دانش بیاموزید و آرامش و بردباری را برای دانش فرا گیرید و از دانشمندان متکبّر نباشید . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه بافت شناسی بخش قدامی دستگاه گوارش تاسماهی چالباش با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه بافت شناسی بخش قدامی دستگاه گوارش تاسماهی چالباش با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه بافت شناسی بخش قدامی دستگاه گوارش تاسماهی چالباش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه بافت شناسی بخش قدامی دستگاه گوارش تاسماهی چالباش با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

چکیده:

مطالعه بافت شناسی بر روی ماهیان خاویاری با توجه به مطالعات کمتری که نسبت به سایر آبزیان در این مورد انجام گرفته حائز اهمیت ویژه ای می باشد . در این مطالعه بخش های قدامی دستگاه گوارش از تعدادپنج تاسماهی چالباش به عنوان یکی از ماهیان خاویاری ارزشمند موجود در دریای خزر مورد مطالعه میکروسکوپی قرار گرفته است . نمونه های مورد مطالعه شامل محوطه دهانی،حلق، مری و معده غده ای از محوطه بطنی خارج و پس از فیکس شدن در محلول فرمالین %10 ، در دستگاه پاساژ بافت مراحل معمول بافت شناسی انجام گرفته و پس از تهیه برشهای 6 میکرونی با رنگ آمیزی معمولی هماتوکسیلین و ائوزین و همچنین رنگ آمیزی های اختصاصی پاس،آلسین بلو و تولوئیدین بلو رنگ آمیزی و مورد مطالعه قرار گرفتند . نتایج نشان داد که اپیتلیوم پوشاننده مخاطات در محوطه دهانی و حلق از نوع سنگفرشی مطبق غیر شاخی با ضخامت نسبتاً زیاد حاوی سلولهای ترشحی درشت و ویژه ای است که بیشتر در نیمه بالایی اپیتلیوم متمرکز شده اند . این سلولها با رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزین دارای سیتوپلاسمی روشن،واکوئله و کف آلود می باشد . ولی با رنگ آمیزی های اختصاصی از قبیل پاس،آلسین بلو و تولوئیدین بلو سیتوپلاسم این سلولها به شکلهای مختلف آبی، رنگ گرفته که بیانگر وجود ترشحات موکوسی فراوان این سلولها می باشد . در بخش زیرین پارین بافت همبندی زیر مخاطی گسترده ای وجود دارد که مرز معینی از پارین نداشته و بافت همبند سخت همراه با بافت چربی فراوان و قطعاتی از غضروف هیالن نیز در آن مشاهده می گردد .
اپیتلیوم مری نیز از نوع سنگفرشی مطبق غیرشاخی است که طبقات سلولی مشابه نواحی قبلی بوده و علاوه بر آن در قسمتهای مختلف حاوی جوانه های چشایی می باشد . با رنگ آمیزی های معمولی هماتوکسیلین و ائوزین سلولهای ترشحی کروی درشت در طبقات سطحی اپی تلیوم مری قابل مشاهده می باشد . در حالیکه با رنگ آمیزی آلسین بلو و تولوئیدین بلو در سیتوپلاسم این سلولها گرانولهای ترشحی فراوانی دیده می شود که اغلب به رنگ آبی تا ارغوانی رنگ میگیرند . در پارین و زیر مخاط مری هیچگونه غده ای به عنوان غدد مری مشابه مشاهده نمی گردد . طبقات ماهیچه ای مری همانند حلق از نوع عضلات مخطط در دو لایه داخلی طولی و خارجی حلقوی قرار گرفته اند .
سطح داخلی معده فاقد هر گونه پرزی بوده و اپیتلیوم پوشاننده سطح مخاط آن از نوع استوانه ای مطبق و در برخی نواحی شبه مطبق و مژه دار می باشد . در پارین مخاط،غدد معدی از یک ردیف سلولهای مکعبی و برخی کروی تشکیل شده اند که با رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزی ن اسیدوفیلیک بوده و لی با رنگ آمیزی های اختصاصی، سلولهای کروی تر رنگ اسیدوفیلی شدید و سلولهای مکعبی کمرنگ تر و متمایل به بازوفیلی را نشان می دهند . طبقه عضلانی مخطط مری در دیواره معده از مخطط به صاف تبدیل می گردند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ