با خرد، ژرفای حکمت و با حکمت، ژرفای خرد بیرون آورده می شود . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 مهر 25 , ساعت 3:23 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی ترمو هیدرولیکی پره های صنعتیدرکشاورزی جهت افزایش راندمان انرژی در کالکتورهای خورشیدی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی ترمو هیدرولیکی پره های صنعتیدرکشاورزی جهت افزایش راندمان انرژی در کالکتورهای خورشیدی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ترمو هیدرولیکی پره های صنعتیدرکشاورزی جهت افزایش راندمان انرژی در کالکتورهای خورشیدی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی ترمو هیدرولیکی پره های صنعتیدرکشاورزی جهت افزایش راندمان انرژی در کالکتورهای خورشیدی با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
حامد رحمتی آیدنلو – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ارومیه
علی محمد نیکبخت – دانشیار مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ارومیه،

چکیده:
با توجه به پایین بودن ظرفیت گرمایی ویژهی هوا و ضریب انتقال حرارت جابهجایی مابین سیال هوا و صفحهی جاذب کالکتور تخت خورشیدی، ایجاد ناهمواریهایی با طرحهای مختلف و الگوهای مشخص در زیر صفحهی جاذب از جمله مهمترین روشهای موثر در افزایش نرخ انتقال حرارت مابین سیال هوای داخل مجرا و صفحهی جاذب کالکتور، به منظور بالا بردن بازده ترمودینامیکی میباشد. علاوه بر این، استفاده از انواع ناهمواری، موجب افزایش سطح مقطع تماسی مابین سیال هوای داخل مجرای کالکتور تخت خورشیدی و صفحهی جاذب میگردد که این مهم نیز به نوبهی خود از عوامل افزایش نرخ انتقال حرارت مابین سیال هوا و صفحهی جاذب و بالا بردن بازده ترمودینامیکی میباشد. ناهمواریهای نصب شده، موجب شکسته شدن زیرلایهی آرام ایجاد شده به هنگام عبور هوا از زیر صفحهی جاذب میگردد که این امر موجبات افزایش ضریب انتقال حرارت جابهجایی مابین هوا و صفحهی جاذب را فراهم میآورد. این درحالی است که استفاده از ناهمواری، موجب افزایش ضریباصطکاک شده که این امر، موجب افزایش افت فشار تولیدی، در داخل مجرا میگردد. افزایش افت فشار، افزایش قدرت فن مکندهی موردنیاز که ایجادکنندهی جریان اجباری جابهجایی در کالکتورهای تخت خورشیدی میباشد را به دنبال دارد. به همین منظور، در باب انواع ناهمواریها، برای ایجاد تعادل مابین ضریب انتقال حرارت جابهجایی و ضریب اصطکاک تولیدی، از پارامتر بدون بعد بازده ترموهیدرولیکی استفاده میگردد. لذا، هدف از این مقاله، مروری بر انواع ناهمواریهای بررسی شده و ارائهی بهینهترین نوع آن میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ