
تحقیق سیمرغ با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق سیمرغ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سیمرغ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق سیمرغ با word :
((انسان ، آن چیزی میشود که می پرسـتـد))
« پرستش » درفرهنگ سیمرغی، با صلوه درشریعت اسلام، فرق دارد . « صلوه » ، بیان عبودت انسان و تعظیم الله ، یا بسخنی دیگر، گواهی دادن برآنست که وجود انسان، « گوهری جداگانه » از الله و« ناچیزدربرابر» الله است ، وباید، درهرکاری وهرگفتاری و هراندیشه ای ، اقرار به این غیریت خود با الله ، در اقرار به عبودیت خود، و درشهادت دادن به عظمت اوکرد .
ولی « پرستش» درفرهنگ سیمرغی، برای« پیدایش بُن جشن ازخود انسان میباشد ،که خداست » پرستش که« شادونیتن» باشد ، گرفتن جشن عروسی ( شادی) انسان، با خداست.
سیمرغ ( رام ) ، دراین عروسی ، بُن جشن یا نطفه جشن درروان انسان میشود . درفرهنگ سیمرغی ،نیایشگاه ،« جشنگاه عروسی خدا با انسان » بود. جشن که همان « یسنا» باشد ، سرود نی(موسیقی) است. پرستش، برپاکردن جشن عروسی خدا با گیتی وبا انسان است . « ُهما » در زمین، « گنج شادی درهستی هرِانسانی » میگردد. هما، گنج عروس میگردد .
شادشدن ، برپاکردن جشن عروسی سیمرغ یا« شاده» باانسان و با گیتی ست.
« شاده » ، نام سیمرغ یا خداهست خدا، بُن ِ شادی درزمین است که دردل هرانسانی کاشته شده
است:
دربلخ ، زادگاه مـولـوی
نیایشگاه ِ شــاد ویــا نـوشـاد
ویـا نیایشگاه « هما = سیمرغ » بود
هما یا سیمرغ یا سمندر
خود را به شکل تخم ها، به زمین فرو می پاشد
تا درهرجانی ، در زمین ،« گـنـج نـهـفـتـه» گردد
چگونه ُهما (= خدا )
گنج نهفته، درتن ِ انسان ، میگردد ؟
هما ، خدائی که خود را نـثـار= نـسار میکند
نـسـار= سـایه
ای هـُمای زیبا، شـاد باش
ای هما، کز سـایـه ات ، پـَر یافت کوه قاف نیز
ازسایه تو ای هما، همه چیزها، پروبال پیدا میکنند
ای همای خوش لقای آن جهانی ، شـاد بـاش
هم ظریفی ، هم حریفی ، هم چراغی ، هم شراب
هم شاهدویار، هم شمع ونوری ، هم شراب(پدیدآرنده گوهر)
هم «جهانی»، هم نهانی، هم عیانی، شـادبـاش
تو خودت جهان (= گیتی ) میباشی
تـحـفـه هـای آن جهانی ، مـیرسـانی دمـبـدم
شادباش که« نـثـار» باشد، نام «سیمرغ درخودافشانیش» هست
میرسان و میرسان ، خوش میرسانی، شـاد بـاش
ای جهان ، وی زمین راجمله «گنج»
خویشکاری هما ، شاد کردن وجشن ساختن جهانست
خویشکاری هما ، گنج یا کنزمخفی درهرتنی شدنست
تا زمین ، گوید ترا : کای آسمانی – شاد باش
هما درسایه انداختن برزمین،درآنچه زمینی است«گـنـج» میشود
« بهمن وهما » ، « کنزمخفی »، در هرانسانی درگیتی هستند
چرا مولوی به ُهما ، شاد باش ( تحیت وتهنیت) میگوید ؟ چرا مولوی به پیشوازهما میشتابد ومیخواهد ازسایه هما، نواخته شود ، تا خودش، پروبال درآورد، وهما شود ؟ چراهما درسایه انداختن ، انسانهارا ، ازخود آبستن می کند ، وهمه، جوجه های هما میشوند و پـر اورا می یـابـنـد.
داستان سیمرغ وزال یا (فلسفه زندگی انسان)
داستان سیمرغ و زال درشاهنامه ، افسانه ای خام برای کودکان نیست ، بلکه فلسفه ِ بنیادی زندگی ِ هرانسانی هست . شاهنامه، سرودهائیست که گرد ِ « پیکریابی سیمرغ خدای ایران ، در پهلوانان وضد پهلوانان » میچرخد ، و وارونه آنچه پنداشته میشود، شاهنامه ، نامه سیمرغ ( شاه ، نام ویژه سیمرغ است ) ، و کتابیست کاملا « دیـنـی » .
فقط « مفهوم دین» در فرهنگ سیمرغی ، صد و هشتاد درجه ، با « مفهوم دین در ادیان ابراهیمی و زرتشتی » فرق دارد . این دین ، پدیده « واسطه » را میان وجود خدا ووجود ِانسان ، یا خدا و گیتی ، نمیشناسد . سیمرغ یا هما .. خودش را که خوشه همه جانهاست ، میافشاند، وخودش ، گنجی نهفته درزمین ( = تن ) هرانسانی میگردد . دراین دین ، خدا ، خودش ، به گیتی وانسان ، « تحول می یابد» ، خدا ، گیتی و انسان « میشود » . خود ِ خدا ، تبدیل به گنج نهفته، در وجود هرانسانی میگرد . خود خدا ، « گنج عروس »، درتن انسان میگردد .
معـنای « جــان » درفرهنگ ایران:
جان ، دراصل ، « گـیـان » میباشد ، که هم به معنای « آشیانه سیمرغ » و هم به معنای « آبگـیـر» است . « گـی » که پیشوند « گی+ یان= جان » میباشد ، بنا بر فرهنگ معین ، نام مرغ ابلقی است که پرش را برسر پیکانها میزنند ، واین سیمرغ ( باز= وای) است ، و« گی » ،به معنای تالاب و استخرآب نیزهست . جان ، درفرهنگ ایران دوچهره و برآیند دارد ، یکی « شیرابه ومان وشیره وجود » است ، و دیگری، « اصل جنبش و اصل عشق » است که به شکل « باد وابر» نمودارمیشود . سیمرغ ، درست همین باد و ابرسیاهست که میبارد، و در خنب تن ، هم شیره وجود انسان ( آب)، وهم مرغ چهارپرضمیر میشود . « گی » که پیشوند جـان ( گیان) میباشد ، درشکلهای 1- ژی ( ژیان ، ژیو ) 2- جی ( جیو) درزبانهای گوناگون ایرانی باقی مانده است . نام اصفهان یا بخشی ازاصفهان، « جی » بوده است . معنای اصلی « جی = گی = ژی » در گویش دوانی باقیمانده است که مارا به مفهوم « جان » درفرهنگ ایران راهنمائی میکند . درگویش دوانی « جی ji » ، به معنای « یوغ ، هنگام خیش کردن » است . یوغ ( یوگا در سانسکریت ) مانند ِ سنگ وسیم.... ، اصطلاحی ، برای بیان « بُن عشق در آفرینش زمان وجهان و انسان» میباشد.
پس جان ( گیان = ژیان = جیان ) ، به معنای « خانه همآغوشی سیمرغ وبهرام ، یا بُن پیدایش جهان وزمان و انسان » ، یا همان « آبادیان = خانه آباد، بیت معمور » در بندهش وگرشاسپ نامه اسدی توسی است . پس « جـان= گـیـان » ، بُن آفریننده زمان و جهان و انسان است . دریافتن مفهوم « جان » در غزلیات مولوی و سایر عرفاء ایران ، نیاز به شناخت این معنا دارد .
« جان » ، اصلیست که خودش،خودش را می بیند ، ازخودش درجوش است. خودش را میپرستد . خودش به خودش ، عشق میورزد ( بُن عشق ومهر) است . گستره ِ این معانی ژرف ، در غزل مولوی ، باز تاب شده است که :


مقاله بررسی و اولویتبندی فناوریهای مختلف تولید انرژی از منابع زیست توده با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و اولویتبندی فناوریهای مختلف تولید انرژی از منابع زیست توده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و اولویتبندی فناوریهای مختلف تولید انرژی از منابع زیست توده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و اولویتبندی فناوریهای مختلف تولید انرژی از منابع زیست توده با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر و پاک و کارآمد
تعداد صفحات: 17
چکیده:
محدودیت منابع فسیلی و تجدیدناپذیر بودن این منابع موجب گردیده است تا سیاستگذاران و برنامهریزان بخش انرژی با انجام مطالعات ساختاری، تغییر حاملهای انرژی و حرکت به سوی سوختهای پاک را در رئوس برنامههای کاری خود قرار دهند. یکی از این گزینهها، استفاده از حاملان انرژی حاصل از منابع زیست توده میباشد.استفاده صحیح از منابع زیست توده همچنان که مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان است، بایستی در برنامههای توسعه کشور ما نیز بیش از پیش مدنظر قرار گیرد..استفاده از زیستتوده به عنوان یک منبع انرژی نه تنها به دلایل اقتصادی(جایی که سوخت به آسانی و با قیمت ارزان در دسترس نیست)، بلکه به دلیل توسعه بهداشتی و زیستمحیطی نیز جذاب میباشد.فناوریهای تولید انرژی، ضایعات زیستی را به انرژی با فرآوردههای انرژیزا تبدیل میکند.. تولید انرژی در قالب پنج دسته عمده زیرمعرفی میگردد: احتراق مستقیم، آتشکافت، گازی کردن، گوارش بیهوازی، تخمیر الکلی. فناوریهای تولید انرژی از منابع زیستتوده به دو گروه اصلی یعنی فناوریهای گرما – شیمیایی و فناوریهای زیستی تقسیم میگردد. انتخاب فناوری تبدیل زیستتوده تحت تأثیر سه عامل دسترسی به مواد خام، کاربرد نهایی و هزینه میباشد. کاربرد تجاری گسترده و مثمرثمر مستلزم توسعه و کاربرد فناوری مدرن به منظور توانا کردن زیستتوده برای رقابت با منابع انرژی متعادف است. هدف از این پژوهش، بررسی فناوریهای مرسوم برای تبدیل منابع زیستتوده به انرژی و اولویتبندی فناوریهای منتخب تولید برق برای منابع مختلف زیستتوده میباشد.


مقاله بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکتسیلیکات ایران با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکتسیلیکات ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکتسیلیکات ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکتسیلیکات ایران با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 8
چکیده:
عنوان پژوهش حاضر بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکت سیلیکات ایران می باشد. هدف از این پژوهش بررسی و تبیین تأثیر ساختار مدیریتی بر بهره وری سازمانی شرکت سیلیکات می باشد و روش تحقیق در این پژوهش توصیفیاز نوع پیمایشی می باشد. نتایج به دست آمده نشان داده است از بین متغیرهای ساختار مدیریت؛ استرتژی سازمانی، بافت نیرویانسانی، سبک مدیریتی، مهارتهای عمده سازمانی سیستم های اطلاعات مدیریتی بربهره وری سازمانی تاثیر داشته اند و از میان این متغیرها، متغیر بافت نیروی انسانی دارای بیشترین تأثیر در بهره وری سازمانی بوده است.


مقاله کهن میدان های شهری و پیاده مداری، گذری از خلوت تا حضور (بررسی موردی: میدان امام حسین (ع) تهران) با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کهن میدان های شهری و پیاده مداری، گذری از خلوت تا حضور (بررسی موردی: میدان امام حسین (ع) تهران) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کهن میدان های شهری و پیاده مداری، گذری از خلوت تا حضور (بررسی موردی: میدان امام حسین (ع) تهران) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کهن میدان های شهری و پیاده مداری، گذری از خلوت تا حضور (بررسی موردی: میدان امام حسین (ع) تهران) با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی شهرسازی فرهنگ گرا
تعداد صفحات: 15
چکیده:
فضاهای شهری پیاده مدار از فضاهای باز شهری است که با هدف توسعهفضاهای پیاده در سطح شهرها به یکی از محورهای برنامه ریزی و طراحی شهری بدل گردیده است. از نمونه فضاهای پیاده مدار در تهران، میدان امام حسین (ع) است که با هدف ایجاد گذر آیینی در حال ساماندهی است. این میدان یکی از گره های مهم شهری تهران است و فاز اول آن پروژه به بهره برداری رسیده است، سؤال محوری تحقیق حاضر چنین است: کدام یک از فاکتورهای فضای پیاده مدار موفق در طرح میدان امام حسین (ع) دیده می شود؟ تحقیق حاضر، از نوع توصیفی – تحلیلی و با روش کیفی صورت گرفته و جمع آوری داده ها بوسیله مطالعات کتابخانه ای و میدانی است. در تحلیل کیفی این میدان، ریز فاکتورهای زیر مورد توجه بوده است: ارزیابی کیفیت فضایی میدان از لحاظ بصری از دید عابر پیاده، ارتباط بین عابر پیاده با فضاهای عملکردی همجوار، درنظر گرفتن عملکردهای موجود در جهت افزایش پویایی محیط و انعکاس سنت های دیرینه (اجرای مراسم دینی مانند نمازهای عید، مراسم تاسوعا و عاشورا و ;). در این پژوهش در مرحله اول، آخرین نظریه های متفکرین حوزه منظر شهری، با روش تحلیل محتوا بررسی شده و فاکتورهای یک فضای پیاده مدار مطلوب بدست آمده است. در ادامه فاکتورهای مهم در طراحی این میدان از نظر طراحان در قالب جدول SWOT ارائه شده و با نتایج حاصل از توزیع 150 پرسشنامه در این محدوده، مورد قیاس قرار گرفته است. این نتایج نشانگر این مطلب بوده است که طرح اجرا شده ی حاضر نتوانسته است در زمینه زیبایی شناسی و سیستم تردد شهری موفق عمل کند.


مقاله پردازش تصویر و تحلیل اثر نورپردازی برتشخیص یکنواختی ترک?ی پودر با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پردازش تصویر و تحلیل اثر نورپردازی برتشخیص یکنواختی ترک?ی پودر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پردازش تصویر و تحلیل اثر نورپردازی برتشخیص یکنواختی ترک?ی پودر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پردازش تصویر و تحلیل اثر نورپردازی برتشخیص یکنواختی ترک?ی پودر با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
تعداد صفحات: 7
چکیده:
کیفیت ترکیب پودر ها در متالورژی پودر به شدت بر روی خواص قطعات تولیدی تاثیر گذار است از اینرو به منظور بهبود فرآیند ترکیب پودر نیاز به روشهای سریع و دقیق جهت تعیین یکنواختی ترکیب پودرها احساس می گردد. در این مقاله به بیان اثر نور مورد استفاده در نورپردازی بر سطح خاکستری و استفاده آن در تعیین یکنواختی ترکیب پودر پرداخته شده است. در این روش از رنگ های متفاوتی در نورپردازی استفاده شده که هر یک با توجه به رنگ نور، برای یک ترکیب مشخص سطح خاکستری متفاوتی ایجاد می کنند. هدف این تحقیق بررسی تفاوت سطح خاکستری پودرهای متفاوت در نورپردازی های مختلف و اثر آن بر تعیین یکنواختی ترکیب می باشد و نتایج حاصل بیانگر تفاوت قابل ملاحظه ای در سطوح خاکستری پودرها در نورپردازی های مختلف می باشد.
