سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، پاک است و پاکان را دوست دارد ؛پاکیزه است و پاکیزگان را دوست دارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
جمعه 95 مهر 30 , ساعت 5:29 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

فرزین ذکایی آشتیانی – عضو هیئت علمی و دانشیار دانشکده مهندسی شیمی – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
محمد قضوهی – دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر

چکیده:

مصرف روزافزون دانه سویا، بعنوان گیاه استراتژیک قرن، صرفه جوئی در مصرف انرژی برای جداسازی روغن از این دانه ارزشمند را ضروری می نماید. از روشهای مدرن در جداسازی روغن بوسیله حلال از دانه سویا، استفاده از فرآیند اولتراسونیک و مایکروویو می باشد، که نتیجه آن کاهش مصرف درصد قابل توجهی انرژی می باشد. در این مقاله عملکرد امواج اولتراسونیک با شدت مشخص در طی جداسازی روغن با استفاده از حلال هگزان از دانه سویا مورد بررسی قرار می گیرد. در دستورالعمل جداسازی به وسیله حلال، هگزان به فلیک های سویا اضافه شده و مورد تاثیر امواج اولتراسونیک با شدت یکسان و در زمانهای متفاوت قرار می گیرد ؛ راندمان و ترکیبات روغن استحصال شده بعد از جداسازی آن ، تعیین می گردد. بیشترین راندمان جداسازی مربوط به تاثیر اولتراسونیک در زمان 3 ساعت مشخص می شود. همین ماکزیمم راندمان با جایگزینی امواج مایکروویو با 8 وات و در زمان سی دقیقه بدست می آید. در مجموع مشخص می شود که جداسازی بوسیله حلال و توان 00 بهمراه اولتراسونیک و یاتأثیر مایکروویو، زمان آن کوتاهتر و همچنین کاهش مصرف هگزان را بدنبال دارد. آنالیزهای کروموتوگراف گازی از روغن سویا مورد تاثیر اولتراسونیک ونیز مایکروویو تغییر مشهودی در ترکیبات اسید چرب نشان نمی دهند . (نسبت تغییرات زیر 005 ). تصویربرداری میکروسکوپی الکترونی، نشاندهنده تاثیر اولتراسونیک و مایکروویو بر روی سطوح فلیک های سویا می باشد. در مجموع جداسازی روغن سویا از دانه آن بوسیله حلال و به همراه استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو می تواند موجب بهبود بازده و کاهش زمان فرآیند گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ