سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از جمله چیزهایی که پستی دنیا را به تو نشان می دهد، آن است که خداوند ـ جلّ ثناؤه ـ بساط آن را از رویت وجّه و اختیار، از سرِ اولیا و دوستانش برکشیده و از روی آزمون و فتنه، آن را برای دشمنانش گسترده است. [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رابطه بین ابعاد سرمایه فکری و عملکرد بازارگرایی مطالعه موردی شرکت نورد و لوله صفا شهرستان ساوه با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه بین ابعاد سرمایه فکری و عملکرد بازارگرایی مطالعه موردی شرکت نورد و لوله صفا شهرستان ساوه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه بین ابعاد سرمایه فکری و عملکرد بازارگرایی مطالعه موردی شرکت نورد و لوله صفا شهرستان ساوه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه بین ابعاد سرمایه فکری و عملکرد بازارگرایی مطالعه موردی شرکت نورد و لوله صفا شهرستان ساوه با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت کسب و کار
تعداد صفحات: 15
چکیده:
مفهوم بازارگرایی از فلسفه مدیریتی که به مفهوم بازاریابی مشهور بود ریشه گرفته است . بازارگرایی طبق تعریف مک کارتی و پریالت 1991 بیشتر به پیاده سازی مفهوم بازاریابی در بخش بازاریابی سازمان اشاره می کند . لذا ،تاکید سنتی بازاریابی گرایی بیشتر برروی مشتری گرایی به معنای تمرکز بیشتر برروی نیازهای مشتری و تولید درآمد وسود ازطریق ایجاد رضایت مشتری می باشد .سرمایه فکری 2را می توان سود مبتنی بر دانش شرکتقلمدادکرد . سرمایه فکری و دارایی های نامشهود از عوامل مهم موفقیت شرکت ها محسوب می شود . بر این اساس،در مقاله حاضر که بر اساس نتایج کار پژوهشی میدانی تدوین شده است،به بررسی رابطه بین سرمایه فکری وبازارگرایی در بین پرسنل شرکت نورد و لوله صفا شهرستان ساوه پرداخته ایم.جامعه آماری پژوهش ما،کلیه پرسنلشرکت نورد و لوله صفا می باشد که تعداد آنها بالغ بر 301 نفر بوده،که از این تعداد 140 نفر ،بر اساس فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شده اند.روش جمع آوری داده ها ،میدانی و ابزار جمع آوری داده ها ،پرسشنامه استانداردمی باشد.آزمون بکار رفته در این پژوهش،جهت سنجش رابطه متغیر ها ,همبستگی بوده است.لازم به ذکر است که کلیه مراحل تحلیل وتجزیه داده ها به وسیله نرم افزار SPSS ، انجام شده است.نتایج این پژوهش نشان می دهد که آیا در شرکت مورد نظر میزان به کار گیری سرمایه فکری نقشی در افزایش عملکرد بازارگرایی خواهد داشت؟

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت جنگل ها با word دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت جنگل ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت جنگل ها با word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت جنگل ها با word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت جنگل ها با word :

اسلاید 1 :

  • بیشتر از تمام مناطق دنیا جنگلهای برگ ریز معتدل بر اثر فعالیتهای انسان تحت تاثیر قرار گرفته اند . در اکثر مناطق معتدل ، نواحی وسیعی از جنگلها برای احداث راههای کشاورزی از بین رفته اند . این فرآیند چندین قرن پیش در اروپا آغاز شد و منجر به باقی ماندن تعداد کمی از جنگلهای خالی از سکنه شد . در شرق آمریکای شمالی ، جنگل زدایی با ورود مهاجران اروپایی آغاز شد اما هنوزبه وسعت آنچه در اروپا رخ داده ، نرسیده است .

اسلاید 2 :

  • جنگلهای بارانی کاج آمریکای شمالی

  • در طول ساحل غربی آمریکای شمالی ، آب و هوای مرطوب و معتدل ، جنگلهای کاج بارانی را که از آلاسکا تا شمال کالیفرنیا امتداد یافته اند بوجود آورده است . این جنگل منحصر به فرد ، مدتهای مدید در معرض تهدید بوده است زیرا می تواند از درختانش برای سوخت و کاغذ سازی استفاده کرد . حدود 90 درصد ازجنگلهای اولیه اکنون کاملاًَ از بین رفته اند . گرچه جنگلهاییکه درختانشان قطع شده اند معمولاَ دوباره کاری می شوند ، اما رستنی های جدید ، حیات وحش کمتری را نسبت به جنگلهای اولیه در خود پناه می دهند.

اسلاید 3 :

  • باران اسیدی
    جنگلها در شمال آمریکا و اروپا از آلودگی هوا آسیب می بینند . دودهای خارج شده از موتور اتومبیلها و گازهای زاید کارخانجات به هوا می روند و توسط قطرات اب در اتمسفر جذب می گردند . این آلودگی خواص شیمیایی باران را تغییر می دهد و آنرا از آنچه می بایست باشد ، اسیدی تر می سازد . باران اسیدی به برگها و ریشه های درختان صدمه می زند و نهایتاَ می تواند آنها را از بین ببرد.
  • جنگلهای شمالی
    گر چه بعضی از نواحی جنگلهای شمالی برای سوخت و کاغذ سازی قطع شده اند این منطقه از بسیاری از تغییراتی که برای انواع دیگر جنگلها رخ داده گریخته است . حدود 12000 سال پیش ، اواخر دوران یخبندان که یخچالهای طبیعی ، عقب نشینی کردند جنگلهای شمالی اندک اندک به سمت شمال پیش رفته اند . قسمتهای عظیمی از این جنگلها بر روی خاک یخ زده که به جز در قسمت سطحی در طول تابستان ، همیشه یخ زده هستند رشد می کنند.

اسلاید 4 :

  • جنگل ناحیه ایست با تراکم زیادی از درختان، جنگلها در تمام نواحی زمین که قابلیت رشد درخت در آنها وجود دارد و از نظر ارتفاع در زیر خط درخت قرار دارند یافت می شوند، مگر اینکه بارش باران در آنجا کم بوده، یا تناوب آتش سوزیهای طبیعی زیاد باشد. جنگلها عمدتا شامل تعداد زیادی از گونه های درختان با ارتفاع مختلف می باشند، و در کنار اینها درختچه ها و درختان جوان رشد می کنند، که سبب استفاده بهینه از نور آفتاب می شود. یک جنگل به شکل طبیعی اش، محل زندگی بسیاری از جانوران و گونه های گیاهی می باشد، و زیست توده آن در هر واحد واحد سطح، در مقایسه با بیشتر زیست بوم ها زیاد می باشد.

     

    از دیدگاه بوم شناختی، ممکن است یک جنگل از یک درختزار متمایز باشد. جنگل کم و بیش، سایبانی متراکم دارد، و شاخ و برگ درختان به هم می رسند یا این که در هم تنیده می شوند؛ یک درختزار عمدتا سایبان بازی دارد، که مقداری نور خورشید از بین درختان نفوذ می کنند (همچنین ببینید: ساوانا).

اسلاید 5 :

  • انواع بسیاری از جنگل ها وجود دارند. از جمله انواع بوم شناختی آنه عبارتند از:
  • جنگل بارانی (گرمسیری و معتدل)
  • تایگا
  • جنگل معتدل سخت چوب
  • جنگل گرمسیری خشک
  • جنگل برگریز معتدل

  • علم مطالعه و مدیریت جنگل ها، با هدف بهره برداری قابل تحمل، جنگل داری نامیده می شوند. بوم شناسان در باره جنگلها مطالعه می کنند

اسلاید 6 :

  • جنگل بارانی
  • بزرگترین نواحی جنگلهای بارانی استوایی در محدوده آمازون ، در آمریکای جنوبی قرار دار. این جنگلها در حال حاضر منطقه ای به وسعت 300 میلیون هکتار را می پوشانند . همچنین در مراکز آفریقا و جنوب شرقی آسیا منطقه وسیعی از این جنگلها وجود دارد.
  • گسترش حیات
  • در جنگلهای بارانی بیش از تمام نقاط جهان ، گونه های گیاهی و حیوانی وجود دارد. یک منطقه از جنگلهای بارانی که محدوده ای به وسعت یک هکتار را می پوشاند ، ممکن است بیش از 100 گونه از درختان ، )در حدود 10 برابر جنگلهای مناطق سردسیر جهان) ، را در خود داشته باشد . این ناحیه همچنین زیستگاه چند جین از گونه های مختلف پرندگان و هزاران گونه از حشرات می باشد.

     

  • زندگی گیاهی

  • فقط یک جریب از جنگلهای بارانی استوایی ممکن است 166 تن از مواد گیاهی زنده (396 تن در هکتار) را در خود داشته باشد . این متراکم ترین شکل موجودات گیاهی در یک منطقه از جهان می باشد . این تراکم 400 بار بیشتر از مناطق سنگلاخی قطب شمال می باشد.

اسلاید 7 :

  • درختان بلند

  • بعضی از درختان جنگلهای بارانی بیش از 60 متر (200 پا) ارتفاع دارند . اما ، علی رغم ارتفاع زیاد این درختان ، ریشه آنها در نزدیکی سطح زمین قرار دارد و به ندرت بیشتر از چند سانتی متر در عمق خاک فرو می رود.

    جنگلهای بارانی استوایی ، بعضی از سریعترین رویندگان روی زمین را در خود جای داده است. بعضی از درختان در پنج سال اول زندگی خود تا 7/10 متر (35 پا) قد می کشند . به هر حال تعداد زیادی از درختان زمان طولانی عمر نمی کنند. این درختان توسط گیاهان دیگر پوشیده می شوند و به همین دلیل وزن و فشار وارده به درخت نهایتاَ منجر به سقوط درخت به روی زمین می شود.

اسلاید 8 :

  • فرسودگی خاک

  • در جنگلهای بارانی استوایی بیشتر از هر جنگل دیگری مواد خام چرخه تجزیه را سریعتر طی می کنند . درختان و برگها به روی زمین سقوط کرده و سریعاَ تجزیه می شوند و مواد غذایی آنها توسط ریشه درختان زنده جذب می شود. خاک این نواحی خیلی نازک بوده و مقدار خیلی کمی از مواد غذایی را در خود دارد . در صورت قطع درختان ، خاک این منطقه به سرعت از بین می رود و زمین باقیمانده فقط می تواند حیات تعداد معدودی از گیاهان و حیوانات را تضمین کند.
  • جنگل زدایی

  • هر ساله 115000 کیلومتر مربع (45000 مایل مربع) از جنگلهای بارانی استوایی به بهانه کشاورزی و دامداری نابود می شوند . از سال 1945 بیش از نصف جنگلهای بارانی استوایی نابود شده است . اگر سرعت فعلی تخریب جنگلها ادامه یابد ، تا اوسط قرن 21 فقط تعداد معدودی از نواحی حفاظت شده از جنگلها باقی خواهد ماند و هزاران گونه از گیاهان و حیوانات ، کاملاَ محو خواهند شد.

اسلاید 9 :

  • جنگل برگریز معتدل

  • جنگلهای برگریز معتدل مساحتی حدود 800 میلیون هکتار (2000 میلیون آکر) را پوشانده و بیشتر شامل درختان پهن برگ هستند . تقریباَ تمام این جنگلها بر اثر فعالیت انسان تغییر یافته و منطقه تحت پوشش آن بسیار کوچکتر از گذشته شده است . این جنگلها در نیم کره شمالی واقعند ،گرچه منطقه کوچکی از آن نزدیکی دماغه آفریقای جنوبی مشاهده می گردد.
    جنگلهای برگریز معتدل ، در نواحی که میزان باران سالانه آن تقریباَ بین 150-70 سانتی متر )30 و 60 اینچ( است و سرتاسر سال بطور یکنواخت در ناحیه پخش می گردد تشکیل می شوند. بر خلاف کاجها ، درختان برگریز قادر به تحمل خشکسالی دراز مدت نیستند.

    بدون دخالت انسان ، جنگلها بوطر طبیعی حدود 40 درصد از سطح زمین را می پوشانند . انواع جنگلها شامل جنگلهای بارانی حاره ای سریع الرشد نزدیک خط استوا و جنگلهای کاج کند رشد نواحی سرد از جمله کوهستانها هستند.

اسلاید 10 :

  • جنگلهای مخلوط اسکاندیناوی
  • قطع درختان 

    قسمت اعظم اسکاندیناوی پوشیده
    ازجنگلهای متراکم کاج،
    نراد و توس است.

    اسکاندیناوی جنوبی در مرز بین جنگلهای کاج شمال و جنگلهای معتدل برگریز نواحی دورتر جنوب واقع شده است. در این ناحیه از اسکاندیناوی کاجها و درختان پهن برگ در کنار یکدیگر روییده اند و جنگلهای مخلوط را بوجود آورده اند .این نوع جنگل گونه های بسیاری از حیات وحش را به خوبی جلب می کند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: نخستین کنفرانس سراسری آبهای زیرزمینی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

شهرستان میبد واقع در استان یزد در برگیرنده نامساعدترین شرایط اقلیمی حاکم بر فلات مرکزی ایران می باشد که از دیرباز یکی از مراکز مهم کاشی و سرامیک ایران محسوب می شود. بزرگترین کارخانجات کاشی وسرامیک ایران دراین منطقه واقعند و حجم عظیمی از تولیدات آنها به خارج از کشور صادر می شود. به علت کمبود بارشهای جوی و عدم وجود آبهای سطحی، آبهای زیرزمینی تنها منبع تامین کننده آب منطقه می باشد که به مصارف شرب، صنعت و کشاورزی می رسد. این تحقیق به منظور بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی ناشی از فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) موجود در پساب کارخانجات کاشی و سرامیک در شهرستان میبد و تعیین بار آلودگی توسط صنایع کاشی و سرامیک صورت گرفته است. در این مطالعه با در نظر گرفتن شرایط و امکانات نمونه برداری از فاضلاب 4 کارخانه بزرگ کاشی و سرامیک (کارخانجات کاشی و سرامیک احسان، ارچین، مریم و نازسرام) و 5 حلقه چاه آب در محدوده این صنایع صورت گرفته است. نمونه برداری به مدت 6 ماه از فروردین تا شهریور 1387 صورت گرفته است. نمونه هابا شرایط استاندارد به آزمایشگاه انتقال یافته و با استفاده از روشهای آزمایشگاهی ارائه شده در کتاب روشهای استاندارد برروی پارامترهایفلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) آزمایشهای مورد نیاز انجام گرفت. نتایج حاصل از بار آلودگی صنایع نشان می دهد که بیشترین میزان فلزات سنگین (کروم، کادمیوم، سرب و روی) کارخانه کاشی نازسرام و در مورد فلز سنگین آهن توسط کارخانه کاشی مریم تولید می شود. مقایسه پساب خروجی با استاندارد تخلیه نشان میدهد که میانگین آهن در پساب کارخانجات مریم و نازسرام و همچنین میانگین روی در پساب کارخانجات احسان و نازسرام بیش از حد مجاز می باشد. مقایسه میزان فلزات سنگین در آب چاهها نشان میدهد که کادمیوم در چاه شماره 1 بیش از حد مجاز می باشد همچنین میانگین سرب در تمامی چاهها بالاتر از حد استاندارد می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پوسته سبز بادام، جاذب زیستی مناسب برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب مصنوعی با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پوسته سبز بادام، جاذب زیستی مناسب برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب مصنوعی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوسته سبز بادام، جاذب زیستی مناسب برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب مصنوعی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پوسته سبز بادام، جاذب زیستی مناسب برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب مصنوعی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات: 10
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: فلزات سنگین از مهمترین آلاینده های زیست محیطی محسوب می شوند. کروم شش ظرفیتی از جمله مهمترین فلزات سنگین است که در بسیاری از فاضلاب های صنعتی نظیز آبکاری یافت شده و دارای مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی حادی می-باشد. هدف از این مطالعه بررسی کارایی پوسته سبز بادام در حذف کروم شش ظرفیتی از فاضلاب مصنوعی و بررسی تاثیر پارامتر های مختلف بر فرایند جذب می باشد.مواد و روشها: این مطالعه یک مطالعه بنیادی-کاربردی می باشد که در آزمایشگاه شیمی آب و فاضلاب دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند انجام گردید. در این مطالعه حذف کروم شش ظرفیتی با استفاده پوسته سبز بادام با تغییرات pH ، زمان تماس، مقدار ماده جاذب و غلظت اولیه کروم شش ظرفیتی در سیستم ناپیوسته مورد بررسی قرار گرفت، و نتایج توسط نرم افزار Excel تجزیه و تحلیل گردید. نتایج و بحث: نتایج نشان داد که کارایی راندمان حذف کروم شش ظرفیتی با افزایش دوز جاذب افزایش و با افزایشpH محلول و غلظت اولیه کاهش می یابد، به طوری که افزایش دوز از gr/l 2 به gr/l24، منجر به افزایش راندمان جذب برای غلظت mg/l20 گردید. افزایش pH از 2 به 10 نیز منجر به کاهش راندمان جذب شد. نتیجه گیری: : این مطالعه نشان داد پوسته سبز بادام در شرایط اسیدی دارای عملکرد مطلوبی بوده و به عنوان ماده جاذب ارزان قیمتی می-توان از آن برای تصفیه فاضلاب های حاوی کروم (VI) استفاده کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 4:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ساخت و مشخصه یابی تجربی عدسی استوانه ایی سوئیچ پذیر از ترکیب HPDLC با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت و مشخصه یابی تجربی عدسی استوانه ایی سوئیچ پذیر از ترکیب HPDLC با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و مشخصه یابی تجربی عدسی استوانه ایی سوئیچ پذیر از ترکیب HPDLC با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت و مشخصه یابی تجربی عدسی استوانه ایی سوئیچ پذیر از ترکیب HPDLC با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس اپتیک و فتونیک ایران

تعداد صفحات: 4

چکیده:

در این مقاله ساخت و مشخصه یابی تجربی عدسی استوانه ایی سوئیچ پذیر از ترکیب HPDLC با word بررسی شده است. سادگی روش ثبت و امکان ساخت عدسی با فواصل کانونی مختلف در یک ارایش تجربی ثابت از جمله مزیت های آرایش تجربی است که برای ثبت به کار برده شد. عملکرد عدسی ساخته شده با مطالعه پارامترهای الکترواپتیکی آن بررسی شد. بهترین خاصیت همگرایی در میدان اعمالی 466rms/µm ولتاژ سوئیچ E=11.95Vrms/µm و زمان پاسخ خیز و افت به ترتیب در حدود 900µs-2msو ms9-15 بدست آوردیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ