
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کمپوت سازی با word دارای 37 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کمپوت سازی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت کمپوت سازی
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت کمپوت سازی
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کمپوت سازی با word :
اسلاید 1 :
مراحل تهیه کنسروماهی :
به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
1- آماده سازی
2- آب نمک گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی کردن
5- اضافه کردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست کردن )
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )
اسلاید 2 :
آماده سازی :
این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شکم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به کارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شکمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شکم پربه کارخانه فرستاده می شود .
به طور کلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :
1- انجماد زدایی 2- فلس گیری
3- جداکردن سر
4- تخلیه شکمی 5- شستشودادن و ضدعفونی کردن با آب کلرینه
اسلاید 3 :
آب نمک گذاری :
برای ایجاد طعم و محکم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمک معمولی غوطه ور می کنند . این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست :
1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
2- باقیماند ماده لزج را از بدن ماهی پاک می کند .
3- ظاهر ماهی را درخشان می کند .
این عمل به دو روش ساکن و متحرک قابل اجراست .
اسلاید 4 :
هواگیری :
این مرحله از نظرنگهداری محصول نهایی بسیار حساس است زیرا در صورتی که قوطیهای کنسروبویژه قوطیهای بزرگ به طورصحیح ، هواگیری نشود ، در مرحله حرارت دادن به سرو کف قوطی فشار وارد می آید و ممکن است در ابتدا ایجادبادکردگی نموده ، در نهایت سبب پیچش قوطی می گردد که این امر خود می تواند منجربه بروز کشیدگی در درزقوطی شود و سبب نشست و آولدگی محتویات داخل قوطی گردد . برحسب ضرورت برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی لازم است قبل از دربندی در قوطی ها خلأ جزیی ایجاد شود . خلأجزیی را می توان به چند روش در قوطی کنسروبوجود آورد :
اسلاید 5 :
1- پرکردن قوطی از ماده غذایی داغ و دربندی سریع آن
2- پرکردن قوطی از ماد غذایی سرد و سپس حرارت دادن قوطی تا 95 – 80 درجه سلسیوس
3- خارج نمودن مکانیکی هوا به کمک پمپ خلأ
4- واردنمودن بخاربه داخل قوطی کنسروو جایگزین نمودن آن با هوای موجود
دربندی :
به طورمعمول قوطیهای کنسرو ماهی با روش لحیم کاری دربندی می شوند .
اسلاید 6 :
در این مرحله دربندی قوطیها از درون دستگاه شستشوعبورداده می شوند ؛ دراین دستگاه آب داغ با فشاربر روی قوطیها اسپری می گردد و به وسیل پرس و مواد شوینده عمل شستشوو پاک کردن روغن و دیگر موادی که به قوطی چسبیده است انجام می گیرد . چنانچه دراین مرحله سطح و بدن بیرونی قوطیها پاک نشوند به دلیل عملیات حرارتی بعدی جدا کردن آنها در مراحل بعد مشکل خواهد بود .
اسلاید 7 :
فرآیند حرارتی (اتوکلارکردن ) :
منظور اصلی از فرآیند حرارتی پختن ماهی تا حد نرم شدن استخوانها و غیر فعال کردن تمامی باکتریها و آنزیمهایی است که ممکن است در قوطی وجود داشته باشد. در پایان فرآیندحرارتی هیچ ارگانیسم بیماریزای زنده ای نبایدوجودداشته باشد .
تعریف کمپوت :
اصطلاح کمپوت به معنی میوه پخته شده است در اصطلاح عمومی به میوه های بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر که در دمای کمتر از 100 درجه سانتگیراد پاستوریزه شده باشند کمپوت می گویند .
اسلاید 8 :
انتخاب مواد اولیه :
مواد اولیه از لحاظ رنگ ، مزه ، طعم ، حالت و ابعاد مناسب باشند و باید میوه های انتخاب کنند که ظاهر بی عیب و کیفیتی مناسب داشته باشند . معیارهای کیفی که در عملیات حرارتی مهم است عطر و طعم محصول است چون عملیاتی حرارتی مقداری از عطر و طعم محصول را تغییر می دهد در بسیاری از کشورها برای انتخاب مواد اولیه کنسروها استانداردهای از قبیل اندازه و رنگ حالت فیزیکی باخت میکروارگانسیمها و مواد خارجی می باشند ازجمله مواد افزودنی در صنعت و کنسرو و کمپوت سازی که کاربرد زیادی دارند می توان آب ، شکر ، نمک ، اسیدهای عالی ، چاشنی ها ، طعم دهنده ها ، رنگ ها ، بافت دهنده ها و غیره ;
اسلاید 9 :
عملیات آماده سازی :
الف ) تمیز کردن و شستشو دادن
ب ) درجه بندی
الف ) شستشو دادن معمولاً با خیساندن ساده درآب شروع می شود چون بسیاری از مواد خام در طی مرحله شستشو مقداری آب جذب می کنند باید در طی عمل شستشو همیشه زمان دمای حرارتی را کنترل کرد .
ب ) یکنواخت بودن اندازه و شکل ، قطعات و دانه ها در کنسرو سازی اهمیت زیادی دارد چون در مرحله مختلف پر کردن ظروف و فرایند حرارتی نقش مهمی دارد . در مرحله پر کردن بسته قطعات و دانه های بزرگتر وزن بیشتری دارند . و استاندارد وزن بسته رعایت نمی شود و در مرحله فرایند حرارتی قطعاتی کوچکتر زودتر به درجه حرارتی لازم برای فراهم خواهد رسید .
اسلاید 10 :
جداسازی قسمت های زاید :
الف ) جدا نمودن ساقه
ب ) تخمدان و هسته گیری
دراین مرحله قسمتهای از محصول که ظاهری فیزیکی نامناسب دارند و همچنین قسمتهای صدمه دیده و آلوده باید جدا شوند که این کار باعث افزایش کیفیت محدودی نهایی خواهد شد .
مزایا :
1- در عملیات بعدی فعالیت کمترمی شود و تنظیم دستگاهها بهترصورت می گیرد .
2- بسته بندی راحت تر صورت می گیرد .
3- بازارفروش محصول بهترخواهد بود .
4- عملیات انتشارحرارت در مراحل استریلیزاسیون و یا خشک کردن بهتر صورت می پذیرد .
