سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برای جویای دانش، سربلندی دنیا و رستگاری آخرت است [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 8 , ساعت 6:44 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر اندازه قطرات، تعداد ورودی و طراحی بخش استوانه ای بر عملکردهیدروکربندرسیکلون جداکننده آسفالتین از نفت خام با استفاده از شبیه سازی CFD با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اندازه قطرات، تعداد ورودی و طراحی بخش استوانه ای بر عملکردهیدروکربندرسیکلون جداکننده آسفالتین از نفت خام با استفاده از شبیه سازی CFD با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اندازه قطرات، تعداد ورودی و طراحی بخش استوانه ای بر عملکردهیدروکربندرسیکلون جداکننده آسفالتین از نفت خام با استفاده از شبیه سازی CFD با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اندازه قطرات، تعداد ورودی و طراحی بخش استوانه ای بر عملکردهیدروکربندرسیکلون جداکننده آسفالتین از نفت خام با استفاده از شبیه سازی CFD با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت
تعداد صفحات: 14
چکیده:
در این پژوهش جداسازی آسفالتین از نفت خام توسط هیدروکربن سیکلون به صورت آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار گرفته است و راندمان جداسازی با استفاده از شبیه سازی های CFD با تغییرات در هندسه تحلیل شده است. شبیه سازی CFD هیدروسیکلون با استفاده از مدل چند فازی مخلوط برای سیستم نفت و آسفالتین توسط نرم افزار فلوئنت صورت گرفته است. جهت در نظر گرفتن اغتشاشات موجود در سیستم مدل اغتشاش RSM در شبیه سازی به کار گرفته شده است. برای حل هم زمان معادلات فشار و سرعت داخل هیدروسیکلون از الگوریتم SIMPLE استفاده شده است و جهت اعتبارسنجی نتایج شبیه سازی، داده های آزمایشگاهی مورد مقایسه قرارگرفته اند که خطایی در حدود %37/11 را نشان می دهد. در بررسی تأثیر شرایط عملیاتی قطر ذرات آسفالتین مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج نشان می دهد که با 5 برابر کردن قطر ذرات از 10 به50 میکرون، افزایش %7/73 در بازدهی هیدروسیکلون مشاهده می شود. تأثیر پارامترهای هندسی شامل تعداد ورودی، افزودن صفحه ی بالایی به شکل مخروطی، شبیه سازی شده اند. نتایج نشان می دهد که هیدروسیکلون هایی با دو و چهار ورودی به اندازه ی %6 بازدهی بیش تری نسبت به هیدروسیکلون تک ورودی دارند و همچنین راندمان جداسازی ذرات برای هیدروسیکلون با زاویه مخروطی30 درجه در صفحه ی بالایی به اندازه ی %441/3 بیش تر از حالت اصلی (صفحه بالایی مسطح) است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ