هر فریب خورده را سرزنش نتوان کرد . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 2:41 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات مایه تلقیح سویا، سودوموناس فلورسنس و قارچ میکوریز بر ویژگیهای رشدی بذور حاصل از تنش کم آبی سویا با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات مایه تلقیح سویا، سودوموناس فلورسنس و قارچ میکوریز بر ویژگیهای رشدی بذور حاصل از تنش کم آبی سویا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مایه تلقیح سویا، سودوموناس فلورسنس و قارچ میکوریز بر ویژگیهای رشدی بذور حاصل از تنش کم آبی سویا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مایه تلقیح سویا، سودوموناس فلورسنس و قارچ میکوریز بر ویژگیهای رشدی بذور حاصل از تنش کم آبی سویا با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

معصومه تاجیک خاوه – دانشجوی دکتری اکولوژی گیاهان زراعی، پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران
ایرج اله دادی – دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، پردیس ابوریحان- دانشگاه تهران
جهانفر دانشیان – دانشیار پژوهش موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
حامد هادی – عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک بر رویش بذور حاصل از تنش کم آبی سویا و ویژگیهای مرتبط، آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی پردیس تصادفی ابوریحان- دانشگاه تهران به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا در چهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل کود بیولوژیک (تلقیح بذور با،Bradyrhizobium japonicum تلقیح توأم با B. japonicum وPseudomonas fluorescens و تلقیح توأم با Glomus mosseae و B. japonicum رقم ZaltaZalha) و لاین Clark×Hobbit و تنش کم آبی [آبیاری پس از 50 (آبیاری مطلوب)، 100 (تنش متوسط) و 150 (تنش شدید) میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاسA در مزرعه گیاه مادری] بودند. نتایج نشان داد که تنش کم آبی موجب کاهش وزن خشک ساقه، برگ و ریشه و تعداد گره شد. درمقایسه ارقام، رقم زالتازالها با وزن خشک ساقه و تعداد برگ بیشتر، رقم برتر بود. کاربرد کود بیولوژیک بر قطر ساقه، وزن خشک ساقه، برگ و ریشه و تعداد برگ و گره مؤثر بود و تلقیح توأم بذور با برادیریزوبیوم و گلوموس موجب افزایش صفات مذکور شد. همچنین کاربرد کود بیولوژیک در سطوح مختلف تنش کم آبی بر وزن خشک ساقه ارقام مؤثر بود و تلقیح توأم بذور ارقام با براد یریزوبیوم و گلوموس موجب افزایش وزن خشک ساقه شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ