سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] اگر دو پایم را در این لغزشگاه استوار ماند چیزهایى را دگرگون کنم . [نهج البلاغه]
 
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی سرمایه اجتماعی (شاخص اجتماعی توسعه پایدار) در زنان عضو تعاونی روستایی شهرستان چرام استان کهگیلویه و بویراحمد با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سرمایه اجتماعی (شاخص اجتماعی توسعه پایدار) در زنان عضو تعاونی روستایی شهرستان چرام استان کهگیلویه و بویراحمد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سرمایه اجتماعی (شاخص اجتماعی توسعه پایدار) در زنان عضو تعاونی روستایی شهرستان چرام استان کهگیلویه و بویراحمد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سرمایه اجتماعی (شاخص اجتماعی توسعه پایدار) در زنان عضو تعاونی روستایی شهرستان چرام استان کهگیلویه و بویراحمد با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، مخاطرات محیطی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
زهرا توکلی تبار – دانش آموخته ی کارشناسی ارشد مدیریت توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه یاسوج
بهروز حسن پور – استادیار اقتصاد کشاورزی و عضو هیأت علمی مرکز تحقیفات کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد
راضیه نوروزی – دانش آموخته ی کارشناسی ارشد مدیریت توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه یاسوج
عیسی اسدی – کارشناس ارشد پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد

چکیده:
یکی از مهمترین مؤلفه های توسعه پایدار توسعه اجتماعی می باشد و سرمایه اجتماعی به عنوان یکی از اساسی ترین موضوعات توسعهاجتماعی، از جمله مفاهیمی می باشد که طی پانزده سال اخیر مورد توجه بسیاری از اندیشمندان قرار گرفته است. این مفهوم بر روابطمیان انسانها تأکید دارد. در این مقاله سعی شد به این سؤال پاسخ داده شود، آیا زنان عضو تعاونی از سرمایه اجتماعی بالاییبرخوردارند؟ و همچنین بررسی شود که مؤلفه های درون گروهی و بین گروهی سرمایه اجتماعی در میان اعضای تعاونی به چه میزانمی باشد؟ روش تحقیق در مطالعه حاضر کمّی میباشد. بخش عمده ای از دادههای آن با استفاده از مطالعات میدانی (پیمایش)جمع آوری شده است، جامعه آماری تحقیق اعضای شرکت تعاونی زنان شهرستان چرام میباشد، اطلاعات مورد نیاز با تنظیم پرسشنامهو تکمیل آن توسط اعضای تعاونی گردآوری شدند و با بسته های نرم افزاری spss و روش های آماری توصیفی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد اعضای نمونه از لحاظ اعتماد بین شخصی، تعامل اجتماعی، روابط غیر رسمی، مبادله اطلاعات بااعضای نظام اجتماعی، مشارکت اجتماعی و روابط رسمی در سطح بالایی قرار دارند و از لحاظ تضاد اجتماعی و تعاون اجتماعی، اعتمادبه غریبه ها و مبادله اطلاعات با خارج از نظام اجتماعی در سطح پایینی قرار داشتند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ