
تحقیق در مورد استراتژی موثر برای کانال های کابل برق با سروصدای محدود با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد استراتژی موثر برای کانال های کابل برق با سروصدای محدود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد استراتژی موثر برای کانال های کابل برق با سروصدای محدود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد استراتژی موثر برای کانال های کابل برق با سروصدای محدود با word :
استراتژی موثر برای کانال های کابل برق با سروصدای محدود
چکیده :
مدولاسیون پارامتر EVGOTIC نابسامان (ECPM) اخیراً به عنوان تکنیک مرولاسیون عملی برای ارتباطات کابل برق (PLC) مطرح شده که به علت قدرتمندی اش برای شرایط چند مسیری و پیچیدگی کمتر طراحی گیرنده است. در حالی که اجرای ECPM معلوم شده که در شرایط سروصدای محدود رضایت بخش است، موضوعات اجرای چالش های خصمانه دیگر در محیط کابل برق مثل سروصدای ضربه ای و نوار باریک، برای این تکنیک به طور گسترده بررسی نشده است.
مطالعات متعدد در مدولاسیون طیف گسترده توالی مستقیم (DSSS) در کانال بی سیم انجام شده است. معلوم شده که این تکنیک برای محیط سیار به علت مقاومتش به قابلیت محوسازی چند مسیر و سرکوب اختلال ذاتی نوار باریک بسیار سازگار است. برای این بررسی عملکرد PLC برای هر دو DSSS و گیرنده و EPCM برای PLC بررسی شده است. تحلیل نسبت سیگنال به سروصدا (SNR) ارائه می شود که ویژگی های محدود کنندگی سروصدای کانال برقی را مورد تعمق قرار می دهد. این کار دیدگاهی دقیق برای عملکرد سیستم برقراری ارتباط در محیط کابل برق ارائه می دهد که شامل حضور نوار باریک قابل توجه و
سروصدای ضربه ای است. نتیجه گیری می کند که در حالی که DSSS به طور قابل توجهای ECPM را از لحاظ درصد خطای bit بری کانال محدودکننده سروصدای سفید رنگ Guassian اجرا می کند، عملکرد و تکنیک برای ارتباط SNP پایین تحت تسلط نوار باریک یا سروصدای ضربه ای مشابه اند. در حالی که انجام DSSS پیچیده تر است، ECPM معلوم شده که برای اختلال فرکانس کم کمتر قدرتمند است.
1 ) مقدمه :
هرچند در کابل برق همه جا حاضر ارتباطات با میزان داده های کم به مدت سالهای بسیار وجود داشته است، پیشرفت های اخیر در تکنیک های ارتباط ستهمن تر توجه به ارتباطات باند پهن در این محیط را برانگیخته است. تکنولوژی PLC اخیراً بر تحویل خدمات نوار پهن برای محیط های خانگی، اداری و صنعتی متمرکز است و پیشرفتهایی کلیدی نظیر زیربنای از پیش نصب شده تضمین شده، را ارائه می دهد و همین طور سهولت دسترسی را PLC مطالعه شده در اینجا به انتقال داده ها بر سیستم الکتریکی خانگی از پیش نصب شده کم ولتاژ محدود میشود. این شالوده کابل برق داخلی لایه فیزیکی متناوبی ارائه می دهد که قادر به تأمین خدمات چندرسانه ای خانگی وتجاری بدون هزینه های بالا سری اضافی لازم در راه حل های بی سیم و سیمی متعارف است.
علاوه بر تحویل خدمات باند وسیع، مبنای نصب وسیع کابل های برق هم فرصت های مهم برای دیگر خدمات بدیع، نظیر قابلیت اتصال دستگاه هوشمند، سنجش گری هوشمند، و شبکه سازی PC را از طریق گره های وسیعاً در دسترس تسهیل می کند (مثلاً خروجی های برق).
کابل برق مدت ها به عنوان کانال ارتباطی زیست پذیر شناخته شده است ولی معلوم شده که خصوصیات نامطلوب بسیاری را در این منظر داراست. این ها شامل ضعیف کردن وابستگی به فرکانس، انحراف چند مسیری، سروصدای نوار باریک و ضربه ای و پس زمینه ای می باشند. توجه جدی به این رسانه فیزیکی زمانی تا حدودی محدود می شود که با خط تلفن و مس تابیده و بی سیم به عنوان لایه های فیزیکی مقایسه شود. به کار گیریهای جدید مودم های کابل برق بر مبنای تکنولوژی نوار باریک ساده ای استوار است که از بسامد و مدولاسیون فرکانس بهره می گیرد. به واسطه مشکلات اجرایی در محیط کانال
غیرایستگاهی، این نوع مودم ها به کالیبراسیون دائمی نیاز دارند که آنهم به خاطر تغییرات در پاسخ کانال و به راحتی تحت تاثیر پارازیت نوار باریک است. سیستم های نوار وسیع مبتنی بر تکنولوژیهای طیف گسترده اثبات شده که به علت متهمن و قدرتمند بودن ذاتی شان به تکثیر چند مسیری و توانایی مدیریت شرایط دشوار سروصدای موجود در کانال مخالف نسبت به سیستم های نوار باریک مزین هایی داشته باشند. این تحقیق بر دو نوع تکنولوژی PLC معطوف است. اولین نوع طیف گسترده توالی مستقیم توالی با سروصدای کاذب PN چند برابرشود توالی ای که میزان تراشه اش حاصل ضربی از میزان نماد اولیه است.
جدا کردن وابستگی نماد انتقال یافته به راحتی انجام می شود مشروط بر آن که گیرنده توالی منحصر به فرد PN را بشناسد. تعدادی از اصطلاحات DSSS نسبت به سیستم های ارتباطی نوار باریک شامل مقاومت به تأثیرات چند مسیری، قابلیت دستیابی متعدد و چندگانه، خروجی کم برق، ارتباطات ایمن و تعدادی قابلیت سرکوب پارازیت ذاتی نوار باریک است. بااین قوت های منحصر به فرد، تکنولوژی DSSS به توسعه سیستم های متعدد بی سیم تجاری منتهی شده است. با فرض شباهت های پاسخ کانال میان کابل برق و رسانه سیار بی سیم، پیشنهاد استفاده از تکنولوژی DSSS برای PLC پیشنهادی منطقی است.
دومین تکنولوژی ارتباط که در این مقاله مدنظر است مدولاسیون پارامتر نابسامان ergotic است یا همان (ECPM). این تکنیک اخیراً مطرح شده PLC از ویژگی ارگوتیک سیگنال نابسامان جهت پوشش مجدد سیگنال آنالوگی استفاده می کند که شامل اطلاعات منتقل شده مطلوب می باشد. به عنوان گزینه ی دیگر DSSS و ECPM نشان داده که به وسیله ملزومات همزمان سازی آرام یافته به واسطه نمودار ردیابی غیرمنسجم پیچیدگی کاسته شده ای ارائه می دهد. همتای دیجیتالی ECPM آنالوگ به راحتی با محدود کردن سطوح آنالوگ به تعداد محدودی از سطوح مجزا برداشت می شود. هرچند اجرای دیجیتالی سطح پیچیدگی مودم ECPM را زیاد می کند، مزیت های ارتباطات دیجیتال در کانالهای پرسروصدا به خوبی اثبات می شود.
سروصدای نوار باریک و ضربه ای در کانال PLC غالب و رایج است. پدیده سروصدای نوار باریک ناشی از حق ورود فرکانس رادیویی (RF) ازترانس مترهای برون مرزی است که در فرکانس های بالاتر ازچندصد کیلومتر عمل می کنند. دامنه بزرگی این نوع سروصدا با جفت شدن با خطوط توزیع برق خارج ساختمانی افزایش می یابد. برای سطوح پایین توانی نوار باریک و سروصدای ضربه ای، ماهیت پراکندگی سیستم ارتباطی طیف گسترده باید برای منتقل کردن تاثیرات این نوع سروصدا کافی باشد تا قابل اغماض باشد. با توجه به PLC ، اثر سطوح قابل ملاحظه سروصدای نوار باریک و ضربه ای بر روی DSSS و سیستم ECPM کاملاً بررسی نشده است.
تمرکز این کار ارزیابی تنزل اجرای DSSS و ECPM در حضور سطوح متوسط تا زیاد و سروصدای باند وسیع، سروصدای نوار باریک وضربه ای است و دوماً افزایش شناخت از عملکرد محدود کننده سروصدا بر مبنای تحلیل SNR است. نتایج دیدگاهی در مورد قابلیت های رد طبیعی این نوع سروصدا برای سیستم های DSSS و ECPM PLC ارائه می کنند. اثبات می شود که برای سروصدای سفید، DSSS ECPM در امتداد دامنه ای از SNR هاست که به علت سروصدای ذاتی ناشی از استراتژی اخیر می باشد.
برای کانال تحت تسلط سروصدای نوار باریک یاضربه ای، ظاهر سازی ها نشان می دهند که اجرای این دو استراتژی در نظام اندک SNR قابل مقایسه هستند در حالی که DSSS در SNR های متعادل تر به عملکرد بالاتری دست می یابند و همچنین به پارازیت کم فرکانس قوی تر می شود.
این مقاله بدین ترتیب سازمان می یابد. اصول مدل کانال کابل برق در بخش II عرضه می شود. قسمت III استراتژی های ECPM و DSSS مورد استفاده دراین مطالعه را ارئه می کند و قسمت IV ردیاب SNR بنیادین شان را ارئه می دهد و در مورد ارتباط میان این نسبت و درصد خطای بیست (DER) در سیستم ارتباط دیجیتال بحث می کند. سرانجام، در قسمت V ، نتایج عملکرد ECPM و DSSS تحت سطوح مختلف سروصدا عرضه می شود.
II ) مدل کانال کابل یا خط نیرو :
در کل، کانال نیرو را می توان به عنوان کانال محو کننده تغییر کننده با زمان و گزینش فرکانسی با سروصدای اضافی توصیف کرد. ساده تر، تابع انتقال خط نیرو را می توان این گونه نوشت :
1 )
که (L) تعداد کمی مسیرهای انعکاس، gl فاکتورهای پیچیده تپ برای هر مسیر را توضیح می دهد، و فاکتورهای تضعیف هستند، k تصاعد فاکتور تضعیف است، dn طول مسیر و vp سرعت تکثیر است.
پروفایل توانی واکنش کانال به تعداد فاکتورها، شامل فاصله، معیار سیم، تعداد خروجی های هر انشعاب، و تعداد مدارهای انشعاب بستگی دارد. همچنین، مطالعات قبلی آمارهای تپ، مثل دامنه میانگین، پراکندگی تأخیری، و حداکثر تأخیر، را برای نصب کانال برق داخل ساختمان ارزیابی کرده اند.
تأثیرات چند مسیری در هر دو DSSS و ECPM جبران می شود، باند فرکانس در عمل طوری انتخاب می شود که واکنش تضعیف قدرت امواج کانال به طور منطقی مسطح باشد. در این بررسی، کابل برق را به عنوان کانال ارتباطی با محدودیت سروصدا تصور کردیم که در آن تضعیف وابسته به فرکانس و تأثیرات چند مسیری در مقایسه با سروصدا به محض تنزل منبع غالب سیگنال، قابل اغماض است. به تاثیرات این سروصدا امکان می دهد که بدون ابهام از پارامترهای دیگر کانال کشف شوند.
A ) سروصدای پس زمینه :
سروصدای پس زمینه ای، nb ناشی از تجهیزات الکترونیکی معمول ساختمانی و منزل مسکونی است و معلوم شده که حجم طیفی نیرویی (PSD) وارد که با [7] تخمین زده می شود.
2 )
PSD فرمول (2) سطح زیادی از سروصدایی را ارائه می دهد که به صورت تصاعدی نقصان می یابد تا به صورت طیفی سروصدای سفید Gaussian را در حدود MHZ 3 هموار کند. در محدوده فرکانس زیاد، می توان فرض کرد که سروصدا به صورت طیفی مسطح باشد. علی رغم دامنه اندکش، سروصدای باند وسیع با این وجود به PLC وابسته است که آنهم به خاطر تضعیف قابل ملاحظه سیگنال است که در کانال تجربه می شود.
B ) سروصدای نوار باریک :
در فضای نمونه گیری جدا از هم، سروصدای نوار باریک به عنوان خروجی فیلتر نوار گذر مدل سازی می شود که به وسیله سروصدای Guassian سفید پیش می رود. آن را به عنوان سینوس مروله شده فرکانس کم توصیف می کند.
3 )
که fc فرکانس حامل پارازیت است. تحقیقات قبل معلوم کرده nnb به سطوح ترانس Db 30 بیشتراز سروصدای پس زمینه در فرکانس های بالاتر از MHZ 1 می رسد.
C ) سروصدای ضربه ای :
سروصدای غیرایستگاهی به وسیله وقایع سروصدای ضربه ای در فرم واحد یا انفجاری ارائه می شود. سروصدای ضربه ای فرم مشابه با (3) داردولی w(k) اش به عنوان پوشش تصاعدی روبه زوال w(k) = A exp(BK) است. در حالی که فرکانس fc بین وقایع ضربه ای متغیر است، سروصدای ضربه ای درمقیاس نماد منتقل شده نوار باریک باقی می ماند؛ وقایع ضربه ای با زمان بندی ها و دامنه های رندوم و دامنه های رندوم ولی در فرکانس واحد، بدون افت تعمیم در اینجا مورد بررسی قرار می گیرد. احتمال وقوع واقعه ضربه ای در نمونه فرضی در اینجا با درصد تکرار k مدل سازی می شود. دامنه ضربه های رویت شده توسط گیرنده، به وسیله متغیر رندوم Gaussion مدل سازی می شود.
III ) مقایسه دو متدشناسی PLC :
در گستره زمانی، سیگنال دریافت شده کانال خط نیرو به وسیله عمل پیچیدگی سیگنال ارسال شده ارائه می گردد و واکنش ضربه کانال به علاوه دوره های اضافی سروصدا در کانال خط نیرو وجود دارد. در فرم گسسته، با نادیده گرفتن تأثیرات چند مسیری، سیگنال دریافتی :
4 )
که r(n) سیگنال دریافتی، s(k) سیگنال طیف گسترده و d تأخیر کانال است. تابع h(k) به صورت بالقوه حاصل متغیر زمانی کانال است.
A ) طیف گسترده توالی مستقیم :
برای ارتباطات DSSS ، توالی PN جهت گسترش طیف سیگنال کاربر در روی پهنای باند عریض تر استفاده می شود. هر نماد طیف گسترده این گونه بیان می شود :
5 )
که b(n) تمام اطلاعاتی است که می خواهیم منتقل شوند و pn(k) توالی PN است که هر دوی شان به زیر گروه بایزی {1 – و 1} تعلق دارند. توالی PN فرض می شود اصل راست گوشه ای ذیل را دارا باشد :
6 )
توالی PN با استفاده از تراشه های تداوم کوتاهتر Tchip در مقایسه با Tsymbol تداوم نماد فرموله می شود، و حصول پراکندگی سیستم DSSS به عنوان نسبت ذیل تعریف می شود :
7 )
که K همان ارزش فاکتور پراکندگی برای سیستم ECPM است. توپولوژیهای فراوان دیجیتال وجود دارد تا توالی PN را به وجود آورند و این مطلب با کدهای Walsh برای دستیابی به سیستم چندکاربری بیشتر مورد بحث قرار می گیرد. حصول های بیشتر پراکندگی قدرتمندی بیشتری را درحضور سروصدای باند باریک و چندمسیری میسر می کند ولی بامبادله ملزومات باند پهن کانال بزرگتر. عمل بنیادین گیرنده DSSS بر مبنای بازده کارلیتور PN ای استوار است که از ویژگی های همبستگی مجزای توالی PN استفاده می کند. بازده کارلیتور بر مبنای نماد عبارت است از :
8 )
که، با استفاده از (4) و فرض همزمان سازی کامل، تبدیل می شود به :
9 )
عبارت یا جمله اول (9) بازده همبستگی دلخواه است که باشد و ارزش نماد اصلی ای است که با حصول پراکندگی K مقیاس می شود. مابقی جملات همبستگی انحرافی را نشان می دهند که بر عملکرد سیستم DSSS بسته به توان های نسبی هر جزء سروصدا می تواند موثر باشد. هرچند، به علت مشخصه شبه روندومی توالی PN ، تاثیر این جملات حداقل است مشروط بر آن که توان سروصدا نسبت به سیگنال دلخواه طیف گسترده اندک باشد. این مشخصه یکی از مزایای سیستم DSSS را زمانی نشان می دهد که با کانال معیوب شده توسط سروصدای متغیر با زمان ارائه شود.
برای عملکرد بهینه، گیرنده DSSS باید دائماً با پارامترهای تأخیر زمانی کانال کابل برق تنظیم شود تا همزمان سازی نماد دقیق را میسر کند. این منجر به طراحی پیچیده تر گیرنده می گردد چون دریافت کننده DSSS به برآوردی از تعداد اجزای تأخیر (تأخیر مسیر و دامنه نسبی) نیاز دارد و ردیابی نماد منتقل شده با استفاده از کارلیتورهای چندگانه اجرا می شود. این مبنای گیرنده Rake است. ارزیابی مسیر برای گیرنده ریک معمولاً با استفاده از سیگنال های لیدر در فواصل زمانی خاص بسته به آمار کانال انجام می شود. گرچه، برای عملکرد کمتر از حد بهینه، کارلیتور ساده لغزشی بااستفاده از ردیابی ارزش حداکثر (MVD) می تواند در پیچیدگی تقلیلی یافته به طور رضایت آمیز عمل کند چون از همزمان سازی نماد اجتناب می شود. برای MVD ، تأخیر مسیراصلی فرض می شود کمتر از Tsymbol تداوم نماد سیگنال DSSS باشد. این فرضیه ای منطقی است اگر درصدهای معمول انتقال kb/s 100 و فاصله 100 متر برای ساختمان های تجاری و مسکونی رعایت شود.
B ) مرولاسیون پارامتر نابسامان خط مسیر نیرو :
سیستم ECPM بر مبنای مشخصات خط مسیر نیرویی سیگنال های نابسامان و بی نظم استوار است. کارقبلی مزیت های بسیاری درمورد ECPM برای PLC ، شامل ملزومات ردیابی غیرمنسجم و سخت افزار کم بها، را اثبات کرده است. در واقع، مزیت اصلی سیستم ECPM این است که از کالیبراسیون دائمی موردنیاز برای DSSS به وسیله بهره گیری از ماهیت همزمان سیگنال های بی نظم، جلوگیری می کند.
پارامتر انشعاب دینامیک سیستم نابسامان را تعیین می کند. Leung و دیگران از مشاهده ای در مورد سیستم های نابسامان ویژه، میانگین مجموعه های زمانی نابسامان تابعی یکنواخت از است، شمای کدگذاری ای را پیشنهاد دادند که از این ویژگی برای احیاء کردن این پارامتر از توالی نابسامان منتقل شده استفاده می کند. برای نقشه tent که کاربردی رایج دارد، مجموعه زمانی نابسامان با (10) توصیف می شود :
10 )
پس، ارزش فعلی به ارزش قبلی و پارامتر انشعاب وابسته است. در حالی که توالی های حاصل از نقشه تنت ظاهری رندوم دارند و شدیداً وابسته به شرایط آغازین هستند، میانگین تابعی یکنواخت از نسبت به فاصله است که در شکل (a) 1 دیده می شود.
پیکربندی اساسی فرستنده / گیرنده برای ECPM سیگنال ورودی b(n) به پارامتر انشعابی سیستم نابسامان را به صورت نقشه در می آورد. ساده تر :
11 )
که پارامتر نابسامانی سیستم ECPM هستند. این ارزشها طوری انتخاب می شوند که ارزش متوسط سیگنال نابسامان بر روی فاصله یکنواخت باشد. برای نقشه تنت مورد استفاده در اینجا، این به ما می دهد :
12 )
برای اجرای ECPM ، سیگنال ورودی b(n) به سادگی به دو ارزش با نیری مثل {1 و 0} محدودمی شودو به نقشه برداری می شود. ورودی به نقاط نمونه K گسترده می شود با استفاده از نقشه تنت :
13 )
که و حالت آغازین حالت نهایی نماد قبلاً فرستاده شده، می باشد.
دستگاه demodulator خط سیر نیرویی بر مبنای محاسبه سیگنال نرمال دریافتی ECPM روی مبنای نماد به نماد استوار است.
14 )
که r(k) سیگنال دریافت شده طبق فرمول (4) است و h(k) حصول کانال کابل برق است. برآورد این ارزش حصول باید با استفاده از کالیبراسیون متناوب کانال کابل برق اجرا شود که سیکل اش به آمارهای کانال کابل برق بستگی دارد. با جایگزین کردن 4 در (14) می رسیم به :
15 )
که (k) ضربه ای (k) + n نوار باریک n + پس زمینه n = کل n است. برای سروصدای میانگین صفر، واضح است که . چون تابعی یکنواخت از است، پارامتر انشعاب نوبه ای را می توان از تابع شکل (a) 1 به صورت نشان داد.


مقاله در مورد دیفرانسیل با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد دیفرانسیل با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد دیفرانسیل با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد دیفرانسیل با word :
دیفرانسیل
دیفرانسیل (خودرو)
دیفرانسیل قطعهای است در زیر خودرو بین دو چرخ جلو یا عقب که قدرت موتور را بین دو چرخ تقسیم میکند.
دیفرانسیل
اگر اتومبیل همیشه بر روی خط راست حرکت می کرد و احتیاجی به پیچیدن نبود لزومی نداشت از دیفرانسیل استفاده کنیم و انتقال نیرو می توانست به شکل های مختلف انجام گیرد .
در سر پیچ ها و جاده های ناهموار (یا وقتی که چرخ ها در گِل یا برف گیر می کند ) چرخ های سمت چپ و سمت راست اتومبیل مسافت های متفاوتی را طی می کند . اگر این چنین نبود یعنی چرخ ها دوران مساوی داشتند یکی از چرخ ها ( چرخی که مسافت کمتری را طی می کند ) در روی جاده سر می خورد تا هماهنگی لازم در چرخ ها ایجاد شود که در این حالت خطرات
و خسارت های زیاد به اتومبیل وارد می شد مانند سائیدگی لاستیک ها افزایش می یابد و در سرعت های زیاد خطر انحراف اتومبیل زیاد است . برای رهایی از دست چنین مشکلاتی نیاز به مکانیزم است که بتواند دوران چرخ ها متناسب با مسیری را که طی می کند تنظیم کند این مکانیزم دیفرانسیل خواهد بود .
قسمت های یک دیفرانسیل ساده :دنده پنیون ،دنده کرانویل ، هوزینگ ، دنده های هرز گرد ، دنده های پولوس
وظایف دیفرانسیل :
1- تقلیل سرعت 2- تغییر جهت نیرو ( جزء در خودرو های که موتور شان به صورت عرضی قرار دارد ) 3- تقسیم نیرو بر چرخ ها 4- تنظیم دور در سر پیچ ها ( دور زدن در سر پیچ ها )
1- تقلیل سرعت : برای ازدیاد کشش اتومبیل ، دیفرانسیل بایستی گشتاور زیادی را به چرخ ها انتقال نماید مثلاً دور موتور های بنزینی در حدود 6000 RPM و دور موتور های مسابقه در حدود 750RPM چنین دور قبل از انتقال به چرخ ها باید به اندازه ای لازم تقلیل یابد . تقلیل موجود در دیفرانسیل به وسیله پینیون و کرانویل صورت می گیرد ، چنانچه اگر تعداد دنده های پنیون و کرانویل را مساوی انتخاب کنیم هیچ تغییر کوپلی در این قسمت نخواهیم داشت . ولی شرایط ایجاد می کند توان منتقله به چرخ ها دارای سرعت کم و نیروی زیاد باشد به نسبتی که بخواهیم سرعت در دیفرانسیل کم شود بایستی تعداد دندانه های کرانویل نسبت به پنیون را بزرگتر انتخاب نماییم برا ی مثال : دیفرانسیل فولکس واگن 1200 را در نظر می گیریم که تعداد دندانه های چرخ دنده های پنیون و کرانویل به ترتیب 8 و 35 می باشد .
2- تغییر جهت نیرو :
تغییر اساسی که دیفرانسیل در خط نیرو انجام می دهد تغییر و تبدیل نیرو است که به وسیله پنیون و کرانویل ( مکانیزم انتقال و تبدیل نیرو صورت می گیرد ) چون خط محرک و محور خروجی گیربکس در امتداد طول اتومبیل قرار گرفته اند و محور های محرک چرخ های عقب ( میل پولوس ها ) در امتداد عرضی اتومبیل واقع شده اند لازم است از مکانیزم استفاده شود که نیرو را تحت زاویه 90 درجه بر چرخ های محرک اتومبیل منتقل نماید که این بوسیله درگیری پنیون و کرانویل صورت می گیرد .
3- تقسیم نیرو بر چرخ ها :
زمانیکه اتومبیل در خط مستقیم و در جاده مسطح حرکت می کند هر دو چرخ محرک دوران مساوی داشته و در این شرایط نیروی از پنیون به کرانویل منتقل می شود از طریق بدنه دیفرانسیل به دنده های هرز گرد و از آنجا به دنده های سر پولوس و در نتیجه به چرخ ها میرسد ( در این حالت برای سادگی مطلب می توان فرض کرد که دنده های هرز گرد به دنده های سر پولوس جوش خورده اند بنابراین دور چرخ ها مساوی بوده و هر کدام دورانی به اندازه کرانویل خواهند داشت
4- تنظیم دور ( دور زدن در سر پیچ ها ) :
حرکت اتومبیل در سر پیچ ها باعث دوران دنده های هرز گرد نسبت به محور شان می شود و در نتیجه سرعت دورانی پولوس ها مساوی نخواهند بود . مثلاً هنگام گردش چرخ داخلی پیچ تحت قوه ثقل و سنگینی اتومبیل و فشاری که در اثر این عوامل به آن وارد می شود می خواهد کمتر حرکت کند ولی چرخ خارجی که آزادی بیشتری دارد شروع به حرکتی بیش از چرخ داخلی می کند
موقعی که فشار به چرخ داخل وارد شد چون ارتباط هوزینگ به وسیله هرز گرد با دنده های پولوس مربوط شده اند دنده هرز گرد که سعی می کند با نیروی وارده چرخ سمت داخل را بچرخاند موفق نشده و در نتیجه شروع به چرخش به دور خود می کند بدون این که نیرو را به چرخ داخل پیچ منتقل نماید و به همین نسبت سرعت چرخ داخل پیچ کمتر از چرخ خارج پیچ می شود این عمل تا زمانی ادامه دارد که عکس العمل قوه ثقل روی چرخ داخل پیچ فشار می آورد و به مجرد این که اتومبیل در مسیر مستقیم قرار گرفت نیروی ثقل از چرخ داخل برداشته شد ، هرز گرد متوقف می شود و دوباره پولوس تابع چرخش کرانویل خواهد شد.
انواع دیفرانسیل در خودرو ها:
1- دیفرانسیل ساده 2- دیفرانسیل چهار چرخ محرک 3- دیفرانسیل کمک دار 4- دیفرانسیل بدون لغزش
1- دیفرانسیل ساده :
اغلب خودرو ها مجهز به دیفرانسیل از نوع ساده هستند . در بعضی از خودرو ها دیفرانسیل در روی محور محرک جلو و در بیشتر موارد روی محور محرک عقب قرار دارد .
2- سیستم چهار چرخ محرک :
اغلب خودرو های سبک دارای دو چرخ محرک هستند ، ممکن است دو چرخ عقب محرک باشد و یا دو چرخ جلو محرک باشد . وقتی جاده پوشیده از برف ، یخ و گل است ، سطح جاده لغزنده می شود در این وضعیت چرخ های متحرک اصطکاک لازم ( چسبندگی ) با سطح جاده را ایجاد نکرده و یکی از دو چرخ متحرک و یا هر دو آنها لغزش می کنند لغزش چرخ های متحرک روی چرخ های محرک و دیفرانسیل نیز تاثیر گذارده و در محفظه هرزگرد ها نیز تغییر دور به وجود می آید .
هر گاه همه چرخهای خودرو محرک باشند ، چرخ ها چسبندگی بهتری با سطح جاده به وجود آورده و عمل کنترل خودرو و شرایط رانندگی در جاده ساده تر خواهد بود . دلیل اینکار توزیع بار خودرو روی چهار چرخ و استفاده از آن در نیروی کشش همه چرخ هاست.
خودرو های چهار چرخ محرک هم روی سواریها( لندروور، رنجرور ،لندکروز و غیره) وهم در روی خودرو های نظامی ( جیب و;.) و در بعضی ماشین های باری( بنز 911 ، ایفا ،..) کاربرد دارد.
معمولاً از محرکه چهار چرخ در شرایط اضطراری و لغزنده بودن جاده استفاده می شود و برای رانندگی طولانی نباید از این حالت استفاده نمود . در حال استفاده از محرک چهار چرخ باید جعبه دنده در دنده سنگین باشد برای درگیر نمودن چرخ های آزاد جلو یا سیستم انتقال قدرت ،اهرم تعویض دنده دیگری وجود دارد که در صورت لزوم میل گاردان جلو را با جعبه دنده کم کم در گیر می نماید .
3- دیفرانسیل کمک دار
دیفرانسیل کمک دار در سیستم انتقال قدرت خودرو های سنگین حمل و نقل و راهسازی و غیره کاربرد دارند . دیفرانسیل های کمک دار به صورت دوبل ،تریبل و خورشیدی وجود دارد .
در دیفرانسیل دوبل دو پنیون و دو کرانویل وجود داشته و تقلیل دور در دو مرحله انجام می شود . این دو به طور ثابت و بدون تغییر است . در دیفرانسیل دوبل تقلیل دور یکبار به صورت کم و بار دیگر به صورت زیاد تر انتقال می یابد . در نوع تریبل ( سه گانه ) دیفرانسیل مجهز به سیستم تعویض دنده است و در موقعی که نیروی کششی کافی نباشد ، راننده با فشردن دکمه ای ، بطور الکتریکی یا بوستری ، ماهکی را حرکت داده و حالت دوم و سوم در آن ایجاد می شود .
دیفرانسیل های خورشیدی هم مانند دوبل عمل می کنند ، با این تفاوت که مرحله دوم آن به طور اختیاری، وسیله راننده به وجود می آید .
در این نوع دیفرانسیل یک مجموعه خورشیدی وجود دارد که دنده کرانویل به دنده رینگی پیچ شده و قفسه ؛محفظه دنده هرزگرد ها متصل می شود . در صورت به کار انداختن سیستم خورشیدی ، دنده خورشیدی ثابت شده و در کرانویل از دنده رینگی به قفسه و از آن به پولوس ها منتقل می شود .
وقتی دیفرانسیل در حال تقلیل دور یا افزایش گشتاور است ، دنده خورشیدی ثابت ،دنده رینگی محرک و قفسه متحرک بوده و با نسبت ID=ZC/ZR=ZR+ZS/ZR گشتاور خروجی افزایش و دور خروجی کاهش می یابد .
جهت نیرو در دیفرانسیل خورشیدی
با ثابت شدن دنده خورشیدی جهت نیرو به شرح زیر است :
پینیون کرانویل رینگی قفسه محفظه هرزگرد ها محور هرزگرد دنده هرزگرد ها دنده سر پولوس پولوس
ID=ZK/ZP×ZC/ZP=ZK/ZP×ZS+ZR/ZR
دنده خورشیدی با نیروی پوستر حرکت به راست نموده و با نگهدارنده ثابت در گیر شده و می شود .
4- دیفرانسیل های بدون لغزش
یکی از معایب دیفرانسیل های معمولی آن است که وقتی یکی از چرخ ها در جاده ای لغزنده و کم اصطکاک قرار بگیرد ،این چرخ با سرعت زیاد چرخش نموده و همه نیروی میل گاردان از طریق همین چرخ مصرف شده و چرخ دیگر هیچگونه نیروئی را انتقال نمی دهد .
خاصیت دیفرانسیل آن است که گشتاور یکسانی را به هر دو محور محرک انتقال دهد . حال اگر یکی از چرخ ها در سطح لغزنده ای سریعاً بچرخد ، چرخ دیگر هیچ گونه نیروی را انتقال نخواهد داد .
در این گونه موارد معمولاً خودرو ، بی حرکت مانده و برای انتقال قدرت ، باید حرکت چرخی که سریع می گرد به نحوی کندتر شود تا نیرو به چرخ دیگر نیز منتقل شود .
ایجاد اصطکاک زیاد تر بین چرخ لغزان و زمین لغزنده عمل نسبتاً دشواری است ، و لذا در خودرو ها پر قدرت و پیشرفته از دیفرانسیل های بدون لغزش استفاده می کنند .


روش های موجود برای بررسی شبکه حمل و نقل بعد از بروز زلزله با word دارای 189 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد روش های موجود برای بررسی شبکه حمل و نقل بعد از بروز زلزله با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه روش های موجود برای بررسی شبکه حمل و نقل بعد از بروز زلزله با word
1-1 مقدار
1-2 اهداف و دست آوردهای پروژه
2 بررسی کارهای انجام شده تاکنون
2-1 عملکرد اجزای شبکه بصورت مستقل
2-1-1 عملکرد فیزیکی و آسیب پذیری
2-1-2 کارآیی
2-2-1 ازائه معیارهای کارایی
2-2-2 بررسی تأخیرهای وارد از خرابی
2-2-3 اولیت دهی پلها برای بازسازی
2-3عملکرد کلی شبکه حمل و نقل
2-3-1 بررسی معیارهای کارایی شکبه تخریب شده
2-3-3 برآوردتأخیرهای وارده از خرابی
2-3-4 ارزیابی سیستم بیمارستانی منطقهای
2-3-5 ارزیابی ریسک منطقهای
2-3-6زمان جمع شدن افراد امداد رسان
2-4سفرهای ترافیکی بعد از زلزله
2-4-1-رابطه بین حجم سفرها و بازسازی بعد از زلزله
4-1 عملکرد شبکههای حمل و نقل ایران در زلزلههای گذشته
4-2 عملکرد شبکه های ح0مل و نقل دنیا در زلزله های اخیر
4-2-1زلزله کوبه ژاپن
4-2-1-1 پلها و راههای اصلی کوبه
4-2-1-2 راه آهن کوبه
4-2-1-3 سیستم متروی کوبه
4-2-1-4 فرودگاههای اطراف کوبه
4-2-2 لزله نورث ریج. کالیفرنیا آمریکا
4-2-3 زلزله لوما پریتا، آمریکا
4-2-4 زلزله ارمنستان
4-2-5 زلزله کاستاریا
4-2-6 زلزله مکزیکوسیتی، مکزیک
4-2-7 زلزله فیلیپین
4-2-8 زلزله ازمیت ترکیه
5ستاریوی زلزله
5-1کارهای انجام شده دردنیا در زمینه طراحی برمبنای سناریوی زلزله
5-2پارامترهای موثر در تعریف سناریو
5-2-1 زلزله
5-2-2 مقیاس اندازه گیری زلزله
5-2-3 آنالیز زلزله
5-2-4 پهنه بندی لرزه ای
5-2-5 روش پهنه بندی حرکات زمین تحت اثر زلزله
5-2-5-1 لرزه خیزی
5-2-5-2 کاهش شدت حرکات زمین در اثر دورشدن از مرکز زلزله
5-2-5-3اثرات وضعیت محل برروی حرکات زمین لرزه
5-2-6بررسی اثرات وضعیت محل برای پهنه بندی با دقت کم
5-2-7بررسی اثرات وضعتی محل برای پهنهبندی با دقت کم
5-2-8 بررسی اثرات وضعیت محل برای پهنهبندی با دقت زیاد
5-2-9کارهای انجام شده در دنیا درزمینه پهنهبندی لرزه
6 تقاضا
6-1 سفرهای خدماتی
6-2 سفرهای امدادی
6-3 برآورد مجروحین
6-3-1 ناحیه بندی ساختمانها
6-3-2 طبقه بندی ساختمانها
6-3-3 برآورد آسیبهای وارده به ساختمانها
6-3-4 نسبت تلفات انسانی
6-3-4-1 اعتبار سنجی تلفات برای شهرتهران
6-3-4-2 برآورد تلفات برای شهرتهران
7 بررسی رفتارهای انسانی
7-1 رفتار رانندگان در هنگام وقوع زلزله
7-1-1 عوامل موثر در وضعیت رفتار رانندگان
7-1-2 مشکلات احتمالی ناشی از رفتار رانندگان وعوامل تشدید کنندهآن
7-1-2-1اشغال سطح خیابانها
7-1-2-4 بروز تصادفات احتمالی
7-1-2-5 وسایل نقلیه رها شده
7-1-2-6 هراس ناشی از زلزله و عواقب آن
7-1-2-7 افزایش طول سفرها دراثر عدم اطلاع
7-1-3 راههای مواجهه با این مشکلات
7-1-3-1 آموزش و اطلاع رسانی
7-1-3-2 تخلیه و بازگشایی مسیر
7-2 رفتار رانندگان در استفاده از شبکه بعد از زلزله
7-3 رفتار نیروهای امنیتی و امدادی
7-4 رفتار نیروهای مدیریت امدادی و انتظامی
8 برآورد عرضه
8-1 برآورد شبکه حمل و نقل بعد از زلزله
8-1-1 اجزاء شبکه
8-1-1-1 راهها
8-1-1-2 تقاطعات
8-1-1-3 پلها
8-1-2 پارامترهای ارزیابی شبکه
8-1-3 خرابیهای مستقیم شبکهحمل و نقل بعد از زلزله
8-1-3-1 خرابی بدنه راه
8-1-3-2 تونل
8-1-3-3 خرابی پل
8-1-3-4 منحنیهای شکنندگی یا خرابی پلها
8-1-4 خرابی های غیر مستقیم شبکه حمل و نقل بعداززلزله
8-1-4-1 خرابی تأسیسات جانبی مسیر
8-1-4-2 عوامل ترافیکی
8-2 برآورد مراکز امداد رسانی
8-2-1 پارامترهای مهم برای ارزیابی مراکز امدادی
8-2-2 ظرفیت پذیرش مجروح
8-2-3 عملکرد بیمارستان بعد از زلزله
8-2-4 خرابی بیمارستانها
9 توزیع
9-1 شبیه سازی
9-1-1 روشهای ضریب رشد
9-1-2 ضریب رشد بکنواخت
9-1-3 روش میانگین ضریب رشد
9-1-4 مدل فراتر
9-1-5 مدل دیترویت
9-1-6 ضرایب رشد با محدودیت دوگانه (روش فورنیس)
9-1-7 مزایا و معایب ضریب رشد
9-1-8 مدل جاذبه
9-1-9 محدودیتهای مدل جاذبه
9-1-10 مدل فرصت بینابینی
9-2 توزیع به کک مدلهای برنامه ریزی خطی
9-3 مقایسه بین مدلهای توزیع
10 مدلهای تخصیص
10-1 تخصیص به روش هیچ یاهمه (کوتاهترین مسیر)
10-1-1 الگوریتم کوتاهترین مسیر
10-2 تخصیص تعادل ی (ظرفیت محدود)
10-2-1 روند تخصیص افزایشی
10-2-2 روند با سرعت تغییرات زیاد و کم
10-3-3 روند میانگین متوالی
10-3 تخصیص احتمالاتی
10-3-1 تخصیص احتمالاتی برمبنای شبیهسازی
10-3-2 تخصیص احتالاتی نسبی
10-4 روش برنامه ریزی خطی
10-5 روشMcLaughiln
11 تحلیل ریسک
11-1 شبیه سازی مونت کارلو
11-1-1 مزایای نمونه سازی مونت کارلو
11-2 نمونه سازیLatin Hyper cube یا LHS
11-3 مقایسه بین نمونه سازیLHS و مونت کارلو
11-4 توابع توزیع برای شبیه سازی
11-4-1 توابع توزیع
11-5- دقت برآوردهای احتمالاتی
12 ارائه مدل
12-1 سناریوی زلزله
12-2 برآورد تقاضا
12-3 برآورد عرضه
12-3-1 برآورد شبکه حمل ونقل
12-3-2-1 @ Risk
12-4-1 الگوریتم کوتاهترین مسیر
12-4-2 برنامه ریزی خطی
12-4-3 نرم افزار مدل
12-4-4 قابلیت توسعه
12-4-4-1 درنظر گرفتن ترافیک غیرامدادی رسانی
12-4-4-2 درنظرگرفتن وضعیت کنترل برترافیک
12-4-4-3 در نظر گرفتن احتمالی ظرفیت مراکز امدادشده رسانی
12-4-4-4 درنظردرنظرگرفت احتمالی ظرفیت مراکز امداد رسانی
12-4-4-5 مبداء و مقصدها مجازی
12-4-4-6 استفاده از تابع ارزش زمان
12-5 ارزیابی شبکه
12-5-1 ارزیابی کل شبکه
12-5-2 ارزیابی اجزاء شبکه
12-5-2-1 تحلیل حساسیت
13 بکارگیری مدل
13-1 شبکه ساده با یک مبداء و مقصد
13-1-1 روندانجام تحلیل شبکه
13-2 شبکه متشکل از چند مبداءو مقصد
13-2-1 نتایج تحلیل
14- پیشنهادات برای کارهای آینده
مقدمه
بروز زلزله های شدید بخصوص در شهرهای بزرگ می تواند آسیبهای انسانی گستردهای را بهمراه آورد. شکبه حمل و نقل برای نجات جان و مجروحین زلزله را ارائه سریع و خدمات درمانی به آنان ، نقش اساسی دراد. لذا از شبکه حمل و نقل بعنوان شریان حیاتی نامرده میشود. برای کاهش آسیبهای انسانی احتمالی زلزله در هر شهر یا منطقهای نیازمند به ارزیابی عملکرد شبکه حمل و نقل در پاسخگویی به تقاضا، برای سفرها ی امدادی بعد از زلزله می باشیم تا بتوایم ضمن کسب آمادگی لازم برای مقابله با بحران، اولویت بندی اجزاء شبکه را از نظر بازسازی تعیین نماییم.
در این سمینار به ارزیابی عملکرد شبکه حمل و نقل برای انجام سفره های امدادی بعد از بروز زلزله با توجه به عرضه و تقاضا پرداخته شده است روش ارائه شده دارای پنج مرحله است.
ابتدا سناریو های مختلف زلزله تعین می گردد. سپس میزان آسیبهای احتمالی شبکه حمل و نقل و وضعیت مراکز امدادی (عرضه) و تعداد مجروحین (تقاضا) شبیه سازی می گردد. برای اینکار از نمونه سازی مونت کارلو و LHS و توابع خرابی اجزاء آسیب دیده شبکه بدست می آید در مرحله بعدی توزیع و تخصیص سفرها انجام میشود و سرانجام معیارهای ارزیابی شبکه، مانند زمان سفر برای هر سناریو برآورد می گردد. در این سمینار شبکه های مختلفی مورد تحلیل قرار گرفته است. به کمک این روش می توان ضمن ارزیابی شبکه حمل و نقل بعد از زلزله، به برآوردی از وضعیت بحران بعد از زلزله دست یافت. همچنین مسیرها را اولیت بندی نموده و برای توسعه یا ایجاد دست یافت. همچنین مسیرها را اولیت بندی نوده و برای توسعه یا ایجاد راههای جدید تصمیم گیری کرد. مراکز امدادی موجود را از نظر انجام تقویت اولیت بندی کرده و یا مراکز امدادی جدید را امکان یابی کرد، برای اولیت بندی کرده و یا مراکز امدادی جدید را مکان یابی کرد. برای مدیریت بحران و کنترل ترافیک پیشبینیها لازم انجام داده و تاثیر آنها را در عملکرد اجزاء شبکه حمل و نقل محاسبه کرد. این روش جدای از زلزله می تواند در مورد دیگری که شبکه حمل و نقل اعم ا شهری یا منطقه ای در معرض آسیب و کاهش ظرفیتهای احتمالی قرای می گیرد. مانند بارش باران یا برف سنگین و بروز تصادفات یا بمبارانهای هوائی مورد استفاده قرار گیرد.
بخشی از فهرست مطالب پروژه روش های موجود برای بررسی شبکه حمل و نقل بعد از بروز زلزله با word
1- حمدی ، طه ، آشنایی با تحقیق در عملیات، مرکز نشر دانشگاهی، ترجمه بازرگان
2- برجیان ، «آسیب پذیری شریانهای ترابری ایران» اولین همایش ملی مهندسی زلزله شریانهای حیاتی، مؤسسه بین المللی زلزله شناسی و مهدیس زلزله، تهران
3- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بررسی خسارات وارده به بخش صنعتی – خدماتی وشبکه ها وامکانات زیربنایی در زلزلهمنجیل ، تهران
4- ارزیابی میزان آسیب پذیری شبکه های حیاتی در اثر وقوع زمین لرزه واثر گذاری جانبی و ثانویه اولین هماش ملی مهندسی زلزله شریانهای حیاتی، تهران
5- حسابی. علی میرزا، حسینی، محمود، مطالعه مشکلات ترافیکی در واکنش اضطراری آتش نشانی تهران پس از وقوع زلزله شریانهای حیاتی، موسسه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله تهران،
6- برجیان حبیب آیین نامه های طراحی لرزه ای پلهای بزرگراهی (یک بررسی تاریخی) . اولین همایش ملی مهندسی زلزله شریانهای حیاتی، مؤسسه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله تهران،
7- زند، کارن، آسیب پذیری راهها و عناصر وابسته به آن زلزله، اولین همایش ملی مهندسی زلزله شریانهای حیاتی ، موسسه بین المللی زلزله شناشسی و مهندسی زلزله تهران،
8- وزات مسکن و شهرسازی، آیین نامه راههای شهری ایران ( بخشهای 1 و 7) ،
9- بهبانی. حمید قهرمانی ، امینی ، احمد نژاد، مهندسی ترافیک تئوری و کاربرد. سازمان حمل ونقل و ترافیک. تهران ،
10- بررسی آسیب پذیری تهران در برابر زلزه . ابعاد اجتماعی و اقتصادی ، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی، تهران
11-ناطق الهعی، فریبرز پویان، آسیب پذیری لرزه ای شهرها – مطالعه موردی شهر تهارن مجله بنا، شماره
12-ناطق الهی، فریبرز ایزدخواه، یاسمین آسیب پذیری ابر شهرها در برابر زمین لرزه – مطالعه موردی شهر تهران ، برنامه کاهش اثرات ساختار مدیریت بحران زمین لرزه در مراکز بهداشتی درمانی – مطالعه پایداری شیبها در بزرگراههای تهران، مجله بنا، شماره 12 و
13- حسینی، محمود، مباحث بنیادی پلهای بتنی، دانشگاه فردوسی مشهد
14-مقدم، حسن ، طرح لرزه ای پلها، مرکز تحقیقات و مطالعات راه و ترابری ،
15- مرکز تحقیقات ساختمانی و مسکن ایران، آیین نامه طرح ساختمانها در برابر زلزله ویرایش دوم،
16- عادلی، مهندسی زلزله
17- هائری محسن، گتمیری بهروز، ریزپهنه بندی لرزهای ، مناطق شهری، بنیاد مسکن انقلا ب اسلامی،


مقاله تاریخچه ی سازمان امداد و نجات با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاریخچه ی سازمان امداد و نجات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاریخچه ی سازمان امداد و نجات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاریخچه ی سازمان امداد و نجات با word :
تاریخچه ی سازمان امداد و نجات
در خرداد ماه 1302 با وقوع زلزله ای در شرق خراسان و زلزله ای دیگر به فاصله 3 ماه بعد در سیرجان و کرمان و همچنین جاری شدن سیلاب های گسترده در همان سال در استانهای گیلان , مازندران , آذربایجان شرقی و اصفهان زندگی بسیاری از هموطنان به مخاطره افتاد وباعث تلفات و خسارات بسیاری گردید . در این سوانح برای اولین بار نیروهای ارتش بعنوان عوامل حکومتی و با استفاده از نیرو و امکانات موجود به کمک آسیب دیدگان شتافتند و اولین استمداد ملی برای کمک به آسیب دیدگان در سطح کشور انجام گردید . این استمداد جرقه ای برای سازماندهی تشکیلاتی جمعیت شیر و خورشید سرخ بود. اولین جلسه این جمعیت تحت عنوان جمعیت شیرو خورشید سرخ در ششم مرداد مصادف با عید غدیر سال 1302 در
عمارت گلستان تشکیل شد . در ابتدا فعالیتهای امدادی بعنوان یک فعالیت جنبی و در سایه خدمات درمانی که بیشتر مورد نیاز جامعه بود ، قرار گرفت . در آن هنگام بیشترین عوامل امدادی جمعیت نیروهای داوطلب یا دانش آموزان عضو سازمان جوانان بودند . اولین آئین نامه خدمات امدادی در سال 1347 به تصویب هیئت مرکزی جمعیت رسید . بموجب این آئین نامه مسئولیت ارائه خدمات امدادی درمانی به آسیب دیدگان جنگ و همچنین ارائه خدمات امدادی به آسیب دیدگان سوانح و سوانح طبیعی در زمان صلح بعهده جمعیت محول گردیده بود .
اولین تشکیلات رسمی امداد بصورت منظم با استخدام نیروهای تمام وقت جهت ادارات سازمان مرکزی امداد کل و زیر نظر هیئت کمک به آسیب دیدگان که در واقع نقش سازمان امدادی ملی کشور را ایفا میکرد در سال 1350 آغاز بکار کرد .
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 و استقرار نظام جمهوری اسلامی همراه با دگرگون شدن ساختار کلی جمعیت و جدا شدن بخش درمان از فعالیت های آن ، عمده وظایف جمعیت به خدمات امدادی سوانح ، جوانان و خدمات حمایتی معطوف گردید . در سال 1360 بنا به ضرورت یکبار دیگر ساختار تشکیلاتی امداد بر حسب وضعیت جدید و شرایط جنگ تحمیلی مورد تجدید نظر قرار گرفت . تربیت و تامین نیروهای انسانی در زمینه های درمان , فنی و خدماتی ، پشتیبانی و حمایت و ارائه خدمات امدادی به آوارگان مناطق جنگی و مناطق بمباران شده نیز جزء خدمات جمعیت قرار گرفت . خدمات ارزنده جمعیت در عملیاتهای گسترده ملی و بین المللی ، زلزله سال 69 گیلان و زنجان و بحران آوارگان عراقی در سال 1370 موجب گردید جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه ای را در بین جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر کسب نماید و بعنوان یکی از 10 جمعیت قدرتمند جهان در پاسخگوئی به سوانح مطرح گردد .
ب- تشکیلات و نقش سازمان امداد ونجات :
در سال 1379، با اضافه شدن واژه نجات به سازمان امداد ، وظائف این سازمان وارد مرحله نوینی شد و مسئولان سازمان برای اجرای نفشی فراتر و پر اثرتر در جامعه ، تغییراتی را در نمودار تشکیلاتی (چارت سازمانی ) و نیروی انسانی اعمال کردند .هم اینک این سازمان از بخشهای زیر تشکیل یافته است:
معاونت آموزش و برنامه ریزی : که دارای دوبخش مدیریت آموزش و مدیریت آمار و برنامه ریزی می باشد .
معاونت عملیات : که در بردارنده چهار بخش مدیریت عملیات ، مدیریت پشتیبانی عملیات ، مدیریت امداد هوائی – دریایی و مدیریت ارتباطات و مخابرات رادیویی است .
معاونت خدمات و پشتیبانی : نیز بخشهای مدیریت ترابری ، مدیریت امور اداری و مدیریت تدارکات را داراست.
ترابری – امکانات موجود ترابری و حمل و نقل سازمان از نظر تعداد و نوع وسائط نقلیه یکی از ناوگان بزرگ حمل و نقل کشور در زمینه های امدادی محسوب میشود و با خریدهای مستمر وسائط نقلیه کاربردی نظیر وانت آمبولانس و کامیون از نظر حمل و نقل و جابجائی محموله های امدادی برای عملیات درون مرزی و برون مرزی در حال حاضر بیش از 3000 دستگاه وسائط نقلیه امدادی در اختیار می باشد .
انبارها – بمنظور بهینه سازی کیفیت ارائه خدمات امدادی ، پایگاههای امداد و نجات با وسعت 200000 متر مربع زیر بنا جهت پایگاه امدادی و انبار احداث شده است .
اطلاعات انبارهای مراکز استانها بر اساس یک برنامه رایانه ای به پایگاه مرکزی وصل میباشند و اطلاعات موجودی و تغییرات موجودی انبارها بصورت روز در اختیار حوزه سازمان امداد و نجات (پایگاه مرکزی ) قرار میگیرد .
سیستم ارتباطات رادیویی : این سیستم که به عنوان سلسله اعصاب مرکزی سازمان در سوانح مطرح است، در سال 1336 برای اولین بار به خدمت گرفته شد . در حال حاضر شبکه ارتباطی جمعیت هلال احمر ایران یکی از قوی ترین مراکز امدادی در بین جمعیت های ملی منطقه محسوب میشود .
هم اینک سیستم ارتباطی VHF با 276 دستگاه ثابت و 268 دستگاه سیار و 480 دستگاه دستی و 30 تکرار کننده و 150 دکل مخابراتی و سیستم ارتباطی HF با 118 دستگاه ثابت و 60 دستگاه سیار کلیه مراکز استانها و نقاط دور افتاده و حادثه خیز با ایستگاه مرکزی در ارتباط هستند .
امداد هوائی : در حال حاصر سازمان امداد و نجات از پنج فروند هلیکوپتر ( از نوع 205 )و تعداد 14نفر نیروی متخصص در بخش مدیریت امداد هوائی – دریایی استفاده می نماید . در 20 سال گذشته ، این واحد در عملیاتهای مختلف بیش از 6000 ساعت پرواز داشته است .
امداد دریایی : سازمان امداد و نجات با عنایت به ضرورت احساس شده در امر جستجو و نجات در دریا و سیلاب به تازگی اقدام به راه اندازی و تکمیل دو پایگاه امداد و نجات دریا و سیلاب در استانهای جنوبی (بوشهر و بندرعباس) نموده و همچنین تمهید مقدمات جهت استانهای شمالی کشور در حال انجام میباشد.
امداد خواهران : این واحد از جمله فعالیتهای دارای پیشینه طولانی در سازمان امداد و نجات بوده و به عنوان مثال تنها در چهار سال اول دفاع مقدس (1358 لغایت 1361 ) اقدام به برگزاری 310 دوره آموزشی و تربیت 9500 امدادگر خواهر نموده و در سوانح بزرگی چون زلزله گیلان و زنجان در سال 1369 ، 435 نفر از بانوان امدادگر در امر ارائه خدمات رفاهی –
امدادی به آسیب دیدگان پرداخته اند . در طول ده سال اخیر تعداد 24350 دوره آموزشی جهت 708722 نفر از بانوان در زمینه امداد و کمکهای اولیه برگزار شده و در بخش عملیات امدادی نیز بجز اشغال در امور امداد پزشکی ، انتقال مصدومین ، بهداشت ، پشتیبانی و تدارکات ، جدیداً این واحد وارد مقوله حمایتهای روانی از مصدومین و امدادگران شده و با انجام دوره ها و برنامه های مختلف توان خود را افزوده است .
امداد کوهستان : واحد عملیاتی امداد کوهستان از سال 1376 برای ارائه خدمات امدادی و جستجو و نجات در مناطق مختلف کوهستانهای تهران استقرار یافت و با بهره گیری از نیروهای داوطلب مجرب در قالب نیروهای کوهنوردی و درمانی فعالیتهای خود را گسترش دادند . در طول مدت استقرار درمانگاه امدادی و بکارگیری نیروهای امدادی متخصص در منطقه توچال از سال 1378 تا کنون به بیش از 6000 نفر خدمات مختلف امدادی ارائه شده و با تلاش مجدانه نیروها ، آمار فوت شدگان کاهش محسوسی داشته است.
امداد و نجات جاده ای : این سازمان در راستای اهداف بشر دوستانه جمعیت از سالها قبل اقدام به ارائه خدمات در زمینه تصادفات جاده ای خصوصاً در محورهای پر تردد و پر حادثه کشور می نمود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز تعداد پایگاههای امداد جاده ای ثابت جمعیت از 3 مورد به 89 مورد رسیده است و هر ساله در ایام زمستان و نوروز و سایر مواقع پرتردد ، اقدام به فعال سازی اکیپهای سیار و ثابت غیر پایگاهی مینماید .
ب-1 :فعالیتهای آموزشی سازمان امداد و نجات :
آموزش امداد و نجات یکی از محوری ترین فعالیتهای این سازمان بویژه در زمانهای غیر بحرانی محسوب می شود و هدف از آن ارتقاء سطح آمادگی ملی ، افزایش آگاهی عمومی از سوانح و همچنین توان افزائی نیروهای همکار با جمعیت هلال احمر در امر پاسخگوئی به سوانح می باشد .به همین دلیل آموزشهای مختلفی در سطوح مختلف پیش بینی شده تا با نیاز سنجی واحدهای آموزشی زیر نظر معاونت آموزشی و برنامه ریزی سازمان در سراسر کشور به مرحله اجراء در آیند .
دوره های آموزشی استاندارد معاونت آموزش و برنامه ریزی سازمان امداد و نجات :
1 دوره آموزشی کمکهای اولیه و خود امدادی : به منظور ترویج فرهنگ ایمنی و خود امدادی کلیه افراد قادرند بدون هیچ محدودیتی در این دوره 8 و 32 ساعته رایگان شرکت نمایند.
2 دوره آموزشی تکمیلی امداد و کمکهای اولیه : کلیه افرادی که گواهینامه دوره های عمومی را دارند، قادرند در این دوره 160 ساعته شرکت کنند .
3 دوره های امداد – نجات تخصصی : این دوره های در رشته های مختلف امداد کوهستان ، امداد جاده ای ، امداد دریایی ، اردوگاه ، بهداشت و تغذیه ، مدیریت سوانح ، نجات و غیره برگزار می شود.
4 دوره های مربیگری : در سطوح مختلف و حسب نیاز کشور با مجوز سازمان برگزار می گردد .
5 دوره های باز آموزی و تمرینهای آمادگی و مانورها : هر سال حداقل دو بار باز آموزی مطالب مورد نیاز امدادگران به صورت کاربردی به اجرا در می آید . یکی از این دوره ها همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی – مهر ماه هر سال – در سراسر کشور انجام می پذیرد و در نهایت با انجام یک مانور سراسری پایان می یابد. همچنین مانورهای امداد و نجات در دو بخش برون سازمانی –جهت ایجاد هماهنگی در مدیریت سوانح – و داخل سازمانی – جهت ایجاد هماهنگی با دستگاههای مربوطه- به اجرا در می آید.
این سازمان همچنین از توانمندی بالایی برای برگزاری دوره های آموزشی بین المللی را داراست ، به طوری که تاکنون چندین دوره عالی بین المللی را در زمینه های جستجوی با سگهای تجسس ، پشتیبانی ( لجستیک ) ، برنامه ریزی راهبردی امداد سوانح و مربیگری جستجو و نجات ،امداد و نجات و غیره را در سالن مجهز سازمان برگزار کرد .
یکی دیگر از فعالیتهای آموزشی این سازمان برگزاری مسابقات امداد و نجات می باشد که سومین دوره این مسابقات جامع در شهریور ماه سالجاری در مرکز آموزشهای تخصصی نجات چاف از توابع شهرستان لنگرود و با شرکت حدود 750 نفر امدادگر و کادر و در پنج رشته تخصصی به احرا در آمد و مورد استقبال امدادگران سراسر کشور قرار گرفت.
ب-2 : فعالیتهای امدادی سازمان امداد و نجات در زمان سوانح غیر طبیعی :
1 برقراری پستهای امدادی بمنظور انجام کمکهای اولیه نجات و تخلیه مجروحین و انتقال آنان به مراکز درمانی در حوادث و سوانح
2 اعزام آمبولانس و ارسال دارو و لوازم اولیه مورد نیاز پست های امدادی ثابت و سیار
3 تاسیس و راه اندازی نقاهتگاههای مجروحین در مناطق تعیین شده با هماهنگی ارگانهای مربوطه
4 تشکیل پست های امدادی ضربت جهت نجات و تخلیه آسیب دیدگان
5 اسکان و تامین مایحتاج اولیه افراد برای مدت یک الی 6 ماه در اردوگاههای موقت جادری و یا اماکنی که دولت برای این منظور در اختیار جمعیت خواهد گذاشت .
6 ارائه خدمات امدادی به آوارگان و پناهندگان بر اساس وظایف تعیین شده و دستور العملهای هیئت اجرائی جمعیت
7 انجام سایر امور امدادی که دولت در زمان سوانح غیر طبیعی بعهده جمعیت محول خواهد کرد .
ب-3 : کمیته فرعی – تخصصی امداد و نجات : این کمیته به عنوان یکی از کمیته های نه گانه تخصصی کمیته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی و براساس قانون تشکیل کمیته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی ، مسئولیت سازمان امداد و نجات در قالبی فراسازمانی و با شرکت 17 وزارتخانه و سازمان در گیر در امر امداد و نجات از سال 1373 و با استناد به قوانین و مصوبات مربوطه هر ماه اقدام به تشکیل جلسه می دهد . یکی از عمده ترین طرحهای در حال انجام این کمیته ، طرح سیستم مدیریت بلایاDIS می باشد که پس از تکمیل توسط موسسه عالی علمی – کاربردی هلال ایران قادر خواهد بود اطلاعات مورد نیاز مدیران ستادی و عملیاتی امدادی کشور ، امکانات موجود و نیازهای منطقه آسیب را در اسرع وقت را در بستر GIS در اختیار قرار دهد .
<< آشنایی با سوابق و فعالیتهای سازمان امداد و نجات >>
مقدمه : ماده 3 اساسنامه ی جمعیت هلال احمر به صراحت اعلام می دارد که اولین وظیفه ی جمعیت، ارائه ی خدمات امدادی در هنگام بر
وز حوادث و سوانح طبیعی مثل زلزله ، سیل و غیره در داخل و خارج از کشور است.این ماده همچنین ارائه ی کمک های اولیه در حوادث غیر مترقبه بوسیله امدادگران ، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح و آموزش عمومی به منظور ترویج فرهنگ خود امدادی و ایمنی و ارسال کمک ها و اعزام عوامل امدادی و درمانی به سایر کشورها را از جمله وظایف اصلی این جمعیت بر می شمارد . از این قرار سازمان امداد و نجات به عنوان یکی از اصلی ترین و محوری ترین سازمانهای جمعیت هلال احمر با امکانات گسترده آموزشی ، عملیاتی ، مخابراتی ، هوایی – دریایی و نیروی انسانی با همکاری سازمان جوانان و داوطلبان و سایر واحدهای جمعیت، به تلاش در جهت نیل به اهداف فوق الذکر می پردازد .
حادثه خیزی کشور ایران
سرزمین جمهوری اسلامی ایران یکی از ده کانون حادثه خیز در جهان محسوب می شود . سوانحی چون زلزله ، سیل ، تغییرات اقلیمی و ناپایداریهای جوی و همچنین سوانح انسان ساخت نظیر هجوم آوارگان و پناهندگان ، تصادفات جاده ای و حوادث شیمیایی و صنعتی و غیره با فراوانی بسیاری در کشور وجود دارند ، بطوریکه از 43 نوع سانحه شناخته شده در جهان ، 32 نوع آن را می توان در ایران سراغ گرفت . وضعیت جغرافیایی ، شرایط زیست محیطی و پراکندگی جمعیتی ، تنوع و فراوانی بلایای طبیعی را افزایش داده است .


مقاله پوستی سالم برای همه با word دارای 412 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پوستی سالم برای همه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوستی سالم برای همه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پوستی سالم برای همه با word :
ضخامت پوست در نواحی مختلف بدن از 5/1 تا 4 میلیمتر متغیر است. پوست بزرگترین اندام است؛ قادر به ترمیم خودش می باشد، و به گرما، نور و لامسه از طریق پایانههای اعصاب و عروق خونیای که در لایه داخلیاش قرار دارد، حساسیت نشان میدهد. ظاهر پوست بر اساس سلامت جسم و روح فرد متغیر است و میتواند بیانگر علایم بسیاری از بیماریها باشد.
رژیم غذایی و پوست
پژوهشها در مورد پوست نشان داده است که رژیم غذایی میتواند نقش عمدهای در حفظ سلامت پوست بازی کند. مواد خاصی در غذا وجود دارد که پوست را از تخریب اشعه خورشید محافظت میکند. تا جایی که حتی بیماری پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی) با افزایش دریافت اسیدهای چرب ضروری بهتر میشود. کمبود بعضی از مواد مغذی میتواند باعث خشکی پوست و اختلال در بهبود زخمها شود. همچنین عدم تحمل غذایی ممکن است منجر به اگزما شود که در این حالت، غذایی که تحمل نمیشود باید از رژیم غذایی حذف شود.
روشهای مراقبت از پوست
پوست باید تمیز نگه داشته شود. پاک کردن منظم پوست باعث بهبود جریان خون میشود و مرطوب کردن آن به حفظ پوست در برابر آلودگی و دهیدراتاسیون (کم آبی) کمک میکند. مصرف کرمهای ضد آفتاب و پوشاندن پوست در برابر نور آفتاب خطر پیشرفت سرطان پوست را به ویژه در افرادی که پوست روشن دارند، کاهش میدهد.
