از آن هنگام که حق را به من نمودند در آن دو دل نگردیدم . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 4:23 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان آگاهی و علاقه دانش آموزان و دبیران مقطع متوسطه دختر شهرستان میبد نسبت به مسائل زیست محیطی) با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آگاهی و علاقه دانش آموزان و دبیران مقطع متوسطه دختر شهرستان میبد نسبت به مسائل زیست محیطی) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آگاهی و علاقه دانش آموزان و دبیران مقطع متوسطه دختر شهرستان میبد نسبت به مسائل زیست محیطی) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آگاهی و علاقه دانش آموزان و دبیران مقطع متوسطه دختر شهرستان میبد نسبت به مسائل زیست محیطی) با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی کاربرد علوم و فناوری های نوین در کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
زهرا زراعی محمودآبادی – دانشجوی آموزش ابتدائی دانشگاه فرهنگیان. فاطمه الزهرا
مهدیه یزدی – دانشجوی آموزش ابتدائی دانشگاه فرهنگیان. فاطمه الزهرا

چکیده:
امروزه با افزایش مسایل و مشکلات زیست محیطی، نیاز به تغییر نگرش و رفتار افراد در بین گروه های مختلفاجتماعی بخصوص دانش آموزان اجتناب ناپذیر می باشد. لذا در این راستا و بر اساس هدف پژوهش پرسشنامه ایشامل اطلاعات خانواری دانش آموزان و سوالات مربوط به علاقه و آگاهی دانش آموزان به تعداد 154 پرسشنامه درسال 1393 در بین دانش آموزان و معلمان مقطع متوسطه در شهرستان میبد توزیع و بررسی گردید. ابتدا برایمشخص کردن وضعیت آگاهی دانش آموزان در رابطه با محیط زیست سوالاتی در زمینه فضای سبز و جنگلها،شناخت عوامل آلوده کننده میزان آلودگی ها و غیره مطرح و سپس برای سنجش میزان علاقه دانش آموزان ازسوالاتی در زمینه علاقه به پاکیزگی محیط، شرکت در فعالیتهای زیست محیطی و ; استفاده گردید. در ادامه برایتشخیص تاثیرات عوامل داخلی مدرسه (معلمان، آموزش، فعالیتهای دانش آموزی و ; ) و عوامل خارج از مدرسه(خانواده، رسانه ها و غیره) سوالاتی در نظر گرفته شد و میزان تاثیرات متغیرها مورد بررسی قرار گرفت. بر اساسارزیابی انجام شده و بررسی پاسخها میتوان گفت که سطح آگاهی جامعه آماری مورد نظر در حد متوسط بوده و بیشتر پاسخها جنبه درک شخصی داشته اند. بدین معنا که آگاهی جامعه آماری در حد آشنایی با الفاظ زیست محیطی بوده نه بر اساس اطلاعات کامل ( دلائل، پیامدها و عوامل تاثیرگذار) می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 4:23 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدیریت علف هرز سیب زمینی با بهینه سازی خاکورزی و سمپاشی و تاثیر بر شاخص های رشد با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت علف هرز سیب زمینی با بهینه سازی خاکورزی و سمپاشی و تاثیر بر شاخص های رشد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت علف هرز سیب زمینی با بهینه سازی خاکورزی و سمپاشی و تاثیر بر شاخص های رشد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت علف هرز سیب زمینی با بهینه سازی خاکورزی و سمپاشی و تاثیر بر شاخص های رشد با word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

منصور سراجوقی – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
حمید شهبازی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
آژنگ جاهدی – مربی پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی همدان

چکیده:

به منظور بررسی شاخص های رشد سیب زمینی در تلفیق مدیریت خاک ورزی (کولتیواسیون) و سمپاشی علف کش، آزمایشی در سال 1389 با طرح آزمایشی کرت های خرد شده با 8 تیمار و 3 تکرار در مرکز تحقیقات همدان اجزا شد تیمارهای اصلی دو علف کش متری بوزین به صورت پیش رویشی و ریم سولفورون متیل به صورت پس رویشی علف هرز و تیمارهای فرعی بهینه سازی خاکورزی (مدیریت خاک) ; شامل : خاک ورزی عرف (فاروئر) ، فاروئر با نصب تیغه شمشیریف روتوشیپر و شاهد (بدون انجام خاک ورزی) بود . نتایج به دست آمده نشان داد تیمارهای علف کش بر تعداد علف هرز و عملکرد معنی دار نشد ولی تیمار خاک ورزی و اثر متقابل آنها روی این صفات معنی دار بودند. بالاترین درصد کنترل عاف های هرز و بیشترین عملکرد غدع سیب زمینی در تیمارهای ترکیب علفکش متری بوزین با تیمار بدون خاکورزی و علف کش ریم سولفورون با تیمار روتوشیپر بود که به ترتیب 53 و 55 درصد عملکرد محصول را افزایش دادند از آنحا که شاخص سطح برگ ، سرعت رشد محصول ، روند تجمع ماده خشک ، سرعت جذب خالص با حجم عملیات خاکورزی رابطه مستقیم دارد و با کاهش سطح حاکورزی منحنی های آنها در سطح پایین تری قرار می گیرد در این آزمایش تیمارهای کاربرد دستگاه روتوشیپر ، فاروئر به همراه تیغه شمشیری ، فاروئر تنها و تیمار بدون عملیات خاکورزی در منحنی های مربوط به کاربرد علفکش پس رویشی ریم سولفورون متیل (تیتوس) و پیش ویشی متری بوزین (سنکور) به رتیب با کاهش سطح خاکورزی شاخص سطح برگف سرعت رشد محصول ، روند تجمع ماده خشک و سرعت جذب خالص پایین تری پیدا کردند نکته مهم در نمودارهای شاخص رشد، در شاهد بدون انجام خاک ورزی است که در سمپاشی تیتوس کمترین شاخص های رشد و در سنکور بالاترین شاخص را در بین تیمارها داشته. از آنجا که رابطه مستقیمی بین عملکرد و کنترل علف هرز با شاخص رشد وجود دارد و از طرفی تیمارهای شاهد بدون خاک ورزی با سنکور و استفاده از دستگاه روتوشیپر به همراه تیتوس از بهترین تیمارهای آزمایش بود لذا این نتیجه منطقی و در تایید نتایج مربوط به عملکرد نیز می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 4:23 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر عملیات حرارت دهی بر روی ساختار و موفولوژی سطح لایه های نازک با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عملیات حرارت دهی بر روی ساختار و موفولوژی سطح لایه های نازک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عملیات حرارت دهی بر روی ساختار و موفولوژی سطح لایه های نازک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عملیات حرارت دهی بر روی ساختار و موفولوژی سطح لایه های نازک با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: هشتمین سمینار ملی مهندسی سطح و عملیات حرارتی

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

داود رئوفی – مربی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه بوعلی سینا
احمد کیاست پور – استاد دانشگاه اصفهان
حمیدرضا فلاح – استادیار، دانشگاه اصفهان
امیرسید حسن روضاتیان – استادیار، دانشگاه اصفهان

چکیده:

در این تحقیق لایه های نازک اکسید ایندیوم آلاییده با قلع (ITO) به روش تبخیر با پرتو الکترونی بر روی بستره شیشه ای در دمای اتاق تهیه شده اند. لایه ها پس از انباشت در دماهای مختلف، گستره 200-450 درجه سانتیگراد در مجاورت هوا و به مدت یک ساعت حرارت دهی شده اند. تأثیر عملیات حرارت دهی بر روی ساختار لایه ها و همچنین مورفولوژی سطح آنها مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج طیفهای XRD تغییر ساختار لایه های آمورف (قبل از حرارت دهی) به فاز بلوری را تأیید می کنند. قله شدت پیشینه به جهت گیری ترجیهی صفحه (222) مربوط می شود که در زاویه 30/5=20 درجه سانتیگراد اتفاق می افتد و سایر قله ها در صفحات (211)، (440) و (622) مشاهده می شوند. نتایج اندازه گیری های مسکروسکوپ نیرو اتمی (AFM) تغییر ماهواره ای سطوح لایه ها بر اثر دمای بازپخت را نشان می دهند. همچنین، نمای ناهمواری لایه ها، a، که از طریق تابع وابستگی ارتفاع- ارتفاع محاسبه شده است. در گستره 0/91-0/74 (نزدیک به واحد) قرار دارد. بیشنه ناهمواری سطح (rms) و کمینه a مربوط به لایه باز پخت شده در دمای 350 درجه سانتیگراد می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 4:23 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ژئو شیمی زمین شناسی با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئو شیمی زمین شناسی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئو شیمی زمین شناسی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئو شیمی زمین شناسی با word :

ژئو شیمی زمین شناسی

خلاصه مقاله :
انعکاس طیفها در طول موجهای مرئی و نزدیک به مادون قرمز وسیله ای سریع و کم خرج جهت بیان کانی شناسی نمونه ها و به دست آوردن اطلاعات درباره ترکیب شیمیایی ، فراهم می آورد .
پارامترهای نوار جذب از قبیل موقعیت ، عمق ، عرض و عدم تقارن ترکیب(ترکیب شیمیایی )جهت تخمین تقریبی ترکیب نمونه ها از میدان ماوراء طیفی استفاده شده است . این امر منجر به فراهم آمدن اطلاعات تکنیکهای کانی شناسی سطح( مانند طبقه بندی ) در استفاده از موقعیت و عمق باند جذب می شود.
به هر حال هیچ تلاشی برای فراهم کردن تصاویر پارامترهای باند جذب صورت نگرفته است . در این مقاله یک تکنیک درون یابی خطی ساده به منظور استنتاج عدم تقارن ،عمق و موقعیت باند جذب از اطلاعات تصویری ماوراء طیفی پیشنهاد می شود .

اطلاعات AVIRIS بدست آمده در سال1995 در روی منطقه معدن کاری کاپریت (نوآدا در ایالت متحده امریکا )جهت اثبات تکنیک و تفسیر کردن اطلاعات بر حسب فاز های دگرگونی شناخته شده منطقه استفاده می شود .تحلیل حساسیت روشهای پیشنهاد شده نشان داد که نتایج خوبی می تواند برای تخمین موقعیت طول موج جذب بد ست آید ، اگر چه عمق تخمین زده شده نوار جذب نسبت به پارامترهای ورودی انتخاب شده حساس می باشد .

تصاویرپا رامتری (عمق ، موقعیت ، عدم تقارن جذب ) هنگامی که به دقت توسط مشاهدات جزیی تجزیه شده به وسیله یک زمین شناس ،آزمایش و تفسیر می شود ،اطلاعات کلیدی درباره کان شناسی سطح فراهم می آورد .تخمین عمق و موقعیت می تواند مر تب باشیمی نمونه ها باشد و بنابراین اجازه ارتباط بین فضای میان بین میدان“ زمین شیمی و مشاهدات جزیی“ فراهم می آورد .

لغات کلیدی مؤلف :
طیفهای ماوراء، مشاهدات جزیی ، طیف نمایی، تحلیل ترکیت جذبی ، دگرگونی گرمابی.

1- مقدمه :
هنگامی که فعل و انفعالات داخلی نوری توسط یک سنگ یا ماده معدنی ، نوری باطول موجهای معین ، توسط سایر طول موجها جذب می شود ، می تواند به جسم ماده اصلی ارسال شود .انعکاس به عنوان ضریبی از شدت نور منعکس شده از یک نمونه به شدت نور ساتع شده بر روی آن .
تحول الکترونیک و مراحل انقال شارج (به عنوان مثال تغییرات در حالات انرژی الکترونها به اتمها یا ملکولها )وابسته به تحول یونهای فلزی از قبیل Cr ،Ti،Fe .حالات تشخیصی ترکیبات جذبی با طول موج مرئی و نزدیک به مادون قرمز در منطقه طیف مواد معدنی ،را بیان می کند .(برنز 1993 ،آدامز 1974و آدامز 1975) علاوه بر این مراحل جهشی H2O ،OH ( به عنوان مثال جابجایی های کوچک اتمها نسبت به موقعیتها ی آرامش خود).

جذبهای قوی اساسی در بخشی از طیف با امواج متوسط تا کوتاه مادون قرمز (هانت 1977) تولید می کنند. موقعیت شکل و عمق و عرض این ترکیبات جذبی توسط ساختار کریستالی مشخص کنترل می شود که در آن گونه های جذبی و ساختار شیمیایی مواد شامل می شود .
بنابر این ترکیبات جذبی مختلف می توانند مستقیما با شیمی و ساختار ساده در ارتباط باشند عمق جذب ، نشانگری جهت مقدار ماده ای است که سبب جذب حاضر در یک نمونه می شود .
علاوه بر این عمق نوار جذبی با اندازه ذره یا دانه در ارتباط است همانطور که مقدار نور پراکنده شده و جذب شده توسط یک دانه بستگی به اندازه دانه دارد.یک دانه بزرگتر مسیر درونی بزرگتری بر اساس قانون بیرز دارند که فوتونها ممکن است در آن جذب شده باشند .

 

در دانه های کوچکتر سطوح انعکاسی بیشتری در مقایسه با طولهای مسیر فوتون در داخل وجود دارد ، چنانچه ضریب پخش فرا تر رود انعکاس با افزایش دانه کاهش می یابد .
میدان وطیف آزمایشگاهی برای ارتباط دادن ترکیبات جذبی با حالات شیمیایی نمونه ها هم در گرایش خاک شناسی و هم کانی شناسی به مانند علم پوشش گیاهی استفاده میشود .
جهت تحلیل اطلاعات تصویری ماوراء طیفی چندین تکنیک موجود می باشند تا ترکیب سطح را (به عنوان مثال کانی شناسی سطح ) از ترکیبی از عمق و موقعیت نوار جذبی استنتاج کند . به هر حال این قبیل تکنیک ها اطلاعات سه بعدی در رابطه با تغییرات شکل موقعیت و عمق نوار جذبی به وجود نمی آورند .
علی رقم این حقیقت که این پارامترها استفاده حیاتی در نقشه برداری ترکیبی سطح دارند در این مقاله در ابتدا مروری درباره استفاده از انعکاس طیف نما جهت تخمین ژئو شیمی سنگ ، خاک و استفاده از طیف نمای آزمایشگاهی و میدان برای بیو شیمی های برگ مانند ارائه شده است .

سپس تکنیکهای تحلیلی ترکیب سه بعدی موجود نسبت به ترکیبات جذبی نقشه در اطلاعات تصویری ماوراءطیفی ارز یابی می شود . پس از آن یک روش انتر پله خطی ساده جهت تخمین زدن پارامترهای نوار جذبی از طریق اطلاعات تصویری ماوراء طیفی معرفی می شود . در پایان در یک مطالعه موردی استفاده از یک تکنیک در تحلیل اطلاعات تصویری ماوراء طیفی هوا برد برای نقشه برداری ترکیبی سطح به اثبات می رسد .

2- تحلیل ترکیب جذبی طیفی بر روی اطلاعا ت طیفی انعکاسی
طیف انعکاسی مواد معدنی در گستره طول موج مرئی تا نزدیک مادون قرمز توسط حضور یافقدان یونهای فلزی تحول یافته (مانند آهن، کروم،منواکسید کربن ،نیکل ،“ هانت 1977 و برنز 1973“ ) ظاهر می شود .
حضور و فقدان آب و هیدروکسی ، کربنات و سولفات ترکیبات جذبی را در منطقه SWIR بیان می کند . مولکول آب با عث می شود تا نسبت مواد معدنی – آب در طیف انعکاسی قوی دیده شوند .قدت اولیه انبساط OH در حدود یک چهارم میکرو متر و ترکیبات H-O-H با انبساط OH نزدیک به یک نهم میکرومتر یافت شده است .
گروههای OH معمولا در چندین سایت بلور شناسی از یک ماده معدنی مخصوص رخ می دهند و اساسا به یونهای فلزی متصل می شوند .بنابراین ممکن است بیش از یک ترکیب OH وجود داشته باشد.

ترکیب فلز OHبه علاوه انبساط OH حدود 2/2 تا 3/2 میکرو متر اتفاق می افتدو این تشخیص کانی شناسی می باشد .
کربناتها همچنین باندهای جذبی ارتعاشی را از طریق یون CO3 ( دوبار منفی) در 5/2 تا 55/2 و 3/2 تا 35/2 میکرو متر نشان می دهند و سه باند ضعیفتر نزدیک 12/2 تا 16/2 و 97/1 تا 2 و 85/1 تا 87/1 میکرو متر اتفاق می افتد .تخمین های مقداری ترکیبهای کانی شناسی و تحلیل شیمیایی بر پایه اطلاعا ت طیف نمایی توسط بسیاری از مولفان ثابت شده است .(آدامز 1975 و کلارک1990 )

آدامز در 1975 و کلوتیز 1986 نشان دادن که نوارهای جذبی آهن نزدیک 2/1 میکرومتر بر اساس تابعی از ضریب (آهن + منیزیم ) آهن عمل میکند .
به طور مشابه کنیگ و ریدلی 1987 این تاثیر را زبرجدها نشان دادن (موستارت 1992 )نشان داد که ضر یب آهن + منیزیم می تواند از طریق طیف انعکاسی محاسبه شود . (دوک 1994 )شیفت های ماهرانه ای از آلومینیوم ، OH در نوار جذبی طبق نظر روسها با ترکیب آلومینیوم یافت .هنگامی که آلومینوم یا منیزیم جایگزین می شود کریستال به علت تغییرات اندک در طولهای آلومینیوم OH تخریب شده و بنابر این طولهای جذبی به اندازه 2/2 میکرومتر در موقعیت نوار جذبی به وجود می آیند (دوک 1994) .
از این رو (دوک1994) راه مقدار یابی ترکیب روسی آلومینیوم را از موقعیت نوار جذبی آلومینیوم OH بدست آورد .(وندرمیر 1994 و 1995 )ثابت کرد که طیف نمایی انعکاسی میزانی برای ضریب کلسیت فراهم می آورد .“ دولومیت در سنگ آهک “.

در علم خاک طیف نمایی انعکاسی جهت مقدار یابی پارامترهای خاک از قبیل مسئله ارگانیک ، آهن کل،منیزیم و کلسیم قابل معاوضه و PH استفاده شده است .اخیر کاریوکی 2003 نشان می دهد که تعویض ظرفیت کاتیون CEC می تواند از طریق طیف انعکاسی تخمین زده شود .

در علوم گیاهی طیف انعکاسی برای سالها جهت تخمین بیوشیمی استفاده می شده است .از زمان کار پیش قدمانه کوران 1982 بر روی بیو شیمی برگ و وسمن 1978 بر روی مشاهدات جزیی بیو شیمی ، بسیاری از مولفان ثابت کرده اند که سازنده های برگ ( مخصوصا رنگدانه ها ی برگ) می تواند اندکی از طریق اطلاعات طیفی تعیین شود .به عنوان مثال کوران 1992 و فورتی 1996 نمونه های بیوشیمی که تخمین زده می شوند شامل آب برگ (بومن 1989) کلروفیل 2 (لیچتن تالر 1996) و نیتروژن (یودرو کراسبی 1995 )می باشند .اخیرا (کوکالی و کلارک 1999 ) مدلی برای بیان غلظت ترکیبات FOLIAR از طیف انعکاسی با استفاده از تحلیل عمق نوار جذبی و مضرب خطی رگرسیون برگشتی ارائه می دهند تا رابطه ای بین انعکاس و غلظت چندین مولفه (نیتروژن و سلولز ) تخمین بزنند.

کوران 2001 نمونه از تحلیل بیوشیمی طیف انعکاسی برگ که با استفاده از تحلیل عمق و موقعیت نوار جذبی نشان داد .

3- تحلیل ترکیبات جذبی طیفی در اطلاعا ت تصویری ماوراء طیفی :
تکنیکهای مختلفی برای پروسه کردن شبه سازی ماوراء طیفی به منظور به دست آوردن اطلاعات ترکیبی سطح بر روی یک بستر پیکسل به پیکسل برا ی تمامی تصاویر وجود دارد .تکنیکهایی که به طور ویژه از عمق و موقعیت نوار جذبی استفاده می کنند شامل :

1- عمق نوار جذبی مرتبط (RBD)
2- تناسب ترکیب طیفی (SFF) به صورت تکنیکی .
3-تری کوردر و تترا کوردر به صورت الگوریتمی در آزمایشگاه طیفی سازمان نقشه بردار امریکا توسعه یافت .

این تکنیکها به صورت پی در پی طیف انعکاسی را جابه جا می کند .
بنابر این دانستن این که جذب در یک طیف از دو بخش تشکیل شده است ، ضروری است :ترکیبهای انفرادی و مداوم .تداوم یا پیش زمینه ، توان بازتاب سراسری انعکاس منحنی شکل می باشد .
جابجایی مقیاسهای موثر طیفی تا صددر صد هنگامی صورت میگیرد که منحنی طیفی به قسمت مداوم و پی در پی نزدیک می شود به صورت ریاضی می تواند به صورت زیر انجام شود که L(W) طیف به صورت تابعی از طول موج W،O : طیف مشاهده شده ، C1 ،C : تداوم برای طیف C0 تداوم برای طیف مشاهده شده ، LC طیف جابجا شده – مداوم O عبارت است از طیف مشاهده شده جابجا شده .

شکل یک تقریبی از تداوم و تداوم انتقالی و تعریفی از ترکیب جذبی می باشد .
توسعه روش نقشه برداری معدنی به وسیله تصویر بردار ی از اطلاعات طیف متر و با استفاده از تصاویر RBD، مستقیما از اطلاعات تابشی ناشی می شود .
اساسا تصاویر RBD یک اصلاح مداوم محلی را فراهم می کند به طوریکه جابجایی کانال به کانال کوچک از انحراف رادیو متریک به خوبی تفاوت جذب اتمسفریک و توقف تابش خورشیدی برای هر پیکسل در مجموعه اطلاعات صورت میگیرد .برای تولید یک تصویر RBD چندین کانال اطلاعاتی از هر دوسوی باند جذبی جمع می شود و سپس توسط مقداری از چندین کانال از مینیمم نوار جذبی تقسیم می شود .

تناسب ترکیب طیفی توسط نرم افزار ENNI (کلارک1990 )از طیف پیکسلی جابجا شده پی در پی استفاده می کند که جهت مقایسه طیف انعکاسی پی در پی از کانی شناسی شناخته شده به کار برده می شود .
یک تصویر مقیاسی جهت هر عضو انتهایی انتخاب شده جهت تحلیل با تفریق اولیه طیف جابجا شده پی در پی از دیگری تولید می شود .بنابر این آنها را معکوس و به صورت صفر پی در پی در می آوریم .یک فاکتور مقیاس ، معادل یک ترکیب طیفی عمیق است ، حال آنکه یک فاکتور مقیاسی کوچک یک ترکیب طیفی ضعیف را نشان می دهد .

خطای RMS کل (میانگین ریشه جذر )برای شکل دهی یک خطای تصویری RMS برای هر عضو انتهایی به کار برده می شود .ضریب مقیاس تصویر و تصویر RMSیک تصویر متناسب را تولید می کند که میزانی از چگونگی انتخاب طیف ناشناخته ازطیف انعکاسی بر روی یک بستر پیکسل به پیکسل می باشد .
تتراکوردر(تری کوردر و عامل موفقیتش) از الگوریتمهای انتخابی طیفی استفاده میکنند که در یک پروسه دو مرحله ای بکار می رود .
ابتدا شیب طیفی محلی (پی درپی) تخمین زده می شود و هر دو از انعکاس دو طیف مشاهده شده جدا می شوند .
در مرحله بعد شناسایی مواد معدنی از طریق طیف آنها انجام داده می شود که این کار توسط فاکتورهای زیر صورت می پذیرد .

1- خوب بودن تناسب ترکیب یک طیف .
2- سطح انعکاس.
3- شیب مداوم .
4- حضور یافقدان ترکیبات طیفی فرعی کلیدی .

تتراکوردر از این ترکیبات طیفی جابجا شده پی در پی و انعکاسی استفاده می کند تاتناسب سنگینی جهت محاسبه بین طیف ناشناخته و طیف شناخته شده بوجود آورد .با استفاده از یک متخصص سیستم اطلاعات ترکیبی سطح استنتاج می شود و نتایج دارای اعتبار می شوند . این روش نقشه برداری تمامی اطلاعات ترکیبی معتبر شده سطح را توصیف می کند .(اکثر نقشه های کانی شناسی)
اما آنها اطلاعاتی درباره عدم تقارن ، عمق و موقعیت نوار جذبی بر روی یک بستر پیکسل به پیکسل فراهم نمی آورد اگر چه این پارامترها در انتخاب انجام شده استفاده می شود .

4-عدم تقارن عمق و موقعیت نوار جذبی توسط نقشه برداری از اطلاعات تصویری ماوراء طیفی .

همانطور که در بخشهای قبلی بحث شد میدان و طیف انعکاسی آزمایشگاهی برای استنتاج اطلاعات ترکیبی روی نمونه ها استفاده می شده است .
معمولا این امر شامل یک ضریب رگرسیون خطی از پارامترهای نوار جذبی و ترکیب شیمیایی می باشند .
پارامترهای نوار جذبی زیر که توسط طیف جابجایی شده پی در پی (شکل 1) محاسبه شده ،اغلب استفاده می شود :

1- موقعیت نوار جذبی .
2- عمق نوار جذبی .
3- عدم تقارن نوار جذبی ، عمق مرتبط ، D ، از ترکیب جذبی به عنوان ارزش انعکاسی تعریف می شود و در شانه ها مقدار انعکاس در نوار جذبی مینیمم تفریق می شود.

عمق یک نوار جذبی D می تواند در ارتباط با RC به صورت پی در پی تعریف شود :

که Rb انعکاس د رانتهای باند است و RC انعکاس پی در پی در همان طول موج مانند Rb می باشد . این طیفها (همچنین به طیف انتقالی پی در پی بر میگردد)جهت ترکیبات جذبی استفاده می شود ، که برای یک ماده معدنی معین ، بر اساس عدم تقارن ، عرض ، عمق و موقعیت منسوب می شود .
موقعیت باند جذبی لاندا به عنوان باندی که حداقل مقدار انعکاس را درگستره ترکیب جذبی و بر روی طول موج دارد تعریف می شود .

فاکتور عدم تقارن ، S، معروف به صورت زیر تعریف می شود که ALEFT منطقه جذب از نقطه شروع تا نقطه ماکزیمم می باشد و ARIGHT منطقه جذب از نقطه جذبی ماکزیمم تا نقطه انتهای جذب (شانه )می باشد . مقادیر برا ی Sاز صفر تا بی نهایت تغییر می کند و مقدار یک برای S به معنای تقارن ترکیب جذبی می باشد.
ترکیباتی که در آنها منطقه دست چپ بزرگتر از دست راست است (ترکیبات جذبی ، اریب به سمت طول موج طولانی تر )منجر به مقادیر بزرگتر از یک در عدم تقارن می شود .ترکیباتی که منطقه سمت چپ کوچکتر از منطقه سمت راست است (ترکیبات جذبی اریب به سمت طول موج کوتاهتر ) منجر به مقادیر بین صفر ویک در عدم تقارن خواهد شد .
(اوکادا و ایواشیتا1992) تولید موج مانندی بر روی تصاویر ماوراء طیفی می کنند اگر چه الگوریتمهای بسیار خوب مستند نشده اند .

 

تعریف پارامترباند جذبی آنگونه که در بالا توضیح داده شد اطلاعات طیفی نسبتا مداومی را مرقوم می کند که اطلاعات بدست آمده از طیف مترهای تصویری در یک مقدار بزرگ از باندهای طیفی گسسته قرار دارد .
طیف آزمایشگاهی مانند ASD،3700GER از طیف مترهای میدانی منتج می شود و می تواند مداوم در نظر گرفته شوند . و سایل تصویر بردار ی طیف را به چند ناحیه تقسیم می کنند (10 الی 20 نانو متر عرض )باندها و نمونه طیفها هر کدام 10 تا 20 نانومتر هستند بنابر این روابط 2 و 3 نیازمند تصویر برداری اطلاعات طیف متر می باشد .
در اینجا ما یک روش تقریبی خطی ساده از پارامترهای ترکیب جذبی پیش نهاد می کنیم .ما تمامی محاسبات را بر روی اطلاعات تصویری با استفاده از اسکریپتهایی که می توانند بر روی اپراتور ریاضی باند بااستفاده از نرم افزار ENVI انجام داده ایم .

موقعیت طول موج مرکز باند معمولا جهت محاسبات بیشتر استفاده می شود بنابر این فراهم آوردن موقعیت طول موج طیفی بر روی تعدای از موقعیتهای طول موجی یک ترکیب جذبی صورت می گیرد .
برای تطبیق این موضوع یک روش خطی ساده جهت محاسبه پارامترهای ترکیب جذبی از طریق اطلاعات تصویری پیشنهاد می شود .
شکل 2 به صورت گرافیکی این روند را توضیح می دهد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 4:22 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کنترل زمان حقیقی ولتاژ و توان راکتیو در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن بارهای قطع پذیر و تولیدات پراکنده به کمک الگوریتم ژنتیک چندهدفه با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل زمان حقیقی ولتاژ و توان راکتیو در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن بارهای قطع پذیر و تولیدات پراکنده به کمک الگوریتم ژنتیک چندهدفه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل زمان حقیقی ولتاژ و توان راکتیو در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن بارهای قطع پذیر و تولیدات پراکنده به کمک الگوریتم ژنتیک چندهدفه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل زمان حقیقی ولتاژ و توان راکتیو در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن بارهای قطع پذیر و تولیدات پراکنده به کمک الگوریتم ژنتیک چندهدفه با word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
سیدجواد طباطبایی – گروه برق، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران
حمیدرضا ایزدفر – دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران

چکیده:
کمینهسازی تلفات انرژی و انحراف ولتاژ باسها، یکی از اهداف مهم بهرهبرداری در شبکه های توزیع است. توسعه روزافزون تولیدات پراکنده متصل به شبکه از طریق اینورتر و در اختیار بودن ادوات کنترل ولتاژ و توان راکتیو، زمینه را برای بهره برداری بهینه و کنترل زمان حقیقی شبکه توزیع فراهم کرده است. در این مقاله روشی جدید برای کنترل زمان حقیقی ولتاژ و توان راکتیو در شبکه های توزیع معرفیمی گردد. این امر با هماهنگی ادوات کنترل ولتاژ و توان راکتیو و با هدف تامین پروفیل ولتاژ مناسب و دستیابی به تلفات و هزینه کمینه صورت میگیرد. با توجه به چندهدفه بودن و وجود همزمان متغیرهای گسسته و پیوسته در مسئله، از الگوریتم ژنتیک به همراه تئوری مجموعههای فازی برای این منظور استفاده می شود . الگوریتم پیشنهادی بر روی یک شبکه توزیع واقعی اعمال شده، نتایج آن که مبین کارآمدی روش پیشنهادی است، ارائه خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   241   242   243   244   245   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ