سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یارى خدا آن اندازه رسد که به کار دارى . [نهج البلاغه]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 6:41 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثرات پوشش نفوذی سرامیکی کربن به روش پلاسمای الکترولیتی بر رفتار سایشی فولاد AISI H13 با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پوشش نفوذی سرامیکی کربن به روش پلاسمای الکترولیتی بر رفتار سایشی فولاد AISI H13 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پوشش نفوذی سرامیکی کربن به روش پلاسمای الکترولیتی بر رفتار سایشی فولاد AISI H13 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پوشش نفوذی سرامیکی کربن به روش پلاسمای الکترولیتی بر رفتار سایشی فولاد AISI H13 با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: هفتمین کنگره سرامیک ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

از آنجایی که یکی از روش های بهبود خواص سطحی فولادها، از جمله خواص تریبولوژیکی آنها، اعمال پوشش های سطحی می باشد، در این تحقیق نیز جهت دستیابی به خواص مطلوب سطحی، پوشش های نفوذی سرامیکی و نانوکریستالی غنی از کربن با استفاده از عملیات کربن دهی پلاسمای الکترولیتی در محلولی حاوی گلیسیرین و هیدروکسید سدیم (NaOH) و با استفاده از یک منبع تغذیه DC – پالسی انجام شده است. در این روش پوشش با اعمال ولتاژهای بالا (200-150) ولت حاصل می گردد. نتایج آزمایش پین بر روی دیسک (Pin-on-Disk) نمونه های کربن دهی شده به این روش، نشان دهنده افزایش مقاومت به سایش این نمونه ها (ناشی از افزایش سختی به دلیل تش کیل ترکیبات سرامیکی کاربید ) است. همچنین بررسی ها نشان می دهد تغییر پارامترهای الکتریکی به هنگام اعمال پوشش نیز بر خواص سایشی حاصل اثر دارد. لذا در این پژوهش با استفاده از تصاویر بدست آمده از میکروسکوپ الکترونی عبوری (SEM) اثر پارامترهای مذکور بر روی اندازه نانوکریستال های پوشش ایجاد شده مورد بررسی قرار گرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ