سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سه چیز عامل دوستی است : خوش خویی، ملایمت نیکو و فروتنی . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: چهارمین همایش ملی زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

اندیس دال ی در 60 کیلومتری شمال شرق شهرستان اراک بر رو ی کنتاکت بین کمربند ولکانیکی ارومیه – دختر و زون سنندج – سیرجان واقع شده است. منطقه عمدتا توسط سنگهای آذرین درونی متوسط بازیک ( دیوریت و تونالیت) ، ولکانیک های آندزیتی، برشهای آندزیتی، آندزیت پرفیر که بعضی از این واحدها ی سنگی در امداد یک دره گسل (NE-SW) تحت تاثیر محلولهای هیدروترمال تبدیل به آلتراسیون های نوع سریستی ، آرژیلیکی، پروپلیتیکی، پتاسیک سیلیسی شده اند. محدوده اصلی آلتراسیون و کانی سازی مس – طلای تیپ پورفیری اندیس دالی در امتداد دره گسل درحدود 4 کیلومتر در 5/1 کیلومتر را پوشش می دهد. در این تحقیق با استفاده از تکنیک دور سنجی و انجام آنالیزها مختلف بر رو ی داده های ماهواره ا ASTER , TM با توجه به وسعت هاله های آلتراسیون و ارتباط مستقیم بعضی زونهای آلتره با کانی سازی درمنطقه مورد مطالعه، نتایج مطلوبی به دست داده است. در راستای مطالعه اندیس دالی ابتدا مناطق مستعد ( زونهای دگرسان آرژیلیکی و اکسیدهای آهن) با استفاده از داده های ماهواره TM تعیین و سپس جزئیات تفکیک آلتراسیون های مختلف توسط داده های ASTER مشخص شدند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ