سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبوب ترینِ بندگان نزد خداوند ـ تبارک وتعالی ـ، پرهیزگارانِ پنهان (ناشناخته) هستند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum با word :

مقاله تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در زیست شناسی ایران از صفحه 560 تا 572 منتشر شده است.
نام: تغییرات اسموتیکی پلاسمای خون طی مراحل تکوینی اووسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی سفید
مقاله تکوین اووسیت
مقاله آبگیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پژوهش حاضر روند تغییرات اسموتیکی پلاسما بر اساس تغییرات یونهای سدیم، پتاسیم، کلسیم، اسمولاریته و پروتئین تام پلاسمای خون طی مراحل مختلف تکوین اووسیت ماهی سفید به انضمام تغییرات قطر اووسیت مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه برداری ماهانه و خونگیری از ماهی سفید در طول دوره تولیدمثلی از مهرماه 1386 تا اردیبهشت 1387 در حوضه جنوبی دریای خزر (انزلی، استان گیلان) و رودخانه های آن (به دلیل آنادروموس بودن ماهی) انجام گرفت. خونگیری بلافاصله از عروق دمی در محل صورت گرفت. برای اندازه گیری یونهای سدیم و پتاسیم از دستگاه شعله سنج، کلسیم از دستگاه مولتی آنالیزر و اسمولاریته از دستگاه اسمومتر استفاده گردید. پروتئین تام نیز با روش برادفورد اندازه گیری شد. بر اساس مشاهدات بافت شناسی، رشد اووسیتها به شش مرحله تقسیم شد: 1) رشد اولیه اووسیت، 2) دورهستکی، 3) آلوئل کورتیکال، 4) زرده سازی، 5) رسیدگی و 6) تخم ریخته. نتایج نشان داد که بیشترین تغییرات کاهشی یونهای سدیم، پتاسیم و اسمولاریته در مرحله رسیدگی اووسیت ماهی همزمان با پدیده آبگیری رخ می دهد به طوری که کمترین میزان سدیم ( 120±1012میلی اکی والان در لیتر)، پتاسیم ( 045±008میلی اکی والان در لیتر) و اسمولاریته ( 2389±2772میلی اسمول در لیتر) مقارن با مرحله رسیدگی اووسیت به دست آمد که اختلاف معنی داری را نیز با مراحل قبلی تکوین اووسیت نشان دادند(P<0.05) . تغییرات یون کلسیم و پروتئین تام طی مراحل مختلف رشد تخمدان نشان دهنده همبستگی مثبت و قوی این دو فاکتور (R=0.88) می باشد به طوری که از مرحله آلوئل کورتیکال تا مرحله رسیدگی ابتدایی تقریبا روند صعودی داشتند هر چند به لحاظ آماری اختلاف معنی داری در آنها دیده نشد (P>0.05) اما در مرحله رسیدگی نهایی و مرحله تخم ریخته روند نزولی معنی داری را درپیش گرفتند (P<0.05). بطور کلی، به دلیل حضور تخمهای بسترزی در ماهی سفید، پدیده آبگیری در مراحل رسیدگی به میزان کمتر رخ می دهد و فرایند زرده سازی عامل اصلی افزایش قطر اووسیت طی مراحل تکوینی اووسیت است. همچنین آنالیز داده ها نشان می دهد که در جریان آبگیری اووسیت ماهی سفید یون پتاسیم نقش اصلی و یون سدیم نقش فرعی را بازی می کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته با word :

مقاله اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان 1387 در اخلاق در علوم و فناوری از صفحه 1 تا 14 منتشر شده است.
نام: اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اخلاق زیستی
مقاله کشاورزی
مقاله محصولات تراریخته
مقاله مهندسی ژنتیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: بیوتکنولوژی کشاورزی و بویژه مهندسی ژنتیک با تولید محصولات تراریخته فرصتی برای کاهش فقر، ایجاد امنیت غذایی، رفع سوء تغذیه و جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و افزایش توانایی در اصلاح نباتات ایجاد نموده است. با این وجود، ورود بیوتکنولوژی در تحقیقات کشاورزی و تولید محصولات تراریخته، در بسیاری از کشورها با چالش هایی از جنبه های اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی، ایمنی زیستی، تجاری و اعتقادی مواجه شده است. آنچه مسلم است هر فناوری در کنار مزایای فراوان خود، مواردی از خطر یا ریسک را نیز به همراه دارد. این موضوع ذات هر فناوری بوده و در واقع هیچ یک از فناوری ها به طور 100 درصد ایمن نیستند. بدیهی است، زمانی که یک فناوری جدید بتواند مشکلی از مشکلات بشر را حل نموده و نسبت به سایر فناوری ها مشکل خاصی ایجاد ننماید، بهره گیری از آن اخلاقی خواهد بود. استدلال های غیرمنطقی و غیرعلمی جهت مخالفت با یک فناوری جدید هم به همان اندازه غیراخلاقی است. به همین دلیل اگر محصولات تراریخته بتوانند به هر طریقی مشکلات ناشی از روش های کشاورزی سنتی را به حداقل رسانده بدون اینکه خود مشکل جدیدی ایجاد کنند، از نظر فنی و اخلاقی استفاده از آنها ارجحیت خواهد داشت.
به هر حال، دیدگاه های اخلاقی در مورد محصولات تراریخته بیشتر مبتنی بر قضاوت های ارزشی بوده و چندان مبنای علمی ندارد و این ارزش ها و معیارها احتمالا با گذشت زمان و تغییر شرایط و تغییر نظام های شناختی تغییر خواهد کرد. نگرانی های علمی در مورد این دسته از محصولات هم با استدلال های علمی به راحتی قابل حل است.
نتیجه گیری: در این مقاله جنبه های اخلاق زیستی مربوط به گسترش و بکارگیری گیاهان تراریخته، توان این فناوری در رفع گرسنگی جهان، تاثیر آن بر سلامت و بهداشت جامعه، مخاطرات و فواید زیست محیطی، تاثیر بر تنوع زیستی و سایر جنبه های اقتصادی-اجتماعی این فناوری مرور خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تبدیل کاتالیتیکی متانل به اولفین (MTO) با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبدیل کاتالیتیکی متانل به اولفین (MTO) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبدیل کاتالیتیکی متانل به اولفین (MTO) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبدیل کاتالیتیکی متانل به اولفین (MTO) با word :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 12

چکیده:

MTO تبدیل متانل به اولفین) تکنولوژی جدیدی است که بر اساس کراکینگ کاتالیستی بنا شده است و در آن از راکتورهای با بستر سیال استفاده می شود. در این فرآیند انواع مختلف کاتالیست ها از جمله انواع زئولیتهای ریز حفره و متوسط حفره و همچنین الکهای مولکولی سیلیکوآلومینوفسفاتها(SAPOs) مورد بررسی قرار گرفته اند که 34SAPO- در این واکنش، مناسبترین آنها تشخیص داده شد. این کاتالیزور با فلزات واسطهNi و Mn ،Coاصلاح شده و از نظر فعالیت،انتخابگری و طول عمر کاتالیزور با نوع غیر اصلاح شده آن مقایسه شده اند که در این میان 34MnSAPO-
بعنوان بهترین آنها از نظر طول عمر شناختهشده است. تاثیر افزایش اتیلن، پروپیلن و آب به خوراک متانل نیز بررسی شده اند. زمانیکه اتیلن به متانل تزریق می شود انتخابگری پروپیلن و بوتن افزایش می یابد، در حالیکه افزودن پروپیلن به خوراک متانل، افزایش انتخابگری اتیلن و بوتن را به دنبال دارد و در نهایت زمانیکه آب حدود % 73 الی % 80 مولی به خوراک اضافه می شود، عمر کاتالیست تا 8 برابر افزایش می یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از اجزاء پیزوالکتریک در میراگرهای اصطکاکی برای کنترل هوشمند ارتعاشات لرزه ایی ساختمانها با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اجزاء پیزوالکتریک در میراگرهای اصطکاکی برای کنترل هوشمند ارتعاشات لرزه ایی ساختمانها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اجزاء پیزوالکتریک در میراگرهای اصطکاکی برای کنترل هوشمند ارتعاشات لرزه ایی ساختمانها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اجزاء پیزوالکتریک در میراگرهای اصطکاکی برای کنترل هوشمند ارتعاشات لرزه ایی ساختمانها با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

دراین مقاله کنترل نیمه فعال ارتعاشات لرزهایی با کاربرد میراگرهای اصطکاکی در ترکیب با بادبند مورد تحقیق قرار میگیرد. با توجه به مناسب بودن عملکرد مواد پیزوالکتریک نسبت به دیگر مواد هوشمند، برای تنظیم نیروی لغزش در میراگرهای اصطکاکی از این مواد استفاده شده است. مواد پیزوالکتریک فرمانهای کنترلی را در قالب سیگنالهای ولتاژ از الگوریتمهای کنترلی دریافت میکنند و با واکنش نشان دادن در مقابل ولتاژ الکتریکی دریافتی، منقبض و منبسط شده که با این تغییر فیزیکی نیروی لازم برای تنظیم نیروی لغزش در میراگرها فراهم میشود. هدف از این مقاله بررسی عملکرد میراگرهای اصطکاکی مجهز به پیزوالکتریک با کنترل کنندهLQR بمنظور کاهش پاسخهای لرزهای سازه میباشد. سازه مورد مطالعه یک ساختمان 10 طبقه بوده که بصورت یک قاب برشی با یک درجه آزادی جانبی در هر طبقه مدل میشود. با برنامه نویسی در محیطMATLAB از امکانات این نرمافزار برای مطالعه رفتار دینامیکی سازه مجهز به کنترل کننده استفاده شده است. پارامترهای مورد بررسی در این مطالعه شامل مقادیر ماکزیمم جابجایی طبقات ، شتاب طبقات و برش طبقات میباشد. با استخراج نتایج، رفتار سازهی کنترل شده با رفتار سازهی بدون کنترل مقایسه خواهد شد. این مقایسه نشان میدهد که جزء پیزوالکتریک با کنترل کنندهLQR قادر است با تنظیم لحظهایی نیروی لغزش میراگرها، موجب کاهش قابل توجه پاسخ لرزهایی ساختمان شود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تفکیک زونهای آلتراسیون در محدوده کانسار مسدرطلا پورفیری دالی با استفاده از داده های ماهواره ای ASTER و TM با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: چهارمین همایش ملی زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

اندیس دال ی در 60 کیلومتری شمال شرق شهرستان اراک بر رو ی کنتاکت بین کمربند ولکانیکی ارومیه – دختر و زون سنندج – سیرجان واقع شده است. منطقه عمدتا توسط سنگهای آذرین درونی متوسط بازیک ( دیوریت و تونالیت) ، ولکانیک های آندزیتی، برشهای آندزیتی، آندزیت پرفیر که بعضی از این واحدها ی سنگی در امداد یک دره گسل (NE-SW) تحت تاثیر محلولهای هیدروترمال تبدیل به آلتراسیون های نوع سریستی ، آرژیلیکی، پروپلیتیکی، پتاسیک سیلیسی شده اند. محدوده اصلی آلتراسیون و کانی سازی مس – طلای تیپ پورفیری اندیس دالی در امتداد دره گسل درحدود 4 کیلومتر در 5/1 کیلومتر را پوشش می دهد. در این تحقیق با استفاده از تکنیک دور سنجی و انجام آنالیزها مختلف بر رو ی داده های ماهواره ا ASTER , TM با توجه به وسعت هاله های آلتراسیون و ارتباط مستقیم بعضی زونهای آلتره با کانی سازی درمنطقه مورد مطالعه، نتایج مطلوبی به دست داده است. در راستای مطالعه اندیس دالی ابتدا مناطق مستعد ( زونهای دگرسان آرژیلیکی و اکسیدهای آهن) با استفاده از داده های ماهواره TM تعیین و سپس جزئیات تفکیک آلتراسیون های مختلف توسط داده های ASTER مشخص شدند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ