دانش دو گونه است : در طبیعت سرشته ، و به گوش هشته ، و به گوش هشته سود ندهد اگر در طبیعت سرشته نبود . [نهج البلاغه]
 
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ضرورت توجه به پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت مرتع به منظور توسعه پایدار با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت توجه به پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت مرتع به منظور توسعه پایدار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت توجه به پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت مرتع به منظور توسعه پایدار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت توجه به پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت مرتع به منظور توسعه پایدار با word :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: همایش ملی مدیریت اراضی – فرسایش خاک و توسعه پایدار

تعداد صفحات: 13

چکیده:

بین پایداری خاک و پایداری پوشش گیاهی ارتباط نزدیک و مستقیمی وجود دارد. از آنجا که هدف مرتعداری، کسب حداکثر سود اقتصادی از منابع تجدید شونده ازجمله گیاهان، آب و خاک و همچنین حفظ این منابع جهت بهره برداری پایدار از انهاست و تعیین ظرفیت مرتع و تعداد دام در واحد سطح ازجمله ابزار دستیابی به این اهداف می باشد، لازم است در تعیین ظرفیت چرا پایداری خاک نیز مورد توجه قرار گیرد.
به عبارتی درمناطقی که دارای خاک حساس به فرسایش وناپایدار هستند بسته به میزان ناپایداری خاک آنها در محاسبه ظرفیت چرا تعدیلاتیصورت گیرد تا با هره برداری کمتری از پوشش گیاهی قدار پوشش سطح خاک افزایش یابد و در نتیجه افزایش لاشبرگ و هوموس، پایداری خاک افزایش یافته و در نهایت کاهش فرسایش را در پی داشته باشد.
در این بررسی با اندازه گیری حد روانی، خد خمیری و شاخص خمیری خاک محدوده 9 تیپ گیاهی و با تعین بافت هر یک از این خاک ها با جدا نمودن مقدار سیلت، رس ولوم هر یک و از طریق مثلث بافت خاک تعیین شد، با استفاده از پارامترهای فوق پایداری خاکهای منطقه مشخص و طبقه بندی گردید، سپس ظرفیت مرتع بر اساس مدل جامعاندازه گیری ظرفیت چرا در دو حالت:
1- هنگامیکه پایداری خاک به عنوان یکی از عوامل تعیین ظرفیت چرا مد نظر قرار گیرد.
2- پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت چرا دخالت داده نشود.
مقایسات آماری نتایج حاصله بیانگر تفاوت معنی داری بین ظرفیت چرا در دو حالت فوق در سطح P<0.01 می باشد، با توجه به بررسیهای به عمل آمده و نتایج حاصله از این تحقیق لزوم توجه به پایداری خاک در اندازه گیری ظرفیت مرتع در راستای پایداری بهره برداری ازمراتع و همچنین توسعه پایدار محرز می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیر فلسفه در ایران با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیر فلسفه در ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیر فلسفه در ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیر فلسفه در ایران با word :

سیر فلسفه در ایران
“از قدیمی ترین ادوار تاریخی،در ایران،فلسفه به معنی دیدی درباره ی جهان هستی و آغاز و انجام موجودات وجود داشته است.هر چند که در دوره قبل از اسلام نظرات فلسفی از تفکرات دینی جدا نبوده است .”
تاریخ فلسفهی ایران شامل دو دوره است :دوره قبل از اسلام و دوره اسلامی.

دوره اول :فلسفه ایران دوره قبل از اسلام:فلسفه های این دوره عبارتند از :فلسفه زرتشت یا آئین مزدیسنا،آئین مهر و فلسفه مانی مزدک.
1آئین مزدیسنا یا فلسفه زرتشت:نامبردارترین متفکر ایران باستان زردشت یا زرتشت است.برخی از محققان وی را موجودی افسانه ای انگاشته اند و بعضی او را تا مرتبه خدائی بالا برده اند. قول مشهور آنست که وی حدود اواسط قرن هفتم یا ششم پیش از میلاد دیده به جهان گشوده است.کتاب مقدس زردشت “اوستا”نام دارد که کتاب دینی زردشتیان است.
مقارن ظهور زردشت ایرانیان به دو گروه متخاصم و با دو جهان بینی مخالف در مقابل یکدیگر قرار گرفتند. “اقبالف لاهوری “متفکر و شاعر پاکستانی در این باره نوشته است:در پرتو ناچیز خاورشناسی کنونی،ایرانیان باستان را می بینم که به هنگام ظهور زردشت به دو جناح بخش شده اند:پیروان نیروها ی خوب خودی و هواداران نیروها ی بد بیگانه،

1در این زمان آریائیان ایران ،دست از خانه به دوشی برداشته و زندگی کشاورزی آغاز کرده بودند.اقوامی که هنوز خانه به دوش بودند به آنها حمله می کردند و دست به چپاول میزدند.از جمله نتیجه های این ستیزه تقسیم خدایان به دو بخش –دواها(دیوها) و اهوراها-بود دیوها خدای متجاوزان به شمار می آمدند و اهوراها خدای آریائیان ایرانی.
زردشت نیز پا در میدان این پیکار مینهد و با شور اخلاقی خود ،پرستش دیوان بیگانه را منسوخ می کند و شعائر دشوار کاهنان مغ را از رواج می اندازد .”
فلسفه زردشت:اصول فلسفه زردشت به قرار زیر است:

1اهرامزدا و اهریمن (نور و ظلمت)زردشت ارواح نیک مورد پرستش گذشتگان را وحدت بخشید و آنرا اهورامزدا(خدای نور و نیکی ها)نام نهاد.
2یکتاپرستی:برخی از محققان زردشت را دوگانه پرست خوانده اند و برخی یکتا پرست(موحد).آنان که اعتقاد به یکتا پرستی زردشت دارند معتقدند که وی در اصل بنیادی،یعنی اهرامزدا و اهریمن را وجود دوگانه یک وجود ازلی (خدای یکتا)می داند.بنابراین زردشت از نظر دینی یکتاپرست است و از نظر فلسفی دو گرا.
3جهان شناسی و اخلاق: به نظر زردشت واقعیت ها دو بخش اند:هستی(نور)و نیستی ( ظلمت) .هستی ها یا مجموعه آفریده های خوب از خدای خوبیها،یعنی اهورامزدا سر چشمه گرفته اند و نیستی ها ویا مجموعه آفریده های بد از روح بد پسند اهریمن بد کنش زاده شده اند. جهان میدان نزاع و کشاکش نیروهای خوب و بد (نیروهای اهورائی و اهریمنی )است.سرانجام این ستیزه شکست نیروهای بد از نیروهای خوب و پیروزی اهورامزدا بر اهریمن خیره سر خواهد بود.وظیفه انسان در این نزاع آنست که جانب نیکی را بگیرد و علیه بدی به پیکار برخیزد.به نظر زردشت راه راستین زیستن و برتری قانوناخلاقی همین است.گرایش به نیکی و احتراز از بدی.
1مغ:مغان در اصل قبیله ای از قوم عاد بودند که مقام روحانیت منحصرا به آنها تعلق داشت آنگاه که آئین زردشت بر نواحی غرب و جنوب ایران،یعنی ما و پارس مستولی شد،مغان پیشوایان دیانت جدید شدند.در کتاب “اوستا”نام طبقه روحانی را به همان عنوان قدیمی که داشته اند یعنی آترون(athravan )می بینیم اما در عهد اشکانیان و ساسانیان معمولااین ظایفه را مغان می خواندند.
4سرنوشت انسان:روح و نهاد انسان آفریده ی خداست .اگر آدمی با پلیدیها به پیکار برخیزد و با سپاه اهریمن بجنگد بر زندگی جاویدان دست می یابد و به “اصل روشنایی”میپیوندد و اگر به بدی ها روی آورد اسیر ظلمت ابدی تیره بختی همیشگی خواهد شد.
5کشاورزی و تقدس عناصر چهار گانه:چون کشاورزی اساس زندگی مادی آریائیان بود ،زردشت کشاورزی و آب وزمین(خاک)را مقدس شمرد.و بهترین جای زمین را برای جلوگیری از آلودگی خاک بود که زردشت به پیروان خود دستور داد جسد مرده را در خاک نهند و آن را در بنایی استوانه ای شکل بدون سقف(دخمه)قرار دهند تا طعمه لاشخوران گردد . “همچنین زردشت آتش را به عنوان مقدس ترین عناصر گرامی شمرد. به نظر وی آتش نشان هستی نورانی اهورامزدا (خدای متعال)است.بنابراین باید آنرا پیوسته در آتشکده ها “فروزان نگه داشت و از آلودگی آن جلوگیری کرد.

2آئین مهر (میترائیزم):مهر پرستی وجهی از آئین زردشت به شمار میآید.مهرپرستان،مهر(خورشید)را خدای” نور”می دانستند و مورد پرستش قرار می دادند. آنها روح انسانی را بخشی از وجود خدا می پنداشتند و برای پیوستن روح به خدا آداب و عباداتی خاص انجام می دادند از جمله آداب مذهبی آنها قربانی کردن گاو بود.
آئین مهر پرستی از قرن اول یا دوم میلادی در امپراتوری روم شرقی رواج یافت کلیسای مسیحی با آن به مبارزه بر خاست و در قرن پنجم آنرا نابود کرد.

3آئین مانی:مانی اوایل قرن سوم میلادی (215یا216)در سرزمین قدیمی بابل متولد شدو به سال 276میلادی به دستور شاپور ساسانی مصلوب گردید.پدر و مادر
1آئین مهر هم بر آئین مسیح تاثیر گذاشت .هم بر فرهنگ ایران.آگاهی ما از این آئین به علت از میان رفتن استاد مربوط به آن-اندک است.برای مطالعه در باب آئین مهر غیر از کتب تاریخ ادیان،خواندن کتاب “جستار درباره مهر و ناهید”تالیف مجمد مقدم چاپ مرکز مطالعه فرهنگ ها ،سودمند است.

وی ایرانی بودند .مانی ابتدا مسیحی بود سپس عقاید زردشت را مطالعه کرد و تصمیم به اصلاح آن گرفت.به هند رفت و با فلسفه بودا آشنا شد و سر انجام آئین،یا فلسفه ای عرضه کرد که آمیخته ای از اندیشه های زردشتی،بابلی،بودایی و مسیحی بود.کتاب مذهبی مانی “ارتنگ یا ارژنگ”نام داشت که پیامبر خوش ذوق ایرانی آنرا با نقاشی های زیبا آراسته بود .
فلسفه مانی:اصول فلسفه مانی را می توان به شرح زیر خلاصه کرد:

1نور و ظلمت:اشیا مرکب از دو اصل جاویدانند:نور و ظلمت. نور ،اصل”نرینه جاویدانند و همیشه بوده اند.
2شیطان،منشا فعالیت عالم:شیطان ،نخستین زاده ظلمت است و منشا فعالیت عالم به شمار می رود این موجود پلید از لحظه ای که زاده شد و به خطه شکوهمند پادشاه”نور”حمله ور گردید.پادشاه نور برای مقابله با او “انسان نخستین”را آفرید.انسان نخستین پس از ستیزه ای فرساینده شکست و شیطان ،عناصر نور رابه ظلمت آمیخت.پادشاه نور به قصد نجات ذرات نور جهان را پدید آورد.بدین گونه مانی نخستین حکیمی بود که جهان را معلول فعالیت شیطان و اساسا بد دانست.

3راه رستگاری:برای رستگاری باید روشنی را از تاریکی جدا کرد.بدین معنی که فساد و بدی را که مربوط به تاریکی هستند،از خود دور کرد و از لذات دنیوی مانند خوردن گوشت و شراب و جمع مال و خصوصا ازدواج و تولید مثل خودداری ورزید پیروان مانی دو گروه بودند:برگزیدگان و شنوندگان.برگزیدگان مردمی نیکوکار بودند که تن به ازدواج نمی دادند و گوشت(بجز گوشت ماهی)و شراب نمی خوردند و شنوندگان کسانی بودند که زندگی معمولی داشتند ولی می بایست از مال پرستی و دروغ گویی بپرهیزند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سنتز پلی ایمید سولفونه به عنوان غشای تبادل پروتون برای کاربرد در پیل های سوختی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنتز پلی ایمید سولفونه به عنوان غشای تبادل پروتون برای کاربرد در پیل های سوختی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز پلی ایمید سولفونه به عنوان غشای تبادل پروتون برای کاربرد در پیل های سوختی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنتز پلی ایمید سولفونه به عنوان غشای تبادل پروتون برای کاربرد در پیل های سوختی با word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
غشاهای تبادل پروتون پیل های سوختی 1 تکنولوژی امیدوار کنندهای برای تولید انرژی پاک به شمار می یایند.غشاهای تبادل پروتون مهم ترین قسمت پیل های سوختی به شمار می آیند محققان تمرکز خود را بر افزایش قابلیت های این غشاها از جمله:افزایش هدایت پروتون ،کاهش هدایت الکتریکی ،نفوذپذیری کم سوخت ،مقاومت گرمایی و مکانیکی بالا،،خواص مکانیکیقابل قبول و هزینه کم در تولید این غشاها قرار داده اند [1] .در این پژوهش در مرحله اول به سنتز پلی ایمید سولفونه جدید پرداخته شد و سپس برخی از خواص آن به عنوان غشاهای تبادل پروتون در پیل های سوختی بررسی شدند.پلی ایمید سنتزی سنتز شده ا پیش ماده های : نفتالن تترا کربوکسیلیک دی انیدرید 2 ، 4،4 دی امینواستیان- – 2،2 دی سولفونیک اسید – 3 ، 4،امینو فنیل دی سولفید می باشد. که با نسبت های 1:1:2 دراین روش سنتزی با هم ترکیب شده اند .ساختار پلیمر سنتزی با ازمون ATR-IR مورد ارزیابی قرار گرفت .هم چنین از این پلیمر فیلمی برای بررسی خواص پایداری اب ،جذب آب، IEC 4 وهمچنیین آزمیون الکتروشییمیایی امپدانس برای بررسیهدایت پروتونی این غشاها در پیل سوختی تهیه شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله یک مدل حجم محدود موزون برای معادلات آب کم عمق با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یک مدل حجم محدود موزون برای معادلات آب کم عمق با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یک مدل حجم محدود موزون برای معادلات آب کم عمق با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یک مدل حجم محدود موزون برای معادلات آب کم عمق با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: هشتمین کنفرانس هیدرولیک ایران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

یک مدل عددی برای حل معادلات غیر خطی آب کم عمق در حالت پایستار ارائه شده است که در آن از ترکیب دو روش FORCE و MUSCL برای تسخیر شوک در جریان استفاده شده است. با بکار بردن روش گرادیان سطح (SGM) برای عبارت چشمه، الگوی عددی خاصیت موزون بودن را بدست می آورد. پس از اثبات خاصیت مذکور با طرح تعدادی آزمون محاسباتی -که نتایج آزمایشگاهی، حل تحلیلی یا حل عددی آنها در متون پیشین گزارش شده است – قابلیت های مدل در شبیه سازی جریان های مختلف مورد ارزیابی قرار میگیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رجیستری (registery ) با word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رجیستری (registery ) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رجیستری (registery ) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رجیستری (registery ) با word :

می توان گفت که انگیزه ی ساختن برنامه ی رجیستری از آنجایی شروع شد که کاربران Ms- Dos از این که عملا هیچگونه اختیاری در تنظیم منو ، پنجره ها و ... نداشتند ،خسته شدند. البته Ms- Dos از رجیستری مستثنی نبود و سه فایل Config.sys , MsDos.sys, Autoexec.Bat وجود داشتند که سیستم عامل Dos و جمعا برنامه های کاربردی تنظیماتی مانند اختصاص دادن Buffer و یا تعریف Cdrom و غیره را در این فایل ها ثبت می کردند در واقع این سه فایل نقش رجیستری را ایفا می کردند .
بعد از Dos سیستم عامل Win3X به بازار آمد. در این سیستم عامل فایلهایی با پسوند ini که مهمترین آنها Win.ini , System.ini, Control.ini بودند ، وظیفه رجیستری را بر عهده داشتند .
در نهایت نسل سوم رجیستری با روی کار آمدن ویندوز 9X وراد بازار شد در این سیستم ها علاوه بر داشتن سه فایل Win3X دو فایل دیگر با نامهای System .dat, User.dat اضافه شد .
تعریف رجیستری :
برنامه ی رجیستری برنامه ای می باشد که ویندوز آن را در اختیار کاربر قرار داده است تا بتواند در دستورات و مقدارهای registery تغییراتی را به دلخواه ایجاد کند .
لازم به ذکر است که اگر اطلاعات کافی در مورد قسمتی از رجیستری ندارید هیچگاه آن را تغییر ندهید زیرا هر تغییری در رجیستری سریعا اعمال خواهد شد و برنامه ی regedit.exe هیچگونه تاییدی از کاربر نخواهد گرفت .
Regedit.exe را چه چگونه اجرا کنیم ؟
برای اجرا کردن Regedit.exe وارد منوی Run از دکمه Start شده ، تایپ کنید Regedit .exe ،با فشردن دکمه ی OK برنامه اجرا خواهد شد .
رجیستری شامل دو پنجره است که در پنجره ی سمت چپ ریشه و در پنجره ی سمت راست مقدارها مشخص می شود .
در پنجره ی سمت چپ یک ریشه به نام My Computer و 5 شاخه با عنوان های زیر وجود دارد :
1 - HKEY_CLASSES_ROOT : شامل تناظر پسوند فایل ها و سایر تنظیمات ویندوز است .
2 -HKEY_CURRENT_USER : شامل تنظیماتی که مختص کاربر فعلی است .
3 - HKEY_LOCAL_MACHINE : شامل تنظیماتی که به طور سراسری اعمال می شود و به کاربر وابسته نیست .
4 -HKEY_USERS : شامل تنظیماتی که مختص هر یک از کاربران متعدد کامپیوتر ، از جمله کاربر فعلی است .
5 - HKEY_CURRENT_CONFIG : شا مل تنظیماتی که مختص پیکربندی سخت افزار موجود می باشد .

اگر مفاهیم اولیه ی رجیستری را به خوبی یاد بگیرید دیگر هیچگاه واهمه ای در اعمال تغییرات در آن نخواهید داشت . جلسه ی بعد نحوه ی ساختن یه دستور و انتخاب نوع آن را آموزش خواهم داد . با ما همراه باشید .
نحوه ی ساختن یک کلید در زیر کلید های دیگر:
برای ساختن یک زیر کلید می توان برروی پوشه ی مورد نظر کلیک راست کرد ، وارد منوی New شد و بعد منوی Key را انتخاب کرد ، سپس نام مورد نظر را به جای New Value # 1 تایپ کرده و بازدن دکمه ی Enter آن را تایید کنید .
× مشاهده ی تغییرات ایجاد شده در رجیستری ×
اگر بخواهید در ویندوز 98,Me تاثیر تغییرات در رجیستری را سریعا مشاهده کنید ، سه کلید Ctrl+Alt+Del را همزمان فشار دهید و مدخل Explorer را انتخاب کنید و بعد دکمه ی End Task را بزنید با زدن این دکمه پنجره ی Shutdown ظاهر می شود ، در پنجره ی Shutdown دکمه ی Cancel را بزنید ، بعد از مدتی پنجره ای با عنوان A Program not responding ظاهر خواهد شد که شامل دو دکمه ی Cancel, End task می باشد. با زدن دکمه ی End task ، Explorer دوباره راه اندازی می شود و میتوانید تغییرات را مشاهده نمایید.در بعضی از دستورات راه اندازی دوباره ی Explorer موثر نمی باشد و تنها راه آن Logg off یا Restart می باشد .
در ویندوز های XP, 2000 برای اینکه بتوان تغییرات ایجاد شده را سریعا مشاهده کرد سه کلید Ctrl+Alt+Del را همزمان فشار دهید و بعد دکمه ی Task Manager را انتخاب کنید، از پنجره ی ظاهر شده Proccess Tab را فشار داده و بعد مدخل Explorer را انتخاب کرده و دکمه ی End Proccess را می زنیم ( در این مرحله Explorer بسته خواهد شد ) و بعد وارد Application Tab شده و دکمه ی New Task را می زنیم و بعد نام Explorer را تایپ کنید و با زدن دکمه ی OK، Explorer دوباره راو اندازی می شود و میتوانید تغییرات را مشاهده نمایید .
توجه داشته باشد در بعضی از دستورات راه اندازی دوباره ی Explorer موثر نمی باشد و تنها راه آن Logg off یا Restart می باشد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   181   182   183   184   185   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ