عمل کننده بی بصیرت، مانند رونده در بیراهه است . هر چه تندتر رود، ازمقصد دورتر شود . [امام صادق علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گراز در آذربایجان غربی وشرقی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گراز در آذربایجان غربی وشرقی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گراز در آذربایجان غربی وشرقی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گراز در آذربایجان غربی وشرقی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
پریناز خلیل زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد تنوع زیستی و زیستگاه ها، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
حمید رضا رضایی – عضو هیئت علمی گروه محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
حمید رضا گشتاسب – عضو هیئت علمی دانشگاه محیط زیست کرج

چکیده:
گراز( Sus scrofa) یکی از پستانداران با پراکنش وسیع در سطح جهان است. این جانور از نظر بوم شناختی در زنجیره غذایی نقش مهمی را ایفا می نماید. از یک سو به عنوان جانوری همه چیز خوار باعث انتقال انرژی و چرخه مواد در زنجیره تغذیه های اکوسیستم می گردد و از سوی دیگر با مخلوط کردن و شخم زدن خاک در اکوسیستم های طبیعی گونه های تاثیرگذار می باشد. برای شناخت بیشتر وضعیت حفاظتی این گونه نیازمند اطلاعات کافی ازتنوع ژنتیکی آن هستیم. در این پژوهش، به مطالعه تنوع ژنتیکی جمعیت های گراز در زیستگاه های دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی پرداخته شد. تعداد شش نمونه بافت از جمعیت های مختلف گراز در دو استان فوق جمع آوری و پس از انتقال به آزمایشگاه DNA آن ها استخراج گردید. تکثیر قطعه مورد نظر از ناحیه D-loop دیانا میتوکندری، به کمک آغازگرهای طراحی شده و دستگاه ترموسایکلر انجام پذیرفت. پس از توالی سنجی نمونه ها، محاسبه فاصله ژنتیکی و ترسیم درخت فیلوژنی با استفاده از نرم افزارهای MEGA 5 و Arlequin 3.1 صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین توالی های نوکلئوتیدی نمونه های مورد مطالعه تنوع هاپلوتیپی چندانی وجود ندارد و احتمالا این جمعیت ها در ارتباط با یکدیگرند و یا درگذشته تبادل ژنی داشته اند. با توجه به تنوع ژنتیکی پایین آن ها احتمالا در گذشته دچار مشکل گردن بطری جمعیتی شده اند و نیازمند برنامه حفاظتی ویژه ای هستند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ