
مقاله مشکل جهانی روابط خانوادگی با word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مشکل جهانی روابط خانوادگی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشکل جهانی روابط خانوادگی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مشکل جهانی روابط خانوادگی با word :
مشکل روابط خانوادگی در عصر ما نه آنچنان سهل و ساده است که بتوان با پر کردن کوپن از طرف پسران و دختران یا تشکیل سمینارهائی از نوع سمینارئی که دیدیم و. شنیدیم که در چه سطح فکری است آنرا حل کرد و نه مخصوص کشور و مملکت ماست و نه دیگران آنرا حل کرده اند و یا مدعی حل واقعی آن هستند.
«ویل دورانت» فیلسوف و نویسنده معروف تاریخ تمدن میگوید:
«اگر فرض کنیم در سال 2000 مسیحی هستیم و بخواهیم بدانیم که بزرگترین حادثه ربع اول قرن بیستم چه بوده است، متوجه خواهیم شد، که این حادثه، جنگ و یا انقلاب روسیه نبوده است، بلکه همانا دگرگونی وضع زنان بوده است، تاریخ چنین تغییر تکانه دهنده ای در مدتی به این کوتاهی کمتر دیده است و خانه مقدس که پایه نظم اجتماعی ما بود، شیوه زناشوئی که مانع شهوترانی و ناپایداری وضع انسان بود، قانون اخلاقی پیچیده ای که ما را از توحش به تمدن و آداب معاشرت رسانده بود همه آشکارا در این انتقال پر آشوبی که همه رسوم و اشکال زندگی و تفکر ما را فرا گرفته است گرفتار گشته اند.»
اکنون نیز که ما در ربع قرن بیستم بسر میبریم ناله متفکران غربی از بهم خوردن نظم خانوادگی و سست شدن پایه ازدواج، از شانه خالی کردن جوانان از قبول مسئولیت ازدواج، از منفور شدن مادری، از کاهش علاقه پدر و مادر و بالاخص علاقه مادر نسبت به فرزندان، از ابتذال زن دنیای امروز و جانشین شدن هوسهای سطحی بجای عشق، از افزایش دائم التزاید طلاق، از زیادی سرسام آور فرزندان نامشروع، از نادرالوجود شدن وحدت و صمیمیت میان زوجین، بیش از پیش بگوش میرسد.
معاوضه دختران
نکاح «شفار» یکی دیگر از مظاهر اختیار داری مطلق پدران نسبت به دختران بود.
نکاح شفار یعنی معاوضه کردن دختران. دو نفر که دو دختر رسیده در خانه داشتند با یکدیگر معاوضه می کردند به این ترتیب که هر یک از دو دختر مهر آن دیگر به شمار می رفت و به پدر او تعلق می گرفت. اسلام این رسم را نیز منسوخ کرد.


تحقیق روغنهای مصرفی با word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق روغنهای مصرفی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روغنهای مصرفی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق روغنهای مصرفی با word :
1- دلایل حیاتی برای آنالیز روغن
1-1- کنترل مطمئن فرآیند پیش اقدام
الف – سلامتی و تمیزی روانکار را قبل از انبار نمودن کنترل نمائید .
این یک پیش فرض متداول و در عین حال خطرناک است که روغن نو تمیز می باشد . آزمایشهای آنالیز روغن و ذرات .مراقبت رطوبت و اندازه گیری گرانروی (ویسکوزیته) شما را قادر می سازد تا شرایط مناسب سیال خود را به هنگام دریافت کنترل نمائید.
ب – سلامتی و تمیزی روانکار را در انبار کنترل نمائید .
روانکار برای جذب آلودگی بسیار مستعد هستند . آزمایشهای شمارنده ذرات . رطوبت و ویسکوزیته می تواند شما را از شرایط مناسب نگهداری روانکار در انبار مطمئن سازد .هم چنین شرایط روانکار هنگامی که در آستانه ریختن به داخل سیستم است بسیارحیاتی می باشد . آنالیز روانکار این اطمینان را در شما بوجود می آورد که روغن ریخته شده داخل سیستم در شرایط مناسب است .
ج - تشخیص سریع فیلترهای معیوب
هیچ ابزاری جهت تشخیص فیلترهای معیوب با آنالیز روغن قابل مقایسه نمی باشد . نشان دهنده اختلاف فشار (Pressure Differential Guage) شاخص کندی برای تشخیص زمان انقضاء مصرف فیلتر می باشد و نیز هنگامی که فیلتر آسیب می بیند اطلاعاتی را ارائه نمی دهد .
د – تأئید محفوظ بودن آببندی ها (Seals) و هواکش ها از آلودگی ها
هزینه رفع آلودگی از روغن 10 برابر هزینه جلوگیری و پیشگیری از آلوده شدن روغن به آلاینده ها می باشد . مراقبت رطوبت و ذرات ، هنگامی که آببندی ها و هواکش ها وظیفه خود را انجام نمی دهند . به عنوان عامل هشدار دهنده به شمار می رود و شما می توانید برای اصلاح و رفع عیوب آنها برنامه ریزی نمائید.
ه – تأیید سالم بودن روغنها
هرگونه تنزل خواص یک روانکار صنعتی با تغییر در ویسکوزیته همراه خواهد بود و قابل تشخیص می باشد . مراقبت روند تغییرات گرانروی شما را از هر گونه تغییرات مطلع ساخته و شما می توانید جهت تشخیص ریشه های این تغییرات و اصلاح آنها اقدام نمائید .
و – اطمینان از اینکه روغن صحیح در سیستم مورد استفاده قرار گرفته است .
در یک برنامه روتین با اندازه گیری گرانروی .مواقعی را که روغن نا مناسب درون سیستم ریخته شده است به سرعت و به راحتی آشکار می سازد.
ز – تأئید اینکه سیستم ها پس از تعمیرات و قبل از بازگشت به سرویس کاری به طور مناسب تمیز شده اند
تأئید تمیزی (Roll-off Cleanliness) سیستم های جدید و تازه تعمیر از طریق آزمایش آنالیز روغن تأئید می نماید که سیستم ها آماده برای استفاده می باشند و احتمال فرسایش زود هنگام و با خرابی پیش بینی نشده حداقل می باشد . هم چنین هر گونه فرسایش که بواسطه بارگذاری غیر عادی و شرایط کارکرد غیر عادی باشد از این طریق آشکار می شود.
2-1 – روشهای نگهداری و تعمیرات پیشگویانه تکنیک های عیب یابی را توسعه می دهد .
الف – تشخیص فرسایش های احتمالی در آینده بسیار نزدیک
هر مکانیسم فرسایش با افزایش تعداد ذرات همراه می باشد .انجام آزمایشات روتین آنالیز روغن .بطور مطمئن شما را از مشکلات احتمالی دستگاه آگاه می سازد و در زمان اختیار بودن دستگاه را به حداکثر می رساند . از این طریق شما می توانید جهت فعالیت های تعمیراتی برنامه ریزی نموده و خرابی های زنجیره ای را به حداقل برسانید .
ب – تشخیص سریع اینکه ذرات مشاهده شده ، ناشی از فرسایش و یا مربوط به آلودگی های روغن می باشد .
بوسیله یک آزمایش ذرات فرسایشی آهنی ،قادر به تشخیص ذرات ناشی از فرسایش و یا ذرات غیر فرسایشی خواهیم بود . عکس العملی که در قبال فرسایش انجام می دهیم به طور کامل با رفتار در قبال آلودگی هایی که بواسطه خرابی آب بندی ها . هواکش و غیره بوجود آمده متفاوت می باشد تشخیص سریع علت مشکل ایجاد شده ،کمک بزرگی در تصمیم گیری صحیح خواهد بود .
ج – در سیستم های روانکاری و هیدرولیک پیشرفته ، منابع احتمالی ذرات را به سرعت می توان با انتخاب یک محل نمونه گیری ثانویه محدود تر نمود .
آلودگی می تواند از نواحی مختلفی در سیستم ایجاد شده باشد .با نمونه گیری قبل و بعد از اجزاء سیستم (فیلترها و غیره) به سرعت می توان عملکرد نادرست یک ناحیه را تشخیص داده و عیب یابی را به ناحیه مربوطه محدود می نمائید.
د- تشخیص شدت مشکل ایجاد شده بوسیله نرخ تغییرات جواب آزمایشات
هنگامی که مراقبت وضعیت یک مشکل را تشخیص می دهد این سؤال همواره در ذهن مشتری خواهد بود : آیا بایستی سریعاً اقدام نمود و یا می توان تا توقف بعدی زمان بندی شده منتظر ماند ؟ ارزیابی نرخ تغییرات آزمایش های آنالیز روغن ،گرانروی و رطوبت به وضوح مشکل دستگاه را آشکار می سازد .


مقاله مقایسه تطبیقی درک انسان از طبیعت در مسکن تاریخی و آپارتمان در ایران با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تطبیقی درک انسان از طبیعت در مسکن تاریخی و آپارتمان در ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تطبیقی درک انسان از طبیعت در مسکن تاریخی و آپارتمان در ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تطبیقی درک انسان از طبیعت در مسکن تاریخی و آپارتمان در ایران با word :
چکیده
افزایش روز افزون ساخت آپارتمان ها در ایران باعث شده تا حضور این گونه ساختمان در بین ساختمان های آینده، انکار ناپذیر به نظر برسد.از سوی دیگر این گونه ساختمان، باعث به وجود آمدن فرهنگ جدیدی شده است که با عنوان»فرهنگ آپارتمان نشینی«از آن یاد می شود.قسمتی از این تغییر فرهنگ،به دلیل تغییر نگرش و ارتباط ساکنین آپارتمان ها با عناصر طبیعی موجود در محیط می باشد.
این مقاله در راستای بازشناسی گوشه ای از این تغییرات، با رویکرد پدیدار شناسی محیطی، به بازشناسی عناصر طبیعی موجود در محیط زندگی انسان پرداخته است و سپس با توصیف تعامل انسان با عناصر طبیعی در مسکن تاریخی و آپارتمان های امروزی ایران، به تجزیه و تحلیل این توصیفات و چگونگی ادارک مردم از عناصر طبیعی اطرافشان می پردازد.
در این راستا،پس از بازشناسی و مقایسه اطوار حضور عناصر طبیعی(باد،آب،خورشید،حیوانات،خاک،آسمان و گیاهان و درختان )در خانه های تاریخی و آپارتمان ها، به مقایسه تفاوت ها و شباهت های اطوار حضور و درک این عناصر در مسکن گذشته و امروز توجه نموده است.
این مقایسه نشان می دهد که انسان گذشته برای استفاده از عناصر طبیعی در محیط زندگی خود،همزمان به بعد مادی و معنایی آنها توجه داشته است ولی در آپارتمان ها بیشتر به حضور فیزیکی(جسمانی) این عناصر توجه می شود و این عناصر نمی توانند مانند سابق بر روح و روان مخاطبین آپارتمان نشین خود تاثیر گذار باشند.
کلمات کلیدی:خانه تاریخی،آپارتمان،عناصر طبیعی،درک انسان.
مقدمه
هر آینه ساخت گسترده آپارتمان ها توسط مهندسین و همچنین استقبال وسیع ایرانیان از این گونه مسکن را مورد بازشناسی قرار دهیم،این سوال جدی در ذهن ایجاد می شود که چه عاملی باعث چنین اقبالی شده است؟آیا کیفیت زندگی در آپارتمان نسبت به مسکن تاریخی متعالی تر است ؟یا عامل دیگری باعث رشد روز افزون آپارتمان ها شده است؟
جهت پاسخ گویی به سوالات فوق لازم است تا کیفیت زندگی در مسکن تاریخی و آپارتمانی را مورد بازشناسی و مقایسه قرار دهیم.در این راستا استفاده از پدیدار شناسی می تواند راهگشا باشد. “هدف اصلی پدیدار شناسی ،بررسی،تحقیق و شناخت بی واسطه پدیده هاست.در این شیوه شناخت هر پدیده بدون اتکا به فرضیات قبلی و ادراکات ناآزموده به طور آگاهانه و صریح بررسی و درک می شود;باید در این روش تلاش نمود که با پدیده ها برخوردی خالص و دست اول و رها از نظرات و شائبه های قبلی صورت پذیرد و پدیده ها آنچنان که هستند ،شناخته و بیان شوند.”[1 ] این مقاله با رویکرد پدیدار شناسی به عناصر طبیعی محیط در مسکن تاریخی و آپارتمان های ایران می پردازد.”در پدیده شناسی محیطی،
هدف درک اساس مضمون محیط است.اینکه محیط چه معنایی برای مردم دارد؟پدیده شناس با درگیری عاطفی با محیط به دنبال ارتباط (انسان)اصیل با محیط است و بدین ترتیب به توصیفات کیفی می رسد.به عبارتی آنچه در پدیده شناسی محیطی جستجو می شود این است که فضا چگونه به مکان تبدیل می شود.”[2 ]
تعریف طبیعت
در فرهنگ دهخدا طبیعت به معنی”سرشت که مردم بر آن آفریده شده اند، نهاد، آب و گل، خوی گوهر، فطرت، ذات، غریزه، عناصر تبایع اربعه: چهار عنصر خاک، آب، باد، آتش، یکی از قوای نفس کل، قوه ساریه در اجسام، قوه مدبره همه چیزها( عقل کل)، مبدا حرکت قوا که در او شعور باشد، مبداء اول حرکت، چیزی که از آن حرکت و سکون پدید می آید و در اصطلاح تصوف حقیقت الهی”[3 ] تعریف شده است.”ابن سینا نیز کلمه طبیعت را به چند معنی به کار برده است که اساسی ترین آن نیرویی است که موجب حرکت عناصر است.”[4 ] در فرهنگ لاتین نیز معنی طبیعت اینگونه بیان شده است:” لغت طبیعت((nature از لغت ناتورا (natura) به معنای تولد که از آن لغت
های ملت (nation) هموطن (native) و مادرزادی (innate) نیز گرفته شده اند . طبیعت و ملت نه تنها دارای ریشه لاتین یکسانی هستند بلکه تاریخچه مشترکی هم دارند و همواره یکی از آنها در حال توضیح دیگری بوده است.” [5] دکتر نقی زاده نیز تعریف طبیعیت را چنین بیان می کنند: “چیزی است که انسان در پدید آوردن آن دخالت نداشته باشد و طبیعت
محصول دیالکتیک ذهنی انسان و جهان عینیات است.طبیعت در دیدگاه معاصر کل کره زمین و حتی عالم وجود مشتمل به همه موجودات و از جمله انسان، کره زمین منهای ساخته هایش، عناصر طبیعی اعم از داخل یا خارج محیط های زیستی را در بر می گیرد.”[6] این مقاله با توجه به تعاریف یاد شده،عناصر طبیعی را به صورت: باد،آب،خورشید،حیوانات،خاک،آسمان و گیاهان و درختان،دسته بندی
نموده و اطوار حضور این عناصر در خانه های تاریخی و آپارتمان های امروزی ایران را مورد بازشناسی قرار می دهد.
بازشناسی سیر تحول نگرش انسان به طبیعت از گذشته تا امروز
طبیعت همواره به عنوان بستری برای فعالیتهای انسانی وجود داشته است که انسان در تعامل با آن نیازهای خود را برآورده می نموده و این موضوع در دوره های مختلف تاریخی متفاوت بوده است که دسته بندی هایی نیز برای تبیین انواع این تعامل ارائه شده است. راپاپورت به عنوان یکی از برجسته ترین صاحب نظران معماری، این دسته بندی را اینگونه بیان می نماید: “رابطه انسان با طبیعت در حالت نخست ، مذهبی و کیهان شناسی است به گونه ای که محیط حاکم بر انسان است و انسان کمتر از طبیعت اهمیت دارد. در حالت دوم، رابطه همزیستی وجود دارد، انسان و طبیعت در وضعیت متعادل قرار دارند و انسان خود را نسبت به خداوند مسئول طبیعت و زمین می شمارد و در حالت سوم، ابتدا انسان کامل کننده و تعریف کننده طبیعت است، سپس خلق کننده و سرانجام تخریب کننده طبیعت است. در دو وضعیت نخست رابطه انسان و طبیعت، فردی است و انسان همراه با طبیعت تعامل می کند، در حالی که در مورد سوم، طبیعت به آن چیزی اطلاق می شود که بر روی آن کار می شود و مورد بهره برداری قرار می گیرد.” [7] در حالت اول از دسته بندی فوق انسان مقهور طبیعت است و در برخی موارد در مسیر شناخت و درک نیروهای طبیعی آنچنان عاجز می
شود که طبیعت را در مقام خدایی مورد پرستش قرار می دهد .” آدمیان در این حالت در طبیعت و با طبیعت زندگانی می کنند و جنبه های درونی و ذاتی این رابطه به حدی قوی است که کلیه جنبه های دیگر را تحت الشعاع قرار می دهد; رابطه ذاتی میان انسان و طبیعت آنچنان برقرار و مستحکم است که عدم طبیعت قابل تصور نیست و در صورت تصور محال همانا عدم بشریت را در نظر مجسم می کند. در این حالت خاص بشر هرگز در مقابل طبیعت قرار نمی گیرد و جدا از طبیعت ستون های استقلال وجودی او سخت متزلزل است.” [ 8] “آگوست کنت این دوره زندگی انسان را دوره ربانی معرفی می کند که انسان تحت حاکمیت عالم فراطبیعی است و همه امور مستند به اراده خدایان می باشد.”[9 ] در حالت دوم از دسته بندی راپاپورت، انسان ها موفق به درک و شناخت برخی از نیروها و عناصر طبیعی شده اند و توانسته اند از این
نیروها در راستای تامین آسایش و آرامش استفاده می کنند و همزیستی بین انسان و طبیعت باعث می شود که هر کدام بتوانند با بهره مندی از دیگری زندگی بهتری داشته باشند.” باید توجه نمود که حتی در عالم شهرنشینی نیمه صنعتی کشورهای در حال توسعه یعنی در عالیترین درجه کمال این گروه نیز فرد عادی در حالی که در مقابل طبیعت خشن و سرسخت به جنگ و ستیز بر می خیزد، سعی می کند تا طبیعت را تسخیر کند به دو علت: یکی توجه به اهمیت طبیعت در اقتصاد کشاورزی و دیگری نداشتن وسایل جدید در امر کنترل و تسخیر طبیعت.”[10 ] که این موضوع باعث می شود تا انسان در برخورد با طبیعت اعتدال را رعایت نماید.
در حالت سوم انسان با اتکا بر شناختی که از بسیاری از عناصر طبیعی به دست آورده است اقدام به مداخله در طبیعت نموده و بعضا به خود اجازه می دهد که به منظور برآورده نمودن نیازهای خود دست به تخریب طبیعت بزند. این حالت بیشتر در جوامع صنعتی کاملا توسعه یافته اتفاق می افتد که “در این حالت مردم کشورهای کاملا توسعه یافته صنعتی به خاطر رفاه انسانی در محیط صنعتی و تولیدات اقتصادی آنچنان به ناموس طبیعت چنگ می زنند که دیگر اصالتی برای طبیعت باقی نمی ماند.” [11] با توجه به مطالب فوق، آنچه تعیین کننده نگرش انسان به طبیعت در دوره های مختلف تاریخ بوده است، توانمند شدن وی در کنترل و پیش بینی نیروها و عناصر طبیعی بوده است.
پدیدار شناسی عناصر طبیعی محیط
در این بخش با اتکا به آنچه که در مقدمه توضیح داده شد ،به بازشناسی و مقایسه تاثیر عناصر طبیعی محیط، بر ادراک انسان در مسکن تاریخی و آپارتمان می پردازیم.
اطوار حضور آب
در برخی مناطق ایران خانه ها برای آنکه بتوانند به آب قنات دسترسی داشته باشند و اصطلاحا آب بر خانه سوار شود ،اقدام به خاک برداری از زمین می نمودند که باعث می شد حیاط این خانه ها در ارتفاع پایین تری نسبت به معبر خارج ساختمان قرار داشته باشد.[12]این موضوع باعث می شود تا انسان در حین ورود به خانه به تدریج با چند پله به ارتفاع پایین تری برود و در پناه زمین قرار بگیرد،که باعث ایجاد حس آرامش و اطمینان می شود و این موضوع تفاوتی ظریف با نحوه سکونت در آپارتمان دارد،زیرا در آپارتمان ها
معمولا برای رسیدن به واحد مسکونی باید به سمت آسمان حرکت کنیم و زندگی در ارتفاع باعث ایجاد حس معلق بودن و عدم اطمینان در ناخودآگاه ذهن انسان می شود. به عبارت دیگر می توانیم بگوییم که”آپارتمان ها سر در آسمان و نگاه به خاک دارند ولی مسکن تاریخی ریشه در خاک دارد و نگاه به آسمان”[13] حضور آب در حوض های خانه های تاریخی دارای عملکرد های متنوعی از جمله: زیبایی بصری و شنیداری،آرامش بخشی،تلطیف هوای
خانه،استفاده برای شستشو،بازی کودکان در آب و ;بوده است ،اما حضور آب در آب نماهای آپارتمان ها صرفا بر زیبایی بصری و گاها شنیداری(صدای شرشر ) متکی می باشد.
از سوی دیگر حوض های خانه های تاریخی معمولا دارای هندسه ساده ای به صورت مستطیل، بیضی و دایره ای می باشند که این موضوع باعث می شود مخاطبی که به حوض نگاه می کند مجذوب کیفیت آب یا تصویری که در آن می افتد بشود، تصویری که معمولا از آسمان بالای حیاط یا جبهه های حیاط خانه می باشد. در حقیقت مخاطب با نگاه به حوض می تواند عظمت آسمان را در قسمت محدودی از حیاط (حوض) احساس کند.از سوی دیگر حوض ها و آبنماهایی که در حیاط آپارتمان ها وجود دارند معمولا دارای هندسه پیچیده تر و همچنین تزئینات بیشتری می باشند که این موضوع باعث می شود تا حوض و تزئینات آن بیشتر از خود آب و کیفیت های آن، نظر مخاطب را به خود جلب کند.به عبارت دیگر “در این فضا سازی ها کمتر نشانی از پیچیدگی های گمراه و یا اغوا کننده ای که حواس را متوجه انسان و مصنوع او نماید به چشم می خورد[14 ]”. ناودان های خانه های تاریخی سه نوع بوده اند که شامل ناودان های شره ای ،شیاری واخیرا به صورت لوله ای می باشند[15 ]تنوع ناودان


مقاله شعر حافظ با word دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شعر حافظ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شعر حافظ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شعر حافظ با word :
شعر حافظ
منابع و ماخذ :
1- حسین بدرالدین « راز موفقیت حافظ» انتشارات آفتاب تهران چاپ اول سال 1379
2- عاطفه فاضلی « حافظ به سعی سایه» با همکاری فرهود امیرانی روز به زهرابی، انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران نوروز 1378
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
حافظ 2
عصر تولد حافظ 4
عصرطفولیت حافظ 4
عصر جوانی حافظ 5
از جوانی تا پیری 5
نیاکان حافظ 5
خانواده حافظ 5
زادگاه حافظ 6
محل تولد حافظ 6
تاریخ تولد حافظ 6
دوران کودکی حافظ 7
مشکلات نوجوانی وجوانی حافظ 7
ازدواج حافظ 8
فرزندان حافظ 8
عشق انسانی حافظ 9
در مورد شاخ نبات 9
حافظ از مدرسه تا درسگاه 10
فراگیری دانش حافظ 11
حفظ قرآن حافظ 11
دانش ادبیات حافظ 12
دانش نجوم حافظ 12
دانش موسیقی حافظ 12
هنر خط حافظ 12
هنر بذله گوئی حافظ 12
هنر تضمین حافظ 13
وضع عمومی شهر در عصر حافظ 13
در شعر عصرحافظ 14
راز موفقیت حافظ 15
خواجوی کرمانی در زمان حافظ 15
آثار حافظ 17
منابع و ماخذ 18
مقدمه :
از صورت شعر حافظ سخن ها میتوان گفت و بسیار گفته اند. اما همین که به معنی رو می کنی آن شیرین کار به طنازی می گریزد و از گوشه ای دیگر چشم و ابرو می نماید.
گویی در تثبت گوش تو زمزمه میکند و تا بر می گردی آوازش از عرش میآید. زبانش آنچنان ساده و آشناست که انگار ترانه اش را از عهد گهواره شنیده ای و آنچنان با رمز و معما می گوید که پنداری پیامی ست که از کهکشان های دور می رسد.
این آشنایی رویی و گریز رنگی به دو واسطه است: صورت و معنی شعر او. و این هر دو، به گونه ای اعجاب انگیز همدست و همداستان اند. لفظ چون رنگین کانی ست که به هر نظر از رنگی به رنگی می غلتد. و مضمون همچون امواج ناقوسی ست که در بازگشت از هر زاویه طنینی دیگر دارد.
ابهامی که صفت شاخص شعر حافظ است، تراویده از بریخانه پر نقش هزار آینه ضمیر اوست که بر
طیف اسرار آمیز زبانش عکس می اندازد. یگانگی تفکیک ناپذیر صورت و معنی چون جان و تن زنده.
این ماییم که می خواهیم او را زمینی با آسمانی ببینیم. شعر او چون دور دست افق بوسه گاه آسمان و زمین است. آسمانی ست زیرا آنچه از خوبی و پاکی و عدل و امن می جوید درین تیره خاکدان نمی یابد. و زمینی ست، زیرا آنچه از ناز و نوش و نوا میخواهد در همین سایه بید و لب کشت فراهم است. پس اشاره اش به دورگاه آسمان است و چشم و دلش در زمین می گردد. (1)
حافظ
خواجه شمس الدین محمد شیرازی در حدود سال 726 در اواخر حکومت ایلخانان و ویرانگری مغول در شیراز زاده شد مادرش کازرونی بود و پدرش از کوهپایه های اصفهان بود که به شیراز مهاجرت کرده بود. حافظ از کودکی به علوم زمانش آشنا شد و با حافظه نیرومندی که داشت قرآن را از بر کرد و با صدای دلکشی که داشت آن را می خواند و بزرگترین حافظ زمان شده استاد بزرگ او میرشریف الدین گرگانی بود. (جرجانی) و نوشته اند که شب های بسیاری را در کنار بقعه (آرامگاه) بابا کوهی شیرازی به صبح رسانید تا سرانجام در سحرگاهی بلند شد و به وی اجازه ورود به
آستان وصال معشوق بخشیده شد.
روزگار جوانی حافظ مصادف با حکومت شاه شیخ ابواسحاق اینجو در شیراز بود که با حافظ میانه خوش داشت و مروی به نسبت ملایم و دادگستر و شعر دوست بود ولی به دست امیر مبارزالدین کشته شد و امیر مبارزالدین که در دیوان حافظ محتسب لقب یافته است بر جای وی به حکومت شیراز نشست و او هم به دست پسرش شاه شجاع کشته شد و بطور کلی در روزگار حافظ شیراز همچنان در تلاطم و معرض قتل و غارت بوده است که انعکاس این دوره ناآرام را در شعر حافظ می بینیم. (2)
از این سموم که برطرف بوستان بگذشت عجب که بوی گل ماند و رنگ نسترنی
حافظ نزدیک به 500 غزل سروده است که بعد از مرگش بوسیله دوست و همکلاسی او خواجه شمس الدین محمد گل اندام جمع آوری شده است حافظ از پیشروان سبک عراقی است و غزل عاشقانه و عارفانه در کلام وی به منتهای زیبائی و کمال رسیده است بیشترین مضامین خود را حافظ از شاعران پیش از خود گرفته و بیشتر تحت تأثیر رودکی ، فردوسی ، فرخی سیستانی، خیام، نظامی گنجوی، سعدی خواجوی کرمانی و مولوی بلخی بوده است و هر مضمونی را که از آنها گرفته به نیکی پرداخته و به زیبائی آراسته است.
شمس الدین محمد نوجوان، دوران دانش اندوزی را در شیراز گذرانید چنان که در بقیهی عمر شصت و چند ساله ی خویش هم بر خلاف شاعر بلندآوازه و هم شهری خود سعدی شیراز علاقه ی چندانی به سفر نشان نداد و جز یک سفر کوتاه به یزد و سفری بی سرانجام به جزیره ی هرمز باقی زندگی را در زادگاهش به سر آورد تا این که در سال 792 هـ . رخت به سرای باقی کشید و در حافظیه شیراز به خاک سپرده شده است. خواجه شمس الدین محمد معروف به حافظ شیرازی یکی از شاعران بزرگ قرن هشتم
هـ . ق است. وی فقط دیوان اشعار دارد که شامل 500 غزل است و یکی از بزرگترین غزل سرایان ایران میباشد، و چون حافظ قرآن بود حافظ نام گرفت و بعدها به خاطر فالی که مردم با دیوان او می گرفتند به لسان الغیب معروف شد.
گشاد کار مشتاقان در آن ابروی دلبند است. خدا را یک نفس بنشین گره، بگشا زپیشانی این یکی از ابیات درخشان حافظ است که در کمال خوش آهنگی و آراستگی لفظی و معنوی است. (3)
عصر تولد حافظ :
در عصری که هنوز وحشی گریهای مغولی توسط ایلخانیان در سراسر ایران دیده می شد. چون عارف نامی و بزرگ رکن الدین علاء الدین سمنانی بر اثر دوری گزیدن از دستگاه ارغون شاه از رفتن به بغداد نزد پیر و مرادش منع شد.
خواجه رشید الدین وزیر ابوسعید در سال 718 به قتل می رسد. در سال 719 که جمعی از امرا با ابوسعید مخالفت نمود به حکم ابوسعید ابتدا سر «شیخ علی» پسر ایرنچین را از بدل جدا کردند و بر سر نیزه گذاشته به اردوی ایرنچین نشان دادند. (4)
عصر طفولیت حافظ
عصر طفولیت خواجه زمان قدرت امیرچوپان و پسرانش و عاشقی ابوسعید بهادرخان است. (5)
عصر جوانی حافظ
اوضاع زمان دوران جوانی خواجه ادامه همان آشوب ها و کینه توزیها و خیانت ها و عیاشی ها بود. (6)
از جوانی تا پیری
تاریخ نویسان معروف مانند عبدالدین لطف الله حافظ و عبدالرزاق سمرقندی و شرف الدین علی یزدی و معین الدین یزدی که از معاصرین خواجه می باشند. از تاریخ 736 تقریباً زمان بیست سالگی حافظ پایان سلسله چنگیزی در ایران است و دوره خان خانی و ملوک الطوائفی در تمام کشور ایران شروع شد. (7)
نیاکان حافظ
جد خواجه، معروف به شیخ غیاث الدین در زمان اتابکان فارس به شیراز آمد، و پدرش بهاءالدین از کوپای اصفهان به شیراز آمد مادرش کازرونی بود که در محله دروازه کازرون شیراز خانه و مسکن داشته (8)
خانواده حافظ
حافظ در خانواده ای زندگی می کرد که علاوه بر پدر و مادرش دو برادر بنام خلیل الدین عادل بود که در سال 775 از دنیا رفته و برادر دیگرش هم از دست رفت. (9)
زادگاه حافظ
زادگاهش در شیراز بود.
خوشا شیراز و وضع بی مثالش
خداوند نگهدار از زوالش
در غزلی دیگر زادگاهش را کان حسن می داند که خوبان پرکرشمه از تنش جهتش دیده میشوند.
شیراز معدن لب لعل است و کال حسن
من جوهری مفلس از آنرو معشوشم (10)
محل تولد حافظ
گویند در محله دروازه کازرون دیده به دنیا گشوده است و در محله «شیادان» که از زمان کریم خان زنده با محله «مورستان» یکی کوی گشته مسکن گزیده ایام طفولیت را پشت سر گذاشته است. (11)
تاریخ تولد حافظ
تاریخ دقیق تولد حافظ نامعلوم میباشد عده ای معتقدند که بطور قطع پیش از سال 700 هجری مطابق 1320 میلادی اتفاق نیفتاده بلکه یقیقاً در اوایل قرن هشتم هجری مطابق چهاردهم میلادی صورت گرفته. به همین لحاظ سالهای 715-717-720 پایین سالهای 726 و 729 هر کدام از اهل تحقیق به جهانی سال تولد حافظ را اختیار نموده اند. (12)
دوران کودکی حافظ
در این ایام عده ای از دوستدارانش با شوق و اشتیاق از تواریخ و تذکره ها رسائل و نوشته ها یافته اند و با شور و هیجان خاصی که از سرعشق به خواجه داشته اند، ترسیم کرده اند. (13)


پایان نامه ارزیابی و شبیه سازی مدل های خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع در محیط EMTP با word دارای 143 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پایان نامه ارزیابی و شبیه سازی مدل های خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع در محیط EMTP با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پایان نامه ارزیابی و شبیه سازی مدل های خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع در محیط EMTP با word
چکیده
مقدمه
فصل اول:آشنایی شبکه های توزیع و انواع خطاها در شبکه های توزیع
1-1- مقدمه
2-1- تاریخچه
1-2-1- ابداع جریان متناوب
2-2-1- توزیع در اروپا و آمریکای شمالی
3-2-1- توزیع و انواع شبکه ها
3-1- پست الکتریکی
1-3-1- اجزای یک پست
2-3-1- پست توزیع
4-1- خطاها و قابلیت اطمینان در شبکه های توزیع
5-1- ادوات خطایاب
6-1- ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه های توزیع
7-1- مدل سازی اثر خطایاب روی قابلیت اطمینان
1-7-1- عملکرد بدون خطای تجهیز خطایاب
2-7-1- عملکرد با وجود خطای تجهیز خطایاب
8-1- سیستم مورد مطالعه
9-1- خطای امپدانس بالا
فصل دوم:بررسی روش های مختلف آشکارساز خطای امپدانس بالا و مقایسه آنها با یکدیگر
1-2- مقدمه
2-2- آشکارسازی با مؤلفه های فرکانس بالای دو تا ده کیلو هرتز
3-2- آشکارسازی با رله تناسبی
4-2- آشکارسازی با رله زمین درصدی (RGR)
5-2- آشکارسازی با استفاده از مشخصات هارمونیک سوم
6-2- آشکارسازی با استفاده از واریانس افزایشی توان هارمونیک زوج
7-2- آشکارسازی با استفاده از ترکیب منطقی خصوصیات جریان خطا
8-2- آشکارسازی با استفاده از طیف فرکانس پایین جریان خطا
9-2- آشکار سازی با استفاده از شبکه عصبی
10-2- آشکارسازی با استفاده از سیستم خبره
11-2- آشکارسازی با استفاده از فلیکر و عدم تقارن نیم سیکلی
12-2- آشکارسازی بوسیله فیلتر کالمن
13-2- آشکارسازی با استفاده از نظریه آشوب و بعد فراکتال
14-2- آشکار سازی با استفاده از تبدیل پاره موج
15-2- آشکار سازی با استفاده از تحلیل آماری Z و آزمون فرض
16-2- مقایسه روش ها
17-2- نتیجه گیری
فصل سوم:روش تشخیص خطای امپدانس بالا توسط الگوریتم فازی خوشه سازی و شبیه سازی آن در محیط EMTP
1-3- مقدمه
2-3- منطق فازی
1-2-3- الگوریتم فازی خوشه سازی
3-3- پیش پردازش داده ها
4-3- شبیه سازی فیدر توزیع
1-4-3- ماهیت جرقه خطای امپدانس بالا
2-4-3- مدل کردن خطای امپدانس بالادرشبیه سازی
5-3- انتخاب شاخص های مناسب برای آموزش سیستم فازی
6-3- آزمایش و تحلیل نتایج شبیه سازی
7-3- مقایسه روش ارائه شده با دیگر روشها
8-3- نتیجه گیری
فصل چهارم: ارزیابی و شبیه سازی مدلهای خطای امپدانس بالا در محیط EMPT
1-4- مقدمه
2-4- بررسی کیفی HIF
3-4- مدلهای خطای امپدانس بالا
4-4- معرفی شبکه آزمون
5-4- مدلهای بررسی شده HIF
1-5-4- مدل A
1-1-5-4- توصیف مدل
2-1-5-4- شبیه سازی مدل A با نرم افزار EMTP
2-5-4- مدل B
3-5-4- مدل C
1-3-5-4- توصیف مدل
2-3-5-4- شبیه سازی مدل C
6-4- نتایج شبیه سازی
1-6-4- شبکه در حال کار عادی
2-6-4- نتایج شبیه سازی مدل A
3-6-4- نتایج شبیه سازی مدل B
4-6-4- نتایج شبیه سازی مدل C
7-4- نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع و مآخذ
چکیده:
این پروژه تحت عنوان ارزیابی و شبیه سازی مدل های خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع در محیط EMTP می باشد که هدف از این پروژه شناسایی خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع و سپس معرفی روش های آشکار سازی این خطا در شبکه های توزیع و مقایسه علمی آنها به وسیله شبیه سازی و آنگاه شبیه سازی و مدل سازی این خطاها توسط نرم افزار EMTP و در محیط این نرم افزار می باشد. این پروژه از چهار فصل تشکیل یافته است که در فصل اول ضمن معرفی شبکه های توزیع به معرفی خطا ها در شبکه های توزیع و سپس به معرفی ادوات خطایاب در این شبکه ها و شبکه نمونه می پردازیم و خطای امپدانس بالا را معرفی می کنیم در فصل دوم و در ادامه ضمن بررسی انواع روشهای آشکار سازی خطای امپدانس بالا به وسیله الگوریتم ها و روشهای نوین و سریع تشخیص به مقایسه این روش ها پرداخته و سپس روش های برتر را برای شما به ترتیب اولویت بندی می کنیم در فصل سوم ضمن بررسی یک روش تشخیص خطای امپدانس بالا یعنی روش الگوریتم فازی خوشه سازی به معرفی این روش پرداخته و سپس در محیط EMTP به مدلسازی و شبیه سازی این روش بر روی شبکه نمونه خواهیم پرداخت. و آنگاه در فصل آخر ضمن بررسی و جمع بندی کلیه مباحث به ارزیابی روش های مختلف آشکار سازی خطای امپدانس بالا در محیط EMTP شبیه سازی و مدل سازی خواهد شد
مقدمه:
در سیستم های توزیع هنگامیکه هادی با یک جسم امپدانس بالا (مانند درخت) تماس حاصل کرده و یا هادی قطع شده و یا یک جسم امپدانس بالا مانند آسفالت، درخت و… برخوردار نماید، به علت پایین بودن ولتاژ مدار و بالا بودن مقاومت مسیر خطا، جریان کم خطا بوده که به این نوع خطاها خطای امپدانس بالا گفته می شود. مقدار نوعی جریان خطای امپدانس بالا برای اجسام مختلف در جدول (1-2) آمده است. مشاهدات نشان می دهد که معمولاً در نقطه تماس هادی با جسم امپدانس بالا قوس الکتریکی بوجود می آید که نمونه ای از آن در شکل (1-2) آمده
است. پایین بودن جریان باعث می شود که درصد اندکی از این نوع خطاها با حفاظ تهای معمولی مانند رله اضافه جریان، رله زمین، فیوزها و کلیدهای وصل مجدد آشکار شوند
هدف از آشکارسازی این نوع خطاها بر خلاف خطای اضافه جریان حفاظت از خطوط و شبکه نمی باشد، زیرا خطوط و شبکه طوری طراحی شد هاند که برای جریان اندک این نوع اتصال کوتاه ها هیچ گونه ضربه مستقیمی نخواهند خورد. هدف اصلی در اینجا جلوگیری از خطر برق گرفتگی و بروز آتش سوزی به علت وجود قوس می باشد
خطاهای امپدانس بالا به آن دسته از خطاهایی تعلق می گیرند که به علت جریان کم آنها، تجهیزات حفاظتی از قبیل فیوزها، کلیدهای وصل مجدد ورله ها تحریک نمی شوند
در نتیجه فقط روشهای بسیار حساسمی توانند اطمینان کافی را برای تشخیص این نوع خطاها ارائه دهند. وجود این حساسیت زیاد می تواند منجر به قطع اشتباهی خطوط و ایجاد سیستمی باقابلیت اطمینان کمتر شود. این نوع خطاها عموماً به دو صورت اتفاق می افتند، یا ممکن است هادی با یک جسم امپدانس بالا مانند شاخه های درخت تماس پیدا کند، و یا هادی بریده شده و بر روی زمین (خاک خشک شن و ماسه ای، آسفالت ونظایر آنها) بیافتد بر طبق گزارشات، رله های حفاظتی، تنها بین 50 تا 60 درصدخطاهای امپدانس بالا را تشخیص می دهند. عدم تشخیص این خطاها منجر به بروز مشکلاتی از جمله ایجاد خطرآتش سوزی و برق گرفتگی می شود. علاوه بر این، وجود خطای امپدانس بالا علاوه بر اتلاف انرژی، تهدیدی برای امنیت شبکه به حساب می آید زیرا فیدرهای توزیع به طور فزاینده ای در جهتی پیش
می روند که بوسیله مدارات الکترونیکی کنترل شوند. در نتیجه تشخیص خطای امپدانس بالا در شبکه تو زیع توسط الگوریتم فازی خوشه سازی وجود هارمونیکهای زیاد ایجاد شده از این نوع خطا، می تواند بر عملکرد سیستمهای کنترلی تاثیر گذار باشد. امپدانس خطا در این نوع خطاها، مجموع مقاومت قوس، مقاومت خاک و مقاومت بین زمین وهادی می باشد. مقاومت قوس، شدیداً غیر خطی است وعلت آن تغییر سطح تماس هادی با خاک در هنگام گسترش قوس، تولید شیشه های کربید سیلیکون به علت حرارت تولید شده توسط قوس در خاک ودلایل دیگر می باشد. غیرخطی بودن مقاومت باعث اعوجاج شکل موج جریان خطا شده و این اعوجاج باعث تولید هارمونیک ها و مولفه های فرکانس بالا می شود که این مولفه ها می توانند به عنوان شاخص هایی برای آشکارسازی خطای امپدانس بالا در نظر گرفته شوند. از آنجا که گذراهای مربوط به کلید زنیهای عادی سیستم قدرت به خصوص بانک خازنی و بعضی بارهای الکتریکی، شکل موجی مشابه با شکل موجهای خطای امپدانس بالا دارند، تمایز آنها از یکدیگر از مهمترین مسائل آشکارسازی خطای امپدانس بالا بوده که درالگوریتم های آشکارسازی باید مدنظر قرارگیرند. درسالهای اخیر کارهای فروانی در زمینه آشکارسازی خطای امپدانس بالا صورت گرفته که به طور خلاصه بدین شرح می باشند. در تشخیص خطا بر اساس مقایسه تغییرات هارمونیک سوم قبل و بعد از خطا صورت می گیرد. عیب این روش آن است که اثر دیگر هارمونیک ها را در نظر نمی گیرد و تنها به هارمونیک سوم اتکا کردن چندان قابل اطمینان نمی باشد
تا کنون روشهای مختلفی جهت آشکار سازی وکشف خطاهای امپدانس بالا ارائه و آزموده شده است، لیکن بدلیل عدم جامعیت و عدم اطمینان کامل از کارایی همه جانبه الگوریتم ها، تحقیقات و مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد
مشکلی که در شناسایی خطای امپدانس بالا وجود دارد ناشی از این واقعیت است که خطای امپدانس بالا از طریق زمین، دارای قوس خطایی است که یک امپدانس غیرخطی و متغیر با زمان بوده و ماهیت کاملاً پیچیده ای دارد. این پیچیدگی ناشی از رفتار غیرخطی خاک و تاثیر متقابل آن روی قوس خطا است. به این ترتیب هرگونه مطالع های که نیازمند به مدلسازی و بیان ریاضی از یک پدیده فیزیکی باشد مستلزم شناخت رفتار واقعی قوس خطا و آنالیز آن است. امری که در عمل ساده و سر راست نمی نماید. از این رو بیشتر محققین در مقام ارزیابی روش شناسایی ارائه شده، مبادرت به انجام آزمایشات عملی و واقعی نموده و در شرایط خاص آزمایشگاهی میزان اعتبار روش خود را سنجیده اند. اما در مواردی هم مدلسازی رفتار خطای امپدانس بالا تبیین شده است که بر اساس اطلاعات واقعی و آزمایشگاهی بنا نهاده شده است. هدف از این فصل بررسی این مدلها و مشاهده میزان دقت و صحت آنها در پی شبینی رفتار واقعی قوس خطا است
در این پروژه ضمن بررسی انواع خطاها در شبکه های توزیع و به معرفی خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع پرداخته و سپس انواع روشهای آشکارسازی خطای امپدانس بالا در شبکه های توزیع را برای شما روشن نموده و سپس در دو فصل آخر ابتدا یک روش آشکار سازی خطای امپدانس بالا یعنی فازی خوشه سازی در فصل سوم توسط نرم افزار EMTP در محیط واقعی شبیه سازی شده و در فصل آخر ضمن بررسی انواع روشهای آشکار سازی خطای امپدانس بالا این روشها به وسیله نرم افزار EMTP و در محیط این نرم افزار مدلسازی و شبیه سازی شده است
مرحله توزیع یکی از مراحل انتهای تحویل انرژی الکتریکی به مصرف کنندههاست. این بخش به طور کلی شامل خطوط ولتاژ متوسط (کمتر از 20 کیلوولت), پستهای ترانسفورمری «pole-mounted» و خطوط ولتاژ پایین (کمتر از 1000 ولت) میشود
2-1- تاریخچه:
در سالهای آغازین استفاده از انرژی الکتریکی, ژنراتورهای جریان مستقیم “DC” با همان ولتاژ تولیدی به مصرف کنندهها متصل شده بودند و به این صورت تولید و انتقال برق با یک ولتاژ انجام میگرفت, چراکه هیچ راهی برای تغییر ولتاژ “DC” به جز تغییر ژنراتورها وجود نداشت. از آنجایی که لامپهای التهابی آن زمان تنها در ولتاژ 100 ولت قابل استفاده بودهاند تنها راه ممکن تولید برق با این ولتاژ بود. همچنین در ولتاژ پایین نیاز به عایقکاری زیاد برای حفظ ایمنی نبود و به این صورت اولید و انتقال با ولتاژ 100 ولت صورت میگرفت که موجب به وجود آمدن تلفات قابل توجه در طول خطوط میشد
از همان ابتدا استفاده از مس به عنوان یک هادی بسیار معمول بود و این به دلیل هدایت الکتریکی و قیمت نسبتاً مناسب مس (امروزه با بالا رفتن قیمت مس از صرفه اقتصادی این فلز کاسته شده) نسبت به دیگر فلزات است. برای کاهش دادن جریان و در نتیجه کاهش میزان مصرف مس باید از ولتاژهای بالاتر در طول خطوط استفاده کرد. اما همانطور که گفته شد, هیچ روش قابل استفادهای برای تغییر ولتاژ DC موجود در آن زمان وجود نداشت, بنابراین سیستم DC ادیسون به کابلهای ضخیم و ژنراتورهای محلی نیاز داشت. فاصله آخرین مصرف کننده حداکثر باید 5/1 مایل از محل تولید میبود تا نیازی به استفاده از هادیهای با سطح مقطع بسیار بالا نباشد
1-2-1- ابداع جریان متناوب
پذیرش جریان الکتریکی متناوب “AC” با تغییرات بنیادی در زمینه برق همراه شد, چراکه ترانسفورماتورهای الکتریکی میتوانستند ولتاژ را تغییر دهند و این, امکان افزایش طول خطوط انتقال فراهم را میکرد. با افزایش ولتاژ در طول خطوط, جریان الکتریکی کاهش یافته و بدین صورت, نیاز به استفاده از کابلهای با سطح مقطع بالا و مولدهای محلی بر طرف میشد و در این صورت همچنین امکان تولید انرژی الکتریکی در فواصل دوراز مصرف کنندهها نیز فراهم میشد
2-2-1- توزیع در اروپا و آمریکای شمالی
در آمریکای شمالی سیستمهای توزیع اولیه از ولتاژ 2200 ولت و از سیستم ستاره با سیم نول (corner grounded delta) استفاده میکردند. با گذشت زمان این ولتاژ رفته رفته افزایش یافت و به2400 ولت رسید. با گسترش شهرها سیستم ولتاژ به 4160/2400 ولت سه فاز ارتقا یافت. گرچه بعضی از شهرها و شهرکها به استفاده از این ولتاژ ادامه دادند, اما بیشتر شهرها ولتاژ را به تدریج و در مراحل Y7200/12470, Y7620/13200, Y14400/24940 و در نهایت Y19920/34500 افزایش دادند
در انگلستان و اروپا در گذشته استفاده از سیستم ولتاژ 3300 ولت رایج بوده. با گذشت زمان در انگلستان ولتاژ ابتدا به 66kV و سپس به 11kV افزایش یافت
سیستمهای توزیع نیز در اروپا و آمریکای شمالی کاملاً متفاوت هستند. در آمریکای شمالی استفاده از تعداد زیادی ترانسفورماتور توزیع و در فواصل کم با مصرف کنندهها رایج تر است. برای مثال در ایالات متحده از یک ترانسفورماتور توزیع «pole-mounted» برای تغذیه 1 تا 3 خانه استفاده میشود, در حالی که در انگلستان ترانسفورماتورهای توزیع توانی بین 315 تا 1000 کیلوولتامپر دارند و کل یک محله را تغذیه میکنند. این به دلیل استفاده از ولتاژ بالاتر در اروپاست (415 ولت به جای 230 ولت). چراکه با این ولتاژ امکان انتقال توان الکتریکی با تلفات قابل قبول در مسافتهای طولانیتری وجود دارد. ویژگی سیستم آمریکایی این است که در صورت بروز عیب در ترانسفورماتور فقط تعداد کمی از مصرف کنندهها از مدار خارج میشوند و ویژگی سیستم انگلیسی در متمرکزتر بودن تراسفورماتورهاست بدین صورت تراسفورماتورها کمتر و بزرگتر هستند و با راندمان بالاتری کار میکنند و این تلفات انرژی را کاهش میدهد
3-2-1- توزیع و انواع شبکهها
شبکههای توزیع معمولاً به دو صورت دستهبندی میشوند
- شعاعی (Radial)
- اتصال یافته (Interconnected)
در شبکه شعاعی خطوط توزیع پس از جدا شدن از پست توزیع به منبع دیگری متصل نمیشوند. از این روش معمولاً در شبکههای روستایی با مصرف کنندههای دور افتاده استفاده میشود. از شبکههای اتصال یافته معمولاً در شهرها استفاده میشود. در این شبکه مسیرهای توزیع دارای دو یا چند اتصال به مسیرهای دیگر هستند بنابراین مصرف کنندهها چندین مسیر برای اتصال به منبع دارند
