سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس راهی را در جستجوی دانش بپیماید، خداوند راهی به سوی بهشت برایش بگشاید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 7:1 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار با word دارای 118 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار با word :

بررسی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار با word
فهرست مطالب

عنوان صفحه

خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابه‌های غیر الکلی
گازدار....................................... 1

1- مقدمه .................................. 8

2- کلیاتی در مورد نوشابه‌های گازدار ........ 10

3- گیاهان داروئی .......................... 34

4- بررسی گیاهان تیره نعناع ................ 46

5- بررسی گیاهان تیره جعفری ................ 66

6- تیره پروانه‌داران ....................... 74

7- بررسی مهمترین گلهای دارویی ............. 76

8- بررسی عرقیات گیاهان دارویی ایران ....... 87

9- بررسی اسانسها .......................... 101

10- استفاده از گیاهان در تهیه نوشابه ...... 110

11- نمودار فرآیند تولید نوشابه ............ 111

12- نمودار فرآیند تولید عرقیات سنتی ....... 112

13- ویژگیهای میکروبیولوژی عرقیات سنتی ..... 113

14- جدول مشخصات ماشین‌آلات مورد نیاز تولید عرقیات 114

15- منابع ................................. 115

 

 

 

کلیاتی در مورد نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:

مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدارکننده،‌ رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.

نوشیدنی‌های غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیم‌بندی می‌کنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابه‌های گازدار از مواد مصنوعی و نوشابه‌های گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایج‌ترین نوشیدنی در صنعت نوشابه‌سازی می‌باشد. این نوشابه ها از عصاره‌ها و اسانس‌های طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه می‌گردند. نوشابه‌هائی که از اسانس‌های طبیعی تهیه می‌شوند از نطر کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانس‌های طبیعی مواد استخراجی از میوه‌ها و یا گیاهان رایحه‌دار مانند دارچین، زنجبیل و غیره می‌باشند.

عصاره را از میوه‌های رسیده سالم و توسط روشهای مکانیکی تهیه می‌کنند و یا از گیاهان خشک و پودر شده توسط حلال استخراج می‌نمایند.

آب مورد نیاز در صنعت نوشابه‌سازی، پس از انجام عملیاتی بر روی آب آشامیدنی شهر مورد مصرف قرار می‌گیرد. این آب باید بدون رنگ، شفاف، بدون بو و عاری از میکروارگانیزمها بوده و سختی آن بیش از ppm 300 نباشد.

در صنعت نوشابه‌سازی از مواد شیرین کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز،‌‏ فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد از مواد شیرین کننده مصنوعی استفاده می‌شود. در کشور ما استفاده از مواد شیرین کننده مصنوعی مجاز نمی‌باشد. شکر مایع و سیروپ گلوکز با تکامل روش صنعتی هیدرولیز نشاسته اهمیت اقتصادی زیادی پیدا کرده‌اند. قند انورت نیز نوعی شربت شکر می‌باشد که در اثر حرارت دادن ساکارز در حضور اسیدها و یا آنزیم‌ها و تبدیل به گلوکز و فروکتوز تهیه می‌گردد. از شیرین‌کننده هایی که دارای 42 درصد فروکتوز و 51 درصد دکستروز می‌باشند نیز در صنعت نوشابه‌سازی استفاده می‌شود این مایع قندی در مقابل تخمیر میکروبی دارای مقاومت و قدرت بیشتری نسبت به سایر شیرین کننده‌ها در طول نگهداری و انبارداری می‌باشد.

از مهمترین مواد شیرین کننده مصنوعی ساخارین، سیکلامات. گلوسین و چندین ماده ‌دیگر هستند. شیرینی سیکلامات 60-40 مرتبه بیشر از ساکارز می‌باشد ولی مصرف آن در سالهای 1970-1969 ممنوع شد.

جهت پایدارکنندگی نوشابه از اسیدهای خوراکی مانند اسیدتارتاریک،‌ سیتریک، لاکتیک، مالیک و فسفریک استفاده می‌‌شود. نوشابه‌هایی دارای بهترین ترشی هستند که اسیدیته آنها معادل 2-1 گرم اسید تارتریک در یک لیتر آب مقطر باشد. غلظت گاز کربنیک نیز در طعم‌ ترشی نوشابه موثراست.

رنگها بر اساس منشاء آنها به دو دسته رنگهای طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شوند. رنگهای طبیعی دارای سه منشاء اصلی معدنی (اکسید فریک)، گیاهی (کارامل) و حیوانی(کارمین) می‌باشند.

کارامل را بعنوان امولسیون کننده نیز میتوان مصرف نمود. اسانسهای معطر مانند میخک،‌ زنجبیل، دارچین، نعناع و دیگر مواد در نوشابه ممکن است معلق باشند. خاصیت امولسیون کندگی کارامل موجب می‌شود که فرآورده نوشیدنی بدون احتیاج به مواد امولسیون کننده دیگر از پایداری مناسبی برخوردار باشد. رنگهای مصنوعی در سه گروه آنیونی، کاتیونی و غیریونی تقسیم می‌شوند. در صرف مواد رنگی باید دقت شود که در مقابل اسیدی مقاوم بوده، تیرگی و اثر طعمی نداشته باشد. امروزه در نوشابه‌سازی از اسانسها و سایر مواد طعم دهنده بطور وسیعی استفاده می‌شود.

در لیمونادها اسانسهایی با طعم انواع توتها،‌ گیاهان معطر،‌ زنجبیل و کنین و برای نوشابه‌های با عصاره کولا مواد رایحه‌دار مانند زنجبیل،‌ بهار نارنج،‌ هل و غیر استفاده می‌شود.

نگهداری و محافظت فرآورده‌های غذائی خصوصا نوشابه‌ها بدلیل قابلیت تخریب آن ضروری می‌باشد. در نوشابه‌ها تغییر رنگ، ویسکوزیته و رشد میکروارگانیزمها به مرور زمان صورت میگیرد. لذا در نوشابه‌های غیرالکلی گازدار از ترکیبات اسید بنزوئیک، اسید فسفریک بعنوان نگهدارنده استفاده می‌شود.

جهت تهیه ‌امولسیون‌های مواد خوراکی از جمله نوشابه از امولسیونهای گوناگون مانند استرا اسید چرب با پلی گلیسیرین‌ها،‌ منوگلیسیریدها،‌ دی‌گلیسیریدها و فسفاتیدها استفاده می‌شود. همه اینها براساس ساختمان هتروپلار دارای وجه مشترک در داشتن گروه‌های هیدروفیل و لیپوفیل می‌باشند.

مواد مؤثر کولا عبارتند از: کافئین و تئوبرومین. ماده موثر کولا محرک سیستم اعصاب می‌باشد.

تکنولوژی، تهیه و ساخت نوشابه‌های غیرالکلی گازدار شامل مراحل زیر می‌باشد:‌
الف- مخلوط کردن اجزاء تشکیل دهنده نوشابه

ب- افرودن آب گاز دارد

ج- شستن و استریل شیشه‌ها

د- بسته‌بندی کردن

هـ- سیستم کنترل

در مرحله مخلوط کردن اجزاء، شربت شکر با غظت معین در دمای 75 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه پاستوریزه می‌شود. به این شربت عصاره اصلی، اسیدهای خوراکی، مواد رنگی، اسانس‌ها و مواد محافظت‌کننده اضافه می‌شود.

آب تصفیه شده پس از سرد شدن به قسمت کربوناتور هدایت می‌گردد کربنه کردن موجب گاز دار شدن و در نتیجه مطبوع و دلچسبت شدن نوشابه می‌گردد.

بطریها قبل از اینکه پر شوند باید تمیز و بهداشتی شوند. برای این منظور داخل و خارج بطری‌های نوشابه با محلول قلیایی و آب داغ شسته و سپس آب کشیده می‌شوند. و پس از پر شدن و دربندی، برچسب زده می‌شوند در انتها بطری‌های نوشابه بازرسی و کنترل کیفی می‌گردند.

تهیه گیاهان دارویی:

بررسی گیاهان ایران اعم از دارویی و غیردارویی توسط گیاهشناسان ایرانی صورت گرفته است. نمونه‌هایی از این گیاهان در موزه‌های گیاهشناسی انگلستان و فرانسه نگهداری می‌شود.

بطور کلی در ایران مناطق بسیار متفاوتی از لحاظ آب و هوا و از لحاظ رویش گیاهان وجود دارد. این مناطق به 4 بخش تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

1- منطقه‌ فلات مرکزی

2- منطقه هیرکانی

3- منطقه زاگرس

4- منطقه خلیج فارس

این گیاهان بصورت وحشی و یا کشت داده شده وجود دارند. هر دسته از این گیاهان چه خود رو و چه کشت داده، دارای معایب و محاسنی هستند. از مهمترین معایب گیاهان خودرو، پراکنده بودن آنها در سطح وسیع می‌باشد. در هنگام جمع‌آوری گیاهان وحشی نیابد کلیه گیاهان خودروی یک ناحیه را جمع‌آوری کرد، تا موجبات تکثیر گیاهان مفید در یک ناحیه فراهم گردد. در جمع‌آوری باید دقت کرد تا اختلاط گیاهان با گونه‌های مجاور و نیز آلودگی با ضایعات میکروبی پیش نیاید. زمان جمع‌آوری و سن گیاه نیز دارای اهمیت می‌باشند.

از محاسین گیاهان دارویی کشت شده، تکثیر در یک مساحت محدوده و سهولت دسترسی به آن می‌باشد. همچنین بالا بردن کیفیت و کمیت این گیاهان به راحتی امکان پذیر می‌باشد.

جهت کشت و تکثیر گیاهان دارویی عالی و پست هر کدام روشهایی بکار می‌رود. کشت گیاهان عالی توسط دانه، پیاز، توبرکول، ریزوم، قلمه‌زدن و پیوندزدن؛ کشت گیاهان پست بوسیله دستگاه زاینده و اسپروکوئیدی انجام می‌پذیرد.

پس از جمع‌آوری،‌ عملیات خشک کردن روی گیاه انجام می‌گیرد. خشک کردن در هوای آزاد، جهت خشکانیدن گیاهانی که حاوی اسانس می‌باشند، استفاده می‌شود. خشک کردن با حرارت مصنوعی در مورد گیاهانی که نیاز به شرایط کنترل شده بیشتری دارند بکار می‌رود. از مزایای این روش سرعت توقف فعالیت آنزیمها می‌باشد. خشک کردن در درجه حرارتهای پایین، با انجماد مولکولهای آب و خشک کردن در خلاء انجام می‌گیرد.

در مرحله بعد جدا کردن ناخالصی ها، به منظور عاری بودن گیاه از بیماریهای گیاهی و عدم اختلاط با گیاهان دیگر انجام می‌پذیرد. پس از اتمام مراحل فوق آسیاب کردن گیاه صورت می‌گیرد. از گیاه پودر شده عصاره و یا عرق تهیه می‌شود.

بررسی‌های انجام شده توسط محققین نشان دادکه برخی گیاهان از نظر عطر، طعم و خواص بیولوژیکی جهت تهیه نوشابه مناسب می‌باشند. گیاهانی نظیر بادرنجبوبه، مرزه، پونه‌،‌ اسطوخودوس،‌ مرزنگوش کاکوتی،‌ آویشن از تیره نعناع، زیره سبر، زیره سیاه، شوید و گشنیز از تیره جعفری، شیرین بیان از تیره پروانه داران، از میان گلیهای داروئی، بهار نارنج و میخک مناسب می‌باشند.

در ایران از گیاهان دارویی، جهت مصارف درمانی به صورت عرقیات با عصاره استفاده بعمل می‌آید مراکز تولید اسانس و عرقیات گیاهان دارویی در ایران: شیراز، میمندفارس، تبریز، کرمان،‌ کاشان و قمصر کاشان می‌باشد.

جهت نگهداری عرقیات باید آنها را در شیشه‌های کاملاً پر و به دور از نور و حرارت نگهدرای نمود. سترون کردن دستگاه تقطیر قبل از عمل با بخار آب کمک شایانی به حفظ عرقیات می‌کند.

عرقیات را از 3 لحاظ می‌توان طبقه‌بندی نمود:

1- تقسیم‌بندی از نظر طرز تهیه

2- تقسیم‌بندی از نظر بو

3- تقسیم‌بندی از نظر تعداد گیاهان بکار رفته

عوامل فیزیکی شیمیائی و عوامل بیولوژیکی از جمله عواملی هستند که باعث فساد عرقیات می‌گردند.

جهت تعیین بازدهی عرقیات، درصد اسانس آنها محاسبه می‌گردد، در این میان مرزه با 1/0 درصد اسانس و زیره سیاه با 25/2 درصد اسانس به ترتیب کمترین و بیشترین بازدهی عرقیات را در میان گیاهان مورد بررسی دارند.

جهت تهیه ‌اسانس از چهار روش استفاده می‌شود:

1- آب

2- آب و بخار

3- بخار مستقیم

4- استخراج توسط حلال

یکی از روشهای تعیین ترکیبات موجود د در اسانس، روش تین لایر کروماتوگرافی می‌باشد. در کروماتوگرام حاصله لکه‌هایی با Rf مختلف حاصل می‌گردد، که با مقایسه با نمونه‌های استاندارد، ترکیبات شناسایی می‌گردد.

گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار با نوشابه‌های غیرالکلی گازدار

1-مقدمه

در ابتدا لازم است بطور اختصار به بررسی وضعیت و موقعیت گذشته کنونی نوشابه‌سازی در ایران پرداخته شود.

تهیه و تولید اقسام شربت و نوشابه از قدیم الایام در ایران متداول بوده و اکثراً بطور خانی و بتدریج در سطح تجارتی در کارخانه‌ها مرسوم گردیده است. این نوشیدنی‌ها غالباً از عصاره میوه ها همراه با شکر و عرقیات معطر ساخته دشه و سپس با اقتباس از کشورهای خارجی و وارد نمودن آن، بصورت یک صنعت وابسته درآمد. تاریخچه این صنعت و ابسته بطور مشروح در گزارش وزرات صنایع و معادن ایران صنایع آشامیدنی و دخانیات ایران 1357 انتشار یافته است. خلاصه این گزارش بشرح زیر است:

در سالهای پس از جنگ جهانی، ساخت نوعی لیموناد و نوشابه دیگری بنام سینالکو در کارگاههای کوچ متداول گردید ولی این تولیدات به روش بهداشتی و در سطح کارخانه‌ای انجام نمی‌گرفت.

متاسفانه تولید و رشد نوشابه‌های صنعتی در ایران از همان زمان ابتدا با وابسته بودن آن به کشورهای خارج،‌ شروع شده‌ است و به مرور سرمایه‌داران جهت بدست آوردن هر چه بیشتر سود اقدام به احداث و تاسیس کارخانه دیگری در این مورد می‌نمودند. تا حدی که درحال حاضر اکثر قریب به اتفاق مردم ایران به مصرف این نوشابه‌های وارداتی عادت کرده‌اند و احتمالاً کمبود آن در بعضی موارد باعث ناراحتی آنها می‌شود.

مصرف نوشیدینهای غیر الکلی بطور سنتی و در قدیم الایام متداول بوده و بین فرهنگ هر منطقه روابط خاصی داشته است. این نوشیدنیها بصورت شربت و عرقیات متناسب با میوه‌‌ها و گیاهان بومی هر منطقه بطور سنتی متداول بوده است.

پیدایش صنعت نوشابه‌‌سازی نه تنها منجر به کاهش تولید نوشیدنی‌ها و عرقیات گردید، بلکه وابستگی کشور را از نظر ورود عصاره به خارج تشدید نمود. بعلاوه مقدار زیادی ارز از این بابت از کشور خارج می‌شود. بهرحال در این مقطع از زمان که سرمایه‌ هنگفتی در این زمینه سرمایه‌گذاری شده است و ضمناً تعداد زیادی کارگر در این صنعت مشغول به کار می‌باشند، می‌توان این صنعت را در جهت تهیه‌ نوشابه‌‌هایی که امکان تهیه مواد اولیه آن در کشور موجود است سوق داد.

بدون تردید، تهیه و تولید نوشابه و نوشابه‌سازی با استفاده از مواد موجود خصوصاً گیاهان دارویی موجب توسعه صنایع کوچک و رشد و تقویت اقتصاد ملی می‌گردد.

در این زمینه استفاده از نیروهای انسانی در بخش کشاورزی و صنعتی موجب اشتغال بکار بسیاری از هم میهنان و استفاده از منابع طبیعی کشور می‌گردد.

در ادامه تحقیات وبررسی در مورد مواد مختلف جهت عصاره اصلی نوشابه شرایط زیر بعنوان اصلی‌ترین عوامل مورد نظر قرار گرفت:

1- این ماده سمی نباشد.

2- این ماده به میزان زیاد در کشور باشد یا امکان کشت آن در سطح وسیع وجود داشته باشد.

3- تا حد امکان این ماده برای مردم ناآشنا نباشد.

4- این ماده ارزان قیمت باشد.

5- این ماده جهت ساخت نوشابه تکنولوژی پیچیده‌ای نداشته باشد.

2- کلیاتی در مورد نوشابه‌های گازدار

تاریخچه:

درقرن 16 میلادی بررس و تحقیق در مورد از چشمه‌های آب معدنی و کوشش برای تولید آبهای معدنی بطور مصنوعی توسعه‌ وسیعی پیدا کرد.

در سال 1772 فردی انگلیسی بنام Joseph priesly اولین مقاله خود را تحت عنوان «چگونه آب را با گاز مخلوط کنیم» انتشار دارد، ولی پیشرفت زیادی در این مورد نکرد سرانجام در سالهای 1809 –1807 برای اولین بار بنگاههای تولید و فروش آبهای معدنی (آب سودا) مصنوعی در امریکا تاسیس گردید.

در ادامه پیشرفت و ترقی این صنعت در سال 1818 فردی آلمانی به نام «دکتر فریدریش آدلف» که دارای موسسات تولید آب معنی بود، با استفاده از شربت میوه خالص و آب حاوی گازکربنیک نوعی نوشابه گازدار تهیه کرد و آنرا لیموناد نامید.

مواد مصرفی در تهیه نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:

بشر از آغاز آفرینش خود برای رفع تشنگی و تامین نیاز حیاتی از آب استفاده میکرده است و برای قرنها،‌‌ آب تنها شکل نوشیدنی بوده است.

پس از آن در اثر پیشرفت و تکامل جوامع بشری،‌ سایر نوشیدنیها که عمدتاً منشاء گیاهی داشتند، بوجود آمدند.

امروزه در اثر پیشرفت صنایع غذایی خصوصاً نوشابه‌سازی انواع و اقسام نوشیدنیها تهیه و تولید می‌گردند.

نوشابه‌های غیرالکلی گازدار:

مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گاز کربنیک، اسانس‌ها، مواد پایدار کننده و احیاناً رنگهای مجاز خوراکی که بر حسب نوشابه متفاوت است. علاوه بر موادی که در بالا ذکر شد، اسیدهای خوراکی مانند اسیدسیتریک، اسیدفسفریک، اسیدمالیک و گاهی اسیدیتارتاریک و سیترات سدیم در بعضی نوشابه‌‌ها بکار می‌رود.

گاهی اوقات در بعضی از نوشابه‌ها از مواد تامپون، امولسیون کننده، روغنهای نباتی برای حالت ابری بخشیدن نوشابه، مواد کف زای خوراکی، کنین و مواد ضد کف نیز استفاده می‌کنند. بدیهی است کلیه مواد فوق در یک نوع نوشابه مصرف نمی‌شود.

تقسیم بندی آشامیدنی‌ها بر اساس مواد اولیه و سایر مواد مصرفی

آبهای آشامیدنی:

آب یکی از انواع نوشیدنیها محسوب می‌شود که اکثراً رایج‌ترین شکل نوشیدنی می‌‌باشد. آبـهای مدنی صنعتی و آبهای معدنی طبیعی نیز جـزء آبـهای آشامیدنی محسوب می‌شوند.

آبهای درمانی:

بیشتر منظور چشمه‌های آبگرم و معدنی است، معمولاً بدلیل املاح فراوان دارای اهمیت زیادی در درمان بیماریهای مختلف می‌باشند. گاهی در صورت تجویز پزشک آب چشمه‌‌های فوق مورد استفاده خوراکی نیز قرر می‌گیرد.

شیر بعنوان نوشابه (Milk drinks):

نوشیدنیهای دیگری که از زمانهای قدیم مورد استفاده قرار میگرفته مایعاتی با منشاء شیر بوده است. این نوشیدنیها مخلوطی از شیر کامل، شیر چرخ شده یا شیر چربی گرفته می‌باشند که در حقیقتت بصورت شیر مخلوط با افزودنی‌های ته نشین شونده مانند کاکائو، شکلات و غیره و یا با افزودنی‌های غیر ته نشین شونده مانند آب میوه تهیه می‌شوند. علاوه بر این نوشابه‌های گازدار تولید از شیر که در اثر تخمیر طبیعی و یا آمیختن با گاز کربنیک می‌باشند، بسیار رایج هستند. این نوشابه‌ها از شیر ترش و یا ماست تهیه می‌شوند (دوغ). در کشورهای آنگلوساکس مصرف این نوشابه‌ها
“Flavored milks” ، Fruit Flavored milks فراوان و متداول است.

نوشابه‌های گازدار از موادمصنوعی:

همانطور که قبلاً اشاره شد نوشابه‌های صنعتی بسته به منابع اولیه دارای انواع مختلفی هستند. در تهیه‌ این نوع نوشابه‌ها از اسانسهای مصنوعی و مواد رنگی استفاده می‌شود.

مصرف، اسانسهای مصنوعی، مصنوعی، تماماً یا قسمتی از آن معمولاًبه منظور طعم‌دهندگی بهتر می‌باشد همچنن از اسیدهای خوراکی نیز به این منظور استفاده می‌کنند.

نوشابه‌های گازدار از مواد گیاهی:‌

رایج‌ترین شکل نوشیدنی در صنعت نوشابه‌سازی، نوشابه‌هایی هستند که از عصاره‌ها و اسانسهای طبیعی گیاهی با شکر خالص و یا شکر مایع و همچنین اسیدهای خوراکی با آبهای گازدار و یا آبهای آشامیدنی دیگر ساخته می‌شوند و عملاً غیرالکلی می‌باشند. برای ساخت نوشابه‌ عصاره میوه را توسط شکر بصورت سیروپ میوه مقاوم کرده و یا آب میوه غلیظ و کنسرو شده (آنزیمهای آن غیر فعال شده) را با عمل تبخیر (به ندرت هم با روش یخ زدن) به تا حجم اولیه میرسانند. چون کارخانجات نوشابه‌سازی باید در تمام سال از ذخایر عصاره‌های نوشابه‌ بتوانند استفاده کنند (به علت فصلی بودن برداشت محصول و هزینه زیاد تهیه عصاره) معمولاً برای کنسرو کردن به آنها اسید فریک (حداکثر 25/0 درصد) اسید بنزوئیک (5/1 درصد) یا استرهای آن اضافه می‌کنند.

آب میوه و کنسانتره‌های آن (غلیظ شده) در مقابل اسانس‌های مصرفی (لیمونادها) دارای محاسن زیر می‌باشند:

1- غنی از ویتامین‌ها و سایر مواد مهم از نظر تغذیه‌ای هستند.

2- حاوی رنگهای طبیعی هستند.

نوشابه‌هایی که از اسانس‌های طبیعی تهیه می‌شوند نیز از نظر کمی، مقدار قابل توجهی هستند.

اسانس‌های طبیعی مواد استخراجی (Extract) از میوه‌ها مانند مرکبات و یا قسمتی از گیاهان رایحه‌دار مانند زنجبیل، دارچین و غیره می‌باشند.

این اکتسراکت را توسط تقطیر Destilation،‌ پرکولاسیون perculation و یا دیژسیون Digestion با حلالهای اختصاصی تهیه می‌کنند.

الف) عصاره‌ها:

عصاره را از میوه‌های رسیده و تازه توسط روش مکانیکی تهیه می‌کنند با عصاره غلیظ شده یا همان عصاره اولیه نوشابه ساخته می‌شود. از میوه‌های تازه پرس شده عصاره‌ای بدست می‌آید که امکان نگهداری آن خیلی کمتر از خود میوه‌ای است که عصاره را از آن تهیه کرده‌اند.

در این عصاره مواد خیلی سریع تغییر حالت داده و در نتیجه موادی مانند الکل و اسیدلاکتیک در اثر وجود قندها و اسیدهای موجود ( اسید مالیک ) و فعالیت‌های تخمیری و باکتریولوژیکی ایجاد می‌شود. از این نظر وظیفه تصفیه عصاره‌ها (که امروزه برای آن دیگر مشکلی وجود ندارد) این است که از اثرات مضر و میکروارگانیزمها (مخمرها، قارچها، کپک‌ها ، باکتریها) جلوگیری کند. بطوریکه بلافاصله پس از تهیه‌ عصاره این کار به دقت انجام می‌گیرد، زیرا ممکن است عصاره تازه دارای مقدار زیادی از میکرو ارگانیزمهای نامبرده باشد. اکثر عصاره‌های در اثر اکسیداسیون آنزیمی سریعاً تغییر رنگ داده و طعم خود را از دست می‌دهند. از این روی از نظر شیمی تکنولوژی، دقت در جلوگیری از اکسیداسیون واکنشهای تغییر رنگ غیرآنزیمی (واکنش میلارد) و نیز واکنش با یون‌های فلزات مانند آهن،‌ مس و غیره ضروری بنظر میرسد.

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 7:1 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق در مورد رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS ‌ با word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS ‌ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS ‌ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS ‌ با word :

رویکرد مدل سازی REA برای تدریس AIS

رویکرد مدل ‌سازی REA برای تدریس AIS

چکیده: اولین بار در مورد مدلREA در سال 1982 در Accounting Review به عنوان چارچوبی برای ساخت سیستم های حسابداری در محیطی با داده های به اشتراک گذاشته شده (شبکه ای) درون شرکت ها ویا بین شرکت ها بحث شد. ویژگی اصلی مدل این است که به صورت معنایی (تفسیری) ورودی‌ها و خروجی‌های یک فرآیند تجاری را نشان می دهد. کلمه مخفف REA از آن ساختار الگویی که شامل منابع اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی، و عوامل اقتصادی است، گرفته شده است.

همزمان با انتشار تحقیقات در زمینه REA ، این مدل، به عنوان چارچوبی برای تدریس AIS ابتدا در دانشگاه ایالت Michigan و سپس به تدریج در دیگر دانشگاه‌ها و کالج‌ها استفاده شد. در شکل گسترده، مدل REA ، تدریس ساختار معاملات حسابداری، خصوصیات خط‌مشی تجاری و تعهدات، مهندسی فرآیند تجاری و ساختار زنجیره ارزش شرکت را تفکیک می‌کند. از سال 2003 مدل‌سازی REA در دوره‌های گوناگون AIS و در کتاب‌های درسی گوناگون AIS، هم در ایالات متحده و هم به صورت بین‌المللی به کار گرفته شد.

واژه‌های کلیدی: مدل حسابداری REA، مدل‌سازی معنایی پدیده‌های حسابداری، سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری، فلسفه وجود موسسهREA.
منشاء رویکرد REA

ما یک پایگاه داده‌ به عنوان یک مدل از دنیای فیزیکی توسعه یافته تعریف خواهیم کرد (Abrial (1974-1973)) ، وقتی من ابتدا این نقل‌قول را در کلاسهای فارغ التحصیلی علوم کامپیوتر در دانشگاه Massachusette (UMASS) در سال 1975 خواندم، بیدرنگ کاربرد آن در سیستم پردازش عملیات حسابداری به ذهنم رسید. دنیای تئوری پایگاه داده ، در آن زمان در میانه عمر طلایی‌اش بود. نظریه‌‌های codd در مورد سیستم‌های رابطه‌ای (1972ـ1970) و هنجارسازی ترکیبی (syntactic normalization) (1972) تأیید بیشتری نسبت به طبقات قدیمی‌تر پایگاه‌های اجرایی مثل شبکه سیستم‌های سلسله مراتبی از نظر ملاحظات منطقی و مفهومی داشت، مقاله سال ((1974)(Abrial ظهور منشأ پایگاه داده‌های معنایی را نشان داد که پس از انتشار مدل موجودیت‌های smith,chen در سال 1976 و نظریات خلاصه‌سازی داده‌های smith در سال 1977 به اوج رسید.

برای من در UMASS مشخص شد که پایگاه داده‌های حسابداری آتی، رابطه‌ای خواهد بود و اینکه آنها با معانی درونه‌ای (embeded semantics) و به شکلی دقیق (strict typing) طراحی خواهند شد.

در دوره‌های 5 تا 6 ساله بعدی، من تعدادی مقاله در مورد سیستم‌های حسابداری رابطه‌ای با مضمون قوی نوشتم (1982، 1980، 1979، 1978، Mc Carthy) که یک جریان تحقیقی بود که با معرفی مدل REA درسال 1982 درAccounting Review به اوج رسید. در آنجا REAبه عنوان چهار چوبی برای ساخت سیستم‌های حسابداری در یک محیط، با داده‌های به اشتراک گذاشته شده، چه درون شرکت‌ها و چه بین شرکت‌ها به ذهن رسید. ویژگی‌ اصلی مدل این است که به صورت معنایی ورودی‌ها و خروجی‌های یک فرآیند تجاری را بیان می‌کند. کلمه REA از آن ساختار الگویی که شامل منابع اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی و عوامل اقتصادی است، گرفته شده است.

چارچوب معنایی در حال حاضر گسترده شده تا خلاصه ای از شناسایی خصوصیات تعهدات منابع آتی را درباره منبع و زنجیره ارزش در بر بگیرد بنابراین (با توجه به این) ، مفهوم اصلی 1974 Abrial (بدست آمده از نقل‌قول قبلی)، برای حسابداری به کار برده شده و به صورت زیر گسترده شده است.
پایگاه داد‌ه‌های حسابداری مدلی است از واقعیت در برگرفته یک شرکت تجاری رشدیافته که شامل مجموعه پاسخگویی در مورد عملیات گذشته، مجموعه‌‌ای از تعهدات و ادعاهای فعلی و مجموعه‌ای از طرح‌ها و سیاست‌های آتی می‌باشد.

REA همچنان که در سال 2003 عنوان شده چارچوبی بسیار توسعه یافته است و در واقع یک مدل پیشنهادی برای استانداردهای معاملات تجاری الکترونیکی متعدد است (David et al 2002-Geerts ,Mc Charthy 2003) . علاوه براین مدل‌سازی REA در تعداد زیادی از دوره‌های AIS و در کتاب‌های درسی گوناگونی از AIS به طور برجسته هم در ایالات متحده آمریکا و هم در سطح بین‌المللی نشان داده شده است. بعضی استفاده‌های محدود شده ازREA در دوره‌های حسابداری مقدماتی و کلاس‌های پایگاه داده‌های MIS مقدماتی ایجاد شده است.( David Maccracken, Reckers 2003: Trimmeretal 2002)

این مقاله عناصر و نظریه‌های مدل REA را بازبینی می‌کند. و توضیح می‌دهد که چطور آن مفاهیم در تدریس AIS استفاده می‌شود. بخش دوم مقاله ویژگی‌های اساسی پایگاه داده‌های رابطه‌ای و مدل‌سازی معنایی را مورد بازبینی و تجدید نظر قرار می دهد. در دنباله من مثال‌های اساسی می‌آورم برای تجدیدنظر در مورد 3 مرحله مجزا از رشد مدل REA که نهایتاً برای تدریس استفاده شده است: 1ـ مجموعه‌ای از ویژگی‌های اساسی‌اش ؛ 2ـ روند افزایشی زنجیره‌ ارزش

مؤسسه تجاری و تفکیک آن برای گردش کار و خصوصیات وظایف؛ 3ـ بسط آن به تعهدات و انواع آن. من این موارد اولیه را در بخشی که درباره چگونگی استفاده از REA برای تدریس رشته خودم توضیح می‌دهم ، درکارگاه تابستانی دانشگاه ایالت (MSU)Michigan و در انجمن حسابداری آمریکا (AAA) ،برای شروع تدریسAIS دنبال می کنم. من این مقاله را با پیشنهاداتی در ارتباط با رشد انجمن پژوهشگران AIS به اتمام می‌رسانم , که این انجمن مدل‌سازی معنایی پدیده‌های حسابداری را به عنوان جزء اساسی تدریسشان به حساب می‌آورند.
پایگاه داده‌های رابطه‌ای و مدل‌سازی معنایی

 

سیستم‌های پایگاه داده‌های تجاری کنونی،شامل سیستم‌های کوچک‌تر Access) (Microsoft و نیزسیستم‌های بزرگتر (Oracle client-server editions) گرایش زیادی دارد به ساختارهای رابطه‌ای مدنظر. Codd این مطلب را بیش از 30 سال پیش(در سال 1970) در یکی از مهمترین مقالات علمی کامپیوتر که تاکنون نوشته است تجسم کرد. داده‌های ساختار سیستم‌های رابطه‌ای به عنوان یک جدول مسطح، همچنانکه که در شکل 1 درباره یک مجموعه محدود از “نقاشان” و “نقاشی‌ها” نمایش داده شده است می‌باشد.

جدول نقاشان دو سر ستون دارد و 6 ردیف از داده‌های واقعی که در مورد 6 هنرمند است؛ جدول نقاشی نیز دوستون و 8 ردیف دارد که بیان‌کننده بعضی از آثار هنرمندان است.

ستون‌ها غالباً صفات (attributs) نامیده شده است. سر فصل NAME کلید اولیه / منحصر به فرد را نشان می دهد (Primerykey) . برای کلید اولیه نمی‌توان مقادیر تکراری به کاربردولی برای سایر خانه‌ها استفاده تکراری از مقادیر مجاز است. (یعنی صفاتی که مجاز به استفاده تکراری هستند در یک خانه با محدودیتهای استاندارد، قابل استفاده نیستند.) و این بین سیستمهای رابطه‌ای و متغیر ساختارهای سیستم قبلی تفاوت ایجاد می‌کند.

پیکان‌های دوطرفه شکل 1 به طور غیررسمی نشان می‌دهد که نقاشان و نقاشی‌ها مرتبط شده‌اند، اما آنها قسمتی از مکانیزم‌های پایگاه داده‌های رابطه‌ای نیستند. ارتباط بین جداول در یک کاربرد واقعی به وسیله محاسبه و ذخیره ارزش‌ها (مقادیر )کلید متفاوت در همان ردیف متأثر شده است، بنابراین نشان داده شده است که دو مورد (مثل ‌، Guernica, Picasso) رابطه ای با یکدیگر دارند.برای پایگاه داده‌ها در شکل 1 من می‌توانم یک ارتباط بین نقاشان و نقاشی‌ها به یکی از طرق زیر ایجاد کنم: (1)فرستادن کلید نقاش به طرف جدول نقاشی، که در نتیجه ستون سومی ایجاد می‌شود.

یا (2)فرستادن کلیدهای هردو جدول با هم به جدول سوم که Artist for(پدیدآورنده) نامیده می‌شود که مثال‌های این دو به صورت مجزا نشان داده شده است. انتخاب کار ا و موثر بین این دو گزینه، اغلب یک موضوع برای کلاس‌های AIS است که خارج از محدوه بررسی من است.

کار اصلی تئوری‌ هنجارسازی یک رویکرد از پایین به بالا برای طراحی است. زیرا پایگاه داده‌ها را به وسیله تجزیه جدول‌های بزرگ به جدول‌های کوچک‌تر از طریق قوانین علت و معلولی ایجاد کرده است (1977Everest, weber). در مقابل رویکرد معنایی یا از بالا به پایین برای طراحی- که ابتدا به وسیله chen به طور کامل ارائه شد- با تجزیه و تحلیل واقعیت طراحی شده برای انواع گوناگونی از موضوعات (مثل افراد، اشیاء، فعالیت‌ها و مفاهیم) و سپس طراحی نموداری از

موجودیت‌های مستقل شناسایی شده را همراه با اتصالات یا روابط نامبرده‌شان در قالب یک جدول ارائه می‌کند. (1979 Mc Carthy). یک طراح پایگاه داده‌های معنایی همیشه یک نمودار ارتباط موجودیت‌ها را همانطور که در شکل 2 نشان داده شده، قبل از طراحی گزینه‌های شکل 1 ارائه می‌کند. این نمودار در زمینه مدل‌سازی از بالا به پایین است، جایی‌که مدل REA بزرگترین منافع تدریسش را فراهم می‌کند. که آن رویکردبعدا بحث می‌شود.
اجزاء مدل REA

الگوی اساسی REA
در یک طراحی پایگاه داده‌های معنایی (و همچنین در تجزیه و تحلیل روابط نزدیک یک طراحی هدف گرا)، سخت‌ترین گام همیشه اولین گام است: شناسایی درست یک لیست از موجودیت‌های پیشنهادی (یا موضوعات یا طبقات) که برمبنای بقیه تجزیه و تحلیلها‌ ست. مدل‌سازی موسسات تجاری از مثال هنرمنددر شکل 2 که مثال نسبتاً مربوطی بود، سخت‌تر است. برای غلبه بر مشکلات مدل‌های تجزیه و تحلیلی موجود (1995 coad؛ 1996 Hay 1997 Fowler) مدل حسابداری REA این کار را در یک دهه انجام داد. اما چارچوب اساسی مجموعه به هم‌پیچیده منابع اقتصادی، فعالیت‌های اقتصادی و عوامل اقتصادی‌اش واقعاً یک اجتماع پیچیده از بعضی از آن الگوهاست که در دهه 90 ظاهر شد. بزرگ‌ترین تفاوت این بود که الگوی REA زیربنای نظری خیلی قوی‌تری دارد، زیرا باید مقالات مشابه و هم‌پایه خود را پشت‌سر گذاشته باشد و از آنها جلوتر باشد.

شکل 3ـ مدل را در اساسی‌ترین شکل‌اش توضیح می‌دهد (ص564 و 1982 Mc Carthy) به عنوان اینکه این شکل از دیدگاه موسس واحد تجاری به وجود آمده است. REA یک الگو برای همکاری واقعی (جایگزینی یا اختیار یک انتقال داخلی) بین موسس و شریک تجاری است , که در آن او کنترل بعضی منابع ارزش را واگذارمی‌کند (حق امضاء نیمی از مبادلات بالا رابه وی “می دهد”.) در عوض برای دیگر منابع دارای ارزش بیشتر ( نیمی از حق امضاء مبادلات را”می گیرد”) . انواع موجودیت‌های شکل 3 (As, Es, Rs) مهم هستند، اما تأثیرات ساختاری روابط تقریباً مهم‌تر هستند. (1997 Dunn, Mc Carthy). ارتباطات گردش سهام مربوط به جریان به داخل و خارج یک طبقه از منابع هنگامی‌که ارتباط (linkهای) دوطرفه، منطق اقتصادی را برای مبادلات جسورانه اداره می‌کند.

شکل 4 یک مثال از چرخه درآمدی الگوی REA را توضیح می‌دهد که در آن موسس سازنده کلوچه، است که کالایش را به مشتری می‌فروشد و مشتری کسی است که هزینه اش را بعداً پرداخت می‌کند و کسی است که با موسس معامله می‌کند، که این موسس از طریق گروه‌های مختلف کارکنان سرویس‌‌دهی کامل انجام می‌دهد (فروشنده و صندوق‌دار). نتیجه‌گیری به صورت شکل 4 از شکل 3 نوعی از مشکل (I) REA را نشان می دهد که در امتحانات برای دانشجویان بیش‌تر مطرح است. من سعی می‌کنم که به آنها الگوی شکل 3 را آموزش دهم و سپس فهرستی از ویژگی‌های یک شرکت به عنوان مثال می‌آورم واز آنها می‌خواهم که راه‌حلی شبیه شکل 4 ایجاد کنند.

شکل 5 قسمتی از مدل چرخه درآمد را توضیح می‌دهد به عنوان اینکه آنها در واقع در یک پایگاه داده‌های رابطه‌ای واحد تجاری بزرگتر ذخیره شده‌اند. من در شکل 5 ، 4 جدول آورده‌ام دو تا از موجودیت‌‌ها و دو تا از ارتباطات شکل 4 را در آن ایجاد کرده‌ام (به علت گستردگی مطالب فقط دونمونه از موجودیت‌ها تشریح گردیده است.)

مخاطبان حسابداری افرادی نیستند که آشنا به پیچیدگی‌های پایگاه داده‌های رابطه‌ای باشند که بتوانند واقعاً فهمشان را از پایگاه داده جزئی شکل 5 بررسی کنند تا ببینند که آیا آن معنی تجاری را که می‌خواهند ,می‌دهد یا نه. برای مثال اینجا بعضی سوال‌های ساده حسابداری و بازاریابی وجود دارد:
1ـ چرا مبالغ دلاری فروش صورت حساب I-1 جمعاً 75/14 دلار است؟

2ـ آیا مشتری C-888 برای همه کلوچه‌های بادام زمینی که در دومjuly خریده پرداخت می‌کند؟
3ـ آیااین طور بنظر می رسدکه مشتریC-999 الگویی را در خرید کلوچه‌هایش نشان می‌دهد؟
4ـ حساب‌های دریافتنی افراد چقدر است؟

من دریافتم این نوع از سوالات می‌تواند برای تشریح در کلاس‌های اصول حسابداری برای دانشجویان سال دوم موثر باشد که چگونه ارقام گزارش شده حسابداری را از جداول REA اتخاذ کنند.من دریافتم که وقتی هم زمان و هم تکنولوژی داریم، ارزش دارد که چنین مجموعه کوچکی از جداول را در یک سیتم پایگاه داده‌ها شبیه مایکروسافت Access اجرا کنیم و اجازه دهیم دانشجویان پاسخهایشان را با استفاده از پرس‌و‌جو (Query) بگیرند.

همچنین مخاطبان باید بدانند که بانک‌های اطلاعاتی برای اینکه همه ارقام حسابدای مالی مورد نیاز برای اهداف گزارشگری خارجی را تأمین کنند، باید همه چرخه‌های موسسه تجاری را شامل شود. تمام تکنیک‌هایی که برای ایجاد یک دفتر کل مجازی از بانک اطلاعاتی REA لازم است، در تعدادی از مقالات اجرایی و نظری توصیف شده است. (David etal 2001؛ 1986 و 1983 Gal, Mc Carthy؛ 1982 Mc Carthy) این کار همیشه آخرین پروژه کامپیوتری من در سطح دانشجویان سال سوم دوره AIS است در MSU ، بانک اطلاعاتی یک شرکت خاص را برای این اهداف ذکر شده بسط می‌دهیم که بسته نرم‌افزاری vehicle نامیده می‌شود (David, Mc Carthy 2003) که هر مدرس AIS ممکن است برای استفاده آن را درخواست کند.

 

REA به عنوان یک الگوی فرآیند تجاری و اجزاء زنجیره ارزش

دو تا از بزرگترین پیشرفت‌های تکنولوژی اطلاعات دهه 1990، ابتکار مهندسی مجدد فرآیندهای تجاری و ورود سیستم‌های ERP (طراحی منابع موسسه تجاری) بود. (David, Mc Carth, Sommer 2003) به دلایل زیادی این تکنولوژی‌ها استفاده از مدل REA را تسهیل می‌کند، زیرا الگوی اساسی‌اش همان بعد از ساختار اقتصاد خرد را دارد.

شکل 6 توضیح می‌دهد که چطور مدل REA چارچوب‌های بنیادی را به وسیله تعریف یک فرآیند تجاری و یک زنجیره ارزش موسسه تجاری برای این دو تکنولوژی طراحی می‌کند. تعریف فرآیند تجاری توسط Hammer وChampy (ص 35 و 1993) بود در حالی‌که افراد ذیل روی تعریف زنجیره ارزش به یک توافق رسیدند.(1997( Mc Carthy و Greets و (1989) Morris و Hergert و (1967) Ijiri و (1985) porter . هر فرآیند تجاری که توضیح داده شده، مجموعه ای از ورودی‌ها (منابع اقتصادی

مصرف شده یا واگذارشده) و مجموعه ایاز خروجی‌ها (منابع اقتصادی گرفته شده یا بدست آمده) را داراست. هدف از ارتباط فرآیندهای تجاری به صورت از چ

پ به راست این است که ارزش افزوده مجموعه کلوچه‌های متعلق به آخرین مشتری را جمع‌بندی کند برای مثال برای یک زنجیره ارزش بزرگتر از آنچه اینجا می‌توان توضیح داد. صفات کلوچه‌ها شامل این موارد است: طعم آن طبق دستور پخت، ضمانت تازگی آن، سالم‌بودن آن و تحویلش به مشتری جلوی در. هر یک از اجزاء انتهایی مجموعه ارزش محصول باید سرانجام قابل ردیابی به ابتدای جریان فرآیند تجاری، در زنجیره ارزش باشد. (یا متناوباً، زنجیره تأمین)

بیان چرخه درآمد در نیمه راست شکل 6 باید به عنوان یک توصیف خلاصه مدل ارائه شده در شکل 4 و پایگاه داده‌های رابطه‌ای جزئی شکل 5 تصور شود. برای کمک به درک این فرآیندهای خلاصه Greets , Mc Carthy (1999 و 1997) یادداشت خلاصه‌ای از REA را به منظور توضیح زنجیره ارزش موسسه تجاری همانطور که در شکل‌ 7 توصیف شده است ارائه کردند .

با اندکی توجه می‌فهمیم که هر فرایند تجاری به عنوان یک بیضی یا دایره است که فلشهای ورودی، منابع مصرف شده توسط فرایند را مشخص می‌کند و فلشهای خروجی، منابعی را که تولید یا کسب می‌شود مشخص می‌نماید.عاملین پنهان هستند. فعالیتهای اقتصادی خرید و یا مصرف اصلی , به حباب‌هایی تشیبه شده‌اند همانطور که اغلب هر فرآیند جدا از هم رخ می‌دهد، انتخاب فعالیت برای توصیف یک تصمیم است. این نظریه در اینجا مدنظر ما نیست ولی

Geerts, Mc Carthy(2002) در مورد آنها به طور وسیع بحث می‌کنند. علامت + و ـ تشریک مساعی (بده بستان) را نشان می‌دهد، ولی گاهی اوقات در جایی که فلش‌های هدایت‌کننده جریان ایجاد ارزش افزوده وجود دارد، از قلم می‌افتند. وقتی از دانشجویان خودم خواستم که در امتحان یا در یک پروژه کامپیوتری (معمولاً به عنوان یک تکلیف) زنجیره ارزش ایجادکنند ، از آنها خواستم که تا می‌توانند جزئیات بیشتری را در قالب استاندارد (قراردادی) درآن بگنجانند، که در نتیجه آن

می‌توانم منطق ایجاد‌کنندگان آن را دنبال کنم چرخه مالی که در رأس آن جریان وجه نقد است، نیاز دارد تا عوامل تولیدی را بدست آورد که در سمت چپ فرآیند نشان داده شده است. عوامل تولیدی شامل امکانات، خدمات و تکنولوژی به علاوه مواد اولیه (چرخه خرید حسابداری سنتی) و کار (چرخه حقوق و دستمزد حسابداری سنتی) می‌باشد. حمل ونقل، تولید و قراداد خدماتی به عنوان فرآیند تبدیل توصیف شده‌اند که نزدیک وسط نمودار می‌باشند، در حالی‌که چرخه درآمد (رجوع به شکل 4 و 5) جریان را در قسمت راست پایینی به وسیله برگشت وجه نقد به منبع مالی در چرخه تکمیل می کنند.

من برای مخاطبانی که مجذوب چشم‌انداز به کارگیری REA،و ساختار زنجیره ارزش شده اند , به عنوان بخشی از دستورالعمل حسابداری شان پیشنهاداتی دارم. برای چند دوره اولیه REA اغلب مدرسان جدیدفقط برروی به کارگیری چرخه‌های خرید، حقوق و دستمزد و درآمد تمرکز می‌کنند, زیرا منطق ایجادکنندگان در آنجا آسان‌ترین است، و معرفی و نشان‌دادن مشکلات ,حداقل دشواری را جهت حل کردن برای دانشجویان دارد. هر نوعی از فرآیندهای تبدیل برای فهمیدن و تدریس مشکل است، بنابراین من در دوره هایم آن را به تأخیر می‌اندازم. معاملات جزئی‌تر تبدیل ,به علت محدودیت زمانی در بسیاری از کلاس‌های

سیستم‌هایی که متمایل به REA است، از قلم افتاده است.
نهایتاً در این بخش لازم است که اشاره کنم به مشکلات و سختی‌های مربوط به تدریس اجزاء فرآیند و خصوصیات گردش کار. در دوره‌های AIS این اغلب بدان معنی است که مستندات، فعالیت‌ها و کارهای تجاری را با هم ارتباط دهد، در چارچوب ارزش افزوده، با مدل‌سازی معنایی که با ابزارهایی مثل فلوچار‌تهای سیستم، نمودارهای گردش داده‌ها (DFD) و به تصویر کشیدن فرآیند انجام می‌شود. اغلب تمامی مدرسان AIS چنین مستنداتی را تدریس می‌کنند، ولی خیلی کم‌تر از ما قادر هستند که به صورت بسیط برای دانشجویان شرح دهند.

ـ چرا بعضی فعالیت‌ها در پایگاه داده‌های یک شرکت به طور کامل نمایش داده می‌شود, درحالیکه برای سایر فعالیت‌ها این‌طور نیست (مثلاً چرا حمل سفارشات به عنوان یک جدول رابطه‌ای بیان شده ولی بسته‌بندی آنها نه؟)؛ و
ـ در کجا فعالیت‌های تجاری موقتی و بی‌قاعده مفهوم اقتصادی ایجاد می‌کند و یا حتی در کجا عملکرد بعضی امور از نقطه‌نظر ایجاد ارزش افزوده اساسی‌ و ضروری است. (به عنوان مثال چگونه ما فعالیت‌های یک کمیته اعتباردهی (loan screen) را برای مشتریان حساب کنیم؟)

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 7:1 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word دارای 244 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word :

بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word

 

خلیج فارس مهمترین منطقه دنیاست. قرنهای مدیدی کوششهای نیرومندترین قدرتهای منطقه ای و جهانی برای تضمین صلح و امنیت در این منطقه، نقطه ضعفهای مداومی داشته اند. این رساله پژوهشی است در حوزه امنیت خلیج فارس، که به بررسی چارچوبهای امنیتی خلیج فارس در فاصله سالهای 1990-1970 پرداخته است. طی این تحقیق دلایل ظهور، نحوه عملکرد، و علل سقوط طرحهای امنیتی در این منطقه، در سه سطح تحلیل؛ داخلی، منطقه ای، و بین المللی بررسی می شود، تا زمینه تحلیل، تصحیح، تجویز، و تجهیز سیاستهای معطوف به امنیت در این منطقه فراهم شود، همچنین سناریوهای بدیل در این زمینه ارایه شده است تا امکان اجماع بر سر الگوی خاص افزایش یابد و عدم توافق در این زمینه باعث تسری بحران به سایر حوزه های سیاست بین الملل نشود، چرا که هدف این قبیل پژوهشها در زمینه امنیت، تئوریزاسیون و توجیه جنگها و تعارضات بر سر منافع در عرصه بین المللی نیست(و نباید باشد)، بلکه کوشش در جهت مدیریت بحران و حل آن به شیوه ای واقع بینانه و امکانپذیر است.

برای رسیدن به منتهای این مقصود، در این تحقیق بررسی گردید که چون کشورهای حوزه خلیج فارس هر کدام از نظر درونی پیشاساختاری بوده و با بحرانهای داخلی مواجه هستند، و از نظر منطقه ای نیز با انبوهی از منافع متضاد، رقابتها و شکافها نسبت به واحدهای اطراف خود روبرو هستند، و همچنین با دیدگاهها و اهداف و تلقی متفاوتی از مفهوم تهدید دور هم جمع می شوند و این امر هم ناشی از یک ضرورت فوری است، به همان میزان که فهم و تلقی آنها از تهدید و خطر بر اثر فروکش کردن تب بحران تغییر می یابد سیستم به فروپاشی نزدیک می شود و ایجاد یک سیستم امنیتی منطقه ای موفق را مشروط به شناسایی دقیق خطرات و منابع ناامنی در منطقه توسط بازیگران ذینفع در چارچوب امنیت خلیج فارس می دانیم، و از این رو نقش غالب در شکل گیری طرحهای امنیتی در این منطقه را به نیروهای فرامنطقه ای مداخله گر در سیستم و به طور مشخص آمریکا، محول نموده است و منحنی تحول، ظهور و سقوط نظامهای امنیتی بدیل در خلیج فارس در فاصله سالهای 1990-1970 با محوریت«نظریه هژمون»رقم خورده است.

 

بررسی ترتیبات امنیتی خلیج فارس 1990در1970 با word
فهرست مطالب

فصل اول:کلیات

طرح مسأله.............................................. 8

علل انتخاب موضوع...................................... 10

ادبیات موجود.......................................... 10

سوال اصلی تحقیق....................................... 10

سوالات فرعی............................................ 11

مفروض(های) تحقیق...................................... 11

فرضیه(های) تحقیق...................................... 11

مفاهیم................................................ 11

روش تحقیق............................................. 12

سازماندهی تحقیق....................................... 12

موانع تحقیق........................................... 16

فصل دوم: مباحث تئوریک امنیت و چارچوب نظری تحقیق

بنیانهای مفهومی و تئوریک امنیت........................ 18

تعریف امنیت........................................... 19

نظامهای امنیتی ....................................... 19

ویژگیهای امنیت........................................ 21

الف)تجزیه ناپذیری امنیت............................... 21

ب) ذهنی بودن امنیت.................................... 22

رهیافت امنیتی......................................... 24

الف) دیدگاه رئالیسم نسبت به امنیت.................... 25

ب)رهیافت ایده آلیستی یا لیبرالیستی امنیت............. 26

ابعاد داخلی امنیت................................... 27

ابعاد اقتصادی امنیت.................................. 28

ابعاد زیست محیطی امنیت.............................. 30

دیدگاه سوم درارتباط با امنیتintegrated approach ........ 31

استراتژیهای امنیتی................................... 32

استراتژیهای امنیتی بعد از جنگ سرد..................... 33

مکاتب امنیتی بدیل برای امنیت خلیج فارس................ 34

چارچوبهای آلترناتیو................................... 36

آیا پیوند های چند جانبه صلح و ثبات را تضمین می کند؟... 43

اقدامات امنیتی ....................................... 46

دستور کار جدید........................................ 55

منابع فصل دوم......................................... 61

فصل سوم: سوابق طرحهای امنیتی

نظام امنیت ایرانی.................................... 66

نظام امنیتی انگلستان یا دوران صلح بریتانیایی.......... 66

تحولات مفاهیم امنیتی و طرح های امنیت منطقه ای.......... 67

پیمان بغداد........................................... 70

تشکیل سنتو............................................ 72

تحولات دهه 60 و خروج بریتانیا از خلیج فارس............. 72

سیستم امنیت دو ستونی(دکترین نیکسون- کسیسنجر) ........ 75

موانع تحقق اهداف دکترین نیکسون........................ 77

پایان سیستم امنیت دو ستونی نیکسون..................... 78

دکترین کارتر.......................................... 79

ارزیابی دکترین کارتر.................................. 82

دکترین ریگان(سیاست اتفاق نظر استراتژیک)............... 83

سیستم امنیتی شورای همکاری خلیج فارس................... 85

تشکیل شورای همکاری خلیج فارس.......................... 89

اهداف و مضامین شورا................................... 90

اهداف اقتصادی......................................... 90

اهداف امنیتی شورا..................................... 91

سیاست خارجی شورا...................................... 92

اول:جنگ ایران و عراق.................................. 92

دوم: بحران کویت....................................... 92

دلایل ضعف و ناتوانی شورا............................... 93

الف) دلایل ضعف شورا از بعد تئوریک .................... 93

ب) موانع عملی فراروی شورا............................. 96

1 – عدم فراگیری شورا ................................ 96

2- اختلافات ارضی و مرزی بین اعضاء...................... 98

3- ناتوانی شورا ناشی از ضعف نظامی..................... 99

بحران اول و دوم خلیج فارس............................ 99

بیانیه دمشق و طرح امنیتی 2 + 6....................... 100

انگیزه ها و اهداف طراحان سیستم امنیتی 2 + 6.......... 103

1– آمریکا............................................ 103

2- اهداف کشورهای عربی از شرکت در طرح2+6.............. 104

بررسی دلایل ناکامی طرح امنیتی 2 + 6................... 104

طرحهای امنیتی دو جانبه............................... 109

نقش و هدف آمریکا..................................... 110

اقدامات عملی برای استقرار سیستم...................... 112

ارزیابی طرح امنیتی دو جانبه.......................... 112

نگاه برون منطقه ای به عنوان آخرین آلترناتیو (تجربیات تاریخی) 114

منابع فصل سوم........................................ 116

فصل چهارم: بررسی نقش ساختارها و ظرفیتهای داخلی کشورهای حاشیه خلیج فارس در پیدایش طرحهای امنیتی در منطقه خلیج فارس

1 – شکافهای سیاسی و اجتماعی(طبقه متوسط جدید) ....... 123

2 – تضاد های فرهنگی.................................. 124

3 – معضلات نسل جوان .................................. 126

4 – بحران مهاجرت..................................... 127

5 – جنبش های سیاسی– مذهبی............................ 129

اساس مشروعیت در دولتهای عربی حوزه خلیج فارس.......... 133

منابع فصل چهارم...................................... 140

فصل پنجم: بررسی نقش عوامل منطقه ای در ظهور و سقوط طرحهای امنیتی در منطقه خلیج فارس

مباحث مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس........... 145

الف) تهدیدات مشترک متوجه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس. 145

1- تهدیدات ناشی از بافت جمعیتی ناهمگون............... 145

2- بحران مشروعیت و هویت............................. 148

تهدیدات خاص متوجه هر کدام از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس 156

عربستان سعودی........................................ 156

کویت................................................. 157

امارت عربی متحده..................................... 158

قطر، بحرین، عمان..................................... 160

مباحث مربوط به ایران و عراق.......................... 160

1) ایران ............................................ .160

الف) تهدیدات اقتصادی................................. 160

ب) تهدیدات سیاسی..................................... 161

ج) تهدید ناشی از حضور بیگانگان در منطقه.............. 162

2 ) عراق............................................. 165

انقلاب اسلامی ایران به عنوان عامل همگرایی و واگرایی.... 166

مشکل کشورهای منطقه در ایجاد یک سیستم امنیت منطقه ای. 170

منابع فصل پنجم....................................... 176

 

فصل ششم: بررسی نقش عوامل فرا منطقه ای در پیدایش و تداوم نظامهای امنیتی در

منطقه خلیج فارس

آمریکا............................................... 180

تلقی آمریکا از مفهوم تهدید........................... 184

برنامه کمکهای امنیتی به کشورهای خلیج فارس ........... 186

نیروی واکنش سریع آمریکا و عملکرد های آن.............. 189

اتحاد جماهیر شوروی................................... 192

دکترین برژنف و امنیت خلیج فارس....................... 193

مصر.................................................. 194

سوریه................................................ 196

منابع فصل ششم........................................ 198

سخن پایانی؛ تحلیلی بر عدم موفقیت طرحهای امنیتی در منطقه خلیج فارس................................... 200

کتابشناسی تحقیق 211

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 7:0 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله خلفاى فاطمى با word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خلفاى فاطمى با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خلفاى فاطمى با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خلفاى فاطمى با word :

خلفاى فاطمى
اندکى پس از رحلت‏حضرت محمد(ص) مسلمانان به دو فرقه مخالف تقسیم شدند. فرقه‏اى و یا اهل سنت‏خوانده شد. این فرقه موسس سلسله اموى بود و از سال 41 – 132 ه.ق (661 – 2750) بر جهان اسلام حکم راند و دمشق را ایتخت‏خویش قرار داد.

خلفاى عباسى نیز که در سال 132 ه.ق (750 م) سلسله جدیدى را تاسیس کردند و بعد از بناى بغداد آن را مقر حکومت‏خویش قرار دادند، از اهل سنت بودند. پیروان مخالف سنى را شیعه یا اهل تشیع خوانده‏اند که معتقد به امامت‏حضرت على(ع) و فرزندان فاطمه زهرا(ع) بودند، پس از ارتحال امام ششم شیعیان یعنى حضرت امام جعفر صادق(ع) در سال 184 ه.ق (765 م) شیعیان به دو دسته عمده اثنى عشرى که معتقد به امامت امام موسى کاظم(ع) بعد از امامت‏حضرت جعفر صادق(ع) بودند به دوازده امام اعتقاد دارند که امام دوازدهم را حضرت مهدى صاحب الزمان مى‏دانند که در حال حاضر نیز زنده ولى به امر خداوند از نظرها غایب و پنهان است تا هر موقع که خداوند اراده نماید ظاهر گردد، اما گروهى دیگر از شیعیان معتقد با امامت اسماعیل – فرزند دیگر امام صادق(ع) بودند – اینها را شیعه سبعیه یا اسماعیلیه مى‏نامند، اینان معتقدند که سلسله ائمه که فعلا نیز ادامه دارد به اسماعیل فرزند بزرگتر امام صادق(ع) ختم مى‏شود و این در حالى است که شیعه اثنى عشرى معتقد است که اسماعیل در سال 145 ه در مدینه و در زمان حیات پدر بزرگوارش وفات یافت و در بقیع مدفون شد و گروهى نیز شاهد مرگ او بودند.

اسماعیلیه در خلال قرون قبل از جنگهاى صیلبى یک جنبش زیرزمینى را سازمان داد که تقریبا خلافت عباسى را متزلزل کرد. از مهمترین حوادث این فعالیتهاى مخفى اسماعیلیه بر پا کردن انقلاب در آفریقاى شمالى بود که طى آن قبایل بربر سر به عصیان برداشتند.

در سال 289 ه.ق (902 م) یک رهبر جوان اسماعیلى بنام ابو محمد عبید الله ملقب به المهدى بالله (متوفى به سال 332 ه.ق) از این ناآرامى استفاده کرد و توفیق یافت به طور پنهانى و ناشناخته از مرکز فرماندهى‏اش در سلمیه واقع در سوریه، خود را به ناحیه تونس فعلى، جایى که قبایل آن آماده پذیرایى از وى بودند، برساند و پس از در دست گرفتن حکومت محلى که در دست دودمان اغالبه بود خود را خلیفه راستین اسلام و رقیب خلفاى عباسى بغداد بخواند، وى عنوان افتخار آمیز مهدى را به خود داد و در فاصله 170 کیلومترى جنوب تونس شهر مهدیه را احداث کرد.

هنگامى که مهدى در سال 332 ه.ق (934 م) چشم از جهان فرو بست از خود سلسله جدیدى به جاى گذاشت که تاریخ نگاران آنان را فاطمیان و یا فاطمى خواندند، زیرا ایشان خود را منسوب به حضرت فاطمه(ع) دختر پیامبر(ص)، مى‏دانستند و به خاطر همین انتساب خود را جانشین راستین حضرت محمد(ص) مى‏شمردند و مدعى بودند امانت مقدس برقرارى حکومت اسلامى به آنها سپرده شده است.

براى اینکه چنین حکومت جهانى بتواند مؤثر واقع شود، فاطمیان نیاز به مرکزى داشتند که از پایتخت آنها در تونس مناسبتر باشد. جایى را که ما اکنون قاهره مى‏نامیم در آن زمان مرکز فرماندهى سپاهیان مصر و سوریه و فلسطین و قسمتهایى از عربستان بود. بنا بر این طبیعى بود که فاطمیان خواستار تصرف دره نیل باشند.

چهارمین خلیفه و حکمران فاطمى به معز مشهور بود که از سال 341 تا 365 ه.ق ( 952 تا 975 م) حکومت کرد و توانست در این دوران به کمک سردار مشهور خودش بنام جوهر معروف به صقلى اراضى تحت‏حکومت‏خویش را تا نواحى غرب اقیانوس اطلس گسترش داد. در زمان او بود که فاطمیان مصر را فتح کردند و شهر قاهره را ساخته به پایتخت تازه خود منتقل شدند تعداد خلفاى فاطمى به 14 نفر رسید که مجموعا حدود 270 سال حکومت کردند

– خلفاى فاطمى تا زمان العزیز بالله فرزند المعز ملا زمان خود را نوعا از بربرها بر مى‏گزیدند امام العزیز بالله مانند عباسیان عده زیادى ترک و دیلم استخدام کرد و آنان را بملازمت‏خویش اختصاص داد و مثل آن بود که بر جان خویش از بربرها بیم داشت.

این پیش آمد سبب شد که میان ترک‏ها و بربرها رقابت پدید آید تا آنکه العزیز بالله مرد و پسرش الحاکم بامر الله در سال 386 به خلافت رسید و چون به بربرها علاقمند بود آنان را مجددا پیش کشید و مقرر گردید ابن عمار کتامى بربرى مقام وزارت داشته باشد.

ابن عمار بربرهاى هم نژاد خود را که زمان العزیز بالله عقب رفته بودند دوباره بکارهاى مهم گماشت و بقدرى درباره ملازمان غیر بربر بیداد کرد که برجوان، صقلبى پیشواى ترکان و دیلمان بر ضد ابن عمار قیام نمود و او را بر کنار ساخته خودش به مقام (وساطت) وزارت رسید و ترکان و دیلمان را بکارهاى مهم تعیین کرده، بربرها را معزول نمود.

در این اثناء الحاکم بامر الله در حدود قتل ابن عمار بر آمد و بزودى فکر خود را عملى ساخت و نه تنها ابن عمار، بلکه او و بسیارى از سران بربرى را که ملازمان پدر و جدش بودند بقتل رسانید و همین اقدام وى پایه حکمرانى فاطمیان را متزلزل کرد، و ترکان و دیلمان را بدون رقیب گزارد.

پس از حاکم، پسرش الظاهر لاغزاز دین الله خلیفه شد (441). وى مردى عیاش و ترک دوست بود و در زمان خلافت وى بربرها بیش از پیش مضمحل شدند، پس از ظاهر، المستنصر در سال 427 بخلافت رسید و چون مادرش کنیز سیاه زنگى بود غلامان سیاه را دور خود جمع کرد و از آنان هنگ مخصوصى تنظیم نمود که شماره‏اش به هزار مى‏رسید، در عین حال ترکان را نیز مى‏نواخت و مقرب مى‏ساخت و خواه ناخواه میان ترکان و سیاهان اختلاف و زد و خورد شدت داشت تا آنجا که خلیفه براى آرام ساختن آنان از شام کمک خواست و امیر الجیوش بدر الجمالى که اصلا ارمنى بود از سوریه به مصر آمد و رجال دولت را کشته، عده‏اى سپاهى ارمنى در مصر نگاهداشت و از آن به بعد ارمنى‏ها بجاى بربرى‏ها سرداران سپاه گشتند و داراى قدرت و نفوذ شدند.

همان وقت‏سلجوقیان بر عراق و فارس دست‏یافتند و حکومت آل بویه را منقرض ساختند و شیعیان شرق را سرکوب نمودند. سلجوقیان دسته‏اى از امراء و سرداران خود را به نام اتابکان بفرماندارى ولایات تابعه فرستادند و چنانکه گفتیم این سرداران تدریجا در محل فرمانروائى خود مستقل شدند و از آن جمله نورالدین زنگى که بر شام دست‏یافت. نور الدین زنگى والى شام دسته‏اى از سپاهیان کرد را براى تقویت‏حکومت‏خود استخدام کرده بود.

در میان این کردها دو مرد دلیر بنام نجم الدین ایوب و برادرش اسد الدین شیر کوه بواسطه دلیرى و مردانگى بسیار از سایر همگنان برتر گشتند و در سراسر شام شهرت زیاد یافتند، در آن هنگام (555 ه) عاضد بن یوسف فاطمى که مرد ناتوان و بى اراده‏اى بود در مصر حکومت داشت.

وزیران و بزرگان کشور از ضعف خلیفه استفاده کرده دست به بیداد زدند، از طرفى با خود مى‏جنگیدند از طرف دیگر به مردم ستم مى‏کردند و مملکت را رو به خرابى مى‏کشاندند.

در میان وزیران این خلیفه مردى بنام «شاور» بود که از همکاران خویش رنج بسیار مى‏دید و براى انتقام و کینه جوئى از مصر به شام آمده و از نور الدین زنگى کمک خواست تا رقیبان خود را از میان بردارد. نور الدین از موقع استفاده کرده، اسد الدین شیر کوه با عده‏اى از ممالیک به مصر فرستاده و «شاور» را به وزارت رسانید، «شاور» هم متعهد شد که هر ساله یک سوم در آمد مصر را بروى نور الدین بفرستد.

همان اوقات جنگ‏هاى صلیبى شدت داشت و نور الدین بیش از پیش در امور مصر مداخله کرده شیر کوه را از طرف خود در مصر مستفر نمود، یوسف به نجم الدین برادرزاده شیر کوه همان صلاح الدین مشهور ایوبى است که با عموى خود به مصر آمد و بعدها یکى از حکمرانان نامى اسلام گشت. شیر کوه در سال 664 در مصر مرد و پسر برادرش صلاح الدین جانشین او و نایب نور الدین زنگى گشت.

صلاح الدین ابتداء بنام وزارت خلیفه و نیابت نور الدین در مصر حکومت مى‏کرد ولى چون مرد بلند همتى بود ضعف خلیفه را غنیمت‏شمرده به فکر استقلال افتاد و پس از مرگ العاضد بنام خلیفه عباسى در قاهره خطبه خوانده اسما خلافت را از خاندان شیعى فاطمه به خاندان بنى عباس منتقل ساخت ولى در واقع خود حکمران مستقل آن کشور شد. صلاح الدین در جنگ‏هاى صلیبى فتوحات مهمى انجام داد بقسمى که تاکنون نام او در تاریخ آن جنگها معروف و مشهور است. صلاح الدین بیت المقدس را از صلیبان باز پس گرت و قلمرو خود را تا شام و بالاتر از آن امتداد داد و یک حکومت اسلامى (سنى) در آن حدود تشکیل داد که اسما تابع خلفاى عباسى و معنا مستقل بود.

صلاح الدین عده‏اى غلامات ترک و چرکس را مطابق معمول آن زمان بنام مملوک در سپاه خود استخدام کرد و همینکه خاندان ایوبى ضعیف شدند همین سپاهیان مملوک بر سراسر مصر دست‏یافتند. و دو دولت بنام ممالیک بحرى و ممالیک برجى تشکیل دادند که اولى از 648 تا 792 و دومى از 748 تا 923 هجرى حکومت کردند و هر دو حکومت (ممالیک) بحسب ظاهر از خلفاى بغداد تبعیت مى‏کردند و همینکه در سال 656 هجرى مغلولها ببغداد ریختند و معتصم عباسى را کشتند بقیه خاندان بنى عباس از بغداد بمصر گریخته و به الملک الظاهر بیبرس حکمران مملوک مصر پناه بردند، سلاطین ممالیک اسما خود را تابع خلفاى عباسى مقیم مصر مى‏دانستند و از آنان براى خود بیعت مى‏گرفتند، سر انجام در سال 923 سلطان سلیم مصر را فتح کرد و المتوکل على الله خلیفه عباسى آن روز را با کلیه آثار نبوى از قاهره به اسلامبول برد و به این ترتیب خلافت از خاندان عب

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 7:0 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پروژه بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی (زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی) + پاورپوینت با word دارای 47 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی (زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی) + پاورپوینت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی (زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی) + پاورپوینت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی (زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی) + پاورپوینت با word :

 

 

توضیحات:
پروژه رشته شهرسازی با موضوع بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی ( مطالعه زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی)، در قالب فایل Word و در حجم 47 صفحه، همراه با پاورپوینت ارائه این پروژه در حجم 50 اسلاید و مشتمل بر تصاویر زیبا و توضیحات کامل.

بخشی از متن:
استفاده ازسیستم یکپارچه شهرسازی در شهرداری ها بویژه شهرداری های کلان شهرها بسیارمفید است و باعث ساماندهی و بهبود روند اداری رسیدگی به امور شهروندان در رابطه با شهرداری می شود. بطوریکه باعث رفاه حال شهروندان و ارباب رجوعان به شهرداری می شود و درنتیجه مسائل و مشکلات شهروندان در رابطه با اموری همچون صدور پروانه، عدم خلافی ساختمان، گواهی پایانکار و... را به حداقل برساند و اکثر امور به صورت سیستمی به انجام می رسد.
دراین راستا استفاده از این سیستم درسازمانها، مناطق و شهرهایی که هنوز در آنها این سیستم پیاده نشده وه مچنین اصلاح مشکلات سیستم طبق ضوابط و مقررات باعث رسیدن اهداف شهر الکترنیک شده و درعصر فناوری اطلاعات یک ضرورت محسوب می شود...

 


پروژه بررسی سیستم یکپارچه شهرسازی (زیرسیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی) + پاورپوینت با word
فهرست مطالب:
بررسی سیستم تعیین تخلف ساختمانی
معرفی کمیسیون ماده 100 شهرداری
فلوچارت روند اداری برخورد با خلافی ساختمان به طور سنتی و بدون سیستم یکپارچه شهرسازی
معرفی روند صدور گواهی عدم خلافی به طور سنتی و بدون سیستم یکپارچه شهرسازی
معرفی روند صدور گواهی پایان کار به طور سنتی و بدون سیستم یکپارچه شهرسازی
سیستم یکپارچه شهری( مبانی نظری سیستم یکپارچه‌ سازی شهری)
تعاریف و کلیات
اهداف کلی سیستم یکپارچه شهری
معرفی سیستم یکپارچه شهرسازی
ویژگی های شهرداری الکترونیک با استفاده از سیستم یکپارچه شهری
اجرا و پیاده سازی سیستم یکپارچه شهرسازی
پوشش سه سطح هرم اطلاعاتی
زیر سیستم های مختلف سیستم یکپارچه شهرسازی
معرفی زیرسیستم صدور پروانه وگواهی
قابلیتهای زیر سیستم صدور پروانه وگواهی
معرفی زیرسیستم درآمد
معرفی زیرسیستم املاک ومستغلات
قابلیتهای زیر سیستم املاک ومستغلات
معرفی زیرسیستم نوسازی
قابلیتهای زیر سیستم نوسازی
معرفی زیرسیستم اصناف
قابلیتهای زیر سیستم اصناف
معرفی زیرسیستم مهندسین ناظر
معرفی زیرسیستم عابرشهر
معرفی زیرسیستم رویه ساز
معرفی زیر سیستم تعیین و تشخیص تخلفات ساختمانی
نمونه موردی بررسی سیستم یکپارچه شهری
ویژگی های زیرسیستم تعیین خلافی ساختمان درسیستم یکپارچه شهرسازی
ویژگی های اعلام ضوابط زیرسیستم تعیین خلافی ساختمان درسیستم یکپارچه شهرسازی
مقایسه زیرسیستم تعیین خلافی ساختمان درسیستم یکپارچه شهرسازی با روش دستی
نتیجه گیری
منابع

 



 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   36   37   38   39   40      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ