میوه دانش، با کردار نیک چیده می شود نه باگفتار نیک . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 12:24 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله زبان برنامه نویسی دات نت Net. با word دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زبان برنامه نویسی دات نت Net. با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زبان برنامه نویسی دات نت Net. با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زبان برنامه نویسی دات نت Net. با word :

Microsoft .NET
Microsoft . NET واژه ای که به مثابه یک چتر ، شماری از فن آوریهای که اخیراً توسط شرکت مایکروسافت عرضه شده اند در بر می گیرد . با کنار هم قرار گرفتن این فن آوریها ، یک تحول اساسی در بستر توسعه مایکروسافت ، از زمان انتقال از سیستم 16 بیتی به سیستم 32 بیتی ایجاد شده است .
Microsoft . NET شامل فن آوریهای زیر می شود :
. NET Framework
. NET Enterprise Servers
. NET Languages and Language Tools
. NET Framework
. NET Framework فن آوری است که درتوسعه ASP. NET ضروری می نماید و ارائه کننده سرویس های مقدماتی سیستم هایی است که ASP.NET را مورد پشتیبانی قرار می دهند ، نظیر ایجاد فرم های ویندوز و فن آوری جدیدrich client development که در .NET ارائه شده است . درست همانند بسته اختیاری (Option Pack) ویندوز NT4 ، که به همراه ویندوز NT4 نصب می شد Internet Information Server 4.0 (IIS) وactive Server Pages Technologies را به ویندوز NT4 می افزود ،NET Framework ، نیز یک بسته add-on ( افزودنی ) می باشد که روی ویندوز2000 ، ویندوزNT4.0 و ویندوز 98/ME نصب می شود و سرویس های مقدماتی پشتیبانی سیستم را به فن آوریهای .NET می افزاید .
Framework درنسخه های جدیدتر سیستم عامل های سرویس دهنده و ویندوز ، نظیر .NET Server نیز بکار خواهد رفت .
Common Language Runtime
Common Language runtime یا ( به اختصار Runtime ) محیط runtime ای را ایجاد می کند که در آن محیط کدهای نوشته شده به زبانهای .NET اجرا می گردند . runtime مدیریت اجرای کدهای .NET را برعهده دارد ، که شامل مدیریت بلند مدت حافظه و آبجکت ها می شود . علاوه بر این سرویس های مدیریتی ، runtime به توسعه دهندگان امکان اشکال زدایی ، رسیدگی به استثنائات و وراثت در میان چندین زبان را می دهد . لازمه اجرای این وظایف این است که کامپایلر های زبان از خصوصیات زبان مشترک با Common Languge Specification (CLS) ، که نمایانگر زیر مجموعه ای از انواع داده پشتیبانی شده توسط runtime می باشد و در تمام زبانهای مورد استفاده .NET مشترک است ، پیروی نمایند .
کامپایلر هر زبانی کدهای نوشته شده توسط برنامه نویسان را به یک زبان میانجی به نام Microsofot Intermediate Language (IL ,MSIL) کامپایل می کنند .
سپس این IL در زمان نصب به وسیله runtime ، به کد محلی کامپایل می شود و یا حین اولین اجرا به صورت (GIT) Gust-In-Time کامپایل می شود . ازکدی که به IL کامپایل می شود و به وسیله runtime مدیریت می گردد ،به عنوان managed Code نام برده می شود . دلیل این نام گذاری بر عهده گرفتن مسئولیت مدیریت اجرای کد توسط runtime است ، که شامل معرفی آبجکت ها ، اختصاص حافظه و جمع آوری پس مانده آبجکت ها و حافظه می باشد .
از کامپوننت های نوشته شده در Managad Code و اجرا شده توسط runtime به عنوان .NET Managed Assemblies نام برده می شود و یا به اختصار فقط assemblies خوانده می شوند . Assemble ها واحدهای اصلی گسترش در دنیای .NET هستند و شباهت زیادی به کامپوننت های Com دارند . با این تفاوت که ، در حالی که کامپوننت های Com حاوی یک نوع کتابخانه متناظر برای تعریف چگونگی به کارگیری آنها توسط سرویس گیرنده هستند ، یک Assembly حاوی یک manifest است که مجموعه ای از Metadata ها (فرداده ها ) می باشند که محتویات assembly را تعریف می کنند . از فوائد دیگر آن ، ماهیت خود تعریفی کامپوننت های .NET است . به این معنی که برای اینکه بتوانند کار کنند ، نیازی به ثبت شدن ( رجیستر شدن) روی کامپیوتر ندارند .
این Metadata همچنین وظیفه تعریف وابستگی ها و اطلاعات تفسیری متناظر با یک assembly را بر عهده دارد . این نه تنها باعث کسب اطمینان از برآورده شدن وابستگی های ضروری assembly ها می شود ، بلکه به این معنی است که چندین نسخه از یک assembly می توانند درکنار هم روی یک کامپیوتر بدون ایجاد اختلال اجرا شوند . این موضوع گامی بزرگ در تقابل با “DLL Hell ” ( مکافات DLL ) است ، که برای تعداد کثیری از برنامه نویسان آزار دهنده است .
با روی کار آمدن .NET این مسائل به فراموشی سپرده خواهند شد . از آنجائی که برنامه کاربردی [ مورد نظر ] می داند برای کدام نسخه از یک assembly طراحی شده است . می تواند با گرفتن پرس و جو (query) از متادیتای اسمبلی ، نسخه صحیح را از میان نسخه های مختلف همان اسمبلی بابد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 12:23 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 ?پروژه نمایش عکس و انیمیشین برروی GRAPHIC LCD با word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ?پروژه نمایش عکس و انیمیشین برروی GRAPHIC LCD با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه نمایش عکس و انیمیشین برروی GRAPHIC LCD با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ?پروژه نمایش عکس و انیمیشین برروی GRAPHIC LCD با word :

هدف از انجام این پروژه تبدیل عکس های رنگی با فرمتهای Jpeg .،bmp.، bmp .، gif .، TIF . به حالت سیاه و سفید(Black & White ) و نمایش این تصویر برروی LCD گرافیکی(64*128 ) این پروژه از سه بخش تشکیل شده است.
بخش اول: عمل تبدیل عکس های رنگی به سیاه و سفید که این کار توسط برنامه مطلب(Matlab ) انجام می شود.
بخش دوم: عمل انتقال داده از pc به حافظه داده (RAM یا PROM E)
بخش سوم: عمل برداشت از حافظه داده و نمایش برروی LCD گرافیکی
بخش اول:
بر ای اینکه بتوان عکس های رنگی را به سیاه و سفید تبدیل کرد از برنامه مطلب استفاده کردیم. در این برنامه توابعی وجود دارد که براحتی عکس های رنگی را به سیاه و سفید(binary Image ) تبدیل می کند.
بخش دوم:
در این بخش با استفاده از برنامه مطلب و پورت چاپگر موازی و طراحی سخت افزاری برای انتقال داده بصورت موازی به حافظه داده عمل انتقال داده از pc به حافظه داده انجام گرفت.
بخش سوم:
در این بخش هم یک طراحی سخت افزاری برای برداشت داده از حافظه داده و نمایش روی LCD انجام گرفت. در ادامه هر کدام از بخش ها را به تفصیل شرح می دهیم.
مطلب مانند یک ماشین محاسب با امکانات کامل است. مانند یک ماشین حساب معمولی، می تواند اعمال ریاضی ساده ای مثل: جمع، تفریق، ضرب و تقسیم را انجام دهد. مانند یک ماشین حساب مهندسی، قابلیت انجام عملی را روی اعداد مختلط، ریشه ها و توانهای مربعات لگاریتم ها و عبارات مثلثاتی مثل سینوس، کسینوس، تانژانت را دارد. مانند یک ماشین حساب قابل برنامه ریزی شما قادر به ذخیره و بازیابی اطلاعات هستید و می توانید دستورات را ایجاد، اجرا و برای خودکار کردن عملیات محاسباتی معادلات مبهم آنها را ذخیره کنید. می توانید مقایسه های منطقی را انجام دهید و ترتیب اجرای دستورات را کنترل کنید. مطلب ابزاری کار با محاسبات ریاضی است.
مطلب یک زبان برنامه نویسی آسان برای کاربر با مشخصات بسیار پیشرفته و ساده تر از زبانهای کامپیوتری نظیر بیسیک و پاسکال و C است.
2- نحوه نوشتن برنامه در Matlab: پس از واردشدن به برنامه از منوی File گزینهNew و سپس M-File را برگزینید. با این کار پنجره ای جهت نوشتن دستورات ظاهر می شود پس از اتمام نوشتن برنامه و ذخیره کردن آن که بصورت پیش فرض در پوشه work ذخیره می شود. با استفاده از Debuge Run می توان برنامه را اجرا کرد.
Matlab با استفاده از یکسری توابع عمل تبدیل عکس های رنگی به سیاه و سفید را انجام میدهد. به این صورت که هر عکس رنگی را ابتدا به gray scale و سپس Black & White تبدیل می کند.
مطلب برای انجام این کار به صورت زیر عمل می کند. ابتدا فایل رنگی توسط تابع Imread خوانده می شود( هر کدام از توابع توضیح داده می شود) و در یک متغیر آرایه ای ذخیره می شود. در مرحله بعد با استفاده از تابع rgb2gray عمل تبدیل عکس رنگی به gray scale انجام می شود. در انتها تابع Im2bw عمل تبدیل عکس gray scale را به Black &white انجام می دهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 12:23 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 تحقیق در مورد ویروس و برنامه های مخرب با word دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد ویروس و برنامه های مخرب با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد ویروس و برنامه های مخرب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد ویروس و برنامه های مخرب با word :

-آشنایی با برنامه های مخرب
هنگامی که در سال 1984 برای اولین بار در مقالات علمی، امکان وجود ویروس مطرح شد، هیچ کس آن را جدی نگرفت. اما طولی نکشید که اولین ویروس پا به عرصه وجود گذاشت. در آن زمان نیز عده انگشت شماری خطر آن را درک کردند. برخی حتی نمی دانستند که آیا ویروس به طور اتفاقی رخ می دهد یا آن را می نویسند. یک یا دو متخصص، از این حد نیز فراتر رفتند و تولید ویروس را کاملاً انکار کردند. اما امروزه، می بینیم که مراکز رایانه ای پر از ویروسهای گوناگون است و تعداد آنها پی در پی افزایش می یابد.

در سالهای 1980، رایانه های بزرگ به صورت چند برنامه ای کار می کردند. هر کاربر می توانست برنامه های خود را به رایانه بسپارد و منتظر بماند تا اجرا و خروجی آن آماده شود. در بعداز ظهر یک روز جمعه، یک برنامه ساز برنامه الی را به عنوان بازرس اجرا کرد. کار برنامه آزمایش سیستم بود. بدین صورت که اگر برنامه دیگری در حال اجرا است، آن را از سیستم حذف کند و در غیر این صورت، خود به صف ورودی برود و منتظر بماند. پس از این که برنامه بازرس تمام شد، برنامه ساز می توانست کار اصلی خود را به سیستم بفرستد و بلافاصله خروجی را دریافت کند. زیرا بازرس تمام برنامه ها را از سیستم حذف کرده بود. متأسفانه، وجود یک اشکال کوچک در برنامه بازرس باعث شد که برنامه پی در پی خود را تکثیر و در صف وارد کند. درنتیجه، پس از چند ثانیه، هزاران نسخه از آن در صف ورودی تولید شد.

برحسب این که چه تعریفی برای ویروس ارایه می دهیم، می توانیم برنامه بازرس را یک ویروس رایانه ای بنامیم. بنابراین، می بینیم که ویروس مسئله‌أی جدید نیست و تولید آن نیز مشکل نیست.
اولین ویروسها، تصاویر گرافیکی و یا پیغامهایی را بر روی صفحه نمایش نشان می دادند. اما بیشتر ویروسهای امروزی مخرب هستند. متأسفانه، ویروسهای رایانه ای در ده سال اخیر خسارات بی شماری را به سیستمهای رایانه ای وارد ساخته اند. یکی از این خسارات، از بین رفتن اطلاعات باارزش است. البته این ضرر در مقابل وقت هزینه ای که برای تهیه برنامه های ضد ویروس و نصب آنها مصرف می شود، ناچیز است. حتی ویروسهای بی خطری که یک پیغام ساده نشان می دهند، یا یک قطعه موسیقی کوتاه می نوازند نیز وقت پردازنده و فضای حافظه را برای تکثیر مصرف می کنند. به علاوه، برای کشف و پیشگیری از آنها باید ضدویروس تهیه گردد. درنتیجه، آنها نیز باعث اتلاف وقت و هزینه می شوند.

ویروس تنها برنامه رایانه ای مخرب نیست. بلکه برنامه های مخرب نیز وجود دارد. از آن جمله، اسب تروا،‌‌‌ بمب منطقی و کرم را می توان نام برد.

اسب تروا: اسب تروا، برنامه ای است که کارهایی را انجام می دهد که در مستنداتش ذکر نشده است. معمولاً این کارها زیان آور نیز هستند. برای مثال، هنگامی که کاربر می خواهد و با سیستم کار کند، یک برنامه Login تقلبی، شماره حساب و کلمه عبور را از کاربر گرفته تا اجازه ورود به سیستم و کار با آن را صادر نماید. اما پس از فهمیدن شماره حساب و کلمه عبور، اطلاعات کاربر را دستکاری می کند. به عنوان مثالی دیگر، فرض کنید برنامه ای وجود دارد که باید فشرده سازی اطلاعات را انجام دهد. اما در حقیقت، هر پرونده ای را که به آن اعلام می کنند، از روی دیسک حذف می کند. نمونه ای از یک اسب تروا در شکل 1-4 نشان داده شده است.
a:
copy CON a:horse.bat
y
cls
del <a:horse.bat a:*.*
[Ctrl]-z
شکل 1-4- یک نمونه اسب تروا
اگر پرونده horse.bat را با توجه به شکل 1-4 تولید کنیم و شخص علاقه‌مندی از روی کنجکاوی فرمان horse را اجرا نماید، تمام پرونده های موجود در دیسک A حذف خواهند شد.
معمولاً برنامه اسب باید به طور خودکار اجرا شود و به سیستم آسیب برساند. برای مثال، یک فرمان type آن را فعال کند. فرض کنید در پرونده‌ای از فرمانهای ansi.sys استفاده کنیم و یکی از کلیدهای صفحه را با فرمان پاک کردن تمام پرونده های دیسک و کلید N را با Y عوض کنیم. اگر شخص کنجکاوی داخل پرونده را با فرمان type ببیند، از آن پس، هرگاه کلید مورد نظر تحریر شود، سیستم پیغام Warning all data will be deleted (Y/N) را صادر می کند که با تحریر کلید N تمام پرونده ها حذف خواهند شد.
– بمب منطقی:

بمب منطقی، برنامه ای است که برای خسارت زدن به سیستم، از یک دستور IF استفاده می کند. اگر شرایط مناسب باشد، یک کار زیان آور انجام می دهد، در غیر این صورت خیر. شرط می تواند زمان انجام خسارت، اسم یک فرد و یا هر عبارت دیگری باشد. برای مثال، یک برنامه ساز بمبی را در یک سیستم حسابداری نصب کرده بود که پرونده اضافه کاری را برای نام برنامه ساز جستجو نماید. اگر نام برنامه ساز وجود نداشت، پرونده حذف می شد. در غیر این صورت، پرونده در سیستم باقی می ماند. الگوریتم کار بمب منطقی در 2-4 نشان داده شده است.

کرم و ویروس
– کرم:
کرم برنامه ای رایانه ای است که علاوه بر اثرات جانبی، خود را نیز تکثیر می کند و برای تکثیر نیازی به یک برنامه ناقل ندارد. کرمها بیشتر در شبکه های رایانه ای وجود دارند. درخت کریسمس نمونه ای از برنامه کرم است. این برنامه هنگامی که اجرا می شود، یک درخت کریسمس مانند شکل 4-3 روی صفحه نمایش می دهد و همزمان خود را نیز روی شبکه منتشر می کند.

– ویروس: ویروس برنامه ای با ویژگیهای زیر است:
دارای اثرات جانبی است: ویروس، حاوی قطعه برنامه الی است که دارای اثرات جانبی زیان آور می باشد و در شرایط مناسب اثراتش را نشان می دهد. البته ویروسهایی هستند که تخریب کننده نیستند.
خودتکثیر است: ویروس خود را تکثیر می کند و بر روی دیسک منتشر می شود. این همان خاصیت ویروسهای بیولوژیکی است. خودتکثیری، یکی از مشخصه های ویروس است که آن را از سایر برنامه ها متمایز می کند.

مخفی است: موفقیت ویروس در این است که قبل از مشخص شدن اثرات جانبی آن، خود را به طور مخفیانه تکثیر می کند. این ویژگی ویروس نیز مانند ویروسهای بیولوژیکی است. ویروس بیولوژیکی نیز در دوران نهفتگی نشانه‌ای ندارد، اما به بقیه انسانها سرایت می کند. چون نشانه ای از خود ظاهر نمی کند، هیچ دلیلی ندارد که افراد از ناقل کناره گیری کنند و همین امر سبب انتشار بیشتر ویروس می شود.

معمولاً ویروسها همراه برنامه های مخرب دیگر به رایانه حمله می کنند. برای مثال، بعضی از آنها از مکانیسم بمب منطقی استفاده می کنند و در شرایط خاصی دارای اثرات جانبی هستند. ویروس armagid نمونه ای از این گونه ویروسهاست که در روز هشتم ماه مه هر سال فعال می شود و شکل مکان نما را به صورت دو خط متقاطع و به رنگ قرمز تبدیل می کند.

بعضی از افراد بر این عقیده هستند که ویروس رایانه ای نیز نوعی فناوری است و مانند بقیه نه خوب است و نه بد. قصد و نیت افراد بستگی دارد که از آنها در امور خوب یا بد، استفاده کنند. برای مثال، می توان ویروسی نوشت که در شبکه حرکت و پرونده های بی مصرف را از روی دیسک حذف نماید. و یا ویروسهایی طراح شود که در سیستم حرکت کنند. چنانچه سیستم فاقد ضد ویروس باشد و یا ضد ویروس قدیمی باشد، نگارش جدید را جایگزین آن نمایند. همچنین، می توانیم ویروسی بنویسیم که خود را به پرونده متصل نموده، اطلاعات آن را فشرده کند. سپس هنگام استفاده از پرونده، آن را از فشردگی خارج سازد.

تمام کسانی که تا کنون خواسته اند ویروس مفید بنویسند، ناموفق بوده اند. زیرا به دلیل کنترل ناپذیری ویروس، اگر اشکالی در ویروسهای مفید بروز نماید، رفع آن ناممکن می شود. به علاوه، چون ویروس مخفی است، بدون اجازه وارد سیستمهای مختلف می شود که این امر کار صحیحی نیست. سرانجام، ضدویروسها، تفاوت بین ویروسهای خوب و بد را نمی توانند تشخیص دهند و در صورت تشخیص نیز ویروسهای بد زیر چتر ویروسهای خوب وارد سیستم خواهند شد.

– اثرات جانبی ویروس
ویروس معمولاً کارهایی انجام می‌دهد که یک برنامه معمولی انجام نمی دهد. برای مثال، یک یا چند کار زیر را ممکن است انجام دهد.
1-اطلاعات غلط را برروی پرونده ها بنویسید.
2-اطلاعات داخل پرونده را جابه جا کند.
3-اطلاعات پرونده های مختلف را با یکدیگر تعویض کند.

4-اطلاعات پرونده ها را به رمز درآورد.
5-اطلاعات یک پرونده را به پرونده دیگر اضافه کند.
6-قطاعهای خالی دیسک را با علامت خراب پر کند.
7-جدول تخصیص پرونده ها را پاک کند.

8-رکورد بوت را خراب کند.
9-دیسک را فرمت کند.
10-قسمتی از حافظه اصلی را اشغال کند.
11-برنامه های در حال اجرا را تغییر دهد.

12-سرعت اجرای برنامه ها را کم کند.
13-پیغامها و تصاویری را برروی صفحه نمایش نشان دهد.
14-پیغامها و شکلهایی را برروی صفحه چاپگر نشان دهد.

15-کلیدها را تغییر دهد.
16-صفحه کلید را قفل کند.
17-سیستم را به حالت تعلیق درآورد.
18-سیستم را دوباره راه اندازی کند.

انتشار ویروس و هدفهای آن
ویروس از طریق پرونده های آلوده، منتشر می شود. هنگام اجرای برنامه‌های آلوده و یا پردازش پرونده های آلوده، ویروس فعال می شود و خود را تکثیر می‌کند. اگر رایانه را خاموش کنیم، فعالیتش متوقف می شود. فرض کنید، رایانه دارای یک دستگاه دیسک گردان سخت و یک دستگاه دیسک گردان نرم است. همچنین، یک ویروس بر روی رکورد بوت یک دیسک نرم وجود دارد. اگر رایانه را با آن دیسک راه اندازی کنیم، ابتدا ویروس به حافظه اصلی منتقل و سپس فعال می شود. آنگاه دیسک سخت را آلوده می کند. اگر رایانه را خاموش کنیم، ویروس موجود در حافظه اصلی از بین می رود، اما در دیسک سخت باقی می ماند.
سیستم را بار دیگر با دیسک سخت راه اندازی می کنیم. ویروس از دیسکم سخت به حافظه رفته، فعال می شود. اکنون اگر از یک دیسک نرم سالم و بدون محافظ نوشتن استفاده کنیم، ویروس در دیسک نرم هم منتشر می شود. اگر رایانه را خاموش کنیم، دیسک سخت و نرم هر دو آلوده خواهند بود. به شکل 4-4 توجه کنید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 12:23 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 گزارش کارآموزی نصب، راه اندازی و طراحی آسانسور با word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی نصب، راه اندازی و طراحی آسانسور با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی نصب، راه اندازی و طراحی آسانسور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی نصب، راه اندازی و طراحی آسانسور با word :

گزارش کارآموزی
انواع آسانسورها به 2 نوع کششی و هیدرولیکی تقسیم می گردند که نوع کششی دارای کادر وزنه و تجهیزات جانبی می‌باشد هنگامی که کابین و وزنه‌ی تعادل در مقابل هم قرار می‌گیرند باید با نصف ظرفیت بالانس شود. درها به دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می‌گردند.

اتوماتیک : سانترال یا تلسکوپی هم نامیده می‌شوند و درهایی هستند که از وسط باز می‌شوند. همچنین درهایی که به سمت چپ یا به سمت راست باز می‌شوند (چپ بازشو یا راست باز شو) نیز اتوماتیک‌اند اما نیمه اتوماتیک درهایی هستند که از داخل نیز دارای حفاظی می‌باشند مثل درهای جمع شو که به درهای یخچالی هم معروفند (بازشو در پارگرد دارند)
انواع موتورهای مرسوم در بازار شامل اکلمپ 5/5 کیلو وات، مونتاتری 5/5 کیلووات آلبرتوساتی (هرسه از ایتالیا) شیندلر از آلمان و اسپانیا و نوا MJT، جکو، و آکار ترکیه می‌باشند.

فصل اول
تاریخچه شرکت

تاریخچه شرکت
این شرکت در تاریخ 11/7/79 تحت عنوان فروش، نصب و راه اندازی طراحی آسانسور و پله برقی و بالابر به شماره‌ی ثبت 176121 با مسئولیت محدود به ثبت رسیده است و در تاریخ 16/11/81 افتخار عضوین در سندیکای آسانسور و پله برقی را داشته و در سال 83 موفق به اخذ پروانه‌ی طراحی مونتاژ از وزارت صنایع و معادن استان تهران گردیده و همچنان یکی از شرکتهای کارآمد در عرصه‌ی آسانسور فعالیت می‌کند و همچنین رزومه‌ای از کارهای این شرکت به صورت :

1- پروژه ارغوان واقع در خیابان اشرفی اصفهانی متعلق به شرکت بازار مصالح شهرداری تهران 4 دستگاه 10 توقف.
2- پروژه 190 D وابسته به بنیاد تعاون مسکن وزارت نیرو و بیت رهبری واقع در مینی سیتی شهرک قائم 3 دستگاه 12 توقف.
3- پروژه سپهر 1 و 2 متعلق به شرکت مجتمع خانه سازی رزمنده واقع در مینی سیتی شهرک شهید محلانی 4 دستگاه 6 توقف.

4- ساختمان متعلق به موسسه میثاق بصیرت واقع در میدان نبوت 7 توقف.
5- 12 دستگاه آسانسور متعلق به ساختمان سازمان حج زیارت.
6- کارخانه ریسندگی الیاف هامون واقع در زنجان آسانسور 2 تن 6 توقف.
7- پروژه بانک مرکزی اراک.
8- پروژه سیلوی خرم آباد 60 متری.
9- پروژه فروشگاه شهروند شهر ری وابسته به شهرداری 2 دستگاه باربر 2 تن و یکدستگاه پانوراما (کابین شیشه‌ای 16 نفره سیستم VVVF)

مخترع آسانسور
ا
از منارهای بلند کلیساهای قرون وسطی چنین برمی آید که معماران و سازندگان بنا از صدها سال پیش قادر به ساخت بناها و ساختمان های بلند بوده اند. اما یک عامل بازدارنده وجود داشت که مانع از ساخت ساختمان های بلند به عنوان محل کار یا زندگی مردم می شد. این عامل بازدارنده چیزی نبود جز پله. یک مکانیک آمریکایی به نام الیشا گونوذ اتیس، تحولی را در این زمینه به وجود آورد.

اختراع اتیس بسیار ساده بود. یک چرخ ضامن دار که در صورت پاره شدن طناب، مانع از سقوط کامل اتاقک آسانسور می شد و اتاقک تنها به اندازه چند پا با فشار می افتاد. او اختراع خود را در سال 1854 میلادی در نمایشگاه نیویورک به نمایش گذاشت. اختراع او سرآغاز استفاده از آسانسورهای بی خطر بود.

آسانسور و تاریخچه آن
آسانسور وسیله حمل و نقل عمودی است مه با سیستم تعلیق و تعادل نیروی محرکه عمل جابه جایی انجام می دهد در واقع برای آشنایی بیشتر با این وسیلهباید گفت که بشر در قرن های گذشته از بالابر استفاده کرده است اما پایه گذار علمی و طراح آسانسور امروزی دانشمند و ریاضی دان بزرگ اتوود است که با ساختن ماشین اتوود که عبارت بود از دو وزنه که با یک نخ به یکدیگر مربوط می شدند و روی قرقره ها بالا و پایین می رفتند توانست طرج ابتدایی یک آسانسور را ارائه دهد اما اولین آسانسور به شکل امروزی که دارای ترمز ایمنی بود توسط اوتیس در آمریکا ساخته و آزمایش شده و سپس بعد از آن دیگران نیز به ساخت انواع آسانسور دست زدند و صنعت آسانسور شکل گرفت نکاتی درباره ایمنی و استفاده از

آسانسور آسانسور راننده یا خلبان ندارد و به صورت شبانه روز آماده کار می باشد مسافرین بیرون آسانسور فرمان احضار می دهند و مبدا و مقصد را مشخص می نمایند و در زمان مناسب پاسخ می دهد بنابراین فشارهای مجدد بر روی دکمه های احضار کابین کاری بیهوده است مسافرین درون کابین فرمان حرکت می دهند و مقصد را مشخص می نمایند این وسیله قادر به شناسایی مسافرین از نظر سن قد مونث و یا مذکر و بیمار یا سالم بودن و میزان وزن دقیق مسافرین نمی باشد اذل در پاره ای از موارد به وسیله بسیار خطرناکی تبدیل

می شود دکمه های فرمان در محلی نصب شده است که کودکان کمتر از هفت سال قادر به احضار و صدور فرمان نباشند ولی همواره باید به خاطر بسپاریم که هرگز کودکان به تنهایی نباید از این وسیله استفاده نمایند با ایجاد شرایط مناسب فضای بازی و گاهی مذاکره دست جمعی با کودکان و نوجوانان باید به صورت جدی و کامل از بازی با آسانسور جلوگیری نماییم در هنگام استفاده از آسانسور حتما باید به ظرفیت نهائی آن توجه شود ظرفیت ها معمولا 4 6 8 10 12 15 18 20 و ; می باشند که باید بر روی پلاک مشخصات در کابین نصب باشد معمولا کابین آسانسور به صورتی طراحی و ساخته می شود که حداکثر ظرفیت به سختی در آن جا شوند زیرا استفاده خارج از ظرفیت خطرات بسیار جدی در بر دارد که قابل قیاس با

انواع خودروها و وسایل دیگرنیست اصولا آسانسور باید مجهز به سیستم آلارم ظرفیت مجاز و غیر مجاز باشد ولی رعایت ظرفیت آسانسور توسط مصرف کنندگان در اولویت قرار دارد هرگز در هنگام وارد شدن به کابین آسانسور در حال گفتگو به صورت عقب یا از پهلو اقدام ننمایید همواره در هنگام ورود به کابین آسانسور از وجود کابین در مقابل خود مطمئن شوید و رو به کابین وارد شوید.

روش های ساده اطمینان از وجود روشنایی کابین دیدن تصویر خود در آینه کابین و مشاهده افراد درون کابین است در اوقاتی که ساختمان خلوت است حتی الامکان به تنهایی از آسانسور استفاده ننمایید اگر زمانی در آسانسور محبوس شدید هرگز خوف نکنید و نهراسید اول بر ترس خود غالب شوید و کنترل منطقی خود را به دست آورید سپس دست به اقدامات زیر بزنید زنگ خطر آسانسور را به صدا در آورید تا برای کمک و خارج نمودن شما از بیرون اقدام نمایند اگر در کابین تلفن نصب است از آن برای درخواست کمک استفاده نمایید اگر هیچ یک از این دو نبود ضمن حفظ خونسردی از تلفن همراه خود استفاده نمائید در غیر این صورت با صدای بلند ولی خونسرد مکررا در خواست کمک نمائید.

تاریخچه آسانسور در ایران
آسانسور به صورت امروزی در حدود 50 سال پیش وارد کشور شده است و اولین نمایندگی فروش آسانسور در کشور مربوط به یک شرکت سوئیسی می باشد که توسط یک شرکت ایرانی وارد شد و بعد از آن نیز شرکت های خارجی دیگر در این زمینه فعالیت داشتند اولین کارخانه در ایران توسط وزارت مسکن و شهر سازی در سال 1350 در شهر صنعتی البرز قزوین تحت لیسانس یک شرکت سوئیسی بنا گردید و بعد از آن نیز کارخانجات دیگری توسط شرکت های خارجی در ایران فعالیت نمودند ولی با توجه به تحریم وسایل بعد از انقلاب و بر اساس ضرورت و نیاز شروع به فعالیتهای تولیدی در زمینه ساخت قطعات یدکی آسانسور نمودند و در واقع آسانسور به صورت تلفیقی در کشور تولید و نصب گردید تا اینکه در دهه 70 مجوز واردات آزاد شده وبه تبع آن واحدهای فروش آسانسور به صورت رسمی و غیر رسمی بوجود آمدند

صنعت آسانسور جهان از زمانی که با نیروی برق کار می کند قدمتی یکصد و پنجاه ساله دارد، هر چند عمر بالابرها در جهان به بیش از ده هزار سال می رسد و اولین چرخ چاه خود از اولین بالابرها بوده است. مهمترین شرکت های تولید آسانسور در جهان اوتیس و شیندلر با قدمتی حدود یکصدو پنجاه سال می باشند.

اما صنعت آسانسور ایران قدمتی هشتاد ساله دارد. البته اگر گفته های بدون مدرک در مورد نصب آسانسور در کاخ گلتسان توسط ناصر الدین شاه را نادیده بگیریم، اولین آسانسورها که آنهم البته اثری از آنها بجا نیست در پالایشگاه آبادان در دوران حکومت احمد شاه قاجار نصب شده است. اما آنچه مسلم و قابل بررسی است اولین آسانسور ها در ساختمانهایی که در زمان پهلوی اول ساخته شده است نصب شده و در ساختمانهای اطراف میدان امام خمینی (میدان سپه سابق) مثل باشگاه افسران ستاد ارتش، کتابخانه ملی آثار آن وجود دارد و بسیاری از آنها توسط کارشناسان خارجی و به کمک نسل اول متخصصین صنعت آسانسور ایران نصب و راه اندازی شده است.

نسل اول ساختمانهای بیش از سه طبقه در ایران در دوران پهلوی اول و آپارتمان سازی بصورت امروزی از سال 1335 در دوران پهلوی دوم شروع شده است. بنابراین دوران رشد صنعت آسانسور ایران را زا سال 1335 به بعد باید نامگذاری کرد.

ابتدا آسانسورها کامل و بسته بندی شده از خارج از کشور به ایران وارد شده است. لیکن بتدریج شرکتهای ایرانی فروش و نصب آسانسور در ایران بوجود می آیند و در سال 1345 اولین کارگاه تولید درب و کابین توسط اوکسن الکسانی با کپی برداری از روی درب و کابینهای شرکت های اروپایی بوجود می آید.
در سال 1345 در طرح های وزارت مسکن و شهرسازی برای آپارتمان سازی برنامه ریزی شده و ایجاد شهرک های مسکونی در اطراف شهرهای بزرگ برای ساخت اولین کارخانه آسانسورسازی در ایران برنامه ریزی می شود.

در سال 1350 کلنگ ساخت اولین کارخانه آسانسورسازی ایران با نام ایران شیندلر در زمینی به مساحت چهل هزار متر مربع واقع در شهر صنعتی البرز قزوین به زمینی زده می شود و در سال 1353 این کارخانه با ظرفیت اولیه تولید چهارصد دستگاه آسانسور تحت لیسانس شیندلر سوئیس به بهره برداری می رسد و بطور همزمان جهت پرورش نیروی متخصص در نصب آسانسورهای خود مبادرت به برگزاری دوره های کامل آموزشی تئوری و عملی نصب آسانسور می نماید که در هر دوره حدود 20 نفر تکنسین موفق به کسب مدرک مهارت نصب می شوند و این دوره ها از سال 1354 تا 1357 ادامه داشت و امروز دانش آموختگان آن دوره ها زبده ترین و کارآمدترین افراد در صنعت آسانسور در ایران می باشند و اغراق نمی باشد اگر از شرکت آسانسورسازی ایران شیندلر به عنوان مادر صنعت نوین آسانسور در ایران یاد کرد. همچنین بطور همزمان اولین کارخانه سازنده قطعات آسانسور در ایران با نام تسلا ــ ایران تولید خود را شروع می کند.

در سال 1354 کارخانه آسانسور و پله برقی ایران در ابهر تأسیس و مدتی بعد تحت لیسانس هاوس هان آلمان شروع به تولید می کند. شرکت اوتیس آمریکا نیز اقدام به خرید زمینی در شهر صنعتی ساوه نموده و برنامه ریزی برای تأسیس کارخانه می کند.

همچنین در سال 1355 شرکت تولیدی ایران امباربا کارخانه تولید آسانسور خود را در شهر صنعتی رشت تأسیس و تولید آسانسور را تحت لیسانس امباربا اسپانیا آغاز می کند.
در کنار شرکت های تولیدی فوق حدود سی شرکت نصب و فروش آسانسور هم در ایران تا سال 1357 دائر می شود که بعضی از این شرکت ها نمایندگی فروش شرکت های فوق را در تهران و شهرستان ها دریافت می کنند. همچنین چهار یا پنج کارگاه تولید درب و کابین هم ایجاد می شود که شرکت های فروش و نصب آسانسور را یاری می دهند. بدین ترتیب تا قبل از بثمر رسیدن انقلاب و ضعیت صنعت آسانسور ایران بشرح فوق است.

 

پس از انقلاب:
کار شناسان خارجی از ایران می روند و ایران تحریم اقتصادی می شود و واردات قطع می شود.
1- شرکت ایران شیندلر که بیشتر سهام آن متعلق به بانکهاست با ملی شدن بانک ها عملاً دولتی می شود و توسط وزارت مسکن و شهرسازی اداره می شود.
2- شرکت آسانسور و پله برقی ایران که سهام آن خصوصی است با عدم ورود آسانسور از خارج تعطیل می شود.

3- پروژه اوتیس آمریکا نیمه کاره باقی می ماند. زمین آن در شهر صنعتی ساوه و دفتر فروش آن در تهران مصادره می شود و وزارت بازرگانی عهده دار اداره آن می شود.
4- شرکت ایران امباربا که با سرمایه گذاری بانک صنعت و معدن و سرمایه گذار خصوصی ایجاد شده با خروج سرمایه گذار خصوصی از ایران توسط بانک صنعت و معدن اداره می شود
5- شرکت

شروع جنگ:
پس از انقلاب در سال 1359 جنگ ایران و عراق آغاز می شود و عملاً آپارتمان سازی بجز در موارد ضروری تعطیل می شود، و در نتیجه آسانسور ایران رو به رکود می رود. چون ایران در محاصره اقتصادی واقع شده است قطعات آسانسور مورد نیاز در ایران ساخته می شود، بسیاری از قطعات که در گذشته ساخت آن قابل بررسی هم نبود در سال های بعد از انقلاب در ایران ساخته می شود.

 

خاتمه جنگ و دوران بازسازی:
بلافاصله پس از پایان جنگ در سال 1367 صنعت ساختمان در ایران شروع به رشد می کند و بالنتیجه صنعت آسانسور ایران نیز به حرکت در می آید. لیکن بدون حضور شرکت هایی که قبل از انقلاب در ایران سرمایه گذاری کرده اند، بغیر از شرکت ایران شیندلر که هنوز تحت لیسانس شیندلر سوئیس فعال است.پس ازجنگ تا به امروز شش شرکت تولید کننده آسانسور در ایران که دارای مجوز از وزارت صنایع و معادن هستند فعال بوده اند:

1- شرکت ایران شیندلر تحت لیسانس شرکت شیندلر سوئیس در شهر صنعتی قزوین ( این شرکت اکنون به شرکت سرمایه گذاری شاهد تعلق دارد).
2- شرکت آسانسور و پله برقی گیلان ( ایران امباربا سابق در سال 1380 منحل شده است).
3- شرکت گستره طوس در مشهد.

4- شرکت اطلس تک در تهران.
5- شرکت آسانسورسازی دماوند در تهران و دماوند.

6- شرکت آسانسور و پله برقی افرند در تهران.
همچنین بیش از یکهزار شرکت نصب و سرویس ( واحد طراحی موتاژ) در سراسر ایران مشغول بکارند که کارشان فروش و مونتاژ و سرویس دهی به آسانسور است.تعداد یکصدو بیست کارگاه کوچک و بزرگ در سراسر ایران بکار ساخت درب کابین و قطعات آسانسور مشغولند.تعدادی نمایندگی فروش آسانسورهای وارداتی از جمله اوتیس، تیسن، کونه، گلداستار، فوجی، ام پی و ;چند واحد خدمات فنی مهندسی.مجموعه صنعت آسانسور و پله برقی ایران را تشکیل می دهند.ایران در حال حاضر، بیش از دویست هزار آسانسور و پله برقی نصب شده دارد.

فصل دوم
اصول عملکرد آسانسور

نحوه عملکرد آسانسور
سیستم 3VF :
این سیستم برای سرعتهای بالا اجباری است و تا 50 درصد در کاهش برق تاثیر می‌گذارد. در لحظه‌ی تحریک که کابین می‌خواهد با سرعت 1 متر بر ثانیه حرکت کند، take off می‌کند و همچنین وقتی کابین نزدیک به طبقه می‌رسد از دور تند به دور کند می‌رود و شوکهایی را به کابین وارد می‌کند 3vf این شوکها را از بین می‌برد و آسانسور به نرمی به کار خود ادامه می‌دهد.
Black out : یا سیستم نجات اضطراری در زمان قطعی برق شهر، آسانسور را به نزدیکترین طبقه هدایت می‌کند.
بالانس کردن : هنگامی صورت می‌گیرد که اندازه‌ی دقیق کف به دست آمده باشد آنگاه برای بالانس کردن در نصف ظرفیت از فرمولی مثل
75× ظرفیت تقسیم بر 2 استفاده می‌شود که داخل کابین قرار می‌گیرد و زمانی که کابین و کادر وزنه مقابل همدیگر قرار گرفتند بالانس می‌شوند و کابین و کادر وزنه توسط 4 سیم بکسل به هم متصل گردیده که یکسر آنها به کابین و سر دیگر آنها به کادر وزنه متصل می‌باشد.

اصول عملکرد:
یک آسانسوربرقی با نیروی محرکه کششی دارای اتاقکی است که ازکابلهای فولادی آویزان است و این کابلها برروی قرقره محرک شیار دارحرکت می کنند.کابلهای فولادی از یک طرف به بالای اتاقک و از طرف دیگر به قاب وزنه تعادل متصل می شوند.وزنه تعادل ازمیزان بار روی موتور الکتریکی به اندازه اختلاف وزن موجود میان اتاقک همراه با بار و وزنه تعادل یا اصطکاک کم می کند.این اختلاف وزن را ((بار غیر متعادل))می نامند.
وزنه تعادل معمولاً 40 تا 50 درصد وزن اتاقک به علاوه بار آن و اصطکاک وزن دارد. اصطکاک معمولاً 20 درصد وزنه تعادل است.

انواع کابل کشی:

1-کشش تک رشته ای:
این شکل از کابل کشی معمولاً همراه با ماشینهای گیر بکسی به کارمی رود، اما از آن می توان برای ماشینهای بدون گیربکس با سرعتهای پایین تر 1.75 تا 2.5متر بر ثانیه نیز استفاده کرد.در این دو حالت معمولاً زاویه تماس کابل فولادی باقرقره محرک به ترتیب 140 و 180 است.
قرقره محرک به ندرت از چنان قطری برخوردار است که در فاصله میانی مرکز اتاقک و وزنه تعادل قرار گیرد،به همین دلیل استفاده از قرقره انحراف ضرورت پیدا می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 12:23 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله انگلیسی برنامه ریزی منابع انسانی با رویکرد استراتژیک با ترجمه فارسی با word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انگلیسی برنامه ریزی منابع انسانی با رویکرد استراتژیک با ترجمه فارسی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله انگلیسی برنامه ریزی منابع انسانی با رویکرد استراتژیک با ترجمه فارسی با word

چکیده

مقدمه

پیوند میان برنامه ریزی راهبردی و منابع انسانی;

موانع موجود

الگوهای برنامه ریزی استراتژیک منابع انسانی;

عناصر الگوی برنامه ریزی استراتژیک منابع انسانی;

تجزیه و تحلیل قوتها و ضعفها، فرصتها و تهدیدات (SWOT)

نتیجه گیری;

منابع و ماخذ

 چکیده

یکــــی از عناصر عمده در مدیریت، برنامه ریزی است. برنامه ریزی شالوده عناصر مدیریتی و فرایندی است که سازمانها در قالب آن همه فعالیتها و کوششهای خود را درمورد اهداف موردنظر، راه رسیدن به آن و چگونگی طی مسیر را در یکدیگر ترکیب وادغام کرده،(1) و هدف از اجرای آن دستیابی به نتایج سازمانی است. پس مدیریت برای کلیه منابع تحت اختیار خود بایستی برنامه ریزی مناسبی داشته باشد. یکی از این منابع که منبع راهبردی برای سازمانهــــا محسوب می شود، منابع انسانی است که جزء مهم و قرین به مباحث برنامه ریزی راهبردی است، عواملی موجب نگرش جدید در برنامه ریزی راهبردی منابع انسانی شده اند ولی هنوز به علت برخی مسائل ومحدودیتها این نوع برنامه ریزی در سازمانها به صورت جامع وکامل و مناسب به کار گرفته نشده است

 مقدمه

از آنجا که امروزه منابع انسانی با ارزشترین عامل تولید و مهمترین سرمایه هر سازمان و منبع اصلی زاینده مزیت رقابتی و ایجادکننده قابلیتهای اساسی هر سازمان است&، پس یکی از عمده تریـــــن برنامه ریزیهای سازمانی، برنامه ریزی منابع انسانی است. عامل مهم برای وجود برنامه ریزی منابع انسانی، برنامه ریزی جهت نیل به نیازهای مهارتی، آموزشی و درنهایت بهسازی منابع انسانی است. موثرترین راه دستیابی به مزیت رقابتی در شرایط فعلی کارآمدتر کردن کارکنان سازمانها از طریق بهبود و بهسازی آنان است و آنچه که در راستای توسعه منابع انسانی اهمیت دارد این است که بهبود منابع انسانی تنها با آموزشهای فنی و تخصصی حاصل نمی شود بلکه ازطرق متعدد به توسعه کارکنان پرداخت و این مهم جزء با اعمال مدیریت استراتژیک درقلمرو مدیریت منابع انسانی امکان پذیر نخواهدبود

باتوجه به اینکه منابع انسانی، منبع استراتژیک برای سازمانها محسوب می شود، جزء مهم و لاینفک مباحث برنامه ریزی استراتژیک است و اکثر برنامه ریزیهای سازمانی و منابع انسانی ماهیت راهبردی دارند. از عمده ترین عواملی که موجب نگرش جدید در برنامه ریزی استراتژیک منابع انسانی شده است روند تغییرات و دگرگونیهای تکنولوژیک، اجتماعی و اقتصادی در محیط داخلی و خارجی سازمانهاست که همواره با آن مواجه اند. اگر سازمانها می خواهند همسو با این تغییرات باشند بایستی نگرش جامع و راهبردی داشته و الزامات گوناگونی را مدنظر قرار دهند. در عصر حاضر، اساسی ترین منبع رقابتی سازمانها، منابع انسانی کارآمد یا کارکنان دانشی هستند. درعین حال، بسیاری از سازمانها فاقد تخصص و مهارت لازم هستند که بتوانند به طور موثر برنامه های استراتژیک منابع انسانی را تهیه کنند

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله انگلیسی برنامه ریزی منابع انسانی با رویکرد استراتژیک با ترجمه فارسی با word

Abstract

One of the major elements of management planning. Elements of infrastructure management and planning process that all organizations in the form of its activities and its efforts on desired goals, ways to achieve it and how the route has Vadgham combined, (a) and its implementation aim of achieving organizational results is. So for the management of all resources under their control should be a good plan. The source of these resources is considered strategic for organizations, human resources and important component of the doublet is a strategic planning issues, the factors causing the new attitude in the strategic planning of human resources are still some issues due to limitations of this type of program Comprehensive Planning in organizations as appropriate Vkaml used yet

Introduction

Since today’s most valuable human resources and production factors most important source of capital for any organization and generating competitive advantage and basic capabilities of each organization Ayjadknndh &, after a major organizational planning, human resources planning. There are important factors for planning, human resource planning to achieve the skill requirements, educational and ultimately improving human resources. The most effective way to achieve competitive advantage in terms of efficient current employees and organizations through improved sanitation and what their human resource development is important is to improve human resources and specialized technical training alone is not the result but also to develop several Aztrq This important component of employee pay and applying strategic management of human resources management Drqlmrv will not be possible
Given that human resources, strategic resource for organizations is considered an integral and important component of strategic planning issues, and most of corporate planning and human resources are strategic nature. Of the main factors that led to a new attitude in the strategic planning of human resources has been the trend of change and technological change, social and economic environment and international organizations have always faced. If organizations want to be in line with these changes should have a strategic and comprehensive approach and to consider various requirements. At present, the most fundamental source of competitive organizations, human resources or knowledge workers are efficient. Meanwhile, many organizations lack the necessary expertise and skills are able to effectively program to provide strategic human resources

Link between strategic planning and human resources

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ