شکیبایى دو گونه است : شکیبایى بر آنچه خوش نمى‏شمارى و شکیبایى از آنچه آن را دوست مى‏دارى . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 2:44 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین روند دیاژنتیکی و تفکیک دولومیت های سازند کنگان بر اساس مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمیایی (ایزوتوپی) در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین روند دیاژنتیکی و تفکیک دولومیت های سازند کنگان بر اساس مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمیایی (ایزوتوپی) در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین روند دیاژنتیکی و تفکیک دولومیت های سازند کنگان بر اساس مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمیایی (ایزوتوپی) در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین روند دیاژنتیکی و تفکیک دولومیت های سازند کنگان بر اساس مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمیایی (ایزوتوپی) در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: پانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

آزاده رحیمی – دانشجوی دکتری زمین شناسی سنگ شناسی رسوبی و رسوبشناسی، دانشگاه آزاد اس
محمدحسین آدابی – دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
امیرمحمد جمالی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات، گروه زمین شناسی

چکیده:

سازند کنگان با سن تریاس زیرین یک توالی کربناته-تبخیری است که به عنوان بخشی از بزرگترین مخزن کربناته در خلیج قارس محسوب می شود. در این تحقیق از مطالعات پتروگرافی به همراه آنالیزهای ایزوتوپی (اکسیژن 18 ، کربن 13 ) برای تفکیک دولومیتهای این سازند و همچنین تعیین روند دیاژنتیکی آنها استفاده شده است. علت تفکیک دولومیتها به سبب تأثیر فرآیندهای مربوط به دیاژنز اولیه و تأخیری(Early and late diagenetic)است که منجر به تغییر ترکیب سیالات دیاژنتیکی و در نتیجه تغییر ترکیب انواع دولومیت ها گشته است. چهار گروه مختلف از دولومیتها در سازند کنگان تشخیص داده شده است که احتمال می رود این دولومیتها تحت تأثیر دیاژنز (متائوریکی) تشکیل شده باشند. فرآیند دولومیتی شدن به طور عمده این سازند را تحت تأثیر قرارداده و باعث تغییر در میزان تخلخل شده است. از آنجایی که دولومیت به جهت پایداری شیمیایی و مقاومت دربرابر انحلال فشاری در حین تدفین، تخلخل و نفوذپذیری خود را بهتر از سنگهای آهکی حفظ می کند، این فرآیند نقش مؤثری در افزایش کیفیت مخزنی ایفا کرده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ