
مقاله پژوهش تجربی به منظور ارتقاء توسعه پایدار محیط و منظر بزرگراه شهری با رویکرد “سبزراه” و بر مبنای ترجیحات بصری استفاده کنندگان با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پژوهش تجربی به منظور ارتقاء توسعه پایدار محیط و منظر بزرگراه شهری با رویکرد “سبزراه” و بر مبنای ترجیحات بصری استفاده کنندگان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پژوهش تجربی به منظور ارتقاء توسعه پایدار محیط و منظر بزرگراه شهری با رویکرد “سبزراه” و بر مبنای ترجیحات بصری استفاده کنندگان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پژوهش تجربی به منظور ارتقاء توسعه پایدار محیط و منظر بزرگراه شهری با رویکرد “سبزراه” و بر مبنای ترجیحات بصری استفاده کنندگان با word :
مقدمه
گسترش نواحی شهری و زندگی شهرنشینی با توسعه شبک بزرگراهی سلسله مراتبی همراه بوده است که در آن تردد بدون اتومبیل شخصی بیش از پیش دشوار می باشد. این امر در کنار برخی عوامل دیگر مانند نگرانی های زیست محیطی و گسترش بی ضابط شهرها، سبب شکل گیری نگرش هایی نو در شهرسازی و مدیریت شهری بر پایه توجه بیشتر به رابطه پیچیده انسان و محیط پیرامونش شده است .(Cervero & Gorham, 1995) یکی از این تغییرات جایگزین کردن امکانات حمل و نقل غیرموتوری در قالب پیاده روی و دوچرخه سواری به جای ماشین است .(Masnavi, 2000; Shaffer, 2000) عالوه بر شبکه پیاده راه های شهری و سیستم های حمل ونقل غیرموتوری، امروزه اصالح ساختار بزرگراه های شهری به عنوان یک سیستم چند عملکردی و در چارچوب توسعه پایدار محیطی و تبدیل آن ها به کریدورهای اکولوژیک مورد توجه و بررسی می باشد. این سیستم چند منظوره در قالب “شبکه های سبزراهی”1 و “تریل ها”2تجلی یافته است. به دنبال این تحوالت استفاده از سبزراه ها در ایاالت متحده و سایر کشورهای اروپایی تا حدی رواج یافت که امروز اغلب ایالت ها سازمان های مدیریتی مستقلی با عنوان سبزراه یا تریل دارا می باشند. در اروپا نیز “انجمن اروپایی سبزراه ها” شکل گرفته است. شبکه های سبزراهی در عین حال که ارتباطات درون شهری و همین طور شهر و حومه را جهت تردد وسایل نقلیه مختلف برقرار می کنند، می توانند واجد کارکردهای تفریحی، تفرجی و اکولوژیکی نیز بوده و یک هویت متمایزکننده داشته باشند .(Zhang, 2006)
این پژوهش نیز از ایده سبزراه ها جهت ارتقاء محیط و منظر یک مسیر بزرگراهی در جنوب شهر تهران استفاده نموده است. در کل برخی از مهم ترین مسایلی که این تحقیق در پی پاسخ به آن ها می باشد را می توان چنین برشمرد:
•چگونه می توان با استفاده از ویژگی های سبزراه ها این بزرگراه را از سایر بزرگراه های شهری متمایز ساخت؟
•مهمترین راهبردهای استقرار سبزراه در این مسیر با توجه به دیدگاه استفاده کنندگان نسبت به زیبایی منظره ای و کارکرد حاشیه مسیر کدامند؟
•چگونه می توان ایده چندکارکردی بودن را در این مسیر اجرا کرد؟
•چگونه می توان با طراحی محیطی، از پتانسیل های سایت جهت استفاده های تفریحی و تفرجی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری، اسب سواری، اسکیت و غیره استفاده کرد؟
این پژوهش پس از مرور و بررسی ادبیات علمی در زمینه سبزراه، اطالعات مختلف موجود در ارتباط با منابع زیستی، فیزیکی و فرهنگی سایت را مورد تحلیل قرارداده کرده است. در مرحله بعد ضمن طراحی پرسشنامه، از طریق مصاحبه عالوه برشناسایی و طبقه بندی نیازها و ترجیحات بصری استفاده کنندگان به جمع آوری اطالعات مربوطه در محل سایت پرداخته است. در نهایت پس از تجزیه و تحلیل، تلفیق و تولید داده های جدید، طرح راهبردی و راهکارهای آن را با توجه به اهداف تحقیق تدوین و ارائه نموده است.
.1 چارچوب نظری پژوهش
پاییز و زمستان.1390 شماره 7 آرمانشهر
-1-1تعاریف و مفاهیم
با توجه به اهمیت و تأثیرگذاری فضاهای باز و سبز در اکوسیستم شهر، مطالعات و تحقیقات متعددی با رویکردها و ایده های گوناگون در سالیان اخیر در ارتباط با کارکردها و ویژگی های آن ها صورت گرفته است. شاخه ای از این مطالعات متوجه بهبود عملکرد این فضاها می باشد که از میان آن ها، اید “شبکه سبزراه ها” از موفقیت بیشتری برخوردار بوده است .(Turner, 2006) در این ایده برای پایدار ساختن فضاهای باز و سبز، لکه های سبز مجاور یکدیگر از طریق سبزراه ها، به عنوان کریدورهای خطی ارتباط دهنده Tan, 2006)، به یکدیگر متصل شده و “شبکه های اکولوژیکی”3 را ایجاد می کنند )شکل .)1 اگرچه کارکرد “اتصال” در سبزراه ها بسیار حائز اهمیت است Zhang, 2006; Viles et al., 2001)، اما این ایده به مرور گسترش یافته و امروزه کارکردهایی مختلفی مانند دوچرخه سواری، اسکیت، پیاده روی (Lindsey, 1999) و حفاظت از محیط زیست Haaren et al., 2006)، به سبزراه ها اختصاص داده می شود. آن ها امروزه عالوه بر مسیرهای تردد پیاده، سواره و دوچرخه، مکان های تفرجی نیز محسوب می شوند. در نتیجه توجه به سبزراه ها جایگاه ویژه ای برای آن ها در مقیاس شهری فراهم نموده است.
تاکنون تعاریف مختلفی که در ارتباط با سبزراه ها، نقش و کارکرد آن ها ارائه شده است، اما می توان آن ها را در موارد زیر مشترک دانست:
– به عنوان فضاهای باز خطی در امتداد عوارض طبیعی یا مصنوعی سرزمین اعم از راه های آهن بالاستفاده، جاده ها، رودخانه ها، کانال ها بوده اند .(Little, 1990)
– تشکیل یک شبک به هم پیوسته از دسترسی ها با اتصال به یکدیگر و در عین حال با مسیرهای تفرجی دیگر مانند پیست های دوچرخه سواری، اسب سواری، پیاده روی، اسکیت و غیره .(European Greenway Association, 2000)
پژوهش تجربی به منظور ارتقاء توسعه پا دار محیط و منظربزرگراه شهری با رویکرد “سبزراه”
79
شماره صفحه مقاله: 77-89
شکل:1 همزمان با گسترش شهرها که در شکل از چپ به راست نمایش داده شده است )الف ب و ج(، فضای طبیعی باقی مانده قطعه قطعه شده که در نتیجه از اثرگذاری و پایداری آن کاسته می شود. در حالیکه استفاده از شبکه ای کریدورهای فضای باز و سبز )سبزراه ها( می تواند سبب ارتقاء کیفیت و عملکرد فضاهای طبیعی
قطعه قطعه شود )د(.
– کریدورهای شهری واجد کارکردهای تفرجی، اجتماعی و محیط زیستی .(Arsalan et al., 2001)
– ضرورت طراحی و برنامه ریزی آن ها با امکان دسترسی ساکنین به آن ها در کم ترین زمان ممکن .(President’sCommission,1987)
-1-2 پیشینه و زمینه تاریخی
در بررسی روند تاریخی نیز اولین و مهم ترین پروژه سبزراه در ایاالت متحده “پارک سیستم بوستون”4 یا همان ِ”امرالد ِنک لِس”5، را المستد طی سال های 1876 تا 1900 پایه گذاری نمود. یکی از پروژه های مهم دیگر که بر مبنای این ایده انجام گرفت و بسیار تأثیرگذار بود را می توان به “فیلیپ لوئیس”6 نسبت داد که در آن طی سال های 1960 تا 1970، 220 منبع طبیعی و فرهنگی در ایالت ویسکانسین را شناسایی و تبدیل به نقشه کرد. وی دریافت که همگی آن ها از طریق کریدورهای مختلف، به خصوص رودخانه ها به یکدیگر مرتبط می باشند که وی آن ها را “کریدورهای محیط زیستی”7 نامید. همچنین در این دوره می توان از “ایان مک هارگ”8 به علت کتاب بسیار تأثیرگذارش با عنوان “طراحی با طبیعت”9،
نام برد .(Fabos, 2004)
در اروپا نیز شکل گیری سبزراه ها پیش از همه در آلمان و با مقالهِاشمیت10 درباره برنامه ریزی فضایی که سال 1912 منتشر شده بود، آغاز گردید. وی با توجه به روند رو به رشد صنعتی شدن جوامع اروپایی، به خصوص آلمان، در سال های آغازین قرن بیستم، بر ایجاد شبکه ای از فضاهای سبز به منظور جداکردن سکونتگاه ها، تفرج و بهبود کیفیت هوا، تأکید کرد ( .(Harren & Reich, 2006 اما در انگلستان بین سال های 1900 تا 1947 با فعالیت های برنامه ریزانی مشهوری مانند “توماس ماوسون”11 که تحت تأثیر المستد در آمریکا و کارهای انجام شده در آلمان بودند، سبزراه ها شکل گرفتند
.(Turner, 2006, pp.243 244)
سبزراه ها در آسیا و به خصوص در کشورهای شرق و جنوب شرق مانند چین، ژاپن و سنگاپور نیز مورد توجه و استفاده قرار گرفتند.َتن) 2006( 12 اشاره می کند که اولین طرح راهبردی جهت توسعه سنگاپور در سال 1971 میالدی و پس از استقالل آن از مالزی در سال 1965 میالدی پایه ریزی شد. راهکارهایی که برای دستیابی به آن ارائه شد که از جمله آنها این بود که «فضاهای باز و پارک ها باید به عنوان جزئی از یک شبکه، طراحی و برنامه ریزی شوند تا از منابع موجود محدود، حداکثر استفاده به عمل آید. پارک های بزرگ و فضاهای باز وسیع باید توسط کریدورهای سبزی که حداقل 20 متر پهنا دارند به یکدیگر متصل شوند;;(Tan, 2006, p.46) »
-1-3 کارکردها و مزیت ها
کارکردهای متنوع سبزراه در مقبولیت آن ها و گسترش استفاده از آن ها بسیار مؤثر بوده است که مهم ترین آن ها را می توان در قالب جدول 1 ارائه نمود:
آرمانشهر پاییز و زمستان.1390 شماره 7
80
جدول :1 مزایای استقرار سبزراه ها
دیدگاه مزیت ها
پتانسیل سبزراه ها در کاهش اثرات منفی ناشی از انقطاع به دلیل ایجاد پیوستگی و یکپارچگی در منظر.
اکولوژی منظر
ایجاد هم افزایی در منظر از طریق متصل کردن منابع فرهنگی و اکولوژیکی به یک شبکه یا سیستم.
پتانسیل سبزراه ها برای ایجاد خوانایی و شفافیت در ساختار منظر و در نهایت تقویت حس مکان.
کشاورزی جلوگیری از فرسایش خاک و شکل گیری رواناب ها، تقویت چرخ مواد غذایی، کاهش سرعت باد، ایجاد سایه و سرپناه
برای جانوران، ایجاد رطوبت در هوا و خاک و غیره.
اجتماعی داشتن جنبه های آموزشی در ارتباط با طبیعت، ایجاد مسیرهای حمل ونقل که در آن ها انرژی مصرف نمی شود )پیاده روی،
دوچرخه سواری، اسکیت و غیره(.
مدیریتی به عنوان کمربندسبز: محدود ساختن توسعه، کاهش دادن آلودگی و ارتقاء زیبایی منظره ای
اقتصادی افزایش ارزش افزوده، گسترش توریسم و ایجاد فرصت های شغلی و تجاری
(Viles & Rosier, 2001)
پاییز و زمستان.1390 شماره 7 آرمانشهر
سبزراه ها و پارک سیستم ها فرصت های تفرجی نیز برای ساکنین محلی و توریست ها ایجاد می کنند که برخی از آن ها عبارتند از: پیاده روی، دوچرخه سواری و اسب سواری، اسکیت، استفاده افراد معلول، لذت بردن از مناظر زیبای طبیعی و غیره. عالوه بر موارد ذکر شده در جدول 1، سبزراه ها به واسطه موارد زیر واجد ارزش و اهمیت بوده و مورد توجه و استفاده
افراد می باشند :(European Greenways Association, 2000)
1 سهولت در تردد: شیب بسیار کم آن ها، امکان استفاده از آن ها را برای تمام افراد حتی معلولین فراهم می کند.
2 ایمنی: از طریق جداسازی سبزراه ها از جاده ها )سبزراه های تریل( و ایمن سازی تقاطع ها در آن ها ایجاد می شود.
3 تداوم: از طریق برطرف کردن موانع و ایجاد راه های جایگزین ایجاد می شود.
4 احترام به محیط زیست: تشویق استفاده کنندگان به احترام به طبیعت.
بنابراین انتخاب این ایده در رویکرد به محیط و منظر سایت مورد مطالعه می تواند از جنبه های گوناگون بر کیفیت آن اثرگذار باشد و سبب ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان در عین حفاظت از منابع محیط شود.
در دسته بندی کارکردهای سبزراه ها می توان بر مواردی همچون خوانایی، هویت، هم افزایی، ایجاد ارزش افزوده، فرصت های شغلی و تجاری نیز تأکید نمود. کوین لینچ در تبیین واژه معنا، به عنوان یکی از پنج محور اصلی مدل خویش، آن را قابل شناسایی بودن شهر از نظر ذهنی برای شهروندان تعریف می کند و به چند جزء اشاره می کند از جمله: هویت13 و خوانایی.14 وی هویت را «ساده ترین شکل معنی دانسته و آن را معنای یک محل» تعریف می کند. خوانایی نیز «آن حدی است که ساکنین یک سکونتگاه قادر به برقراری ارتباط صحیح با یکدیگر از طریق عناصر کالبدی نمادی هستند»


مقاله کنترل داخلی و مسئولیت پذیری با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کنترل داخلی و مسئولیت پذیری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله کنترل داخلی و مسئولیت پذیری با word
کنترل داخلی و مسئولیت پذیری
مقدمه:
کنترل داخلی و مدیریت ریسک
حسابرسی داخلی و مدیریت ریسک
نتیجهگیری:
منابع:
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله کنترل داخلی و مسئولیت پذیری با word
Anderson, Chris. Writing Accounting Procedures for Internal Control. Bizmanualz, November 17,
Van Creveld, Martin. The Rise and Decline of the State. Cambridge Univrsity Press. Pp
Rezaee, Zabihollah. Financial Statement Fraud: Prevention and Detection. New York: Wiley
International Organization of Supreme Audite Institutions (INTOSAI): Guidelines for internal control standards (1999)
Michael C. Jensen. A THEORY OF THE FIRM: GOVERNANCE, RESIDUAL CLAIMS AND ORGANIZATIONAL FORMS, Harvard Unversity Press, December 2000, Journal of Finance
Aloke G. & Martin L., (2007) “Timeliness and Mon dated Disclosures on internal controls under Section 404″, AICPA, New York
Cheng F. Fah, (2006), “Timeliness of Annual Report Releases in Relation to the Direction and Magnitude of Earnings and Share Price Revaluation: the case of Malaysia “Survey Academic Journal, March”
Inernational chamber of Commerce, (2007), “Improving the Quality of Financial Business Reporting” ICC, November,
Schwartz K.B, (2009) “The association between auditor changes and reporting lags”, Contemporary Accounting Research, No. 13, pp. 353-
Sieegar, Sylvia V. & Sidharta U., (2011) “Type of Earning Management and the effect of ownership streucture, firm size and corporate governmence practices: evidence from Indonesia, The International Journal of Accounting, and Vol, 43, pp. 1-
مقدمه
در ادبیات حسابرسی مفهوم کنترلهایداخلی و مسئولیتپذیری مدیریت در قبال تصمیمات مأخوذه در سازمان هموراه مورد پردازش قرار گرفته است و نقش و جایگاه مدیریت سازمان به عنوان فرد مسئول و تصمیمگیر در قبال اعمال کنترلهای داخلی و کفایت آنها تبیین شده است اما بنظر میرسد برای جامعه حرفهای این نقش و وظیفه و رابطه مدیریت با مفاهیم کنترلهای داخلی به عنوان یک مفهوم به هم پیوسته تا حدودی بسیار کم بررسی و مورد چالش قرار گرفته است بطوریکه سؤالات متعددی در این رابطه برای جامعه حرفهای حسابرسی و یا مدیریتهای سازمانی وجود دارد که برخی از این سؤالات عبارتند از
مسئولیت مدیریت سازمان در قبال اعمال و نظارت بر کنترلهای داخلی تا چه میزان است؟
مسئولیت شفافسازی در عملکرد سازمان به عهده کیست؟
مفاهیم کنترلهای داخلی در تئوریهای جدید دارای چه ابعادی میباشد؟
در صورت اجرای بهینه کنترلهای داخلی تا چه میزانی به مدیریت در قبال اطمینانبخشی نسبت به عملکرد بهینه فعالیتها کمک خواهد کرد؟
چگونه می توان ابعاد کنترلهای داخلی را بصورت مؤثرتری در سازمان پیادهسازی کرد؟
بر همین اساس ضمن بررسی مفهوم کنترل داخلی و نقش و جایگاه مدیریت در سازمان خواستار ارائه پاسخ به پرسشهای مطروحه میباشیم
امروزه، کنترل داخلی به عنوان فرآیندی پویا تعریف میشود که در آن مسئولیت مشخصی برای مدیریت در جهت محافظت از داراییهای سازمان دارئیهای مشهود و نامشهود و جلوگیری و تشخیص خطا و تقلب، ناشی از اتلاف منابع سازمان، سهلانگاری، سوءاستفاده و مدیریت ضعیف در سطوح مختلف سازمان تبیین شده است و بمنظور اطمینان از عملکرد صحیح در سطوح مختلف سازمان، کنترلهای داخلی باید بطور مستمر و متناسب با تغییرات در سطوح سازمان، کنترل تعدیل و تغییر یافته تا مدیریت سازمان اطمینان لازم را نسبت به عملکردها تحصیل کند بطوریکه این اطمینانبخشی منعکسکننده وضعیت اقتصادی و مالی سازمان باشد
در ادبیات حسابداری، مفهوم کنترل داخلی به عنوان یک مدل کنترلی طراحی شده تعریف شده است که وظیفه اجرای آن با مدیریت و کارکنان، در تمام سطوح سازمان میباشد و هدف از اجرای آن به منظور فراهم نمودن اطمینان معقول در مورد دستیابی به اهداف سازمانی، مرتبط با استفاده مناسب و صحیح از دستورالعملها، حفاظت از دارائیها و میراث فرهنگی، منابع انسانی و بهبود کیفیت فعالیتهای اطلاعاتی صورت میپذیرد
در عمل، کنترلها در ساختار سازمانی تابعی از موجودیهای سازمان، از جمله منابع، سیستمها، فرآیندها، ساختار، وظایف و فرهنگ سازمانی میباشد که به قصد کمک به مجموعه اهداف سازمان طراحی و انتخاب میشوند که مجموعه این عوامل به شرح زیر گروهبندی میشوند
اثربخشی و کارایی عملیات سازمان شامل، مأمویتها و اهداف مربوطه به استفاده از منابع سازمان از منظر اقتصادی، بهرهوری و اثربخشی منابع و به هدف حفاظت از منابع سازمان با توجه به امکان سوءاستفاده و یا از دست دادن آنها
قابلیت اطمینان از اطلاعات مورد استفاده در سازمان (سلامت اطلاعات) و همچنین به هدف حفاظت از اسناد و مدارک سازمان بمنظور جلوگیری از سوءاستفاده و تقلب
انطباق عملکرد سازمان با قوانین، مقررات و سیاستها شامل مواردی از جمله اینکه فعالیتهای سازمان مطابق با تعهدات تبیین شده در قوانین و مقررات عمل نموده است؟ و این امر توسط کسانی که در مورد انطباقپذیری عملکرد با سیاستهای داخلی و قوانین و مقررات در جریان است. و این فرآیند اطمینانبخشی و تضمین نسبت به انطباق- فعالیتهای سازمان با قوانین و مقررات میباشد
با توجه به دلایل فوق، کنترلهای داخلی مجموعه ای از عوامل ایجاد شده توسط مدیریت و مدیران در هر سطح سازمان برای اجرای عملکرد منطبق با قوانین و مقررات و ; میباشد و در فعالیتهای ارزیابی، سازمان باید توجه خود را به دستیابی به اهداف سازمانی معطوف نموده تا قادر به تضمین اجرای بهینه فعالیتها باشد. و طراحی و اجرای عملی سیستم کنترل داخلی با هدف تمرکززدایی از فعالیتهای اجرایی و توجه به اجرای فعالیتهای کنترلی توسط رهبران سازمان مطابق ساختارهای کارکردی سازمان میباشد. این بدین معنی است که هر مدیر، در سطح خود، مسئول ایجاد و پیادهسازی ابعاد کنترلهای داخلی میباشد که در آن کنترلهای لازم و مناسب برای عملکرد بهینه سازمان تعبیه میشود و در مسیر دستیابی به فعالیتهای آنها هماهنگ میباشد. در این روش دستارودهای استقلال مدیریت برای رسیدن به اهداف، همچنین شفافیت و پاسخگویی در جمعآوری منابع و بهرهوری و اثربخشی آنها در مدیریت خواهد بود
یک سیستم کنترل داخلی در حال توسعه در ارتباط با توسعه فرهنگ سازمان مطابق با استانداردهای بینالمللی و بهترین عمل در این زمینه است چرا که مفهوم سیستم کنترل داخلی عبارتست از
الف ) فرآیند کامل، کنترلهای داخلی شامل مجموعهای از ابزار کنترلی که مرتبط با کلیه فعالیتهای یکپارچه سازمان میباشد
ب) تنظیم اهداف و مسئولت در قبال اهدافی که سازمان برای آن تأسیس شده و همچنین بهرهبرداری از نظارتهای اعمال شده تحت عنوان کنترل داخلی که توسط مدیریت طراحی شدهاند و تهیه و مهیا نمودن ابزارهای مناسب برای مدیریت در جهت برنامهریزی و پیادهسازی کنترلهای داخلی، نظارت و ارزیابی عملکرد آنها (وظیفه مدیریت)
ج) اعمال کنترلهای داخلی توسط کارکنان سازمان نسبت به آنچه که هر یک از کارکنان در پست سازمانی خود تحت عنوان وظیفه سازمانی انجام میدهند صورت میپذیرد و این اساساً مزیت اصلی کنترل داخلی است زیرا که برای دستیابی به اهداف کنترل داخلی در سطح سازمان، پرسنل سازمان باید وظایف، مسئولیتها و محدودیتهای قدرت و دامنههای فعالیت خود را بدانند و نسبت به آن آگاهی کاملی داشته باشند: (Anul VI. Nr.3 (23).Septemberie 2011)
چ) کنترلهای داخلی در دستیابی به مأموریت سازمان و در رسیدن به اهدافی که سازمان برای آن تأسیس شده است مؤثر است و در توجه به اهداف و بایدهای سازمان و بطور ویژه، در انجام مأموریت سازمان مؤثر است
د) شناسایی ریسک: سازمان در انجام مأموریت خود همواره با خطرات و ریسکهایی مواجه میشود، و به همین دلیل است که مدیریت نیازمند شناسایی و مدیریت ریسکهای سازمان، به منظور محدود سازی احتمال وقوع و نگه داشتن ریسکها در حد قابل قبول است
ه) ارائه اطمینان معقول، طراحی و پیادهسازی یک سیستم کنترل داخلی به مدیریت سازمان در هیچ زمانی اطمینان مطلق از سلامت همهجانبه سازمان نمیدهد. اطمینان در مورد دستیابی به اهداف، بدون توجه به اینکه کنترلهای داخلی چگونه طراحی و اجرا شدهاند، اطمینان معقولی را به مدیریت نخواهد داد اما اجرای فرآیند صحیح کنترلهای داخلی ارائه کننده یک تضمین معقول و منطقی خواهد بود. اعطای این سطح از اطمینان سازمان، سطح اعتمادی است که توسط مدیریت، براساس ارزیابی از خطرات ذاتی تعیین میشود و مربوطه به فعالیتهای سازمان که بصورت کمی و کیفی صورت میپذیرد میباشد
ی) اهداف، کنترلهای داخلی منجر به دستیابی به اهداف کلی ساختار و اهداف خاص در سطح عملکردی (ساختار تدیون شده و اهداف فردی)، برای هر سطح شغل در سازمان تعیین شده است
دستیابی به اهداف در هر محدود سیستم کنترل داخلی دارای محدودیتهای ذاتی مخصوص به خود است اما هدف اصلی این است که از سازگاری اهداف کنترل داخلی، برای شناسایی کلید عوامل موفقیت که با رهبران سازمان در ارتباط هستند اطمینان ایجاد نماید و در زمان واقعی، اطلاعات مربوط به عملکرد و چشمانداز، هر چیزی که مربوط به ماهیت یا اندازه سازمان، تلاش برای اجرای یک فرآیند کنترل داخلی پویا، مختص و مناسب را با بکارگیری قواعد و دستورالعملهای مربوط به کنترل داخلی در تمام سطوح اجرایی نماید
کنترل داخلی و مدیریت ریسک
در ادبیات حسابرسی مفهوم ریسک به عنوان تهدید تعریف شده است که یک واقعه یا عمل منفی اهداف سازمانی را تحت تأثیر قرار داده و کنترل آن از طریق اجرای موفقیتمیز از استراتژی مؤثر در سازمان خواهد بود. بدین مفهوم که این تعریف که خطر (ریسک) یک تهدید است و دارای تأثیر مستقیم و غیرمستقیم بر دستاورد و اهداف سازمان میباشد
در این شرایط سیاستهای مناسب کنترل داخلی برای مدیریت بدین منظور اطمینان معقول فراهم میکند که اهداف سازمان برآورده شده است و به همین دلیل، سازمان باید در پیشبرد فعالیتهای خود در ارتباط با تعریف اهداف، فرآیند نقشهبرداری، تجزیه و تحلیل و ارزیابی ریسکهای ذاتی و فرآیندهای مخاطرهآمیز که می تواند تهدیدی برای سازمان در دستیابی به اهداف، مدیریت ریسک میباشد و به عنوان مهمترین بخش از فعالیتهای کنترل داخلی شناخته میشود، را شناسایی نماید و آن را به عنوان ابزار مناسب کنترل داخلی شناسایی و براساس تجزیه و تحلیل ریسک فعالیتها، اقدام به پیادهسازی کنترلهای داخلی در سطح سازمان جهت اعمال کنترل و پاسخ به مدیریت ریسک است. با توجه به ماهیت اساسی مدیریت ریسک در مفهوم کنترل داخلی تجزیه و تحلیل دادهها منجر به ظهور مفهوم مدیریت ریسک، در سازمان خواهد شد که نیازمند تغییر سبک رهبری و ارائه شرایط اساسی مؤثر بر کنترلهای داخلی میباشد که منجر به دستیابی به اهداف در شرایط اثربخشی خواهد شد
بنابراین مدیریت ریسک یک فرآیند اجرائی توسط مدیریت و تمامی کارکنان سازمان است و با این هدف شناسایی میشود که میتواند در دستیابی به اهداف و فعالیتها مؤثر باشد و این مفهوم یک فرآیند است که شامل شناسایی، ارزیابی، کنترل ریسک و گزارش ریسک میباشد


مقاله مواد قالبگیری با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مواد قالبگیری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مواد قالبگیری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مواد قالبگیری با word :
چسب
انواع چسب ها:
تقسیم بندی چسب ها از دو دیدگاه صورت می گیرد: یکی از نقطه نظر ماهیت و طبیعت چسب ها و دیگری از نظر نحوه انجماد و چگونگی خود گیری و سفت شدن چسب ها .از نقطه نظر ماهیت چسب ها به دو گروه چسب های آلی و غیر آلی و یا دو دسته قابل حل در آب یا غیر قابل حل در آب تقسیم می شوند.از نقطه نظر نحوه انجماد و چگونگی سفت شدن و خود گیری ،چسب ها به سه نوع برگشت ناپذیر، میانه و برگشت پذیر تقسیم می شوند. چسب های آب دار و چسب های غیر آب دار نباید با هم دیگر مخلوط شوند زیرا هر زمان که این عمل صورت پذیرد ، استحکام مخلوط ماسه در حالت تر و در حالت خشک کاهش می یابد. و به خصوص اگر چسب آب دار ، خاک رس باشد ، کاهش استحکام شدید تر است.یک چسب مناسب باید ذرات ماسه را به یکدیگر اتصال دهد و استحکام قالب و ماسه ماهیچه را در حالت تر و خشک افزایش دهد.
همچنین باید شرایط زیر را فراهم سازد:
1- در خلال تهیه مخلوط های قالب گیری یا ماهیچه به طور یکنواخت بر روی سطوح ماسه پایه گسترده شود.
2- در هر دو حالت تر و خشک ، استحکام کافی مخلوط را فراهم سازد.
3- شکل پذیری مناسب در مخلوط ایجاد نماید ،به طوری که مخلوط قادر باشد همه بخش های قالب را پر کند.
4- کمترین چسبندگی را به سطح مدل و جعبه ماهیچه داشته باشد تا انجام فرایند قالب گیری و ماهیچه سازی امکان پذیر شود .
5- امکان خشک کردن سریع قالب و ماهیچه را فراهم سازد و در خلال مونتاژ قالب و نگه داری ماهیچه رطوبت جذب نکند.
6- در خلال مرحله خشک کردن و به هنگام ریخته گری فلز به داخل قالب ، حد اقل گاز را تولید و آزاد سازد.
7- به دیرگدازی ماسه لطمه نزند و سوختن زودرس ماسه را پدید نیاورد.
8- امکان آسان خارج سازی ماهیچه را فراهم سازد.
9- برای افرادی که عملیات تهیه مخلوط ،قالب و ماهیچه را انجام می دهند ، مضر نباشد و گازهای سمی تولید نکند.
10- ارزان و قابل دسترسی باشد.
معمولا چسب های مورد استفاده در ریخته گری را به دو گروه عمده چسب های قالب گیری و چسب های ماهیچه تقسیم بندی می کنند.
از خاک های رسی می توان به عنوان چسب های قالب گیری نام برد و چسب های سیلیکات سدیم ،اتیل و نیز انواع رزین های مورد مصرف در قالب گیری پوسته و;.از جمله چسب های ماهیچه هستند.
خاک رس ها معمولا دارای سه مشخصه هستند:
1- همراه با مقدار معینی آب ، خودگیر شده و خاصیت پلاستیکی پیدا می کنند.
2- این مخلوط پس از خشک شدن و دوباره مخلوط کردن با آب ، خود گیر شده و خاصیت پلاستیکی خود را حفظ می کند(درجه حرارت خشک شدن بسیار بالا نیست).
3- اگر درجه حرارت از مقدار معینی افزایش یابد، خاک رس کلسینه شده(مرده شده) و خاصیت خود گیری و پلاستیکی خود را از دست می دهد.درجه حرارت کلسینه شدن با توجه به نوع خاک رسی متغیر می باشد.
در ریخته گری ،خاک رس ها به سه صورت هستند:
1- کائولین: کائولین سیلیکات خالص آلومینیوم با فرمول شیمیایی Al2O3SiO2.H2O می باشد که به خاک چینی معروف است و به خاطر داشتن آلومین زیاد ، خاک نسوز هم نامیده می شود. ناخالصی هایی مانند سدیم، پتاسیم،آهن و کلسیم که به صورت سیلیکات در این خاک ها پدید می آید ، رنگ آن را از صورتی روشن به قهوه ای تیره مبدل می سازد.کائولین خاصیت خودگیری و چسبندگی کمتری نسبت به خاک های رس دیگر دارد. در صورت استفاده در ماسه قالب گیری مقدار زیادی بین 10 تا 20 درصد کائولین لازم است.
2- بنتونیت : مونت موریونیت نوعی سیلیکات آلومینیوم به فرمول شیمیایی Al2O3.4SiO2.nH2O.می باشد که در بعضی موارد یون های منیزیم نیز به جای یون های آلومینیوم حضور دارند.بنتونیت معروف ترین چسب خاک رسی مورد استفاده در ریخته گری است، از خانواده مونت موریونیت می باشد.در صنعت ریخته گری دو نوع بنتونیت مشخص و معروف وجود دارد. یکی بنتونیت غربی یا سدیمی است که از یون های سدیم اشباع شده و می تواند مقدار زیادی آب جذب نماید و افزایش حجم بسیاری دارد. نوع دوم ، بنتونیت جنوبی یا کلسیمی است که نسبت به بنتونیت سدیمی کمتر فعال می باشد. بنتونیت کلسیمی قالب هایی با استحکام تر بیشتر تولید می کند ، در صورتی که استحکام خشک در درجه حرارت های بالای سدیمی بیشتر است. به طور کلی مقدار افزایش بنتونیت به ماسه 2 الی 5 درصد است.
3- خاک رس ایلیت:در اثر تغییرات میکا و تجزیه پوسته های معینی به دست می آید.این خاک ، مواد چسبی اصلی ماسه با چسب طبیعی می باشد.
چسب های مورد استفاده در ماهیچه سازی:
چسب های ماهیچه بسیار متنوع بوده و انواع مختلفی دارند و هر کدام از این چسب ها به منظور معین و ارائه خواص به خصوصی به ماسه ماهیچه اضافه می شوند.
بیشتر چسب های ماهیچه (که در بسیاری از موارد در ساخت قالب نیز به کار میروند)بعد از یک بار استفاده به دلیل تغییرات ساختمانی قابلیت استفاده مجدد را ندارند.
در هر صورت چسب های مورد استفاده در ماهیچه سازی را می توان به چهار گروه تقسیم کرد:
1- چسب هایی که در حالت یخ زدن سخت و محکم می شوند.آب تنها ماده چسبنده است که در دسته فوق در عملیات ریخته گری مورد استفاده قرار می گیرد.در قطعاتی که در کشور روسیه به کمک این نوع ماهیچه ساخته شده ،ادعا شده که مک های داخلی در پوسته های موتور با استفاده از ماهیچه های یخ زده حذف شده است.
2- چسب هایی که در درجه حرارت اتاق سخت و محکم می شوند:
از این دسته می توان سیلیکات سدیم و سیلیکات های مضاعف آلومینیوم و کلسیم یا سیمان را نام برد که در مورد چسب سیلیکات سدیم در بخش جداگانه ای به طور کامل تشریح شده است.
از چسب های سیمان مورد استفاده می توان سیمان پرتلند ، سیمان کائوچوئی و سیمان شیمیایی را نام برد که مهم ترین این نوع سیمان ها ( به عنوان چسب)، سیمان پرتلند است.
عیب ماهیچه های ساخته شده از این چسب های سیمانی این است که قابلیت از هم پاشیدگی آن قالب ساخته شده کم است.
3- چسب هایی که پس از پختن سخت و محکم می شوند:
این چسب ها به سه گروه فرعی زیر تقسیم می شوند:
1-3 – چسب هایی که در حرارت خشک می شوند(روغن ماهیچه) :
در روغن ها سخت کردن از طریق پلاریزاسیون و ایجاد ملکول های بزرگ تر به کمک جذب اکسیژن هوا در درجه حرارت های 200 تا 240 درجه سانتی گراد انجام می گیرد. این چسب ها مرکب از سه نوع چسب های روغنی به نام های روغن های گیاهی ،روغن های معدنی و روغن های جانوران دریایی می باشد.
2-3 – چسب هایی که بعد از حرارت دیدن و در موقع سرد شدن سخت می شوند:
انواع رزین ها یا به عبارتی صمغ ها در این گروه قرار دارند.صمغ به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند.که از صمغ های طبیعی می توان از شیره درختان نام برد. صمغ های مصنوعی نیز با ترکیبی از اوره و فنل فرمالدئید به وسیله پلیمریزاسیون و از دست دادن آب سخت می شوند.چنین چسب هایی بیشتر در ماهیچه سازی گرم و قالب های پوسته ای به کار می روند.
رزین ها از نوع اوره فرمالدئید بهترین مشخصات و بیشترین کاربرد را در تهیه ماهیچه های کوچک و نازک و آن هایی که پس از ریختن مذاب قابلیت از هم پاشیدگی زیادی لازم دارند ،را ارائه می دهند. فنل فرمالدئید قابلیت از هم پاشیدگی کمتری داشته و در تهیه قطعات بزرگ و فولادی به کار می رود. این صمغ به صورت جامد ومایع در بازار وجود دارند و برای مدت زیادی نباید انبار شوند.


مقاله Nitrogen Inversion Potential in 6 Member Cycloalkanes: ab initio study با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Nitrogen Inversion Potential in 6 Member Cycloalkanes: ab initio study با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Nitrogen Inversion Potential in 6 Member Cycloalkanes: ab initio study با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Nitrogen Inversion Potential in 6 Member Cycloalkanes: ab initio study با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
In this research the inversion potential for some 6 member cycloalkanes including N-R groups (R equals groups with different properties) were studied. It was shown that the inversion potential highly depends on substitution nature. Because of direct effect of substitutions on natural charge, the natural charge of each atom in molecules was calculated. It was shown that the inversion potential increase as the negative charge on nitrogen atom decreases. The inversion of nitrogen was tested by the maximum hardness principle (MHP). It is showed that the difference in chemical hardness increases as natural charge of nitrogen increases which also confirm previously seen results.


مقاله رهیافتی برای ارتقای کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی(دانشگاه های مجازی) با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رهیافتی برای ارتقای کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی(دانشگاه های مجازی) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رهیافتی برای ارتقای کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی(دانشگاه های مجازی) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رهیافتی برای ارتقای کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی(دانشگاه های مجازی) با word :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی آموزش الکترونیک
تعداد صفحات: 9
چکیده:
آموزش الکترونیک یکی ازکاربردهای اصلی تکنولوژی اطلاعات است به طوریکه اکثر دانشگاه ها و موسسات صنعتی بویژه در کشورهای توسعه یافته سرمایه گذاریهای کلاتی را برای کاربست این تکنولوژی انجام کرده اند. در این میان پرسشی که همواره مطرح می شود این است که چگونه می توان محیط یادگیری الکترونیکی 1 و یا دانشگاه مجازی 2 اثر بخش و یا موفقی ایجاد نمود؟ نکته بسیار مهمی که معمولا در مباحث کیفیت آموزش بدان توجه نمی شود این است که کیفیت در آموزش چیزی نیست که یک دانشگاه مجازی و یا محیط یادگیری الکترونیکی بتواند به دانشجویان (مهمترین ذینفع یا مشتری) ارایه دهد! و یا بهبود کیفیت آموزشی امری نیست که بتوان از طریق بخشنامه یا صدور آیین نامه به انجام آن پرداخت، بلکه فرایند مداوم فرآوری و ساخت از طریق مشارکت و همکاری بین دانشجویان و مجموعه محیط آموزشی است. به عبارت دیگرکیفیت آموزش برخلاف سایر کالاها و حتی خدمات فقط محصول و برونداد آن موسسه و یا دانشگاه نیست؛ بلکه کیفیت اینجا به مفهوم توانمند سازی دانشجویان است. نتایج تحقیقات متعددی در خصوص بهترین و موثرترین روش در موفقیت آموزش های الکترونیک نشان داده که موفقیت این سیستم ها در گروه تعامل دانشجویان و فراگیران با محیط آموزشی است. در این مقاله نخست به صورت اجمالی به مفهوم کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی و سپس به رویکردهای سنجش و بهبود کیفیت در محیط های یادگیری الکترونیکی پرداخته می شود.
