
مقاله Prediction of peak shear strength of rock joints using fuzzy C means clustering با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Prediction of peak shear strength of rock joints using fuzzy C means clustering با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Prediction of peak shear strength of rock joints using fuzzy C means clustering با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Prediction of peak shear strength of rock joints using fuzzy C means clustering با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 5
چکیده:
Studying the behavior of rock mass involves surviving both parameters which control shear strength of discontinuities and behavior of joints must be simulated using a constitutive model. The objective of this study is to predict the value of peak shear stress of rocks based on data from experimental data and using them to construct model by Fuzzy C means clustering (FCM) techniques. In this Study two models were designed based on Mamdani and Sugeno Fuzzy Systems. Results showed that Sugeno fuzzy system could predict this value with correlation coefficient square more than 0.92, but result showed that Mamdani model could not predict this parameter accurately in comparison with Sugeno model. So a model which is constructed us in Sugeno type FCM could be used to predict the value of shear strength of discontinuities based on data gained from that discontinuity


مقاله پیاده سازی نقشه استراتژیک در شهرداری ها (نمونه موردی: شهرداری منطقه یک تبریز) با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیاده سازی نقشه استراتژیک در شهرداری ها (نمونه موردی: شهرداری منطقه یک تبریز) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیاده سازی نقشه استراتژیک در شهرداری ها (نمونه موردی: شهرداری منطقه یک تبریز) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پیاده سازی نقشه استراتژیک در شهرداری ها (نمونه موردی: شهرداری منطقه یک تبریز) با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر
تعداد صفحات: 12
چکیده:
نقشه استراتژیک، نقشه ای است که امور داخلی سازمان را به چهار وجه مالی، وجه مشتری، فرآیندهای داخلی سازمان و وجه نوآوری و یادگیری تقسیم کرده و روابط حاکم بر آن ها را در چارچوب مشخص تعیین می کند. هدف از این پژوهش پیاده سازی نقشه استراتژیک در شهرداری منطقه یک تبریز می باشد . روش تحقیق در این پژوهش، از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت تحلیلی، توصیفی می باشد. نتایج حاصل از یافته های تحقیق نشان می دهد که استفاده و به کار گیری نقشه استراتژیک در شهرداری منطقه یک تبریز باعث بهبود عملکرد آن نهاد می شود.


مقاله ارائه روش مرکب مهندسی – عددی جهت اصلاح کانتور بخش نازل در تونل های باد فراصوتی و بررسی تاثیر افزایش فشار کل مخزن بر جریان بخش آزمون با word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه روش مرکب مهندسی – عددی جهت اصلاح کانتور بخش نازل در تونل های باد فراصوتی و بررسی تاثیر افزایش فشار کل مخزن بر جریان بخش آزمون با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه روش مرکب مهندسی – عددی جهت اصلاح کانتور بخش نازل در تونل های باد فراصوتی و بررسی تاثیر افزایش فشار کل مخزن بر جریان بخش آزمون با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه روش مرکب مهندسی – عددی جهت اصلاح کانتور بخش نازل در تونل های باد فراصوتی و بررسی تاثیر افزایش فشار کل مخزن بر جریان بخش آزمون با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: ششمین کنفرانس سالانه دانشجویی مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 2
چکیده:
در این مقاله با استفاده از مطالعات انجام شده توسط تاکر و نتایج آن در جریان های آشفته و همچنین با بهره گیری از تحلیل عددی ، برای یک تونل باد معین دمشی در عدد ماخ مشخص ، کانتور بخش نازل در جریان لزج اصلاح شده است . در تحقیق انجام شده ، ضخامت لایه مرزی یکبار از شبیه سازی عددی و بار دیگر از روابط تحلیلی تاکر بدست آمده است ؛ سپس مقدار ضخامت جابجایی از جداول مربوطه استخراج گردیده و با یکدیگر مقایسه شده است . در انتها با شبیه سازی جریان در تونل باد چند منظوره مرکز تحقیقات قدر دانشگاه امام حسین(ع)، اعتبار نتایج حاصله مورد بررسی قرار گرفته است .


تحقیق پسته با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق پسته با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پسته با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق پسته با word :
گیاهان سرمنشا زنجیره غذایی حیات بر روی کره زمین و به عنوان ثروت ملی هر کشور محسوب میشوند. پسته یکی از مهمترین اقلام صادراتی ایران است که بیش از 23% از ارزش کل صادرات ایران را بخود اختصاص داده است.
پسته یکی از گیاهان مهم در تیره پسته سانان (Anacardiaceae) است. تیره پسته سانان با حدود 60 جنس و 600 گونه ،تیرهای مهم در بین گیاهان میباشد. پسته به صورت خودرو در شمال شرقی ایران و اسیای مرکزی و افغانستان وجود دارد.
پسته گیاهی دو پایه است بنابراین درختان نر و ماده مجزا از یکدیگر هستند و بدین صورت با کاشت بذر و پیوند نزدن آن نیمی از نهالها نر و نیم دیگر ماده خواهند شد و همچنین کاشت بذر بهعلت تفرقه صفات، تنوع ژنتیکی بین درختان بوجود آورده و بعضاً امکان دارد صفاتی نامطلوب در بین جمعبت بروز کند. بنابراین در تکثیر توسط بذر، گاهی مرغوبیت از بین میرودو نیز زمان لازم برا ی بالغ شدن گیاه در درختانی که توسط بذر تکثیر میشوند طولانیتر میشود. بنابراین برای داشتن درختان یک دست و یکنواخت از یک رقم پر محصول ومرغوب و نیز برای کوتاهکردن دوره نونهالی باید از تکثیر غیرجنسی استفاده کرد. پس پیوند زدن نهال امری ضروری به نظر میرسد.
طرح باغ پسته:
قبل از کاشت پسته ابتدا باید منطقه موردنظر را برای کاشت از لحاظ آب و هوا و شرایط خاک بررسی نمود . اگر منطقه و زمین مورد نظر برای پستهکاری مناسب بود اقدام به تسطیح آن کرد.
برای احداث باغ پسته بهتر است ابتدا نقشه دقیقی با مقیاس مناسب از زمین تسطیح شده بر روی کاغذ رسم کرد و روی آن فواصل بین درختان و ردیفها (فواصل بین درختان 4-3 متر و بین ردیفها 8-7 متر میباشد).محل احداث ساختمان و یا تاسیس مورد نیاز احتمالی، مسیر جاده و خیابانهای باغ، شبکه آبیاری باغ ، وزش بادغالب و شیب زمین را مشخص نمود.
گیاهشناسی :
درخت پسته گیاهی است دو پایه یعنی گلهای نر و ماده جدا از یکدیگر و روی درخت مجزا قرار گرفته است. گل آذین درخت پسته بطور کلی خوشهای است و در خوشه نر که گلها به یکدیگر فشرده و متراکم هستند. تعداد زیادتری گل مشاهده میشود تا در خوشه ماده که فاصله از گلها یکدیگر زیاد است و به همین علت این نوع گلها خوشه افشان و شلی تشکیل میدهند.
گلهای ماده دارای یک تخمدان و یک تخمچه هستند ولی کلاله منشعب و دارای سه شاخه است. برگ درخت پسته از 5 تا 7 برگچه تشکیل شده است. ریشه درخت محوری و عمودی است و تا عمق بیشتر از دو متر در داخل خاک فرو میرود. تلقیح گلهای ماده بوسیله باد انجام میگیرد.
آب و هوای مطلوب پسته :
درخت پسته به سرمای شدید زمستان و گرمای زیاد تابستان هر دو مقاوم است. درخت پسته با هوا و زمین مرطوب سازگاری ندارد. رطوبت زیاد در زمین باعث تولید بیماری صمغ و پوسیدگی یقه درخت میشود که به تدریج درخت را ضعیف و بالاخره خشک میکند. درخت پسته به کم آبی و خشکی مقاومت زیاد نشان میدهد بطوری که درختان کهن را میتوان بدون آبیاری بر مدت خیلی طولانی (شادی چند ده سال) زنده نگاه داشت.
تهیه بذر مطلوب :مطابق شکل بذر پسته از برون بر , میان بر , درون بر , پوشش بذر و مغز تشکیل شده
بذر در نظر گرفته شده باید سالم و بدون هیچ گونه آفت یا بیماری و از محصول همان سال باشد. انتخاب بنه به عنوان پایه دارای مزایا و معایبی است، از مزایای آن مقاومت بیشتر آن در برابر خشکی در مقایسه با پایه پسته اهلی و مقاومت نسبی در برابر آلودگی به نماتد مولد غده ریشه است و از معایب آن رشد بطئی در سالهای اولیه کاشت و حساسیت به گموز و ورتیسلیوم بوده که به علت این عیوب کمتر مورد توجه باغداران به عنوان پایه قرار میگیرد. معمولاً بذرهای که به عنوان پایه اسفاده میشود از ارقام پسه اهلی و عمدتاً بادامی (بادامی ریز)و قزوینی است و همچنین از نوعی هیبرد به نام بنه باغی نیز میتوان استفاده نمود. بنه باغی فوق العاده به نماتد ریشه حساس میباشد. بنابراین باید با توجه به معایب و محاسن هریک از پایهها و نیز با توجه به نوع خاک محل کاشت و بیماریهای منطقه به انتخاب پایه مبادرت نمود. از پایههای دیگر پسته درایران میتوان کسور،آتلانتیکا و سرخس را نام برد
آماده کردن بذر برای کاشت :
در اواخر اسفند و اوایل بهار بذرها را حدود 24 تا 48 ساعت (ترجیحاً 24 ساعت ) در آب خیس خیسانده، پس از شستوشوی مجدد با استفاده از سموم قارچکش نظیر کاربوکسین تیرام، بنومیل به نسبت 5/52 تا 3 در هزار و هیپوکلرید سدیم (مایع سفیدکننده)5/0 به مدت 5 الی 10 دقیقه ضدعفونی میشود. پس آن باید بذرها را در کیسههای پارچهای که به طورمنظم بهمدت 4 تا 5 روز مرطوب نگه داشتهشوند قرارداد (دمای مناسب برای جوانهزنی بذرها30-20 درجه سانتیگراد میباشد)بعد از جوانه زدن بذرها بایستی آنها را با قارچکش PCNB یا بنومیل 4 در هزار ضدعفونی کرده و در محل مورد نظر کاشت. توانایی جوانه زنی در بین بذر گونههای مختلف پسته متفاوت است. جوانهزنی بستگی به سختی پوست استخوانی (آندوکارپ)دارد. خراشدهی با اسید سولفوریک به مدت 5/1 ساعت و سپس غوطهور کردن در آب به مدت 24 ساعت، سرعت و درصد جوانه زنی (مغز)بنه را افزایش میدهد. استفاده از بذرهای بدون پوست استخوانی برای جوانه زنی به دلیل سبز شدن یکنواخت میتواند مورد توجه واقع شود.
روش های کاشت :
کاشت بذر در زمین اصلی :
در زمینهای با آب وخاک شیرین بذور جوانه زده مورد نظر برای کاشت را پس از گاورو شدن زمین (رسیدن به حد ظرفیت مزرعه ) د رمحل داغ آب زمین اصلی میکارند.چنانچه بافت خاک مزرعه سنگین باشد به منظور از سله بستن روی بذور داخل هر گودال را به وسیله ماسه میپوشانند. این عمل به رشد گیاه کمک فراوان میکند، چون نه تنها اکسیژن کافی در دسترس ریشههای نهال قرار میدهد بلکه موجودات هوازی مفید خاک را نیز به فعالیت وا میدارد. عمق کاشت بذر بستگی به اندازه بذر دارد (میزان تقریبی عمق کاشت حدود 2 تا 5 برابر بزرگ ترین قطر بذر است.
کاشت پسته در گلدان
برای این منظور از کیسه های پلاستیکی سیاه به قطر 15-10 سانتیمتر و ارتفاع 30-25 سانتیمتر استفاده میشود.
ترکیب در خاک گلدان شامل ماسه شیرین + دو پنجم خاک زراعی + یک پنجم کود حیوانی پوسیده (ترجیحا کود گاوی) میباشد.
در این روش ممکن است گلدانها به صورت آزاد در کنار یکدیگر قرار گیرند یا به صورت کرتی درآیند. پس از خیساندن بذور موردنظر و ضدعفونی آنها، 2 عدد بذر در عمق 3-2 سانتیمتر خاک گلدان قرار گرفته و روی آن با ماسه یا خاک اره پوشانیده میشود. زمان کاشت در گلدان اواخر زمستان و اوایل بهار میباشد.
در صورت تولید نهال گلدانی در شالی یا گلخانه، میتوان در پاییز یا اوایل زمستان نیز اقدام به کاشت بذر نمود. از مزایای این روش بالابودن بازده تولید نهال، سهولت و عدم محدودیت زمانی در امر جابجایی گلدان میباشد.


مقاله ارزیابی سرب موجود در شیر خام مناطق مختلف استان همدان و اثر عوامل آلاینده با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی سرب موجود در شیر خام مناطق مختلف استان همدان و اثر عوامل آلاینده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سرب موجود در شیر خام مناطق مختلف استان همدان و اثر عوامل آلاینده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی سرب موجود در شیر خام مناطق مختلف استان همدان و اثر عوامل آلاینده با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
با توجه به عوارض خطرناک جذب سرب در رژیم غذایی شیر خام مناطق مختلف استان همدان در تابستان 90 ارزیابی شد بعداز مطالعات اکولوژیکی کارخانجات تولید شیر تعداد 48 نمونه اخذ و میزان سرب موجود در آنها با دستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد تجزیه و تحلیل اماری نشان داد که در100 درصد نمونه ها میانگین میزان سرب با 44/85NG/L از حد مجاز استاندارهای WHO/FAO بالاتر است و بین مناطق مختلف مورد بررسی اختلاف آماری معناداری وجود دارد محاسبه ضریب همبستگی پیرسون بین مقادیر سرب نمونه ها و تعدادخودرو تعدادکارخانجات صنعتی و جمعیت ساکن در هر منطقه نشان داد ارتباط آماری معناداری بین میزان سرب نمونه ها و عوامل مذکور وجود ندارد بررسی نقشه جغرافیایی توزیع معادن استان نشان داد مناطقی که دارای بالاترین میزان سرب هستند برروی کمربند قرار دارند که بشترین تراکم معادن کانی فلزی را دارند و نیز یک معدن سرب فعال دراین کمربند وجود دارد بن ظر می رسد سرب از طریق آب و علوفه این مناطق وارد بدن دامها شده است.
