
مقاله الزامات نظام های مدیریت یکپارچه منطقه 12 شهرداری تهران با رویکرد به خط مشی های سند چشمانداز 1404 با استفاده از تکنیک SWOT با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله الزامات نظام های مدیریت یکپارچه منطقه 12 شهرداری تهران با رویکرد به خط مشی های سند چشمانداز 1404 با استفاده از تکنیک SWOT با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الزامات نظام های مدیریت یکپارچه منطقه 12 شهرداری تهران با رویکرد به خط مشی های سند چشمانداز 1404 با استفاده از تکنیک SWOT با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله الزامات نظام های مدیریت یکپارچه منطقه 12 شهرداری تهران با رویکرد به خط مشی های سند چشمانداز 1404 با استفاده از تکنیک SWOT با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 25
نویسنده(ها):
یعقوب حق پناه – دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری (عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی)
عباس ارغان – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری
پانته آ ابوذری – کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری (عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی)
چکیده:
مدیریت یکپارچه شهری نظریه نوینی است که در یکی دو دهه اخیر در کشور برای حل معضلات کنونی مدیریت شهرها مطرح شده است. اما همه می دانیم که تمایل به شهرنشینی و جاذبه های آن در میان جامعه به حدی رو به افزایش است که در حال حاضر شهرها بعنوانمهمترین پایگاه رشد و توسعه و مرکز اصلی تحولات قرار گرفته اند. بنابراین در مسیر دستیابی به توسعه پایدار، شهر یک شاخص مهم تلقی می گردد که رشد و بالندگی آن ارتباط مستقیم با چگونگی مدیریت و دستاوردهای حاصله دارد. شاخصه و رویکرد مدیریت شهری بر طرف نمودن ناهماهنگی و تفرقه موجود در میان نظام های مدیریت شهریست که این هماهنگی باید از طریق نزدیکی اهداف و دیدکاه ها، یکپارچگی عملکردها و سیستم ها و کارامدتر کردن فرایندها بدست آید. شوراهای اسلامی شهر بعنوان نماد مشارکت مردم در امر مدیریت شهر همچون عنصری کلیدی و پیوند هنده در همه ی زمینه ها محسوب می شود. ارتقای جایگاه و تقویت نقش شوراها می تواند به ایجاد نهادهای مردم سالار عر عرصه های شهری کمک کند. منطقه 12 تهران به عنوان یک نهاد اجتماعی- خدماتی با دارا بودن سابقه طولانی شکل گیری بعنوان مسیر مهم ارتباط دهنده تهران به سایر نقاط از قابلیت های فراوان در زمینه هسته های فراوان صنعتی، خدماتی، جمعیتی و گردشگری به منظور تأمین بخشی از نیازهای تویعه شهی جدید تهران مطرح می باشد. این منطقه پرجمعیت کلان شهر تهران، بهبود مستمر را در تمامی فرایندهای خود بعنوان یک ارزش و فرهنگ عمومی تلقی نموده و در این راستا با استقرار و اجرای نظام های مدیریت محیط زیست، کیفیت ایمنی و بهداشت حرفه ای و انرزی بر اساس آخرین ویرایش استانداردهای ISO9001 و OHSAS18001 خط مشی هایی را مطابق با خط مشی سیاست ها و اهداف برنامه پنجم توسعه در زمینه نظام مدیریت یکپارچه را تدوین کرده است. رعایت قوانین و آئین نامه های زیست محیطی، ایمنی و بهداشت مرتبط با فعالیت های مدیریت شهری، ارائه خدمات دقیق در کمترین زمان ممکن در راستای رضایت مشتریان، پیشگیری از آلوده سازی فضای شهری، بهره گیری از انرژی های نو، توسعه فرهنگ مشارکت مردم در زمینه های مدیریت محیط زیست شهری، گسترش فعالیت های ناحیه ها و تقویت شورا یاری های محلی در تصمیم گیری ها و ارتقاء آگاهی پیمانکاران، کارکنان و شهروندان جهت ایجاد محیط کاری سالم از جمله خط مشی های مشترک اهداف نظام های مدیریت یکپارچه در منطقه 12 شهرداری تهران است. نوع تحقیق کاربردی و روش آن توصیفی- تحلیلی است، یافته های مقاله حاکی از ان است که در صورت اجرای مدیریت یکپارچه در شهرداری ها از جمله شهرداری منطقه 12، شهرسالم و ایمن مطابق با الگوهای جهانی تحقق خواهد یافت.
