سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند، بنده ای را دوست بدارد، او را باآرامش و بردباری می آراید . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:51 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Modeling and Simulation of SelfدرLifting Method for Suppressing of Severe Slugging in Pipeline Risers با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Modeling and Simulation of SelfدرLifting Method for Suppressing of Severe Slugging in Pipeline Risers با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Modeling and Simulation of SelfدرLifting Method for Suppressing of Severe Slugging in Pipeline Risers با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Modeling and Simulation of SelfدرLifting Method for Suppressing of Severe Slugging in Pipeline Risers با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 9

چکیده:

Riser-slugging is a flow regime that can occur in multiphase pipeline-riser systems, and is characterized by severe flow and pressure oscillations. This causes large problems in downstream facilities such as: separators on the platform. Reducing undesired slugging effects can have greateconomic benefits. In this research a technique to remove severe slugging in the pipeline systems by using of an active bypass or self-lifting method has been investigated. A simplified dynamic model has been developed for the simulation of applying self-lifting method in pipeline risers. Theproposed simple model has been compared with the rigorous model suggested in the literature as well as OLGA simulator. The simulation results show that the simple model presented in this work has a good agreement with the above mentioned rigorous models.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86در1384) با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86در1384) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86در1384) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86در1384) با word :

مقاله شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86در1384) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر 1388 در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه 632 تا 645 منتشر شده است.
نام: شیوع نانوساختار لایه سطحی (Surface layer) در سویه های باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، بیمارستان فوق تخصصی الزهرا – دانشگاه اصفهان (86-1384)
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لایه سطحی
مقاله باسیلوس سرئوس
مقاله دست پرسنل
مقاله سطوح بیمارستان
مقاله عفونت های بیمارستانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سطوح بیمارستانی منابع بالقوه ای جهت حفظ و نگهداری باکتری ها محسوب می شوند. دست پرسنل بیمارستان، بیشترین تماس را با سطوح، به ویژه سطوح پر تماس دارد و مهم ترین عامل انتشار باکتری ها در بیمارستان محسوب می گردند.
روش ها:این مطالعه در سال 86-1384 در بیمارستان فوق تخصصی الزهرا و دانشگاه اصفهان انجام شد به این ترتیب که به طور تصادفی 274 نمونه (194 باکتری از سطوح و 80 باکتری از دست پرسنل) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های محیطی با استفاده از سوآپ و NB لوله ای از سطوح کم تماس و پر تماس و نمونه های دست پرسنل با روش Finger Print جمع آوری شدند، شناسایی باکتری ها بر اساس روش های میکروبیولوژیک از جمله: رنگ آمیزی، تست های بیوشیمیایی، محیط های افتراقی و محیط اختصاصی باسیلوس سرئوس انجام گرفت. پس از جداسازی پروتئین های سطحی، نمونه ها در حضور مارکر وزن مولکولی توسطSDS-PAGE الکتروفورز شدند.
یافته ها: از 274 باکتری مورد بررسی، شیوع باسیلوس سرئوس در نمونه های مزبور %949 بود، به این ترتیب که شیوع باسیلوس سرئوس در سطوح بیمارستانی و دست پرسنل بیمارستان به ترتیب %67 و %1625 بود، از 13 باسیلوس سرئوس جداسازی شده از دست پرسنل بیمارستان 11 مورد (%846) و از 13 باسیلوس سرئوس جداسازی شده از سطوح بیمارستانی 1 مورد (%77) مولد نانوساختار لایه سطحی بوده اند.
نتیجه گیری: نتایج حاصله موید انتشار قابل ملاحظه باسیلوس سرئوس در دست پرسنل و سطوح بیمارستانی، هم چنین نشان دهنده فراوانی نانوساختار لایه سطحی در باسیلوس سرئوس های جداسازی شده از دست پرسنل در مقایسه با باسیلوس سرئوس های جداسازی شده از سطوح بیمارستانی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله برسی جاذبه های گردشگری شهر ناغان از توابع استان چهار محال و بختیاری و نقش آن در توسعه اقتصادی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برسی جاذبه های گردشگری شهر ناغان از توابع استان چهار محال و بختیاری و نقش آن در توسعه اقتصادی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برسی جاذبه های گردشگری شهر ناغان از توابع استان چهار محال و بختیاری و نقش آن در توسعه اقتصادی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برسی جاذبه های گردشگری شهر ناغان از توابع استان چهار محال و بختیاری و نقش آن در توسعه اقتصادی با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی جغرافیا، گردشگری، منابع طبیعی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 12
چکیده:
در چند سال اخیر شاهد گسترش سریع فعالیت های گردشگری در همه جهان هستیم و انتظار می رود برشدت اینگسترش افزوده شود.گردشگری دارای آثار و جنبه های مختلف می باشد که از جنبه های مهم آن می توان به آثاراقتصادی بر محیط های گردشگر پذیر اشاره کرد چرا که مراکز شهری به دلایل متعددی چون: مقصد،مسیر عبور ومراکز ارائه خدمات برای گردشگران از اهمیت بالایی برخوردار است. صنعت گردشگری از لحاظ جمعیت،فرهنگ وخصوصیت های اقتصادی می تواند در تغیرات فضایی شهر ها تاءثیر گزار باشد.شهر ناغان از توابع استان چهار محال وبختیاری با وجود دارا بودن قابلیت های بالقوه و بالفعل بسیار فراوان برای جذب گردشگری تا کنون از توسعه افتصادینا متوازنی بر خوردار بوده است. در این راستا صنعت گردشگری در شهر ناغان می تواند به عنوان محرک توسعه در اینمنطقه زمینه ایجاد اشتغال و درامد زایی را فراهم نموده و باعث توسعه پایدار منطقه گردد.هدف از این پژوهش شناختجاذبه های گردشگری و توانمندی های گردشگری شهر ناغان با توجه به ضرورت اولویت دادن به توسعه گردشگریدر شهر ناغان و نقش آن در دستیابی به توسعه اقتصادی می باشد و همچنین با شناخت هر چه بهتر و بیشتر این جاذبهها بتوانیم زمینه تقویت اقتصاد وابسته به توریسم را در این شهر گسترش دهیم.این پؤوهش با استفاده از روش هایاسنادی، کتابخانه ای و میدانی به منظور جمع آوری اطلاعات استفاده گردیده است وبرای مشخص شدن مبانی نظریتحقیق با رجوع به کتابخانه ها از کتب، پایان نامه ها و مقالات نگاشته شده است;.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Thermoدرphysical properties of nanoparticles/fluid suspension با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Thermoدرphysical properties of nanoparticles/fluid suspension با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Thermoدرphysical properties of nanoparticles/fluid suspension با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Thermoدرphysical properties of nanoparticles/fluid suspension با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

It has been found that important heat transfer enhancement may be achieved using nanosized particles/fluid suspension which called nanofluids instead of convectional fluids. This is major of importance for electronics and microelectronics where liquids cooling systems are necessary and miniaturizing is needed. In this regard, determination of the nanofluids thermo-physical properties is essential to establishing adequate pumping power as well as the convective heat transfer and mass transfer coefficient, because the Prandtl, Schmidt and Reynolds number are functions of these properties. In this study, different theoretical and experimental correlations for prediction of nanofluids properties reviewed and the limitation of the proposed relations was illustrated.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بلوتوث با word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بلوتوث با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بلوتوث با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بلوتوث با word :

بلوتوث

مقدمه :
با ایجاد هر تکنولوژى مردم مشتاق شده تا با آن آشنا شوند ولى بلافاصله تکنولوژى پیشرفته دیگرى متولد مى شود. یکى از این تکنولوژى ها، Bluetooth است که به ارتباط بى سیم با برد کوتاه مربوط مى شود.این تکنولوژى در تمام قطعات،وسائل الکترونیکى وارتباطىکاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبکه ها و اینترنت مربوط نمى شود، به طورى که امروزه حتى موس و کى بورد Bluetooth هم به بازار آمده است.

اکثر کارشناسان و متخصصین کامپیوتر و شبکه اعتقاد دارند که امسال یعنى سال ،2004 سال پیشرفت هر چه بیشتر این تکنولوژى خواهد بود. فرض کنید در منزلتان از تکنولوژى Bluetooth استفاده مى کنید و در حال چک کردن E-mailهاى خود از طریق تلفن همراه هستید، در همان حال نامه اى از دوست خود دریافت مى کنید. شما هم نامه او را از طریق Bluetooth به پرینتر که به این سیستم مجهز است ارسال کرده و یک پرینت از آن تهیه مى کنید

. در همین زمان تلویزیون هم مشغول پخش برنامه اى است که بلافاصله تصویر را به مانیتور انتقال داده و توسط CD-Writer که به تکنولوژى Bluetooth مجهز است تصاویر را روى CD ذخیره مى کند. اینها تنها برخى از موارد استفاده تکنولوژى Bluetooth در زندگى امروز است. تجهیزات مجهز به این تکنولوژى در کنار هم شبکه اى خانگى به نام PAN (Personal Area Network) را ایجاد مى کنند.

با گسترش شهرها و بوجود آمدن فاصله های جغرافیایی بین مراکز سازمان ها و شرکت ها و عدم رشد امکانات مخابراتی با رشد نیاز ارتباطی داخل کشور ، یافتن راه حل و جایگزین مناسب جهت پیاده سازی این ارتباط شدیدا احساس می شود که در این زمینه سیستم های مبتنی بر تکنولوژی بی سیم انتخاب مناسبی می باشد.

PAN یا Personal Arean Network :
سیستم های بی سیم که دارای برد و قدرت انتقال پایین هستند را شامل می شود که این ارتباط غالبا بین افراد برقرار می شود. نمونه این تکنولوژی در سیستم ها Infrared برای ارتباط نقطه به نقطه دو شخص و یا Bluethooth برای ارتباط یک نقطه به چند نقطه جهت ارتباط یک شخص به چند شخص می باشد. استاندارد مورد استفاده در این محدوده کاربرد IEEE 802.15 می باشد.
LAN یا Local Area Netwok :
در این دسته بندی سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE 802.11 استفاده می کنند. این محدوده کاربری معادل محدوده شبکه های LAN باسیم بوده که برپایه تکنولوی بی سیم ایجاد شده است.

MAN یا Metropolitan Area Netwok :
سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE 802.16 استفاده می کنند. محدوده پوشش فراتر از محدوده LAN بوده و قالبا چندین LAN را شامل می شود. سیستم های WIMAX اولیه مبتنی بر این استاندارد هستند.

WAN یا Wide Area Netwok :
سیستم های بی سیم مبتنی بر استاندارد IEEE 802.16e هستند که به IEEE 802.20 نیز شهرت یافته اند. سیستم های WIMAX در ابعاد کلان و بدون محدودیت حرکتی در این محدوده کار می کنند.

پروتکل های رایج در شبکه های بی سیم و مشخصات آن ها به صورت زیر هستند :

80211
1 Mbps , 2.4 GHZ
802.11 a

58 GHZ Frequence
54 Mbps
802.11b
2.4 GHZ Frequence
11 Mbps

80211g
2.4 MHZ Frequence
54 Mbps
802.11a+g
2.4 & 5.8 GHZ Frequence
54 Mbps

قوانین ومحدودیت ها :
به منظور در دسترس قرار گرفتن امکانات شبکه های بی سیم برای عموم مردم و همچنین عدم تداخل امواج شرایط محدود کننده ای برای افراد توسط کمیته FCC تعیین شد که مهمترین آن ها این است که تجهیزات شبکه های بی سیم در باند فرکانسی 24 Ghz مجاز به داشتن حداکثر 10mw توان خروجی با زاویه پوشش آنتن 9 درجه هستند که توان خروجی برای باند فرکانسی 58 Ghz تا 200 mw مجاز اعلام شده است.

Wifi و Wimax :
دسترسی به اینترنت روی شبکه های بی سیم مبحث جدیدی به نام Wifi را مطرح کرده است که توسط آن مراکز فرهنگی ، پارک ها ، کتابخانه ها و ; تحت پوشش wifi و درنتیجه اینترنت قرارگرفته اند. مثال بارز این امکان در محل دائمی نمایشگاه های تهران می باشد و بازدید کنندگان قادر به دسترسی به اینترنت توسط کامپیوترهای قابل حمل خود هستند. در راستای تسهیل ارتباط و پوشش و سرعت بیشتر دسترسی تکنولوژی جدیدی در حال شکل گیری است که به نام Wimax شناخته می شود. این تکنولوژی از استاندارد IEEE 802.16e بهره می برد.

روش های ارتباطی بی سیم :
تجهیزات و شبکه های کامپیوتری بی سیم بر دو قسم Indoor یا درون سازمانی و Outdoor یا برون سازمانی تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند.
شبکه های بی سیم Indoor :
نیاز سازمان ها و شرکت ها برای داشتن شبکه ای مطمئن و وجود محدودیت در کابل کشی ، متخصصین را تشویق به پیدا کردن جایگزین برای شبکه کامپیوتری کرده است. شبکه های Indoor به شبکه هایی اتلاق می شود که در داخل ساختمان ایجاد شده باشد. این شبکه ها بر دو گونه طراحی می شوند. شبکه های Ad hoc و شبکه های Infra Structure.

در شبکه های Ad hoc دستگاه متمرکز کننده مرکزی وجود ندارد و کامپیوترهای دارای کارت شبکه بی سیم هستند. استراتژی Ad hoc برای شبکه های کوچک با تعداد ایستگاه کاری محدود قابل استفاده است. روش و استراتژی دوم جهت پیاده سازی استاندارد شبکه بی سیم ، شبکه Infra Structure می باشد. در این روش یک یا چند دستگاه متمرکز کننده به نام Access Point مسؤولیت برقراری ارتباط را برعهده دارد.

شبکه های بی سیم Outdoor :
برقراری ارتباط بی سیم در خارج ساختمان به شبکه بی سیم Outdoor شهرت دارد. در این روش داشتن دید مستقیم یا Line Of Sight ، ارتفاء دو نقطه و فاصله، معیارهایی برای انتخاب نوع Access Point و آنتن هستند.

انواع ارتباط :
شبکه بی سیم Outdoor با سه توپولوژی Point To Point ، Point To Multipoint و Mesh قابل پیاده سازی می باشد.

Point To point :
در این روش ارتباط دو نقطه مدنظر می باشد. در هر یک از قسمت ها آنتن و AccessPoint نصب شده و ارتباط این دو قسمت برقرار می شود.
Point To Multi Point :
در این روش یک نقطه به عنوان مرکز شبکه درنظر گرفته می شود و سایر نقاط به این نقطه در ارتباط هستند.
Mesh :
ارتباط بی سیم چندین نقطه بصورت های مختلف را توپولوژی Mesh می گویند. در این روش ممکن است چندین نقطه مرکزی وجود داشته باشد که با یکدیگر در ارتباط هستند.
ارتباط بی سیم بین دو نقطه به عوامل زیر بستگی دارد :
1- توان خروجی Access Point ( ارسال اطلاعات)

2- میزان حساسیت Access Point( دریافت اطلاعات)
3- توان آنتن
1- توان خروجی Access Point :
یکی از مشخصه های طراحی سیستم های ارتباطی بی سیم توان خروجی Access Point می باشد. هرچقدر این توان بیشتر باشد قدرت سیگنال های توایدی و برد آن افزایش می یابد.
2- میزان حساسیت Access Point :
از مشخصه های تعیین کننده در کیفیت دریافت امواج تولید شده توسط Access Point نقطه مقابل میزان حساسیت Access Point می باشد. هرچقدر این حساسیت افزایش یابد احتمال عدم دریافت سیگنال کمتر می باشد و آن تضمین کننده ارتباط مطمئن و مؤثر خواهد بود.
3- توان آنتن :
در مورد هر آنتن توان خروجی آنتن و زاویه پوشش یا انتشار مشخصه های حائز اهمیت می باشند در این راستا آنتن های مختلفی با مشخصه های مختلف توان و زاویه انتشار بوجود آمده است که آنتن های Omni ، Sectoral ، Parabolic ، Panel ، Solied و . . . . مثال هایی از آن هستند.
انواع شبکه های بی سیم
• WLANS (Wireless Local Area Networks )

برای کاربران محلی از جمله محیطهای(Campus) دانشگاهی یا آزمایشگاهها که نیاز به استفاده از اینترنت دارند مفید می باشد. در این حالت اگر تعداد کاربران محدود باشند می توان بدون استفاده از Access Point این ارتباط را برقرار نمود .در غیر اینصورت استفاده از Access Point ضروری است.می توان با استفاده از آنتن های مناسب مسافت ارتباطی کاربران را به شرط عدم وجود مانع تاحدی طولانی تر نمود.

• WPANS(Wireless Personal Area Networks )
دو تکنولوژی مورد استفاده برای این شبکه ها عبارت از :IR (Infra Red ) و Bluetooth (IEEE 802.15 ) می باشد که مجوز ارتباط در محیطی حدود 90 متر را می دهد البته در IR نیاز به ارتباط مستقیم بوده و محدودیت مسافت وجود دارد .

• WMANS(Wireless Metropolitan Area Networks )
توسط این تکنولوژی ارتباط بین چندین شبکه یا ساختمان در یک شهر برقرار می شود برایBackup آن می توان از خطوط اجاره ای ،فیبر نوری یا کابلهای مسی استفاده نمود .
• WWANS(Wireless Wide Area Networks )
برای شبکه هائی با فواصل زیاد همچون بین شهرها یا کشورها بکار می رود این ارتباط از طریق آنتن ها ی بی سیم یا ماهواره صورت می پذیرد .

جدول و شکل زیر کاربرد انواع شبکه های بی سیم در فواصل متفاوت را نشان می دهد:

 

Meters Network
0-10 Personal Area Network
0-100 Local Area Network
0-10000 Wide Area Network

امنیت در شبکه های بی سیم
سه روش امنیتی در شبکه های بی سیم عبارتند از :
– WEP(Wired Equivalent Privacy )
در این روش از شنود کاربرهایی که در شبکه مجوز ندارند جلوگیری به عمل می آید که مناسب برای شبکه های کوچک بوده زیرا نیاز به تنظیمات دستی( KEY ) مربوطه در هر Client می باشد.
اساس رمز نگاری WEP بر مبنای الگوریتم RC4 بوسیله RSA می باشد.

– SSID (Service Set Identifier )
شبکه های WLAN دارای چندین شبکه محلی می باشند که هر کدام آنها دارای یک شناسه (Identifier ) یکتا می باشند این شناسه ها در چندین Access Point قرار داده می شوند . هر کاربر برای دسترسی به شبکه مورد نظر بایستی تنظیمات شناسه SSID مربوطه را انجام دهد .

– MAC (Media Access Control )
لیستی از MAC آدرس های مورد استفاده در یک شبکه به AP (Access Point ) مربوطه وارد شده بنابراین تنها کامپیوترهای دارای این MAC آدرسها اجازه دسترسی دارند به عبارتی وقتی یک کامپیوتر درخواستی را ارسال می کند MAC آدرس آن با لیست MAC آدرس مربوطه در AP مقایسه شده و اجازه دسترسی یا عدم دسترسی آن مورد بررسی قرار می گیرد .این روش امنیتی مناسب برای شبکه های کوچک بوده زیرا در شبکه های بزرگ امکان ورود این آدرسها به AP بسیار مشکل می باشد.

انواع استاندارد 80211
اولین بار در سال 1990 بوسیله انستیتیو IEEE معرفی گردید که اکنون تکنولوژیهای متفاوتی از این استاندارد برای شبکه های بی سیم ارائه گردیده است .

80211
برای روشهای انتقال FHSS(frequency hopping spared spectrum ) یا DSSS (direct sequence spread spectrum ) با سرعت 1 Mbpsتا 2Mbps در کانال 24 GHz قابل استفاده می باشد.
80211a
برای روشهای انتقال OFDM (orthogonal frequency division multiplexing ) با سرعت 54Mbps در کانال 5GHz قابل استفاده است.

80211b
این استاندارد با نام WI-Fi یا High Rate 802.11 قابل استفاده در روش DSSS بوده و در شبکه های محلی بی سیم نیز کاربرد فراوانی دارد همچنین دارای نرخ انتقال 11Mbps می باشد.
80211g

این استاندارد برای دستیابی به نرخ انتقال بالای 20Mbps در شبکه های محلی بی سیم و در کانال 24GHz کاربرد دارد.
جدول زیر خلاصه سایر استانداردهای IEEE در شبکه های بی سیم را نمایش می دهد:

.
Bluetooth
نوع ساده ای از ارتباط شبکه های بی سیم است که حداکثر ارتباط 8 دستگاه را با تکنولوژی Bluetooth پشتیبانی می کند دستگاههایی از قبیل PDA ، نوت بوک ، تلفن های همراه و کامپیوترهای شخصی از جمله این موارد هستند می دهد اگرچه این تکنولوژی ممکن است در صفحه کلیدها ،موس ها و Headset و Hands-free تلفن های همراه نیز دیده شود این تکنولوژی در سال 1994 توسط شرکت اریکسون ایجاد شد در سال 1998 تعداد کوچکی از کمپانیهای مشهور مانند اریکسون، نوکیا، اینتل و توشیبا استفاده شد. بلوتوس در فواصل کوتاهی بین 9 تا 90 متر کار می کنند این فاصله پشتیبانی به امنیت این تکنولوژی می افزاید .

چرا که اگر کسی بخواهد ارتباط شما را شنود کند گر چه به ابزار خاصی نیاز ندارد اما بایستی در فاصله نزدیکی از شما قرار بگیرد مهمتری ویژگی بلوتوس این است که بر خلاف Infrared موانعی مانند دیوار تاثیری بر روی سیگنال آن ندارند از تکنولوژی رادیوئی استفاده کرده که خیلی گران نبوده و مصرف برق خیلی کمی دارد

تکنولوژی Bluetooth استانداردی است که ارتباط بی سیم در فواصل کوتاه را برای گستره وسیعی از ابزارها شامل کامپیوترهای رومیزی، Laptop، PDA، موبایل، دوربین دیجیتال، چاپگر، صفحه کلید و حتی موس را ممکن می سازد. بیش از 250 میلیون ابزار Bluetooth در حال حاضر در دنیا استفاده می شود و پیش بینی می شود تا دو سال آینده این تعداد به بیش از یک بیلیون افزایش یابد.

یک شبکه Personal Area Network(PAN)
Bluetooth یک تکنولوژی PAN است. از یک باند فرکانس رادیویی دیجیتالی کوتاه برای فراهم کردن مکانیزمی برای برقراری ارتباط بی سیم در فواصل کوتاه بر مبنای ad hoc استفاده می کند.Bluetooth امکان تبادل سریع و مطمئن داده و صدا را فراهم می کند. ابزارهای با قابلیت Bluetooth این امکان را به کاربران می دهند که کابل را از ابزار دیجیتال موجود حذف کنند و در هم ¬ریختگی کابل ها را به فراموشی بسپارند. هدف Bluetooth مرتبط کردن ابزارهای مختلف بی سیم به یکدیگر در یک محیط کوچک مثل دفتر کار یا منزل است. Bluetooth هم چنین می تواند برای اتصال هر ابزاری به دیگری مثل اتصال یک PDA به یک موبایل استفاده شود.

Bluetooth ارزان است و مصرف انرژی پایینی دارد.
استاندارد Bluetooth به طور موثری کارهای زیر را انجام می دهد:
– حذف کابل و سیم بین دستگاه ها و ابزارهای بی سیم
– تسهیل ارتباطات داده و صدا
– فراهم کردن امکان شبکه های ad hoc و همگام سازی بین ابزارهای شخصی

Operating Band
ابزارهای Bluetooth در باند 245 GHz ISM کار می کنند که برای استفاده¬های صنعتی، علمی و پزشکی رزرو شده است. این باند در اغلب مناطق دنیا قابل دسترس است. در امریکا و اروپا محدوده فرکانس 2400 تا 24835 MHz با کانال های فرکانس رادیویی 79 1-MHz RF می باشد. در عمل محدوده 2402 تا 2480 MHz استفاده می شود.

در ژاپن محدوده فرکانس 2472 تا 2497 MHz با کانال¬های 23 1-MHz RF استفاده می شود. باند مورد استفاده، مشابه باند ابزارهای شبکه های محلی بی سیم و دیگر ابزارهای سازگار با IEEE 802.11 می باشد.جدول 1 مشخصات Bluetooth را به¬طور خلاصه نشان می دهد.

جدول 1 مشخصات کلیدی تکنولوژی Bluetooth
مشخصات توصیف
لایه فیزیکی Frequency Hopping Spread Spectrum) FHSS(
باند فرکانسی باند ISM (2.4 GHz-2.45GHz)
فرکانس hop 1600 hops/sec
نرخ انتقال داده 1Mbps
محدوده کاری حدود 10 متر، قابل گسترش تا 100 متر
چگونه ابزارهای Bluetooth را شبکه کنیم؟
شبکه های Bluetooth برخلاف شبکه محلی بی سیم که از ایستگاه های کاری بی سیم و Access Point تشکیل می شود، فقط از client ها یا ایستگاه های کاری بی ¬سیم تشکیل می شود. یک client می تواند هر ابزار با قابلیت Bluetooth فعال باشد.
ابزارهای با قابلیت Bluetooth به طور خودکار یکدیگر را شناسایی کرده و شبکه تشکیل می دهند. مشابه تمام شبکه های ad hoc، توپولوژی¬های شبکه¬ های Bluetooth می توانند خودشان را بر یک ساختار موقت تصادفی مستقر کنند.

شبکه¬ های Bluetooth یک ارتباط master-slave را بین ابزارها برقرار ¬می کنند. این ارتباط یک piconet را تشکیل می دهد. در هر piconet تا 8 ابزار Bluetooth می توانند با هم شبکه شوند به این صورت که یکی از آن ها به عنوان master تعیین می شود و تا 7 ابزار می توانند به عنوان slave مستقیماً به شبکه متصل شوند. کار تنظیم و کنترل شبکه بر عهده master است.

ابزارهای هر piconet روی کانال یکسان کار می کنند. اگرچه در هر piconet فقط یک master داریم، ولی slave یک شبکه می تواند در شبکه دیگری به عنوان master عمل کند، بنابراین زنجیره ای از شبکه¬ ها به وجود می آید. این مجموعه از piconetها که scatternet نامیده می شود، اجازه می دهند که چندین ابزار در فاصله وسیعی با هم شبکه شوند. این ارتباط هم چنین یک توپولوژی پویا که ممکن است حین هر نشست تغییر کند را ممکن می سازد: همان طور که یک ابزار به master نزدیک یا از آن دور می شود، ارتباطات بین ابزارها در شبکه با توپولوژی تغییر می کند. شکل 1 یک piconet و scatternet را نشان می دهد.

شکل 1 شمایی از piconet و scatternet

محدوده ابزارهای Bluetooth
محدوده کار ابزارهای Bluetooth به کلاسی که در آن قرار می گیرند بستگی دارد و اینکه درچه کلاسی قرار می گیرند به میزان قدرت آن ها بستگی دارد.

جدول 2 دسته بندی ابزارهای Bluetooth
نوع سطح قدرت محدوده کاری
ابزارهای کلاس 3 100mW تا 100 متر
ابزارهای کلاس 2 10mW تا 10 متر
ابزارهای کلاس 1 1mW کم تر از 10 متر

در کلاس 3، Bluetooth می تواند با دیگر تکنولوژی های شبکه های محلی بی سیم رقابت کند. به¬علاوه با توجه به نرخ انتقال داده ها پیش بینی می شود در آینده فواصل طولانی تر را هم تحت پوشش قرار دهد.

مزایای استفاده از Bluetooth
استفاده از Bluetooth پنج مزیت عمده برای کاربران دارد. این مزایا Bluetooth را یک تکنولوژی جذاب و در دسترس با کارآیی بالا و هزینه کم معرفی می کند. کارآیی و هزینه کم برای کاربران خانگی و هم چنین کاربران تجاری از مزایای عمده است.
• جایگزینی کابل
در اغلب ابزارها تکنولوژی Bluetooth جایگزین کابل و ارتباطات جانبی می شود.
• تسهیل در به اشتراک گذاشتن فایل

Bluetooth به اشتراک گذاشتن فایل را بین ابزارهایی که قابلیتBluetooth شان فعال است فراهم می کند. یک تلفن موبایل سازگار با Bluetooth می تواند مثل یک مودم برای laptop عمل کند.
• همگام سازی بی¬سیم
Bluetooth همگام¬ سازی بی سیم خودکار با دیگر ابزارهایی که luetooth شان فعال است را بدون ورودی کاربر فراهم می کند.
• برنامه¬ های کاربردی بی سیم خودکار
Bluetooth توابع برنامه های کاربردی بی سیم خودکار را برای برقراری ارتباط با LAN و اینترنت پشتیبانی می کند.
• اتصال اینترنت
Bluetooth توسط گستره وسیعی از ابزارها و برنامه های کاربردی پشتیبانی می شود.

. مشخصات امنیتی Bluetooth
به عنوان یک تکنولوژی بی سیم، Bluetooth ویژگی های امنیتی معدودی را (از بی سیم) به ارث برده است که کاربران می توانند آن ها را پیاده سازی کنند.
شکل 2 مسیر رادیویی Bluetooth را نشان می دهد.

شکل 2 امنیت در Bluetooth
همان گونه که در شکل 2 مشاهده می کنید امنیت برای Bluetooth روی ارتباطات بی سیم متنوعی-فقط روی مسیرهای رادیویی فراهم می شود. رمزنگاری ارتباط و تصدیق هویت ممکن است فراهم شود ولی امنیت کامل end-to-end ممکن نیست. در شکل سرویس های امنیتی بین PDA و چاپگر، بین موبایل و laptop، بین laptop و کامپیوتر میزی فراهم می شود.

Bluetooth می تواند برای کسانی که از سیم های طویل و دنباله دار بیزارند، روش مناسبی باشد، این کار به کمک استفاده از یک ارتباط مبتنی بر امواج رادیویی صورت می گیرد که به کمک آن می توان وسایل مختلف را بدون سیم به یکدیگر متصل نمود. این تکنولوژی اولین بار به وسیله شرکت Ericsson ارائه شد و سپس به وسیله هزاران شرکت دیگر مورد قبول واقع شد.
Bluetooth یک استاندارد باز برای ارتباطات دیجیتالی صدا و داده در فواصل کوتاه بین Laptop, PDA , Phones و دستگاههای رومیزی می باشد. در آینده این تکنولوژی به عنوان استانداردی در دهها میلیون تلفن همراه و کامپیوترهای قابل حمل و خانگی و هر گونه دیگری از وسایل الکترونیکی در خواهد امد. Bluetooth انتقال داده ها را با سرعت kbp/s720 در محدوده 10 متری انجام می دهد، که اگر افزایش قدرت نیز صورت گیرد این رقم به 100 متر افزایش می یابد.

Bluetooth از امواج رادیویی چند سویه ای استفاده می کند که از بین دیوار و موانع غیر فلزی نیز عبورمی کند. Bluetooth در باند 24 GHz داده ها را منتقل کرده و در هر ثانیه 1600 بار سیگنالهایش را تغییر می دهد و اگر تداخلی از طریق وسایل دیگر موجود در منزل بوجود آید، مخابره متوقف نشده و فقط سرعت آن کاهش می یابد.
کاربردها:
headset شما برای اتصال به تلفن همراه دیگر به سیم نیازی ندارد و یا Laptop شما به سادگی می تواند اطلاعاتش را به چاپگری که در اتاق مجاور قرار دارد بفرستد. دستگاه مایکروویو منزلتان می تواند پیغامی را به تلفن همراه شما بفرستد و شما را از اماده شدن غذا با خبر سازد و یا می توانید از طریق تلفن همراه بسته بودن اتومبیلتان را کنترل کنید و یا دهها مورد و کاربرد دیگر.
نصب صحیح بلوتوث
این روش در مورد بلوتوث های MSI امتحان شده
1- ابتدا بلوتوث را به پورت مخصوص USB وصل کنید.
2- سپس CD بلوتوث را داخل CD-ROM بگذارید تا مراحل شناسایی آن توسط کامپیوتر طی شود.
3- حالا بلوتوث را از پورت خود جدا کنید و نصب نرم افزار را از روی CD شروع کنید.
4- در این مرحله در حین نصب نرم افزار، دستگاه به شما خطای نبودن بلوتوث در پورت مربوط را میدهد که شما باید همان لحظه بلوتوث را به پورت متصل کنید و پیغام خطا را OK کنید.
5- بعد از Restart کردن روی ایکن My Bluetooth Place در دسکتاپ دو بار کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشود در سمت راست رویBlurtooth Setup Wizard کلیک کنید.
6- سپس از 4 گزینه ای که جلوی شماست اولی را انتخاب کرده ( I Know the Service …) و Next را بزنید.
7- حالا در پنجره بعدی با توجه به کاری که میخواهید با بلوتوث انجام دهید (برای انتقال اطلاعات یا هندزفری یا ;) یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.
8- در قسمت بلوتوث گوشی یک نام برای ان انتخاب کنید و بلوتوث را روشن کنید) در این قسمت دستگاه مشغول جستجوی گوشی شما است، وقتی ان را پیدا کرد روی اسمی که برای گوشی انتخاب کردید کلیک کنید و دکمه Next را بزنید.

9- در این مرحله یک کد بین گوشی شما و کامپیوتر باید انتخاب شود که شما با وارد کردن کد دلخواه در کامپیوتر، بعد از چند ثانیه گوشی نیز ان کد را از شما میپرسد و بعد از وارد کردن ان ایکن مربوط در My Bluetooth Place شما ظاهر میشود.
با ظاهر شدن ایکن مربوط گوشی شما اماده انتقال اطلاعات به کامپیوتر یا بالعکس از طریق بلوتوث میباشد.

با ایجاد هر تکنولوژى مردم مشتاق شده تا با آن آشنا شوند ولى بلافاصله تکنولوژى پیشرفته دیگرى متولد مى شود. یکى از این تکنولوژى ها، Bluetooth است که به ارتباط بى سیم با برد کوتاه مربوط مى شود. این تکنولوژى در تمام قطعات، وسائل الکترونیکى و ارتباطى کاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبکه ها و اینترنت مربوط نمى شود، به طورى که امروزه حتى موس و کى بورد Bluetooth هم به بازار آمده است.

اکثر کارشناسان و متخصصین کامپیوتر و شبکه اعتقاد دارند که سال 2004 سال پیشرفت هر چه بیشتر این تکنولوژى خواهد بود. فرض کنید در منزلتان از تکنولوژى Bluetooth استفاده مى کنید و در حال چک کردن E-mailهاى خود از طریق تلفن همراه هستید، در همان حال نامه اى از دوست خود دریافت مى کنید. شما هم نامه او را از طریق Bluetooth به پرینتر که به این سیستم مجهز است ارسال کرده و یک پرینت از آن تهیه مى کنید. در همین زمان تلویزیون هم مشغول پخش برنامه اى است که بلافاصله تصویر را به مانیتور انتقال داده و توسط CD-Writer که به تکنولوژى Bluetooth مجهز است تصاویر را روى CD ذخیره مى کند. اینها تنها برخى از موارد استفاده تکنولوژى Bluetooth در زندگى امروز است. تجهیزات مجهز به این تکنولوژى در کنار هم شبکه اى خانگى به نام PAN (Personal Area Network) را ایجاد مى کنند.

تاریخچه Bluetooth
شاید جالب باشد تا از تاریخچه نام Bluetooth هم اطلاع داشته باشیم. این نام از نام یک پادشاه دانمارکى به نام Harald Blaatand گرفته شده است. کلمه Blaatand پس از انتقال به زبان انگلیسى به شکل Bluetooth تلفظ شد که به معنى دندان آبى است. این پادشاه که بین سال هاى 940 تا 986 مى زیست، توانست دانمارک و نروژ را که در جنگ هاى مذهبى با هم مشکل پیدا کرده بودند متحد کند و از آن پس شهرت زیادى کسب کرد.

در واقع تکنولوژى Bluetooth هم بر پایه اتحاد یکپارچه سیستم هاى کامپیوتر در قالبى بدون سیستم تاکید دارد که نماد کار و تلاش پادشاه دانمارکى است. ایده اصلى ایجاد این سیستم در سال 1994 توسط شرکت موبایل Ericsson ارائه شد. این شرکت به همراه چند شرکت دیگر به دنبال یک سیستم ارتباطى بین وسایل الکترونیکى مختلف بودند تا قادر به هماهنگى و سازگارى با هم باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ