هرگاه دانشمندی را دیدی، به خدمتش درای . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 مهر 29 , ساعت 2:57 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه با word :

مقاله مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه 105 تا 129 منتشر شده است.
نام: مطالعه آزمایشگاهی الگوی جریان سه بعدی پیرامون آب شکن T شکل مستقر در قوس 90 درجه
این مقاله دارای 25 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی جریان سه بعدی
مقاله آب شکن T شکل
مقاله جریان ثانویه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: واقفی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: قدسیان مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: صالحی نیشابوری سیدعلی اکبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش به اندازه گیری آزمایشگاهی میدان جریان پیرامون قوس 90 درجه و قوس توام با آب شکن T شکل مستقر در زاویه 75 درجه پرداخته شده است. آزمایش ها در یک کانال آزمایشگاهی با شعاع انحنای ملایم انجام گرفت. در اندازه گیری میدان جریان از دستگاه سرعت سنج سه بعدی ADV استفاده گردید. برای این منظور الگوی سه بعدی متوسط زمانی سرعت در قوس 90 درجه بدون آب شکن و قوس توام با آب شکن برداشت شد. در قوس توام با آب شکن نیز دو حالت بستر صلب و بستر با چاله آب شستگی تعادل یافته جهت تشخیص تفاوت الگوی جریان در ابتدای آزمایش و پس از زمان تعادل آزمایش شد. مقایسه بین مقاطع مختلف طولی، عرضی و افقی در سه آزمایش ذکرشده، انجام و تفاوت الگوی جریان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. گردابه ها و جریان های بازگشتی موجود در بالادست و پایین دست آب شکن و تغییرات به وجود آمده در جریان ثانویه از نکات مطرح شده در این مقاله می باشد. نتایج نشان داد که جریان های بازگشتی در بالادست و پایین دست آب شکن با بستر صلب و تعادل یافته شکل می گیرد و این جریان ها در پایین دست تا فاصله بیشتری از ساحل خارجی نسبت به بالادست تشکیل می شود. همچنین شروع جریان بازگشتی در پایین دست آب شکن در آب شکن با بستر صلب از 8 برابر طول آب شکن و برای بستر تعادل یافته از 3 برابر طول آب شکن دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ