
مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید نانوکامپوزیت های مغناطیسی هگزافریت باریم/ مگنتیت و هگزافریت باریم/آهن/مگنتیت به روش مکانوترمال با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
در این تحقیق هگزافریت باریم و گرافیت به منظور تهیه کامپوزیتهایBaFe12O19/Fe3O4 وBaFe12O19/Fe/Fe3O4 به مدت زمانهای مختلف تحت آسیاکاری و سپس عملیات حرارتی در خلاء قرار گرفتند. آسیاکاری مخلوط هگزافریت باریم و گرافیت با نسبت مولیC:O=1/1 در یک آسیای پر انرژی سیاره ای با نسبت وزنی گلوله به پودر 35 و سرعت چرخش 300 دور بر دقیقه به مدت زمانهای مختلف تحت اتمسفر هوا صورت گرفت. نمونه های آسیاکاری شده به مدت 10 دقیقه تحت خلاء در دماهای مختلف عملیات حرارتی شدند. محصولات به دست آمده در هر مرحله توسط روشهایHRTEM و VSM ،XRD مورد مشخصهیابی قرار گرفتند. در اثر آسیاکاری مخلوط هگزافریت باریم و گرافیت، پیکهای فاز مگنتیت که از احیاء جزئی هگزافریت باریم حاصل می شود بعد از 20 ساعت آسیاکاری در الگوهای پراش اشعه ایکس ظاهر و نانو کامپوزیتBaFe12O19/Fe3O4 با اندازه متوسط کریستالیت 17nm تشکیل شد. عملیات حرارتی نانوکامپوزیت حاصل از آسیاکاری منجر به پیشرفت واکنش احیاء تا مرحله-Fe وتشکیل نانوکامپوزیتBaFe12O19/Fe/Fe3O4شد.
