سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد : «نعمت هایم را به خلقم یادآوری کن، به آنان نیکی نما و مرا محبوبشان گردان که آنان، جز کسی را که به آنان نیکی نموده است، دوست نمی دارند».غایت آرزوی دوستداران [إرشاد القلوب]
 
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ملکه تومروس کسی که سر کوروش هخامنشی را برید با word دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ملکه تومروس کسی که سر کوروش هخامنشی را برید با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ملکه تومروس کسی که سر کوروش هخامنشی را برید با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ملکه تومروس کسی که سر کوروش هخامنشی را برید با word :

ملکه تومروس کسی که سر کوروش هخامنشی را برید

 

کوروش پس از فتح بابل ، بر آن شد با توسل به نیروی نظامی اش که فوق العاده نیرومند بود و تاکنون شکستی را تجربه نکرده بود، ماساژت را نیز مغلوب کند. ماساژت ها در شمال شرق ایران(آذربایجان) در کرانه رود آراکس(آراز) در همسایگی قوم ایسه دونر زندگی می کردند. ماساژت ها(آذربایجانیها) بسیار ماجراجو بودند. کوروش به دلائل متعدد به سرزمین ماساژت ها لشکر کشی کرد او انگیزه های گوناگونی برای سرکوب این قوم داشته است . یکی پیشینه او بود.او باور داشت که بیش از یک انسان است . و بیش از همه شانس با او بوده است و در همه جنگ ها با موفقیت به اهداف خود دست یافته است . گفتی است که کوروش علیه هر ملتی اراده به لشکر کشی می کرد ، انصراف او از چنین تصمیی ناممکن بود و کسی نمی توانست او را از انجام این تصمیم باز دارد .

حمله به ماساژت ها(آذربایجان)زمانی صورت گرفت که فرمانروای ماساژتها (آذربایجانیها) فوت کرده بود و همسر او که زنی به نام مومی ریس (تومروس) بود بر آنها حکومت می کرد به روایت هرودوت کوروش فرستاده ای را نزد این زن فرستاد و از او خواستگاری کرده ، تومروس گمان می کرد که کوروش از او خواستگاری نکرده است ، بلکه می خواهد سرزمین آذربایجان را تصاحب کند و بر این اساس به کوروش پاسخ منفی داد. وقتی درخواست کوروش توسط تومروس پذیرفته نشد ، علیه ماساژت ها لشکر کشی کرد.تومروس برای کوروش پیغام فرستاد که به سرزمین خود باز گردد و فکر حمله به سرزمین آنها رااز سر خود بیرون کند . کوروش پس از مذاکره با صاحب منصبان به این نتیچه رسید که در سرزمین ماساژت ها یعنی سرزمین تومروس با آنان روبه رو شود.

در جنگی که صورت گرفت پسر تومروس اسیر شد و تومرس از کوروش درخواست کرد که پسرش را آزاد کند و به محض اینکه کوروش او را آزاد کرد ، پسرش خود کشی کرد.و تومرس همه ی نیروهای جنگجوی آذربایجانی راگرد آورد و به مقابله با کوروش فرستاد.مانند این کشتار تاکنون در میان بربرها(غیریونانی)سابقه نداشته است . جریان این کشتار به این صورت بود که نخست طرفین از دور با کمان به سوی یکدیگر به نبرد پرداختند و کاملا به یکدیگر نزدیک شدند.با این که طرفین زمان درازی با یکدیگر جنگیدند، هیچ کدام از طرفین فرار اختیار نکردند،در پایان این جنگ ماساژت(آذربایجانی)ها پیروز شدند.

در این جنگ بخش عظیمی از سپاه پارسیان نابود شدند ودر حین این جنگ کوروش نیز کشته شد؛ پس از آن که بیست و نه سال پادشاه بود. تومروس مشکی را پر ازخون انسان ها کرد و از میان اجساد کشته شدگان پارسی،جسد کوروش را یافت و سر اورا در این مشک فرو برد و با لحنی سرزنش آمیز چنین گفت: تو پسر مرا از من گرفتی ،از من که هنوز زنده ام و بر تو پیروز شدم .من دستور دادم که تو را با خون سیراب کنند . مرگ کوروش را طبق مدرکی که در دست است ؛ در سال 529 پیش از میلاد می دانند . پیکر او را به پاسارگاد بردند و به دخمه سپردند و مقبره او تا این زمان در آنجا برپاست.

قوم ماد،راه‌اندازی نخستین فرمانروایی آریایی
مادها قوم ایرانی زبان و آریایی تباری هستند که دست کم 1100 سال پیش از زایش مسیح یا بیشتر به بخش های غربی سرزمین بزرگ ایران کهن رفته و به صورت جدی در آنجا ساکن شدند. سرزمین ماد به دو بخش «ماد بزرگ» و «ماد خُرد» یا کوچک بخش بندی می‌شد. ماد کوچک سرزمین کنونی آذربایجان را شمال می‌شد(تنها سرزمین های پایین رود ارس) و ماد بزرگ بخش‌های ری, کردستان (ایران, عراق ترکیه), بخشی از لرستان, همدان, اسپهان و کرمانشاه را شامل می‌شد.

همانگونه که در جستار “سگرتی‌های آریایی” آشکار شد پیش از مادها, اقوام دیگر ایرانی‌زبان و آریایی‌تبار چون سگرتی‌ها و پارسیان در این بخش حضور داشته‌اند. در گزارشی که در آن به یورش «شلمانسر سوم» شاه آشور پرداخته شده از «پاسوراها» در کوه‌های کردستان یاد شده است و پس از آن در سنگ‌نبشته‌های دیگر شاهان آشوری از قوم «مادای» یا شده است. آشکار است که این اقوام یعنی سگرتی‌ها و پارس‌ها مدت زمان قابل توجهی را در سرزمین ماد حضور داشته‌اند.

دیااُکو
مادها نزدیک سده‌ی 8 پ.ز. آشکارا مورد تاخت و تاز و غارت‌گری همسایگان آشوری خود بودند ولی این تُرک‌تازی‌ها هیچ‌گاه نتوانست به صورت کامل ایشان را از پای درآورد. این وضعیت بایستگی(لزوم) ایجاد یک دولت توانمند متمرکز و سپاهی سامان داده شده را برای مادها آشکار ساخت و همین انگیزه دلیلی بود بر راه اندازی نخستین فرمانروایی آریایی به دست مادها. باید گوشزد نمود که از دیدگاه گستردگی و دستگاه شاهنشاهی نمی‌توان سخنان هرودت از تاریخ ماد (کتاب یکم, بند 96) را درست دانست. هرودت «دیوکس» را بنیان‌گذار پادشاهی ماد می‌شناساند و راه اندازی گارد شخصی, ساخت شهر و کاخ پادشاهی, برپا ساختن تشریفات درباری و گِرد هَم آوردن ِ قبایل ماد به او منسوب می‌کند.

باید پذیرفت که دیااُکو در واقع یک آشورستیز بود از شمار فراوان. همین آشورستیزی و هم‌پیمانی با دیگر آشورستیزان در درازای تاریخ باعث شده است از دیااُکوی ماد چهره‌ای افسانه‌ای ساخته شود و او را سر دودمان پادشاهی ماد بشناسند. پایتخت او (ایران) را «هگمتانه» (همدان) بازشناسانده‌اند.
فرورتیش / خشتریته

پس از شکست دیااُکو از «سارگُن دوم» شاه آشور, پسر وی «فرائورتس» (فرورتیش) -برپایه‌بازگویی هردوت- به شاهی رسید. در اینجا گواهی هردوت با منابع آشوری نمی‌خواند چرا که منابع آشوری از وی به عنوان فرمانروای ماد یادی نشده و «کشتریتو» ( خشتریته) سرکرده‌ی شورشی یک شهرک ِ کاسی نشین ِ شناسانده می‌شود. او توانست با بهره‌گیری از هم‌کاری و هم‌پیمانی با جنگجویان آریایی تبار مادی, مانایی, کمیری و سکایی در نیمه‌ی سده‌ی هفتم پ.ز. شماری از ایالت های فرمان‌بردار آشور را در شرق تاراج کند. چنین اتحادیه‌ای که از اقوام آریایی تشکیل یافته باشد تا آن روز بی همتا بود و از این دید نخستین به شمار می‌آید. از دید هرودت از زمان فرورتیش پارس‌ها نیز خراج‌گذار مادها شدند و در این اتحادیه شرکت داشتند.

هووخشتره / ایشتوویگو
«هووخشتره» پس از پدرش خشتریته به پادشاهی رسید و کمابیش راه پدر را دنبال کرد و کارهای پیشینیان خود را تکمیل نمود. واپسین پادشاه پادشاه ماد ایشتوویگو (احتمالا آستیاگ) بود که به دست نوه‌ی خود «کورش بزرگ» برکنار شد. مادها در درازای این سال‌ها آرام آرام توانستند پایه‌گذار فرمانروایی آریایی و ایرانی باشند. ایشان با گِردهَم آوردن اقوام آریایی و سپس هم‌کاری و هم‌پیمانی با بابل توانستند به تُرک‌تازی و فرمانروایی هراس‌انگیز آشوریان پایان دهند و این دولت توانمند و با پیشینه را برای همیشه از روزگار بزُدایند. پارسیان که از هر دید با مادها هم‌ریشه و هم‌تبار به شمار می‌آیند احتمالا شمار فراوانی از الگوها و نهادهای شهری‌گری خویش را از مادها آموخته و برگرفته‌اند. پس از برانداخته شدن «آستیاگ» به دست کورش دوم هخامنشی, مادها همچنان جایگاه والای خود را در دستگاه فرمانروایی هخامنشی حفظ کردند.

منشور کورش هخامنشی
منشور کورش هخامنشی، کهن‌ترین بیانیه حقوق بشرِ شناخته شده جهان و سند سربلندی ایرانیان از همزیستی آشتی‌جویانه و گرامیداشتِ باورها و اندیشه‌های همه مردمان تابعه در هنگامه بنیادگذاری نخستین امپراطوری جهان است. دنیای باستان همواره از آتش جنگ‌ها و یورش‌های بی‌پایان در رنج بوده است و کشورهای آشتی‌جو نیز ناچار بوده‌اند تا برای رهایی مردمان خود از تاخت‌و‌تاز‌های همیشگی همسایگان ناآرام، به رویارویی و چیرگی بر آنان بپردازند. اما مهم این است که پیروزمندانِ میدان نبرد و چیره‌شدگان بر شهرها، چگونه با سپاه شکسته و مردم فرودست رفتار می‌کرده‌اند؟‌ تاریخنامه‌های بشری بازگوکننده رفتار نیک کورش بزرگ، پادشاه نیرومندترین کشور آنروز جهان، و کنش‌های ستیزنده دیگر فرمانروایان گیتی بوده است.

جهان امروز، نه با چشمداشت بر خاک سرزمین‌ها، که با تاختن بر اندیشه، باورها، غرور و هویت ملی مردمان، چیرگی بر آنان را در سر می‌پروراند. مردمانی که باورها و هویت ملی و تاریخی خود را به فراموشی سپارند؛ مردمانی که نیازمند دانش و فن‌آوری کشورهای دیگر باشند؛ شکست‌خوردگان جهان امروزند. پیشینیان ما گذشته‌ای سرافرازانه برای ما به ارمغان نهادند. ما برای فرزندان آینده خود چه دستاوردی داریم و برای شکسته نشدن در جهانِ سخت نامهربان امروز، چه راه‌هایی اندیشیده‌ایم؟

در سال 1258 خورشیدی/ 1879 میلادی، به دنبال کاوش‌های گروه انگلیسی در شهر باستانی بـابِـل در میاندورود (بین‌النهرین) استوانه‌ای از گل پخته بدست باستان‌شناسی کـلدانی به نام «هرمز رسـام» پیدا شد که امروزه در موزه بریتانیا در شهر لندن نگهداری می‌شود.

بررسی‌های نخستین نشان می‌داد که گرداگرد این استوانه گِـلین را نوشته‌هایی به خط و زبان بابلی نو (اَکَـدی) در برگرفته است که گمان می‌رفت نبشته‌ای از فرمانروایان آشور و بابِـل باشد. اما بررسی‌های بیشتری که پس از گرته‌برداری و آوانویسی و ترجمه آن انجام شد، نشان داد که این نبشته در سال 538 پیش از میلاد به فرمان کورش بزرگ هخامنشی (550-530 پ‌م.) و به هنگام ورود به شهر بابل نویسانده شده است. از زمان نگارش این فرمان تا به امروز (1384) 2545 سال می‌گذرد.

شکل ظاهری این فرمان، به مانند استوانه‌ای دیده می‌شود که میانه آن قطورتر از دوسوی آنست. انتشار و ثبت فرمان‌ها و یادمان‌های رسمی بر روی استوانه گِلین و نیز بر روی لوحه‌های مسطح، از سابقه‌ای دیرین در ایران و میاندورود برخوردار بوده، که گونه استوانه‌ای آن نسبت به بقیه، پایداری و دوام بیشتری داشته است. بی‌تردید این فرمان در نسخه‌های متعددی برای ارسال به نواحی گوناگون نویسانده شده بوده که امروزه تنها یکی از آنها به دست آمده است.

استوانه کورش آسیب‌هایی جدی به خود دیده است. بسیاری از سطرهای آن از بین رفته و یا بر اثر فرسودگی بیش از اندازه قابل خواندن نیستند. نبشته‌های بخش‌های آسیب‌دیده را تنها با توجه به اندازه فضای خالی و برخی حروف باقی مانده در آن می‌توان تا حدودی بازسازی کرد که در این بازسازی نیز، بی‌گمان احتمال اشتباه‌هایی وجود دارد. بدین لحاظ و نیز به دلیل اینکه در خوانش و ترجمه نبشته‌های بابلی، هنوز نیز اتفاق نظر وجود ندارد؛ متن منشور کورش در ترجمه‌های گوناگون به تفاوت‌هایی دچار آمده است. با این نگرش، هیچیک از ترجمه‌‌های امروزی کتیبه، معادل دقیق معنای عبارت‌های اصلی آنرا ارائه نمی‌کنند. استناد به محتوای کتیبه و به ویژه کلید‌واژه‌ها، می‌بایست با دقت و وسواس بسیاری صورت پذیرد. بی‌تردید استناد به کتیبه هنگامی با اطمینان بیشتری ممکن می‌شود که واژ‌ه یا مفهومی خاص، در بیشتر پژوهش‌ها به گونه کم‌وبیش یکسانی برگردان شده باشند.

در دانشگاه «ییل» (Yale) کتیبه کوچک و آسیب‌‌دیده‌ای نگهداری می‌شود که ریشارد بِرگِر در سال 1975 آنرا بخشی گمشده از استوانه کورش دانست. این بخش توسط همو

به کتیبه اصلی اضافه گردید و نُه سطر پایانی فعلی آنرا تشکیل می‌دهد .
فرمان کورش بزرگ از زمان پیدایش تا به امروز بارها ترجمه و ویرایش و پژوهش شده است. پیش از همه، جوان پر شور و کاشـف رمز خط میخی فارسی باستان یعنی هنری کِرِسْویک راولینسون در سال 1880 میلادی و بعدها ف. ویسباخ 1890، گ. ریختر 1952، آ. اوپنهایم 1955، و. اِیلرز 1974، ج. هارماتا 1974، پ. بـرگـر 1975، ا. کـورت 1983، پ. لوکوک 1999 و بسیاری دیگر آنرا تکرار و کامل‌تر کردند. متن فارسی ارائه شده در این کتاب نیز با نگرش به پژوهش‌های پیشین و روند بهبود شناخت حروف و واژگان بابلی یا اَکَدی و نیز خوانش‌های تازه‌تر منشور کورش فراهم شده و در زیرنویس‌ها به یادداشت‌های اندکی پرداخته شده است.

ترجمه و انتــشار فرمــان کــورش بــزرگ (کــورش دوم) پــرده از نادانــسته‌های بســیار برداشت و بزودی بعنوان «منشور آزادی» و «نخستین منشور جهانی حقوق بشر» شهرتی عالمگیر یافت و نمایندگان و حقوق‌دانان کشورهای گوناگون جهان در سال 1348 خورشیدی با گردهمایی در کنار آرامگاه کورش در پاسارگاد، از او بنام نخستین بنیاد‌گذار حقوق بشر جهان یاد کردند و او را ستودند. حقوقی که انسانِ امروز پس از دوهزاروپانصد سال در اندیشه ایجاد و فراهم‌سازی آن افتاده است و آرزوی گسترش آنرا در سر می‌پروراند.

(نسخه‌بدلی از منشور کورش به عنوان کهن‌ترین فرمانِ شناخته‌شده تفاهم و همزیستی ملت‌ها در ساختمان سازمان ملل متحد در نیویورک نگهداری می‌شود. این کتیبه در فضای بین تالار اصلی شورای امنیت و تالار قیمومت جای دارد).

چه چیز باعث شده است تا فرمان کورش به این پایه از شهرت برسد؟ پاسخ این پرسش هنگامی دریافته می‌شود که فرمان کورش را با نبشته‌های دیگر فرمانروایان همزمان خود و حکمرانان امروزی به سنجش بگذاریم و بین آنها داوری کنیم.
آشور نصیرپال، پادشاه آشور (884 پ‌م.) در کتیبه خود نوشته است: ‘‘… به فرمان آشور و ایشتار، خدایان بزرگ و حامیان من … ششصد نفر از لشکر دشمن را بدون ملاحظه سر بریدم و سه هزار نفر از اسیران آنان را زنده زنده در آتش سوزاندم … حاکم شهر را به دست خودم زنده پوست کندم و پوستش را به دیوار شهر آویختم … بسیاری را در آتش کباب کردم و دست و گوش و بینی زیادی را بریدم، هزاران چشم از کاسه و هزاران زبان از دهان بیرون کشیدم و سرهای بریده را از درختان شهر آویختم.”

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی نگرش های خرده فروشان نسبت به پایانه های فروشگاهی مطالعه موردی: خرده فروشان شهر تهران با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نگرش های خرده فروشان نسبت به پایانه های فروشگاهی مطالعه موردی: خرده فروشان شهر تهران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نگرش های خرده فروشان نسبت به پایانه های فروشگاهی مطالعه موردی: خرده فروشان شهر تهران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نگرش های خرده فروشان نسبت به پایانه های فروشگاهی مطالعه موردی: خرده فروشان شهر تهران با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
تعداد صفحات: 19
نویسنده(ها):
مسعود کیماسی – دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
علی ربیعی – دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه پیام نور تهران
سمیرا علی اکبری – دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه پیام نور تهران واحد ری،
زینب دریکوندی – دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه پیام نور تهران واحد ری

چکیده:
از جمله خدمات بانکی در غالب الکترونیکی دستگاه های پایانه فروش هستند؛ که موجب سرعت پرداخت و افزایش امنیت اطلاعات می شوند. دستگاه های پایانه فروش به معنی انتقال الکترونیکی وجوه در نقطه فروش می باشند؛ کهمشتری با داشتن کارت اعتباری در هر نقطه ای از زمان و مکان کالا یا خدماتی را که می خواهد با استفاده از اتصال الکترونیکی ایمن و مطمئن وجه را از حساب خود به فروشنده منتقل می کند. هدف از این پژوهش بررسی نگرش هایخرده فروشان نسبت به پایانه های فروشگاهی)خرده فروشان شهر تهران( است. تحقیق حاضر از نظر هدف توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه خرده فروشان شهر تهران که از پایانه های فروشگاهی بانک ملتاستفاده می کنند . با توجه به فرمول تخمین حجم نمونه برای جامعه نامحدود، تعداد نمونه 562 نفر برآورد گردید. برایتجزیه و تحلیل داده ها از آمار استنباطی )آزمون دو جمله ای و آزمون فریدمن( توسط نرم افزار Spss 19 استفاده شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که؛ پذیرندگان پایانه های فروشگاهی بانک ملت از مزایای پایانه ها آگاهی دارند و از خدمات پشتیبانی و نوع خدمات ارایه شده پایانه ها رضایت دارند. همچنین نتایج آزمون فریدمن نشان داد از نظر پذیرندگان دستگاه های پایانه فروش، به ترتیب مزایا، خدمات و نوع خدمات ارایه شده باعث نگرش مثبت آنان به استفاده از این دستگاه ها شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه نتایج حاصل از روش تحلیل تئوری و نتایج آزمایشی تاثیرات نسبت تراکم بر روی عملکرد چرخه دیزل با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نتایج حاصل از روش تحلیل تئوری و نتایج آزمایشی تاثیرات نسبت تراکم بر روی عملکرد چرخه دیزل با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نتایج حاصل از روش تحلیل تئوری و نتایج آزمایشی تاثیرات نسبت تراکم بر روی عملکرد چرخه دیزل با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نتایج حاصل از روش تحلیل تئوری و نتایج آزمایشی تاثیرات نسبت تراکم بر روی عملکرد چرخه دیزل با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مسعود براتی – دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه شیراز
سعادت کامگار – استادیار بخش مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه شیراز
نادیا دلاور پور – دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه شیراز

چکیده:
در این تحقیق تاثیرات نسبت تراکم بر روی بر روی عملکرد چرخه استاندارد هوای دیزل بر اساس روابط تئوری روش ترمودینامیک زمان در این تحقیق تاثیرات نسبت تراکم بر روی بر روی عملکرد چرخه استاندارد هوای دیزل بر اساس روابط تئوری روش ترمودینامیک زمان تغیرات حداکثر گشتاور ترمزی بر حسب مصرف مخصوص سوخت به کمک محاسبات عددی و با استفاده از نرم افزار MATLAB مورد استفاده قرار گرفت. نسبت تراکم در بازه 15:1 تا 19:1 تغیر داده شد. نتایج نشان داد که افزایش نسبت تراکم موجب کاهش مصرف مخصوص سوخت می گردد. از طرفی تاثیر نسبت تراکم بالاتر بر کاهش مصرف سوخت در سرعت های بالاتر، بیشتر مشاهده شد. نتایجی که از این تحقیق بدست آمد می تواند یک راهنمای مناسب برای طراحی و ارزیابی موتور احتراق داخلی واقعی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فوتبال و تاریخچه آن با word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فوتبال و تاریخچه آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله فوتبال و تاریخچه آن با word

پیشگفتار  
فصل اول  
تاریخ فوتبال  
فوتبال بومی در قرون وسطی و اوایل بریتانیای جدید  
حاشیه ای شدن فرهنگی فوتبال بومی  
گسترش فوتبال در مدارس عمومی  
فصل دوم  
پیشرفت تاکتیکهای فوتبال  
تاکتیکها و مقررات فوتبال  
خط دفاع چهار نفره  
ویژگیهای بازی برزیل عبارت بود از :  
ویژگیهای بازی انگلستان، عبارت بود از :  
نتیجه  
فصل سوم  
نیازمندیهای فیزیولوژیک  
تولید انرژی در فوتبال  
خستگی  
خستگی در دوره های زمانی شدید یک مسابقه  
فصل چهارم  
نیمرخ فیزیولوژیک فوتبالیست  
نتیجه گیری  
عملکرد ماهیچه  
قدرت ماهیچه  
دستگاه انتقال اکسیژن  
عملکرد ریوی  
اکسیژن مصرفی بیشینه  
نتیجه  
منابع و ماخذ  

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله فوتبال و تاریخچه آن با word

مجلات ورزشی

 تاریخ فوتبال

نویسنده: اریک دانینگ

ترجمه: دکتر محمد خیبری

 پیشرفت تاکتیکهای فوتبال

            نویسنده: بیورن بولینگ

ترجمه: سید نصرا… سجادی

 نیازمندیهای فیزیولوژیک

            نویسنده: جنز بانگسبو

ترجمه: عباسعلی گائینی

 نیمرخ فیزیولوژیک فوتبالیست

            نویسنده: توماس ریلی

ترجمه: دکتر فرزاد ناظم

پیشگفتار

امروزه به گواه تمامی شواهد موجود، فوتبال پر طرفدارترین و محبوبترین ورزش در پهنه بین المللی است تا آنجا که بسیاری از کشورهای پنج قاره، آن را در ردیف ورزش ملی خود محسوب می دارند

لبریز بودن ورزشگاهها از تماشا کردن در دیدارهای داخلی، ملی، قاره ای و جهانی و برخورداری رقابتها از بینندگان چند صد میلیونی پخش تلویزیون، فوتبال را به عنوان مردمیترین ورزش جهان، معرفی می کند

در کشور ما نیز فوتبال، رایجترین و پرطرفدارترین ورزشها بوده و در مقایسه با تمامی رشته ها، بیشترین تعداد ورزشکار را به خود اختصاص می دهد

در دهه های اخیر، نوجوانان و جوانان میهن ما در کوی و برزنها، زمینهای خاکی محلی، مدارس و ورزشگاهها، مشتاقانه به این ورزش پر تحرک و سرشار از هیجان، روی آورده اند. از این رو خیل عظیم جوانان پا به توپ. ظرفیتی بسیار قابل توجه برای حضور جدی و برتر فوتبال کشور ما در سطوح قاره ای و دستیابی به عناوین در خور و شایان را فراهم آورده است

با عنایت به این زمینه بسیار مساعد و با دقت نظر به گرایش روزافزون نسلهای نو و ازدیاد توپ زنهای پر شوق، نیاز به افزایش کادر مربیان کاردان و هدایتگر نسل جوان، بیش از همیشه احساس می گردد

در این حال، پردازش ظرفیتهای عظیم و بالقوه، خود محتاج بازآموزی و نو آوری جامعه مربیان و آموزگاران فوتبال و آشنا ساختن آنان با اصول امروزین این ورزش و جنبه های عملی و کارکردهای علوم مختلف، در این ورزش است

از جمله ابزارهای کارآی آموزش مربیان، یافته های پژوهشی نوین در زمینه مورد نظر است

لذا کمک به استفاده از امکانات مکتوب آموزشی و نشر منابع مفید و معتبر، خود راهگشا و تسهیل کننده خواهد بود. گرچه در سالهای گذشته، کتابهایی چند در خصوص آموزش فوتبال به چاپ رسیده و به بازار عرضه شده است، اما بعضاً جنبه تجاری داشته و تعداد کتابهایی که با هدف ارتقاء دانش مربیان، منشر گردیده اند، در اقلیت قرار دارند

فصل اول

تاریخ فوتبال

اولین موضوعی که باید در تاریخ فوتبال بررسی شود منشا و معنای عبارت « فوتبال »2 و « ساکر »3 است. این بدان دلیل است که در هر کشوری در جهان به طور معمول با عنوان «‌ فوتبال » یا با ترجمه انگلیسی آن به زبانهای بومی به این زبان اشاره می شود؛ مانند «‌فوسابل»4 به زبان آلمانی «وتبال»5 به زبان هلندی، «فیوتبال»6 به زبان پرتغالی، «فیوتبل»7 اسپانیایی و «فُتبال»8 به زبان سوئدی

تنها استثنا در اروپا، ایتالیاست، که مدعی است عبارت «کالچیو»9 که نام جایی در آن کشور است، منعکس کننده خاستگاه این بازی جدید بوده است؛ هر چند این ادعا احتمالاً غلط است. اگر چه عبارت فوتبال در انگلستان کاربرد وسیعی ندارد، ولی ساکر واژه ای کاملاً مفهوم و قابل درک است. این واژه در قاره اروپا یا آمریکای مرکزی و جنوبی به طور گسترده جا نیفتاده است. در حقیقت کشورهای اصلی به کار برنده اصطلاح سکر، کشورهای امریکای شمالی هستند؛ که در آنجا استفاده از این واژه ضروری است، چون امریکاییها و کاناداییها فوتبال را به بازی بومی خودشان، بازیهای «گریدی رون» اطلاق می کنند

ممکن است این بحث فضل فروشی غیر ضروری به نظر برسد، ولی پرداختن به آن لازم است، زیرا به جز کانادا و امریکا، این تصور در نظر عموم رایج شده است که فوتبال در اصل یک بازی لگدزدن است و چنین باوری اشتباه و غلط است. فوتبال یک عبارت عام است که به تمام انواع بازیهای با توپ اطلاق می شود که نقطه مشترک میان آنها اتحادیه فوتبال (ساکر)، فوتبال راگبی، فوتبال امربکایی، فوتبال کانادایی، فوتبال استرالیایی و فوتبال اسکاتلندی است. ساکر، یک شکل به هم ریخته از واژه « اسوسی ای شن»2 به معنی تجمع و مشارکت است که در نهایت به یک شکل بسیار ویژه تجمع و شرکت در بازی اطلاق می گردد. گفته می شود این واژه در اواخر قرن نوزدهم در دانشگاه اکسفورد ابداع شده باشد، جایی که دانشجویی به نام «چارلز رفورد براون»3، روزی موقع خوردن صبحانه توسط دوستی مورد سؤال واقع شد که «چارلز آیا امروز تو راگبی بازی می کنی؟» و او جواب داد : «نه» «من ساکر بازی می کنم» (Glanville 1962. P. 29 ). ظاهراً اضافه کردن “er”  به مخففها در میان انگلیسیهای طبقه بالا و طبقه متوسط در آن روز متداول بوده است. با وجود این، چنین داستانی احتمالاً جعلی است. اگر این داستان ساختگی نباشد. یکی از مثالهای معدود در تاریخ ورزش را نشان می دهد، که در آن مقدمه یک تمرین ویژه، توانستبه طور رسمی به نام یک فرد (چارلز رفورد براون) ثبت شود. لغت کلیدی در آخرین جمله رسمی است؛ زیرا گزارشهای افسانه ای متعددی وجود دارد که ریشه ورزشها و نوآوریهای حرکتی را توسط افراد بخصوصی نشان می دهد و نیازی دیده نمی شود که این افراد در زمینه اجتماعی معرفی شوند

فوتبال بومی در قرون وسطی و اوایل بریتانیای جدید

تا قرن چهاردهم در بریتانیا مدرک موثق برای وجود بازی ای به نام «فوتبال» موجود نیست. البته، بین 1314 تا 1660 توسط مسئولین مرکزی و محلی بریتانیا در بیش از 30 مورد دستوراتی برای ممنوع کردن فوتبال و سایر بازیهای متداول صادر شده بود. جدول 1-1 برای ما آشکار می کند که چرا ممنوعیتها تکرار می شده و بازی فوتبال در چه محدوده جغرافیایی مورد توجه و حمایت مردم بوده است. قانون 1496 از هنری1 هفتم در طول حکمرانی هنری هشتم (1509-1547)، آخرین پادشاه انگلیسیکه چنین قوانینی را وضع کرد، چندین بار تصویب شد. در هر صورت این قانون تا سال 1845، تحت عنوان «لایحه نگهداری توپخانه و ممنوعیت بازیهای غیر قانونی» در کتاب قانون باقی ماند (مارپل1954،ص43)

 

حاشیه ای شدن فرهنگی فوتبال بومی

بحث حاشه ای شدن فرهنگی فوتبال بومی نباید ما را زیاد معطل کند. فقط کافی است توجه کنیم که اینگونه شکلهای بازی کردن در فرآیندهای تمدن، یک عمل شنیع به نظر می رسند. همانگونه که در قرون هجده و نوزده در انگلستان تجربه شد(الیاس3 1939)، یعنی افزایش تعداد افراد موجب روی آوردن آنها به خشونت در فوتبال بومی به همراه ناسازگاری شد. همزمان با آن گرایش، تشکیل نیروی پلیس جدید در سال 1820 و 1830، برای کنترل درگیریها و معضلات مردمی، نسبت به ابزاری که در سالهای قبل در اختیار مسئولین قرار داشت، ابزار کاملتری بود. عوامل تاثیرپذیر دیگر، ممنوعیتهایی بود که از سالهای 1314 آغاز شده بود و باید به «حکم نهگداری توپخانه و ممنوعیت بازیهای غیر قانونی» متوسل می شد و این امکان فراهم آید که در سالهای بعد، از کتاب قانون حذف شود. امکان دارد علت حیات فوتبال بومی در طول قرنها علی رغم مخالفتهای بسیار. این بوده باشد که بخشهایی از اشراف و اعیان از آن حمایت می کرده اند. اگر واقعاً این مساله صحیح باشد، یک فرض منطقی است. بنابراین دلیل بعدی برای حاشیه ای شدن فرهنگی سوابق فوتبال مدرن ممکن است با صنعتی شدن و افزایش قدرتی که از گروههای بورژازی سرچشمه گرفته بود؛ مرتبط باشد در نتسجه، بین بورژوها و اعضای طبقات زمیندار حاکم بر سر حمایت از بازیها و ورزشهای سنتی رقابت شدیدی درگرفت و در نهایت اعضای حاکم از حمایتشان از بازیها و ورزشها صرف نظر کردند

گسترش فوتبال در مدارس عمومی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:21 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله چارچوب ارزیابی توانمندی نوآوری تکنولوژیک در سازمان های پژوهش و فناوری: مورد مطالعه پژوهشگاه صنعت نفت با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چارچوب ارزیابی توانمندی نوآوری تکنولوژیک در سازمان های پژوهش و فناوری: مورد مطالعه پژوهشگاه صنعت نفت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چارچوب ارزیابی توانمندی نوآوری تکنولوژیک در سازمان های پژوهش و فناوری: مورد مطالعه پژوهشگاه صنعت نفت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چارچوب ارزیابی توانمندی نوآوری تکنولوژیک در سازمان های پژوهش و فناوری: مورد مطالعه پژوهشگاه صنعت نفت با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
سارا سادات مرتضوی راوری – کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی، دانشگاه علامه طباطبائی، کارشناس ارشد واحد تدوین برنامهر یزی کلان پژوهشگاه صنعت نفت
علیرضا میقانی نژاد – کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی، دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناس ارشد واحد تدوین برنامه ریزی کلان پژوهشگاه صنعت نفت
مریم ایوبی – کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعتف کارشناس ارشد واحد تدوین برنامه ریزی کلان پژوهشگاه صنعت نفت

چکیده:
تا کنون تلاش های بسیاری د ر دو حوزه تبیین مفهوم و سنجش توانمندی نوآوری تکنولوژیک از سوی محققین صورت گرفته است. در این مطالعه سعی شده است تا در ابتدا با تبیین این مفهوم در سازمانهای پژوهش و فناوری، شاخص های ارزیابی توانمندی نوآوری تکنولوژیک در این سازمان ها اسخراج گردیده و سپس با استفاده از ترکیبی از روش های ANP و DEMATEL در شرایط فازی، مدلی جهت ارزیابی توانمندی نوآوری ت کنولوژیک در پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان یک سازمان پژوهش و فناوری فعال در صنعت نفت ارائه گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ