
مقاله تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش با word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش با word :
مقاله تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1386 در اقتصاد اسلامی از صفحه 149 تا 180 منتشر شده است.
نام: تمایز اثباتی – هنجاری در علم اقتصاد و تقدم تاریخی آن بر تمایز واقعیت – ارزش
این مقاله دارای 32 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اقتصاد و اخلاق
مقاله اقتصاد هنجاری
مقاله اقتصاد اثباتی
مقاله تمایز اثباتی
مقاله هنجاری
مقاله تمایز واقعیت
مقاله ارزش
مقاله حکمت عملی
مقاله فلسفه اخلاق
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: یوئنگرت اندرم ام
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقاله ای حاضر دفاعی است از ارتباط وثیق علم اقتصاد با اخلاق، و به عبارت دقیق تر، بحث های اثباتی اقتصاد با عموم بحث های هنجاری. برای نیل به این منظور به تفصیل رابطه بحث های هنجاری و اثباتی در طول تاریخ از یونان باستان تا زمان لاینل رابینز بررسی شده و با دقت خاصی به تشریح و تبیین نقشه علوم عملی در هندسه علمی ماقبل مدرن و جایگاه اندیشه های اقتصادی در آن میان پرداخته می شود. پس از آن نیز به رغم اینکه رشد روزافزون محتوای فلسفه اخلاق و فشار تخصص گرایی باعث انشعاب علم اقتصاد از آن می شود، در طی تمام دوران کلاسیک و اوایل دوران نئوکلاسیک مشاهده می شود که اقتصاددانان متفقاً به لزوم ملاحظه همزمان بحث های اثباتی و هنجاری در علم اقتصاد تصریح دارند.
نکته مورد تاکید نویسنده این است که تصورِ مبتنی بودنِ تمایز اثباتی ـ هنجاری بر بحث تمایز یا تفکیک واقعیت ـ ارزش (و قضیه معروف نخست هیوم) برخلاف آن چیزی است که مطالعه تاریخی به ما نشان می دهد (بلکه می تواند ما را به بن بست نظری برساند). تمایز واقعیت ـ ارزش اندیشه ای متاخر در فلسفه علوم اجتماعی است، حال آنکه تمایز اثباتی ـ هنجاری از قدیم الایام وجود داشته است بدون آنکه به حذف و طرد دغدغه های هنجاری بینجامد.
