رأی [درست] جز هنگام خشم پنهاننمی ماند . [امام حسن علیه السلام]
 
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:0 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی QTL های مرتبط به مقاومت به سوش Verticillium alboدرatrum جداسازی شده از سیب زمینی در یونجه وحشی ( Medicago truncatula) با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی QTL های مرتبط به مقاومت به سوش Verticillium alboدرatrum جداسازی شده از سیب زمینی در یونجه وحشی ( Medicago truncatula) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی QTL های مرتبط به مقاومت به سوش Verticillium alboدرatrum جداسازی شده از سیب زمینی در یونجه وحشی ( Medicago truncatula) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی QTL های مرتبط به مقاومت به سوش Verticillium alboدرatrum جداسازی شده از سیب زمینی در یونجه وحشی ( Medicago truncatula) با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
اVerticillium albo-atrum موجب کاهش عملکرد در بسیاری از محصولات مهم اقتصادی به ویژه یونجه می باشد. Medicago truncatula یک گیاه مدل لگوم مناسب برای مطالعه مقاومت و حساسیت به Verticillium albo-atrum می باشد. ژنوتیپ های A17 و F83005.5 را که به ترتیب حساس و مقاوم به سوش Vaa-LPP0323 بودند را انتخاب و جمعیتی شامل 116 رگه خویش آمیخته نوترکیب(RILs) نسل هشتم حاصل از تلاقی این دو ژنوتیپ جهت مطالعه کنترل ژنتیکی مقاومت به سوش غیر میزبان جداسازی شده از سیب زمینی (Vaa-LPP0323) استفاده شد. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. علائم پژمردگی با استفاده از شاخص بیماری 0 تا 4 در طی 30 روز پس از آلودگی گیاهان 10 روزه نمره دهی شد. شدت بیماری با استفاده از پارامتر سطح زیر منحنی پیشرفت بیماری (AreaUnder the Disease Progression Curve, AUDPC) ارزیابی شد. تنوع ژنتیکی بالا و تفکیک متجاوز برای مقاومت به سوش Vaa-LPP0323 در بین جمعیت رگه خویش آمیخته مشاهده شد. چهار QTL کنترل کننده مقاومت به سوش Vaa-LPP0323 برای پارامتر AUDPC شناسایی شد. تنوع فنوتیپی توجیه شده بوسیله هر (R2) QTL متوسط و دامنه آن از 3 تا 18 درصد بود. علامت منفی اثرات افزایشی ژن نشان دهنده این است که آلل های مطلوب مقاومت از والد مقاوم پدری ( F83005.5 ) می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ