
مقاله Determination of glutathione Sدرtransferase e2 region (GSTe2) in DDT susceptible and resistant Anopheles stephensi populations با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Determination of glutathione Sدرtransferase e2 region (GSTe2) in DDT susceptible and resistant Anopheles stephensi populations با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Determination of glutathione Sدرtransferase e2 region (GSTe2) in DDT susceptible and resistant Anopheles stephensi populations با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Determination of glutathione Sدرtransferase e2 region (GSTe2) in DDT susceptible and resistant Anopheles stephensi populations با word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
Interest in insect GSTs has primarily focused on their role in insecticide resistance. In this study, after WHO routine susceptibility test, DNA extracted from specimens of Anopheles stephensi collected from Kazeroon district in Fars province as control area and Saravan, Chabahar, Nikshahr districts in Sistan & Baluchistan province (under insecticide spraying area), followed by amplification of GSTe2 gene including exon I and II and full sequence of intron I. The sizes of amplified fragments are 492 and 489bp in An. stephensi specimens from control and under insecticide spraying areas. These fragments were purified and sequenced from both ends. The comparison of GSTe2 gene in Kazeroon and Nikshahr populations with other populations of Sistan & Baluchistan province (Saravan and Chabahar) showed 98% and 97% similarity, and also identified some nucleotide substitutions within these strains which none of them cause change in amino acid sequence. Comparison of nucleotide sequence of GSTe2 in An. stephensi populations with the main world malaria vector, An. gambiae revealed 86% homology, while amino acid similarity between two species is about 90%.


مقاله بررسی رشد اولیه و خصوصیات جوانه زنی نخود تحت تأثیر مصرف عصاره ریشه تربچه و پیکره رویشی ریحان با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رشد اولیه و خصوصیات جوانه زنی نخود تحت تأثیر مصرف عصاره ریشه تربچه و پیکره رویشی ریحان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رشد اولیه و خصوصیات جوانه زنی نخود تحت تأثیر مصرف عصاره ریشه تربچه و پیکره رویشی ریحان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رشد اولیه و خصوصیات جوانه زنی نخود تحت تأثیر مصرف عصاره ریشه تربچه و پیکره رویشی ریحان با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
امروزه استفاده از خاصیت آللوپاتیک گیاهان مختلف، در تولید علف کش های زیستی و سازگار با محیط زیست در حال توسعه می باشد. مطالعه اثرات مواد آللوپاتیک در غلظت های مختلف بر سایر گیاهان ضروری به نظر می رسد. به منظور مطالعه اثرات دگر آسیبی ریشه تربچه و پیکره رویشی گیاه ریحان بر جوانه زنی و خصوصیات اولیه رشدی گیاه نخود دو آزمایش بصورت جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تحقیقات کشاورزی دانشگاه تربت حیدریه در سال 1391 انجام شد. تیمارهای آزمایش اول شامل عصاره گیاه تربچه در سه غلظت آب مقطر (به عنوان شاهد) و غلظت های 25 و 50 درصد از عصاره آبی غده های تربچه بود. تیمارهای آزمایش دوم شامل 5 غلظت 25، 50، 75 و 100 درصد عصاره آبی پیکره رویشی گیاه ریحان و آب مقطر به عنوان شاهد بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد عصاره تربچه تأثیر معنی داری بر درصد جوانه زنی، وزن تر ریشه چه و ساقه چه و همچنین وزن خشک ریشه چه نداشت در حالیکه بر طول ریشه چه و ساقه چه و وزن خشک ساقه چه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. با افزایش غلظت عصاره ریشه تربچه، طول گیاهچه های نخود و وزن خشک آن کاهش معنی داری یافت. طول ریشه چه و ساقه چه و وزن خشک ساقه چه نخود تحت تأثیر معنی دار عصاره ریحان قرار گرفت بطوریکه افزایش غلظت عصاره ریحان باعث کاهش معنی دار طول ریشه چه گردید. این درحالیست که طول ساقه چه تا غلظت 50 درصد افزایش و در غلظت بیشتر عصاره بطور معنی داری کاهش یافت. بطور کلی نتایج نشان داد عصاره گیاهان تربچه و ریحان تأثیر معنی داری بردرصد جوانه زنی و وزن تر و خشک ریشه چه و ساقه چه نخود نداشته و فقط طول گیاهچه را در غلظت های بالا بطور معنی داری کاهش می دهد.


مقاله مقاوم سازی ساختمان های موجود با افزودن سیستم های کنترل لرزه ای و استهلاک انرژی و با استفاده از روش های معمولی تقویت اعضا با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقاوم سازی ساختمان های موجود با افزودن سیستم های کنترل لرزه ای و استهلاک انرژی و با استفاده از روش های معمولی تقویت اعضا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاوم سازی ساختمان های موجود با افزودن سیستم های کنترل لرزه ای و استهلاک انرژی و با استفاده از روش های معمولی تقویت اعضا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقاوم سازی ساختمان های موجود با افزودن سیستم های کنترل لرزه ای و استهلاک انرژی و با استفاده از روش های معمولی تقویت اعضا با word :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: همایش آشنایی با تکنولوژیهای نوین بهسازی لرزه ای
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در حال حاضر ساختمان های بسیاری در کشور موجود هستند که به دلایل مختلف نیاز به اقدامات لازم برای بهسازی لرزه ای در آنها وجود دارد . و ضروریست که پیش از بروز هر گونه خسارت و آسیبی، سطح مقاومت ساختمان مشخص و برای احتراز از آن تمهیدات لازم پیش بینی گردد . در برخی موارد با توجه به ملاحظات اقتصادی تخریب و نوسازی سازه به بهسازی لرزه ای آن ترجیح
داده می شود . از سوی دیگر در بسیاری موارد با توجه به نوع کاربری و عملکرد ساختمان، مقاوم سازی لرزه ای سازه حتی اگر تخریب و نوسازی آن از لحاظ اقتصادی با صرفه تر باشد تنها گزینه قابل انتخاب است . روش های مختلفی مانند تقویت اعضاء ساختمان مانند ستون ها، پی ها، تیرها، اتصالات و ; ، و همچنین استفاده از سیستم های کنترل لرزه ای در بهسازی لرزه ای به کار برده می شوند . ، و تشخیص نیاز آن به مقاوم سازی، Open Sees در این مقاله پس از تحلیل یک ساختمان موجود با استفاده از نرم افزار کد باز با بکارگیری یکی از روش های تقویت اعضاء ساختمان به عنوان حالت اول و بهسازی لرزه ای سازه توسط نصب میراگر در طبقات ساختمان در حالت دوم و جداسازی لرزه ای در حالت سوم، پاسخ سازه در مقابل بار لرزه ای انتخاب شده به دست آمده و با هم مقایسه شده است . در پایان، نتایج حاصل از هر روش و پاسخ های ساختمان اعم ازتغییر مکان کلی، شتاب و برش پایه در اثر یک زلزله معین، به صورت مقایسه ای بررسی گردیده است .


تحقیق تاریخچه شنا با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق تاریخچه شنا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق تاریخچه شنا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق تاریخچه شنا با word :
ورزش شنا همیشه و همه وقت در زندگی روزمره انسان و تندرستی و صحت مزاج نقش مهمی را ایفا کرده است . در ارتباط با آب و شنا می توان مبادرت به ورزشهای دیگری کرد، این ورزشها عبارتند از : شیرجه ، شنای هنری ، نجات غریق و غواصی . بدون اینکه به ورزش شنا مسلط باشیم اقدام به فعالیتهای فوق الذکر غیر ممکن است.
در دوران گذشته اکثر مردم در کنار رودخانه ها ، دریاچه ها و دریاها زندگی می کردند. پس آموختن شنا برای آنان از ضروریات بوده ، زیرا تسلط بر شنا با محیط و وضع اقتصادی مردم ارتباط مستقیم داشته و به همین دلیل شنا به تدریج تکامل یافته است.
در گذشته های دور اکثر شناگران ساکنین سواحل دریاها و یا حوالی رودخانه بودند. قدیمترین و مشهورترین نمایش شنا در جهان تصاویر سنگی از سواحل لیبی است که در چهار هزار سال پیش بدست آمده است. از تصاویر سنگی می توان چنین نتیجه گرفت که حرکات پا در شنا شبیه حرکات پای کرال سینه امروزی بوده و قدیمی ترین و مشهورترین نوع شنا در تاریخ شنای کرال می باشد.
تمرینات شنا در جامعه برده داران و بردگانی که برای آماده شدن جهت جدال و جنگ استخدام می شدند توسعه داشت ، بر همین اساس ورزش شنا در یونان پیشرفت قابل ملاحضه ای پیدا کرده بود ، بطوریکه در تمام مجموعه های ورزشی استخر شنا وجود داشت ، از طرف دیگر ضرب المثل یونان باستان نشانه اهمیت شنا در آن جامعه بوده ست ، این ضرب المثل می گوید: (( او نه می تواند شنا کند و نه بخواند )) . یونانیان به پرورش جسم توجه خاصی داشتند و به همین دلیل بردگانی که برای خدمات جنگی اجیر می شدند برای دفاع از جان اربابان خود باید جسم خود را پرورش می دادند و یکی از روش هایی که در نزد رومیها یکی از قسمتهای اصلی پرورش بدنی و تعلیم و تربیت در ارتش بوده است . برای افراد طبقه اول و برای اربابان بردگان حمامهای گرم وجود داشت . شواهدی وجود دارد که نژاد ژرمن و قهرمانان آنها مهارت بسیاری در شنا و غواصی داشته اند ، بعضی از شناگران قادر بودند که در هنگام شنا اسلحه نیز با خود حمل کنند . آنها می توانستند از رودخانه های بزرگ و جریانهای سهمگین آب با اسب و تجهیزات جنگی عبور کنند.
در اواخر قرون وسطی بود که اولین کتاب راهنمایی شنا در جهان به چاپ رسید. مولفش فردی به نام (( وین من Wynmann )) بود. (( شناگر با هنر شنا)) عنوانی بود که (( وین من )) برای کتاب خود انتخاب کرده بود. این کتاب در حدود سال 1538 در اگزبورگ به چاپ رسید. کتاب شامل تمرینات با ارزش در ارتباط ورزش شنا بود.
(( وین من )) کتاب خود را با شنای کرال سینه شروع کرد و به عقیده او شنای کرال سینه تنها نوع صحیح شنا می باشد. او قواعد شنا و تکنیک های شنا ی کرال سینه را با تو.جه به پیشرفتهای آن زمان در کتاب خود بیان می کند. البته در قرون وسطی ورزش شنا از اهمیت فوق العاده ای برخوردار نبود.
در قرن هیجدهم دوباره به مفهوم واقعی شنا پی برده شد و تعداد بیشماری از استادان و مربیان علوم تربیتی و پزشکان در آثارشان برای توسعه و تکامل این ورزش اقدام کردند.
(( هالورن Halloren )) کارگر معدن پدر هنر شنای امروزی شناخته شد. و در آن زمان ( قرن هجدهم ) اولین مکان شنا و استحمام در آلمان تاسیس گردید. شنا در برنامه مدارس گنجانده شد و اولین مدرسه در سال 1810 به نام مدرسه (( فورتا pforta ) چنین اقدامی کرد و به تدریج سایر مدارس نیز از این برنامه استقبال کردند. (( گوتس موتس Gotsmoths )) در مورد توسعه ورزش شنا در مدارس نقش اساسی داشت. بیش از پنجاه سال در اداره آموزش و پرورش (( اشنفنتال Schnephental ) ) فعالیت نمود. در آثار خود به نام (( آموزش هنر شنا )) در سال 1798 چنین آمده است :
(( ورزش شنا باید قسمت اصلی تعلیم و تربیت باشد. ))
او به کمک طناب ، کمربند ، قلاب ، مبتدیان را در آب تعلیم می داد .
(( گوتس موتس )) مبتدیان را به تدریج با آب آشنا کرده و شنا را به آنان می آموخت ، و همراه شنای کرال سینه . شنای کرال پشت را نیز تعلیم می داد . (( گوتی موتس )) اقدام به تهیه و تدوین قوانینی برای برگزاری مسابقه شنا نمود.یکی از سر لشگرهای ارتش آلمان به نام (( ارنست فون فول Ernest van pfuel از توسعه ورزش شنا در ارتش حمایت کرد. در سال 1810 اولین مدرسه شنا ی ارتش را در پراگ و 1817 در برلین تاسیس کرد. روش آموختن او تا قرن بیست باقی ماند. یک جهش تکاملی در حوزه روش آموزش شنا به وسیله (( کورت ویپنر Kurt Wiepner ) ) از لایپزیک که در وین به عنوان مربی شنا شاغل بود بوجود آمد. بدین ترتیب که او تمام وسایل کمکی مانند : طناب ، قلاب ، کیسه شنا، کمربند چوب پنبه ای را رد کرد و در مقابل والدین شناگران ( محصلین شنا ) عادت کردن ، و آشنا شدن مبتدیان را به آب از طریق بازی و تفریح گذاشت که بسیار موفقیت آمیز بود . به این جهت او راه بهتری برای آموزش شنا پیدا کرد.
تعلیمات باشگاهی و وجود فدراسیون
توسعه و تکامل شنا در بین مردم باعث شد که فدراسیون شنا در آلمان بوجود آید. در سال 1837 اولین باشگاه شنا به نام (( استادان آب )) در آلمان تاسیس شد. در سال 1840 (( تی خیشه فروشه Tychychen Frosche )) اولین باشگاه را برای علاقه مندان شیرجه تاسیس کرد. آلمانها با تاسیس سالنهای سر پوشیده شنا در سال 1855 در برلین ، و 1860 در ماگدبورگ ، و 1867 در هانوور موجب شدند تا علاقه مندان بیشتر بتوانند به شنا بپردازند ). (( نپتون )) در سال 1878 در برلین در ارتباط با معرفی و توسعه شنا نقش عمده ای را ایفا کرد و هدف اصلی ورزش مورد توجه مردم قرار گرفت و باشگاهی به نام باشگاه ورزشی شنا در برلین تاسیس کرد و پس ار آن باشگاه ورزشی شنا در هامبورگ و همینطور باشگاه ماگدبورگ به دنبال آن بوجود آمد.
افزایش و تاسیس باشگاهها باعث توسعه و اشاعه ورزش شنا در کشور آلمان شد . در سال 1886 فدراسیون شنای آلمان (( DSV )) بوجود آمد. و فدراسیون از نظر تعداد و نفرات و تشکیلات بسرعت پیشرفت کرد و در شروع کار از پیشکسوتان باشگاهها بدون منظور سیاسی هدایت می شد. در حقیقت طبقه اعیان تمایل زیادی نسبت به تشکیلات نشان می دادند.
در سال 1886 (( اداره ورزشهای آبی )) به وسیله باشگاه کارگران بوجود آمد و هدف آن حمایت از منافع مستضعفان بود . در سال 1897 اتحادیه شنای کارگران تاسیس شد.
در سال 1946 (( اجتماع شناگران کارگر )) بوجود آمد که در سال 1948 مجدداً به فدراسیون شنای آلمان ملحق شد، و سازمان جدیدی را برقرار کرد و ظاهراً مبرا بودن از سیاست را اعلان کرد ولی در حقیقت هدف بورژوازی داشت.
تقسیمات و متعلقات فدراسیون : ورزش شنا شامل شنای واترپلو ، شیرجه ، شنای هنری ، شنای محلی و نجات غریق و ورزش غواصی است.
معنی و مفهوم شنا : مفهوم وسیع شنا متکی است به ارزشهای اصلی و معنوی و ارزشهای بهداشتی آن برای مردم.


مقاله تاثیر تلقیح باکتری رایزوبیوم و مصرف نیتروژن بر گره زایی و رشد ریشه یونجه Medicago sativa L. با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تلقیح باکتری رایزوبیوم و مصرف نیتروژن بر گره زایی و رشد ریشه یونجه Medicago sativa L. با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تلقیح باکتری رایزوبیوم و مصرف نیتروژن بر گره زایی و رشد ریشه یونجه Medicago sativa L. با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تلقیح باکتری رایزوبیوم و مصرف نیتروژن بر گره زایی و رشد ریشه یونجه Medicago sativa L. با word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 11
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر کود نیتروژن بر گره زایی و تثبیت بیولوژیک نیتروژن در یونجه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 5 تکرار در گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در سال1931 انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل دو سطح تلقیح باکتری رایزوبیوم تلقییح و دیدم تلقییح و پنج سطح کود نیتروژن نیترات پتانسیم یک میلی مول و سه میلی مول، فسفات آمونیوم یک میلی مول و سه میلی مول و تیمار شاهدعدم استفاده از کود نیتروژن بودند. برای انجام این آزمایش از محیط کشت شنی استفاده گردید نتایج نشان داد در شرایط تلقیح یونجه، شاهد بدون استااده از هر نوع کود نیترن با134/6 گره بیشترین میزان گره را تولید کرد. تعداد گره تولیید شده همبستگی منفی معنی دارباوزن خشک ریشه نشان داد در شرایط تلقیح با افزایش کود نیتروژن وزن خشک ریشه کاهش یافت
