
آزمایش و محاسبه ارزش ماسه با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آزمایش و محاسبه ارزش ماسه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست
آزمایش 1 : محاسبه ارزش ماسه ( SE )
آزمایش 2 : محاسبه مقاومت فشاری آجر
آزمایش 3 : محاسبه درصد جذب آب آجر
آزمایش 4 : اندازه گیری جرم حجمی سیمان
موضوع آزمایش : محاسبه ارزش ماسه ( SE ) که هدف آن تعیین مرغوبیت و کیفیت ماسه است .
وسایل :
1. استوانه پلاستیکی مدرج که دو نمونه داریم ( 1 تا 380 میلی متر – 0 تا 15 اینچ ) .
2. میله وزنه دار که دارای سر فلزی – وزنه و نشانه پلاستیکی است .
3. درپوش پلاستیکی .
4. مایه استوکس .
5. مخزن حاوی استوکس .
6. ماسه .
7. سیفون .
8. پیمانه ماسه که ظرفیت آن 100 گرم باشد .
محلول استوکس :
مواد مورد نیاز برای ساختن محلول :
1. استوکس : کلرورکلسیم به میزان 45 گرم
2. گلیسیرین 2050 گرم یا 1640 میلی لیتر
3. آلوئید فرمیک 47GR یا 45 M میلی لیتر ( با 40% حجمی )
4. آب مقطر
روش ساخت :
کلرور کلسیم خشک را در 2/1 گالن ( 79/3 =1 گالن ) آب مقطر حل می کنیم . ( واکنش این دو گرماده است ) پس از سرد شدن محلول آنرا از کاغذ صافی یا گاز وایتمن رد می کنیم سپس آن را درون ظرفی ریخته و گلیسیرین و آلوئید فرمیک را به آن اضافه می کنیم .سپس به وسیله اضافه کردن آب مقطر حجم محلول را به یک گالن ( 79/3 لیتر ) افزایش می دهیم .
محلول بدست آمده پس از افزایش حجم محلول استوکس غلیظ می باشد . برای این
آزمایش حدود 80 تا 90 میلی لیتر از این محلول را به یک گالن آب مقطر اضافه می
کنیم . به دلیل اینکه محلول استوکس چسبندگی ذرات رس را از بین می برد و سرعت ته نشین شدن مواد در داخل این محلول کم است از آن در این آزمایش استفاده می کنیم .
استوانه پلاستیکی :
از 0 تا MM380 مدرج شده است و دارای یک درپوش پلاستیکی است .
ماسه :
– ماسه استاندارد ماسه ای است که از الک شماره 4 # عبور کند اما از الک شماره 200 # عبور نکند .
– مهمترین آلودگی ( فیلتر ) ماسه لای و رس است که باعث کاهش مقاومت ماسه می شوند .
– برای بتن فیلتر باید به صفر برسد . و برای این منظور باید ماسه را روی الک شماره روی الک شماره 200 # شست .
سیفون :
روش سیفون کردن :
بعد از اینکه مخزن محلول استوکس را در ارتفاعی به اندازه 1 تا 20/1 متر بالاتر از استوانه قرار دادیم هوا را با فشار از طریق لوله مشخص شده وارد مخزن می کنیم که به دنبال آن محلول از لوله دیگر خارج می شود . برای قطع کردن جریان محلول باید مخزن را از ارتفاع گفته شده پایین آورد .
میله وزنه دار :
شرح آزمایش :
ماسه خشک را درون پیمانه ای به ظرفیت 100 گرم می ریزیم و سطح آنرا صاف می کنیم . محلول استوکس را به روش سیفون کردن تا ارتفاع 4 اینچ یا 102 میلی گرم درون استوانه می ریزیم و سپس بوسیله قیف ماسه را از درون پیمانه در استوانه می ریزیم و بعد استوانه را به مدت 10 دقیقه کنار گذاشته تا ماسه دورن استوکس خوب خیس بخورد . پس از این زمان درپوش پلاستیکی استوانه را گذاشته و دوبار آنرا واژگون می کنیم تا ماسه خوب روان شود . سپس استوانه را در بین دو کف دست قرار داده و در مدت S30 به تعداد 90 بار حرکت رفت و برگشتی انجام می دهیم تا نیروی چسبندگی ذرات از بین برود . سپس درپوش را برداشته و از طریق سیفون کردن ارتفاع محلول استوکس دورن استوانه تا 380 MM افزایش می دهیم . به این شکل که نوک میله فلزی سیفون را تا انتهای استوانه وارد کرده و همزمان با خروج محلول آنرا خوب به هم میزنیم سپس درپوش را گذاشته و سپس استوانه را به مدت 20 دقیقه در سطح بدون لغزشی قرار می دهیم .
بعد از این زمان بالاترین ارتفاع مصالح دورن استوانه را می خوانیم . ( عدد رس = M ) . سپس درپوش را برداشته و میله وزنه دار را طوری وارد استوانه می کنیم که نه با حالت ضربه باشد و نه با حالت فشار . بدین طریق سر فلزی میله وزنه دار روی مصالح ته استوانه می ایستد که از نشانه پلاستیکی تا سر فلزی اندازه آنرا با N نشان می دهیم و از نشانه فلزی تا ته استوانه اندازه آنرا با K نشان می دهیم . تفاضل عدد N از K عدد ماسه است . ( K-N ) .
با قرار دادن K , N , M در فرمولهای زیر درصد SE ( ارزش ماسه یی ) محاسبه می شود .
آزمایش دوم : محاسبه مقاومت فشاری آجر
وسایل :
1. جک مقاومت فشار آجر با ظرفیت 120 تن
2. ماله ( کمچه )
3. کولیس
4. آجر
جک فشاری :
آجر :
آجر نصفه :
شرح آزمایش :
چون قطر فکهای جک مقاومت فشاری 15 CM بوده که از طول آجر کمتر می باشد باید از نیم آجر استفاده کرد . بدین شکل که آجر را از وسط دو نیم کرده و سطح مقطع مؤثر در برابر نیرو را اندازه گیری می کنیم .
روش اندازه گیری سطح مقطع مؤثر :
با استفاده از کولیس از L3 , L2 , L1 قطر سوراخ ها را که با D4 , D3 , D2 , D1 نشان داده ایم اندازه می گیریم . سپس میانگینD های بدست آمده را که D5 می نامیم محاسبه می کنیم .
سپس LM را که متوسط ( L )ها می باشد را بدین صورت حساب می کنیم .
سپس مساحت کل سطح آجر بدون کسر مساحت سوراخها که با A نشان داده ایم حساب می کنیم .
سپس سطح مقطع مؤثر را که با AN نشان می دهیم بدین صورت حساب می کنیم .
که در این آزمایش چون نصف آجر 4 سوراخ کامل و دو نصفه سوراخ دارد که جمعاً 5 سوراخ می شود . پس سطح مقطع سوراخ عبارت است از :
عملیات محاسبه سطح مقطع مؤثر :
A =A-5()
A =106/ 664-5 ()
A =106/664-46/7173125=59/9476875CM
A=59/9476875CM = سطح مقطع مؤثر
بعد از محاسبه سطح مقطع مؤثر نمونه را زیر جک مقاومت فشاری که ظرفیت آن 120 تن است قرار داده و تا حدی اعمال نیرو می کنیم که شکسته شود . بعد از شکسته شدن عدد بدست آمده را از دستگاه گیج قرائت کرده ( 27500 TON ) و با قرار دادن این عدد و عدد سطح مقطع مؤثر در فرمول زیر مقاومت فشار آجر را محاسبه می کنیم
حال با توجه به اندازه های زیر نوع آجر را می توان مشخص کرد .
مرغوبیت آجر ماشینی و سفالی بر این اساس تعیین می گردد .
الف ) درجه 1 : دارای مقاومت kg = krs = n 300 است .
cm2 m2
ب ) درجه 2 : دارای مقاومت kg = krs = n 250 است .
cm2 m2
ج )درجه 3 : دارای مقاومت kg = krs = n 150 تا 100 است .
cm2 m2
موضوع آزمایش :محاسبه درصد جذب آب آجر
وسایل :
1. گرم خانه ( oven )
2. ترازو با دقت %1 gr
3. تشت آب
4. دستمال نخی تمیز
5. آجر
شرح :
در این آزمایش می خواهیم ببینیم یک آجر حداکثر چه آبی را می تواند جذب کند . به همین دلیل آجر را به مدت 24 ساعت درون تشت آب قرار می دهیم .پس از این زمان آجر را اشباع از آب فرض می کنیم . سپس آجر را از آب خارج کرده و آب سطحی آنرا با یک دستمال نخی تمیز خشک کرده بصورتی که زمانی که آجر را در دست می گیریم دست ما مرطوب نشود .
سپس آجر اشباع با سطح خشک ( s.s.d ) را وزن کرده ( W1 = ) به این وزن وزن در حالت اشباع گفته می شود . سپس آجر را به مدت ساعت درون OVEN به دمای 150C قرار می دهیم و پس از این زمان آجر را خارج کرده و وزن می کنیم . ( W2 =) با قرار دادن اعداد حاصل در فرمول زیر درصد جذب اب آجر را محاسبه می کنیم ...


مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در واحد شیرین سازی پالایشگاه گاز ایلام جهت رفع مشکل مرکاپتان گاز شهری با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در واحد شیرین سازی پالایشگاه گاز ایلام جهت رفع مشکل مرکاپتان گاز شهری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در واحد شیرین سازی پالایشگاه گاز ایلام جهت رفع مشکل مرکاپتان گاز شهری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی پارامترهای عملیاتی در واحد شیرین سازی پالایشگاه گاز ایلام جهت رفع مشکل مرکاپتان گاز شهری با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش علمی مهندسی فرآیند
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
حامد چناری – دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب.
امیرعباس سالارآبادی – دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه رازی کرمانشاه.
مسعود رحیمی – استاد مهندسی شیمی، دانشگاه رازی کرمانشاه.
چکیده:
وجود درصد بالای مرکاپتان در گاز استخراجی میدان گازی تنگه بیجاراستان ایلام باعث گردیده محصول گاز مایع خام پالایشگاه به شدت دارای ترکیبات گوگردی باشد و فروش آن دچار مشکل گردد. در این تحقیق تغییرات چند پارامتر را برای جذب بیشتر مرکاپتان ها(اتیل مرکاپتان و متیل مرکاپتان) و گازهای اسیدی گاز ترش در فرآیند شیرین سازی بررسی می کنیم.نتایج تحقیق نشان می دهد که کاهش دمای حلال و نزدیک شدن آن به دمای گاز ترش مقدار جذب متیل مرکاپتان و گازهای اسیدی (H2S,CO2) در برج جذب را افزایش می دهد.همچنین باکاهش مقدارحلال نسبت به آب درترکیب محلول ورودی به برج تماس هم باعث افزایش در جذب مرکاپتان ها شده و هم کاهش گردش حلال در فرآیند رادر پی دارد.


مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از چیلر جذبی خورشیدی در کاهش دمای هوای ورودی به توربین گاز با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از چیلر جذبی خورشیدی در کاهش دمای هوای ورودی به توربین گاز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از چیلر جذبی خورشیدی در کاهش دمای هوای ورودی به توربین گاز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از چیلر جذبی خورشیدی در کاهش دمای هوای ورودی به توربین گاز با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: چهارمین کنفرانس نیروگاههای برق
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
مسعود صادقیان – دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور
وحید مهرنیا –
سعید ملکطاش –
چکیده:
دمای بالای هوای محیط (بویژه در آب و هوای گرم و مرطوب) باعث ایجاد محدودیت هایی از جمله محدودیت کاهش توان خروجی واحد می شود. دمای بالای محیط ، دبی جرمی هوای ورودی به توربین گاز را محدود می کند، که همین امر باعث کاهش توان خروجی توربین گاز می شود. این مقاله به بررسی ایده ای جدید برای سرمایش هوای ورودی به توربین گاز می پردازد. روش ارائه شده استفاده از چیلر جذبی خورشیدی است. بر این اساس توربین گازV 94.2 موجود در شهر اهواز در نظر گرفته شده است. اطلاعات دمایی و رطوبت و میزان تابش خورشید همگی نشان دهنده ی مناسب بودن چیلر جذبی خورشیدی برای خنک کردن هوای ورودی به توربین در این منطقه است. توان سرمایش چیلر جذبی 600 تن تبرید در نظر گرفته شده و چیلر جذبی از نوع آب –آمونیاکاست. در این مقاله به آنالیز فنی و اقتصادی سیستم، شامل: شرایط محیطی، شماتیک سیستم ، فرمول بندی قسمت سرمایش سیستم ، رفتار توربین گاز با تغییر دمای هوا، قیمت تجهیزات و هزینه ی لازم برای سرمایه گذاری و محاسبه ی برگشت سرمایه با سود ترکیبی و; پرداخته شده است.


مقاله طراحی و ساخت پیل سوختی پلیمری 3/5 کیلووات با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی و ساخت پیل سوختی پلیمری 3/5 کیلووات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت پیل سوختی پلیمری 3/5 کیلووات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت پیل سوختی پلیمری 3/5 کیلووات با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
محمدرضا اشرف خراسانی – کارشناس ارشد – مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان
سعید اصغری – دکتری- مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان
مهدی زمانی – کارشناس – مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان
چکیده:
در این تحقیق ابتدا ضمن بیان مشخصات استک پیل سوختی پلیمری 3/5 کیلووات طراحی و ساخته شده اجزای آن معرفی شده است.در این راستا به صورت خلاصه وظیفه هر کدام از اجزای استک پیل سوختی شرح داده شدهاست. سپس مشخصاتی که باید در طراحی صحیح صفحات دو قطبی در نظر گرفته شود بیان گردیده و به طور مثال روند طراحی شبکه توزیع جریان در صفحات دوق طبی در سمت کاتد مورد بررسی قرار گرفته است. این تحقیق نشان داده است که آرایش موازی – مارپیچ بهتر از آرایش موازی – مستقیم نتیجه خواهد داد. سپس بر اساس نتایج آزمایشات انجام گرفته، تاثیر پارامترهای دما و فشار گاز در درون استک و دمای بدنه پیل بر روی عملکرد پیل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. با توجه به نمودار قطبش ترسیم شده در شرایط مختلف،نتیجه گرفته میشود که افزایش دمای کاری و افزایش فشار پشت گازهای هیدروژن و اکسیژن و همچنین افزایش دمای بدنه پیل باعث بهبود عملکرد آن خواهد شد.


مقاله ارائه رویکردی نوین برای شناسایی سرویسهای وب ازطریق مهندسی معکوس سیستم های موجود با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه رویکردی نوین برای شناسایی سرویسهای وب ازطریق مهندسی معکوس سیستم های موجود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه رویکردی نوین برای شناسایی سرویسهای وب ازطریق مهندسی معکوس سیستم های موجود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه رویکردی نوین برای شناسایی سرویسهای وب ازطریق مهندسی معکوس سیستم های موجود با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و بازیابی اطلاعات
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
فرشته آرمانفر – دانشجوی ارشدکامپیوتر
سعید پارسا – دانشیاردانشگاه علم وصنعت ایران
چکیده:
سیستم هایی که طی چندین سال درسازمان ها مورداستفاده قرار میگیرند به تدریج حاوی منطق کاری آن سازمان شده و جزدارایی های آن سازمان به حساب می ایند با پیشرفت فناوری و گسترش قابلیت های نرم افزاری و سخت افزاری این سیستم ها توانایی تطبیق با پیچیدگی های فناوری های جدید را ندارد و سازمان را دچارمشکل می نمایند توسعه مجدد این سیستم ها به دلیل پیچیدگی هایی که درمنطق این سیستم ها وجوددارد روش کارایی نیست رهیافتی که برای آن درنظر گرفته میشود انتقال به معماری سرویس گراست که باداشتن ویژگی مستقل ازسکو بودن باعث غلبه براین مسئله میشود مهمترین چالشی که درانتقال این سیستم ها به معماری سرویس گرا باید مورد بررسی قرارگیرد شناسایی سرویس است دراین مقاله باروشهای مهندسی معکوس مولفه هایی را که قابلیت استفاده مجدددارند شناسایی می نماییم برای این منظورپس ازتجزیه کد تمام فراخوانی های بین یک کلاس و چندین کلاس را تعیین مینماییم بااستفاده ازرابطه ها انواع فراخوانی ها را به دست می اوریم و همچنین تعیین می نماییم کدام متد ها قابلیت ترکیب درسرویس رادارند و کدام متدها میتوانند بطور مستقل درسرویس قرارگیرند سپس یک لایه سرویس به برنامه اضافه میکنیم و دراین لایه رابطه برای سرویسهای شناسایی شده قرارمیدهیم
