سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پنهان کننده دانش، به درستیِ دانشش بی اعتماد است . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان با word :

مقاله بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه 23 تا 36 منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات تکتنوماگمایی بازالت های جواهردشت در شرق گیلان
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بازالت های جواهردشت
مقاله کافت درون قاره ای
مقاله مناطق فرورانش
مقاله آلایش پوسته ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بازالت های جواهردشت به سن کرتاسه رخنمون وسیعی را در دامنه شمالی البرز در شرق گیلان تشکیل می دهند. در مورد جایگاه زمین ساختی این بازالت ها نظرات گوناگونی ابراز شده است. برخی از نظریه ها این بازالت ها را در ارتباط با مجموعه های افیولیتی دانسته و نظریات دیگر آن ها را به حوضه های کششی پشت قوسی مرتبط می دانند.
هدف: تعیین محیط زمین ساختی این بازالت ها و جایگاه ژئودینامیکی آن ها از اهداف این مطالعه می باشد.
روش بررسی: در راستای انجام این تحقیق 12 نمونه به روش XRF مورد تجزیه عنصری قرار گرفتند. نسبت های ایزوتوپی 143 Nd / 144 Nd و 87 Sr / 86 Sr پنج نمونه از بازالت های مورد مطالعه در آزمایشگاه کارلتون کانادا تعیین شدند.
نتایج: مطالعه بر روی روند الگوی عناصر ناسازگار و مقایسه آن ها با مقادیر پوسته ای و مطالعه بر روی نسبت های ایزوتوپی 143 Nd / 144 Nd و 87 Sr / 86 Sr و نسبت های عناصر کمیاب ناسازگار حاکی از آن است که بازالت های منطقه در ارتباط با ماگماتیسم مناطق کافتی درون قاره ای بوده که به درجاتی باسنگ های پوسته قاره ای آلایش یافته اند.
نتیجه گیری: در اثر رخداد آلایش پوسته ای، خصوصیات ژئو شیمیایی اولیه این بازالت ها تغییر کرده به نحوی که سیمای مناطق فرورانش را به طور کاذب نشان می دهند، و از این حیث کاملا قابل قیاس با بازالت های تحولی کافت ریوگراند، کافت اتیوپی و ایالت بیسین اند رنج می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ