فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول با word دارای 102 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول با word :
فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول
چکیده
هدف اصلی این فایل بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول می باشد . جامعه ی آماری این فایل شامل کلیه ی دانش جویان دانشگاه پیام نور واحد دزفول می باشد که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از نوع همبستگی 60 نفر دانشجو انتخاب گردید پس با اجرای فایل نامه ی سنجش خلاقیت (cree ) و پرسش نامه عزت نفس کوپر اسمیت تجزیه و تحلیل یافته ها صورت گرفته است . در این فایل تکنیک های آمار توصیفی (میانگین ، انحراف معیار و خطای معیار میانگین ) و آمار استنباطی ( ضریب همبستگی پیرسون ) استفاده شده است . قابل ذکراست که نمونه هایی از این فایل در سایر شهرها نیز صورت گرفته است .
کلمات کلیدی : خلاقیت ، عزت نفس ، پیشرفت تحصیلی.
مقدمه
بسیاری معتقدند خلاقیت در نیاز متولد می شود همانگونه که بسیاری از اختراعات بزرگ نه محصول مشکلی خاص بلکه برای برآوردن نیازی خاص بوجود آمده اند . احساس عزت نفس در اثر نیاز به نظر مثبت بوجود می آید نیاز به نظر مثبت دیگران شامل بازخورها ، طرز برخوردهای گرم و محبت آمیز ، احترام ، صمیمیت ، پذیرش و مهربانی از طرف خانواده ، و اطرافیان می باشد و والدین شاید اولین و مهمترین افرادی باشند که در زندگی یک فرد نقش مهمی را بر عهده دارند .خلاقیت فرآیندی است که طی زمان ادامه داشته و انطباق پذیری ، ابتکار و فایل از خصوصیات بارز آن به شمار می آید و می تواند جوابگویی برای مشکلات باشد . مدنیک (1962) خلاقیت را به کیفیت های تازه ای از مفاهیم و معانی می داند و گیزالین (1954 ) خلاقیت را شکل دادن تجربه ها و سازمان بندی های تازه تعریف کرده است . در واقع می توان گفت خلاقیت مجموعه ای از توانائیها و خصیصه ها ست که موجب تفکر خلاق می شود . فرآیند آموزش و یادگیری می تواند تفکر خلاق را پرورش دهد و افرادی با خلاقیت بالا ، کاوشگر ، آفریننده ، عامل تغییر و موکد تربیت کند .گرچه تمدن و فرهنگ بشری نتیجه ی تلاش آدمیان در تمام دورانهاست اما غنا و عظمت آن را مدیون گروه کوچکی از انسان ها هستیم که کاشف ، مخترع ، هنرمند یا متفکر نامیده می شوند . تمدن بشر مرهون اندیشه خلاق آدمی بوده و دوام آن نیز بدون بهره گیری از خلاقیت که عالی ترین عملکرد ذهن انسان محسوب می شود غیر ممکن خواهد بود . سازلو اظهار می دارد عزت نفس عبارت است از اینکه فردی که خودش را آدم به درد بخوری بداند و دیگران هم او را آدم مفیدی بدانند . این احساس وقتی در « من » شکل می گیرد که فرد احساس ارزش ، قدرت ، سودمندی و اطمینان نماید . فایلات علمی کوپر اسمیت (1967) درباره ی عزت نفس نشان می دهد که اگر نوجوانان محیط مدرسه را با آمادگی بپذیرند ، احساس ارزشمندی شخصی ، مهم بودن و اعتماد به نفس کرده و همچنین این امر به نوعی خود نقش مهمی در پیشرفت تحصیلی آنان دارد و موجب بروز خلاقیت در آنها می شود ( وکیلیان 1379). از نظر روانشناسان تربیت عدم اعتماد به فس مانع رشد و ارتقاء خواهد شدو این امرنیز مانع بروز خلاقیت در فرد می شود برای زندگی در جوامع امروزی که مبتنی بر علم و دانش است ، باید فرد به یک دانش آموز یا دانشجوی مستقل تبدیل شود . یکی از مشکلات ما در سطح آموزشی این است که ما خواهان ایجاد خلاقیت ، تفکر انتقادی و... هستیم اما این موضوعات در برنامه های درسی ، روشهای مدیریتی ، روشهای تدریس ، نظام ارزشیابی و... کمتر مشاهده می شود . بنابراین اولین قدم ایجاد تغییر در این رویکرد است. ( شکوهی ، غلام حسین ، 1385 ).
دانلود این فایل
تحقیق بررسی چند شخصیت برجسته در مدیریت (لائوزی – جیمز برنهام – آبراهام مازلو) با word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق بررسی چند شخصیت برجسته در مدیریت (لائوزی – جیمز برنهام – آبراهام مازلو) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق بررسی چند شخصیت برجسته در مدیریت (لائوزی – جیمز برنهام – آبراهام مازلو) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق بررسی چند شخصیت برجسته در مدیریت (لائوزی – جیمز برنهام – آبراهام مازلو) با word :
بخشی از فهرست تحقیق بررسی چند شخصیت برجسته در مدیریت (لائوزی – جیمز برنهام – آبراهام مازلو) با word
لائوزی
جیمز برنهام
آبراهام مازلو
لائوزی یا لائوتزو یکی از حکیمان افسانه ای چین باستان بود. او پدر و بنیانگذار حرکت فلسفی و مذهبی دائوایسم یا تااوایسم است. ماهیت این حرکت فلسفی در کتاب دائودجینگ که تحت عنوان «کتاب راه و پرهیزکاری» به انگلیسی برگردانده شده وجود دارد. مانند کنفسیوس، لائوزی نیز برای مدت 2500 سال تأثیر بسیار عمیقی بر تفکر چینی داشته است و افکار او بخصوص در زمینه مدیریت و رهبری اثر مهمی در عقاید شرقی ها گذاشته است. افکار لائوزی حتی به فلسفه غربی نیز راه پیدا کرده و نمونه آن حرکت روشنفکرانه قرن هیجدهم در فرانسه و تأثیر آن بر اقتصاد این کشور است که بعنوان سیاست عدم مداخله دولت در امور اقتصادی و یا سیاست اقتصاد آزاد مطرح شده است. اطلاعات بسیار اندکی از زندگی لائوزی موجود است و شاید او فقط یک تصویر افسانه ای بوده باشد. طبق روایات، او معاصر و یا معلم کنفسیوس بوده است. او کتاب دائوجینگ را نوشت اما همانگونه که در چین باستان متداول بوده، بدون شک به نسخه اصلی، مطالبی اضافه شده و بارها در آن تجدیدنظر شده است. متنی که اکنون موجود است احتمالاً مربوط به حدود 300 سال قبل از میلاد مسیح می باشد. کتاب دائوجینگ به هشتاد و یک بخش کوچک تقسیم می شود و هر بخش شامل مجموعه ای از مطالب در باره راه (Dao) و دستیابی به پرهیزکاری (De) است. مطالب ذیل در کتاب مذکور آورده شده است: نیاز به پرهیز از تضاد و کشمکش و انجام کارها با صلح و هماهنگی، نیاز برای زدودن و پاک کردن این جهان و تمام چیزهایی که در آن است و اعتقاد به اینکه موقعیت حقیقی از عما بدست نیامده بلکه از معکوس و مخالف آن حاصل می شود WU-WEI یا عملی نشدنی (NON-ACTION). این اصول اساسی تأثیر بسیار عمیقی بر اقکار و جامعه چینی گذاشته اند، بخصوص 1000 سال بعد از میلاد مسیح و هنگامی که محققان در تلاش برای ساختن آمیزه ای از عقاید کنفسیوس، دائوایست، لگالیت و بودا برای اداره کردن اجتماع بودند.
چینی ها هنوز هم دائوجینگ را می خوانند در این کتاب مطالب مهمی در باره فرهنگ تجارت و رهبری در آن به چشم می خورد. کتاب مذکور، آنهایی را که در مسند قدرت و اختیار هستند نصیحت کرده و می گوید باید بیشتر بدانند و کمتر انجام دهند. بعنوان مثال در بخش 8 دائوجینگ آمده است در اداره کردن بدانید که چگونه دستورات را بکار برید. در انجام معامله تجاری بدانید که چطور کاراتر باشد. در انجام یک حرکت بدانید چگونه لحظه درست و مناسب را انتخاب کنید. در بخش 17 دائوجینگ آمده است: موثرترین فرم رهبری این است که بجای کنترل کردن، به مردم انگیزه دهید.
-بالاترین نوع قانون آن است که مردم آشکارا از وجودش آگاه باشند.
-سپس آن که مردم دوستش داشته و تحسینش کنند.
-سپس آن که از آن نفرت داشته و با آن بخواهند مبارزه کنند.
-هنگامی که بی ایمان می شوید بقیه با شما غریبه و ناآشنا می شوند.
-دانا افتاده است و کم سخن می گوید.
-هنگامی که کارها انجام و تکمیل شدند مردم می گویند ما خودمان آنرا انجام دادیم.
چنانچه در بخش 39 دائودجینگ آمده، بالاترین قانون آن است که به اصول پرهیزگاری و راه رسیدن به آن ارتباط دارد و پایین ترین قانون آن است که به تشریفات و آیین و مراسم مذهبی بستگی دارد.
جنبه مهم دیگر کتاب دائودجینگ این است که بر اهمیت چیزهای غیرعینی و لمس ناپذیر تأکید دارد و در بخش 11، مطالب مربوط به آن آمده است:
-30پره چرخ حول یک محور می چرخند، که آن حفره ای است که در مرکز و وسط چرخ قرار دارد.
-ما لوله را از توده های خاک رس می سازیم، و فضای خالی داخل آن است که آن را قابل استفاده می سازد.
-ما برای اتاق در و پنجره می سازیم، ولی این فضای داخل اطاق است که آن را قابل استفاده می سازد.
-ما برای اتاق در و پنجره می سازیم، ولی این فضای خالی داخل اتاق است که آن را قابل استفاده می کند.
پس اگر چه چیزهای قابل لمس و دیده شدنی مزایای خود را دارند ولی لمس نشدنی ها هستند که کاربری آنها را ایجاد می کنند. تمرکز بر لمس نشدنی ها ما را به سمت مقوله Wv-Wei یا عمل نشدنی هداین می کند، جاییکه قانونگذاری گارها را انجام نمی دهد بلکه باعث می شود که آنها انجام شوند. در یک جامعه و یا سازمان که به راه و روش تکیه دارد، کارها با هماهنگی و طبق روال انجام می شود و نیازی به مداخله قانونگذار نیست، و سازمان در امتداد راه و بر اساس اصول پرهیزگاری هدایت می شود.
همانطور که اشاره شد دائود جینگ تأثیر مهمی در فرهنگ چینی داشته و دارد. اصول دائوایست و افکار او از سالها قبل به اروپا نیز راه یافته و اگرچه بسیار گسترده نشده اما تأثیر مهمی بر تفکر قذن 18 و روشنفکران اروپایی آن زمان مانند مونتسکیو گذاشته است.
در مدرسه اقتصاد مدرن که به پیسیوکراتها معروف شده بود، پیشگامان اقتصاد مدرن مانند اوسنی، کانتیلون، آرجبنتان، تورگوت تحت تاثیر این عقاید قرار گرفتند. برداشت آنها از WU-WEI این بود که زمانیکه کارها بصورت طبیعی و بر اساس خواست و اراده خودشان انجام شوند و تحت فشار نباشد، به بهترین شکل اتفاق می افتند. پس در مقوله اقتصاد باید شرایط به گونه ای فراهم شود که بصورت طبیعی وضع اقتصادی بهبود یابد نه اینکه برای اراده فعالیتهای اقتصادی تلاش کنیم. آنها این مقوله را اقتصاد آزاد نام نهادند. اگرچه آدام اسمیت در کتاب «سرمایه ملتها» (1776) این عبارت را بکار نبرد، اما او شدیداً تحت تاثیر پیسیوکراتها قرار گرفت و در مقوله WU-WEI یک گام پیشتر رفت: او معتقد بود که اگر دولت در کار بازار دخالت نکند، بازار به طور طبیعی به سمت بهتر شدن پیش می رود و سرمایه در جایی که لازم است توزیع می شود، و این همان مفهوم عبارت معروف «دست نامرئی» است.
مسئله مهم دیگر این است که به نظر می رسد دائوایسشم تنها تفکر چینی است که بر تجارت تأکید دارد. اما مشهورتر و بحث برانگیزتر از آن کنفسیوس ایسم است. کنفسیوس که با لائوزی معاصر بود دید متفاوتی نسبت به اجتماع داشت.
دانلود این فایل
مقاله بررسی شیوه های مؤثر اطلاع رسانی در مخابرات با word دارای 135 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شیوه های مؤثر اطلاع رسانی در مخابرات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله بررسی شیوه های مؤثر اطلاع رسانی در مخابرات با word
موضوع تحقیق
بیان مسئله مورد پژوهش
ضرورت و اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
سوالات
فرضیه ها
روش تحقیق
ضرورت تحقیق
جامعه و نمونه آماری
ابزار اندازه گیری
واژه ها و اصطلاحات
تاریخچه و سابقه تحقیق
موانع و مشکلات
بخش اول
اطلاع رسانی و نقش مهم آن در روابط عمومی
اطلاع رسانی، روابط عمومی و مشارکت مردمی
اجزای نظام اطلاع رسانی
فن آوری اطلاعات و مفاهیم کار برای آن
فرا رسانه و فرا متن ابزارهای مهم فناوری اطلاعات
رسانه های الکترونیک
شبکه اطلاع رسانی
انگیزه ایجاد شبکه های اطلاع رسانی و نقش فناوری
اطلاعاتی در شبکه اطلاع رسانی
اهداف شبکه های اطلاع رسانی
مزایا و فواید شبکه های اطلاع رسانی و کارگروه (IT) در شبکه های اطلاع رسانی
بخش دوم
اول اطلاع رسانی سپس تبلیغات
تبلیغات پیام یک سویه است
تبلیغات و نوآوری
محصول و نوآوری
در جستجوی تازگی
آگهی اسباب بازی نیسان
جایگاهی که در ذهن مخاطب خود دارید بپذیرید
تقویت جایگاه پیشگامانی
مبحث خلاقیت و نوآوری
به خلاقیت نیاز نیست
معمای حل نشدنی تبلیغات خلاق
تبلیغات باد است – روابط عمومی خورشید
حرکت تبلیغات مارپیچ است – حرکت روابط عمومی خطی است
تبلیغات به شیوه انفجاری عمل می کند – روابط عمومی به شیوه آهسته و پیوسته کار می کند
تبلیغات تصویری است روابط عمومی کلامی است
رسایی تبلیغات همه را در برمی گیرد
رسایی روابط عمومی اشخاص مورد نظر را در برمی گیرد
تبلیغات خود محور است – روابط عمومی دیگر محور است
تبلیغات می میرد – روابط عمومی زنده می ماند
تاثیرات
اثرات کوتاه مدت و دراز مدت
چه هنگام می توان انتظار داشت که اثرات ظاهر شوند
تاثیر برجسته سازی
بخش سوم
مبانی نظری
نفش ارتباطات در توسعه
الگوهای ارتباطات و توسعه
نظریه های ارتباطات توسعه
نطریه های ارتباطات برای توسعه
روش تحقیق
پیمایش
جامعه آماری
حجم نمونه
ابزار گرد اوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل
روایی تحقیق
حدود زمانی تحقیق
حدود مکانی تحقیق
بخش اول
جدول توزیع فراوانی و نمودار متغیرجنس
جدول توزیع فراوانی و نمودار متغیرسن
جدول توزیع فراوانی و نمودار متغیرتحصیلات
جدول توزیع فراوانی و نمودار متغیرشغل
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از تلفن گویا
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از قبض…
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از اینترنت94 جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از صدا و سیما
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از sms
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از تبلیغات
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده از مطبوعات
جدول و نمودارمتغیر میزان استفاده ازنوع روشهای اطلاع رسانی مطبوعات
بخش دوم
جداول دو بعدی، یک بعدی و بررسی فرضیه ها
فرضیه اول جداول رابطه میان جنس واستفاده از تلفن گویا در اطلاع رسانی
فرضیه دوم جداول رابطه میان سن واستفاده تلفن گویا دراطلاع رسانی
فرضیه سوم جداول رابطه میان تحصیلات واستفاده از قبض دراطلاع رسانی
فرضیه چهارم جداول رابطه میان شغل واستفاده ازنوع روشها دراطلاع رسانی
فرضیه پنجم جدول استفاده ازنوع روشها دراطلاع رسانی
فرضیه ششم جدول میزان استفاده ازتلفن گویا دراطلاع رسانی
فرضیه هفتم جدول میزان استفاده ازمطبوعات دراطلاع رسانی
فرضیه هشتم جدول میزان استفاده ازقبوض دراطلاع رسانی
فرضیه نهم جدول میزان استفاده ازسایت دراطلاع رسانی
فرضیه دهم جدول میزان استفاده ازتبلیغات تلویزیونی دراطلاع رسانی
فرضیه یازدهم جدول میزان استفاده ازsms دراطلاع رسانی119 فرضیه دوازدهم جدول میزان استفاده ازتبلیغات محیطی دراطلاع رسانی
بررسی وضعیت متغیر ها
بررسی جداول دوبعدی ورابطه معنا داری یا عدم معنی داری
پیشنهادها
ضمایم
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله بررسی شیوه های مؤثر اطلاع رسانی در مخابرات با word
1- ملانی جی ، نورتون ترجمه جواد بشیری و محسن عزیزی / مبانی اطلاع رسانی/نشر کتابدار/
2- ال ریس _ لورایس مترجم سنبل بهمنیا/ سقوط تبلیغات ظهور روابط عمومی /کیهان گرافیک/
3- حافظ نیا / محمد رضا /مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم انسانی /انتشارات سمت / تابستان
4- ید امامی / کاووس /تحقیق در رسانه های جمعی / انتشارات سروش /
5-دهقان / علیرضا / کاربرد نظریه های ارتباطات /انتشارات علامه طباطبایی /سال
6-مولانا، حمید (1371). گذر از نوگرایی، ترجمه یونس شکرخواه، تهران: انتشارات مرکز مطالعات و تحقیقات رسانهها
7- تودارو، مایکل (1364). توسعه اقتصادی در جهان سوم. ترجمه غلامعلی فرجادی، تهران: مرکز مدارک و انتشارات سازمان بودجه و برنامهریزی
8- روشه، گی (1368). تغییرات اجتماعی، ترجمه منصور وثوق، چاپ دوم، تهران: نشر نی
9- نظرپور، محمدنقی (1378). ارزشها و توسعه، بررسی مواد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
10- آقاجانی، سعادت (1375). حرکت ایران به سوی جامعه اطلاعاتی. تهران: اندیشه اسلامی
11- جهانداری، خسرو (1357). نظریههای ارتباطی توسعه، رساله کارشناسی ارشد تحقیق در ارتباطات، مدرسه عالی تلویزیون
12- سو، آلوین (1376). تغییرات اجتماعی و توسعه، ترجمه الف. حبیبی و محمود مظاهری. تهران، انتشارات مرکز مطالعات راهبردی
13- ازکیا، مصطفی (1380). جامعهشناسی توسعه، چاپ سوم، تهران، نشر کلمه
14- حقی، رضا (1381). نقش فناوریهای نوین اطلاعات و ارتباطات در توسعه انسانی، پایان نامه کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، دانشگاه علامهطباطبایی
15- ذاکر، عبدالله (1376). جایگاه ارتباطات در برنامههای توسعه ایران، رساله کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، دانشگاه علامه طباطبایی
16- معتمدنژاد، کاظم (1375). ارتباطات و توسعه و توسعه ارتباطات در ایران (مجموعه مقالات). تهران: دانشگاه علامهطباطبایی
17- معتمدنژاد، کاظم (1370). جهان سوم در برابر سلطه ارتباطی و اطلاعاتی غرب، فصلنامه رسانه، سال دوم، شماره 1 ، صص 25-13
18- راجرز، اورت. ام (1369). رسانش نوآوریها، رهیافتی میان فرهنگی، ترجمه عزتالله کرمی و ابوطالب فنایی، شیراز: انتشارات دانشگاه شیراز
19- زارعیان، سیدداوود (بی تا). پیشنهاد الگویی برای توسعه ارتباطات دور در ایران
20- پورخالصیان، عباس (1377). مخابرات و آموزش از راه دور. نشریه مخابرات، انتشارات روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، شماره 32 و 31، ص 18
21- آقاجانی، سعادت (1375). حرکت ایران به سوی جامعه اطلاعاتی، ص 75
22- وبستر، رانک (1380). نظریههای جامعه اطلاعاتی، ترجمه اسماعیل قدیمی، نشر قصیدهسرا، ص 164
23- شکرخواه، یونس (1375). خصوصی سازی ارتباطات، فصلنامه رسانه، سال هفتم،
شماره 4، ص
24- پورخالصیان، عباس (1377). مخابرات و آموزش از راه دور. نشریه مخابرات، انتشارات روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، شماره 32 و 31، ص 18
25- معتمدنژاد، کاظم (1370). جهان سوم در برابر سلطه ارتباطی و اطلاعاتی غرب، فصلنامه رسانه، سال دوم، شماره 1 ، ص 25-
26- دری ، محمد کاظم ،بررسی راههای کاهش هزینه در مخابرات، پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی: سال
27- زارع ده ابادی ، محمد رضا ، پایان نامه کارشناسی ارشد ، مدیریت دولتی: سال
چکیده
نقش اصلی انتقال دانش و مهارت و همچنین تغییر بینش و نگرشها در جوامع به شیوه اطلاع رسانی و تاثیر گذاری و توانایی در القا این شیوه ها بستگی دارد که موفقیت یا عدم موفقیت در این راه به موفقیت یا عدم موفقیت هر سازمان یا نهادی که ما متولی ان هستیم می انجامد. برای افزایش بهره وری و تسریع در دستیابی به اهداف مورد نظر در فعالیت ها باید از مناسب ترین روشها به صحیح ترین نحو استفاده شود. عدم توجه و دقت در هریک از دو مورد مذکور، دستیابی به اهداف را غیر ممکن و یا باعث صرف هزینه و اتلاف وقت بیشتر خواهد شد. این پژوهش در پی پاسخ به سئوالاتی است که بداند روشهای موثر اطلا ع رسانی در شرایط مختلف برای گروههای مختلف جامعه کدام است ؟ برای دستیابی به اهداف تحقیق ضمن بررسی کتابخانه ای سوابق، با بهره گیری از پرسشنامه با شیوه نمونه گیری تصادفی ، نظرات مشترکین جمع آوری وبا استفاده از نرم افزار SPSS نسبت به جمع بندی اطلاعات، توصیف داده ها و تعیین همبستگی ها ، محاسبه رگرسیون و تجزیه وتحلیل داده ها اقدام گردید مشترکین مورد مطالعه پژوهش شامل کلیه مشترکان تلفن ساکن در تمامی نقاط استان یزد
می باشد
با توجه به نتایج تحقیق بیشترین شیوه های موثر جهت کسب اطلاعات مشترکین به ترتیب : اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه، قبوض تلفن، گفتگوهای تعاملی، و سایت شرکت بوده است.. پژوهشگر با اعتقاد به این مطلب که ساماندهی چرخه اطلاع رسانی مورد بحث به بهبود بیشتر وضع در این سازمان منجر خواهد شد، و یا لااقل، وضعیت فعلی را با صرفِ وقت و هزینه کمتری ممکن خواهد ساخت، به ارایه پیشنهادهایی برای بهبود کیفیت اطلاع رسانی به مشترکین برای غلبه بر موانع موجود پرداخته است
موضوع تحقیق
بی شک میزان اطلاعات هر فرد از مبانی مختلف زندگی صنعتی امروزی می تواند نقش بسیار مهم و مؤثری در کیفیت کاری و زندگی فردی وی داشته باشد دراین خصوص می توان به جرات گفت در بهره گیری انسان از مواهب رفاهی ، به میزان اطلاع او از عوامل مختلف زندگی بستگی دارد
اگر به موضوع فوق بطور کامل توجه کنیم دو وجه این کیمیا را می توانیم با دو عنوان اطلاع یابی و اطلاع رسانی تطبیق دهیم ، ضمن اینکه می دانیم اطلاع رسانی دقیق و به موقع سازمانهای خدماتی می تواند در رفع مشکلات و حل مسائل مختلف کمک بزرگی برای افراد و سازمانها باشد براین مطلب وافقیم که مجراهای ارتباطی و نحوه اطلاع یابی در فرهنگها ومناطق مختلف متفاوت است .درهمین راستا شرکتها و سازمانها نیز بایستی از میزان اطلاع مخاطبین ومردم جامعه خود در رابطه با فعالیتهای سازمان آگاه باشند و بدانند که جامعه به چه اطلاعات و آگاهیهایی احتیاج دارد واین مهم را نیز در نظر داشته باشند که شیوه های مناسب هر نوع اطلاع رسانی کدام است و نیز طریقه رساندن پیام به مخاطبین کدام است
شرکت مخابرات استان یزد نیز به عنوان یک شرکت خدماتی با خدمات فراوانی که به مشترکین خود ارائه می دهد از این قاعده مستثنی نیست، در حال حاضر این شرکت خدمات فراوانی در رابطه با تلفن ثابت ، ، تلفن همراه و شبکه دیتا و خدمات جانبی با ارزش افزوده ارائه می دهد که خود مستلزم آگاهی مردم و مخاطبین شرکت از خدمات متنوع آنها است زیرا بدون اطلاع از انواع خدمات استفاده از آنها امکان پذیر نیست بنابراین شرکت مخابرات استان بایستی این مسئله را مورد نظر داشته باشد
مخاطبین اغلب از چه راه هایی این اطلاعات را به دست می آورند و در واقع مجاری اطلاع یابی آنها چیست تا بتواند اطلاع رسانی خود را از مجرای مناسب و با توجه به ضرورت در مناطق مختلف از استان انجام دهند. این پژوهش در نظر دارد با شناخت شیوه های مؤثر اطلاع رسانی ومشخص کردن سطح اطلاع مشترکین خود از خدمات ارائه شده اقدام به طرح واجرای پژوهشی با عنوان شیوه های مؤثر اطلاع رسانی در شرکت مخابرات استان یزد نماید تا در راه رسیدن به اهداف بلند توسعه خود از آن یاری جوید
بیان مسئله مورد پژوهش
پیشرفت قابل توجه در امر ارتباطات و مخابرات و دیجیتالی شدن خطوط تلفن و همچنین توسعه و تنوع خدمات مخابراتی در استان یزد از یک طرف و صرف هزینه های بسیار زیاد در راه اندازی تکنولوژیهای جدید و انجام پروژه های زیرساخت در جهت توسعه خدمات مخابراتی از طرف دیگر موجب تنوع و تعدد خدمات رسانی این شرکت در سالهای اخیر شده است
« واضح است که عدم اطلاع مشترکین از این خدمات و امکانات و همچنین حقوق خود را در این رابطه به معنای بی فایده بودن و به هدر رفتن هزینه ها و امکانات مختلف است . بطور خلاصه می توان گفت
اولاً : تنوع خدمات زیاد مخابراتی باعث سردرگمی افراد شده است
ثانیاً : نیاز به حداقل اطلاعات مخابراتی، لازمه داشتن تلفن ثابت و آشنایی کامل به استفاده از آن می باشد که خود لزوم بستر سازی و اطلاع رسانی قبلی را تشدید می کند
ثالثاً: با توجه به بررسی های انجام شده در مورد تماسهای تلفنی صورت گرفته از جانب مشترکین با روابط عمومی مخابرات یزد ، مشخص شده است که تعداد کثیری از مشترکین ازنحوه استفاده از خدمات جدید مخابراتی آشنایی کامل ندارند
رابعاً : برای رساندن اطلاعات به مخاطبین با توجه به تئوریهای مربوطه که هر اطلاع رسانی رسانه و مجرای خود را می طلبد لازم است برای پی بردن به بهترین راه اطلاع رسانی در استان راه مناسبی را انتخاب کرد.لذا تهیه پاسخ به این سئوال که نحوه اطلاع یابی آنها از خدمات چه کانالها و مجاری را شامل می شود ضروری است. » ( معنوی ،عبدالمجید،124:1386)
ضرورت و اهمیت تحقیق
نظر به ضرورت آگاهی از بازخورد ارایه خدمات صورت گرفته واطلاع از روشهای مؤثر ارایه اطلاعات بیشتر و بهترو بهره گیری از روشها و راههای جدید اطلاع رسانی به مشترکان در راستای بهره وری بهتر وصرف انرژی و هزینه و شناخت راهکارهای مؤثر با این تحقیق می تواند چراغ راهنمایی باشد تا با روشن ساختن مسیر پیشرفت و توسعه ما را در راه رسیدن به اهداف شرکت یاری نماید
اهمیت ضرورت انجام این تحقیق به صورت تیتروار بشرح ذیل می باشد
- افزایش بهره وری و استفاده بهینه از امکانات
- افزایش بهره وری و استفاده بهینه از افراد (نیروی انسانی )
- کاهش شکایات مشترکین از موضوع عدم اطلاع رسانی
- ارایه خدمات مطلوبتر به مشترکین
- شناخت راههای مؤثر اطلاع رسانی به مشترکین
اهدف تحقیق
هدف این پژوهش بررسی شیوه های موثر اطلاع رسانی در شرکت مخابرات استان یزد در ارایه خدمات بهتر به مشترکین خود است
از نیمه دوم قرن بیستم، جهان وارد عصر تازهای شد و پایان عمر صنعتی آغاز گردید؛ تحولات پرشتاب علمی و فناوری در زمینه ترانزیستورها، موتور محرک این تحول بوده است. ابتدا با ورود کامپیوتر به بازار و در ادامه با تحول در حوزه اطلاعات و ارتباطات، کامپیوترها به فناوریهای ارتباطی مثل تلفن و تلویزیون پیوستند و انقلاب «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، به وقوع پیوست. اهمیت این مساله، تا حدی بود که در مدلهای رشد و بهرهوری، متغیر فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یک جزء اثرگذار مورد توجه قرار گرفت. فناوری اطلاعات و ارتباطات در تمامی جنبه های اجتماعی ، به شدت تأثیرگذارگشت
این پژوهش ، به بررسی سمت و سوی عرضه فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه اطلاع رسانی موثرجهت افزایش اگاهی مشترکان و به کشف شیوهای موثر اطلاع رسانی در شرکت مخابرات استان یزد خواهد پرداخت تا ضمن صرفه جویی هزینه ای، راههای تاثیر گذاری موثر را شناسایی و در جهت دستیابی سریعتر به اهداف قدم بردارد .
میزان استفاده از روشها ی اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد برحسب سن، جنس، تحصیلات، شغل و همچنین نوع این روشها و اثبات تاثیر ان جهت کمک به شرکت مخابرات استان یزد در رسیدن به اهداف توسعه شرکت مخابرات استان یزد از اهداف این پژوهش است
سئوالات پژوهش
1- ایا جنس بر میزان استفاده ار تلفن گویا به عنوان یکی از روشهای اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد تاثیر گذار است؟
2 ایا سن بر میزان استفاده ار تلفن گویا به عنوان یکی از روشهای اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد تاثیر گذار است؟
3 – ایا تحصیلات بر میزان استفاده ار قبوض تلفن به عنوان یکی از روشهای اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد تاثیر گذار است؟
4- ایا شغل افراد بر میزان استفاده ار قبوض تلفن به عنوان یکی از روشهای اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد تاثیر گذار است؟
5- شرکت مخابرات استان یزد از چه روش های سنتی وقدیمی جهت اطلاع رسانی شهرندان استان یزد استفاده می کند؟
6- آیا اطلاع رسانی از طریق قبوض تلفن روشی مؤثر درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
7- آیا اطلاع رسانی از طریق سایت اینترنتی روشی مؤثر درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
8- آیا اطلاع رسانی از طریق تلفن گویا روش مؤثری درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
9- آیا اطلاع رسانی از طریق صدا وسیمای مرکز استان روشی مؤثر درمعرف خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
10- آیا اطلاع رسانی از طریق سامانه sms روشی مؤثر درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
11- آیا اطلاع رسانی از طریق تبلیغات محیطی روشی مؤثر درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
12- آیا اطلاع رسانی از طریق مطبوعات روشی مؤثر درمعرفی خدمات مخابراتی به مشترکین مخابرات استان یزد می باشد؟
فرضیه ها
1- میان جنس و استفاده ازروش تلفن گویای 135 در اطلاع رسانی خدمات شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
2- میان سن و استفاده از روش تلفن گویای 135 در اطلاع رسانی خدمات شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
3- میان تحصیلات و استفاده از روش قبوض اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد در معرفی خدمات رابطه معنی داری وجود دارد
4- میان شغل افراد و استفاده از قبوض اطلاع رسانی شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
5- بین میزان استفاده شهروندان استان یزد،از انواع روش ها وشیوه های اطلاع رسانی در شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
6- بین میزان استفاده از تلفن گویای 135 روابط عمومی شرکت مخابرات استان یزد در جهت اطلاع یابی از خدمات این شرکت رابطه معنی داری وجود دارد
7- بین میزان استفاده ازمطبوعات در جهت اطلاع یابی از خدمات شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
8- بین میزان استفاده ازقبوض تلفن در جهت اطلاع یابی از خدمات شرکت مخابرات استان یزد رابطه معنی داری وجود دارد
9- بین میزان استفاده ازسایت رسمی شرکت مخابرات در جهت اطلاع یابی از خدمات این شرکت رابطه معنی داری وجود دارد
10- بین میزان استفاده ازتبلیغات تلویزیونی شرکت مخابرات در جهت اطلاع یابی از خدمات این شرکت رابطه معنی داری وجود دارد
11- بین میزان استفاده ازپیامک های تبلیغاتی شرکت مخابرات استان یزد در جهت اطلاع یابی از خدمات این شرکت رابطه معنی داری وجود دارد
12- بین میزان استفاده ازتبلیغات محیطی شرکت مخابرات استان یزد در جهت اطلاع یابی از خدمات این شرکت رابطه معنی داری وجود دارد
روش تحقیق
پژوهش حاضر که تحت عنوان شیو ه های موثر اطلاع رسانی در شرکت مخابرات استان یزد می باشد به بررسی نظرات ، دیدگاه ها و تحلیل داده ها بر اساس پژوهشی از نوع پیمایشی با جامعه آماری مشترکین تلفن استان یزد بوده و در آن به بررسی فرضیه های پژوهش خواهیم پرداخت
از طریق مطالعات کتابخانه ای ، اسناد ، مدارک ، مقالات داخلی و خارجی اطلاعات لازم جمع آوری و مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است
در این تحقیق از روش پیمایشی استفاده شده است
جامعه و نمونه آماری
جامعه (آماری) ، عبارت است از مجموعه کامل اندازههای ممکن یا اطلاعات ثبت شده از یک صفت کیفی ، در مورد گرد آورده کامل واحدها ، که میخواهیم استنباط ُهایی راجع به آن انجام دهیم. جامعه آماج تحقیق است، و منظور از عمل گردآوردن دادهها ، استخراج نتایج درباره جامعه میباشد. یا به بیان سادهتر ، در هر بررسی آماری ، مجموعه عناصر مورد نظر را جامعه مینامند. یعنی جامعه ، مجموعه تمام مشاهدات ممکن است که می توانند با تکرار یک آزمایش حاصل شوند
جامعه اماری در این تحقیق شامل کلیه مشترکان بالای 15 سال، تلفن مشغول بکار استان یزد است که طبق آخرین آمار اداره برنامه ریزی شرکت مخابرات استان (ضمیمه شماره 3) تعداد 553789 مشترک می باشند
دانلود این فایل
مقاله هنر و جامعه یونان باستان با word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله هنر و جامعه یونان باستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله هنر و جامعه یونان باستان با word
مقدمه
فرهنگ عمومی دوره کهن یونان
نظری اجمالی و کلی
فردگرایی و دولت
کتابت
ادبیات
بازی و ورزش
هنرها
ظرفها
مجسمه سازی
معماری
موسیقی و رقص
رقص
آغاز نمایش
مروری مختصر بر تمدن یونان باستان
تقریظ
خلاصه مطلب
پیشنه موضوع
اهداف موضوع
اهمیت موضوع
نتیجه
مناقشه
پیشنهادات
فهرست منابع ومآخذ
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله هنر و جامعه یونان باستان با word
(1)- ” سعیدیان” عبدالحسین، ” وفایی” ایرج ، “کمالی نیا ” فریدون،1376 تاریخ مصور جهان ، تهران: چاپ سوم، انتشارات آرام، چاپخانه خواجه ، ص55-
(2)- ” عباس” جعفری، 1382، گیتا شناسی نوین کشورها، تهران : چاپ موسسه جغرافیایی و کارتوگرافی گیتاشناسی ، ، ص
(3)- ” عمید ” حسن، فرهنگ عمید جلد اول، 1381 ، تهران ، موسسه انتشارات امیرکبیر،میدان استقلال، ص
(4)- ” فونلاو ” تئودوراچ، “هرسکویتز”،جان، ” لو” دونالدام ” پسر، ” دونالدوارن ، ” وینر” جول اچ ، مترجم” صدریه ” عبدالرحمن، تاریخ جهان،تحول اندیشه، تمدن وفرهنگ جهان،تهران ، 1377، انتشارات فردوس، ص
(5) -” ناردو” دان، ترجمه ” حقیقت خواه ” مهدی، مجموعه تاریخ جهان (یونان باستان)، تهران ، 1384 خورشیدی، انتشارات ققنوس، ص 14-16″41-44″
(6) -” نچکنا” اسکاز کین ” گوبر” – آلپروویچ - ” کوتاکوف” مانفرد ” دئوپیک – کابل ” تاریخ مختصر جهان ” ص 25″
(7) -” هنری” لوکاس، تاریخ تمدن جلد اول، تهران ، 1382 ، انتشارات سخن، ص213-
مقدمه
هنر غرب مدیون هنر یونان است. هیچ فرهنگ و هنری در غرب نتوانسته به اندازه ی هنر یونان در مغرب زمین تاثیر گذار باشد. جهان نگری یونانی بر مدار و محور انسان پایه گذاری می شود. در جهان نگری ((انسان محورانه)) آنچه اهمیت دارد انسان است و انسان به گفته ((پروتاگوراس)) مقیاس همه چیز است. در هنر یونانیان آنچه آدمی را از همه چیز متمایز میکند عقل است وعقل آدمی که استدلال کردن را آموخته باشد، برترین پدیده یا کارکردی است که طبیعت آفریده است. رسیدن به ((روح زیبا)) در گرو ((شناخت خود)) است. در نظر یونانیان نظام طبیعت و عقل زیبا ساده است و زیبایی اشیاء با شناخت ما از آن چیز یکی است. دین در یونان نیز بر اساس و محور انسانی می چرخد. بارزترین ویژگی نگرشی دینی یونان باستان که در آثار هنری آن نیز منعکس است جهان بینی انسان گرایانه (اوامانیستی) است. دین در فرهنگ یونانی مفهومی متفاوت با سایر تمدن ها دارد. دین یونانی دینی شاعرانه-افسانه ای و مخلوق بشر است و خدایان نیز چیزی نیستند جز انسان های آرمانی با عمری طولانی و این درست است در مقابل جهان خدایان در مصر باستان است. هنر در یونان نیز بر اساس همین نگرشی رشد و نمو پیدا میکند. اسلوب هنری یونانیان مبتنی بر طبیعت پردازی است و هر چند که در ابتدا تحت تاثیر هنر مصر و بین النهرین قرار دارد ولی به خاطر تلقی انسان محورانه ی یونانیان که عاملی در رشد قوه ی استدلال و تلاش در تغییر محیط اطراف و انطباق آن با معیارهای انسانی است، هنر یونان نیز کم کم را پیشرفت و تحول را طی نموده و مرحله به مرحله از خامی و کودکی تا پختگی و کهولت را می پیماید. عناصر ثابت در فرهنگ و هنر یونانی عبارتند از: انسان، طبیعت و عقل
سوای نیازهای فردی انسان در زندگی که به حیات این جهانی¬ او بیشتر وابسته¬اند و سوای تمایلات درونی و ذاتی وی به کاوش در کائنات و جستجو در عالم معنی، انسان نیازمند فضایی است که در آن خود را با دیگران ببیند و اجتماعی بودن خویش را بیازماید، به نمایش بگذارد و از آن بهره برد. بر این اساس است که انسان¬های یکجانشین و سازمان¬یافته در طول تاریخ همواره به فضایی همگانی نیاز داشته¬اند تا در آن خواسته¬های اجتماعی خود را عنوان کنند و اندیشه¬ها، هنرها و فرهنگ خود را در جمع بیازمایند و به داد و ستد فرآورده¬های خود و دیگران بپردازند. از این¬رو می¬توان گفت سنت گردهم¬آیی در مجتمع¬های زیستی، به تاریخ و شکل¬گیری نخستین مجتمع¬های زیستی انسانی باز می¬گردد و از گذشته¬های دور تا به امروز، در شهرها همواره فضاهایی برای اجتماع مردم و گفتگو در زمینه مسائل شهر وجود داشته است. اما نخستین فضاهای ساخته¬شده و تدوین¬یافته¬ای که انسان¬ها برای برگزاری رفتارها و رابطه¬های جمعی خویش بنا کرده¬اند، آگوراها و فوروم¬ها هستند
آگورا در یونان فضایی محدود و مشخص برای وقوع فعالیت¬های اجتماعی شهر و برگزاری آزادانه رابطه¬های اجتماعی و فرهنگی میان شهروندان بوده است، بطوری که برخورد اجتماعی مردم با هم و مداخله آنان در امور اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حتی قضایی و نیز برخوردهای فکری آنان در این فضا صورت می¬گرفت. رومیان نیز فوروم¬ها را در هماهنگی با نظام اداری شهرهای خود و جهت پاسخ¬گویی به نیازهای خاص زندگی جمعی¬شان ساخته بودند. فوروم به لحاظ کالبدی به آگورای یونانی شباهت داشت و به عنوان محلی برای برگزاری امور اداری شهروندان، انجام امور تجاری و امور سیاسی و گاه بخشی از امور مذهبی، زمینه برخورد اجتماعی مردم با هم را فراهم می¬آورد
امروزه نیز، قرن¬ها پس از یونان و روم باستان، اندیشه¬های مردم¬سالارانه¬ای که از گذشته¬های بسیار دور در غرب زاده شده و پرورش یافته بودند، در قالب فضاهای عمومی دیگری همچون پلازا یا میدان شهری و ساختمان¬های عمومی همچون تالار شهر نمود یافته¬اند و در حال حاضر این فضاها و بناهای عمومی جزء جدایی¬ناپذیر شهرهای امروزی محسوب می¬شوند
از دیدگاه کریستین نوربرگ شولتز، معمار اندیشمند نروژی، بناها و فضاهای عمومی، به عنوان یک دیدارکده عمومی، به تجلی ارزش¬های مشترک شهروندان می¬پردازند و مکانی برای وقوع فعالیت¬های مورد رضایت عموم فراهم می¬کنند. او معتقد است بنای عمومی مجموعه¬ای از باورها و ارزش¬ها را در خود می¬گنجاند و توافق میان شهروندان را که بیانگر ارزش¬ها و منافع مشترک بوده و بنیادهای عضویت اجتماعی و جامعه را می¬افکند، بایستی توسط بناها و فضاهای عمومی تثبیت کرد و پدیدار نمود
فرهنگ عمومی دوره کهن یونان
نظری اجمالی و کلی
اگر به این تمدن عظیمی بنگریم، در خواهیم یافت که یونانیان برای چه در ماراتون در برابر ایرانیان جنگیدند. نظری اجمالی نشان میدهد که ناحیه اژه، مانند کندوی زنبور، ، مالامال است از یونانیان جنگجوی و چابک و نوآوری که با سرسختی در هر بندری مستقر میشوند و اقتصاد خود را از مرحله کشتکاری تا مراحل صنعت و تجارت کامل می بخشند و ادبیات و فلسفه و هنری عالی به وجود میآورند. شگفت آور است که این فرهنگ جدید چگونه چنین سریع و پردامنه پراکنده شد و به دوران بلوغ خود رسید. قرن ششم قم زمینه دستاوردهای قرن پنجم را فراهم آورد
دوره آغازین این تمدن، در برخی از زمینهها، ( مانند شعر رزمی و بزمی، آزادی عمومی، فعالیت فکری زنان، و تا اندازه ای حکومت )، از دوره پختگی آن دوره دموکراسی پریکلس برتر است . حتی بنیاد دموکراسی را هم باید در این دوره بیابیم. زیرا در پایان قرن ششم، دیکتاتورها چنان یونانیان را به نظم آوردند که برای آزادی آمادگی یافتند
اصل حکومت مردم بر مردم که در یونان پدید آمد، در جهان امری بی سابقه بود. هنوز هیچ اجتماع بزرگی جرئت آن نداشت که بدون وجود پادشاه، حیات سیاسی را امکانپذیر بداند. این احساس غرورانگیز استقلال فردی و جمعی، انگیزه تمام فعالیت ها در یونان شد; یونانیان، به برکت آزادی، در هنر و ادب و علم و فلسفه به پیشرفت های باور نکردنی نایل آمدند
البته در آن زمان، مانند امروز، بخش اعظم جامعه به خرافات و کرامات و افسانهها دل خوش کرده بود و از این راه خاطر خود را تسلا میداد. با این حال، زندگی یونانیان بر نظام دنیوی خردمندانه ای استوار بود، و سیاست و قانون و ادب و علم از تحمیلات روحانیان بر کنار ماند
فلسفه کم کم علم وجود انسان و تن و جان را با مقولات طبیعی تبیین کرد; علم، که تقریبا هیچ سابقه ای نداشت، برای نخستین بار پایه گذاری شد; اصول هندسه اقلیدس تنظیم گردید; و اقلیتی از رهایشگران جامعه، روشنی و نظم و صداقت فکری را آرمان خود شمردند. این دستاوردها، و امیدی که در پرتو آنها به جان تابید، بر اثر مساعی قهرمانی مادی و معنوی، از دست مرگبار استبداد بیگانه و ظلمت خرافات، مصون ماندند و تمدن اروپایی را از امتیاز خطیر آزادی برخوردار کردند
فردگرایی و دولت
اوج فرهنگ اروپایی در دو دوره همتا، یعنی یونان باستان و رنسانس ایتالیا، بر سازمان سیاسی استوار بود که از محدوده شهرها فراتر نمیرفت. در یونان، وضع جغرافیایی به این امر کمک میکرد. زیرا کوهها و رودهای فراوان بین شهرها جدایی انداخته بود، و شهرها، به سبب کمی راهها و پل ها، به دشواری با یکدیگر ارتباط می یافتند. البته راههای دریایی متعددی وجود داشت. ولی دریا فقط شهرها را با طرف های تجاری پیوند میداد، نه همسایگان جغرافیایی. باید دانست که عوامل جغرافیایی به تنهایی نمی توانند جدایی شهرهای یونان را تبیین کنند
منافع اقتصادی و سیاسی مختلف، شهرها را از یکدیگر دور میکرد، آنها را برای به دست آوردن بازارها و سود به جنگ می کشانید، و اتحادیههای متخاصمی برای تسلط بر راههای دریایی به وجود می آورد. خصوصیات ویژه آبا اجدادی، جداییها را دامن میزد; یونانیان همگی خود را از یک نژاد می دانستند، ولی اختلافات قبیله ای میان اقوام شدیدا حس میشد; اختلافات مذهبی هم، با تشدید اختلافات سیاسی، شدت گرفت
ویژگی های مسلکی در مناطق و قبایل مختلف جشنوارهها، تقویم ها، سنت های متمایز، قوانین، محاکم ویژه، و حتی مرزهای مشخص را باعث شد، زیرا سنگ چین های مرزی نه تنها حدود اجتماعات، بلکه حیطه خدایان را هم محدود میکرد. این اختلافات، و مجموع بسیاری دیگر از عوامل، کشور شهرهای یونان را به وجود آورد
نظام شهرها در جهان تازگی نداشت، زیرا قبلا در سومر و بابل و فنیقیه و کرت برقرار شدند. این شهرها از نظر تاریخی صورت تکامل یافته اجتماع روستایی است که دارای بازار عمومی و مرکز اجتماع و دادگاه است. مردم آن، زمین های یک منطقه را کشت می کنند و به یک نژاد تعلق دارند و یک خدا را می پرستند. از نظر سیاسی، کشور- شهر، بهترین وسیله تحصیل نظم و آزادی به شمار میرود. اجتماعات کوچکتر از عهده تامین امنیت برنمی آیند، و اجتماعات بزرگ تر بزودی تبدیل به جامعه استبدادی میشوند. از اینجاست که در عموم جوامع، نظم و آزادی به صورت دو عنصر متضاد تظاهر می کنند. کمال مطلوب بنابر آروزی فیلسوفان یونانی بود یعنی متشکل از کشور شهرهای مستقل که در نوعی هماهنگی فیثاغورسی تعاون داشته باشند. ; در یونان شهر و دولت را به یک نام یعنی پولیس میخواندند
تمام دنیا میداند که این اتمیسم سیاسی برادر کشی های غم انگیزی برای یونانیان به بار آورد. چون یونیا نتوانست برای دفاع متحد شود، زیر سلطه ایران رفت; و چون یونان، علیرغم اتحادیهها و پیمان ها، نتوانست جبهه متحدی تشکیل دهد، سرانجام آزادی مطلوب خود را از دست داد. با این وصف، باید یادآور شد که موجودیت یونان بستگی تام به این کشور شهرهای متفرق داشت، و به برکت استقلال و غرور و رقابت شهرها و تنوع فرهنگی آنها بود که یونان قدرت خلاق عظیمی یافت. چنین خلاقیتی در جهان کهن هیچ نظیری نداشت. حتی در عصر پرشور ما، دولت هایی که از لحاظ جمعیت یا وسعت به اندازه دول یونانی باشند، در فرهنگ و تمدن خلاق تر از آن نیستند
- کتابت
در زندگی یونانی که به انزواطلبی گرایش داشتند، به پاره ای عوامل مشترک نیز برمیخوریم. مثلا در سراسر شبه جزیره یونان، یک زبان رایج بود. ;. در قرن های پنجم و چهارم قم، لهجههای گوناگون به یک لهجه مشترک منتهی شدند که زبان آتیکی نام داشت. زبان آتیکی، قوی و نرم و خوش آهنگ و مانند هر زبان زنده دیگر، پر از استثنا و بیقاعدگی بود، ولی بخوبی می توانست، با ترکیب کلمات و ریشهها، مفاهیم دقیق فلسفی و معانی لطیف و انواع تعبیرات عالی ادبی را برساند. از این رو، هم به کار هومر میخورد و هم به کار افلاطون
در الفبا، سرانجام الفبای یونیایی پیروز شد و از یونان به اروپای شرقی رفت و دوام آورد. الفبای خالکیس به روم راه یافت و بعدا، به صورت الفبای لاتین، در خدمت زبان های اروپایی درآمد
یونانیان، در آغاز، کتابت، را برای کارهای دینی و تجاری به کار بردند و ناگفته نماند که سرودهای رهبانان، منشا شعر است، و اسناد تجاری، مبدا نثر.. برای نوشتههای ماندگار، پاپیروس مصری و سپس، در دوره نفوذ یونان گرایی ( هلنیسم ) و دوره نفوذ روم، از پوست گوسفند استفاده میکردند;. چون یونانیان زیاد کتاب نمی خواندند، یونان در عصر پریکلس عظمت فرهنگی یافت!
- ادبیات
ادبیات نیز مانند دین از یک نظر عامل وحدت، و از نظر دیگر از عوامل تفرقه و تنوع یونان است. شاعران، ترانههایی به لهجههای محلی خود می سرودند و مناظر سرزمین های خویش را توصیف میکردند. اما مردم تنها به فصیح ترین نغمهها گوش فرا میدادند و گاه گاه شاعران را تشویق میکردند تا در آثار خود به موضوعاتی کلی تر از موضوعات کوچک محلی بپردازند;. مانند منظومه های ایلیاد و اودیسه که از معجزات ادبی آن دوره بشمار میروند. این دو منظومه با آنکه از منابع گوناگون ریشه گرفته اند، بدین پایه لطف هنری دارند. ;. منظومه ایلیاد در عین پریشانی، داستان واحدی است و زبانی محکم و عالی و زنده دارد و رویهمرفته بزرگترین اثری است که از زبان فرزند آدم تراویده است
اودیسه و ایلیاد دارای تعابیری مشترکند، خدایان و کارهای آنان هم در دو منظومه تفاوت های فراوان دارند. اما هر دو منظومه، مانند عموم حماسههای یونانی، به یک وزن سروده شده اند. ولی سبک آن چندان متفاوت است که یک شاعر بآسانی نمی تواند هر دو رابسراید. شک نیست که گوینده منظومه دوم بیش از گوینده منظومه نخستین در ادبیات و فلسفه دست دارد، کمتر اسیر خشونت و جنگاوری است، و در نتیجه، فکورتر و متمدن تر است، رقت و لطافت اودیسه بدان پایه است که، به نظر بنتلی، صرفا برای زنان نوشته شده است;. اودیسه یک قرن پس از ایلیاد تالیف شده، و قسمت اعظم آن از ذهنی واحد تراویده است
دانلود این فایل
بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word :
بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word
مقدمه
انسان و جایگاه او درجهان مدتهاست که ذهن بشر را به خود مشغول داشته و موضوع مناسبی برای فایل بوده است. در جامعه امروزی انسان از ابعاد گوناگونی مورد مطالعه قرار گرفته است و از آنجا که هویت نیز بخش مهمی از وجود انسان و زندگی شخصی و اجتماعی هر شخص تحت تاثیر هویتش است، بررسی هویت اجتماعی انسان ها بسیار قابل توجه است. در جامعه امروزی عواملی چون صنعتی شدن، توسعه تکنولوژی، گسترش، اقتصاد، سرمایه گذاری و توسعه ارتباطات و فرآورده های اجتماعی آن نه تنها زندگی مادی و اقتصادی مردم، بلکه چارچوب های نمادین آنها را نیز دگرگون می کنند. دانش ها، مهارت ها، باورها، ارزش ها، سنت و قواعد و رسوم اخلاقی و مذهبی پیوسته مورد سوال و تردید قرار می گیرند. در چنین شرایطی افراد به هویت نیاز دارند. از طریق هویت می توان از پیچیدگی و سرعت تغییرات اجتماعی کاست و به انسان ها توانایی آن را بخشید که نظمی در زندگی خود و دنیای اطرافشان ایجاد کنند. دسترسی انسانها بطور اعم و جوانان بطور اخص به هویت واقعی خود باعث تثبیت موقعیت آنان و رسیدن می شود(گیدنز،1378،15)
بررسی وضعیت احساس هویت اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور با word
فهرست مطالب
فصل اول. 4
مقدمه. 5
بیان مسئله. 6
تعریف پاسگال. 9
اهمیت و ضرورت فایل. 10
اهداف فایل. 10
فصل دوم. 11
پیشینه فایل. 12
ادبیات نظری: 16
هویت اجتماعی از دیدگاه تاجفل. 16
هویت اجتماعی از دیدگاه جنکیز. 17
هویت اجتماعی ازدیدگاه کارکرد گرایان. 18
هویت اجتماعی از دیدگاه نگرش متقابل گرا 18
هویت اجتماعی از دیدگاه نظریه پردازان انتقادی.. 20
هویت اجتماعی از نظر کاستلز. 22
جمع بندی چارچوب تئوریک... 24
مدل تحلیل. 25
متغیر ها 26
فرضیات فایل. 27
فصل سوم: روش شناسی.. 28
روش فایل. 29
ابزار سنجش... 30
جامعه آماری.. 31
روش نمونه گیری.. 32
حجم نمونه. 32
تعریف نظری و عملیاتی.. 33
پایگاه اقتصادی و اجتماعی.. 34
اعتماد به نفس... 34
توانایی عقلاتی کردن امور. 34
میزان رضایت از خود. 34
فصل چهارم. 35
تجریه و تحلیل داده ها 35
یافته های توصیفی.. 36
یافته های استنباطی.. 44
فصل پنجم. 49
بحث و نتیجه گیری.. 50
منابع. 55
پرسشنامه. 56
دانلود این فایل