
مقاله تفسیر نمودارهای پتروفیزیکی یکی از چاه های میدان نفتی مسجد سلیمان با استفاده از نرم افزار ژئولاگ 6?6 با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تفسیر نمودارهای پتروفیزیکی یکی از چاه های میدان نفتی مسجد سلیمان با استفاده از نرم افزار ژئولاگ 6?6 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفسیر نمودارهای پتروفیزیکی یکی از چاه های میدان نفتی مسجد سلیمان با استفاده از نرم افزار ژئولاگ 6?6 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تفسیر نمودارهای پتروفیزیکی یکی از چاه های میدان نفتی مسجد سلیمان با استفاده از نرم افزار ژئولاگ 6?6 با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوریهای معدنکاری ایران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
احمد حسن زاده محله – دانشجوی فرآوری مواد معدنیف دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده فنی، ب
سهیلا حسن زاده – دانشجوی کارشناسی زمین شناسی کاربردی
چکیده:
فهم عمومی از پتروفیزیک، شامل مفهوم معادلات پاسخ برای ابزارها و روشهای استفاده شده می باشد. در این پروژه از داده های چاه پیمایی و نرم افزار ژئولاگ در تفسیر و بررسی پارامترهای مخازن و توسعه میدان استفاده شد. همچنین با استفاده از داده های حاصله، حجم شیل، لیتولوژی چاه، زونهای هیدروکربنی، تخلخل، درجه اشباع آب و درصد سیالات اشباع توسط روش های احتمالی محاسبه شدند. تمامی محاسبات، تصحیحات و ترسیم گرافیکی لاگها در روش احتمالی توسط نرم افزار تصصی پتروفیزیک، ژئولاگ 66 انجام گرفت. در این مطالعه پس از انجام تخصیحات محیطی، نمودار توترون و چگالی که از نمودرهای تخلخل محسوب می شوند، همزمان برای تعیین رخساره لیتولوژیکی بکار برده شدند. لیتولوژی غالب در چاه مورد مطالعه، کانی کلسیت بود. کانی رسی عمده در چاه کائولینیت می باشد. دیگر کانی های تشکیل دهنده این منطقه را ارتوکلاز وکواتز تکیل می دادند. درصد اشباع برابر 482 درصد ارزیابی شد. مقدار تخلخل متوسط در سازند مورد مطالعه 25 درصد بود. با توجه به حضور کانی رسی کائولینیت در سازند مورد مطالعه، امکان ریزش چاه و انحراف از احلت قائم در منطقه دربرگیرنده این کانی وجود دارد.
