مقاله تولید درجای روکش نانوکامپوزیت NiدرTiC بر روی زیرلایه فولادی با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید درجای روکش نانوکامپوزیت NiدرTiC بر روی زیرلایه فولادی با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید درجای روکش نانوکامپوزیت NiدرTiC بر روی زیرلایه فولادی با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید درجای روکش نانوکامپوزیت NiدرTiC بر روی زیرلایه فولادی با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: چهاردهمین سمینار ملی مهندسی سطح
تعداد صفحات: 10
چکیده:
روکش نانوکامپوزیتی Ni-TiC با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای پودر فعال، بصورت درجا برروی قطعات فولادی تولید و ارزیابی شد. پودر فعال با استفاده از آلیاژسازی مکانیکی مخلوط پودر نیکل، تیتانیم کربن درآسیاب گلوله ای سیاره ای آماده شد. پودر نهایی برروی زیر لایه فولادی قرار گرفته و با استفاده از فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای سینتر شد. به منظور شناسایی فازهای موجود از پراش پرتو ایکس XRD استفاده شد. سطح مقطع ذرات پودر و روکش با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM بررسی شد. ریز سختی پودر و روکش و همچنین مقاومت سایشی روکش حاصل با استفاده از آزمون گلوله روی دیسک تعیین شد و سطوح سایش نیز توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد بررسی قرار گرفت یافته های آزمایشی نشان داد که فرایند سینتر پلاسمایی جرقه ای می تواند با موفقیت برای روکش دهی قطعات ارزان قیمت فولادی استفاده شود. با استفاده از فرایند مذکور علاوه بر حفظ ساختار نانوکریستالی می توان روکشی با ضخامت کنترل شده با تشکیل فصل مشترک مناسب ایجاد نمود. روکش نانوکامپوزیتی حاصل سختی و مقاومت سایش بالایی از خود نشان داد.