایی شناسی آن است که امروزه آن را تبدیل به یک زبان زنده کرده است، شناختی که براساس آن بتوان علاوه بر مضامین آیینی یا افسانههای خیالیو داستانهای عوامانه، به مسائل اساسی اجتماعی، روانی و کاملا مسائل انسان امروزی بپردازد.
روشتحقیق دراین پژوهش، کاملا کتابخانهای و تحلیلی و متکی بر فیشهای مطالعاتی است و البته با نگاهی به آراء و نظریات گوناگون پژوهشگران، که در حین پیشروی تحقیق به چالش کشیده خواهد شد.
فرضیهها و سوالات مطرح شده در این پژوهش را میتوان با سه رویکرد متفاوت دسته بندی کرد، به عبارتی دیگر تئاتر سنتیها از سه منظر کارکرد، شکل و معنا دارای ویژگیهایی است که مانع تبدیل شدن آن به یک زبان زنده و امروزین میشود و در نتیجه پابه پای فرهنگ و تاریخ و سایر هنرهای معاصر، رشد نکرده و تحول نیافته است. براین اساس میتوان سه سوال عمده را مطرح کرد.
1. آیانمایش نامههای سنتی(تعزیه، روحوضی، عروسکی ونقالی)را میتوانبا تجربیات شکلی درام نوین درهم آمیخت و یا به شکل تازه و امروزین به اجرا درآورد؟
2. آیا میتوان «فقدان دیالوگ» در این آثار را دگرگونه ساخت دازثنویت مطلق گرایانه
3. آیا میتوان با تبدیل کردن عنصر روایت به «دیالوگ» در ساختار و بافت درامهای سنتی، موانع موجود در این دگردیسی را برطرف کرد؟
مقایسهی وضعیت راکد کنونی تئاتر سنتی ایران با تئاتر قرون وسطای اروپا نشان میدهد که برخلاف تجربهی هنری و تاریخی ما، تغییر و تحولی در زمینههای تئاتر صورت نگرفته است، درحالی که تئاتر نئوکلاسیک در شرایط مناسب تبدیل به تئاتر رنسانس شده است.
در زمینهی تمام آنچه که گفته شد نمونهی پژوهش وجود ندارد، مگر برخی نشانههای تئاتر جدید و امروزین ژاپن که از کابوکی دنو الهام گرفته شده است.
