
طرح (کارآفرینی) بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک با word دارای 80 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح (کارآفرینی) بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح (کارآفرینی) بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح (کارآفرینی) بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک با word :
بخشی از فهرست طرح (کارآفرینی) بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک با word
) هدف
2) بیان موضوع
3) اهمیت موضوع
4) تشریح محصولات
1-4) آب پنیر
2-4) پودر آب پنیر
3-4) پودر شیر خشک صنعتی
5) محل اجرای طرح
6) زمین و محوطه سازی
7) فرایند تولید
1-7) پودر شیر خشک کامل
2-7) پودر شیر خشک کم چرب (اسکیم)
3-7) پودر آب پنیر
8)ماشین آلات و تجهیزات
9) تأسیسات و وسایل تأسیساتی
10) وسایط نقلیه و تجهیزات
11) وسایل اداری و تجهیزات آزمایشگاهی
12) هزینههای قبل از بهرهبرداری
13) هزینههای پیشبینی نشده
14) جدول سرمایهگذاری ثابت طرح
15) سرمایه در گردش ناخالص
16) برنامه اجرای پروژه
17) بررسی اقتصادی و بازاریابی
1-17) مطالعه بازار
2-17) رقبا:
3-17) پیش بینی ظرفیت تولیدی
4-17) قیمت
5-17) نتیجهگیری بحث اقتصادی و بازاریابی
18) محاسبه صرفه جویی ارزی
19) نحوه تامین مالی
20) مواد اولیه و مواد بسته بندی
21) نیروی انسانی مورد نیاز
21) دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی
22) تعمیرات و نگهداری
23) هزینه انرژی
24) هزینه استهلاک داراییهای ثابت
25) هزینههای سربار
26) هزینههای تولید
27) هزینههای اداری و توزیع فروش
28) هزینههای غیر عملیاتی
29) مبانی برآورد فروش
30) قیمت تمام شده و سود
31) جدول پیش بینی گردش وجوه نقد و ترازنامه
32) تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی
33) روش های ارزیابی
34) خلاصه طرح
هدف:
هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانههای مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است.
2) بیان موضوع:
در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که این داده ها از بزرگترین آنها مثل سرمایه گذاری ثابت تا کوچکترین آنها مثل نیروی انسانی و مواد اولیه قابل شناسایی است که اگر به طور کامل برآورده شود یک قسمت کار به درستی طی شده و نمیتواند تهدیدی برای حرکت باشد. در مورد دادها این توضیح لازم است که مواد اولیه مهمترین داده ها در این کارخانه است که با توجه به وجود مراکز لبنی برای تهیه آب پنیر در ظرفیت پیشبینی شده و دامداریهای فراوان برای تهیه شیر، این مورد با مشکلی مواجه نمیشود. مطلب بعدی که باید به طور کامل مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گیرد بحث حیاتی فروش محصول که میتواند حرکت و پویایی کارخانه را ادامه دهد با توجه به اینکه موارد مصرف این محصولات زیاد است و این محصولات جزء مکمل و گاهی اصلی کار کارخانجات دیگر است تقاضا برای این محصولات وجود دارد لذا با یک برنامهریزی برای بازاریابی و بازارسازی مناسب میتوان این تقاضا را با عرضهای مناسب پاسخگو بود که با توجه به دو دید داخلی و خارجی در مورد محصولات یعنی توزیع در داخلی و خارج از کشور آیندهای روشن برای آن وجود خواهد داشت. لذا با توجه به توضیحات ذکر شده در مورد این دو محصول که پودر شیر خشک به عنوان محصول اصلی و پودر آب پنیر به عنوان محصول فرعی این کارخانه موفقیت این طرح بسیار زیاد بوده و میتواند تا مستهلک شدن کامل تجهیزات ادامه داشته باشد در نتیجه با توجه به مطالعات انجام شده این طرح تا 10 سال آینده جواب گو است


مقاله در مورد تکنولوژی WLAN با word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد تکنولوژی WLAN با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد تکنولوژی WLAN با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد تکنولوژی WLAN با word :
تکنولوژی WLAN
میتوان گفت در حالت کلی 2 نوع فن آوری برای ارسال اطلاعات در شبکه های WLAN وجود دارد که عبارتند از : فن آوری مادون قرمز(IR ) و فن آوری فرکانس رادیویی(RF ) .
(INFRARED(IR :
این روش برای ارسال اطلاعات در یک فضای بسته مناسب است زیرا پرتوهای مادون قرمز نمی توانند از دیوارها وموانع عبور کنند در این فناوری فرستنده و گیرنده باید نسبت به هم دید مستقیم داشته باشند . یکی از فناورهایی که می توان گفت مکمل این فناوری می باشد روش پخش کردن IR یا فن آوری مادون قرمز انتشاری می باشد . این فن آوری میتواند در محیطهایی که موانعی مثل دیوار وغیره دارند کارایی داشته باشد . امنیت در این روش بسیار بالا می باشد وسرعتی معادل 100 مگا بایت در ثانیه را پشتیبانی می نماید . قدرت کم و هزینه کم این تکنولوژی باعث شده است تا بازه کوچکی از شبکه ها را دربرگیرد .
فرکانس رادیویی
حرکت کردن الکترونها در یک رسانه باعث تولید امواج الکترو مغناطیسی میشود . فرکانس امواج رادیویی بین 10 تا 10 هرتز می باشد . مزیت این روش نسبت به روش IR این می باشد که به علت رادیویی بودن امواج می تواند از بین دیوارها وساختمانها عبور کرده و در فضا منتشر شود .
ویژگیهای فرکانس رادیویی:
1 – فرکانس : به تعداد نوسانات کامل یک موج در ثانیه فرکانس گویند و با واحد هرتز اندازه گیری می نمایند.
2- طول موج : به فاصله بین 2 نقطه ماکزیمم متوالی یک موج و یا فاصلهاأی که در یک نوسان کامل طی میشود طول موج گویند و با واحد متر اندازه گیری می نمایند .
3- سرعت انتشار : امواج رادیویی در خلاء با سرعت نور یعنی 10×3 متر بر ثانیه منتشر میشوند .
دو نوع سیگنال RF برای ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرد که عبارتنداز :
1- سیگنالهای باند باریک NARROW BAND
2- سیگنالهای طیف گسترده
در این تکنولوژی اطلاعات بر روی دامنه أی از فرکانس ها ارسال می شود . این فن آوری یکی از متداول ترین فن آوریها برای شبکه های WLAN میباشد . در این روش اطلاعات در فرکانسهای گوناگون ارسال میشود و همین امر باعث میشود تا نویز پذیری سیگنال در این روش به حد اقل برسد . در ضمن سیگنال طیف گسترده را نمی توان به سادگی تخریب کرد . همچنین این سیگنال توسط سایر سیگنالها گسسته نمیشود .
استاندارد80211
در تاریخ 26 جوئن 1997 به عنوان اولین استاندارد بین المللی شناخته شده برای WLAN از طرفIEEE بوجود آمد . این استاندارد شامل 3 استاندارد است . 2 استاندارد برای طیف گسترده و یکی برای مادون قرمز .
این استاندارد لایه فیزیکی و زیر لایهMAC از لایه انتقال اطلاعات درمدل OSI را در بر میگیرد پروتکلی که این استاندارد برای لایه MAC معرفی کرده است CSMA/CA میباشد که مشابه پرتکلA/CD در استاندارد IEEE 802.3 میباشد .
استاندارد 80211 خود به چند استاندارد مختلف تقسیم میشود که عبارتند از :
80211a ——- 802.11b ——- 802.11b+ ——- 802.11g
مزایای استاندارد 80211b+ :
مزایای استاندارد 80211g :
مزایای استاندارد 80211g,a :
مقایسه این استانداردها در جدول زیر آمده است .
چنانچه از جدول نیز مشخص است استاندارد80211a با سرعت 54-72Mbps ( در مد Turbo در سرعت 72 ) روی فرکانس 5GHZ کار میکند .
استاندارد 80211b با سرعت 11 Mbps و روی فرکانس GHZ 24 کار میکند .
استاندارد 80211b+ با سرعت 22 Mbps و روی فرکانس 2ارد 80211b کار میکنند سازگار باشد .
در ضمن 256 بیت را نیز به عنوانcryption شامل میشود .
استاندارد های دیگری نیز به عنوان استاندارد دوگانه مطرح میباشند که تمامی استاندارد های مذکور را در بر میگیرند مثل استاندارد 80211a/b/g که با سرعت 11-54 Mbps روی فرکانس 24 GHZ/5GHZ کار میکند.
مزیت دستگاههایی که دارای این استاندارد میباشند بر این است که میتوانند با دستگاههایی که روی استاندارد های مختلف کار میکنند سازگار باشند .
لایه فیزیکی در 80211
تمام پنج تکنیک انتقال رادیویی ، این امکان را فراهم کرده اند که یک فریم MAC از ایستگاهی به ایستگاه دیگر منتقل شود. تفاوتهای آنها در تکنولوژی به کار رفته و سرعت قاب حصول آنهاست . پرداختن به جزئیات این روشها از حوصله این پروژه خارج است ولیکن چند کلمه صحبت در مورد آنها و بخصوص معرفی کلمات کلیدی آن می تواند به علاقمندان کمک کند تا بتواند برای کسب آگاهی بیشتر ، در اینترنت یا مراجع دیگر جستجوکنند. در گزینه امواج مادون قرمز از امواج پخشی با طول موج 85% یا 95% میکرون بهره گرفته شده است .
در این روش سرعتهای 1 و 2 مگابیت در ثانیه مجاز می باشد. در نرخ 1Mbps از روش کدینگ خاصی به نام Gray code استفاده شده که در آن گروه های 4 بیتی به یک کلمه کد 16 بیتی تبدیل می شوند به نحوی که در این کلمه 16 بیتی تنها یک بیت 1 و پانزده بیت وجود دارد این کد دارای این ویژگی اساسی است که خطائی کوچک در سنکرونیزاسیون زمان ، در سرعت 2Mbps ، دو بیت اخذ و یک کد چهار بیتی تولید می شود که در آن تنها یک بیت 1 وجود دارد.یعنی هر دو بیت به یکی از چهار حالت 1000,0100,0010,0001 نگاشته می شود . سیگنال های مادون قرمز نمی توانند در موانعی مثل دیوار نفوذ کنند لذا سلولهائی که در اتاقهای مختلف ایجاد می شود کاملاً از هم جدا و تفکیک شده هستند . علیرغم این ، بدلیل نرخ ارسال پائین و این حقیقت که نور خورشید ، امواج مادون قرمز را در هود غرق ومحو می کند از این گزینه استقبال چندانی نشد.
درFHSS از 79 کانال مستقل استفاده شده که هر یک از این مانالها 1 MHz پهنای باند دارند و از پائینترین فرکانس باند 24 GHz ISM شروع می شوند. برای مشخص کردن دنباله فرکانسهائی که باید بدانها پرش شود از یک مولد اهداد شبه تصادفی استفاده شده است . مادامیکه تمام ایستگاه ها در الگوریتم مولد اعداد از نقطه شروع یکسانی استفاده کنند و از لحاظ زمانی با هم سنکرون باشند همگی بطور همزمان به فرکانسهای یکسانی پرس خواهند کرد .
مدت زمانی که ایستگاه ها در یک فرکانس خاص باقی می مانند اصطلاح زمان توقف نامیده می شود و پارامتری قابل تنظیم است ولیکن باید کمتر از 400 میلی ثانیه باشد. استفاده تصادفی از باند های فرکانس های ، روش مناسبی برای تخصیص کانال بروشی غیر معمول در باند ISM است . این ویژگی کم و بیش به امنیت اطلاعات کمک خواهد کرد چرا که اگر یک اخلالگر ترتیب پرشهای فرکانس یا پارامتر زمان توقف را نداند ، نمی تواند اطلاعات کانال را استراق سمع کند . در فواصل
دور، محو شدگی سیگنال بدلیل چند مسیره شدن سیگنال اشکال عمده ای به حساب می آید و خوشبختانه FHSS در مقابله با این مشکل ، موفق عمل میکند . همچنین این روش نسبت به تداحل رادیوئی ، نسبتاً حساس نیست و برای ایجاد لینک بین ساختمانها بسیار مناسب خواهد بود . بزرگترین اشکال این روش پهنای باند کم آنست (1Mbps ) سومین روش مدولاسیون یعنی DSSS نیز به یکی از نرخهای 1 یا 2 مگابیت بر ثانیه محدود شده است . تکنیک به کار رفته در DSSS تا حدودی مشابه به سیستم CDMA است. هر بیت در قالب یازده تراشه ارسال می شود که به
دنباله بارکر مشهور است . در این روش از مدولاسیون تغییر فازt با نرخ تغییر 1Mbaud استفاده شده که وقتی در نرخ 1Mbps عمل می کند در هر تغییر فاز یک بیت ولی وقتی در نرخ 2 Mbps عمل می کند در هر تغییر فاز ، دو بیت منتقل می گردد.
برای سالهای متمادی سازمان fcc سازمان تخصیص فرکانس فقط اجازه می داد که تجهیزات مخابرات بی سیم در ایالات متحده ، صرفاً از باند ISM و طیف گسترده استفاده کنند ولی ظهور تکنولوژیهای جدید به لغو این قانون در سال 2002 انجامید.
اولین شبکه محلی بی سبم پر سرعت یعنی 80211a با بهره گیری از مدولاسیون OFDM در باند فرکانسی 5-GHz عمل می کرد تا به سرعت 54Mbps دست یابد . اگر بخواهیم با استعارات FDM سخن بگوئیم ، در OFDM از 52 زیر کانال فرکانسی استفاده شده که 48 تا از آنها برای داده و 4 تا برای سنکرونیزاسیون کاربرد دارد و بی شباهت به ADSL نیست . از آنجایی که ارسال بطور همزمان بر روی فرکانسهای متفاوتی انجام میشود لذا این روش گونه ای از روشهای مبتنی بر طیف گسترده محصوب می شود ولیکن با روشهای CDMA یا FHSS کاملاً متفاوت است . تقسیم سیگنال به تعداد بسیار زیادی باند باریک در مقایسه با استفاده از یک باند باریک و امکان استفاده از باندهای غیر مجاز اشاره کرد. در این روش از سیستم کدینگ پیچیده ای میتنی بر مدولاسیون تغییر فاز برای سرعت زیر 18Mbps و مدولاسیون QAM برای سرعت های بالاتر استفاده شده است .
در سرعت 54 Mbps ، 216 بیت داده به سمبول های 288 بیتی کد می شود . بخشی از انگیزه های حلق OFDM سازگاری آن با سیستم اروپائی HiperLAN/2 بوده است .
(Doufexi et al .,2002)
این روش دارای کارائی بسیار بالائی در استفاده از طیف فرکانسی بوده و ایمنی خوبی در مقابل پدیده محو شدگی ناشی از مسیرهای چندگانه دارد.
نهایتاً به HR-DSSSمی رسیم که روشی دیگر مبتنی بر تکنیک طیف گسترده است و با به کارگیری 11 million chips/sec به نرخ ارسال یازده مگابیت در ثانیه رسیده است این روش 80211b نامیده شده ولیکن دنباله روی 80211a نبوده است . در این روش از نرخهای 1و5/5،2 و 11 مگابیت در ثانیه حمایت می شود. دو نرخ ارسال پائین یعنی 1 و 2 مگابیت بر ثانیه به ترتیب از سیگنالی با نرخ تغییر 1mbaud/sec بهره می گیرد یعنی در هر تغییر فاز بهره گرفته شده است . برای نرخ ارسال سریعتر 5/5 و 11 مگابیت بر ثانیه از سیگنالی با نرخ 1375 mbaud/sec استفاده شده و در
هرتغییر به ترتیب 4 یا 8 بیت کد می شود کدها از نوع Walsh/Hadamard هستند . نرخ ارسال به صورت پویا و در خلال عملیات شبکه تعیین می شود تا سرعت بهینه بر اساس شرایط فعلی حاکم بر شبکه شامل نویز محیط و بار تنظیم گردد. در عمل ، سرعت شبکه 80211B تقریبا همیشه 11 Mbps است اگر چه سرعت 80211b از سرعت 80211a کمتر می باشد ولیکن برد این شبکه حدوداً هفت برابر بیشتر است که این ویژگی در بسیار از محیطها اهمیت بسزائی دارد.
نسخه بهبود یافته 80211b یعنی 80211g ، در نوامبر سال 2001 پس از کشمکش فراروان بر سر آنکه از کدام تکنولوژی استفاده شود) به تائید IEEE رسید . این استاندارد از مدولاسیون OFDM به کار رفته در 80211a بهره می گیرد ولیکن مثل 80211b در باند 24GHz عمل می کند.
از نظر تئوری این سیستم می تواند در سرعت 54 Mbps عمل کند، ولیکن هنوز روشن نیست که آیا این سرعت در عمل نیز محقق خواهد شد یا خیر . بدین ترتیب کمیته 80211 سه شبکه محلی پ
وظایف لایه فیزیکی در شبکه WLAN بطور کلی بصورت زیر میباشد .
1-مدولاسیون و کد دهی : اطلاعات ابتدا مدوله شده و سپس به مقصد ارسال میشوند .
2- پشتیبانی از سرعت های مختلف برای مبادله داده ها
3- کانال را حس کند تا بفهمد که آیا اشغال است یا خیر
4- اطلاعات را ارسال و دریافت کند .
ایجاد شبکه های بی سیم در پهنای باند مورد نظر بر اساس یک سری از تکنولوژی های ارتباطی خاص صورت می گیرد
1- FHSS :
همانگونه که از نام آن پیداست سیگنالهای داده را به چندین فرکانس گسسته تقسیم میکنند .
FHSS یا استاندارد 80211 : مشخصه بارز این روش در این است که یک باند حامل فرکانس ارسالی را همواره در یک بازه مشخص تغییر میدهد . واین باعث میشود که شبکه های بی سیم دیگر که در محیط وجود دارد تداخلی با شبکه ما به وجود نیاورد .
FHSS : نسبت به نویز محیط از مصونیت بالایی برخوردار است زیرا ازکانالهای مختلف برای ارسال اطلاعات استفاده میکند . یعنی هر زمان که یکی از کانلها دارای نویز شد FHSS میتواند اطلاعات آن کانال را مجددا از طریق کانال دیگری ارسال نماید جدول فرکانسها وکاناهای FHSS در زیر آمده است .
Frequency in GHz Channel No
2.402 2
2.403 3
2.404 4
0
0
0
248 80
(پهنای باند در روش FHSS و 3 MB PS می باشد وتا فاصله تغریبی 320 متر را تحت پوشش قرار می دهد ) در ضمن چنانچه از جدول پیداست این روش از فرکانس 24 GHZ برای انتقال اطلاعات استفاده میکند .
2- DSSS
در این روش بیت داده ها را به 3 فرکانس مختلف در فرکانس 24 تقسیم میکنند که هرکدام از این قسمتها الگویی از بیتها می باشد که به آنها Chip میگویند . برای اینکه بتوانیم بیتهای Chip را تولید کنیم هر قسمت از اطلاعات به الگویی از بیتها تبدیل می کنیم و با کدهای شبه تصادفی می کنیم . نتیجه عملیات Xor بیتهای Chip را به ما میدهد.
این روش منجر به مدولاسیونی با سرعت بالا خواهد شد زیرا فرستنده Chip ها را بر روی وسیعتری از فرکانس ارسال میکند . درضمن در سمت گیرنده نیز عملیات دقیقا برعکس جهت رم
ز گشایی اطلاعات روی همان کد شبه تصادفی انجام می پذیرد . هر چه تعداد تقسیمات یک بیت به چند بخش بیشتر باشد باند فرکانس نیز افزایش خواهد یافت استاندارد IEE802.11 توصیه میکند که هربیت شامل 11 قسمت میباشد
روش DSSS میتواند دو روش مدولاسیون را پشتیبانی نماید :
الف )DBPSK : این روش برای انتقال اطلاعات با پهنای باند 1 مگا بایت بر ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد.
ب )QPSK: این روش برای انتقال اطلاعات با پهنای باند 2 مگا بایت بر ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد .
هرچه طول Chip بیشتر باشد احتمال دستیابی به اطلاعات کمتر وامنیت بیشتر خواهد بود .
تجهیزات
تجهیزات یک شبکه بی سیم شامل موارد زیر میباشد:
1- کارت
2- نقطه دسترسی
3- پل واسط
4- آنتنهای معمول
1کارت
برای اتصال کامپیوترهای سرویس دهنده و سرویس گیرنده به شبکه بیسیم مورد استفاده قرار میگیرند و دارای استانداردهای صنعتی مختلفی میباشند و در دو قالب ISA و PCMCIA موجود میباشند.
2 نقطه دسترسی:
این یک Hub68 بیسیم هوشمند است. Access Point با ترافیک داده بیسیم مدیریت میشود و ارتباطات بین شبکههای بیسیم و دریافت کننده های بیسیم و شبکه های سیمی را برقرار میکند. یک شبکه کامل بیسیم میتواند فقط از Access Point و Client ها تشکیل گردد. شبکه ای که با استقاده از Access Point تشکیل میشود را زیر بنا گویند.
Access Point دارای یک پورت اترنت میباشد که با سرورها از این طریق ارتباط برقرار میکند ولی با Portable Device ها و Client ها با استفاده از بیسیم و آنتن ارتباط برقرار میکند. حداکثر برد یکAccess Point 100 متر میباشد.
3پل واسط Bridge:
به طور بیسیم ، ارتباط چندین LAN یاWLAN را برقرار میکند.این وسیله از آنتن برای برقراری ارتباط در مسافتهای دور استفاده میکند. اتصال شبکههای بیسیم در بین ساختمانها و یا ارتباط اطلاعاتی بین ساختمانها و Access Point از موارد استفاده از Bridge میباشد و به صورت نقطه به نقطه ویا چند کاربره استفاده میشود.
4آنتنهای معمول:
سیگنالهای شبکههای بیسیم باید یک سری خصوصیاتی داشته باشند و با یک قالب خاص و در یک محدوده فرکانسی مشخصی ایجاد شوند.
شکل آنتنهای معمولی در شبکه های بی سیم محلی
5 تقویت کننده سیگنال :
برای مسافتهای طولانی ممکن است به چندین تعداد از این تجهیزات برای تقویت سیگنالهای رادیوئی نیاز داشته باشیم. تقویت کننده ها بر روی خط مابین Access Point و یا Bridge و آنتنها گذاشته میشوند.
6 نرم افزار :
نرم افزارها به منظور برقراری ارتباط بین PC Card ها و Access Point ها مورد استفاده قرار میگیرند و استاندارد SNMP یا Simple Network Management Protocol را برای مدیریت بر عملیات شبکه بیسیم بکار میبرند.
توپولوژیهای شبکه های بی سیم :
به طور کلی میتوان گفت شبکه های بی سیم عمدتاّ 3 توپولوژی مختلفذ میتوانند داشته باشند .
1- روش hoc-Ad
2- روش Infrastructure یا (basic service set )
3- روش پوششی
4- اتصال بی سیم
1- Ad- hoc
در این توپولوژی که مشابه توپولوژی Mesh در شبکه های سیمی میباشد هر نود میتواند با سایر نودها مستقیماّ در ارتباط باشد .
2- روش زیر بنایی
در این توپولوژی دستگاهی به نام Access point مطرح میشود AP در واقع نقش یک شبکه سیمی را بازی میکند و به عنوان یک مرکز برای پخش امواج رادیویی و سیگنال د
اده به سایر کامپیوتر ها در شبکه WLAN عمل میکند .
در این روش تعدادی AP به چند Node در شبکه در حال سرویس دهی میباشند هر کامپیوتر که بهترین ارتباط را با یک AP داشته باشد از آن AP سرویس میگیرد و چنانچه یک کامپیوتر تغیر محل دهد در مکان جدیدی قرار گیرد AP خود را به نزدیکترین AP تغییر میدهد .
4- پل بیسیم
این توپولوژی خود شامل 2 توپولوژی میباشد :
الف) point to point در این روش 2 bridge به صورت wireless دو شبکه LAN را به هم وصل میکنند .در مواقعی که بخواهیم شبکه LAN دوساختمان را به هم وصل کنیم از این روش استفاده میکنیم
ب) یک نقطه به چندین نقطه در این روش یک نقطه به عنوان مرکز قرار میگیرد
و نقاط اطراف به عنوان نقاط راه دور روی پل های Wireless قرارمیگیرند . در مواقعی که بخواهیم شبکه LAN یک ساختمان مرکزی را به چند ساختمان Remote متصل کنیم از این روش استفاده میکنیم.


مقاله دندانپزشکی ترمیمی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دندانپزشکی ترمیمی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دندانپزشکی ترمیمی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دندانپزشکی ترمیمی با word :
دندانپزشکی ترمیمی
دندانپزشکی ترمیمی در سالهای اخیر توجه زیادی به زیبایی و کاربرد چسبدنگی (adhesion) در مواد دندانی نموده است، به طوریکه بیشتر سازندگان مواد دندانی و دندانپزشکی و حتی محققان نیز تمایل پیدا کرده اند تا دنبال محصولاتی باشند که بالاترین میزان bond strength را داشته باشند.
تعداد زیادی از مواد و سیستمهای تمام سرامیکی برای استفاده کلینیکی وجود دارند موفقیت طولانی مدت کلنیکی رستوریشن های باند شونده با رزین مانند لامینیت های پرسنلی اونله و اینله های سرامیکی، پروتزهای ثابت باند شونده با رزین و روکش های تمام سرامیکی به اثبات رسیده است. یک باند قوی و مستحکم توسط رزین موجب افزایش Retention شده، انطباق مارژینها را تقویت کرده، از میکرولیکیج جلوگیری
می کند و مقاومت دندان و رستوریشن را در مقابل شکست افزایش می دهد.
یک باند قوی بین سرامیک و رزین وابسته به گیرمیکرومکانیکال و باند شیمیایی به سطح سرامیک می باشد که در این صورت نیاز به زبرسازی و تمیز کردن سطح به منظور active ساختن کافی سطح می باشد. روشهای معمول surface treatment عبارتند از: grinding، abrasion توسط وسایل الماسی rotary، gritblast کردن با ذرات آلومینیوم اکسید، اچ کردن با اسید و ترکیبی از روشهای ذکر شده.
اچ کردن با محلولهای اسید هیدروفلوئوریک (HF) و یا آمونیوم بی فلوراید
می تواند سطحی زبر و مناسب برای باند آماده سازد برای این کار معمولاً از محلول HF بین 5/2% و 10% به مدت 2-3 دقیقه استفاده میشود.
همانطور که قبلاً نیز ذکر شد اسید فلوئوریک اسید خطرناکی بوده و استفاده از این اسید و حتی نگهداری این اسید در مطب دندانپزشکی خطرناک بوده و مضرات زیادی را هم برای دندانپزشک و هم برای بیماران بدنبال دارد. اخیراً استفاده از Silane coupling agent ها برای ایجاد باند شیمیایی بین رزین و سرامیک بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. کاربرد یک Silane Coupling agent روی سطح سرامیکی آماده شده باعث ایجاد یک باند شیمیایی کوولانسی و هیدروژنی شده و یک فاکتور اساسی برای ایجاد یک باند مناسب و کافی بین رزین و سرامیکهای Silica-based می باشد
. Silaneها مولکولهای با دو گروه عاملی هستند که به سیلیکون دی اکسید با گروههای OH روی سطح سرامیک باند می شوند. و همچنین دارای یک گروه عاملی کوپلیمریزه شونده با ماتریکس رزین می باشند. Silaneها همچنین Wettability سطح سرامیک را افزایش می دهند.
در یک مطالعه توسط Lacy et al سرامیک زبر شده توسط gritblast در صورتیکه یک Silane Coupling agent به کار نرود، retentive نخواهد بود. تعدادی از Silane ها که دارای کربوکسیلیک اسید می باشند حتی بدون استفاده از اچ کردن با HF یک bond strength کافی حاصل می نمایند.
در مطالعه قبلی که توسط Hooshmand et al انجام گرفت باند بین سرامیک و رزین با استفاده از Silane coupling agent بطور جامع مورد ارزیابی قرار گرفت. آنها روش optimized شده ای را برای کاربرد Silane معرفی نمودند که عبارت بود از اعمال Silane با brush سپس خشک کردن با هوای گرم ، سپس شستن با آب داغ و سپس خشک کردن دوباره.
آنها با استفاده از تست اندازه گیری TBS، قدرت باند بین سرامیک و رزین را با استفاده از چهار روش Surface treatment : 1- پالیش 1، 2- gritblast با ذرات آلومینای 50، 3- اچ کردن با HF 10%، 4- gritblast + اچ مقایسه کردند. همچنین durability باند را در سه محیط:
1- نگهداری در آب 37 به مدت های متفاوت تا 3 ماه، 2- thermal cycling 3- نگهداری در آب 100 به مدت 24 ساعت مقایسه نمودند.
نتایج مطالعه نشان داد که با استفاده از روش optimized شد، اعمال Silane، مقدار TBS برای گروه پالیش شده تفاوت معنی داری با گروههای gritblast شد، اچ شده و gritblast+ اچ شده نداشت (p>0.05) و همچنین هیچ تضعیفی در TBS برای هیچکدام از گروهها بعد از نگهداری در آب 37 تا سه ماه و بعد از ترموسیکلینگ دیده نشد (p>0.05) و باند Silane قادر به مقاومت در برابر حمله هیدرولیتیک در آب جوش می باشد.
اهمیت مطالعه قبلی در این بود که نتایج مطالعه نشان دادند که یک باند مستحکم tensile بین رزین و سرامیک با کاربرد روش مناسب اعمال Silane بدون استفاده از HF بدست می آید.
بیشتر تستهایی که تاکنون جهت ارزیابی باند مورد استفاده قرار گرفته اند تستهای Shear، Tensile بودند. دانشمندان متعددی مشکلات و مسائل مربوط به این تستها را در دندانپزشکی امروزی نشان داده اند و مورد اطمینان بدون این تستها را در مورد اندازه گیری دقیق چسبندگی و اطلاعات بدست آمده از آنها برای بررسی کلنیکی میزان چسبندگی را مورد سوال قرار داده اند.
(Sheriff et al., 1991, Stanley et al., 1993)
توزیع غیر یکنواخت استرس که در تستهای Tensile، Shear ایجاد می شود باعث شروع شکست از نقایص موجود د ر interface و یا در ماده ای که در ناحیه تمرکز استرس قرار دارد می شود و این نقایص بصورت غیر کنترل شده هستند و variation زیادی را در داده های بدست آمده نشان می دهند. لذا ما در این مطالعه از تست اندازهگیری Inter facial fracture toughness استفاده کردیم که تست دقیقتری نسبت به تستهای مرسوم tensile, shear می باشد و با معرفی یک Crack کنترل شده از لحاظ طول و محل قرارگیری در interface با دقت بیشتری می توان interface را مورد بررسی قرار داد.
طرح modify شده نمونه که در این مطالعه استفاده شد، بسیار ساده تر از طرحهای short-rod یا short-bar که به طور معمول برای اندازه گیری fracture toughness بکار می روند می باشد و قادر است میزان G1C را بدون هیچگونه شکست زودرس در نمونه ها اندازه گیری کند. اینها مزایای مهمی بودند که علت استفاده از تست اندازه گیری fracture toughness به روشی که در این مطالعه انجام شد بیان
می کنند (Tantbirojn D et al., 2000)
دو نکته مهمی که باید در این روش ساده شده اندازه گیری fracture toughness به آنها تأکید شود این است که اولاً طرح نمونه در دقت تست بسیار حیاتی می باشد و ثانیاً فرمولی که برای انرژی بحرانی G1C بدست آمده بر اساس مکانیک شکست الاستیک خطی می باشد. در حالیکه مواد بیولوژیک و دندانی همیشه تحت این قوانین قرار نمی گیرند،
لذا افزودن یک فاکتور تصحیح کننده که اثرات غیر خطی و پلاستیک را به حساب بیاورد در آینده برای این تست بسیار با ارزش خواهد بود. همانطور که قبلاً ذکر شد این مطالعه در ادامه مطالعه Hooshmand T et al در 2001 انجام شده است تا نتایج حاصل از تست Fracture toughness نیز مورد بررسی قرار گیرد. لذا در این مطالعه مواد انتخاب شده برای تهیه نمونه ها دقیقاً مشابه با مطالعه قبل بود. (از پرسلن Mirage و کامپوزیت dual cure Variolink II استفاده شد.) و همچنین تمام مراحل تهیه و آماده سازی نمونه ها اعم از نحوه پالیش و شستشوی نمونه ها و همچنین نحوه اعمال محلول Silane و ترکیب درصد محلول Silane مشابه مطالعه قبلی بود.
حال به بررسی نتایج و تفسیر آنها می پردازیم:
همانطور که نتایج آنالیز آماری ANOVA نشان داد در مرحله اول که نمونه ها 24 ساعت در محیط آب مقطر قرار گرفته بودند هیچ اختلاف معنی داری در میزان Fracture Toughness بین گروههای Polish، Gritblast شده و Etch شده و Gritblast و Etch شده وجود نداشت (p>0.05) این یافته مشابه با مطالعه قبلی (Hooshmand et al., 2001) می باشد که آنها نیز با استفاده از تست TBS به چنین نتیجه ای دست یافته بودند.
Failure mode غالب در گروه Polished از نوع Mixed Resin Interface بود و در گروه Gritblast شده از نوع Cohesive Resin و در دو گروه دیگر انواع modeهای شکست دیده می شود. نکته جالب اینجاست که در دو گروهی که با HF اچ شده بودند شکستهای Cohesive در سرامیک و همچنین mixed ceramic interface دیده می شد در حالیکه در دو گروه Gritblast, Polish شده حتی یک شکست هم در سرامیک مشاهده نشد. می توان چنین برداشت نمود که شاید اچ کردن سطح سرامیک با HF باعث تضعیف شدن سرامیک می شود و به این دلیل است که شکست در سرامیک روی می دهد. در حالیکه اگر قرار بود قدرت باند به دلیل اچ کردن افزایش یابد بایستی شکستهای Cohesive در Resin بیشتر می شد تا در سرامیک.
نکته دیگر اینکه با وجودیکه set-up تست مشابه Shear bond strength test بوده، نحوه شکست غالب نمونه ها بصورت Cohesive در Substrate سرامیکی نبوده است و بیشترین نحوه شکست بصورت mixed یا Cohesive در رزین کامپوزیتی بوده که این یافته مشابه یافته Tantbirojn et al در 2000 می باشد.
همانطور که قبلاً نیز اشاره شد انتشار Crack در دو مرحله اتفاق می افتد:
1- Stable crack growth 2- unstable crack growth
هنگامیکه نیرو شروع به وارد شدن می کند در مرحله Stable قرار دارد. هنگامیکه Crack به طول بحرانی خود رسید در این نقطه نیرو به مقدار ماکزیمم خود می رسد (Fmax) و این ماکزیمم نیرو برای محاسبه G1C بکار می رود. سپس وارد مرحله unstable می شود. Modeهای مختلف شکست که دیده می شوند معمولاً در مرحله unstable crack growth رخ می دهند در چنین شرایطی مقدار G1C تحت تأثیر Failure mode قرار نمی گیرد، به عبارت دیگر mode های شکست مختلف یک پدیده دیررس می باشند که پس از روی دادن شکست بحرانی و پس از stable crack growth اتفاق می افتند که ممکن است در هر جهتی بین interface یا در طول سه ناحیه از مواد منتشر شود. (Tantbirojh et al.,2000)
مرحله دوم مطالعه که پس از نگهداری در محیط آب مقطر 37 به مدت 30 روز انجام گرفت نتایج متفاوتی را داشت.
آنالیز آماری نشان داد که گروه Polish از نظر میزان Fracture foughness به طور قابل ملاحظه با سه گروه دیگر تفاوت دارد (p<0.05) و مقدار G1C¬ برای سه گروه دیگر بالاتر از گروه Polish بود.
در این حالت دو احتمال وجود دارد: یا اینکه water storge باعث تضعیف باند در گروه Polish شده است و یا اینکه باعث تقویت باند در سه گروه دیگر شده است.
انجام آنالیز آماری T-Test برای مقایسه تک به تک گروهها در دو محیط نگهداری آب به مدت 24 ساعت و 30 روز، نشان داد که میزان Fracture Toughness برای گروه پالیش در دو محیط نگهداری اختلاف قابل ملاحظه ای ندارد، (p>0.05) اما اختلاف معنی داری در گروههای اچ شده و Gritblast شده وجود داشت (p<0.05) از این داده های همچنین می توان نتیجه گیری کرد که water storage باعث تقویت باند بین رزین و سرامیک در گروههای gritblast شده و Etch شده، گردیده است.
البته گروه چهارم یعنی گروه Etch، gritblast شده از نظر میانگین بعد از نگهداری در آب مقطر به مدت 30 روز حدوداً دو برابر شده بود ولی به علت SD بالا که در مرحله دوم در این گروه وجود داشت آنالیز آماری t-test اختلاف قابل ملاحظه ای را نشان نداد.


مقاله مطالعه راه های پیشگیری و کاهش بروز سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار و عامل انسانی در سیستم های راه آهن سریع الس?یر شهری و برون شهری با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه راه های پیشگیری و کاهش بروز سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار و عامل انسانی در سیستم های راه آهن سریع الس?یر شهری و برون شهری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه راه های پیشگیری و کاهش بروز سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار و عامل انسانی در سیستم های راه آهن سریع الس?یر شهری و برون شهری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه راه های پیشگیری و کاهش بروز سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار و عامل انسانی در سیستم های راه آهن سریع الس?یر شهری و برون شهری با word :
چکیده
با توجه به زمینه های بروز سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار با عامل انسانی در سیستم های سریع السـیر ریلـی و به خصوص بمنظور پیشگیری از مواردی نظیر رفتارهای پر خطر مسافران در امکـان ریلـی ماننـد خطـوط و ایسـتگاه های محل عبور قطار پرسرعت، در محدوده شهرو و بیرون شهر، اقدامات و فعالیتهای مدیران و بهره برداران ریلـی در حالت کلی به دو دسته ” اجتماعی ” و ” فنی ” تقسـیم مـی شـود. در بعـد ” فنـی ” اسـتفاده از بسـترها و تجهیـزات مناسب و نیز بکارگیری راه حل های تکنولوژیکی برای کاهش و پیشگیری از تصادف قطار و عامل انسانی، مطرح است . و در بعد ” اجتماعی ” نیز ارائه راهکارهای مبتنی بر مجموعه فعالیتها و اقدامات روانشناختی از طریق مطالعـه و بررسی های رفتاری اجتماعی افراد آسیب پذیر ، میشسر است. از سوی دیگر در مواردی ماننـد خودکشـی گـروه های آسیب پذیر در محدوده حریم ریلـی ، یـاری رسـاندن بـه ایـن گـروه هـای هـدف طیـف وسـیعی از اقـدامات پیشگیرانه و اصلاحی را در بر می گیرد که مراحل آن در طیف نجات فرد مصدوم از مرگ و به حـداقل رسـانیدن تاثیرات و تبعات بعدی آن برای فرد حادثه دیده در شـبکه ریلـی اسـت. در ایـن تحقیـق برخـی روشـهای مقابلـه بـا تصادف عوامل انسانی و قطار در صنعت ریلی نظیر محدود کردن دسترسی به سـطح ریـل ، مانیتورینـگ رفتارهـای مشکوک ، محدودیت کردن سرعت قطـار ، اسـتفاده از بسـترهای سـیگنالینگ ، تشـویق بـه اسـتفاده از تلفـن هـای اضطراری برای دریافت خدمات مشاوره ، تبلیغات ، آموزش و فرهنگسازی و غیره مورد مطالعه قرار گرفتـه اسـت ، ضمن آنکه بررسی و مطالعه سوانح مسافریِ ناشی از تصادف قطار و عامل انسانی در قطارهای سریع السیر شهری و برون شهری، می بایست به اجرای برخـی راهکارهـای پیشـگیرانه و اصـلاحی را جهـت جلـوگیری از بـروز آن در صنعت حمل و نقل ریلی پرسرعت منجر گردد.
واژه های کلیدی
سوانح مسافری ، قطار ، عامل انسانی ، پیشگیری و کاهش ، سیستم های سریع السیر ریلی .
مقدمه
نتایج مطالعات صورت گرفته نشان می دهد در زمینه رفتارهای پرخطر نظیر خودکشی در حـریم ریلی،گـروه هـای دارای سابقه افسردگی طولانی ،افراد مسن و مردهای دارای بیماری روانی، بـه طـور بـالقوه بیشـتر در معـرض خطـر اقدام به خودکشی و تصادف با قطارهای سریع السیر درون شهری و برون شهری هستند]1[ و ]3.[ در ایالات متحده تقریباً هر ساله 00003 نفر در اثر تصادف عمدی با قطار و خودکشی جـان خـود را از دسـت مـی دهنـد. از سـویی آمارها نشان می دهد از هر 01 نفر که از دنیا می روند ، به طور متوسط یک نفر در اثر پدیده ناهنجارخودکشی مـی میرد ]1.[ نخستین تصادف قطار و عامل انسانی یا اقدام به خودکشی عامل انسانی در صنعت حمـل و نقـل ریلـی بـه سال 2581 میلادی و کشور انگلستان بازمی گردد، از آن تاریخ به بعد تا سال 4991 در حدود 00051 نفر بـا انگیـزه
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
مشابه ، در اثر تصادف با قطار جان خود را از دست داده اند. در سوئد بین سالهای 0002الـی 2002 مـیلادی تعـداد 541 مرگ ناشی از تصادف عامل انسانی و قطار در حریم ریلی گزارش شده اسـت . در ترکیـه نیـز در یـک بـازه زمانی 7 ساله بین سالهای 7991 تا 3002 تعداد 623 خودکشی در صنعت حمل و نقل ریلی به وقوع پیوسته اسـت ، در هلند نیز از 0051 خودکشی سالانه ، به طور متوسط 081 مورد به صنعت حمل و نقل ریلی نسبت داده می شـود. نگاره شماره یک وزن و میزان مرگ و میرهای عمدی عامل انسانی(خودکشی) در صنعت حمـل و نقـل ریلـی در برخی کشورها را از نسبت کل سرانه خودکشی های صورت گرفته در یکسال براساس آمارهـای منتشـره در سـال 0102 نشان می دهد]1[ و ]2[ و ]3[ و ]5. [
3,61 %
4,21 %
7 % 2,6 % 7,5 %
5 %
1,3 % 7,2 % 3,1%
شکل شماره 1 ) وزن سهمی صنعت حمل و نقل ریلی از سرانه خودکشی های در برخی کشورها در سا ل 0102
از سوی دیگر با بررسی آمارهای موجود در صنعت حمل و ریلی ، چنین دریافته می شود عمده سوانح عامل انسانی و قطار در پدیده ناهنجارخودکشی در اثر تصادف با قطارهای باری صورت گرفته است که کمتر از یک
سوم تصادف با قطارهای سریع السیر درون شهری و برون شهری است . ( نگاره شماره 2 )
آمار خودکشی های صنعت حمل و نقل ریلی از لحاظ ناوگان ریلی بر حسب درصد
قطارهای مسافری سریع السیر
32%
قطارهای باری
77%
نگاره شماره 2 ) آمار سوانح ریلی و خودکشی های صنعت حمل و نقل ریلی با لحاظ نقش ناوگان
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
قلمرو تحقیق
قلمرو موضوعی این تحقیق، بررسی راههای پیشگیری وکاهش بروز تصادفات عامل انسانی و قطارهای سریع السیر درون شهری و برون یا پدیده ناهنجاراقدام به خودکشی درصنعت حمل و نقل ریلی سریع السیر است و مبنای اخذ و تحلیل داده ها وگزارشات آماری ، بانک های اطلاعاتی معتبرصنعت حمل و نقل ریلی در انجمن جهانی حمل و نقل ریلی است.
اهداف و ضرورتهای انجام تحقیق
برخی اهداف و ضرورت های این تحقیق به شرح ذیل فهرست می شود :
1- لزوم پیشگیری از بروز سوانح مربوط به مرگ و میر شهروندان در اثر تصادفات با قطارهای سریع السیر درون شهری و برون شهری.
2- لزوم تدقیق فرآیند کنترل و نظارت رفتارهای ضداجتماعی در ایستگاه های راه آهن سریع السیر درون شهری و برون شهری.
3- لزوم افزایش ایمنی و دقت ناوگان ریلی در جابجایی مسافران وکاهش سوانح مسافری .
4- لزوم کاهش خسارتهای مالی و جانی ناشی از تصادف عم دی عامل انسانی و قطار ( اقدام به خودکشی ) در
سیستم ریلی سریع السیر .
5- افزایش سرعت خدمات رسانی قطارهای سریع السیر در هنگام بروز حوادث نابهنجاری نظیر تصادف عمدی
قطار و عامل انسانی (خودکشی) در حرکتهای مسافری و یا مانوری شبکه ریلی.
6- لزوم جبران سریع اختلالات ناشی از بروز تصادفات ریلی یا خودکشی در صنعت قطارهای سریع السیر و
بازگشت شبکه به وضعیت عادی.
7- افزایش ایمنی ناوگان مسافری بخصوص در حرکتهای مسافری شلوغ که نظارتهای مسافری دشوار و پیچیده
است.
8- استفاده از فن آوری های روز دانش بنیان و کاربردی نظیر رهی افتهای هوش مصنوعی در پیشگیری از وقوع
تصادف قطار و عامل انسانی ( خودکشی) در سیستم های سریع السیر ریلی.
9- نظارت کافی بر ایمنی سیر و حرکت قطارها و سایر وسایل نقلیه ریلی در حرکتهای مسافری و یا امدادی بمنظور کاهش تاثیرات برخورد قطار با افراد در خطوط ریلی منتهی به ایستگاه های مسافری.
روش تحقیق
در این تحقیق ابتدا داده های مربوط به تصادف عوامل انسانی و قطارها و خودکشی در صنعت حمل و نقل ریلی از طریق بانک های اطلاعاتی و اسناد مرتبط جمع آوری گردیده ، سپس با دسـته بنـدی ایـن داده هـا در حـوزه هـای صنعت حمل و نقل ریلی به بررسی و مطالعه راهکارهای مناسب جهت جلوگیری از بروز وقایع ناهنجار خودکشـی در صنعت قطارهای سریع السیر درون شهری و برون شهری پرداخته شده اسـت. لازم بـه توضـیح اسـت داده هـای مربوطه از بانک های اطلاعاتی شرکت های حمل و نقل ریلـی و موسسـات خبـری و نیـز بانـک اطلاعـاتی انجمـن جهانی حمل و نقل ریلی به روش کتابخانه ای گرد آوری و با استفاده از نظـرات خبرگـان حـوزه راه آهـن و متـرو
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
براساس روش دلفای به ترتیب اهمیت و استفاده مرتب شده است. شکل شماره 3 مراحل انجام تحقیق را نشـان مـی دهد.
نگاره شماره 3 ) مراحل انجام کار
1- سوانح ریلی منجر به فوت شهروندان در اثر تصادف با قطار
تعیین علت دقیق فوت عامل انسانی در اثر تصادف با قطار در مسیرهای ریلی مستلزم انجام بررسی های بسیار دقیق و کارشناسانه است، چرا که در بسیاری از موارد به صورت قطعی نمی توان انگیزه قربانی را در سوانح تصادف فرد با قطار تعیین نمود. مشاهده نتیجه تحقیقی که بین سالهای 3991 تا 6991 در کانادا توسط وزارت حمل و نقل انجام شده است ، نشان می دهد که تنها علت 93 % از مرگ و میرهای ناشی از تصادف عامل انسانی و قطار در صنعت حمل و نقل ر یلی با انگیزه خودکشی در فرد قربانی بوده است و در 15 % موارد انگیزه و علت رفتاری قربانی به طور قطعی تشخیص داده نشده است. این در حالی است که در 01 % موارد هم علل فوت ناشی از تصادف فرد با قطار ، سهل انگاری فرد خاطی گزارش شده است. نتیجه تحقیق مشابهی که توسط دانشگاه ” بریتیش کلمبیا ” در یکی از ایالات استانی آمریکا انجام شده نشان می دهد علت 5,54 % تصادفات افراد با قطار ، انگیزه اقدام به خودکشی در افرادقربانی بوده و در 6,11 % نیز توضیح واضحی برای علت و انگیزه فرد قربانی یافته نشد]1[ و ]2[ و ]7. [ البته امروزه با توسعه و پیشرفت سیستم های نظارت تلویزیونی1 در ایستگاه های ریلی راه برای تشخیص
عمدی یا غیرعمدی بودن تصادف مسافران با قطار در مسیر و ایستگاه های ریلی هموارتر شده است. هر چند معیارها و شاخص های تشخیص فوت های ناشی از خودکشی و مرگ های مشکوک به خودکشی در کشورهای مختلف متفاوت است، اما می توان با استفاده از تکنولوژی ثبت تصاویر و تحلیل داده های و تصاویر مربوط به زمان وقوع سانحه ، کار تشخیص را بسیار ساده تر به انجام رساند. برخی معیارهای مورد استفاده برای تشخیص تفاوت فوت های ناشی از خودکشی و مرگ و میرهای اتفاقی در تصادف با قطار در حریم ریلی ، به شرح ذیل است :
1- یافتن یاداشت هایی مبنی بر انجام خودکشی در وسایل شخصی افراد قربانی.
1Television Surveillance system
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
2-بیان صریح اطرافیان و نزدیکان فرد قربانی در خصوص انگیزه فرد قربانی . 3- سابقه تلاش به خودکشی در افراد قربانی.
4- سابقه اختلالات روانی یا افسردگی طولانی مدت در قربانی براساس سوابق و اعلام مراجع پزشکی. 5- تحلیل کارشناسی رفتارهای ثبت شده از فرد در دوربین های مدار بسته ایستگاه و قطار .
نگاره شماره 4 ) تصویر ثبت شده از لحظه سقوط فرد بر روی ریل قطار در دوربین های مدار بسته ایستگاه، بمنظور تحلیل کارشناسی رفتار قربانی
2- الگوی رفتاری تصادف قطارهای سریع السیر و عوامل انسانی در صنعت حمل و نقل ریلی
قربانیان تصادف قطار و عوامل انسانی یا خودکشی در حمل و نقل ریلی ، عمدتاً از طریق قرار دادن خود در مسیر حرکت قطار های پرسرعت اقدام به خودکشی می کنند. هر چند در شبکه ریلی سریع السیر گونه های دیگری از انواع مرگ و میرهای عمدی افراد نظیر ؛ لمس شبکه برق ولتاژ بالا نیز گزارش شده است اما نتایج تحقیقی که بین سالهای 2002 تا 6002 میلادی در آلمان صورت گرفت نشان می دهد در نحوه رفتارهای قربانیان خودکشی در شبکه ریل تفاوتی بین جنسیت و سن و سال وجود ندارد]3[ و ]5.[ شکل شماره 5 فراوانی نحوه عملکرد و رفتار پرخطر قربانیان سوانح تصادف با قطار را نشان می دهد.
فراوانی تصادف با قطار با افراد از لحاظ نوع رفتار پرخطر قربانی در شبکه ریلی
پریدن بر روی سطح ریل از سکوی ایستگاه خوابیدن بر روی ریل حرکتی یا قرار دادن خود در مسیر حرکت قطار عبور از روی ریل حرکتی و تصادف با قطار
2,23% 2,43%
6,23%
نگاره شماره 5 ) فراوانی تصادف با قطار با افراد ازلحاظ نوع رفتارپرخطرقربانی
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
3- راهکارهای فنی و تکنولوژیکی پیشگیری از بروز تصادف عوامل انسانی و قطار یا خودکشی در صنعت قطارهای سریع السیر ریلی درون شهری و برون شهری
در حالت کلی روش های پیشگیری از بروز خودکشی در صنعت حمل و نقل ریلی به دو دسته ” فنی – تکنولوژیکی ” و ” اجتماعی ” تقسیم م ی شود که برخی روش های فنی مورد استفاده در ایستگاه ها و شبکه ریلی سریع السیر به اختصار می شود.
3-1- کاهش سرعت ورود قطار به ایستگاه
کاهش دادن مسافت ترمزی توقف قطار 1 در هنگام بروز شرایط اضطراری نظیر افتادن مسافر از سکو بر روی ریل حرکتی ،تنها از طریق کاهش سرع ت قطار هنگام ورود به ایستگاه، امکان پذیر می شود . این اقدام هرچند می تواند به طور محسوس میزان مرگ و میر ناشی از تصادف عامل انسانی و قطار در اثر سقوط بر روی ریل را کاهش دهد ، اما باید در نظر داشت که اجرای آن مستلزم ایجاد برخی بسترهای فنی در شبکه ریلی است ، برخی از این ملزومات نظیر لحاظ کردن قطارهای اضافی به ازای هرخط ، بمنظور پوشش فاصله گذار2 و حفظ ظرفیت مسافری است ؛ که به عنوان نمونه با اجرای این راهکار بطور متوسط به ازای هر خط ریلی در شبکه درون شهری ریلی و قطار شهرهای پرسرعت شهری مانند مترو و قطار سبک شهری برای پوشش میزان هدوی 55 ثانیه و نیز جبران کاهش سرعت به 6 قطار اضافی نیاز خواهد بود تا حرکت های شلوغ مسافری مانند حرکت های صبح یا عصر
پوشش داده شود .
3-2- استفاده از سیستم مانیتورینگ اتاق کنترل و تلویزیونهای مدار بسته (CCTV) در ایستگاه های شبکه ریلی
در صنعت قطارهای سریع السیر CCTV ها این امکان را فراهم می کنند که داده های مربوط به وضعیت سکوی مسافری به صورت بلادرنگ 3 از طریق ارسال داده های تصویری مربوط به ایستگاه و قطار ، برای کارکنان و خدمه عملیاتی شبکه ریلی فراهم شود. این سیستم ها قادرند نمایی بسیار نزدیک و دقیق از ایستگاه و قطار در حال ورود یا توقف رابرای کارکنان عملیاتی نمایش دهند.
نگاره شماره 6 ) نمایش وضعیت سکوی مسافری در CCTVایستگاه
1Trainstopping Distance 2Head Way 3Real Time
اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
شرکت سراسازان بصیر تهران، 10 اردیبهشت 1393
The 1st National Conference on High-Speed Railway in Iran (HSRC2014) Sara Sazane Basir Company (SSBC) Tehran, Iran, 30 April, 2014
از سوی دیگر نمایش تصویر قطار هنگام ترک ایستگاه به منظور حصول اطمینان از بسته بودن دربهای قطار و دربهای لبه سکو و از سوی دیگر نیز مشاهده و نظارت بر رفتارهای مسافری در ایستگاه ها و مسیر ریلی در بخش قطارهای سریع السیر درون شهری و برون شهری از دیگر کاربردهای مهم این سیستم هاست که می تواند ضریب عکس العمل کارکنان عملیاتی شبکه ریلی را در هنگام بروز سانحه تصادف با عامل انسانی مضاعف سازد.


مقاله حسابداری صنعتی بهای تمام شده با word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حسابداری صنعتی بهای تمام شده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله حسابداری صنعتی بهای تمام شده با word
مقدمه :
منظور از حسابداری صنعتی(بهای تمام شده)چیست؟
اهمیت حسابداری بهای تمام شده :
کاربرد و وظایف حسابداری بهای تمام شده :
تفاوت حسابداری بهای تمام شده (مدیریت) با حسابداری مالی :
و اما تفاوتهای حسابداری مدیریت با حسابداری مالی :
جایگاه مدیران مالی در بازار سرمایه
وظایف اساسی امور مالی را می توان در سه بخش :
دلایل هزینه اضافی طرحها
منابع و ماخذ:
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله حسابداری صنعتی بهای تمام شده با word
1 – مجموعه مقالات اولین سمینار علمی مهندسی ارزش، تهران – 1380 – دانشگاه امیرکبیر
2 – مهندس مهدی ماهرانی، مزایای استفاده از فناوری مهندسی ارزش در طرحهای اجرایی شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس
3 – گزارش کار گروه مهندسی ارزش نماسازی تونل بزرگراه رسالت، محمد صادق کیانی نژاد – سعید معرب – محمدرضا جبروتی- شرکت پرلیت
مقدمه
حتماً تاکنون بارهاو بارها با این واژه برخورد داشته اید . به راستی حسابداری بهای تمام شده چیست ؟ چرا مدیران مالی سازمانها همواره سعی دارند تا خود را به مرحله ای برسانند که بتوانند از این شاخه از فن حسابداری استفاده نمایند ؟ آیا این درست است که بعضی میگویند به واقع نمیتوان حسابداری بهای تمام شده را به صورت کامل در شرکتهای ایرانی پیاده سازی نمود ؟
اینها سئوالاتی بودند که برای خود من نیز در زمان دانشجوئی وجود داشتند و حتی بعضی جزئیات هم اکنون هم برایم بی پاسخ مانده اند
اکثر کارشناسان مالی ، حسابداری صنعتی را آنچنان که باید نمی شناسند و در مراکز آموزشی نیز دروس مربوط به آن ، علاوه بر آنکه تنها به صورت تئوری ارائه میگردد ، آنقدر حجیم و ثقیل مینماید که اکثر دانشجویان تنها به منظور کسب امتیاز قبولی دروس مربوط به این واحد را فرا میگیرند ، بطوریکه پس از گذشت چندماه از مطالعه این دروس از جوابگوئی به ساده ترین مسائل حسابداری صنعتی نیز عاجزند
به راستی چرا ؟ آیا حسابداری بهای تمام شده واقعاً اینقدر پیچیده و دور از ذهن است که هرکسی توانائی انجام آن را نداشته باشد و یا اینکه آنرا بیش از آنچه که هست سنگین ، حجیم و تخصصی نشان داده اند ؟
اینها همه سئوالاتی است که هرکس ممکن است بنا به سلیقه ، دانش و هنر خود پاسخ متفاوتی به آن بدهد . ولی من امیدوارم شما خواننده گرامی بتوانید پس از مطالعه آنچه که سعی میشود در ادامه جهت معرفی این شاخه از فن حسابداری به صورت بسیار ساده بیان گردد ، پاسخی درخور برای سئوالات فوق که لااقل خودتان را راضی کند ، داشته باشید
منظور از حسابداری صنعتی(بهای تمام شده)چیست؟
حسابداری صنعتی شاخه ای از هنر و فن حسابداری است که وظیفه جمع آوری اطلاعات مربوط به عوامل هزینه و محاسبه بهای تمام شده محصولات و خدمات را بر عهده داشته و با تجزیه و تحلیل و بررسی گزارشها و راههای تولید ، روشهای کاهش بهای تمام شده تولیدات و خدمات را ارائه می نماید
اهمیت حسابداری بهای تمام شده
حسابداری صنعتی که گاهی اوقات به حسابداری مدیریت نیز مشهور است باید به عنوان یک بازوی قوی در اختیار مدیریت در ارتباط با برنامه ریزی و کنترل فعالیتها تلقی گردد. در حقیقت حسابداری صنعتی مدیر را با ابزار حسابداری مورد نیاز جهت برنامه ریزی ، کنترل و ارزیابی عملیاتی مجهز میکند
مدیریت با استفاده از حسابداری صنعتی ، بهای تمام شده تولیدات را محاسبه میکند و کنترل خود را برروی هزینه های مواد ، دستمزد و سایر هزینه های تولید اعمال میکند . مدیران اگر گزارشات دقیق و صحیحی از عوامل هزینه نداشته باشند در تصمیم گیری خود در راستای افزایش بهره وری و تولید یا دیگر تصمیم گیریهای اساسی خود با مشکل مواجه خواهند شد
کاربرد و وظایف حسابداری بهای تمام شده
گاهی تصور میشود کاربرد حسابداری صنعتی و بهای تمام شده تنها محدود به کارخانجات و صنایع تولیدی بزرگ می باشد. هرچند شاید شاخص ترین کاربرد آن در این جهت باشد ، ولی سایر مؤسسات نیز از این حسابداری بهره برده و از روشهای حسابداری بهای تمام شده در شرکتهای بیمه ، بانکها ، شرکتهای حمل و نقل و هواپیمائی ، دانشگاهها و بیمارستانها در جهت کارائی و کسب سود بیشتر استفاده میگردد . برای مثال در ساده ترین حالت شرکت های حمل و نقل همواره سعی در محاسبه و تعیین قیمت تمام شده و هزینه حمل یک واحد کالا و یا یک نفر مسافر را دارند
و اما بطور کلی میتوان وظایف زیر را برای حسابداری بهای تمام شده منظور کرد
پیش بینی و برآورد هزینه های یک دوره
جمع آوری ، تفکیک و تسهیم هزینه های تولید
ارزیابی و قیمت گذاری محصولات
یاری مدیران در جهت انتخاب بهترین راه حل ممکن
کنترل هزینه ها و کاهش آن تا حداقل ممکن و منطقی
یاری مدیران در جهت برنامه ریزی بهتر و اجرای آن
تفاوت حسابداری بهای تمام شده (مدیریت) با حسابداری مالی
حسابداری صنعتی ، اساساً دانشی است که دارای خصوصیت دوگانه است . از طرفی دارای ویژگی حسابداری مالی است و از این نظر به حسابداری مالی کمک میکند تا بتواند قیمت تمام شده کالای فروش رفته یا خدمت انجام شده را محاسبه و سود وزیان دوره مالی را تعیین نماید و از طرف دیگر دارای طبیعت حسابداری مدیریت است و با اطلاعاتی که محیا می نماید ، مدیریت را در برنامه ریزی ، کنترل ، ارزیابی عملکرد و تصمیم گیری کمک میکند و از این نظر از مهمترین ابزار مدیریت به شمار میرود
حسابداری صنعتی مجموعه رویه روالهای منظم برای ثبت و گزارش قیمت تمام شده کالای ساخته شده و خدمات انجام شده در کل و جزئیات این سیستم شامل روشهائی برای تشخیص ، طبقه بندی ، تخصیص ، جمع آوری و گزارش هزینه های تولیدو مقایسه آن با هزینه های از پیش تعیین شده و استاندارد است
حسابداری صنعتی حلقه اتصال دو حسابداری مالی و مدیریت است
و اما تفاوتهای حسابداری مدیریت با حسابداری مالی
1 – از نظر استفاده کنندگان اطلاعات ، استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری مدیریت ، افراد و مدیران درون سازمان هستند ولی در حسابداری مالی علاوه بر درون سازمان ، گروههای ذینفع و علاقمند خارجی مانند رقبا و موسسات مالی و اعتباری و بانکها نیز از اطلاعات حسابداری مالی استفاده مینمایند
2 – حسابداری مدیریت مقید و محدود به ضوابط معین و مشخصی نیست زیرا تنها در خدمت افراد و مدیران درون سازمانی است ولی حسابداری مالی مقید به اصول ، مفروضات و میثاقهای حسابداری می باشد . البته حسابداری صنعتی روشها و اصول مورد استفاده حسابداری را نفی نمی نماید بلکه دربرگیرنده یک نظام صحیح ، دقیق و مناسبتر جهت ثبت و اندازه گیری عوامل هزینه از لحظه شروع تا تکمیل فرآیند می باشد
3 – گزارشهای حسابداری مدیریت اغلب به واحدهای تابعه و بخشهای درون سازمان به تفکیک توجه دارد و ترکیبی از اطلاعات تاریخی ، پیش بینی ها و برآوردها را بکار میگیرد ولی در حسابداری مالی گزارشات ، کل واحد انتفاعی را در برمیگیرد و تنها از اطلاعات مبتنی بر گذشته ( آنچه که واقعاً اتفاق افتاده ) استفاده میکند
جایگاه مدیران مالی در بازار سرمایه
از آنجایی که روند شرکت سازی وتفکیک عملیات پایین دستی ، میان دستی و بالادستی ، به منظور دستیابی به اهداف توسعه اقتصادی و راهیابی به بازارهای سرمایه و سرمایه گذاری خارجی و داخلی و همچنین تفکیک منطقی مالکیت واحدهای اقتصادی از مدیریت آنان و سوق دادن اقتصادتک محصولی بـه سمتی که زمینه های شکوفایی خلاقیتها و تنوع بخشی درتولید حاصل گردد » زیرا اقتصاد مبتنی بر نفت ماهیتا ایجاد رانت می کند و دولت و کشور را به شکل یک سوپرمارکت بزرگ در می آورد به طوری که نفت می فروشیم و کالا می خریم و در واقع درآمدهای نفتی برای مصرف صرف می شود و در این راه دیگرتولید و نوآوری و تنوع در بخشها مفهومی ندارد« تهیه اطلاعات موردنیاز مربوط و به موقع و صحیح از بدیهیات کار خواهد بود
دستیابی به اطلاعات سبب می شود که تصمیم گیری مدیران آسان تر، مطمئن تر، بهتر و مفیدترصورت پذیرد
جایگاه امور مالی و وظایف اساسی مدیرمالی را می توان به سه دسته ذیل تقسیم کرد:
l حسابداری مالی؛
l حسابداری مدیریت؛
l امور مالی
حسابداری مالی گزارشگری اطلاعات مربوط به رویدادهای گذشته را در برمی گیرد و الزاما مبانی لازم برای انجام بررسیهای مالی رافراهم می آورد. به عبارت دیگر،حسابداری مالی گذشته نگر است .حسابداری مدیریت و امور مالی شامل برنامه ریزی و شکل دادن به رویدادهای آتی هستند، به عبارتی آینده نگرند. حسابداری مدیریت ازطریق تامین اطلاعات موردنیاز برای تصمیم گیریهای مدیران ، به کارگیری مدلهای پیش بینی برای برآورد اطلاعات آینده و بالاخره برنامه ریزی و کنترل، وظایف خود را به انجام می رساند. امور مالی از طریق استراتژی های تامین مالی ،سرمایه گذاری و نظارت بر فعالیتهای بازار سرمایه در شکل دادن به رویدادهای مالی آتی فعالیت می کند.اطلاعات و تصمیمات و وظایف حسابداری مدیریت و امور مالی ،مبانی لازم را برای انجام حسابرسیهای عملکرد مدیریت فراهم می کنند
برنامه ریزیها و وظایف حسابداری مدیریت و امور مالی از یک سو وارزیابیها و حسابرسیهای حسابرسان عملکرد مدیریت از سوی دیگر،باعث می شود که واحد انتفاعی به طور مستمر به سوی بهبود روشهای تصمیم گیری و انتخاب استراتژی های مناسب حرکت کند و جایگاه مناسبی را در بازار رقابت به دست آورد
وظایف اساسی امور مالی را می توان در سه بخش
