سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پرهیزگارى سر خلقهاست . [نهج البلاغه]
 
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:37 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق مقدمه ای بر سیستمهای خبره با word دارای 69 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق مقدمه ای بر سیستمهای خبره با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق مقدمه ای بر سیستمهای خبره با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق مقدمه ای بر سیستمهای خبره با word :

مقدمه ای بر سیستمهای خبره
سیستم خبره چیست؟
اولین قدم در حل هر مسئله ای تعریف دامنه یا محدوده آن است. این نکته همانطور که در مورد روشهای برنامه نویسی متعارف صحت دارد، در مورد هوش مصنوعی نیز درست است. اما به خاطر اسراری که از قبل در مورد هوش مصنوعی ( AI ) وجود داشته، هنوز هم برخی مایلند این عقیده قدیمی را باور کنند که " هر مسئله ای که تا به حال حل نشده باشد یک مسئله هوش مصنوعی است". تعریف متداول دیگری به این صورت وجود دارد " هوش مصنوعی کامپیوترها را قادر می سازد که کارهایی شبیه به آنچه در فیلمها دیده می شود انجام دهند".چنین تفکراتی در دهه 1970 میلادی رواج داشت، یعنی درست زمانی که هوش مصنوعی در مرحله تحقیق بود ولی امروزه مسائل واقعی بسیاری وجود دارند که توسط هوش مصنوعی و کاربردهای تجاری آن قابل حلند.
اگرچه برای مسائل کلاسیک هوش مصنوعی از جمله ترجمه زبانهای طبیعی، فهم کلام و بینایی هنوز راه حل عمومی یافت نشده است، ولی محدود کردن دامنه مسئله می تواند به راه حل مفیدی منجر شود. به عنوان مثال، ایجاد یک « سیستم زبان طبیعی ساده » که ورودی آن جملاتی با ساختار اسم، فعل و مفعول باشد کار مشکلی نیست. در حال حاضر، چنین سیستمهایی به عنوان یک واسط در ایجاد ارتباط کاربر پسند با نرم افزارهای بانک اطلاعاتی و صفحه گسترده ها به خوبی عمل می کنند. در حقیقت (پاره) جملاتی که امروزه در برنامه های کامپیوتری مخصوص بازی و سرگرمی به کار می روند توان بالای کامپیوتر در فهم زبان طبیعی را به نمایش می گذارند.
همان طور که شکل 1-1 نشان میدهد، هوش مصنوعی شامل چندین زیر مجموعه است. زیر مجموعه سیستمهای خبره یکی از موفق ترین راه حلهای تقریبی برای مسائل کلاسیک هوش مصنوعی است. پروفسور فیگن بام از دانشگاه استانفورد یکی از پیشکسوتان تکنولوژی سیستم های خبره، تعریفی در مورد سیستمهای خبره دارد : « ... یک برنامه کامپیوتری هوشمند که از دانش و روشهای استنتاج برای حل مسائلی استفاده می کند که به دلیل مشکل بودن، نیاز به تجربه و مهارت انسان » (Feigenbaum 82 ). بنابراین سیستم خبره یک سیستم کامپیوتری است که از قابلیت تصمیم گیری افراد خبره، تقلید می نماید. لغت تقلید به این معناست که سیستم خبره سعی دارد در تمام جنبه ها شبیه فرد خبره عمل کند. عمل تقلید از شبیه سازی قوی تر است چون در شبیه سازی تنها در بعضی موارد شبیه چیزهای واقعی عمل می شود.
اگرچه هنوز یک برنامه چند منظوره برای حل مسائل ایجاد نشده است، ولی سیستمهای خبره در محدوده های خاص به خوبی عمل می کنند. برای اثبات موفقیت سیستمهای خبره فقط کافی است که کاربردهای متعدد سیستمهای خبره را در تجارت، پزشکی، علوم مهندسی ملاحظه نمود و یا کتابها، مجلات، سمینارها و محصولات نرم افزاری اختصاص یافته به سیستمهای خبره را مشاهده کرد.
سیستمهای خبره یکی از شاخه های هوش مصنوعی است که همچون یک فرد خبره با استفاده وسیع از دانش تخصصی به حل مسائل می پردازد. فرد خبره کسی است که در یک زمینه خاص دارای تجربه و مهارت و در یک کلام خبرگی است. بنابراین فرد خبره دارای دانش یا مهارت خاصی است که برای بیشتر مردم ناشناخته و یا غیر قابل دسترسی است. فرد خبره مسایلی را حل می کند که یا توسط دیگران قابل حل نیست و یا او مؤثرترین ( و البته نه ارزانترین) راه حل را برای آن مسئله ارائه می دهد. وقتی سیستمهای خبره اولین بار در دهه 1970 توسعه یافتند، فقط دارای دانش خبرگی بودند. ولی لغت سیستم خبره امروزه اغلب به هر سیستمی اطلاق می شود که از تکنولوژی سیستم خبره استفاده می کند. این تکنولوژی می تواند شامل زبانهای خاص سیستمهای خبره، برنامه ها و سخت افزارهای طراحی شده برای کمک به توسعه و اجرای سیستمهای خبره باشد.
دانش موجود در سیستمهای خبره می تواند شامل تجربه و یا دانشی باشد که از طریق کتب، مجلات و افراد دانشمند قابل دسترسی است. اصطلاحات سیستم خبره، سیستم مبتنی بر دانش و یا سیستم خبره مبتنی بر دانش، به طور مترادف به کار می روند. بیشتر مردم از اصطلاح سیستم خبره به دلیل کوتاه بودنش استفاده می کنند. این در حالی است که ممکن است حتی در آن سیستم خبره هیچ تجربه و مهارتی وجود نداشته و فقط شامل دانش عمومی باشد.
شکل 2-1 مفهوم بنیانی یک سیستم خبره مبتنی بر دانش را نشان می دهد. کاربر حقایق (یا وقایع) و یا سایر اطلاعات را به سیستم خبره داده و در پاسخ، تجربه، تخصص و توصیه های عالمانه و در یک کلام خبرگی دریافت می کند. از نظر ساختار داخلی، سیستم خبره از دو بخش اصلی تشکیل می شود. بخش اول پایگاه دانش است. این پایگاه حاوی دانشی است که بخش دوم یعنی موتور استنتاج به کمک آن نتیجه گیری می کند. این نتایج، پاسخ سیستم خبره به سوالات کاربر می باشد.
سیستمهای مبتنی بر دانش کارا طوری طراحی شده اند که بتواند به عنوان یک دستیار هوشمند برای افراد خبره عمل کنند. این دستیاران هوشمند به وسیله تکنولوژی سیستمهای خبره طراحی شده اند و دلیل این کار، امکان بسط دانش آنها در آینده می باشد. هر چه دانش بیشتری به یک سیستم دستیار هوشمند اضافه شود، بیشتر شبیه به یک فرد خبره عمل می کند. توسعه یک سیستم دستیار هوشمند می تواند مرحله مهمی در ایجاد یک سیستم خبره کامل باشد. بعلاوه یک دستیار هوشمند می تواند با سرعت بخشیدن به حل مسئله، وقت فرد خبره را آزاد کند. معلمین هوشمند یکی دیگر از کاربردهای هوش مصنوعی هستند. بر خلاف سیستمهای قدیمی آموزش به کمک کامپیوتر، سیستمهای جدید می توانند بسته به زمینه و مفهوم، آموزش یا راهنمایی ارائه دهند (Giarratano 91a).
بر خلاف دانش مربوط به تکنیکهای حل مسایل عمومی، دانش یک فرد خبره حوزه مند است یعنی محدود به یک دامنه خاص است. دامنه یک مسئله، نشاندهنده حوزه خاصی همچون حوزه پزشکی، مالی، علوم و یا مهندسی است که یک فرد خبره می تواند مسایل آن را به خوبی حل کند. سیستمهای خبره طوری طراحی شده اند که مثل افراد خبره در یک حوزه خاص، مهارت داشته باشند. به عنوان مثال شما معمولا انتظار ندارید که یک متخصص شطرنج، در زمینه مسایل پزشکی نیز دانش تخصصی داشته باشد. تخصص داشتن در یک حوزه خاص، به خودی خود، منجر به تخصص داشتن در حوزه های دیگر نمی شود.
دانش یک فرد خبر درباره حل یک مساله خاص، حوزه دانش فرد خبره نامیده می شود.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:37 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت معماری بادگیر با word دارای 37 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت معماری بادگیر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت معماری بادگیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت معماری بادگیر با word :

پاورپوینت معماری بادگیر با word

 

پاورپوینت معماری بادگیر با word
فهرست :
بادگیر
مقدمه
بادگیر
انواع بادگیر
بادگیر های ایران
بادگیر، میراث گذشته
بادگیر، یک روش ابداعی ایرانی
عمارت بادگیر
بادگیرهای بندرعباس
بادگیر؛ میراث فراموش شده
بدنه (ساقه) بادگیرها

 

مقدمه :

بادگیر از مظاهر و سمبلهای تمدن ایرانی است دقیقا معلوم نیست اولین بادگیر در کدام شهر ایران ساخته شده ولی سفرنامه نویسان قرون وسطی بیشتر از بادگیرهای شهرهای کویری و گرم و خشک مانند یزد و گناباد و طبس نام برده‌اند کاریز و بادگیر و خانه‌های گنبدی بدون تردید از نمادهای تمدن ایرانی است هر سه کلمه بصورت معرب به زبان عربی نیز راه یافته قنات - بادجیر و بادکیر و قبه و قبعه معرب‌های فارسی کلمات فوق هستند.
همچنین در این مطلب در مورد بادگیرها و نمونه هایی از آنها پرداخته میشود...

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:36 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق طریقه کار با نرم افزار اورکد درorcad با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق طریقه کار با نرم افزار اورکد درorcad با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق طریقه کار با نرم افزار اورکد درorcad با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق طریقه کار با نرم افزار اورکد درorcad با word :

 

انواع تحلیل ها در    orcad 9.2

1)تحلیل bios point  هدف بدست آوردن کمیت های ولتاژ و جریان المان های مختلف مدار

2)تحلیل time domine  تحلیل کمیت های مختلف نسبت به متغیر زمان

3)تحلیل dc sweep  تحلیل کمیت های الکتریکی نسبت به یکدیگر به طوری که محور افقی متغیر زمان و فرکانس نباشد. مانند منحنی مشخصه دیود و ترانزیستور و ..

4)تحلیل ac sweep  تحلیل کمیت های مختلف نسبت به فرکانس مانند پاسخ فرکانسی فیلترها.

نکته ها :

* برای رسم کمیت های مشابه سلف باید برای آنها مقاومت داخلی تعریف نماییم برای این کار باید مقاومت مورد نظر را با آن سری کنیم.

* برای سلف یک مقاومت خیلی کوچک سری و برای خازن یک مقاومت خیلی بالا موازی می کنیم.

* اگر مدار بزرگ بود و مقاومت های زیاد داشت دیگر نیازی به مقاومت سری برای سلف و موازی برای خازن نیست.

* در orcad قطبی که جریان وارد می شود + در نظر گرفته می شود.

 

انواع منابع در کتابخانه  ps pice   نرم افزار  orcad :

* فقط قطعات موجود در کتابخانه  ps pice  قابلیت اجرا شدن را دارند.

انواع منابع :

مستقل

منابع ولتاژ : با علامت V نشان داده می شوند.

منابع جریان : با علامت I نشان داده می شوند.

وابسته

1)منبع ولتاژ وابسته به ولتاژ دو نقطه ای مدار که با E نشان داده می شوند.

2) منابع ولتاژ وابسته به جریان نقطه دیگر مدار که با H نشان می دهند.

3) منبع جریان وابسته به جریان نقطه ی دیگر مدار که با F نشان می دهند.

4) منبع جریان وابسته به ولتاژ با G نشان می دهند.

تحلیل تونن و نورتون در orcad :

Bios Point

ابتدا با دابل کلیک روی آیکن capture محیط مطلوب خود را در orcad باز می کنیم. از منوی فایل زیر منوی new گزینه project را کلیک می کنیم. با این کار پنجره ای باز می شود که در کادری به اسم name نامی برای پروژه ی خود تایپ می کنیم و از گزینه های موجود در کادر create a new project using جهت ساخت محیطی که بتوان در آن مدار را شبیه سازی کرد گزینه ی اول یعنی analog or mixed A/D را انتخاب کرده و نهایتاً در کادر پایین که به اسم location مشخص شده محلی را برای ذخیره شدن فایل های پروژه انتخاب کرده و OK را کلیک می کنیم.

پنجره ی کوچک دیگری باز می شود که حاوی دو گزینه است. گزینه ی اول که کادری را به همراه خود دارد نوشته شده : cerate based upon an existing project که با انتخاب این گزینه در واقع پروژه ای را که قبلا کار کرده ایم باز می کنیم.

گزینه دوم حاوی متن cerate a blank project که برای ما پروژه ی جدیدی باز     می کند.

حالا محیط orcad باز شده است و ما می خواهیم قطعات را وارد orcad کنیم. قطعات الکترونی orcad در پوشه هایی به نام کتابخانه یا library قرار داده شده اند. به وسیله ی دکمه ی place part که در بالا سمت راست صفحه است وارد پنجره ای می شویم که در واقع از اینجا می توانیم به قطعات مورد نظر دسترسی داشته باشیم. با استفاده از دکمه ی

Add library در این پنجره می توانیم به کتابخانه های موجود دسترسی یافته تعدادی از آنها را وارد کادر library کرده و قطعات موجود در این کتابخانه ها در کادر بالا یعنی part list موجود هستند.

*نکته اینکه فقط و فقط قطعات موجود در پوشه ی Ps pice  قابل شبیه سازی هستند.

در این مدار جهت وارد کردن منابع ولتاژ، منابع جریان و وابسته به کتابخانه ی source و جهت وارد کردن قطعات نظیر مقاومت ها به کتابخانه ی ANALOG مراجعه می کنیم.

پس از وارد شدن قطعات با انتخاب هر کدام از آنها و زدن کلید میان بر ؟؟؟؟؟؟؟ آنها را چرخانده به حالت مطلوب می رسانیم.

حالا باید پایه ترمینال مشابه مدار شکل 1-1 به هم متصل گردند. برای این کار از دکمه ی place wire استفاده می کنیم.

باید دقت داشت که دو پایه یک قطعه به هم متصل نگردد.

*نکته ی دیگر زمین کردن ولتاژ پایین یا منفی مدار است که به وسیله ی دکمه ی place ground انجام می پذیرد.

*گره گذاری نیز از نکات مهم دیگر است که باید انجام گردد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:36 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پروژه کردناسیون شیمی با word دارای 96 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کردناسیون شیمی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کردناسیون شیمی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کردناسیون شیمی با word :

پروژه کردناسیون شیمی با word

این محصول در قالب فایل word و در 96 صفحه تهیه و تنظیم شده است.

 

 

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.


عناوین :
چکیده
کالیکسـارنها
تاریخچه
جداسازی و تخلیص
نقطه ذوب
ماورای بنفش
طیف جرمی
مطالعه تئوریک بر روی کنفورماسیون کالیکسارن
کنفورماسیون کالیکسارنها در محلول
سنتزکالیکس(4)آرن
سنتز یک مرحله ای در محیط اسیدی
سنتز یک مرحله ای در محیط بازی
سنتز کالیکسارنهای غیرمتقارن و کایرال
مشتق سازی
مشتق سازی از موضع بالا
واکنش هالوژن دار کردن
واکنش نیتراسیون
واکنش اکسیداسیون
اکسیداسیون گروه متیلن
مشتق سازی از موضع پائین
واکنش استری کردن
کاربرد ترکیبات کالیکسارن
تشکیل کمپلکس در کالیکسارنها
تاثیر کنفورماسیون روی خواص کمپلکس کنندگی و یون دوستی کالیکس(4)آرن
دخالت حلال در مکانیسم واکنشها
حلالهای قطبی و یونی کننده مانند آب،اتانول و متیل سولفوکسید: DMSO
حلالهای غیر قطبی مانند بنزن، تتراکلرید کربن و کلروفرم
سینتیک و مکانیسم واکنشهای ترکیبهای کوئوردیناسیون
عاملهای موثر بر سرعت واکنشها
روشهای اندازه گیری سرعت واکنش کمپلکسها
روش ایستا « استاتیک»
روش آمیختن سرعت یا جاری کردن
روش بازگشت به حالت تعادل
طیف سنجی فرابنفش و مرئی
قانون بیرلامبرت
طیف جذبی و جهشهای الکترونی
طیف جذبی انتقال بار
فصل سوم بخش تجربی
روش تحقیق
مواد شیمیایی
وسایل و تجهیزات مورد استفاده
دستگاه UV-Vis، Camspec
روش تهیه محلولها
روش کار
فصل چهارم بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
پیوست طیفهای HNMR، CNMR و IR
مراجع

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:36 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کارآموزی طرح تهیه ماکارونی با word دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی طرح تهیه ماکارونی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی طرح تهیه ماکارونی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی طرح تهیه ماکارونی با word :

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی

ـ مقدمه

مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:

 

گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از 78 کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و… ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

 

تعداد کل کارخانه

درصد دولتی و ملی شده

درصد خصوصی

درصد مختلط

تعداد کل کارکنان

داخلی

فصلی

78

ــ

100%

ــ

11270

2008

 

ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی:

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال

میزان تولید در سال

ملاحظات

1

2

انواع ماکارونی

رشته

تن

تن

75228

11353

960000

20606

 

 

ظرفیت اسمی آمارگیری شده 960000 تن در سال بر اساس مقدار مواد موجود در گرمخانه طبق آمار موجود می باشد.

 

 

ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی:

 

آرد مصرفی در صنایع رشته ماکارونی در بازار داخلی تأمین می شود.

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال

میزان تولید در سال

داخلی

خارجی

داخلی

خارجی

1

2

آرد دو صفر و 3 صفر

آرد ستاره

تن

تن

75581

11000

ــ

ــ

880606

100000

ــ

ــ

جمع

86581

 

980606

 

 

ـ میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی:

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال

میزان تولید در سال

داخلی

خارجی

داخلی

خارجی

1

2

3

رنگ خوراکی

گندم سخت ونرم

زرده تخم مرغ

تن

تن

تن

ــ

15000

32%

ــ

ــ

ــ

ــ

22640

7/23%

ــ

ــ

ــ

جمع

32/15000

ــ

23/22640

 

 

مواد بسته بندی مورد استفاده در این صنعت کارتن و سلوفان می باشد، در زمینه کارتن اشکالی وجود ندارد و از داخل تأمین می گردد ولی سلوفان از خارج تهیه می گردد که توسط مراکز تهیه و توزیع مواد شیمیایی سلوفان طبق سهمیه بندی وزارت صنایع جهت واحد های ماکارونی تهیه می گردد.

 

ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی:

 

ماکارونی به چند صورت تولید می شود که مختصراً به شرح زیر می باشد:

الف) ماکارونی بلند لوله ای نازک ، به شعاع 5/0 تا 8/0 میلیمتر که به اسم ورمیشل معروف است اعم از آنکه به شکل طبیعی مستقیم یا پیچیده شده یا یکنواخت بریده شده یا اشکالهای دیگر به آن داده باشد.

ب) ماکارونی کوتاه به اشکال صدفی ، حلزونی ، مارپیچ ، ریسمانی تابیده و غیره که به صورت صاف یا خط دار یا لنگره ای و غیره پر یا میان خالی معروف به راویولی و کوکیت می باشد.

ج) ماکارونی بلند تخت لب کنگره ای به پهنای 11 تا 60 میلیمتر.

د) ماکارونی مطلق، لوله ای است بلند و میان خالی اعم از آنکه جدار خارجی آن صاف یا خط دار باشد. شعاع ماکارونی صاف می تواند از 4 تا 9 میلیمتر و یا 19 میلیمتر باشد و شعاع ماکارونی خط دار می تواند 8 یا 14 یا 18 میلیمتر باشد.

هـ) ماکارونی های دیگر به اشکال برنجی ، ستاره ای ، مثلث سوراخ دار حبهای و عدسی انگشتری الفبا حلقه ای ، اعداد و غیره که بیشتر برای مصرف سوپ مناسب هستند.

تولید ماکارونی آنچنان تابع ضوابط و مقررات خاص می باشد که شاید نتوان در بررسی اولیه متوجه شد ، چرا که آنچه در ایران در حال حاضر به عنوان ماکارونی در بازارها عرضه می شود می توان به جرأت گفت که 80% محصولات تولیدی غیر استاندارد بوده و یا فقط ترکیب از آرد و رنگ می باشد.

در حالیکه ماکارونی به عنوان یک غذای ساده در بازارهای جهانی مطرح است و مصرف کننده توقع دارد که در عین اینکه محصول را به طور آماده مصرف می نماید ، همزمان با این سرعت عمل بتواند پاره ای از ویتامینها و پروتئین های مجاز را نیز به بدن برساند ، و در ایران این مطلب کمتر مورد توجه قرار دارد و یا اصلاً مورد توجه نیست و بر همین اساس است که ماکارونی های وارداتی که اغلب توسط مسافرین و یا بعضی از تجار و با قیمتی حدود 5 برابر محصول داخلی وارد بازار می گردد. اما با تأسف ملاحظه می گردد که خریدار توجه بیشتری به خرید کالای وارداتی دارد چرا که محصول وارداتی با فرمولی متفاوت و با طعمی مطلوب و مطابق سلیقه هر مصرف کننده تولید گردیده ، از نظر مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران که با توجه به استاندارد آمریکا تهیه گردیده است.

 

«بخش دوم»

 

ـ هدف و نکات مهم طرح:

 

احداث یک واحد ماکارونی به ظرفیت هفتصد و پنجاه تن در سال در شهرستان کرج مورد تقاضا است. مواد اولیه مورد مصرف از آرد سمولینا و گندم دروم است که تولید داخلی خواهد بود.

بازار مصرف این محصول در شهرستان کرج و شهرها و استانهای مجاور آن پیش بینی می گردد و در صورت بهره برداری از این واحد مصرف در شهرستان کرج دارای سرانه 2 کیلوگرم در سال برای هر نفر می باشد و اطلاعات موجود وجود بازار مناسب و کافی را نشان می دهد. احداث این واحد علاوه بر تأمین ماکارونی با کیفیت مناسب و ارزش غذایی بالاتر موجب ایجاد اشتغال 10 نفر می شود که علاوه بر آن تعدادی از قبیل توزیعین فروشندگان و سایر نیز از قبل آن به صورت غیر مستقیم بهره مند می شوند.

در طرح ارائه شده هزینه ثابت احداث این واحد حدود1.069.345.670ریال و هزینه جاری آن حدود 241.834.470 ریال پیش بینی گردیده است.

قیمت تمام شده ماکارونی 1550 ریال برآورد گردیده است.

روش تولید محصول بر اساس استانداردهای موجود ایران پیش بینی گردیده و انتخاب ماشین آلات و تجهیزات با توجه به حداکثر استفاده از امکانات ساخت داخل با مخلوط نمودن تکنولوژی ساده و رعایت صرفه و صلاح منطقه در کشور انجام گردیده است.

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ