
مقاله ارزیابی ارزش ویژه برند و عوامل موثر بر آن در صنعت پوشاک ورزشی از دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان تربیت بدنی کشور: مطالعه موردی، برندهای ورزشی معتبر خارجی موجود در بازار کشور با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ارزش ویژه برند و عوامل موثر بر آن در صنعت پوشاک ورزشی از دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان تربیت بدنی کشور: مطالعه موردی، برندهای ورزشی معتبر خارجی موجود در بازار کشور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارزش ویژه برند و عوامل موثر بر آن در صنعت پوشاک ورزشی از دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان تربیت بدنی کشور: مطالعه موردی، برندهای ورزشی معتبر خارجی موجود در بازار کشور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ارزش ویژه برند و عوامل موثر بر آن در صنعت پوشاک ورزشی از دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان تربیت بدنی کشور: مطالعه موردی، برندهای ورزشی معتبر خارجی موجود در بازار کشور با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
تعداد صفحات: 4
چکیده:
تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه میان ابعاد ارزش ویژه برند و عوامل موثر بر آن در صنعت پوشاک ورزشی کشور است. روش تحقیق توصیفی و از نوعمطالعات همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش را دانشجویان و فارغ التحصیلان تربیت بدنی کشور تشکیل دادند که 625 نفر آنها بر اساس روشنمونهگیری تصادفی در دسترس تعیین شده است. ابزار گرداوری داده ها، پرسشنامه استاندارد یو و دونته (2001) بود که پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ، 0/85 تعیین شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره) با نرم افزار spss20 استفاده شد. یافته ها نشان داد رابطه مثبت و معناداری بین مولفه های ارزش برند (وفاداری، تدائی و آگاهی و کیفیت ادراک شده) با ارزش ویژه برند وجود دارد (0/55، 0/59، 0/49). همچنین نتایج حاصل از جداول رگرسیون، مقدار 2R را برابر 0/395 گزارش می نمایند، این بدان معنی است که رگرسیون خطی تداعی برند، وفاداری به برند، آگاهی از برند و کیفیت ادراک شده، به تنهایی حدود 40 % از کل تغییرات ارزش ویژه برند را توجیه میکنند و مابقی، سهم سایر متغیرهاست.


مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
در این تحقیق هگزافریت باریم و گرافیت به منظور تهیه کامپوزیتهایBaFe12O19/Fe3O4 وBaFe12O19/Fe/Fe3O4 به مدت زمانهای مختلف تحت آسیاکاری و سپس عملیات حرارتی در خلاء قرار گرفتند. آسیاکاری مخلوط هگزافریت باریم و گرافیت با نسبت مولیC:O=1/1 در یک آسیای پر انرژی سیاره ای با نسبت وزنی گلوله به پودر 35 و سرعت چرخش 300 دور بر دقیقه به مدت زمانهای مختلف تحت اتمسفر هوا صورت گرفت. نمونه های آسیاکاری شده به مدت 10 دقیقه تحت خلاء در دماهای مختلف عملیات حرارتی شدند. محصولات به دست آمده در هر مرحله توسط روشهایHRTEM و VSM ،XRD مورد مشخصهیابی قرار گرفتند. در اثر آسیاکاری مخلوط هگزافریت باریم و گرافیت، پیکهای فاز مگنتیت که از احیاء جزئی هگزافریت باریم حاصل می شود بعد از 20 ساعت آسیاکاری در الگوهای پراش اشعه ایکس ظاهر و نانو کامپوزیتBaFe12O19/Fe3O4 با اندازه متوسط کریستالیت 17nm تشکیل شد. عملیات حرارتی نانوکامپوزیت حاصل از آسیاکاری منجر به پیشرفت واکنش احیاء تا مرحله-Fe وتشکیل نانوکامپوزیتBaFe12O19/Fe/Fe3O4شد.


مقاله ارزیابی بازسازی روستاها پس از زلزله سال 1347 دشت بیاض با هدف آموختن درسهایی برای آینده با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی بازسازی روستاها پس از زلزله سال 1347 دشت بیاض با هدف آموختن درسهایی برای آینده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بازسازی روستاها پس از زلزله سال 1347 دشت بیاض با هدف آموختن درسهایی برای آینده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی بازسازی روستاها پس از زلزله سال 1347 دشت بیاض با هدف آموختن درسهایی برای آینده با word :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران در حوادث غیرمترقبه
تعداد صفحات: 8
چکیده:
ایران کشوری است که همواره در معرض بلایای طبیعی چون زلزله و سیل بوده است و با توجه به این امر که اغلب جمعیت آن در خانه هایی با مصالح بنایی و غیر مهندسی ساز سکنی دارند ، اهمیت برنامه ریزی مناسب برای کاهش آسیب پذیری جامعه مشخص می شود . مدیریت جامع بحران در حوادث غیرمترقبه طبیعی شامل چهار رکن اصلی آمادگی ، مقابله ، بازتوانی و پیشگیری است . بازتوانی به مجموعه عملیات پس از مرحله امداد اضطراری اتلاق می شود ، که حاوی دو مرحله ساماندهی و بازسازی است . مرحله بازسازی شامل اسکان اضطراری و موقت و اسکان دایم می شود . در اسکان دایم بیشترین تاکید بر نوسازی است ، اما آیا نوسازی جواب مناسبی برای منطقه سانحه دیده است؟ یا باید جنبه های فرهنگی ، روانشناختی ، مذهبی ، معماری ، سیاسی و نوع معیشت مردم منطقه نیز در بازسازی مورد توجه قرار گیرند؟
عدم توجه به نحوه زندگی و آداب و رسوم مردم منطقه آسیب دیده در بسیاری از موارد موجب شکست برنامه بازسازیشده است (مانند تجربه ناموفق بازسازی ، پس از زلزله سال 1341 بویین زهرا) . تجربه زلزله های متعدد و فاجعه بار در خراسان جنوبی و عبور گسل های فعال از این منطقه ، نشانگر احتمال بالای وقوع زلزله در این مکان در آینده است . با توجه به اینکه زلزله سال 1347 دشت بیاض با بزرگای 4/7 در مقیاس ریشتر، با بیش از 12هزار نفر کشته یکی از فاجعه بارترین زلزله ها بوده است ، در این مقاله به کمک نتایج حاصل از مشاهدات محلی به بررسی نقاط قوت و ضعف بازسازی های انجام شده در روستاهای منطقه پس از این زلزله می پردازیم و در نهایت راهکارهایی برای اسکان دایم و بازسازی در مناطق روستایی حاشیه کویر ارائه می گردد .
با توجه به اینکه زمان زیادی از این بازسازی هامی گذرد ، آنچه اکنون باقی مانده گویای کامل شرایط آنزمان نیست . ولی سعی شده است که اطلاعات درست و مستندتر در این گزارش آورده شوند . البته در دشت بیاض و خضری از ساختمان هایی که در بازسازی پس از زلزله سال 47 ساخته شدهآثار کمی باقی مانده است ، درحالیکه در روستای استاد خانه ها تغییر چندانی نکرده اند و مردم منطقه بر حسب نیازها و شیوه زندگی ، خود ساختمان ها را تغییر داده اند .


مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت کاملانگ برای پوشش خارجی پیوسته لوله های فولادی در مصارف نفت و گاز با word :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: اولین کنفرانس لوله و صنایع وابسته
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور پوشش دهی لوله های قطوری که در صنایع نفت و گاز استفاده می شوند از روشهای متفاوتی استفاده می شود . یکی از روشهای پوشش دهی سطح خارجی لوله های فولادی جهت مصارف نفت و گاز ، پوشش سه لایه پلی اتیلن می باشد . این پوشش با حرکت مارپیچی ( حرکت دورانی و رو به جلو ) لوله از میان چند نازل امکان پذیر است . برای حرکت مارپیچی لوله را روی چرخهایی که دو به دو روبروی هم قرار گرفته و دارای زاویه نسبت به یکدیگر هستند قرار داده و با دوران این چرخها لوله هم بدور خود دوران نموده و هم بسمت جلو می رود .
روش انجام پوشش دهی در سه ایستگاه نزدیک به هم انجام می شود :
ایستگاه اول : ابتدا به وسیله گان های مخصوص پودر اپوکسی روی لوله پاشیده می شود ( لایه اول ).
ایستگاه دوم : چسب از درون یک دای یا نازل روی لوله قرار می گیرد ( لایه دوم ).
ایستگاه سوم : پلی اتیلن ذوب شده از درون یک دای یا نازل روی چسب قرار می گیرد ( لایه سوم ).
یک غلطک با روکش لاستیکی سیلیکونی با طول حدود یک متر پس از قرار گرفتن لایه سوم با فشار آوردن روی لوله باعث چسبندگی بیشتر و بهتر لایه ها می شود .
معمولا لوله ها به طول های 12 متری بوده و یکی از ویژگی های این نوع پوشش این است که لوله ها نمی توانند هر کدام تنهایی وارد و خارج شده و سپس لوله بعدی ، زیرا معمولا یکی دو متر اول لوله از پوشش مطلوب برخوردار نیست و لوله ها می بایست پشت سر هم و اصطلاحا قطاری قرار گرفته و وارد قسمت نازل ها شوند لذا اگر اتفاق خاصی برای توقف خط نیفتد و در یک شیفت کاری بتوان 50 عدد لوله را پوشش نمود فقط پوشش لوله اول و آخر مورد پذیرش نیست و 48 عدد لوله دیگر پوشش مناسبی خواهند داشت .


مقاله ارزیابی قوانین ترکیب در تعیین تلاش بحرانی سازه ها با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی قوانین ترکیب در تعیین تلاش بحرانی سازه ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قوانین ترکیب در تعیین تلاش بحرانی سازه ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی قوانین ترکیب در تعیین تلاش بحرانی سازه ها با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: چهارمین همایش ملی مقاوم سازی و حفظ بناهای ماندگار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
روش های متفاوتی برای ترکیب دو مولفه ی عمود بر هر زلزله وجود دارد که در ایین نامه های مختلف این روش ها ذکر گردیده اند. در این مقاله با بیان چند مثال به بررسی روش ترکیبات درصدی متداول موجود در ایین نامه ها اعم از ایین نامه ی ایران و دیگر ایین نامه ها پرداخته ایم و در نهایت با مقایسه ی انواع روش های متداول ترکیب دو مولفه متعامد به بررسی مزیت ها و معایب این روش ها در سازه های مختلف پرداخته ایم.
