
مقاله تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی با word :
مقاله تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه 386 تا 396 منتشر شده است.
نام: تاثیر تزریق درون وریدی گرلین بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و ACTH در شترهای نابالغ تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گرلین
مقاله هورمون انسولین
مقاله هورمون محرک فوق کلیوی (ACTH)
مقاله شتر نابالغ
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: گرلین یک هورمون پپتیدی مترشحه از معده با اثرات مختلف پاراکرینی و آندوکرینی می باشد. گرلین و mRNA آن مانند رسپتور هورمون محرک رشد در پانکراس و سلولهای ایسلیت بیان شده و ترشح انسولین را تنظیم می کند. هم چنین مطالعات ایمنورادیواکتیو بر روی گرلین، وجود میزان زیادی از این نوروترانسمیتر را در هیپوتالاموس و قسمتهایی از مغز که کنترل کننده محور هیپوتالاموس – هیپوفیز – آدرنال HPA)) هستند ثابت کرده است. از آنجا که تاکنون آزمایشات مبنی بر اثر گرلین بر ترشح هورمونهای انسولین و ACTH در حیوانات شبه نشخوارکننده در مرحله قبل از بلوغ انجام نشده است، بنابراین هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر گرلین بر روی ترشح هورمونهای مذکور در شتر های نابالغ می باشد.
روش ها: در این تحقیق 12 شتر بطور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. حیوانات در گروه یک به مدت دو هفته در رژیم غذایی %100 و حیوانات گروه دو به مدت دو هفته در رژیم غذایی %50 تغذیه شدند بعد از دو هفته، شترهای هر گروه 8mg/kg BW به مدت چهار روز از طریق ورید وداج دریافت کردند. نمونه های خونی از تمام حیوانات 20 دقیقه بعد از تزریق گرلین از رگ وداج جمع آوری گردیده و پلاسماهای خونی، جهت تعیین غلظت انسولین و ACTH بوسیله روش رادیو ایمنو اسی (RIA) مورد سنجش قرار گرفتند.
یافته ها: تزریق گرلین در شترهای نابالغ در رژیم های غذایی حاوی %50 و %100 انرژی بترتیب اثر کاهشی قابل ملاحظه ای بر میانگین غلظت پلاسمایی انسولین و اثر افزایشی معنی داری بر ترشح ACTH داشت.
نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که اثر کاهشی گرلین بر ترشح هورمون انسولین و اثر افزایشی آن در ترشح ACTH در شترهای نابالغ تحت شرایط گرسنگی، به وجود گلوکز در بدن بستگی دارد.
