سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به حقّ برایتان می گویم : حکیم از نادان عبرت می گیرد و نادان از هوای خود . [عیسی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 آبان 20 , ساعت 6:9 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق ‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA با word :

پسته
نام علمی و مقدمه : P.U.L تنها گونه از میان 11 جنس پسته است که تولید دانه های خوراکی می نماید ـ ملیت آن آسیای غربی و صغیر بوده و گونه های وحشی آن نیز موجود می باشد در نواحی گرم و خشک این نواحی پسته معرفی شده به اروپا در دوره کلیسا (ابتدای مسیحیت ) سرویس اکتشافات گیاهی USDA معرفی کننده پسته بود به امریکا در سال 1890 و پسته معرفی شده به کالیفرنیا در 1904 در ایستگاه شناخت گیاهان چیکو .
درخت پسته درختی دو پایه است بنابراین باغستان های پسته بایستی شامل درصد مناسبی از نر و ماده باشند ( 1: 8 در باغستان های قدیمی و حتی نسبت 1/25 در باغستان های جوان مطابق گفته کال سن 1995) .
در حال حاضر در صنعت کالیفرنیا نسبت یک نر به یک ماده اعمال می شود که در آن نر موجودی ذره بینی است گر چه موجودات ذره بینی غیر از (peters) نیز آزمون شده اند. اعتماد داشتن صرفاً روی موجودات ذره بینی و صرف همه پتانسیل روی آن ممکن است مصیبتی برای صنعت باشد در هنگام مواجهه با آلودگی ها و بیماریها ـ و تلاشها برای ارزیابی گونه هایی از موجودات مناسب و گسترش موجودات ذره بینی جدید راهی است که پارفیت آنرا در 1995 میلادی امتحان نموده است لازم بذکر است که تعدادی عامل محدود کننده نیز در عمل وجود دارند از جمله ساقه های زیر زمینی بطور مثال ورتیکولوم تولرانت انیتی جریما غلبه یافت به دو نوع پسته اتلانتیکا و انیتی جریما بطور فزاینده ای وقتی دو نوع پسته فوق الذکر در کالیفرنیا کشت شده بود ( گزارش از کروگر و فرگوسن ) مسئله اصلی در مورد پسته برای پسته کاران تمایل شدید بعلت گونه های کم هزینه می باشد .
شاخصه های مرغوبیت و محدودیت ها :
در تقسیم بندی پسته از میان آن دسته ای که در گروه تجاری دسته بندی شده اند یک جنبه اصلی آن است که فاقد آلودگی باشند این نه تنها در جلا و شفافیت پسته نقش مهمی دارد بلکه شاخصه مهمی است در گسترش عوامل آلوده کننده و ظهور حشرات موذی قبل از به بار نشستن محصول ( توضیحات بیشتر در قسمتهای دیگر همچنین شرح زیر) . معیار مرغوبیت دانه شامل بافتی پر چین و سفت که (اثر فیدبکی منفی با خشک کردن غیر کافی بعد از جمع آوری یا ذخیره بمدت زیاد دارد ) ، شیرینی ، طعم و مزه روغنی و فاقد رانسید شدن (تندی روغن) می باشد (کاور 1982) .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ