نزدیکترین مردم به پیامبران، داناترین آنان است به آنچه آورده اند . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 آبان 5 , ساعت 6:41 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برخی صفات زراعی و فنولوژیکی در ژنوتیپ های حاصل از تلاقی بین گونه ای گلرنگ اهلی، وحشی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برخی صفات زراعی و فنولوژیکی در ژنوتیپ های حاصل از تلاقی بین گونه ای گلرنگ اهلی، وحشی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برخی صفات زراعی و فنولوژیکی در ژنوتیپ های حاصل از تلاقی بین گونه ای گلرنگ اهلی، وحشی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برخی صفات زراعی و فنولوژیکی در ژنوتیپ های حاصل از تلاقی بین گونه ای گلرنگ اهلی، وحشی با word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست

تعداد صفحات: 7

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی تنوع ژنتیکی در صفات زراعی و فنولوژیکی 14 ژنوتیپ شامل ژنوتیپ های حاصل از تلاقی بین گونه ای گلرنگ اهلی، وحشی، ژنوتیپ های اهلی و وحشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در مزرعه دانشگاه صنعتی اصفهان و در سال زراعی 90-1389 اجرا شد. نتایج نشان داد که بین ژنوتیپ های مورد ارزیابی برای تمامی صفات به جز تعداد انشعاب در بوته اختلاف معنی داری وجود داشت. با توجه به نتایج مشاهده می شود که ضریب تغییرات فنوتیپی در دامنه ای از 4/8 برای صفت روز تا 50% گلدهی تا 50/86 برای صفت تعداد غوزه در بوته قرار گرفته است و ضریب تغییرات ژنتیکی نیز از 1/7 برای تعداد انشعاب در بوته تا 26/67 برای تعداد غوزه در بوته متغیر بود. در این م طالعه بیترین میزان وراثت پذیری عمومی مربوط به قطر غوزه با 90/0% و کمترین مقدار متعلق به تعداد انشعاب در بوته با 6/12 بود. عملکرد دانه در بوته ژنوتیپ ها بین 14/49-6/41 متغیر و بیشترین میزان عملکرد دانه در بوته متعلق به ژنوتیپ تلاقی 4 ((F(6) بود که در مورد اجزای عملکرد تعداد غوزه در بوته و وزن 500 دانه نیز این ژنوتیپ تفاوت معنی داری با بیشترین ژنوتیپ از لحاظ این صفات نداشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ