
مقاله بهبود واکنش تولید بیودیزل با استفاده از روغن گیاهی بوسیله نانو کاتالیست های مزوپور سیلیکا MCMدر41کروی عامل دار شده با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهبود واکنش تولید بیودیزل با استفاده از روغن گیاهی بوسیله نانو کاتالیست های مزوپور سیلیکا MCMدر41کروی عامل دار شده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود واکنش تولید بیودیزل با استفاده از روغن گیاهی بوسیله نانو کاتالیست های مزوپور سیلیکا MCMدر41کروی عامل دار شده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهبود واکنش تولید بیودیزل با استفاده از روغن گیاهی بوسیله نانو کاتالیست های مزوپور سیلیکا MCMدر41کروی عامل دار شده با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش تخصصی زیست پالایی
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
طاهره محمدپناه – دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهشکده انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی
محمود کاظم زاد – هیئت علمی پژوهشکده انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی
فرح هالک – هیئت علمی پژوهشکده انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی
چکیده:
با توجه به اهمیت واکنش ترانس استریفیکاسیون در تولید بیودیزل، به بهبود عملکرد کاتالیست در این واکنش مبادرت گردید. واکنش ترانس استریفیکاسیون یک واکنش تعادلی برگشت پذیر برای تولید بیودیزل می باشد. در این تحقیق، به اصلاح عملکرد فرایند تولید بیودیزل از روغن کرچک با استفاده از مزوپور سیلیکای MCM-41 اصلاح شده با گروه عاملی آمین، به عنوان کاتالیست، پرداخته شده است. این نوع از مزوپور سیلیکا دارای سطح ویژه بسیار بالایی به اندازه یm2/gr 1100 می باشد. مزوپور سیلیکای MCM-41 در دمای اتاق و بدون نیاز به شرایط اتوکلاو سنتز شد.هدف از این طرح، عبارت است از جایگزینی کاتالیست های واکنش ترانس استریفیکاسیون توسط مواد مزوپور. انتظار می رفت که در مقایسه با دیگر کاتالیست ها، مواضع فعال کاتالیستی بیشتری به واسطه سطح ویژه زیاد در حالت مزوپور پدید آمده و نتایج بهتری از این کار به دست آید که آنالیزهای صورت گرفته شامل SEM,BET گواهی بر این مدعا می باشد. در مرحله ی بعد، با استفاده از ترکیبات ارگانوسیلان ، به ویژه تری اتوکسی سیلیل آمینو پروپان، گروه عاملی NH2 به عنوان گروه بازی بر روی این مزوپور ایجاد شد. در پایان، واکنش ترانس استریفیکاسیون روغن کرچک بعنوان منبع تری گلیسیرید و متانول در دمای o C 60 صورت گرفته و عملکرد کاتالیست بررسی شد. با استفاده روش GC-MS میزان پیشرفت واکنش ترانس استریفیکاسیون دنبال شد. راندمان واکنش % 99 پس از 15 دقیقه با استفاده از GC-MS تایید شد.
