سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم فرزندان دنیایند ، و فرزندان را سرزنش نکنند که دوستدار ما در خود چرایند . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 آبان 20 , ساعت 6:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ویژگیهای کانی شناسی – ژئوشیمیایی سیستم آلتراسیون اندیس مس مولیبدن پورفیری کهنگ با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگیهای کانی شناسی – ژئوشیمیایی سیستم آلتراسیون اندیس مس مولیبدن پورفیری کهنگ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای کانی شناسی – ژئوشیمیایی سیستم آلتراسیون اندیس مس مولیبدن پورفیری کهنگ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگیهای کانی شناسی – ژئوشیمیایی سیستم آلتراسیون اندیس مس مولیبدن پورفیری کهنگ با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: چهاردهمین همایش بلور شناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

احتمال پیدایش کانسارهای مس مولیبدن پورفیری در رابطه با زون فرورانش اقیانوس نئوتتیس و کمبرند ولکانیکی ایران (ارومیه – دختر) ضرورت پی جویی و اکتشاف این تیپ کانساررا در ایران توجیه می کند. اندیس مس کهن واقع دراستان اصفهان با استفاده از تفسیر داده های ماهواره ای در سال 1382 کشف گردید. با هدف تشخیص عوامل کنترل کننده کانی سازی در اندیس مس کهنگو همچنین بررسی پتانسیل تشکیل کانسار مس پورفیری در عمق خصوصیات زمین شناسی، آلتراسیون، کانی شناسی، سنگ شناسی و ژئوشیمیایی مدل کانسار پورفیری در اندیس مس کهنگ مورد بررسی قرار گرفت. مطالعات انجام شده زمین شناسی (تهیه نقشه زمین شناسی در مقیاس 1:10000) و کانی شناسی (مقطع صیقلی و نازک) نشانگر حضور هاله های آلتراسیون کوارتز – سریسیتف آرژیلیک و پرپیلیک و پرپیلیتیکمرتبط با سیستم مس پورفیری می باشند. مطالعه داده های ژئوشیمیایی حاصل از 174 نمونه خاکی و 143 نمونه سنگی نشان از مشابهت این تیپ کانی سازی با کانی سازی های دیگر مس – مولیبدن پورفیری در دیگر نقاط جهان دارد. در نهایت مقایسه آنومالیهای ژئوشیمیایی مس با واحدهای سنگی و زون های آلتراسیون نشان داد که آبهای جوی عنصر مس را در بعضی از زونهای مذکور شسته و احتمالا زون سوپر ژن در عمق تشکیل داده باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ