
مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازهخرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازهخرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازهخرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازهخرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی با word :
تحقیقات و بررسیها پایداری گوشت خرد شده را بوسیله تخمیر با استفاده از انواع باکتریهای اسیدلاکتیک کشت شده و جدا شده از ماده خوراکی تخمیری طبیعی و انتخابی را نشان داده است، که علت آن فعالیت ضد میکروبی آنها در برابر بعضی از میکروارکانیسمهای خطرناک میباشد.
گوشت تازه شتر از کشتار گاه شهر رباط پایتخت کشور مراکش خریداری شده است که توسط خرد کننده گوشت به طور جداگانه خرد شده و با 5% گلوکز و تلقیح باکتریهای اسید لاکتیک فرآوری شده است.
تجزیه و تحلیل و آزمایشات میکروبیولوژی به روش شمارش صفحهای استاندارد (SPC) برای استافیلوکوکسی، کلی فرم انتروکوکسی و باکتریهای اسید لاکتیک انجام گرفته است که نتیجه آن بعد از 1 ، 2 ، 3 ، 4 ، 7 روز در طی ذخیرهسازی آنها مشخص شده است. نتایج بیان شده میتواند در PH کم حدود 4-2/4 (تقریباً در دمای cْ22 بمدت 3 روز) بدست آید که با یک کاهش شدید در شمارش صفحهای استاندارد (SPC) برای کلی فرم، انتروکوکسی و استافیلوکوکسی همراه بودهاست. این نتایج حاکی از آن است که استفاده از باکتری اسید لاکتیک به نگهداری و حفظ گوشت تازه شتر برای مدت زمان طولانی در cْ22 کمک میکند.
مقاله:
مواد غذایی به شدت فساد پذیر مانند گوشت شرایط بسیار خوبی را برای رشد میکروارگانیسمهای خطرناک فراهم می کند. آلودگی میتواند کیفیت گوشت تازهخرد شده شتر را کم کند و نیز کوتاه شدن عمر ماندگاری آن و ضرر اقتصادی و احتمالاً خطرات سلامتی را به همراه دارد.
ماده نگهدارنده زیستی مانند باکتری اسید لاکتیک (LAB) و متابولیتهایشان بوسیله محققین مختلف بررسی شده است. بر روی توانایی باکتری اسید لاکتیک (LAB) در جلوگیری از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا، پژوهش قابل توجهی انجام گرفته است. توانایی این باکتریها در کنترل رشد فساد میکروارگانیسمها تا اندازهای بررسی شده است. برای موفقیت در فعالیت نگهدارنده زیستی یک ژن باکتریوسین باکتری اسیدلاکتیک (LAB) کشت داده شده باید تا حد نسبتاً زیادی با بار میکروبی ذاتی گوشت خام مقابله کند تا به طور جدی از فعالیت باکتریهای مولد فساد و بیماریزا جلوگیری کند. روشهای مختلف کاربردی و عادی برای نگهداری گوشت وجود دارد که عبارتند از: پختن، تخمیری کردن ، نمک سود کردن، دودی کردن و خشک کردن. تخمیر یک روش ارزان برای نگهداری گوشت و فرآوردههای گوشتی است نقش اسید (PH کم )، و باکتریوسینهای تولید شده بوسیله آغازگر تلقیح شده در این است که از افزایش مسمومیت غذایی و فساد باکتریایی در گوشت جلوگیری می کند.
گزارش شده است که عمر ماندگاری گوشت بوسیلهکاهش دما توأم با عملکرد گونهای از باکتری اسید لاکتیک میتواند افزایش یابد.
بررسیهای مختلفی بر روی خصوصیات فیزیکی- شیمیایی، ویژگی های حسی و ارزش تغذیهای گوشت تاکنون اطلاعاتی درباره نگهداری و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازهخرد شده شتر با استفاده از باکتری اسید لاکتیک (LAB) یا متابولیتهایشان به استثنای بعضی نمک اسیدهای آلی همراه با بیفید و باکتریومها توسط آل شدی، اعلام نشده است. هدف از این مطالعات، بررسی کردن امکان افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه شتر با استفاده از لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه دلبروکی جدا شده از مواد خوراکی کشور مراکش و انتخاب شده برای فعالیت بازدارندگی شان بر روی باکتریهای و میباشد.
