
تحقیق در مورد برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های جدید با word دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های جدید با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های جدید با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های جدید با word :
برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های جدید
مقدمه
ساخت یک نیروگاه معمولاً 5 تا 6 سال از زمان تصمیم گیری برای ساخت تا زمان بهره برداری از اولین واحد آن بطول می انجامد. بنابراین برنامه ریزی سالانه CEGB شامل اقدام در مورد نیروگاه های جدیدی است که قرار است در مدت هفت الی نه سال آینده (که به این مدت اصطلاحاً سالهای پیاده سازی گفته می شود) به مرحله بهره برداری برسند قبل از هر تصمیم جدی در مورد سفارش یک نیروگاه جدید CEGB بایستی موافقت و زیر کشور را تحت بخش دوم از قانون
روشنایی الکتریکی مصوب 1909 همراه با هر نوع رضایت و امتیاز مربوط به آن را کسب کرده و همچنین باید بطور جداگانه مجوز مالی را از طرف دولت دریافت نموده باشد. CEGB بایستی نیاز به ایجاد نیروگاهها را در پرتو وظایف قانونی خود بدقت بررسی کند . اوست که باید بررسی نماید که آیا نیاز به ظرفیت جدید به منظور تامین اطمینان از بابت دسترسی به برق کافی ، یا درآمد بیشتر و یا ایجاد اطمینان در مورد تنوع در ذخیره سازی انواع سوخت وجود دارد یا نه علاوه بر آن ممکن است که ساخت یک نیروگاه جدید با ظرفیت مورد نظر به منظور زمینه سازی جهت منافع آتی توجیه پذیر باشد.
ملاحظات ظرفیتی
ظرفیت مورد نیاز بر اساس حداکثر تقاضای سالیانه برآورد می گردد. لذا اولین قدم در تخمین ظرفیت پیش بینی حداکثر تقاضا برای هر زمستان در طول سالهای برنامه ریزی است.
در این پیش بینی فرض بر آنست که بار حداکثر عمدتاً در اثنای روزهای کاری هفته در ماههای دسامبر تا فوریه هنگامی که هوا از سردی با شدت متوسط برخوردارست ، روی می دهد و لذا به آن میانگین تقاضای حداکثر زمستانی (ASC) گفته می شود . شرایط ASC بوسیله تحلیل آماری اطلاعات هواشناسی و تغییرات تقاضا که بر اثر تغییرات آب و هوا بوجود می آید تعیین می شود .
رعایت امور اقتصادی
پیش بینی ظرفیت جدید که تقاضای مورد نیاز را تامین نماید تنها دلیل و توجیه برای ساخت یک واحد تولیدی جدید نیست. ساخت و ساز جدید بایستی از لحاظ اقتصادی غیر قابل توجیه باشد و همچنین اجازه از کار اندازی بعضی از واحدهای قدیمی موجود را نیز بدهد.
در اصل یک واحد تا زمانی که از نظر اقتصادی از یک واحد جدید با صرفه تر باشد در حال سرویس نگه داشته می شود. از انواع هزینه ها می توان هزینه قابل اجتناب خالص (NAC) و هزینه موثر خالص (NEC) را نام برد.
شکل 1 ـ 1 دیاگرام مربوط به ترکیبی از واحدهای ممکن در آینده که در سال 1985 توسط CEGB مد نظر قرار گرفته است را نشان می دهد .
مطالعات برنامه ریزی سیستم :
عمل برنامه ریزی اولیه با بررسی شدت بار سیستم و تشخیص میزان تولید آینده و نیازهای انتقال برق شروع می شود. در مراحل مقدماتی نوع و اندازه نیروگاه انتخاب می شود برای هر نیروگاه می توان ارزیابی فنی اولیه ، هزینه های کلی و برنامه ساخت را تهیه کرد.
هنگامی که این مطالعات کامل شد لیست نیروگاههای گوناگون تهیه شده و در برنامه توسعه اولویت بندی می گردد.
اخذ مجوز جهت تأسیس یک نیروگاه جدید :
مطالعات مربوط به مکان و طراحی نیروگاه تا آنجا که رضایت دولت را برای توسعه یک مکان جلب کند ادامه می یابد . سپس بر اساس روند قانونی کار ، طبق مقررات بخش 2 قانون روشنایی الکتریکی مصوب سال 1909 درخواست ساخت نیروگاه به وزیر ایالت داده می شود . علاوه بر رضایت نامه بخش 2 ، CEGB درخواست مجوز برنامه ریزی برای ساخت را بر اساس مقررات قانون برنامه ریزی شهر و منطقه مصوب 1971 داشته باشد. بخشی از این قانون به وزیر ایالت این اجازه را می دهد که مجوز برنامه ریزی را همزمان با رضایت نامه بخش 2 صادر نماید. در عین حال وزیر ایالت ممکن است شرایط اصلی را که بدنبال رضایت نامه بخش 2 و همچنین مجوز مالی CEGB طراحی و ساخت پروژه را شروع می کند. شکل 3 ـ 1 یک نمونه از برنامه زمان بندی برای طراحی و ساخت مقدماتی نیروگاه را نشان می دهد.
قسمت عمده ای از برنامه مطالعاتی را مشاوره با مقامات مسئول وزارتی و ایالتی و همچنین مقامات قانونی دیگر مانند مسئولین آب تشکیل می دهد.
سند جزئیات توسعه نیروگاه همچنین شامل یک بخش فنی است که در رابطه با اتصالات سیستم انتقال و پارامترهای نیروگاه اصلی است ، بویژه ترانسفورماتور ژنراتور که باید بطور مناسب با سیستم انتقال متناسب باشد. جزئیات مربوطه شامل موضوعاتی از قبیل ضریب قدرت امپدانس سن کرون ، تنظیم فرکانس و عکس العمل دینامیکی واحد در مقابل تغییرات میزان تقاضای برق و همچنین راهنمای های لازم در مورد سیستم کمکی است که موجب می گردد که این شبکه دارای اطمینان کافی باشد.
تحقیق در انتخاب محل نیروگاه :
نیازهای اصلی محل نیروگاه
یک نیروگاه به طور ساده کارخانه ایست که انرژی ذخیره شده در سوخت را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. بنابراین نیازهای اصلی یک نیروگاه مشابه کارخانجات دیگر است .
• وجود منبع ماده خام اولیه (سوخت) با قیمت رقابتی.
• دسترسی به بازار برای فروش محصولات (انتقال).
• نیروی کارگر با میزان و کیفیت لازم.
• در دست داشتن وسایل برای رفع نشتی ها و محصولات جانبی .
• زمین لازم برای ساخت و عملیات .
ماده خام اولیه که از آن در یک نیروگاه حرارتی الکتریسیته بدست می آید می توان ذغال سنگ، نفت ، اورانیوم و یا گاز طبیعی باشد. الکتریسیته بعنوان محصول اصلی از طریق سیستم انتقال و توزیع به مراکز مصرف فرستاده می شود. محصولات جانبی مانند خاکستر و یا پس مانده های سوخت اورانیوم و همچنین روش مقرون به صرفه ای برای رفع این فضولات اغلب از مسائل عمده هستند. نشتی های نیروگاه مقادیر بسیار زیاد حرارت می باشد که دفع آنها معمولاً نیازمند منابع بسیار زیاد آب است که بخاطر قیمت بایستی در نزدیکی محل نیروگاه در دسترس باشد. محصولات احتراق نیز که همراه گازهای سوخته شده با حجمهای زیاد خارج می شوند نیز باید به گونه ای به محیط داده شوند که با مقررات هوای پاک مغایرت نداشته و یا آلودگی جوی ایجاد نکند.
به نیازهای تکنیکی عمده برای جایگاه ن
یروگاههای هسته ای و ذغال سنگی همراه با اندازه نیروگاهی که هم اکنون مورد نظر هستند در جدول 1-1 آمده است.
طرح ریزی مقدماتی نیروگاه :
به منظور ارزیابی متناسب یک محل بخصوص برای نیروگاهی که مدنظر قرار می گیرد لازمست که طراحی مقدماتی نیروگاه انجام شود. این موضوع مشخص خواهد کرد که جای واحد اصلی و یا مجموعه واحدها در محوطه ساختمانهای نیروگاه کجا باشد. نتیجه این عمل تعیین شکل و اندازه ساختمانها و سپس دسته بندی تک تک آنها و همچنین موارد خارجی دیگر که به طراحی اقتصادی نیروگاه با کمترین مخارج و علاوه بر آن راحتی ساخت و عملکرد موثر نیروگاه و تعمیر و نگهداری آن مربوط می شود می باشد.
طرح ریزی مقدماتی نیروگاه کمک می کند که کارهای زمین شناسی بر روی منطقه انجام شود و ارزیابی بر روی بلندی نیروگاه ، جای واحد مناقصه کاران و مناطق ذخیره و موارد زیست محیطی صورت می گیرد.
طرح ریزی نیروگاه در مدت زمان مطالعه محل انجام می شود تا از مزیت ممکن و مناطق در دسترس و نقطه نظرات و توصیه های آرشیتکت ها و مشاوران محوطه سازی استفاده کامل برده شود.
مساحت مورد نیاز برای ساخت نیروگاهها :
مساحتی که توسط یک نیروگاه 1800 مگاواتی ذغال سنگی با برج خنک کن اشغال می شود ممکن است بالغ بر 100 هکتار شود. (صرفنظر از محل دفع خاکستر)
ساختمانهای نیروگاه فقط قسمتی از کل محل را در بر می گیرند. قسمت های باقیمانده بستگی به نیاز برای ذخیره ذغال سنگ و خطوط راه آهن مورد نیاز یک نیروگاه هسته ای 1200 مگاواتی 16تا 20 هکتار زمین به منظور عملیات لازم دارد.
مقدار زمین قابل توجهی در مدت زمان ساخت ساز هر دو نیروگاه ذغال سنگی و هسته ای مورد نیاز است . بطور معمول 28 تا 34 هکتار برای محوطه کار به محوطه ذخیره سازی مقاطعه کاران و همچنین پارک نمودن اتومبیل ها و اتوبوسهای ساختمانی لازم است. بیشتر محوطه های موقتی ساخت و ساز برای یک نیروگاه ذغال سنگی احتمالاً برای ذخیره سازی ذغال سنگ مورد استفاده قرار خواهند گرفت ، گرچه مقدار زمین اضافی نیز ممکن است مورد نیاز باشد . این زمین اضافی برای نیروگاههای هسته ای جنبه موقتی دارند. بنابراین محل مناسب برای نیروگاه ذغال سنگی ممکن است 100 هکتار و برای نیروگاه هسته ای در حدود 60 هکتار باشد. بعضی زمینهای جنبی به منظور گلکاری و محوطه سازی نیز ممکن است لازم باشد.
شکل 6-1 بعنوان نمونه زمین مورد نیاز برای یکی نیروگاه با رآکتور آبی تحت فشار (PWR) که در نزدیکی یک نیروگاه هسته ای موجود قرار خواهند گرفت را نشان می دهد.
آب خنک کننده :
میزان آب خنک کننده CW لازم بستگی به ظرفیت نهایی نیروگاه مورد نظر دارد. بعنوان نمونه یک نیروگاه ذغال سنگی با توربینی به ظرفیت 900 مگاوات تقریباً به 24 متر مکعب بر ثانیه آب خنک کننده نیاز دارد. برای یک نیروگاه PWR با توربینی به ظرفیت 600 مگاوات تقریباً 23 متر مکعب بر ثانیه آب خنک کننده مورد نیاز است.
این بدین معنی است که با در نظر گرفتن موارد دیگری که به آن خنک کننده احتیاج دارند یک نیروگاه 1800 مگاواتی ذغال سنگی تقریباً به 52 متر مکعب بر ثانیه و یک نیروگاه PWR با ظرفیت 1200 مگاوات تقریباً به 50 متر مکعب بر ثانیه آب خنک کننده احتیاج دارد.
به تدریج که آب خنک کننده از درون لوله های کنداکتور عبور می کند دمایش بالا رفته و این افزایش دما بطور نمونه می تواند بین 8 تا 12 درجه سانتیگراد باشد. این آب گرم شده بایستی بنحوی خنک شود و یا مثلاً در مورد نیروگاههای که بطور مستقیم خنک می شوند با تخلیه آب به منبع آب و پخش آن در درون منبع به ظرفیتی که کمترین مقدار آن به لوله ورودی آب خنک کننده به کندانسور برگردد تا موجب افت و نوسان سیکل مجاز گردد.
استفاده از برج های خنک کن ایجاب می کند که مقدار مناسبی آب جبرانی مشخص شود که این مقدار بطور نمونه می تواند 2 تا 3% کل آب خنک کننده باشد. در حالیکه میزان واقعی آب خنک کننده می تواند تحت تاثیر کیفیت آب مورد نیاز نیروگاه تغییر کند ولی معمولاً به اندازه دو سوم آب ورودی بایستی به منبع آب برگردانده شود تا غلظت آب در حد استاندارد سیستم خنک کننده باشد. این آب خروجی معمولاً 10 درجه سانتیگراد گرم تر از دمای آب محیط است.
اگر این چنین منبع آبی لازم باشد که از رودخانه گرفته شود آنگاه باید مطالعات لازم جهت تعیین میزان حداقل آب بر گرفته از رودخانه و تاثیر آن بر روی شرایط زیست محیطی رودخانه انجام شود.
در انگلستان سازمانهای مسئول آب ، رکورد شدت جریان آب رودخانه و میزان مجاز آب برگرفته از رودخانه را برای مدت طولانی نگه می دارند . در مورد رودخانه ها اغلب یک حداقل شدت جریان مجاز که در هر فصل نیز متغیر است اعمال می شود که هنگامی که شدت آب رودخانه از حد معینی پایین تر می آید از برداشت آب ممانعت بعمل آید.
از نظر دسترسی به آب خنک کننده محل مناسب برای یک نیروگاه بایستی کنار یک رودخانه بزرگ نزدیک مصب و یا ساحل دریا باشد تا بتوان حجم بزرگی از آب با حداقل دما را برداشت نمود. بنابراین یکی از مسایل عمده که در مقابل طراح سیستم خنک کننده وجود دارد اینست که بهترین مکان را برای برداشت آب و همچنین جداسازی محل برداشت آب و محل خروج آن را از سیستم معین نماید.
مسئله مهم دیگر آنکه سیستم طوری طراحی شود که کمترین تاثیر را بر روی اکولوژی داشته در این رابطه باید اطمینان حاصل شود که آب گرم خروجی بطور کافی پخش شود بطوری که هرگونه تاثیر مخربی بر روی زندگی موجودات آبی پرهیز شود. لذا جمع آوری اطلاعات مربوط به شدت آب و دمای آن در یک دامنه وسیع از دریا برای مطالعات مربوط به این نوع سیستم خنک کننده ضروری است. ی داشته باشد . در این رابطه باید اطمینان حاصل شود که آب گرم خروجی به طور کافی پخش شود بطوری که از هر گونه تاثیر مخربی بر روی زندگی موجودات آبی پرهیز شود. لذا جمع آوری اطلاعات مربوط به شدت آب و دمای آن در یک دامنه وسیع از دریا برای مطالعات مربوط به این نوع سیستم خنک کننده ضروری است.
در یک سیستم خنک کننده مستقیم برداشت آب و برگرداندن آن به دریا و یا مصب رودخانه و نهایتاً دفع حرارت آن به آتمسفر یک پروسه طولانی است و در این مدت توزیع آب گرم خروجی از نیروگاه را به چند مرحله مجزا می توان تقسیم کرد.
اولین مرحله (مرحله نزدیک) بیانگر مخلوط شدن فوری آب گرم خروجی با آب دریاست پس از یک مدت مختصر گذرا مرحله میانی شروع می شود که در این مرحله جریان آب گرم وارد شده به عمق دریا بر اثر نیروی ارشمیدس بسمت سطح آب کشیده می شود . شدت این کشش بستگی به جرم مخصوص آب گرم و آب دریا تاثیرات حرکتی و اثر جریان های امواج دارد. این جریان نهایتاً می تواند صدها متر عرض داشته باشد و یک تا دو کیلومتر در جهت جریان امواج امتداد یابد. (شکل 7 ـ 1)
سیستم آب خنک کننده :
به طور کلی دو نمونه سیستم آب خنک کننده در نیروگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
• سیستم های خنک کننده مستقیم ـ که در ا، آب خنک کننده از منبع گرفته می شود ( این منبع ممکنی است رودخانه ، دریا یا دهانه رودخانه بزرگ باشد ) و بوسیله پمپاژ مستقیماً از کندانسور ها عبور می کند و مجدداً به منبع بر می گردد .
• سیستم های برج خنک کننده بسته ـ که در آن آب خنک کننده کندانسور در یک سیستم بسته که
شامل برج های خنک کننده می باشد پمپ می شود . در برج خنک کننده گرمای گرفته شده از کندانسور دفع می شود . برای اینکه کمبود آب حاصل از افت های تصفیه و تبخیر در برج خنک کننده جبران شود به یک منبع آب خارجی (مانند رودخانه ، دهانه رودخانه بزرگ ، کانال آب و غیره ) نیاز است.
سیستم خنک شونده مستقیم :
معمولاً هنگامی که نیروگاه در کنار دریا یا در دهانه رودخانه بزرگی قرار داشته باشد بطوریکه همیشه آب به اندازه کافی در دسترس باشد از این نوع سیستم خنک کننده استفاده می شود . در شکل 26 ـ 1 نمونه أی از این نوع سیستم خنک کننده نشان داده شده است . اجزای اصلی این سیستم عبارتند : ساختار ورودی ، پمپ خانه آب خنک کننده ، آبراههای ورودی ، آبراههای خروجی ، سر ریز سیفونی ، محفظه آب بندی شده و ساختار خروجی .
سیستم برج خنک کننده مدار بسته :
هنگامی که آب مصرفی به اندازه کافی برای خنک کردن به روش مستقیم وجود نداشته باشد و کندانسور در یک مدار بسته کار کند از سیستم آبی برج خنک کننده بسته یا سیستم مستقیم
استفاده می شود.
یک طرح نمونه در شکل 28 ـ 1 نشان داده شده است . اجزا مهم سیستم عبارتند از : پمپ خانه آب خنک کننده ، آبگیر جلو ، آبراههای ورودی و خروجی ، برج های خنک کننده و مجراهای برگشتی به آبگیر جلو برای کنترل کردن غلظت نمک موجود در سیستم که ناشی از چرخش دائمی آب می باشد از یک سیستم دفع و جبران استفاده می شود ( مقداری از آب سیستم دور ریخته شده و مقدار مساوی آب تازه به آن اضافه می شود ) . همچنین برای جبران کردن کمبود آب ناشی از تبخیر در برج سیستم خنک کننده از سیستم جیرانی استفاده می شود موقعیت پمپ خانه (شکل 29 ـ 1) تحت تاثیر دو عامل زیر تعیین می شود.
1 ) مسائل ساخت و ساز
2 ) به حداقل رساندن طول آبراه های خنک کننده تحت فشار .
ژئولوژی :
نیروگاههای مدرن اعم از ذغال سنگی و یا هسته أی فشار زیادی روی لایه خاک که بایستی وزن نیروگاه را از طریق فونداسیون مناسب تحمل نماید وارد می کنند.
طبیعت عمومی خاک معمولاً از سوابق و نقشه های زمین شناسی طبعه أی قابل حصول هستند قبل از آنکه تصمیم نهایی در مورد محل نیروگاه گرفته شود لازم است که مطالعات مربوط به شرایط لایه خاکی انجام شود تا معلوم گردد که قابلست تحمل بار را دارد یا نه و آنگاه بتوان هزینه فونداسیون مناسب که می تواند تغییرات وسیعی داشته باشد را حدس زد.
در محل هایی که کارهای ساختمانی لازم برای
سیستم
خنک کننده ایجاب می کند که تونلهایی از رودخانه یا دریا به نیروگاه و بالعکس از نیروگاه به رودخانه یا دریا ایجاد شود ( که این عمل معمولاً یک کار عمده محسوب می شود) مطالعات لایه خاک ضرورت می یابد این مطالعات می تواند شامل تست نفوذپذیری و تست آبهای زیر زمینی باشد تا عملی بودن سخت تونل ها و همچنین هزینه مربوطه
معین گردد.
ارتفاع محل و ارتفاع نیروگاه :
محل نیروگاه باید بطور معقول ارتفاع داشته باشد البته نه آنچنان پایین که در معرض سیل باشد و نه آنچنان بالاتر از سطح آب خنک کننده که انرژی زیادی برای پمپ کردن آب لازم گردد. اگر محل نیروگاه برای بالاتر از سطح سیلاب احتیاج فوق العاده أی به پر کردن و یا برای نشست ساختمانها احتیاج به خاکبرداری زیادی داشته باشد هزینه کلی آماده سازی محل را بالا خواهد برد. در عین حال برای رسیدن به ظرفیت تولیدی که در حال حاضر مورد نیاز است اینگونه هزینه های فوق العاده و خاک شرایط مناسبی را داراست خاکبرداری عمیق برای فونداسیون توربین خانه به منظور کم کردن هزینه پمپاژ آب می تواند اقتصادی باشد.
تحقیقات دقیق در رابطه با ایمنی تشعشعات هسته ای :
هنگامی که یک محل برای تآسیس نیروگاه هسته أی مناسب تشخیص داده می شود لازم است که مواردی که به ایمنی مربوط می شود نیز مورد مطالعه قرار گیرد این موارد می تواند به چهار دسته زیر تقسیم بندی شود . سه مورد اول منابع احتمالی خطر برای نیروگاه هستند در حالیکه چهارمین دسته شامل ایمنی مردم در مقابل حوادث است.
الف ) زلزله : (زمین لرزه )
زمین شناسی محل و محوطه پیرامون آن مورد مطالعه دقیق قرار می گیرند تا هر گونه اشکال محلی در مقابل زلزله شناسایی شوند.
مقرراتی وجود دارد که طلب می کند که ترکیبی از طراحی و فونداسیون که کمترین حد قابل قبول ریسک را در مقابل نشست غیر قابل کنترل تشعشعات که در اثر زمین لرزه می تواند به وقوع پیوندد انجام شود . این ریسک به اندازه احتمال یک مرتبه زلزله در ده میلیون سال می باشد.
ب ) خطرات طبیعی دیگر :
مطالعاتی انجام می شود تا احتمال وقوع خطر در مقابل عوامل طبیعی مانند شرایط فوق العاده گرم هوا و یا سیلاب بررسی شود. مخصوصاً نصب نیروگاههای هسته أی در کنار سواحل که به معنی احتمال سیل زدی است ایجاب می کند این مسئله بدقت مورد مطالعه قرار گیرد.
ج ) خطرات صنعتی :
مطالعه احتمال خطراتی که ساخت دست انسان است معمولاً دو زمینه را در بر می گیرد :
برخورد هواپیما و وسایل نقلیه و همچنین ذخیره سازی مواد خطرناک .
همچنین هنگامی که یک نیروگاه جدید در کنار نیروگاه قدیمی بایستی ایجاد شود لازم است که چک شود که این دو نیروگاه منبع خطر احتمالی برای یکدیگر نباشند.
مقررات ایمنی هواپیما ها محدودیت های سختی را در مورد ارتفاع ساختمانها ، دودکش ها و برجهای خنک کن بوجود می آورد. در نیروگاه های مدرن ارتفاع اتاق های بویلر اغلب از 60 متر تجاوز می کند . برج های خنک کن امروزه 1150 متر بلندی دارند و برج های بلندتر ( تا ارتفاع 65 متری) هم اکنون مد نظرند همچنین دودکش ها می توانند تا 240 متر بلندی داشته باشند.
د) توزیع جمعیت :
اطلاعات سرشماری های ملی ( که هر 10 سال یکبار صورت می گیرد) که از مسئولان محلی و خانه های سرشماری بدست می آیند جهت تعیین توزیع جمعیت تا فاصله 30 کیلومتری یک نیروگاه هسته أی احتمالی بکار گرفته می شوند. وقتی که نیروگاه هسته ای تاسیس گردید محدوده ویژه ای جهت توسعه در اطراف نیروگاه گذاشته می شود. تا اطمینان حاصل شود که جمعیت مردم محلی از حد غیر قابل قبول تجاوز نکند.
رعایت آسایش عمومی :
آسایش عمومی بدین معنی است که شرایطی از نظر محوطه سازی ایجاد شود که عموم مردم علاقه مند به دیدن آن و بهره بردن از آن باشند. ایجاد این شرایط از اهداف برنامه ریزی آسایشی است . این کار سختی است چرا که نیروگاهها و خطوط انتقال همه جا از فاصله هایی قابل رؤیت هستند و بیشتر مردم دوست ندارند که تغییراتی در شرایط طبیعی منطقه ای که در آن زندگی می کنند و به آن عادت نموده اند داده شود هر چند که چیز ارزشمندی هم نباشد.
نیروگاه های هسته ای از نظر دید زشتی کمتری نسبت به نیروگاههایی که با برج خنک کن کار می کنند دارند و اغلب از نظر ساختن و کارکردن ارزانتر تمام می شوند. در عین حال نیروگاههایی که روی رودخانه ها و در قسمت بالا دست مصب قرار می گیرند به برج خنک کن نیاز دارند زیرا در این محلها آب کافی برای خنک کردن بطور مستقیم وجود ندارد لذا برجها بخاطر تجمعشان بعنوان یک مشخصه مهم به چشم می آیند. البته ممکن است که با طرح ریزی مناسب و استفاده از روشهای معماری کاری کرد که این برجها بنظر مطبوع جلوه کنند (که این موضوع موجب گذاشتن جایزه ای تحت عنوان جایزه Civic trust شده است ) که جهت این کار از هر وسیله أی از نظر فرم ، بافت و رنگ آمیزی که در اختیار یک طراح صنعت مدرن قرار دارد استفاده می شود.
شکل 15 ـ 1 مشخصه های اصلی که بوسیله برجهای خنک کن نیروگاه در اکس در دید انسان قرار می گیرد را نشان می دهد .


مقاله در مورد اثرات عدم مطابقت نرخ ارز در صادرات با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد اثرات عدم مطابقت نرخ ارز در صادرات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد اثرات عدم مطابقت نرخ ارز در صادرات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد اثرات عدم مطابقت نرخ ارز در صادرات با word :
اثرات عدم مطابقت نرخ ارز در صادرات
ساجادور رحمان ، آپاسدولوس سرلتیس
تاریخ مقاله : دریافته شده 27 ص 2008 ، پذیرفته شده 9 دسامبر 2008 ، در دسترس آنلاین 9 ژانویه 2009 طبقه بندی JEL : 32C ،32 E ، FC
واژه های کلیدی : نوسانات نرخ ارز ، متغییر (واریانس) ، متغییر چندگانه در مدل میانگین GRACH
چکید مطالب
ما در این مقاله به بررسی اثرات عدم قطعیت نرخ ارز در صادرات در زمین چارچوب چند متغییره بردار یک ساختار اقتصادی باز که به صورت خود برگشت می باشد پرداختیم که همان طور که توسط اِلدر به تفسیر بیان شده است اصلاح کنند تطبیق متغییرهای چندگانه با خطاهای میانگین CARCH می باشد . اندازه گیری ما از عدم قطعیت نرخ ارز مشروط بر انحراف معیار خطاهای پیش بینی شد تغییر نرخ ارز می باشد . ما اثرات عدم قطعیت نرخ ارز بر صادرات را جدا نموده و به تجزیه و تحلیل
نحو محاسب عدم قطعیت نرخ ارز صادرات در پاسخ صادرات به شوک های ایجاد شده در نرخ ارز پرداختیم . ما به تخمین مدل با استفاده از داده های کلی ایالات متحده در دوره های انعطاف پذیری نرخ ارز پرداختیم (از سال 1973) . ما از بیشتر اطلاعات کلی همچون تخمین روش استفاده کردیم
و دریافتیم که عدم قطعیت نرخ ارز دارای تاثیرات منفی و قابل ملاحظه ای در صادرات ایالات متحده است . ما همچنین دریافتیم که محاسبه عدم قطعیت نرخ ارز متمایل به تقویت پاسخ های پویا صادرات در شوک های ناشی از عدم قطعیت نرخ ارز می باشد و صادرات پاسخ های نامناسبی به شوک مثبت و منفی ناشی از عدم ثبات نرخ ارز در برابر مقدار آن می دهد .
1- مقدمه
براساس این فرضیه شرکت های مخالف ریسک بوده و ریسک عدم ثبات نرخ ارز باعث کاهش سود در تجارت بین الملل می باشد . Ethir (1973) نوسانات نرخ ارز که دارای تأثیرات منفی در تجارت بین الملل می شود را مورد بحث و بررسی قرار می دهد . مطمئنا ً وجود بازارهای مالی به عوامل
اقتصادی این اجازه را می دهند که ریسک نرخ ارز را مجددا ً تخصیص دهند تا به این وسیل به طور بالقوه باعث تخفیف اثرات منفی نوسانات نرخ ارز در تجارت بین الملل گردند . علاوه براین همان طور که توسط Dominguez و Tesar (2001) مورد بحث و بررسی قرار می گیرد بازارهای پیشرو یا کامل نیستند یا به طور کامل مورد استفاده قرار نمی گیرند و اثرات منفی پایه در نوسانات نرخ ارز در تجارت جهان حتی در دنیایی با بازارهای کاملا ً سرمایه ای همان طور که توسط Demers (1991) مورد بحث قرار گرفته است وجود دارد . شمار زیادی از مطالعات تئوریکی انجام شده تلاش می کنند
که به اطلاعاتی د رزمینه ارتباط نوسانات نرخ ارز با تجارت دست یابند . برخی از این مقالات به بررسی فرضیات پرداخته و تلاش می کنند چگونگی واکنش شرکت های تجاری را به نوسانات نرخ ارز با توجه به بررسی برخی از مسائل از جمله مشخصه خاص اقتصاد یا عوامل اقتصادی ( همچون شرایط ریسک پذیری و بی اثری ریسک ) ، وجود شرکت هایی با تجارت چند ملیتی ماهیت بازار سرمایه و انتظار متفاوت مکانیزم تشکیل بپردازند . برای مرور و بررسی این مقالات (1983) Artus ، Brodsky (1984) ، Ethier (1973) ، Franke (1991) ، De Grauwe (1988) ، Broll (1994) ، Gognon (1993) ، Viane , devries (1992) ، Sercu (1992) را ببیند . گرچه اکثر این مقالات در بر گیرند روش تعادل جزئی Kumar (1992) می باشد ولی به معرفی تعادل کلی مدل دو کشور می پردازد که هر یک از این کشورها دو نوع کالا را تولید می کنند ( مصنوعات و محصولات کشاورزی ) با تنها یک ورودی (کار) . این نوشته ها چگونگی تأثیر نوسانات نرخ ارز بر جریان تجارت بین المللی مرتبط با فرضیات به کار رفته را نشان می دهد . در سال های گذشته مطالعاات تجربی بسیاری در این زمینه انجام گرفته است به عنوان مثال ببینید Thursby و Thursby (1987) ، De Grauwe
(1988 و 1987) ، Kreinin و Warner (1982) ، Kenen و Rodrick (1986) گرچه به همان شکل توسط Rose (2000) مورد بررسی قرار گرفت گرچه این پژوهش تجربی در پایان دهه 1990 نسبتا ً متوقف شد . با این حال ، با بهبود کیفیت و میزان داده ها و پیشرفت جایگاه هنر در بررسی مسائل اقتصادی اخیرا ً رابطه میان نوسانات نرخ ارز و تجارت مورد ارزیابی محدود قرار گرفته است . به عنوان مثال مراجعه کنید به Romalis و Broda (2004) Clark و همکاران (2004) ، Baum و همکاران
(2004) ، Klein و Shambaugh (2006) ، Tenreyro (2007) و Byrne و همکاران (2008) . در اکثر مطالعات اخیر اغلب از داده های تجاری بخشی یا تجارت دوسویه استفاده می کنند به عنوان مثال ببینید Byrne و همکاران (2008) .
در این مقاله ها از Kroner و Lastrapes (1993) تبعیت کرده و از نوشته های تجربی اخیر در پیشرفتهای اخیر دولت در زمین اقتصاد کلان استفاده می کنیم . با این حال از روش تجربی توسعه یافته توسط Elder (2004) در زمین بررسی تأثیرات بی ثباتی تورم استفاده می کنیم . همان طور که Elder (2004 ص 912) نشان می دهد چارچوب ادغام شناسایی بردار خود برگشت روشی از Sims (1980) و Bernanke (1986) با چند متغییر عمومی است که به طور مشروح توسط Engle و Kroner توضیح داده شده است .
این چارچوب بسیار کلی و به طور بالقوه در زمینه های متعدد دیگر از جمله بررسی رابطه میان نوسانات نرخ ارز و تجارت بین المللی دارای اهمیت می باشد .
ما در اندازه گیری عدم قطعیت نرخ ارز به وسیل انحراف معیار مشروط به پیش بینی اشتباه تغییر در نرخ ارز و تحقیق در زمین اثرات عدم ثبات نرخ ارز در صادرات پرداختیم . ما بر آورد کردیم که مدل مورد استفاده از مجموع داده های ماهانه در ایالات متحده ، بیش از مدت نرخ ارز انعطاف پذیر (از سال 1973) می باشد و همچنین به بررسی روابط نوسانات نرخ ارز و کل صادرات پرداختیم . ما از حداکثر اطلاعات کامل ناشی از احتمالات در این مقاله استفاده نمودیم . بنابراین برای اجتناب از مشکلات رگرسیون تولید در زمان ( چارچوب ما ) از تابع واریانس شرطی به طور جداگانه می توان
یم از تابع میانگین شرطی استفاده کنیم . به عنوان مثال ببینید Pagan (1994) . عمده ترین نتایج تجربی ما بر تاثیرات منفی بی ثباتی نرخ ارز در صادرات ایالات متحد آمریکا تاکید دارد .
بخش های بعدی این مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است . بخش 2 به ارائه شرح مختصری از GARCH در میانگین واریانس و برآورد مسائل می پردازد . بخش 3 به ارائه داده ها و نوشته های تجربه گسترده که با ساختار اقتصادی باز متغییرها سروکار دارد می پردازد . در بخش 4 ما به ارزیابی تناسب روش اقتصادی و بحث و بررسی نتایج تجربی ارائه شده می پردازیم
ما از Elder (2004) تبعیت کرده و از یک ترتیب ساختاری واریانس برای توصیف ارتباط متقابل میان مجموعه ای از متغییرهای جمع شده در بردار 1× n و yt به صورت زیر استفاده کردیم :
(1)
در اینجا (j=1,…….,p) وB یک پارامتر از ماتریس n×n است . c یک پارامتر 1× n از بردار ، در اینجا به مجموعه ای از اطلاعات موجود در دور اختصاص دارد و یک واریانس شرطی – و ماتریس کوواریانس می باشد و یک ماتریس چند جمله ای در تاخیر زمانی عملگر L می باشد در این صورت
است . فرض بر این است قطر (که خطاهای ساختاری به طور همزمان ناهمبسته هستند) و
همان طور که در معادله (1) وجود دارد به این شکل داده شده است :
(2)
در اینجا یک بردار پارامتر 1× n بوده و هر یک از FوG ماتریس های پارامتر قطری n×n هستند و عبارت د ربر گیرند معادله (1) می باشد و تاثیرات عدم ثبات نرخ ارز در میانگین شرطی مورد بررسی قرار می گیرد . در اینجا پارامترهای در معادلات (1) و (2) وجود دارد . ما فرض می کنیم 1r=s= در معادله (2) در بر گیرند شواهد تجربی در خصوص برتری مدل های GARCH (1و1) می باشد . به عنوان مثال Hansen و Lunde (2005) را ببینید . ما همچنین عناصر قطری B را که برابر با یک است تنظیم نموده و به وضع محدودیت های 2/x(n-1) در B پرداختیم . این امر باعث کاهش شمار پارامترها در می گردد . برای برآورد چند متغییره (1و1) GARCH در میانگین واریانس معادلات (1) و(2) ما از استدلال Elder (2004) تبعیت کرده فرض می کنیم که اختلال ساختاری بردار به طور مشروط چند متغییره بوده و معمولا ً باعث ایجاد اختلال در کل t می گردد بدینگونه ما می توانیم تابع چگالی احتمال را به عنوان یک محصول از چگالی شرطی اظهار نماییم برای دستیابی به جزئیات بیشتر Hamilton (1994) را ببینید . پارامتر مدل توسط حداکثر اطلاعات کلی مشابه (FIML) همان طور که Elder ( در پیوست 2004) مورد بحث قرار داده تخمین زده شده است .
این ابزار عمده به بررسی واریانس هایی می پردازد که توابع پاسخ ضربه مشابه تاثیرات شوک یک متغییر در پیش بینی شرایط متغییر دیگر است می باشد . توابع پاسخ ضربه برای چند متغییره GARCH در میانگین واریانس می تواند در همان راه به عنوان پاسخ ضربه معمول در ساختار واریانس مورد محاسبه قرار گیرد . همان طور که Elder (2004) اشاره می کند تنها اختلاف تاثیر مستقیم شوک ساختاری در میانگین شرطی یک متغییر می باشد که دارای تاثیر غیرمستقیم در سراسر واریانس شرطی می باشد . برای کسب جزئیات بیشتر ببینید Elder (2004) .
3- داده ها و مدل اقتصاد کلان
ما در این بخش از داده های (کلی) ایالات متحده که از اطلاعات اقتصادی بانک فدرال (FRED) توسط بانک فدرال سنت لوئیس و صندوق پول بین المللی در طول دوره های 1973:1 تا 2007:1 در هفت متغییر تولید صنعتی Y ، شاخص هزینه مشتری P ، نرخ اعتبارات فدرال R ، مجموع سهام پول M ، شاخص قیمت تولید کننده (برای به دست آوردن قیمت کالاها ، PC) ، شاخص وزن تجارت ارز ، E و صادرات حقیقی ( تقسیم صادرات توسط شاخص قیمت صادرات ) X ، متغییرهای M,R,P,Y وpc که پیش از این در مدل سازی اقتصاد بسته بکار رفته بود استفاده کردیم . ما نرخ ارزE و گزارشات حقیقی X را برای بررسی تاثیر نوسانات نرخ ارز در صادرات اضافه کردیم .
همان طور که در بخش 2 ذکر شد ، برای شناسایی واریانس برخی از محدودیت ها ما نیاز به تحلیل مالیات در B داریم . ما اجزا قطر B را به شکل معمول در آورده و فرض کردیم که خطاهای ساختاری ناهمبسته هستند و بدون مراجعه به صورت توضیح داده شده توسط Sims و Zha (2006) نوشتن معادله (1) به شرح زیر است :
(3)
به طور ویژه براساس عدم وجود داده های همزمان در سطح هزینه عمومی p ، سطح خروجی Y و صادرات x در تصمیمات اخذ شده بر اساس سیاست زمان ما فرض می کنیم که سیاست های پولی نمی تواند پاسخگوی اختلالات همزمان در این متغییرها گردد . با این حال داده های همزمان در عرصه پول M و قیمت کالا PC موجود می باشد که این امر به ما اجازه می دهد که به طور همزمان پاسخگوی سیاست های پولی در رابطه با پول و قیمت کالاها باشیم . بنابراین در تعیین صورت متغییرها فرض بر این است که سیاست های پولی باعث تعیین نرخ اعتبارات R ، به طور
همزمان پاسخگوی M ، PC و حتی X,P,Y می باشد . با به دست آوردن قیمت کالا PC در تابع واکنش سیاست پولی ما پاسخ های سیستماتیک به شوک های اخیر را از شوک های سیاست های پولی مستثنی کردیم . در نهایت ما فرض کردیم که نماینده دولت فدرال (Fed) نرخ ارز را در
تنظیم سیاست پولی مورد رسیدگی قرار دادن نمی گیرد و پیشنهاد می شود که واکنش به سیاست پولی در شوک های خارجی نسبتا ً کوچک است ( همان طور که در این مورد مدلی از اقتصاد بسته است ) .
معادل تقاضای پولی ما ( چهارمین معادله ) دارای شکل معمول M-P=Y-BR بر اساس میزان واقعی پول یک تابع از محصول حقیقی Y و نرخ بهره اسمی R می باشد . این معادله با معادل تقاضای پول (سومین معادله ) صورتی از بلوک تعادل بازار پول می باشد . معادلات بخش تولید معادلات X,P,Y می باشد . ما فرض می کنیم که صادرات دارای یک تاثیر همزمان در سطح فعالیت اقتصادی و سطوح قیمت است امّا متغییرهای پول و مالی به طور همزمان دارای تاثیر همزمان X,P,Y نمی باشد . ما همچنین فرض می کنیم که نرخ ارز بر دیگر متغییرها با تاخیر زمانی تاثیر می گذارد برای مثال ببینید Goldberg و Kxe Her (1997)
در نهایت اینکه معادلات E,PC معادلات مرتبط با بخش مالی هستند . معادله PC اجازه می دهد تا قیمت کالا به طور همزمان اطلاعات را به هم متغییرها در زمینه تولید و بخش های پولی منعکس کند . نرخ ارز برای دستیابی به تعادل در بازار مالی عمل می کند . ما فرض می کنیم که E به طور همزمان توسط هم متغییرهای دیگر در این بخش تاثیر پذیرفته است . بنابراین طرح فاکتورگیری غیر برگشتی بر 25 محدودیت در B مالیات وضع می کند . همچنین مدل های ما وضعیت شرایط را ( ما تایید کردیم که واریانس های شرطی شوک های ساختاری مستقل هستند ) توجیه می کند . علاوه بر این همان طور که ذکر شد اجزا اریب B نرمال سازی شده و محدودیت در خطاهای ساختاری وجود دارد که هنوز تصحیح نشده است . تمام این فرضیات برای شناسایی سیستم
کافی است . اکثر متغییرهای مشابه در سطوح مختلف بر آورد شده اند . همان طور که Hamilton (1994) توضیح می دهد در مورد متغییرهای مشابه ، اگر فرآیند ایجاد داده های صحیح دارای تفاوتهایی در متغییرها باشد ، تفاوت متغییرها ویژگی نمادهای کوچک را در تخمین و حذف برخی از توزیع مجانب غیر استاندارد بهبود می بخشد . در این مقاله ما متغییر چندگانه GARCH را در مدل میانگین با استفاده از اولین تفاوتهای لگاریتمی متغییرها بر آورد می کنیم و ضوابط تصمیم خطا را نادیده می گیریم چون مشکلات انحراف به دلیل بعدیت اضافی می باشد .
سرانجام اندازه گیری ما از عدم ثبات نرخ ارز یک واریانس شرطی است که از پیش بینی خطای ناشی می شود که به اختصاص دارد . ما روابط غیر خطی را با استفاده مورد بررسی قرار می دهیم و همچنین اجازه می دهیم که عدم قطعیت در نرخ ارز با تاخیر زمانی بر صادرات تاثیر بگذارد .
4- شواهد تجربی
1-4 . آزمون ذکر خصوصیات و تشخیص آنها
برآورد چند متغییره ما (1و1) GARCH در میانگین متغییر در بر گیرنده معادلات (3) و(2) می باشد . در ابتدا ما کار خود را با ساده سازی نسخه های چند متغییره در واریانس ARCH و متغییرهای چندگانه در واریانس CARCH آغاز می کنیم . در انجام این کار ما قادر به دستیابی همگرایی برای
2<P در معادله (3) به دلیل درجه های آزادی و تخمین مشکلات در پارامترها در فضای گسترده نمی باشیم . بنابراین ما 2=P را در معادله (3) قرار می دهیم و در همین حال 146 پارامتر را تخمین می زنیم . ما همچنین شمار تاخیرهای واریانس شرطی را در معادله (3) تنظیم کردیم . شکل کاهش یافته متغییرها همیشه دقیقا ً تعیین شده است امّا متغییرهای ساختاری می تواند مجددا ً تصدیق گردد . با تعیین محدودیت های ما چند متغییره (1و1) GARCH در واریانس میانگین مدل است که پیش از این تائید شده بود و ما محدودیت های این متغییر را با استفاده از آزمون ضریب مشابهت کنترل می کنیم . آزمون آماری ضریب شباهت برای فرضیه صفر محدودیتهایی معتبری هستند که به صورت 8140X2= با مقدار p از 0086 می باشد .
در جدول (1) ما تخمینی از پارامترهای تابع واریانس را ثبت نمودیم . شواهد GARCH در هم متغییرهای با فرآیند تغییر پذیری بالا وجود دارد . در بخش های پایین تر از جدول ذیل ما همچنین به ارزیابی پارامترهای ARCH و GARCH که مشترکا ً قابل توجه است پرداختیم . همزمان با آن ما آزمون های ضریب شباهت را بر اساس ارزش های لگاریتم شباهت از محدودیتها و نسخه های غیر محدود مدل اجرا کردیم . آمارهای به دست آمده از آزمون ضریب شباهت شدیدا ً فرضیه صفر بدون (0=F) ARCH ، بدون GARCH (0=G=F) و بدون GARCH در میانگین (0=8=G=F) رد می کند .
ما همچنین آزمونی از مشخصات غلط با استفاده از بازمانده استانداردها
را برای انجام دادیم . علاوه بر این آزمون بهنجار بر چند متغییر (1و1) GARCH در میانگین واریانس اشاره دارد این نتایج در درخواست های فوق موجود است .
این پارامتر بر آوردی از عناصر آزاد (منفی) در ماتریس B می باشد که در جدول 2 با متغییر P در پرانتز نشان داده شده است . گرچه بر آورد این پارامتر نشان دهند سود اولیه در بررسی های ما نیست با این حال آنها مطابق با نتایج بررسی های قدیمی Keyxesian یا Monetarist می باشد . به طور ویژه تخمین های b17 و b27 نشان دهند بهبود در صادرات می باشد که دارای تاثیرات مثبت در هر دو سطح قیمت و محصولات خواهد بود . تخمین b34 نشان دهند ارتباط منفی میان عرضه پول و نرخ سود است نمادهای b41 وb43 بر افزایش در آمد و نرخ سود که برای تقاضای پول افزایش و کاهش پیدا می کند اشاره دارد . در نهایت ضریب b63 دارای یک نماد مثبت است که شوک مثبت در نرخ سود پیشنهاد می کند .
2-4 . اثرات شوک های سیاست پولی
برای بررسی متغییرهای چندگانه GARCH در واریانس میانگین ما پویایی بنیادی را با استفاده از تجزیه و تحلیل سنتی Keyxesian و Monetarist از اقتصاد کلان به دست آوردیم . ما به محاسب واکنش ضربه ای ( با وسعت پیش از 48 ماه ) و انحراف معیار شوک در نرخ سود مثبت (کاهش پول) پرداختیم واکنش ضربه ای در شکل (1) با خط های تیره که تعیین کننده باندهای خطای استاندارد 1± می باشد نشان داده شده که با استفاده از روش مونت کارلو که در Elder(2004) مورد بحث قرار گرفته است محاسبه می گردد .
به طور کلی الگوهای کیفی که به وسیله تولید است به نمایش گذاشته شده اند ، عرضه پول و نرخ ارز که از شوک مثبت در نرخ وجوده فدرال پیروی می کند در بر گیرنده سوابق قبلی ما می باشد که در آنجا تاثیرات چشمگیر آماری ، محتمل و قوی وجود دارد . به ویژه اینکه هیچ نشانه ای از پازل نرخ ارز ( استهلاک به جای ترق ارزش پول از پول رایج در سیاست پولی انقباض وجود دارد ) به این
صورت که شوک ناشی از سیاست پولی انقباض با ترقی ارزش دلار ایجاد می گردد . علاوه بر این واکنش به نرخ ارز شامل مدل هدف خطا است چون این باعث شوک در سیاست پولی انقباض و افزایش قیمت قبلی دلار می گردد . تنها یافته غیر عادی واکنش هر به شوک در سیاست پول انقباض می باشد . هر دوی آنها در ضربه کاهش می یابند امّا در واقع در دوره های متوالی افزایش می یابند . ما قادر به حل پازل قیمت حتی با تشخیص هویت جانشین در طرح های مدل خود م
ی باشیم . در نهایت با تعیین پاسخ پویا صادرات به شوک سیاست های پولی ، ما پاسخ ضربه صادرات به شوک سیاست پولی را در آخرین صفحه در تصویر1 ثبت نمودیم .
همان طور که دیده می شود در کوتاه مدت واکنش صادرات به صورت غیر دقیق با استفاده از مدل ما بر آورد شده است امّا در دور طولانی تر پاسخ صادرات به شوک در نرخ سود مثبت منفی خواهد بود (به دلیل افزایش ارزش پول رایج ) که از نظر آمدی قابل توجه و مداوم است .
3-4 . اثرات عدم ثبات در نرخ ارز
تصویر 2 واریانس های شرطی را با نواحی سایه دار که بر رسم سیون NBER اشاره دارد را ترسیم می کند . نوسانات رشد خروجی در دهه هفتاد بالاتر و در اواسط ده 1980 در سازگاری با نوشته ( اعتدال عظیم ) کاهش یافت . نرخ تورم در P نشان دهند بزرگترین نوسان در طول دهه 1970 می باشد سپس در سالهای اخیر نوع دیگری در عدم ثبات در نرخ تورم ایجاد شده است . واریان
س مشروط در نرخ وجوه فدرال R در طول کاهش تورم ولکر ( از اکتبر 1979 تا اکتبر 1983 ) بسیار بالا رفت امّا پس از آن در دوره ولکر- گرین اسپن افت نمود . در نهایت نرخ ارز دارای نوسان بالا در طول دور انعطاف پذیری نرخ ارز بوده که این واقعیت به خوبی در تالیفات هستند است . ما در این مقاله به بررسی اثرات عدم ثبات نرخ ارز بر صادرات پرداختیم ، علاوه بر این سود اولیه وابسته به تاثیرات E در عدم ثبات صادرات می باشد .
نقاط تخمین زده شده در این ضرایب ( با مقدار p در پرانتز ) که در جدول 3 ثبت شده است تحت
ستون های (0)876 ، (1)876 ، (2)876 می باشد . ما دریافتیم که عدم ثبات در E دارای تاثیرات منفی مضاعف در صادرات می گردد در واقع فرضیه صفر 0=(2)876 =(1)876=(0)876: H0 مردود گردیده همان طور که توسط مقدار –P به طور مشابه در ضریب آزمون آماری در آخرین ستون جدول 3 ثبت شده است .
ما می توانیم اهمیت اقتصادی اثرات عدم ثبات نرخ ارز در صادرات را با امتحان کردن اثرات برآورد شده عدم قطعیت نرخ ارز برای تغییرات حقیقی در انحراف معیار شرطی که باعث تغییر در نرخ است را به دست آوریم . ما نماد انحراف معیار در نوسانات نرخ ارز ( آنچه د رمدل ما 0305 است ) را می توانیم با شوک متوسط در نوسان نرخ ارز تغییر داده و تاثیرات عدم ثبات نرخ ارز در صادرات را با ضرب تاثیرات مضاعف بر صادرات ( با اضافه کردن سه در ضریب میانگین در جدول 3) در حدود 0975 – بر آورد نماییم . با مقایسه این تاثیرات در هر سه ماه یکبار نرخ رشد صادرات % 1204 خواهد بود و ما می توانیم این اثرات را از نظر اقتصادی مهم قلمداد کنیم .
به طور کلی اگر ما نتایج خود را بامطالعات دیگر مقایسه کنیم به طور ویژه در این امر از شیوه اطلاعات کامل همچون Kroner و Lastrapes (1993) استفاده خواهیم کرد . ما به همان تاثیرات منفی یکسان در صادرات ایالات متحده دست یافتیم گرچه از یک مدل متفاوت در ساختار اقتصادی باز با خطاها چند متغییره GARCH در میانگین استفاده نمودیم .
4-4 . اثرات نا متقارن شوک نرخ ارز
برای ارزیابی اثر ترکیب تبادل عدم قطعیت در پاسخ پویا صادرات در نوسانات نرخ ارز ما به محاسب توابع پاسخ ضربه شبیه سازی شده از FIML پرداخیتم . در انجام این کار ما به مقایسه پاسخ ضربه از صادرات به شوک های مثبت و منفی نرخ ارز به عنوان بر آورد مدل خود پرداختیم که این امر نشان دهند مدل 0=(2)876 =(1)876=(0)876 است .
در تابلو A از شکل 3 ما پاسخ صادرات را به شوک نرخ ارز مثبت را نشان دادیم . در این زمان عدم ثبات نرخ ارز را به معادل صادرات وارد می کند . همچنین یک خطای استاندارد ( در خطوط تیره ) نشان داده خواهد شد . در تابلو C ما پاسخ صادرات را به شوک منفی نرخ ارز را همچون مدل مشابه نوسان مثبت نرخ ارز در تابلو A نشان دادیم . در هم این موارد پاسخ ضربه ها بر اساس یک نوسان در نرخ ارز معادل انحراف معیار غیر شرطی تغییر در نرخ ارز می باشد . در تابلو D,B ما به مقایسه پاسخ صادرات به نوسانات نرخ ارز مثبت ( در پانل B) و منفی ( در پانل D) همان طور توس
ط چند متغییره ما در واریانس میانگین بر آورد شده بود پرداختیم . گروه های خطا در تابلو D,B به وضوح توقیف شده است . همان طور که ما در تابلو A از شکل 3 دیدیم ، پاسخ صادرات به شوک نرخ ارز مثبت ، منفی ، قابل ملاحظه و پایدار است . همچنین پاسخ به صادرات مثبت و منفی شوک نرخ ارز نامتقارن است همان طور که پاسخ به شوک منفی ( در تابلو C) همچون تصویر آئینه به شوک مثبت نمی باشد ( در تابلو A) و به صورت بسیار مبهم بر آورد شده است علاوه بر این پاسخ منفی صادرات در شوک نرخ ارز مثبت تقویت شده و در این زمان ما اجازه بازخورد از انحراف معیار شرطی در تغییر نرخ ارز را به صادرات می دهیم (تابلو B از شکل 3 را ببینید ) بنابراین عدم ثبات در نرخ ارز بزرگتر به کاهش صادرات منجر می شود .
5- نتیجه گیری
آزاد سازی جریان های سرمایه و افزایش معاملات مالی در سال های اخیر نوسانات نرخ ارز را افزایش می دهد . در همین حال تغییرات دیگری در دنیای اقتصاد روی می دهد به عنوان مثال ازدیاد ابزارهای مصونیت مالی که باعث کاهش آسیب پذیری شرکت های چند ملیتی در برابر خطرات ناشی از تبادل جنبش نرخ می گردد و همان طور که Clark و همکارانش (2004 ص 8 ) ارائه داده اند معلوم نیست که آیا تغییرات عمده در اقتصاد جهانی در پیش از دو دهه گذشته دارای عملکرد در کاهش یا افزایش میزان تجارت بین المللی توسط نوسانات نا مطلوب در نرخ ارز تحت تاثیر قرار گرفته شده است یا نه .
با برانگیختن این ملاحظات ، در این مقاله ما با استفاده از پیشرفت اخیر در حوزه اقتصاد سنجی کاربردی به بررسی اثر نوسانات نرخ ارز بر صادرات پرداختیم . ما همچنین با استفاده مجموع داده ها برای ایالات متحده در فاصله بین 1973 تا 2007 و چارچوب چند متغییره پویا در ساختار اقتصادی باز به اصلاح خطاهای چند متغییره در میانگین GARCH پرداختیم . ما به بی ثباتی نرخ ارز از لحاظ آماری و اقتصادی با تاثیرات قابل ملاحظه در صادرات دست یافتیم . ما همچنین دریافتیم که محاسبه عدم قطعیت در مورد حرکت نرخ ارز متمایل به پویایی زیاد پاسخ منفی از صادرات به شوک مثبت نرخ ا
رز می باشد .
ما تاثیرات عدم قطعیت نرخ ارز در صادرات و نادیده گرفتن متغییرهای تجاری دیگر همچون صادرات را مورد بررسی قرار دادیم . در حال حاضر بررسی اثر عدم اطمینان نرخ ارز بر صادرات متغییرهای تجاری دیگر مانند واردات را نادیده گرفته است . بااین حال ما معتقدیم که جستجوی در واردات به عنوان یک چشم انداز وسیع از تحقیق می باشد و به عنوان جایگاهی برای تحقیقات مولد بالقوه در آینده خواهد بود .


مقاله تخمین درجه دگرگونی و مسیر PدرT سنگهای کالک سیلیکاته (اسکارن) در هاله دگرگونی توده نفوذی کوه لاله زار در شمال شرق بافت کرمان با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین درجه دگرگونی و مسیر PدرT سنگهای کالک سیلیکاته (اسکارن) در هاله دگرگونی توده نفوذی کوه لاله زار در شمال شرق بافت کرمان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین درجه دگرگونی و مسیر PدرT سنگهای کالک سیلیکاته (اسکارن) در هاله دگرگونی توده نفوذی کوه لاله زار در شمال شرق بافت کرمان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین درجه دگرگونی و مسیر PدرT سنگهای کالک سیلیکاته (اسکارن) در هاله دگرگونی توده نفوذی کوه لاله زار در شمال شرق بافت کرمان با word :
مقدمه
تعیین سرگذشت دگرگونی سنگهای دگرگونی که در یک سیستم باز دگرگون شدهاند از موضوعات پیچیده مورد علاقه زمین شناسان دگرگونی است. این مطالعات علاوه بر اهمیت پترولوژیکی در زمینه اقتصادی نیز حائز اهمیت است. در مورد نحوه تشکیل اسکارنها فرضیه های مختلفی ارائه شده است که مهمترین آنها دو فرضیه بی متاسوماتیسم و فرضیه تراوش است. اولین بار کورژینسکی، زمین شناس روسی در سال 1965 فرضیه بی متاسوماتیسم را عنوان کرد. او عقیده داشت هنگامی که یک توده کربناته در کنار توده نفوذی قرار می گیرد، عناصری از سنگ کربناته، در یک سمت و سنگ سیلیکاته از سمت دیگر، به صورت محلول در می آیند. اختلاف در پتانسیل شیمیایی عناصر در دو طرف محل تماس، منجر به انتشار عناصر از مناطقی با پتانسیل شیمیایی بالاتر به مناطقی با پتانسیل شیمیایی کمتر می شود.
بطور کلی اسکارنهای کلسیک از متاسوماتیسم سنگهای آهکی در مراحل نهایی جایگزینی یک توده نفوذی در اعماق کم تشکیل میگردند. کانیهای اصلی اسکارنهای کلسیک شامل گارنت (گروسولار ـ آندرادیت)، کلینوپیروکسن (دیوپسید ـ هدنبرژیت)، وزوویانیت، اسکاپولیت، اپیدوت، ولاستونیت، مگنتیت و… است. که بسته به درجه دگرگونی و تاثیر فرایندهای دگرگونی برگشتی، بر هاله تشکیل شده در اوج دگرگونی زونهای مختلف قابل شناسائی است. مطالعات پتروگرافی و همچنین مطالعه سیالات درگیر در درک مراحل تشکیل
اسکارن و مسیر طی شده در نمودار فشار و دما (P-T) نقش مهمی ایفا میکند. واکنشهای دگرگونی که در این سنگها انجام میشود مبنای خوبی برای انجام چنین تخمینهائی است (دیر و همکاران 1963،
متز و ترومسدوف، 1968، گرین وود،1967، تریسی و فراست، (1991 شبکههای پتروژنتیکی پیشنهاد شده بر مبنای این واکنشها تخمینهای خوبی را در این زمینه بدست می دهد. بر این مبنا تعیین رخساره دگرگونی سنگ نیز میسر میشود که خود در تعیین مسیرهای T-P طی شده توسط سنگ اهمیت بسزائی دارد (یاردلی، 1989 و زاریکوف، .(1991 در این مقاله سعی شده بر اساس دادههای صحرائی، پتروگرافی و شیمیائی موجود حداکثر درجه دگرگونی و مراحل تکوین اسکارنهای شرق بافت مورد بررسی قرار گیرد.
زمین شناسی عمومی
منطقه مورد مطالعه در شمال شرقی شهرستان بافت و در استان کرمان قرار دارد. توده نفوذی لاله زار با وسعتی قریب به 40 کیلومتر مربع رخنمون یکی از تودههای مهم منطقه بشمار میرود. مطالعات انجام شده نشان میدهد. توده نفوذی از جنس گرانیت تا گرانودیوریت است (پورمیرزا، .(1379 این توده در مجموعهای از سنگهای که اغلب دارای بافت آتشفشانی ـ رسوبی و ترکیب آندزیتی است، نفوذ کرده است.
بر اساس نقشه زمین شناسی بافت 1:100000 (سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی ایران) از نظر زمین شناسی منطقه بخشی از زون ارومیه- دختر بوده و تکوین آن در زمان ترشیری صورت گرفته است.
سنگهای ائوسن قدیم ترین سنگهای منطقه هستند. آهکهای الیگو میوسن و مارن های ماسه ای سنگهای رسوبی منطقه را تشکیل می دهند. این آهکها بطور محدود در مجاور توده نفوذی قرار گرفته و
640
مجموعه مقالات نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران، دانشگاه تربیت معلم تهران، 1384
اسکارن بوجود آورده اند. درفاصله 45 کیلومتری شمال شرقی بافت کرمان و در مختصات جغرافیایی
5645′ طول شرق و’2929عرض شمالی رخنمون اسکارن دیده می شود.
توده اسکارنی ازطرف شمال شرقی به کوه های لاله زار میرسد و دردامنه کوه شاه به صورت لنزی با قطری در حدود 150 متر دیده میشود.
پروتولیت سنگ دگرگونی
انالیزهایXRF (جدول-(1 انجام شده نشان میدهد که پروتولیت سنگ دگرگونی در محدوده مارنی قرار دارد (شکل-(1 محتوای بالای منیزیم گویای این واقعیت است که ناخالصی دولومیتی در سنگ وجود داشته و می توان گفت پروتولیت دگرگونی یک آهک دولومیتی بوده است.
شکل-1 نمودار A/KF و ACF برای تعیین پروتولیت سنگهای دگرگونی منطقه ( (P ) ( پلیت، (GW) آرکوزها،
(G) آرکوز، (C)کربنات (B) آندزیت، (A) آندزیت (وینکلر، (1976
جدول 1 آنالیز بلورهای گارنت و کل سنگ اسکارن
بلور گارنت (آندرادیت) بلور گارنت آنالیز کل سنگ اسکارن
(گراسولار)
36/5 33/4 42/6 SiO2
2/61 12/3 10/8 Al2O3
22/2 2/88 0/78 FeO
32/0 36/3 33/1 CaO
1/33 2/50 7/40 MgO
0/10 0/10 —- Na2O
—- 0/03 —- K2O
0/03 0/22 TiO2
641
تخمین درجه دگرگونی و مسیر P-T سنگهای کالک سیلیکاته (اسکارن) در هاله دگرگونی توده نفوذی
پتروگرافی
در نمونههای ماکروسکوپی توده اسکارنی دارای سنگهای متنوعی است، اما بخشهای اصلی رخنمون اسکارن از کانی ولاستونیت همراه با گارنتهای درشت بلور (تا 8 سانتیمتر) تشکیل شده است.
اسکارنهای پیروکسن دار نیز بطور محدود دیده می شوند. علاوه بر کلسیت و کوارتز و کانیهای یاد شده، اپیدوت به عنوان کانی شاخص دیگری از این سنگها است.مقاطع مورد مطالعه از بخشهای مختلف اسکارن را میتوان به چهار پاراژنز مختلف تقسیم کرد.
گارنت- ولاستونیت ± دیوپسید
بیشترین درجه دگرگونی را میتوان در نزدیک ترین نقطه به توده مشاهده کرد در این منطقه تبلور ولاستونیت، و گارنت کاملاً پایدار است (شکل-2الف). بلورهای خودشکل گارنت در حاشیه خود زونینگ نشان می دهد. در این نمونهها معمولاً کلسیت وجود دارد ولی در محل تماس خود با ولاستونیت دارای خوردگی،ناپایداری و واکنش شیمیائی خصوصاً تبدیل به ولاستونیت است (شکل-2ب). بلورهای کلسیت در محل تماس خود با گارنتها کاملاً سالم هستند.
گارنت- پیروکسن
گارنت و پیروکسن در این نمونهها به صورت همزیست وجود دارد (شکل-2ج) گارنتهای این نمونهها دارای برجستگی بالاتری است و به صورت دانهای بیشکل متبلور شده است. این گارنتها در زمینه با پیروکسن هم مرز مشترک هستند و کاملا’ پایدار هستند.از این نمونهها ونمونه گارنتهای خود شکل تجزیه شیمیائی انجام شده است. پیروکسن ها دیوپسید و یا دیوپسید – هدنبرژیت هستند.
گارنت- آمفیبول
دراین نمونه ها بلورهای آمفیبول محلول جامد در حاشیه گارنتهای شبیه گارنتهای همراه پیروکسن ها رشد کرده و دانه گارنت را در برگرفته است (شکل-2د، ه). در بعضی نمونهها اختلاط ناپذیری در بلورهای آمفیبول مشاهده میشود(شکل-2و) که از شواهد قابل توجه است.
اکتینولیت- اپیدوت
اپیدوت در این نمونهها فراوانترین کانی است و در حاشیه کریستالهای نماتوبلاسیک اکتینولیت رشد نموده است. بلورهای اکتینولیت کاملاً خود شکل و طولی بین 20 تا 50 میلیمتر دارند (شکل-2ز).
بر اساس بررسی های میکروسکپی حداقل دو نسل گارنت قابل تفکیک است. نسل اول گارنت ها اتومورف و درشت بلور است. نسل بعدی گارنتها پر کننده فضاهای بین بلورهای پیروکسن و اپیدوت هستند و حاشیه تخریب شده پیروکسنها را می توان مشاهده نمود. زونینگ در گارنت های نسل اول دیده می شود.
گارنتهای موجود در اسکارن به دلیل درشت بلور بودن قابل جداسازی هستند. این گارنتها در نمونه دستی به رنگهای قهوه ای کهربایی و سبز زمردی دیده می شوند. گارنتها به روش XRD آنالیز شده است. گارنت های همراه ولاستونیت اسکارنها از نوع گراسولار وگارنت نسل دوم گارنت ـ پیروکسن اسکارنها از نوع آندرادیت است (جدول .(1
642


مقاله اصفهان، مجموعه ی ملک با word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اصفهان، مجموعه ی ملک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصفهان، مجموعه ی ملک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اصفهان، مجموعه ی ملک با word :
مجموعه ی ملک در جناح غربی بازار اصفهان واقع است. کتیبه ی نمای داخلی سردر مجموعه از احداث آن در عصر مظفرالدین شاه قاجار، به سال 1322، خبر می دهد.
این مجموعه ترکیبی است از سه قسمت اصلی، تیمچه و سرا و بهاربند، و حجره هایی در پیرامون آنها. این سه قسمت در امتداد محوری شرقی- غربی در پی هم نشسته اند؛ و این محور، که محور تقارن هر سه قسمت نیز هست، بر مسیر راسته بازار عمود است. فضای مرکزی هر قسمت کانون تجمع حجره هاست. با آنکه عبور بازارچه ای از حدّ فاصل سرا و بهاربند اتصال آنها را قدری سست کرده است، ظرافت طرّاحی بازارچه به حدی است که ادراک پیوستگی سه قسمت مجموعه را ممکن می سازد.
تیمچه اولین و مهم ترین قسمت مجموعه است. در مسیر ورود از راسته بازار به تیمچه، جلوخانی با نمای گچ بری شده و سپس راهروی کوتاه و کم ارتفاع و متفاوت با بازار زمینه ی لازم را برای ورود به فضایی جدید فراهم می کند و در پی این راهرو، با گشادگی ناگهانی تیمچه رو به رو می شویم. قاعده ی کشکولی شکل فضا، که محور طولی آن عمود بر محور دالان ورودی است، حوضی که بر سر راه در وسط تیمچه قرار دارد، کیفیت و مصالح دیوارها، شکل و تزیینات و نورگیرهای سقف، کیفیت نورپردازی فضا – همه در خدمت این سخن نهایی، یعنی فضای میانه ی تیمچه، است؛ و کمتر کسی است که بتواند بدون مکث از این فضا بگذرد. پله های پای حجره ها نیز صورت سکو یافته اند و بیننده را به نشستن و تامل می خوانند.
فضای میانی تیمچه ارتفاعی معادل دو طبقه دارد و طاق گنبدین بر این ارتفاع افزوده است. این طاق سه قسمت دارد و هر قسمت رسمی بندی ظریفی دارد که به شمسه و روزن میان آن منتهی می گردد. اندازه روزن طاق میانی اندکی بزرگ تر و رسمی بندی آن مفصل تر است. در زیر این روزن، حوضی واقع شده که شکل آن از شکل قاعده ی فضا تبعیت می کند؛ و بدین ترتیب، فضا واجد مرکز شده است. رسمی بندیها، که از پایه های معدودی نشئت می گیرد و رفته رفته تکثر می یابد، در میانه ی راه در سطح طاق گسترده می شود و سپس به شمسه و روزن ختم می گردد؛ و این گونه، شبکه ای سه بعدی طاق و روزن و دیوار و کف را به هم می پیوندد. در بالای قوس حجره های میانه ی طاقها، با توجه به محل استقرارشان، مدوّر و بدون جهت است؛ و به همین سبب، شکل روزنهای مشبک جوانب طاق جهت دار و جناغی است. با این تدابیر، نور و مجاری آن را نیز به خدمت هندسه ی فضا درآورده اند. تزیینات فضا ترکیبی از آجر و کاشی است؛ ولی آنچه بیش از همه در بدو ورود جلب نظر می کند نمای چوبی پرکار حجره ها و کاربندی سقف است. تیمچه از طریق راهرو کوتاهی در مقابل دالان ورودی به صحن سرا مرتبط می شود.
سرا صحنی کوچک با قاعده ی مستطیل دارد که دیوارهای آن با تعبیه ی رواقی دو طبقه مجوّف شده است. بدین ترتیب، علاوه بر سبک کردن بصری حجم و بزرگ جلوه دادن صحن، راه مناسبی به حجره های فوقانی سرا و تیمچه و سایبانی در پیرامون صحن در هر دو طبقه فراهم کرده اند. مجموع این فضای مرکزی و حجره های پیرامون در مستطیل کاملی محاط می شود. بر خلاف معمول، زمین طرح شکلی منظم دارد و حجره ها تک لایه و کم عمق است. راه بیشتر حجره های طبقه پایین از فضای میانی است؛ و ورود به حجره هایی که در جناح غربی واقع شده اند و یک روی در سرا دارند از دو سو ممکن است. در طبقه فوقانی، رواقی دسترس به حجره های جناحهای شمالی و جنوبی و غربی را میسر ساخته و برای حجره های جناح شرقی، پلکانی مستقل، واقع در دالان ورودی، تعبیه شده است.


مقاله موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات با word دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات با word :
بخشی از فهرست مقاله موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات با word
پیش گفتار 8
پیدایش موسیقی .9
اجرای موسیقی 10
موسیقی سازی 10
موسیقی آوازی 11
موسیقی صحنه ای 12
موسیقی نظری(تئوریک) 12
مهمترین فصول مورد بحث تئوری موسیقی 12
تقسیم بندی موجود انواع موسیقی 13
موسیقی محلی 13
موسیقی ضربی- ضرب دار 13
موسیقی کلیسایی یا روحانی 14
موسیقی مذهبی ایران 14
موسیقی دراماتیک 15
موسیقی سنتی 15
موسیقی کلاسیک 16
موسیقی باستانی 16
موسیقی الکترواکوستیک 16
موسیقی الکترونیک 17
موسیقی درمانی 17
موسیقی درمانی چیست 17
تاریخچه موسیقی درمانی 18
موسیقی درمانی چگونه اثر می کند 18
جلسات موسیقی درمانی به چه شکل برگزار می شود 19
کاربرد موسیقی درمانی 20
چگونه یک موسیقی درمانگر انتخاب کنیم 20
رویکردهای گوناگون موسیقی درمانی 22
شیوه های موسیقی درمانی 22
ملاک تجویز موسیقی درمانی 23
جایگاه علمی و عملی موسیقی درمانی 23
تم درمانی چیست 24
تم های آرام ساز 25
تم های خلق ساز 26
تم های جسمانی ساز 26
تاثیرات موسیقی 27
موسیقی اثرات غیر قابل انکاری دارد 27
تاثیر موسیقی بر رشد عاطفی و تعادل روحی کودکان 28
آرام کردن گریه نوزادان با موسیقی 28
گوش دادن به موسیقی کلاسیک باعث هوش کودکان نمی شود 29
نواختن موسیقی سبب افزایش توان مغز می شود 29
موسیقی مغز را فعال می کند 31
دیگر تاثیر موسیقی بر مغز 32
تاثیر موسیقی بر روان انسان 34
اثر موسیقی بر حیوانات 36
موسیقی بر رشد و جوانه زنی و تکوین گیاهان موثر است 38
هشدار برای گوش دادن به موسیقی با صدای بلند 39
خلاصه و نتیجه گیری ما برای شما عزیزان 41
پیشنهادات و نظرات . 44
فهرست منابع 45
همه ی ما به خوبی می دانیم که موســیقی بر روی وضع روانی و حالت روحی ما تاثیر می گذارد. برخی از موزیک ها زودگذر هستند و اگر به گوش ما بخورند و آنها را دوست نداشته باشیم، ممکن است اذیت شویم. از سوی دیگر موسیقی که به آن علاقه داشته باشیم و با گوش دادن به آن احساس آرامش کرده و انرژی بگیریم در ما احساس خوبی ایجاد می کند. البته همه امور بســــــتگی به ضرب آهنگ موزیک دارد.محققان از این مطلب در تحقیقات خود استفاده کرده اند و به این نتیجه رســیده اند که گوش دادن به موسیقی خوب، سلامت افراد را ارتقا می بخشد. موسیقی امواج مغزی را تحریک می کند. ضرب آهنگ تند باعث ایجاد هــــشیاری و بحالت آماده باش در آمدن ذهن می شود. موزیک آرام هم ذهن را آرام نموده و آنرا ریلکس می کند. همچنین بر روی عملکر خودکار سیستم عصبی تاثیر می گذارد، تنفس را آرام می کند، ضربان قلب را پایین می آورد و بدن را در حالت آرامش کامل نگه می دارد. زمانیــــکه ذهن و جسم احساس آرامش کنند، استرس و افسردگی تا حد زیادی کاهش پیدا می کنند. به دلیل اثرات مثــبتی که موســـیقی در بردارد، امروزه از آن به عنوان درمان برخی از بیماری ها استفاده می شود. این روزها در برخی از بیمارستان ها از موسیقی درمانی برای ایجاد آرامش در بیماران، تسریع روند درمان، و نهایتاً کاهش درد بهره میگیرند . کودکانی که با مشکل کمبود حافظه نیز مواجه هستند به وسیله موسیقی می توانند این توانایی خود را ارتقا بخشند.
ذهن و جسم آرام یکی از ملزومات ایجاد زیبایی و ســـلامت در افراد به شمار می رود. حتماً نباید بیمار باشیم تا از تاثیرات مثبت موسیقی برخوردار شویم، بلکه افراد سالم نیز می توانند از مزایـای آن بهرمند شوند. اما چگونه می توان از اثرات شفا بخش موسـیقی در زندگی شخصی استفاده کرد؟ فقط کافی است گوش دادن به موسیقی را در برنامه روزنه خود بگنجانیم؛ کاری که شاید تعداد زیادی از شما آنرا انجام می دهید. روز خود را با یک آهنگ تند شروع کنید تا به طور کامل هشیاری خود را بدست آورید و برای انجام کارهای روزانه آماده شوید. گوش دادن به موسیقی در هنگام صبح توانایی ما برای مواجه شدن با استرس در طول روز را افزایش می دهد. در مسـیر رفتن به محل کار نیز می توانید موزیک مورد علاقه خود را که مخصوص به خواننده خاصی است در اتومبیل گوش کنید. همچنین می توانید از mp3 player استفاده کنید و آهنگ های مورد علاقه تان را اجرا کنید. این کار هم تحمل وضعیت خیابانها و ترافیک را برایتان ساده تر می کند و هم ذهنتان را برای انجام امور شغلی آماده می کند. در حین انجام کارهای روزانه، هم می توانید به آهـنگ هایی گوش دهید که تمرکزتان را افزایش می دهند و هم آهنگ هایی که ریتم تندی دارند و سطح انرژیتان را بالا نگه میدارند. البته این امر بستگی به نوع فعالیتی دارد که می خواهید انجام دهید. با این روش کاری که باید به پایان برسانید دیگر برایتان حالت یک وظیفه را نخواهد داشت و بیشتر شبـیه فعالیتی می شود که برای سرگرمی و لذت بردن آنرا انجام می دهد، و این امکان وجود دارد که پس از مدتی بیش از پیش به کار خود علاقمند شوید. محققان معتقدند که در هنگام صرف غذا، گوش دادن به موســـــیقی آرام بخش (به ویژه آهنگ های کلاسیک) سبب می شود تا دستگاه گوارش کار خود را بهتر انجام دهد. اعتقاد بر این است که موسیـقی میزان کورتیزل ( هورمون ایجاد استرس) را در خون تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد. این امر باعث ایجاد آرامش در بدن شده و جذب مواد مغذی بدن را افزایش می دهد. از دیگر مزایای آن نیز می توان به لذت بردن از صرف غذا اشاره کرد.در آخر باید اشاره داشــت که شنیدن موسیقی در هنگام خواب می تواند شما را در آرامش کامل فرو برد. گاهی اوقات در طول روز آنقدر با استرس و اضطراب مواجه میشویم که از شدت خستگی نمی توانیم بخوابیم و برای مدت ها فقط در تختخواب غلط می زنیم. آهنگ های آرام می توانند خستگی و استرس را از تن شما دور کرده و روند به خواب رفتن را تسهیل نمایند. موزیـک، اکسیر شفابخش ذهن، جسم، و روح است. برای حفظ زیبایی، نیازمند ذهن و جسمی آرام، و رها از هر گونه استرس هستید. اجازه دهید که اثر شـــــــــفا بخش موسـیـــــــــــقی قدرتی که ذهـــــــن و بدنتان به آن نیاز دارد را به آنها هدیه کند.
با آرزوی اینکه همواره از موسیقی لذت ببرید.
