آن که بى دانستن فقه به بازرگانى پرداخت خود را در ورطه ربا انداخت . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 95 شهریور 28 , ساعت 1:41 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت آلودگی صوتی و نویز در خودرو ها با word دارای 40 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت آلودگی صوتی و نویز در خودرو ها با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت آلودگی صوتی و نویز در خودرو ها با word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت آلودگی صوتی و نویز در خودرو ها با word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت آلودگی صوتی و نویز در خودرو ها با word :

اسلاید 1 :

چکیده:

امروزه با قرار گرفتن آلودگی صوتی در زمره آلودگی های محیطی ما و تاثیرات منفی آن بر زندگی بشر و نیز تردد خودروها به عنوان یک منبع آلودگی از نوع آلودگی صوتی نوع غیر ثابت در سطح شهر ها و جاده ها می باشند.لذا ما در این بحث پارامترها و بخش های تولید کننده پارازیت و ارتعاش صوتی در خودروها را بررسی کرده و نیز طراحی های لازم  برای کاهش و نیز به حداقل رسانیذن این آلودگی های صوتی در خودرو ها را انجام  می دهیم .ابتدا میزان آلو.دگی صوتی بخش های جداگانه خودرو را که تولید ارتعاش و نویز کرده و نیز هر یک از قسمتهای مولد آلودگی صوتی را بر حسب d.b  (دسی بل ) تولید می کنند را اندازه می گیریم.

در ادامه خواهیم دید که بعضی از این آلودگی ها تحت تاثیر شرایط جاده ای و عوامل طبیعی مانند باد تغییر خواهند کرد و پارامترهای راحتی سرنشین در خودروها که هدف ما از بررسی بحث می باشد را تحت الشعاع قرار می دهد.

 

اسلاید 2 :

 

مقدمه

اعتقاد بسیاری از کارشناسان محیط زیست  بر این است که در چند سال اخیر سرو صدا نیز از نظر آلودگی محیط زیست در ردیف سایر آلوده کننده ها ، همچون آب و هوا قرار گرفته است میزان سر و صدا نیز همانند آلودگی هوا به نسبت ازدیاد تمرکز جمعیت افزایش می یابد و  به خصوص زندگی ماشینی و توسعه صنعتی و استفاده از امکانات تکنولوژی میزان سر و صدا را افزایش می دهد . استفاده از وسایل نقلیه نظیر هواپیما ، خودروی مسافر بری ، خودروی باربری، موتورسیکلتها و سایر منابع صدا اعم از کارخانجات تولیدی و غیره گواه این واقعیت هستند که آلودگی صدا در برخی موارد خطرناک تر از آلودگی هوا می باشد  .

اسلاید 3 :

 

اثرات ناشی از سر و صدا :

نخستین اثر سر و صدای زیاد بر روی  بدن انسان کری موقت یا دائمی است و علاوه بر آن عوارض دیگری نیز از قبیل تشدید جریان خون ، تحریک اعصاب ، فشار خون در شریانها و در نتیجه امراض قلبی و ایجاد آمادگی جهت پذیرش امراض ویروسی و;

معهذا با توجه به مدارک و تحقیقات موجود ، سر و صدای بیشتر از 75 دسی بل باعث تغییراتی در حالات جسمانی می شود که اهم آن عبارتند از : کوچک شدن دریچه های میترال قلب ، تاثیرات صدماتی روی جداره تمام ارگانیزم بدن و تشدید میزان تنفس و ازدیاد ضربان قلب .

اسلاید 4 :

منابع سر و صدا

1- منابع طبیعی صدا :  شامل صدای رعد و برق ، زمین لرزه ، و;

2- منابع ثابت سرو صدا : شامل صنایع ، نیروگاههای برق و;

3-  منابع غیرثابت سرو صدا : شامل کلیه وسایل نقلیه

4- منابع داخلی سرو صدا : شامل سایل برقی ، موتور های حرارتی

5- منابع متفرقه :  شامل فعالیتهای ساختمانی ، جاده سازی

به طور کلی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک به سه دسته تقسیم بندی می شوند : الف – ترافیک هوایی ب – ترن و وسایل ریلی ج – خودروها و وسایل ترافیک شهری

اسلاید 5 :

منابع تولید صدا در خودرو

1 – موتور

2 – سیستم انتقال قدرت

3-  سیستم اگزوز

4 – تایر ها

5 – صدای ناشی از برخورد هوا با بدنه خودرو

6 – ترمز ها

7 – صدای اخطار دهنده ها

صدای تولید شده در برخی ازاین منابع مانند صدای موتور و اگزوز و صدای گیر بکس به دور موتور بستگی دارند و برخی دیگر مانند صدای تایر ها و آیرودینامیک بدنه به سرعت خودرو بستگی دارند.

اسلاید 6 :

صدای موتور Engine noise) : )

مهمترین و اصلی ترین منبع تولید صدا در خودرو موتور می باشد .

منابع صدای موتور :

1- صدای احتراق

2- صدای انژکتور سوخت

3- صدای مکانیکی

4- صدای ورودی و خروجی

5- صدای فنهای خنک کننده

6- صدای incilleries از قبیل ژنراتور یا کمپرسور

اسلاید 7 :

کاهش صدای مکانیکی و احتراق :

یک تغییر ساختمان به کار بردن ورقه های فولادی یا پلاستیک با چگالی بالا که می تواند تغییرات زیادی در صدای تابش شده ایجاد کند . یک واشر بین درپوش و بدنه وجود دارد که بر مجموع صدای تابش شده موثر است . انرژی ارتعاشی قالپاق سوپاپ با یک محکم کننده مرکزی کم می شود .

مخزن روغن فولادی متهلک کننده (ساختمان سه لایه ای فولادی ) کاهش می دهد انرژی را در مخزن بدون اثر گذاشتن به انرژی منتقل شده و کاهش انرژی محفظه میل لنگ موتور آب خنک بی صدا تر از موتور هوای خنک با همان قدرت می باشد . چون آب دوتا عمل انجام می دهد :یکی به عنوان عایق می باشد و دوم اینکه جاذب است . یعنی ارتعاشات بوجود آمده در محفظه احتراق را جذب می کند

اسلاید 8 :

صدای چرخدنده (Gear Noise):

اگر هر جفت چرخدنده کاملا ثابت و از نظر جا معادل و دندانه ها درست باشند با روغن کاری خوب سرعت زاویه ای ثابت خواهد بود و صدای مینیمم، انحراف از حالت ایده ال باعث ارتعاش و صدا می شود . فرکانس چرخدنده ساده میله هرزگرد:  

که n سرعت دورانی (دور در دقیقه ) و N تعداد دندانه های چرخدنده می باشد .

گیربکس هایی که شامل بیش از یک جفت چرخدنده هستند با فرکانس مساوی برای هر جفت . فرکانس دنده های سیاره ای :

 تعداد دندانه های چرخدنده رینگی،  سرعت دورانی چرخدنده ها و  سرعت دورانی قفسه .

اسلاید 9 :

روش های کاهش صدا در مجموعه چرخدنده :

بعد از بررسی صدای دنده های محرک و مسئله سطحهای مهم در برخی راه حل ها برای کاهش صدا به صورت زیر ارائه شده است :

1- بهبود پوسته

2- تولید بهتر چرخدنده ها

3- تغییرات برای چرخدنده ها

4- میرایی

5- عایق کردن

اسلاید 10 :

تایر ها :

صدای ناشی از تایر ها رقابت زیادی را درمیان سازندگان تایر ایجاد نموده اند . در این میان تولید کنندگان تایر راه حل هایی را در هرچه بی صدا کردن تایر ها بکار برده اند .

کاهش صدای تایر :

یکی از عوامل مهم و اساسی در کیفیت تولید صدای تایر بر روی سطوح صاف طرح و الگوی تایر می باشد .

برداشت جزیی شیار های افقی به صورت کاستن از پهنای شیار و یا کاستن از عمق آن منجر به ایجاد ضایعات کمتری در حالاتی مانند ترمز گیری و شتاب خواهد داشت لیکن در این صورت اصلاحات کوچکتری نیز در وند سطح صدای خارجی پدید خواهد آمد . یک روش در بکارگیری شیارهای باریک استفاده از تعداد بالای آنهاست . از مزایای این روش می توان به کوچکتر بودن قطعات آج و سختی کمتر انها اشاره نمود که این قطعات کوچکتر در اثر کاهش شدت برخورد با سطح جاده صدای کمتری را ایجاد می کنند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ