دنیا، بر دشمنان یکدیگر تنگ است . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 مهر 25 , ساعت 3:14 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) با word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سویه های مختلف قارچ Trichoderma harzianum بر محتوای سیلی مارین گیاه خار مریم (Silybum marianum) با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 2

نویسنده(ها):

طاهره حسنلو – بخش فیزویولوژی و پروتئومیکس, پژوهشکده کشاورزی ایران
مژگان کوثری – بخش بیوتکنولوژی میکروبی و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ا
سپهر مهاجری نراقی – بخش فیزیولوژی و پروتئومیکس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی گرج ایرام
ام البنین باقری – بخش بیوتکنولوژی میکروبی و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ا

چکیده:

خار مریم > (Silybum marianum) ، گیاهی دارویی است که دانه های آن حاوی مخلوطی از ترکیبات فلاونولیگنانی به نام سیلی مارین می باشند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و در درمان بیماری های کبدی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از عوامل محرک برای افزایش تولید متابولیت های ثانویه با تاثیر بر مسیرهای انتقال سیگنال، منجر به تغییرات در تنظیم بیان ژن ها و در نهایت تولید متابولیت ها به عنوان پاسخ دفاعی در برابر تنش ایجاد شده می شوند. در این پژوهش از سویه های مختلف از قارچ Trichoderma harzianum به عنوان محرک زنده به منظور افزایش تولید سیلی مازین در محیط رشد گیاه خارمریم استفاده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که این سویه ها بر میزان محتوای سیلی مارین موثر بودند و سویه KHB قارچ تریکودرما به عنوان موثرترین محرک، باعث افزایش 1/5 برابری میزان سیلی مارین نسبت به شرایط گروه شاهد گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ