
مقاله بررسی برق رسانی به روستاهای دورافتاده(با محوریت شهرستان کهگیلویه) با استفاده از سیستمهای فتوولتائیک با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برق رسانی به روستاهای دورافتاده(با محوریت شهرستان کهگیلویه) با استفاده از سیستمهای فتوولتائیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برق رسانی به روستاهای دورافتاده(با محوریت شهرستان کهگیلویه) با استفاده از سیستمهای فتوولتائیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برق رسانی به روستاهای دورافتاده(با محوریت شهرستان کهگیلویه) با استفاده از سیستمهای فتوولتائیک با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر و پاک و کارآمد
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
حسین فیاضی – دانشجوی کارشناسی ارشد برق قدرت
مهدی موسوی بادجانی – استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده:
مصرف بالای انرژیهای تجدیدناپذیر و منابع رو به پایان این نوع از انرژی ها و میزان بالای آلودگی ناشی از سوخت های فسیلی درحال افزایش است. انرژی خورشیدی یکی از مهمترین انواع انرژیهای تجدید پذیر در ایران است؛ زیرا اکثر مناطق از توانایی قابل توجهی در استفاده از انرژی خورشیدی برخوردار است. هدف اساسی مقاله حاضر، ارزیابی اقتصادی استفاده از نیروگاه خورشیدی (فتوولتاییک) به منظور تامین برق در روستاهای دور افتاده از جمله روستاهای شهرستان کهگیلویه است. توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور نیازمند سیاستگذاری صحیح، استراتژی های مناسب، تامین مالی، ارتقای فرهنگ عمومی جامعه در این راستا و در نهایت برنامه ریزی مناسب در راه رسیدن به سطح بالای استفاده از این انرژی ها می باشد. در این مقاله با تخمین مصرف برق یک روستای دورافتاده و محاسبات سیستم فتوولتائیک، با توجه به اطلاعات در دسترس و با استفاده از تحلیل هزینهها، هزینه تولید برق با روشهای مختلف محاسبه شده است. در ارائهی آمار و ارقام از ارزیابی نرخ قیمت جهانی در سال 2013 و آمار و اطلاعات وزارت نیرو، شرکت مادر تخصصی توانیر استفاده شده است. با بررسی نمودارها و اطلاعات روز دنیا میتوان به این نتیجه رسید که نیروگاه فتوولتائیک هزینههای سرمایهگذاری اولیهی بالایی دارد، اما به دلیل عدم نیاز به هزینههای سرمایهگذاری متغیر، نیاز به تعمیرات کمتر و یارانههای بخش انرژیهای تجدیدپذیر، در طول دورهی استفاده، هزینهی واحد کمتری نسبت به هزینههای نیروگاههای دیگر در گسترش شبکه برق دارد.
