
تحقیق در مورد شرکت بهگل خراسان با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد شرکت بهگل خراسان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد شرکت بهگل خراسان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد شرکت بهگل خراسان با word :
خلاصه طرح :
تاریخچه :
کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید
. که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت کارخانه ،افزایش خط تولید ، تنوع محصولات تولید شده ، بازار خوب ، کیفیت بالای محصولات تولید شده طبق استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان و استاندارد ملی ایران ، صادرات خارج از استان و حتی صادرات خارج از کشور که به کشورهای آسیای میانه صادر می شود ، که عواملی چون استفاده از مدیریت y مک گروگر و هرم مازلو به پیشرفت آن افزوده است
.
ابتدا خاطر نشان میکنیم که اصول حسابداری در مؤسساتی که به خرید و فروش کالا اشتغال دارند همانگونه است که در مؤسسات خدماتی گفته شد یعنی ابتدا اسناد و مدارک اولیه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، سپس در دفتر روزنامه ثبت و به حسابهای مربوطه در دفتر کل منتقل گردیده و در پایان پس از تهیه خلاصه معاملات و ثبت اقلام اصلاحی صورت حسابها تهیه و تنظیم میگردد.
قبل از ارائه عملیات حسابداری ابتدا تعاریف لازم را ارائه میکنیم:
1- تعریف کالا:
منظور از کالا اجناسی است که مؤسسات به قصد فروش و انتفاع آنها را خریداری میکنند. بنابراین کالا در مؤسسات مختلف مفاهیم گوناگونی پیدا خواهد کرد. تعریف سیاهه (فاکتور):
معمولا فروشگاهها هنگام فروش کالا صورتی طی چند نسخه تنظیم نموده و یک نسخه آنرا همراه با عین کالا به خریدار تحویل میدهند. این صورت که فاکتور خوانده میشود شامل: شماره مسلسل، نام مؤسسه، تاریخ، شرح، تعداد، فی و مبلغ میباشد.
2- تعریف صورتحساب:
در مؤسسات بازرگانی مرسوم است که همه ماهه خلاصه ای از حساب مشتری خود را از روی دفتر معینی تهیه و روی فرمیتنظیم کرده، تسلیم بدهکاران مینمایند که صورتحساب خوانده میشود منظور از ارسال آن اولا”- تایید صحت ثبت حساب مشتری در دفاتر. ثانیا”- یاد آوری بدهی شخص مذکور به طور محترمانه میباشد. در صورتحساب از یک طرف به کالاهای تحویل شده با شرح شماره فاکتور ها و از سوی دیگر مبالغ دریافت شده از مشتری اشاره میگردد که تفاوت جمع دریافتی ها و پرداختی های مشتری معرف میزان او بوده و بایستی با مانده حسابش در دفاتر معین برابر باشد.
3- رسید کالا با قبض انبار:
تجارتخانه ها، فروشگاهها، بویژه شرکتهای تولیدی در مقابل کالاهای دریافتی از فروشندگان رسیدی مبنی بر شرح کالا، تعداد، مقادیر معیوب و تعداد سالم آن طی چند نسخه که همه دارای شماره مسلسل یکسان است صادر و یک نسخه آن را به تحویل دهنده کالا تسلیم میدارند تا در مراحل بعدی فروشنده یا تحویل دهنده جهت دریافت بهای کالای تحویلی به عنوان مدارک مستند از آن استفاده شود.
4- برگ سفارش کالا:
مؤسسات بازرگانی و بویژه شرکتهای تولیدی جهت خرید کالا و ملزومات مورد نیاز خود از فرمیبه نام برگ سفارش کالا استفاده مینمایند که شامل: شماره، تاریخ، شرایط معامله (نقد یا نسیه بودن آن)، محل تحویل، نوع کالا، تعداد و احیانا” فی میباشد این فرم طی چند نسخه صادر شده یک نسخه آن به منظور تقاضای ارسال جنس به فروشندگان تسلیم میگردد و نسخه دیگر در محل مؤسه بایگانی میشود تا هنگام تحویل کالا و پرداخت بهای آن برای کنترل رسید کالا و فاکتور دریافت شده از برگ سفارش استفاده شود.
عملیات حسابداری کالا
درکارخانه ها و شرکتهای بازرگانی بنا به نوع و حجم کار مؤسسه از روشهای گوناگونی جهت نگهداری حساب کالا استفاده میشود که مهمترین آنها عبارتند از:
الف- روش نگهداری دائمیحساب کالا (محاسبه دائمیموجودی کالا): این روش بیشتر برای مؤسساتی مناسب است که تنوع و تعداد کالاهایشان کم است یا به عبارتی انواع کالاهائیکه به منظور فروش عرضه مینماید کم ولی سود حاصل از فروش آنها زیاد باشد مانند مؤسسات خرید و فروش اتومبیل و فرش در این روش با استفاده از کارت حسابداری انبار میتوان در هر زمان از موجودی کالا اطلاع حاصل نمود.
اینگونه مؤسسات برای خرید و فروش حساب واحدی به نام (حساب کالا) در دفاتر افتتاح مینمایند که کلیه کالاهای خریداری شده (به قیمت تمام شده) در بدهکار آن و تمام کالاهائیکه به فروش رفته است در بستانکار این حساب (به قیمت تمام شده) ثبت میشود. اختلاف بین بهای فروش با مبلغی که در بستانکار حساب کالا ثبت میشود در حسابی به نام حساب سود و زیان ثبت میگردد.
صندوق 85000 بستانکار 1/7/65 حساب کالا 85000 (بدهکار)
صندوق 85000 (بستانکار)
حساب کالا
85000
2- فروش 3 واحد کالا نوع «الف» در تاریخ 20/7/65 از قرار هر واحد 16000 به طور نقد
صندوق 48000 (بدهکار)
سود و زیان 3000 (بدهکار)
حساب کالا 51000 (بستانکار)
بابت فروش 3 واحد کالای نوع «الف» به طور نقد
حساب کالا
1/7 85000 20/7 51000
3- فروش یک واحد کالای نوع الف در تاریخ 25/7/65 از قرار هر واحد 18000 ریال به طور نقد
صندوق 18000 (بد)
حساب کالا 17000 (بس)
سود و زیان 1000 (بس)
بابت فروش یک واحد کالای نوع الف به طور نقد
سود و زیان حساب کالا
20/7 3000 1000 25/7 1/7 85000 20/7 51000
25/7 170000
4- فروش یک واحد کالای نوع الف در تاریخ 27/7/61 از قرار واحدی 17000 ریال به طور نقد
صندوق 17000 (بد)
حساب کالا 17000 (بس)
حساب کالا
1/7 85000 51000 20/2
17000 25/7
17000 27/7
85000 85000
توجه داشته باشید که در هر سه حالت فروش، حساب کالا به قیمت تمام شده بستانکار گردید و نیز درهر زمان حساب کالا میزان موجودی آن کالا و حساب سود و زیان، میزان سود ناویژه مؤسسه را مشخص مینماید.
در این روش در ابتدای دوره مالی کالاهای موجود از قبیل (کالای باقیمانده و فروش نرفته) مانند سایر داراییها به بدهکار حساب موجودی کالا انتقال مییابد. که تا پایان دوره مالی هیچگونه ثبتی در حساب فوق انجام نخواهد شد.
کلیه کالاهای خریداری شده در بدهکار حساب خرید کالا ثبت گردیده و هیچ انعکاسی در حساب موجودی کالا ندارد. از طرفی دیگر کلیه کالاهایی که طی دوره بفروش میرسد بستانکار حساب جداگانه ای به نام حساب فروش ثبت میشود.
مشخصات واحد تولیدی :
در آغاز این بحث در اول به نحوه ساخت ساختمان خط تولید که به صورت سوله ای ساخته شده می پردازیم به این علت از شیوه سوله ای استفاده می شود که : 1- دارای اسکلت بندی محکم و ضد زلزله بوده . 2- دارای ارتفاع زیاد برای استفاده از دستگاههای بزرگ و مرتفع و راحت تر وارد شدن ماشینهای سنگین به داخل و خارج شدن آنها ، امکان استفاده از لیفتراک برای جابجایی بهتر مواد اولیه و تولید شده (برداشتن بیشتر و چیدن آنها روی هم ) در داخل ساختمان 3- دارای سقفهای 8 مانند یا شیروانی مانند که برای جلوگیری از ورود آب باران و برف به داخل خط تولید و انبارهای مواد اولیه و تولیدشده 4- به علت اسکلتی بودن ساختمان امکان استفاده از جرثقیل های دستی که بر روی تیر آهن که از دو طرف توسط غلطک هایی وصل بوده و به طرف جلو و عقب به راحتی حرکت میکند که این مزیت برای حمل محصولات تولیدی داخل خط تولید کمک زیادی کرده و باعث باز شدن فضا برای راحتی در عبور و مرور افراد و جا برای گذاشتن محصولات تولیدی بعدی فراهم می کند 5- نور تولیدی زیاد بوده ( که به صورت طبیعی است ) و برای خارج کردن هوای کارخانه هنگام کار دستگاهها بوسیله هواکش های بزرگ و کمتر آلوده شدن فضای داخل می شود .
در ضمن دستگاه های تولیدی داخل خط تولید بیشتر تولیدات داخل بوده که تماما این دستگاه ها برای خط تولید محصولات کارخانه بهگل مناسب می باشد .انواع دستگاه ها با مختصر توضیحی درمورد کار آیی آنها در زیر داده می شود :
1-سینی گردان : کار اصلی این دستگاه چرخش دورانی قوطیهای از قبل آماده شده و هدایت آنها به سمت ریل حمل قوطی می باشد .
2- ریلها : کار اصلی این ریلها انتقال و حمل قوطی های خالی و محصول تولید شده پر به دستگاه های دیگر است در ضمن دیوارهای داخل خط تولید و انبارها سنگ کاری شده است
3- دستگاه سینی گردان پرکننده حفره ای : کار اصلی این دستگاه پر کردن قوطی های خالی به صورت خودکار که اندازه محصولی که باید داخل قوطی ریخته شود قبلا تنظیم گردیده است .
4- تونل اگزاس : که کار این تونل خارج کردن هوای داخل قوطی ها تحت شرایط خلأ می باشد .
5- دستگاه پرس درب قوطی : که کار اصلی این دستگاه پرس کردن قوطی های پرشده محصول تولید شده است .
6- دستگاه های بلنچ Blanch ( بازپخت کردن ) : که کار اصلی این دستگاه همان گونه که از نامش پیداست پخت تازه یا باز پخت کردن دوباره محصول یا به عبارت دیگر یکباره محصول را پخت می کند .
7- دستگاه جت پرینتر : کار اصلی ین دستگاه چاپ تاریخ و مشخصات محصول تولید شده روی قوطی می باشد .
8 – دستگاه پرس نایلونی یا ( شرن پک ) : که کار این دستگاه نیز پرس نایلون روی کفی محصولات است .
9- دیگ بخار : که کار این دیگها تولید بخار لازم برای راه اندازی و کار دستگاه ها است .
10 – دستگاه های دو جداره : برای از بین بردن آنزیمهای داخل محصول است .
11- دستگاه کلم خرد کن : همانگونه که از نامش پیداست دستگاهی است برای خرد کردن کلم می باشد.
12 – دستگاه هسته گیر : کار اصلی این دستگاه گرفتن هسته های میوه های هسته دار است .
13 – دستگاه هویج خردکن : که برای خرد کردن هویجها برای تولید مربا و ترشی لیته است .
14 – دستگاه پوست گیر بوسیله بخار که به دستگاه بروس نیز معروف است : برای گرفتن پوست میوه ها استفاده می شود .
15 – دستگاه دم گیر : کار این دستگاه گرفتن دمهای میوه ها می باشد .
16 – دستگاه شیشه شوی : کار این دستگاه شستن شیشه های مربا و ترشی لیته است .
17 – دستگاه پرکن : برای پرکردن مربا و ترشی لیته است .
18 – دستگاه حمل نخود فرنگی : کار این دستگاه حمل نخود فرنگی از یک دیگ پر از محصول به داخل سینی گردون پرکننده حفره ای است .
توجه : توضیح کلی درباره کارآیی دستگاه ها و شناسنامه آنها و اطلاعات کامل درمورد دستگاه در فصلهای بعدی آورده می شود.
سیم کشی ساختمانی خط تولید به صورت روکار بود زیرا راحت تر سیم کشی می شود و آسیبی به ساختمان نمی رسد .برای اطمینان از خطر شک الکتریکی و آتش سوزی احتمالی ناشی از جرقه برق روکش پلاستیکی کشیده شده در تمامی مراحل سیم کشی روکش پلاستیکی وجود دارد استفاده از این روکش مزیتهایی از قبیل هزینه های کندن روی دیوار را کم کرده و در کمترین زمان سیمکشی شده و عیب ظاهری سیمکشی به راحتی قابل رؤیت بوده و سریعا ترمیم می شود.
در مورد کف سالن تولید که از موزاییک استفاده شده . زیرا که سطح صاف می باشد و برای تمیز کردن سطح و حمل و جابجایی دستگاه آسان بوده و از رطوبت ناشی از برف و باران برای نفوذ به مواد و پوسیدگی پایه های دستگاه جلوگیری می کند . البته باید توجه داشت که نباید سطح موزاییک روغنی یا چرب بوده زیرا باعث لغزندگی سطح شده و باعث صدمات جانی و مالی می شود .
نحوه استقرار دستگاه ها به ترتیبی است که قوطی های خالی وارد دستگاه سینی گردون شده و سپس طی مراحل به ترتیب وارد دستگاه های دیگر شده و در نهایت محصول تولید شده وارد وان آب می شود و دوباره بلنچ می شود .
نحوه انبار مواد اولیه و تولید شده : انبار مواد اولیه که به صورت انباشتگی روی هم چیده شده اند و محصول تولید شده در انبار محصولات تولید شده به صورت کفی 24 تایی روی پالت به اندازه پالت روی آن چیده می شود استفاده از پالت برای راحتی حمل محصول تولید شده با لیفتراک به داخل وسیله حمل و نقل به خارج از کارخانه می شود .
تاریخچه صنعت کنسرو در ایران
شروع صنعت کنسرو سازی در ایران که پایه گذاری صنعت اموز بوده ، در سال 1309 شمسی بوجود آمده و در آن سال شخصی بنام آقای درخشان که یکی از ایرانیان مهاجر از روسیه بود به فکر ایجاد کارگاه کنسرو سازی افتاد و شروع به تهیه مقدمات کار نمود . اولین مشکلی که نامبرده با آن برخورد کرد مسأله تهیه قوطی های مناسب بود .سپس در فاصله سالهای 1310 تا 1311 اشخاص مختلف بدون اطلاع از یکدیگر در شهرهای مشهد ، همدان و تهران اقدام به احداث کارگاه کنسرو سازی نموده اند که با مشکل عدم امکان تهیه قوطی های مناسب دست به گریبان گشتند، باید اضافه نمود که علاوه بر مشکلات ناشی از عدم وجود قوطی مناسب ، کارگاههای کنسرو سازی نیز به وسایلی نظیر دیگ بخار و اتوکلاو مجهز نبودند و در نتیجه ضایعات زیاد در کنسرو های تهیه شده ایجاد می گردید و برای اینکه از بروز این ضایعات جلوگیری نمایند مبادرت به استفاده زیاد و غیر استاندارد از مواد نگهدارنده می نمودند . در سالهای مزبور مقدار مصرف کنسرو در ایران بسیار کم و احتمالا برای هر 50 نفر یک قوطی در سال بوده وضع نابسامان صنعت کنسرو سازی تا سال 1319 ادامه داشته و بدون اینکه توجهی به بهبود تکنیک های بکار برده شده به عمل آید در فاصله زمانی ذکر شده به تعداد کارگاههای کنسرو سازی به خصوص در مشهد اضافه گردید .
رشد این صنعت تا سال 1320 خیلی به کندی پیش می رفت و از سال 1335 تا 1338 در تولید و مصرف مواد غذایی کنسرو شده افزایش ملایمی به چشم می خورد و تا سال 1340 با وجود آنکه تا حدی مردم ایران با صنعت کنسرو سازی آشنا گشته بودندولی در کارگاهه ی تولید کنسرو کما کان از داشتن دستگاههای اتو ماتیک محروم بوده و تعداد کمی از آنها به دیگ بخار و دستگاههای اتو ماتیک مجهز گشته بودند .
بهر صورت در فاصله سالهای 1345 تا 1355 مردم ایران با صنائع کنسرو سازی آشنایی بیشتر پیدا کردند و اعتماد آنها به خوبی کیفیت تولید بعضی از اقلام مواد غذائی کاملا جلب گردید ،بطوریکه مصرف غذائی کنسرو شده که در سال 1355 برای هر ایرانی در سال کمتر از یک قوطی بود در سال 1355 به 5 قوطی و در حال حاضر به ده قوطی و شاید بیشتر بالغ گردیده است .
تاریخچه صنعت کنسرو سازی (در جهان )
قبل از کشف موجودات ذره بینی که باعث فساد مواد غذائی می شدنددر جنگها و مسافرتها یکی از مشکلات اساسی بزرگ حمل و نقل سالم و نگهداری مواد غذائی بوده :بدین لحاظ در زمان نا پلئون در فرانسه تحقیقات مختلفی جهت پیدا کردن بهترین راه نگهداری مواد غذائی شروع شد و حتی برای تسریع در عمل جوایزی برای فردی که بتواند روشی ابداع کند که مواد غذائی را برای زمان نسبتا طولانی سالم نگهدارد تعیین گردید ، بلا خره نیکلاس آپرت (Nicolas Appert ) با ابداع بهترین روش نگهداری مواد غذائی در ظروف سر بسته موفق به دریافت جایزه مزبور در سال 1810 میلادی گردید.
ظرفیت تولید
ظرفیت تولید کارخانه بهگل خراسان در هر روز در حدود 000/20 عدد قوطی از انواع محصولات می باشد که به شرایط در خواست و تقاضای بازار در هر فصل مربوط به خود تغییر میکند . که باید اشاره کرد که این میزان تولید در اوج بازار و تقاضای مناسب می باشد .
مقدار سر مایه گذاری اولیه در موقع احداث کار خانه:
طبق مقدمهای که در اول طرح آمده است تاریخچه این کارخا نه به سال 1351 بر می گردد که متاسفانه به علت گذشت سالیان دراز مدیریت های کارخانه به مراتب عوض می گردید. و به همین علت هیچ گونه آمار دقیقی از میزان سر مایه گذاری اولیه برای احداث کارخانه در دسترس نمی باشد .ولی به گفته یکی از کار کنان که سابقه طولانی (در حدود 24 سال )دارد سرمایه گذاری اولیه طبق گفته ایشان بصورت تسهیلات بانکی در حدود 000/1200 تومان بود . که مساحت سلختمان در سال 1351 کمتر از مساحت اکنون بوده است .
تعداد پرسنل
تعداد پرسنل با تغییر یافتن فصل ،محصولات و تقلضای بازار نیز تغییر می یابد .یعنی با افزایش تقاضای بازار بر تعداد پرسنل ثابت کار خانه بهگل خراسان نیز اضافه می شود .با کاهش تقاضای بازار و تغییر فصل از تعداد کارکنان متغیر کم خواهد شد . ( یعنی قراردادهای آنها به صورت کوتاه مدت است ).
البته اصطلاح پرسنل ثابت بدین معنی نیست که آنها به استخدام دائم کارخانه در آمده باشند. منظور از این افراد ثابت چونکه جزء بهترین نیروهای انسانی کارخانه می باشند دائما با آنها تجدید قرارداد می شود . تعداد پرسنل ثابت 41 نفربوده که طبق جدول زیر مسؤلیت آنها تعیین شده است:
شرح تعداد کارکنان ثابت کارکنان متغیر
مرد زن
مدیریت 1 – + –
پرسنل تولید ی مهندس صنایع غذایی 1 – + –
تکنسین 2 – + –
کارگر 5 20 25نفر 12 نفر
پرسنل تعمیرگاه و تاسیسات 3 – + –
پرسنل مالی،اداری،خدماتی 6 3 + 1 نفر
پرسنل دفتر مرکزی 1 1 2نفر 1نفر
جمع 41 – 41نفر 14 نفر
در ضمن حقوق پرسنل (کارگر ) طبق قانون کار ایران 000/108 تومان می باشد البته باید اضافه کرد که حقوق و مزایای دیگر پرسنل به علت عدم همکاری ذکر نشده است .
باید اشاره کرد که حق بیمه کارکنان 23% حقوق 12 ماهه آنها می باشد .
شیفت کاری کارکنان
شیفت کاری در کارخانه بهگل خراسان از ساعت 5/7 الی 5/4 بعداز ظهر بوده که در همین یک شیفت می باشد . دراوج تقاضا و تولید محصول با افزایش پرسنل متغیر ساعت کاری از یک شیفت به دو شیفت اضافه پیدا می کند . که از ساعت 5 شیفت دوم کاری شروع شده و تا ساعت 2 صبح ادامه دارد .باید اشاره نمود که شیفتهای عصر سرویسهای ایاب و ذهاب در ایستگاههای خاص توقف دارد ، ولی شیفتهای دوم ( شب ) سرویسهای ایاب و ذهاب آنها را تا محل سکونت زندگیشان می برد .
زمان احداث
زمان احداث ساختمان در سال 1350 شروع گردیده و در سال 1351 به بهره برداری رسیده و شروع به کار کرده است که در طی یکسال تمامی مراحل ساخت سالن تولید ، انبارها ، ساختمان اداری . ساختمان نگهبانی ، ساختمان تأسیسات و غیره …. به پایان رسیده است . البته تعمیرات کلی و اساسی در سال 1379 در خط تولید و تمامی ساختمان به انجام رسید که تعداد انبارها افزایش پیدا کرد. مثلا : انبار قرنطینه از 1 به 2 افزایش یافت . و اتاق Blanch از 1 به 2 افزایش یافت.
قیمت فروش محصولات
کمپوت گلابی قیمت (فروش ) = 3000ریال .
کمپوت گیلاس قیمت (فروش ) = 4500 ریال
کمپوت سیب قیمت (فروش ) = 30000 ریال
کمپوت شلیل قیمت (فروش ) = 7500 ریال
کمپوت زردآلو قیمت (فروش ) = 3800 ریال
کمپوت آلبالو قیمت (فروش ) = 3800 ریال
کنسرو نخود فرنگی قیمت (فروش ) = 3200 ریال
کنسرو لوبیا قیمت (فروش ) = 2600 ریال
کنسرو بادمجان قیمت (فروش ) = 3000 ریال
مربای هویج قیمت (فروش ) = 3850 ریال
مربای آلبالو قیمت (فروش ) = 5950 ریال
مربای بالنگ قیمت (فروش ) = 3000 ریال
ترشی لیته قیمت (فروش ) = 4500 ریال
فصل دوم
مشخصات محصول : (نخود فرنگی )
نخود فرنگی بایستی از جایی تهیه می شود که بهترین نوع آب و هوا و خاک کشاورزی برای تولید داشته باشد . نخود فرنگی نباید در موقع برداشت از رنگ طبیعی خود ( سبز شفاف ) خارج شده باشد علت این امر به عواملی چون عدم خاک ، آب و هوای مناسب و نحوه کاشت و داشت و برداشت بستگی کامل دارد . بایستی توجه داشت که نخود فرنگی در موقع برداشت نباید زیاد در یکجا ( محل ) انباشته شود زیرا این امر باعث می شود که رنگ طبیعی محصول( نخود فرنگی)
به زردی و قهوه ای بگراید و موجب عدم کیفیت بالای محصول و کاهش طعم ( عوض شدن مزه و طعم طبیعی ) و پایین آمدن مدت ماندگاری محصول می گردد ، پس می توان گفت که رنگ نخود فرنگی با کیفیت خوب دارای رنگ سبز شفاف بوده که در بعضی موارد سبز پررنگ نیز می باشد .هرچه رنگ نخود فرنگی از حالت اولی رو به پررنگی برود درجه کیفیت آن بالاتر می رود .
چگونگی بازریابی
قبل از اینکه به بحث اصلی مطلب یعنی چگونگی بازاریابی بخواهیم بپردازیم لازم به ذکر است که شرایط و موارد زیر که گفته می شود اگر رعایت شوند باعث به دست آوردن بازارهای فروش داخل و خارج از کشور می شوند .
الف – کیفیت و مرغوبیت بالای محصولات : هر چه کیفیت و مرغوبیت محصولات تولید شده بالاتر و بهتر شود باعث فروش و به دست گرفتن بازار می شود .
ب – تبلیغات : یکی دیگر از راههای نوین در بدست آوردن بازارهای فروش همین تبلیغات می باشد مثل : تبلیغات تلویزیونی ، رادیویی ، روزنامه ، مجله ، و برچسب خود محصول ( قوطی ) و غیره …….
ج – قیمت مناسب : در کنار کیفیت و مرغوبیت محصول قیمت مناسب ( محصول ) تولید شده موجب فروش در نتیجه سوددهی بیشتر و از لحاظ اقتصادی نیز برای شرکت مناسبتر می باشد
دتعین جایزه برای محصولات : که این روش اخیرا به صورت گسترده در ایران و جهان روز به روز زیادتر شده و برای بالا بردن فروش محصولات تولید شده راه مناسبی می باشد مثل : جایزه واحد مسکونی و غیره از طریق درج شماره روی قوطی ها و غیره …..
چگونگی تهیه مواد اولیه :
در ابتدای امر باید اشاره کرد که نخود فرنگی از شمال کشور تهیه شده و وارد شرکت بهگل خراسان می شود. باید توجه داشت که نخود فرنگی تولید شده قبل از حمل به شرکت بعد از برداشت نخود فرنگی آن را در داخل سردخانه های مخصوص می گذارند تا از فسادپذیری و از به هدر رفتن محصول جلوگیری شود زیرا که عمر نخود فرنگی هنگام برداشت کم بوده و لازم است که برای پیشگیری از فاسد شدن آنرا در داخل سردخانه های مخصوص قرار داده تا یخ زده و برای حمل راحت تر بوده و عمر آن طولانی شود . البته نباید طولانی مدت نخود فرنگی در سرد خانه نگهداری شود زیرا که باعث می شود طعم و مزه طبیعی نخود فرنگی تغییر کند بعد از مقدمه که به چگونگی تولید و نگهداری نخود فرنگی اشاره شد حالا در زیر شرح کلی درمورد تولید و به مصرف رسیدن آن درخط تولید را بررسی می کنیم .
بعد از حمل نخود فرنگی از شمال کشور به داخل شرکت آنها رادر داخل انبارهای مواد اولیه نگهداری کرده البته قبل از اینکه وارد بحث اصلی خط تولید شویم باید اشاره کرد که مقدار تهیه نخود فرنگی بستگی کامل به تقاضای بازار و نرخ کالا و قیمت مواد اولیه دارد .
مقاسه شرکت بهگل خراسان از نظر رتبه اقتصادی باشرکتهای دیگر :
در این قسمت به مقایسه شرکت بهگل خراسان با شرکت شاداب می پردازیم:
شرکت بهگل از لحاظ رتبه اقتصادی در کشور و سطح استان نسبت به سایر شرکتها در رتبه پایین تری قرار دارد . ما در اینجا برای تفهیم و راحتی کار شرکت بهگل را با شرکت شاداب مقایسه می کنیم1-کیفیت و مرغوبیت محصولات تولید شده بهگل نسبت به شرکت شاداب کمتر بوده
2-از لحاظ امکانات شرکت شاداب دارای خط تولید جدیدتری و پیشرفته تری نسبت به بهگل خراسان می باشد 3 – این شرکت (بهگل) از استانداردهای ایران و بین المللی نسبت به شرکت شاداب دورتر می باشد .
4- امکانات رفاهی ،ایاب و ذهاب ،مزایا برای پیشرفت کارکنان و نیروهای متخصص در شرکت بهگل کم میباشد ،در نتیجه تولید محصول نیز کمترخواهد شد.
5- تمامی عواملی که در بالا ذکر شد باعث می گردد که تفاوت قیمت بین شرکت بهگل و شاداب بشود به عنوان مثال :قیمت فروش نخود فرنگی تولید شده در شرکت بهگل خراسان
3200ریال بوده اما نرخ فروش شرکت شاداب در حدود 3800 ریال می باشد.
بررسی اقتصادی خط تولید :
در بررسی اقتصادی خط تولید به علت عدم همکاری مسؤلان کارخانه هزینه ها به صورت حدود می باشد .
1-ظرفیت تولید روزانه 000/20 هزار قوطی انواع محصولات : قیمت هر قوطی 350 ریال .
2-نخود فرنگی: مقدار محصول در هر قوطی 600 ریال.
3-مخزن حاوی آب نمک برای مایع داخل قوطی نخود فرنگی: هر قوطی (مایع داخل قوطی 40 ریال .
4-تونل اگزاست :هر سه هزار قوطی در ساعت 90000 ریال قیمت برای هر واحد قوطی 300 ریال
5-در بندی محصول :هر سه هزار قوطی 360000 ریال قیمت هر واحد قوطی 120 ریال .
6-بلانچر آب و بخار :هر 3000 قوطی 1260000 ریال قیمت هر واحد قوطی 420 ریال .
7-برچسب زنی :قیمت هر واحد قوطی 100 ریال .
قیمت تمام شده هر قوطی 1660 ریال می باشد و قیمت فروش آن برای هر واحد قوطی کنسرو نخود فرنگی 3200 ریال میباشد در ضمن بایستی اضافه کرد هزینه ها به قیمت تمام شده محصول نیز اضافی می شود .
کارخانه در تاریخ 1/6/65 با 4500000 ریال وجه نقد، 1000000 ریال کالا، 500000 ریال اثاثه شروع به کار نموده و معاملات زیر را طی دو ماه مهر و آبان انجام میدهد.
2/6- پرداخت مبلغ 1200000 ریال بابت اجاره 6 ماه محل کارخانه
5/6- خرید 40000000 ریال کالا که 25% آن نقدا، دو فقره سفته 500000 ریالی به سر رسیدهای 25/6و 25/7 صادر و بقیه با شرط (ن/45-4/10) بوده است.
6/6- فروش 500000 ریال کالا به طور نقد (با خریدار توافق شد 2% به وی تخیف داده شود)
7/6 -دریافت صورتحسابی به مبلغ 50000 ریال بابت تعمیر اثاثه کارخانه
8/6 -فروش 1000000 ریال کالا با شرط (ن/20-3/8)
10/6 -معادل 100000 ریال از کالای فروخته شده در 8/6 به علت عدم مطابقت با نمونه برگشت داده شد.
15/6- پرداخت بدهی خرید 5/6
18/6 -خرید 25000000 ریال کالا با شریط (ن /35- 3/10)
19/6 – پرداخت 20000 ریال بابت هزینه حمل کالای خریداری شده
20/6 – برگشت 500000 ریال کالای خریداری شده در 18/6 به علت معیوب بودن
22/6- فروش 2000000 ریال کالا به طور نقد پس از کسر 3% تخفیف
23/6- فروش 1500000 ریال کالا با شرط (ن /20-3/8)
24/6- خرید 1250000ریال کالا به طور نقد (نماینده کارخانه موفق میشود 2% از بهای رسمیآن کم نماید).
25/6 – پرداخت وجه سفته صادره در 5/6
26/6- فروش 500000 ریال کالا به طور نقد به علت تغییر فصل کارخانه تصمیم میگیرد از 25/6 تا پایان شهریور 65 به خریداران نقدی معادل 5% تخفیف اعطا نماید)
27/6- دریافت وجه کالای فروخته شده در 8/6
28/6- پرداخت وجه کالای خریداری شده در 18/6
29/6- پرداخت مبلغ 50000 ریال بابت صورتحساب تغییر اثاثه کارخانه
30/6- دریافت وجه فروش 23/6
مطلوبست: ثبت اقلام فوق در دفتر روزنامه عمومیو انتقال آن به حسابهای دفتر کل
دفتر روزنامه عمومی
تاریخ شرح عطف بدهکار بستانکار
1/6/65 صندوق
موجودی کالا
اثاثه
سرمایه
بابت سرمایه گذاری کارخانه 111
113
121
311 4500000
1000000
500000
6000000
2/6/65 پیش پرداخت اجاره
صندوق
بابت پیش پرداخت اجاره 6 ماهه محل کارخانه 114
111 1200000
1200000
5/6/65 خرید کالا
صندوق
اسناد پرداختنی
بستانکاران
بابت خرید کالا نقد و نسیه 511
111
212
211 4000000
1000000
1000000
2000000
6/6/65 صندوق
فروش کالا
با کسر 2% تخفیف 111
411 490000
490000
7/6/65 هزینه تعمیر اثاثه
بستانکاران
دریافت صورتحساب تعمیر اثاثه 611
211 50000
500000
8/6/65 بدهکاران
فروش کالا
فروش با شرط (ن/20-3/8) 112
411 1000000
1000000
10/6/65 برگشت از فروش و تخفیفات
بدهکاران
برگشتی از فروش به علت عدم تطبیق با نمونه 412
112 100000
100000
15/6/65 بستانکاران
برگشت از خرید و تخفیفات
صندوق
بابت پرداخت بدهی 211
513
111 2000000
80000
1920000
تاریخ
شرح عطف بدهکار بستانکار
18/6/65 خرید کالا
بستانکار
خرید کالا با شرط ( ن/ 35- 3/10) 511
211 2500000
250000000
19/6/65 هزینه حمل کالای خریداری شده
صندوق
پرداخت بابت حمل کالای خریداری شده 514
111 20000
20000
20/6/65 بستانکاران
برگشت از خرید و تخفیفات
بابت برگشت کالا به علت معیوب بودن 211
512 500000
500000
22/6/65 صندوق
فروش کالا
بابت فروش نقدی پس از کسر 3% تخفیف 111
411 1940000
1940000
23/6/65 بدهکاران
فروش کالا
فروش با شرط (ن/ 20-3/8) 112
411 1500000
1500000
24/6/65 خرید
صندوق
خرید نقدی کالا پس از کسر2% تخفیف 511
111 12250000
1225000
25/6/65 اسناد پرداختنی
صندوق
بابت پرداخت وجه سفته صادره در 5/6 212
111 500000 500000
26/6/65 صندوق
فروش کالا
بابت فروش نقدی پس از کسر 5% تخفیف 111
411 475000
475000
27/6/65 صندوق
بدهکاران
دریافت بابت طلب 111
112 900000
900000
28/6/65 بستانکاران
صندوق
تخفیفات نقدی
خرید بابت پرداخت بدهی 211
111
513 2000000
1940000
60000
29/6/65 بستانکاران
صندوق
پرداخت وجه صورتحساب مورخ 7/6 211
111 50000
50000
30/6/65 صندوق
تخفیفات نقدی فروش
بدهکاران
دریافت بدهی پس از کسر تخفیف 111
413
112 1455000
45000
1500000
27950000 27950000


تحقیق در مورد Portal با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد Portal با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد Portal با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد Portal با word :
مقدمه
این نرم افزار یک بستر مناسب برای ساخت پورتالها یا وب سایتهای سازمانی می باشد. در این بستر تمامی فعالیتها و عملیاتهای که در پورتالهای سازمانی مشترک است، پیاده سازی شده است. همچنین این نرم افزار دارای 45 ماژول مستقل مانند فروش الکترونیکی، سیستم مدیریت اسناد، نقش سایت، سیستم اخبار، سیستم پرسش و پاسخ، لیست های شخصی و … می باشد که مدیر سیستم می تواند از این ماژولها در سایت خود استفاده کند. هسته اصلی این نرم افزار شامل شناسایی کاربر و تعیین سطوح دسترسی برای انواع کاربران به همراه امکانات نمایش اطلاعات در وب است.
مشخصات اصلی بستر پورتال دوران
-یک مجموعه سایت می تواند از چندین پورتال تشکیل شود که اطلاعات همه آنها روی یک پایگاه داده قرار می گیرد.
-هرپورتال از چندین صفحه تشکیل می شود که این صفحات می تواند به صورت سلسله مراتبی (درختی) دسته بندی شوند که حرکت روی آنها به کمک منوها انجام می شود. منوهای مختلفی در سیستم در نظر گرفته شده اند . حرکت روی صفحات و نوع صفحات توسط مدیر سیستم قابل تعریف است و بنا براین برای تولید یک جریان خاص از صفحات اطلاعاتی نیازی به هیچ گونه برنامه نویسی نمی باشد.
-در هر صفحه می تواند از چندین ماژول استفاده کرد که می توان برای انواع کاربران براساس سطوح دسترسی آنها امکانات نمایش، حذف، ویرایش و اضافه کردن را مشخص نمود
1-1-مدیریت Portal
این بخش مربوط به مدیر سیستم می باشد و مدیر می تواند تنظیمات سایت را تعیین کند. در این قسمت تک تک گزینه ها را توضیح می دهیم:
1-1-1-خصوصیات نمایشی سایت
در این بخش تنظیمات مربوط به نحوه نمایش دادن پورتال می باشد. این تنظیمات شامل عنوان سایت، زبانهای سایت و شمایل و طرح بندی سایت می باشد.
1-1-1-1-Site Title
این گزینه مربوط به عنوان سایت می باشد که در قسمت Header سایت نمایش داده می شود.
1-1-1-2-Site Path
این گزینه مسیر فایل های پورتال را نمایش می دهد و قابل تغییر است پورتال نمی باشد.
1-1-1-3-Language List
در این گزینه می توان زبانهای سیستم را معرفی کنیم.
1-1-1-4- Logo
این گزینه مربوط به شکل نمایش داده شده در بخش بالای سایت (Logo) می باشد و لازم است اسم فایل تصویری در این قسمت وارد کنید.
1-1-1-5-Page Layout
این گزینه مربوط به طرح بندی سایت می باشد و طرح بندی کلی سایت را معرفی می کند.
1-1-1-6- Theme
این گزینه مربوط به شمایل سایت بوده و نحوه نمایش محتویات را معرفی می کند
1-1-2- تنظیمات امنیت و ثبت نام کردن در سایت
در این بخش تعریف می شود که نحوه ثبت نام کاربران چگونه باشد و از چه کشورهای سیستم کاربر بپذیرد.
1-1-2-1- Allow New Registration
این گزینه تعیین می کند که آیا سیستم پورتال کاربر جدیدی می پذیرد یا خیر؟
1-1-2-2- Registration Type
این گزینه نحوه ثبت کاربر در سیستم را تعیین می کند.
1-1-2-3- Allowed Countries
این گزینه تعیین می کند که افراد از چه کشورهای حق ثبت نام در سایت را دارند.
1-1-3-تنظیمات کلید واژه های جستجو
این تنظیمات بیشتر مربوط به جستجو گرها و برنامه های جستجو در وب (Browser) می باشد.
1-1-3-1- Defualt Page Title
این گزینه عنوان سایت را در قسمت عنوان جستجوگر وب تعیین می کند.
1-1-3-2- A Defualt Keyword To Identify
در این گزینه یک عنوان برای شناسائی تمام صفحات پورتال برای جستجوگر ها تعیین می کنیم.
1-1-3-3- Default Page Keyword
این گزینه برای تعیین کلید واژه های صفحه جاری می باشد.
1-1-3-4- Default Page Description
این گزینه برای نوشتن توضیحاتی درباره محتویات صفحه می باشد و این توضیحات در اعلام نتیجه جستجوگرها نمایش داده می شود.
1-1-3-5- Default Page Encoding
این گزینه کد نمایش (Charset) سایت را تعیین می کند. (جستجو گر وب با چه کدی صفحه را نمایش دهد.)
1-1-4- تنظیمات و مدیریت صفحات
در این قسمت صفحات (Tabs) موجود در سایت لیست شده اند و مدیر می تواند ترتیب آنها را در این قسمت مشاهده نماید و تغییرات لازم را در صفحات اعمال کند.
مدیر می تواند با انتخاب گزینه Add New Tab صفحه جدیدی ایجاد کرده و با انتخاب آیکون ؟ صفحه مورد نظر خود را ویرایش کند. برای حذف کردن یک صفحه باید گزینه ؟ انتخاب کرد. برای تغییر ترتیب نمایش صفحات از گزینه های ؟؟ می تواند استفاده کرد.
1-1-5- تنظیمات امنیت و سطح دسترسی کاربران
در این بخش گروه ها (Role) را تعیین و تعریف کرده و سطح دسترسی کاربران عضو در سایت را معین می نماییم. در ضمن در این قسمت مدیر می تواند کاربرانی برای سیستم تعیین کند.
برای ایجاد یک Role جدید می توان Add New Role را انتخاب کرده و نام گروه مورد نظر را وارد کرد.
برای تعریف یک کاربر جدید باید از بخش User management گزینه ؟ را انتخاب کرده و فرم مشخصات کاربر مورد نظر را کامل کرد.
بخش دوم
طراحی صفحات Portal
شامل موضوعات زیر:
1-ایجاد Tabها
2-1- ایجاد Tabها
برای صفحه بندی صفحات ابتدا باید درون صفحاتTab ایجاد نمود. و داخل Tabها نیز می توان از ماژول ها استفاده نمود.
این Tabها را می توان در قسمت Pane (Left، Right و Center) یا Header یا Footer قرار داد.
برای این کار ابتدا وارد Portal مربوطه گردیده. سپس با استفاده از گزینه Administration وارد صفحه تنظیمات (شکل 9) آن Portal می گردیم.
در این صفحه در قسمت Tabs گزینه Add New Tabs انتخاب گردد.
با انتخاب این گزینه صفحه ایجاد Tab (شکل 10) نمایان می گردد. در این صفحه پارامترهای زیادی برای ایجاد Tabها جدید می باشد که توضیح آن به شرح زیر می باشد.
2-1-2-Tob Name and Layout
2-1-2-1- Tab Name
در این قسمت نامی را که برای این Tab در نظر گرفته شده است، نوشته می شود.
2-1-2-2- Invisible in cultures
در این قسمت اگر در مقابل هر زبانی تیک زده شود، آن Tab در آن زبان دیده نمی شود.
2-1-2-3- Tab is footer
اگر این پارامتر تیک زده شود، آن Tab در Footer نمایش داده می شود.
2-1-2-4- Authorized Roles
در این قسمت افرادی که قادر به دین Tab می باشند, مشخص می شوند.
2-1-2-5- Parent tab
در این قسمت می توان تعیین نمود که Tab جدید خود به عنوان یک Tab مستقل (Root Level) باشد. یا زیر مجموعه یک Tab قبلی باشد. (لیست Tab های قبلی نیز در این قسمت موجود میباشد)
2-1-2-6- Show to mobile users
در صورتی که این گزینه تیک بخورد، کاربرانی که از طریق Mobile به سایت متصل می شوند نیز میتوانند این Tab را ببینند.
2-1-2-7- Mobile Tab Name
در این قسمت نامی را که می خواهیم کاربران Mobile این Tab را به آن نام ببینند نوشته میشود.
2-1-2-8- Module Type
بعد از ایجاد Tab نوبت اختصاص دادن Module به آن Tab می رسد. برای این کار در این قسمت ابتدا نوع ماژول مشخص می شود. مثلا HTML Document
2-1-2-9- Module Name
در این قسمت عنوان ماژول (عنوانی که بعد از انتخاب Tab کاربران می بینند) مشخص می شود.
بعد از انتخاب عنوان ماژول گزینه Add To Organize modules Below کلیک گردد. تا ماژول جدید به Tab مربوطه اضافه گردد. این ماژول به صورت پیش فرض در قسمت center، Add میگردد. پس از آن می توان با فلش های کناری آن را به Left Pane یا Right Pane منتقل نمود. در صورتی که بخواهیم یک ماژول دیگر را به این Tab اضافه کنیم، باید از قسمت Module Type یک نوع دیگر از ماژول ها را انتخاب کرده، سپس یک Module Name دیگر به آن اختصاص داده سپس آن را توسط گزینه Add To Organize modules Below به Tab مربوطه اضافه نماییم.
2-1-2-10- Meta Settings
این قسمت نیز مانند بخش 2-1-2-15 تنظیم گردد.
2-1-2-11- Theme and layout settings
در صورتی که بخواهیم برای این Tab به صورت جداگانه از متن صفحه، یک Layout یا یک Theme دیگری اختصاص داده شود. تنظیمات این قسمت را به صورت دلخواه انجام می دهیم.
2-1-2-12- Culture settings
دو پارامتر اول برای زمانی است که بخواهیم برای این Tab در زبان های مختلف در این صفحه (برای هر زبان به صورت مجزا) دارای یک Title باشد. در این قسمتها آنها نوشته می شود.
دو پارامتر بعدی نیز برای زمانی است که بخواهیم Key Word هایی از این Tab را برای جستجوی بهتر Engine Searchها در نظر بگیریم. آن Key Wordها را (برای هر زبان به صورت مجزا) در این قسمتها نوشته می شود. در نهایت گزینه Apply Changes زده می شود تا تمامی تغییرات اعمال گردد.
بخش سوم
Module های Portal
شامل موضوعات زیر:
1-ساختار Module ها
2-معرفی برخی ماژولهای برنامه
3-1- ساختار Module ها
ماژول ها هر کدام دارای ظرفیتهایی می باشند (مانند: ماژول متن، ماژول تاریخ، ماژول عکس، گالری و …) که به طراحی صفحات Portal اجازه می دهد، با استفاده از آنان سایت خود را طراحی می نماید.
در این قسمت تغییراتی را که می توان در یک ماژول انجام داد بررسی می نماییم.
3-1-1- Add کردن یک ماژول
برای Add کردن یک ماژول لازم است که قبل از آن یک Tab را به صفحه Add نمود. که شرح آن در قسمت 3-1-2-9 کاملاً توضیح داده شده است.
3-1-2- Edit کردن درون یک ماژول
برای Edit کردن درون یک ماژول، ابتدا به صفحه Home رفته و Tab مورد نظر انتخاب گردد. سپس روی ماژول مورد نظر گزینه Edit (مداد) انتخاب گردد.
پس از این کار، صفحه نوشتن درون ماژول (شکل 8) نمایان می گردد. در این صفحه می توان تمامی موارد دلخواه (بستگی به نوع ماژول دارد) را در ماژول مورد نظر جای داد.
در انتهای این صفحه می توان مواردی را برای کاربرانی که از طریق Mobile به سایت دسترسی دارند جای داد و در نهایت گزینه Apply Changes زده می شود تا تمامی تغییرات اعمال گردد.
3-1-3- حذف کردن یک ماژول
برای حذف یک ماژول باید در صفحه تنظیم پارامترهای صفحات Portal (شکل 7) و در قسمت Tabs ابتدا آن ماژول انتخاب گردد. سپس گزینه Delete (سطل اشغال) انتخاب گردد.
3-1-4- Properties یک ماژول
برای تغییر دادن خصوصیات یک ماژول باید به Properties آن ماژول مراجعه نمود. برای این کار ابتدا به صفحه Home رفته و Tab مورد نظر انتخاب گردد. سپس روی ماژول مورد نظر گزینه Edit Properties (چرخدنده) انتخاب گردد.
در این صفحه (شکل 9) پارامترهای مختلفی وجود دارند که می توان آنها را به دلخواه تنظیم نمود.
پارامترهای این صفحه به دو بخش تقسیم شده اند:
1-پارامترهایی که برای هر ماژول منحصر به فرد هستند.
2-پارامترهایی که برای همه ماژول ها مشترک هستند.
ما در این بخش فقط پارامترهایی که برای همه ماژول ها مشترک می باشند را توضیح خواهیم داد. و پارامترهایی که برای هر ماژول منحصر به فرد می باشند همراه با لیست کامل ماژول ها در قسمتهای بعدی این راهنما به تفسیر توضیح داده خواهد شد.
3-1-4-1- Apply Theme
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که این ماژول تحت Theme خاصی باشد یا نباشد.
3-1-4-2- Theme
در این قسمت مشخص می شود که تحت تاثیر کدام Theme باشد.
3-1-4-3- Show Title
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که Title این ماژول نشان داده شود یا نشود.
3-1-4-4- Show Modified by
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که مشخصات آخرین نفری که این ماژول را تغییر داده است نشان داده شود یا نشود.
3-1-4-5- Culture
در این قسمت مشخص می شود که این ماژول در کدام زبان ها نمایش داده شود.
3-1-4-6- Title (fa-IR)
در این قسمت باید عنوانی را که می خواهیم این ماژول در زبان فارسی نمایش دهد، مشخص گردد.
4-1-4-7- Title (en-US)
در این قسمت باید عنوانی را که می خواهیم این ماژول در زبان انگلیسی نمایش دهد، مشخص گردد.
3-1-4-8- Show Print Button
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که گزینه Print در این ماژول نشان داده شود یا نشود
3-1-4-9- Show Help Button
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که گزینه Help در این ماژول نشان داده شود یا نشود.
سپس گزینه Edit base setting کلیک شود.
در این صفحه نیز پارامترهایی دیگری برای تنظیم وجود دارد:
3-1-4-10- Module name
در این قسمت می توان نام ماژول مربوطه را تغییر داد.
3-1-4-11-Cache Timeout
در این قسمت مدت زمانی که اطلاعات درون ماژول نسبت به تغییرات Refresh می شوند، باید تعیین گردد.(بر حسب ثانیه).
3-1-4-12- Move to tab
در این قسمت می توان مشخص نمود که این ماژول تحت کدام Tab قرار گیرد.
3-1-4-13-Roles that can view
در این قسمت گروه هایی که (Roles) اجازه دیدن این ماژول را دارند مشخص می گردند.
3-1-4-14- Roles that can edit
در این قسمت گروه هایی که (Roles) اجازه ویرایش این ماژول را دارند مشخص می گردند.
3-1-4-15- Roles that can add
در این قسمت گروه هایی که (Roles) اجازه اضافه کردن این ماژول را دارند مشخص می گردند.
3-1-4-16- Roles that can delete
در این قسمت گروه هایی که (Roles) اجازه حذف این ماژول را دارند مشخص می گردند.
3-1-4-17- Roles that can edit Properties
در این قسمت گروه هایی که (Roles) اجازه ویرایش Properties این ماژول را دارند مشخص
میگردند.
3-1-4-18- Show to mobile users
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که به کاربران Mobile این ماژول نشان داده شود یا نشود.
3-1-4-19- Show on every page
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که این ماژول در هر صفحه نشان داده شود یا نشود.
3-1-4-20- Can collapse window
تیک زدن این پارامتر مشخص می کند که پنجره نمایش ماژول قابلیت Minimize شدن داشته باشد یا نداشته باشد.
3-2- ماژولهای عمومی
این ماژولها برای ارائه خدمات عمومی و مشترک در پورتالهای در نظر گرفته شده اند.
ماژولهای پورتال حدود 60 عدد هستند که 40 مورد از مهم ترین آنها در زیر آمده است:
1-Announcements (اعلان و اخبار)
در این قسمت می توانید آخرین اعلان و اخبار موجود در سایت را بطور کامل در صفحات سایت قرار دهید (معمولاً صفحه اصلی)
2-Articles (مقالات)
این قسمت نیز شامل اطلاعات و اخبار و مقالات موجود در سایت می باشد. با این تفاوت که بخشی از اطلاعات به صورت خلاصه قرار گرفته و برای خواندن متن کامل باید آن مقاله را انتخاب کرد. همچنین محدود به زمان بوده و بعد از مدت در نظر گرفته شده به صورت اتوماتیک به بخش آرشیو منتقل میشود.
3-Blog (روزنگار)
محیطی است که به شما امکان انتشار ایده ها، افکار و دیدگاههای خود، همانند یک روزنامه نگار را میدهد. احتیاجی نیست که یک مقاله و یا داستان طولانی بنویسید، بلکه یک وبلاگ نویس ذهنیات خود پیرامون مسایل مورد علاقه اش را ارائه می کند، بدونه اینکه این ایده ها به طور کامل بررسی شده باشند همچنین دیگران میتوانند نظریان خود را در ادامه بیان نمایند.
4-Contacts (ارتباطات)
در این قسمت می توانید لیستی از اشخاص به همراه مشخصاتشان ایجاد کرده تا در صورت لزوم به آنها رجوع نمائید.
5-Dictionary (دیکشنری)
امکانی است تا بتوانید سایت خود را به یک دیکشنری با امکانات کامل مجهز نمائید. امکاناتی از قبیل دسته بندی لغات، اضافه/ ویرایش/ حذف لغات، بخش علاقه مندیها، History جستجو و بخش Import و Export کلمات به صورت فایلهای XML
6-Database Tools (ابزار بانک های اطلاعاتی)
این بخش برای کاربران حرفه ای و بخش فنی در نظر گرفته شده با بتوانند به کل بانک اطلاعاتی سایت متصل شده و از تمامی امکات موجود در یک بانک اطلاعاتی مانند Tables, Views, Stored Procedures, Triggers استفاده نمایند.
7-Database Table Edit (ابزار مدیریت جداول بانکهای اطلاعاتی)
به کمک این قسمت کاربران حرفه ای سایت میتوان محتویات جداول بانک اطلاعاتی برنامه را تغییر دهند (اضافه/ویرایش/حذف).


مقاله عدسی چشم با word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عدسی چشم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عدسی چشم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عدسی چشم با word :
عدسی چشم
Crystalin Lens
تعریف چَشم:
چَشم یا چـِشم عضو بارز اولین حس از حواس پنجگانه یعنی بینایی است. در زبان پهلوی هم این واژه به همین گونه به کار میرفتهاست.
انواع گوناگونی از اندامهای حساس به نور در موجودات زنده یافت میشود. سادهترین انواع چشمها تنها توان تشخیص وجود نور در پیرامون را دارند در صورتیکه چشمهای پیچیدهتر قادرند شکلها و رنگها را نیز از هم بازشناسند.
عدسی چشم :
عدسی عضوی است محدب الطرفین ، قابل انعطاف، بدون رگ و شفاف با قطر 9 میلیمتر و ضخامت 4میلیمتر که ما بین مایع زلالیه و زجاجیه چشم قرار دارد. و توسط زنولها به شیارهای بین جسم مژگانی اتصال دارد.عدسی در پشت مردمک واقع شده است و عمل تطابق و متمرکز کردن نور بر روی شبکیه را انجام میدهد.
در هنگام مطالعه، عدسی با تغییر انحنا خود این امکان را ایجاد مینماید که بتوانیم اجسام نزدیک را بخوبی ببینیم. این قابلیت از سن 40 تا 45سالگی به بعد، کاهش
مییابد و بنابراین پیر چشمی عارض میگردد، بدین معنا که برای دید نزدیک و مطالعه نیاز به عینک جداگانه خواهد بود. هرگاه فردی به نزدیک نگاه میکند، انقباض عضله سیلیاری، کشش عدسی را کم میکند و لذا عدسی کرویتر شده و قدرت انکساری بیشتری پیدا میکند و تصویر جسم نزدیک را بر شبکیه میاندازد (عمل تطابق). در نگاه به دور عکس این حالت اتفاق میافتد. با پیر شدن و کاهش حالت ارتجاعی عدسی ، قدرت تطابق آن کاهش مییابد و فرد تار میبیند.این همان حالتی است که به آن پیر چشمی گفته می شود.
عمل عدسی در چشم :
عدسی (بعد از قرنیه) دومین قدرت چشم است. عدسی در پشت مردمک واقع شده است و عمل تطابق و متمرکز کردن نور بر روی شبکیه را انجام میدهد. در هنگام مطالعه، عدسی با تغییر انحنا خود این امکان را ایجاد مینماید که بتوانیم اجسام نزدیک را بخوبی ببینیم. این قابلیت از سن 45-40 سالگی به بعد، کاهش مییابد و بنابراین پیر چشمی عارض میگردد، بدین معنا که برای دید نزدیک و مطالعه نیاز به عینک جداگانه خواهد بود. هرگاه فردی به نزدیک نگاه میکند، انقباض عضله سیلیاری، کشش عدسی را کم میکند و لذا عدسی کرویتر شده و قدرت انکساری بیشتری پیدا میکند و تصویر جسم نزدیک را بر شبکیه میاندازد (عمل تطابق). در نگاه به دور عکس این حالت اتفاق میافتد. با پیر شدن و کاهش حالت ارتجاعی عدسی ، قدرت تطابق آن کاهش مییابد و فرد
بیماریهای عدسی چشم :
پیر چشمی با کاهش قدرت تطابق عدسی، باعث کاهش توانایی فرد در اجرای اعمال نزدیک میشود.
آب مروارید یا کاتاراکت که یکی از شایعترین بیماریهای چشم میباشد بعلت کدر شدن عدسی چشم اتفاق میافتد. در آب مروارید، کدورت عدسی باعث تاری دید دور و نزدیک میشود.
در رفتگی عدسی که با تاری دید شدید مشخص میشود.
همچنین کاهش تطابق عدسی چشم میتواند باعث عیوب انکساری چشم (دوربینی، نزدیک بینی و ;)
اب مروارید بیماری شایع عدسی چشم :
آب مروارید چیست؟
آب مروارید عبارت است از کدر شدن عدسی چشم که بصورت طبیعی شفاف است. مانند پنجره ای که بخار آب آنرا تار کرده باشد، آب مروارید نیز باعث تاری دیده میشود. عقاید غلطی درباره آب مروارید وجود دارد، اما باید گفت که
انواع آب مروارید:
1– کاتاراکت هسته ای یا نوکلئار: که کدورت عمدتا درقسمت های مرکزی عدسی قرار داشته و حاصل تغییرات طبیعی سن است.
2 – کاتاراکت قشری یا کورتیکال: که کدورت عمدتا در قسمت های محیطی عدسی است و تدریجا به قسمت های مرکزی کشیده می شود. بسیاری از دیابتی ها به این نوع کاتاراکت گرفتار می شوند.
3 – کاتاراکت زیر کپسولی یا ساب کپسولر: که در قسمت پشتی عدسی شروع می شود. افراد دیابتی، دوربینی بالا، مبتلایان به رتینیت پیگمانتر، و مصرف کنندگان دارو های استیروئیدی ( کورتون) معمولا به این نوع مبتلا می شوند.
آب مروارید:
1 پرده ای بروی چشم نیست
2 بر اثر استفاده بیش از حد از چشم بوجود نمی آید
3 سرطان نیست
4 از یک چشم به چشم دیگر سرایت نمی کند
5 سبب کوری قابل برگشت نمی شود
علائم شایع آب مروارید عبارتند از:
1 تار شدن دید چشم که بدون درد است
2 حساسیت به نور
3 تغییرات مکرر نمره عینک
4 دو بینی در یک چشم
5 احتیاج به نور بیشتر برای مطالعه
6 کاهش دید در شب
7 محو شدن یا زرد شدن رنگها
آب مروارید ممکن است سبب تاری یا عدم وضوح دید شود
مقدار و شکل کدر شدن عدسی متفاوت است. چنانچه کدر شدن عدسی نزدیک مرکز عدسی نباشد ممکن است شما از وجود آب مروارید آگاه نباشید.
علل آب مروارید کدامند؟
شایعترین شکل آب مروارید ناشی از افزایش سن است. سایر علل آب مرواریدعبارتند از:
سابقه خانوادگی ابتلا به آب مروارید
مشکلات طبی مانند بیماری قند (دیابت)
ضربه به چشم
مصرف طولانی داروها مانند کورتن
قرار گرفتن طولانی مدت و بدون محافظت در مقابل نور آفتاب
سابقه جراحی چشم
چگونه آب مروارید تشخیص داده میشود؟
معاینه دقیق توسط چشم پزشک میتواند وجود و وسعت آب مروارید، و همچنین هر گونه مشکل دیگری که باعث کاهش دید یا ناراحتی می شود را مشخص کند. ممکنست علل دیگری علاوه بر آب مروارید بویژه مشکلات پرده شبکیه و یا عصب بینایی باعث کاهش دید شود. چنانچه این مشکلات وجود داشته باشد، بعد از عمل آب مروارید ممکنست دید کامل به دست نیاید. در صورتیکه این مشکلات شدید باشد، حتی عمل آب مروارید نیز ممکنست باعث بهبود دیده نشود. چشم پزشک میتواند به شما بگوید که چقدر احتمال دارد این مشکلات در چشم شما وجود داشته باشد.
آب مروارید با چه سرعتی ایجاد میشود؟
سرعت ایجاد آب مروارید نزد افراد مختلف فرق میکند و حتی ممکنست بین دو چشم نیز متفاوت باشد. اغلب آب مروارید هائی که با افزایش سن ایجاد میشوند در طی چند سال بتدریج بوجود می آیند. سایر آب مرواریدها بخصوص در افراد جوان و یا در بیماران مبتلا به بیماری قند ممکنست بسرعت و در طی چند ماه باعث کاهش دید شوند. بنابراین پیش بینی دقیق سرعت پیشرفت آب مروارید امکانپذیر نیست.
آب مروارید چگونه درمان میشود؟
تنها راه درمان آب مروارید جراحی است. بهر حال چنانچه علائم آب مروارید خفیف باشد تغییر نمره عینک ممکنست موقتا مشکلات شما را حل نماید. هیچگونه دارو، روش تغذیه، ورزش یا وسائل نوری وجود ندارد که باعث درمان یا جلوگیری از آب مروارید شوند. دوری از نور خورشید ممکن است به جلوگیری یا کند شدن پیشرفت آب مروارید کمک کند. عینکهای آفتابی که نور ماورا بنفش را جذب می کنند یا عینکهای طبی با یک پوشش ضد اشعه ماورا بنفش باعث حفاظت چشم می شوند.
چه موقع بایستی جراحی انجام شود؟
هنگامیکه آب مروارید بحدی باعث کاهش دید شود که مانع انجام فعالیتهای روزانه بشود. این عقیده که آب مروارید بایستی جهت عمل “رسیده” باشد درست نیست.
وقتی که آب مروارید ایجاد می شود عدسی چشم ضخیم و کدر می گردد. نور نمی تواند از آن به آسانی عبور کند و به این ترتیب باعث تاری دید می شود.
جراحی آب مروارید هنگامیکه نیازهای بینایی شما آن را ایجاب کند می تواند انجام شود. شما باید ببینید که آیا دید شما در حدی است که بدون هیچ ناراحتی کارتان را انجام دهید یا خیر؟ بدون خطر رانندگی کنید؟ آیا می توانید براحتی بخوانید و تلویزیون تماشا کنید؟ آیا شما می توانید فعالیتهای روزانه مثل پخت و پز، خرید، کارهای منزل، خوردن داروهایتان را بدون مشکل انجام دهید.
بر اساس مشکلاتتان، شما و چشم پزشکتان می توانید با هم تصمیم بگیرید که چه موقع جراحی لازم است.
انتظار شما از عمل آب مروارید چه باید باشد؟
سالانه بیش از دهها میلیون عمل آب مروارید در کشورهای پیشرفته جهان انجام می شود که حدود 95% این عمل ها بدون عارضه است. در کشور ما نیز سالانه بیش از 100,000 عمل آب مروارید با بهره گیری از روشهای مختلف انجام می شود.
در طی عمل آب مروارید که معمولاً با بی حسی موضعی انجام می شود، عدسی کدر از داخل چشم بیرون آورده می شود. در اغلب موارد بجای عدسی طبیعی یک عدسی یا لنز داخل چشمی دائمی قرار داده می شود. این لنز برای همیشه در چشم شما باقی می ماند و خراب یا فاسد نمی شود. چشم پزشک این جراحی ظریف را با میکروسکوپ و وسائل ظریف و تکنولوژی مدرن انجام می دهد. گذاشتن یا پیوند عدسی مصنوعی توسط جراح ورزیده عوارض بیشتری را به بیمار تحمیل نخواهد کرد بلکه باعث می شود دید بیمار بعد از عمل بسیار خوب باشد و به عینکهای ضخیم و سنگین که مشکلات فراوانی ایجاد می کنند نیاز نداشته باشد.
در نزدیک به یک پنجم بیمارانیکه عمل آب مروارید می شوند کپسول طبیعی که نگهدارنده عدسی داخل چشمی است کدر می شود و جراحی لیزر برای باز کردن این کپسول کدر شده لازم است تا دید مجدداً بهبود یابد.
بعد از عمل آب مروارید شما می توانید تمامی کارهای خود بجز فعالیتهای سنگین را انجام دهید. شما بایستی قطره های تجویز شده توسط جراح را بدرستی و در موقع مقرر استفاده کنید. چندین ویزیت بعد از عمل برای کنترل کردن وضعیت بهبود چشم شما لازم است.
جراحی آب مروارید یک عمل بسیار موفقیت آمیز است. در بیش از 90% موارد دید بهبود می یابد مگر اینکه مشکلی در قرنیه، پرده چشم یا عصب چشم شما وجود داشته باشد. مهم است بدانید که ممکنست عوارض در طی عمل جراحی یا بعد از آن پیش بیاید که باعث کاهش دید شود. مانند هر عمل جراحی نتیجه صد در صد را نمیتوان تضمین نمود.
توصیه های پس از عمل جراحی:
پس از عمل جراحی آب مروارید نکات زیر باید رعایت شود و تا ویزیت بعدی از انجام کارهای زیر خودداری نمایید.
1- استفاده از مواد آرایشی برای چشم و اطراف آن
2 – شستشو و استحمام چشمها
3 – ورزش و فعالیتهای سنگین و بلندکردن اجسام سنگین
4– مالش و دست زدن به چشمها
5 – سرفه کردن و عطسه کردن
6 -زورزدن در هنگام اجابت مزاج
7 – تغییر ناگهانی وضعیت سر
8 – خم شدن سر تا زیر کمر و سجده نمودن. به مدت 3 تا 4 هفته در هنگام نمازخواندن به سجده نروید بلکه مهر را به پیشانی خود بگذارید.
9 – خوابیدن به طرف شکم و یا چشم عمل شده
10 – شستن سر و صورت با شامپو بعد از ویزیت روز اول پس از عمل جراحی و با صلاح پزشک بلامانع است .
11 – در صورت داشتن بینائی کافی رانندگی و تماشای تلویزیون و کار با کامپیوتر تا جائی که شما را خسته نکند، بلامانع است.
12 -بعد از آنکه به شما اجازه استحمام داده شد از ورود آب به داخل چشم به مدت تاهفته خودداری کنید. در موقع استحمام از مالش چشم ها جداُ بپرهیزید.
نتیجه:
آب مروارید علت شایع کاهش دید بخصوص در افراد مسن است اما قابل درمان می باشد. چشم پزشک علاوه بر اینکه می تواند به شما بگوید که آیا کاهش دید شما ناشی از آب مروارید است و یا علت دیگری دارد. در تصمیم گیری در مورد عمل جراحی نیز به شما کمک می کند.
روش های مختلف عمل جراحی آب مروارید
1- عمل آب مروارید به روش داخل کپسولی یا اینترا کپسولار کاتاراکت اکسترکشن
2-عمل آب مروارید به روش خارج کپسولی یا اکسترا کپسولار کاتاراکت اکسترکشن
درعمل آب مروارید به روش داخل کپسولی؛ عدسی به همراه کپسول احاطه کننده آن از چشم خارج می شود و در نتیجه جائی برای کارگذاری لنز داخل چشمی باقی نمی ماند. این روش در حال حاضر تقریبا کنار گذاشته شده و فقط در موارد خاصی؛ مثلا زمانی که لنز دچار نیمه در رفتگی است و امکان حفظ کپسول عدسی وجود ندارد، بکار می رود
در عمل آب مروارید به روش خارج کپسولی؛ پس از باز کردن قسمت قدامی کپسول عدسی، محتویات آن خارج شده و در نتیجه از محفظه کپسول عدسی میتوان به عنوان محل کارگذاری لنز داخل چشمی استفاده کرد. این روش خود به دو شکل : 1- با برش بزرگ و 2- با برش کوچک ؛ انجام می شود در عمل آب مروارید به روش خارج کپسولی با برش بزرگ؛ محل اتصال قرنیه به صلبیه ( لیمبوس) حدود 9 تا 11 میلی متر باز می شود و پس از باز کردن کپسول قدامی، هسته عدسی خارج می شود و پس از شستن مواد باقیمانده عدسی، لنز داخل چشمی کار گذاشته می شود و محل برش با 6 تا 9 عدد بخیه بسته می شود . حدود دو تا سه ماه بعد بخیه ها برداشته می شوند. پس حدود دو تا سه ماه طول می کشد تا بینائی به حد نسبتا طبیعی برسد.بنابراین عیب اصلی این روش را می توان در طولانی بودن دوره نقاهت آن دانست. از آنجایی که با این روش معمولا مقداری آستیگماتیسم ایجاد می شود؛ ممکن است بینایی صد در صد نشده و برای اصلاح آن نیاز به عینک دور باشد . هم اکنون در اکثر شهر های ایران این روش مرسوم است؛ لذا ما از آن به عنوان “روش مرسوم عمل آب مروارید “نام می بریم.
درعمل آب مروارید به روش خارج کپسولی با برش کوچک؛ از برش حدود میلی متری برای خارج کردن محتویات عدسی استفاده می شود. به این معنی که هسته عدسی در داخل چشم خرد شده و سپس از طریق ساکشن از چشم خارج می شود.
این روش خود به دو نوع است. 1- تکنیک فیکو امولسیفیکیشن: که برای خرد کردن هسته عدسی از انرژی” ماوراء صوت (اولتراسوند)” کمک می گیرد. 2-تکنیک فیکو لیزر: که برای خرد کردن هسته عدسی از انرژی “لیزر” کمک می گیرد.
هم اکنون در تمام دنیا در بیش از 97درصد موارد از انرژی ماوراء صوت استفاده می شود ؛ زیرا این روش قدرت و کارایی بهتری دارد. بخصوص زمانی که آب مروارید پیشرفته بوده و در نتیجه هسته عدسی سفت باشد روش” فیکو لیزر” قابل انجام نیست. در ایران نیز تقریبا در صد در صد موارد از روش” فیکوامولسیفیکیشن اولتراسوند” ( اصطلاحا به آن “فیکو” می گویند) استفاده می شود؛ ولی از آن جائی که در تصور عموم، لیزر دقت بالایی دارد، این روش بنام روش لیزری مطرح می شود. البته ذکر این نکته ضروری است که گاها پس از گذشت مدتی از عمل آب مروارید ممکن است کپسول عدسی کدر شده و باعث تاری دید شود که ما بطور معمول از انرژی لیزر برای باز کردن کپسول ( و مسیر دید) استفاده می کنیم که به این کار ” لیزر کپسولوتومی” می گوئیم
تقریبا بطور همزمان تحول مهم دیگری در طراحی و کیفیت لنزهای مصنوعی داخل چشمی بوقوع پیوست واستفاده از عدسی های مصنوعی تاشونده مرسوم شد.اخیرا لنز هائی طراحی شده اند (موسوم به لنز های با خاصیت تطابق) که با مکانیسم های مختلفی دید نزدیک را نیز تا اندازه قابل توجهی بهبود می بخشند و در نتیجه فرد علاوه بر بینائی خوب دور ، بدون نیاز به عینک مطالعه، نزدیک را هم خوب می بیند.
بنابراین بارزترین حسن عمل جراحی آب مروارید با برش کوچک، کاهش میزان آستیگماتیسم ایجادشده در اثر عمل جراحی و دوره نقاهت و بازگشت بینایی بسیار کوتاه است.
اگر هر دو چشم به آب مروارید مبتلا باشد پزشک آنها را در یک زمان جراحی نمی کند. هر چشم باید به طور جداگانه تحت عمل جراحی قرار گیرد. در صورتیکه وضعیت اورژانس نباشد بهتر است حدود هفته بین دو عمل فاصله باشد. گاهی از اوقات در بیماران مبتلا به بیماری قند جهت معاینه شبکیه و درمان ضایعات ناشی از بیماری انجام عمل آب مروارید ضروری است.
از نظر بی هوشی نیز با پیشرفت تکنولوژی عمل، دیگر نیازی به بی هوشی عمومی وجود ندارد و با تزریق بی حسی و یا حتی ریختن قطره بی حسی عمل جراحی امکان پذیر است.
پیشرفته ترین روش عمل جراحی در دنیا عمل فیکو با استفاده از قطره بی حسی و بدون نیاز به تزریق آمپول بی حسی و یا بی هوشی عمومی است . در این روش مدت زمان عمل حدود ده دقیقه است و نیازی به پانسمان چشم نیست و بیمار بلافاصله پس از عمل مرخص می شود و از روز بعد به کار و زندگی عادی برمی گردد.همه بیماران عمل شده توسط اینجانب با این روش عمل می شوند.
عمل جراحی آب مروارید به طور کلی به دو شکل انجام می شود


بررسی نگرش مردان در مورد خشونت نسبت به زنان با word دارای 91 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی نگرش مردان در مورد خشونت نسبت به زنان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
آسیب ناشی از خشونت شوهران از فشارهایی است که بر زنان وارد می شود . نگاهی سریع و گذار به به تاریخ نشان دهنده عظمت آلام و مصائبی است که به واسطه خشونت مردانه ایجاد شده است . اینگونه خشونت در جنگها ، شکنجه ها و ارتکاب ضرب و شتم مردان در حق مردان زنان ، و کودکان نمود دارد . ضرب و شتم زنان در عین ارزش تلقی شدن در جوامع متداولترین شکل خشونت فیزیکی ، خشونت روانی ، خشونت اجتماعی ، خشونت اقتصادی و خشونت جنسی ، برداشتهای خشونت آمیز نسبت به زن بازتابی است از ارزشها و عقاید اعضا اجتماع که اغلب چندین نسل را در بر می گیرد . و محصول سنتها ، آداب و رسوم : عقاید مذهبی ، قوانین حقوقی و به عبارتی دیگر محصول فرهنگ جامعه است . از عواملی که تبیینهای خشونت مردانه مورد توجه قرار گرفته است . اقتصاد ، مذهب ، خانواده عوامل شخصی بیولوژیکی می باشد .
الگوهای فرهنگی تاریخی نه تنها خشونت مردان را تحریم نکرده بلکه آن را تشویق نموده است هر چه از نظر فرهنگی خشونت پذیرفته تر باشد و مورد تشویق قرار گیرد در نتیجه این نگرش در مردان برای اعمال خشونت تقویت می شود و نتیجه آن اعمال خشونت توسط مردان در انواع گوناگون علیه زنان می باشد . تا زمانی که فرهنگ جامعه تغییر نکند و نگرش مردان نسبت بر خشونت علیه زنان تغییر نکند پدیده خشونت علیه زنان ادامه خواهد داشت .
متأسفانه در جامعه کنونی ما هنوز خشونت علیه زنان به وسیله آداب و رسوم ، نگرشهای سنتی و تفاسیر مذهبی توجیه می شود تا حد زیادی این واقعیت پنهان نگه داشته می شود . حتی خود زنان نیز بر اثر فشارهای سنتی هزاران ساله این واقعیت را به عنوان سرنوشت گریز ناپذیر خود پذیرفته اند و برای بسیاری از زنان این مسئله عادی تقلی می شود .
بنابراین در درجه اول باید فرهنگ ما تغییر کند و بالتبع آن نگرش افراد نسبت به خشونت علیه زنان تغییر کند .
در این تحقیق به این سؤال پرداخته شده است که نگرش مردان معلم شاغل شهر تویسرکان نسبت به خشونت علیه زنان چگونه است ؟
بیان مسئله
پدیده خشونت علیه زنان در خانواده بخشی از مجموعه عناصری است که در جامعه شناسی تحت عنوان رویه تاریک زندگی خانوادگی مورد بحث قرار می گیرد . از واژه تاریک دو مفهوم مستفاد می شود . اول مجموعه عناصری نامطلوب در این نهاد بنیادی جامعه بشری که در مقابل مزایای بی شمار خانواده قرار می گیرند و متأسفانه آنها نیز بی شمارند ، به همین علت یک رویه سکّه درخشان خانواده را تاریک می کنند . مواردی چون تبعیضهای ناشی از جنسیت بالحاظ کردن جنبه های فیزیولوژیک ، بیولوژیک ، فرهنگی ، اجتماعی شامل بی مهری ، پیمان شکنی ، مشاجرات مزمن ، اعمال خشونت به طرق مختلف من جمله ضرب و شتم فیزیکی زنان در این زمره اند . مفهوم دوم واژه تاریک در سایه قرار گرفتن و دور از دید واقع شدن این پدیده های نامطلوب است . به طور نسبی از خانواده به عنوان حریم مقدس و کانون گرم یاد می شود که پاسخگوی بسیاری از نیازهای اساسی بشر است و شاید به سبب همین ویژگیها « حرمت و تقدس » جنبه های آزار دهنده آن در مقایسه با دیگر معضلات بشری کمتر بیان شده است و در نتیجه کمتر مورد بحث قرار گرفته است .


تحقیق قصه حضرت سلیمان (ع) با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق قصه حضرت سلیمان (ع) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق قصه حضرت سلیمان (ع) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق قصه حضرت سلیمان (ع) با word :
حضرت سلیمان )ع( از بلقیس خواستگارى کرد و بلقیس گفت: اگر مىخواهى من با تو ازدواج کنم باید تمام پرندگان، بالاى سرم سایه بیندازند. او نیز پذیرفت. زیرا تمام چرندهها و پرندهها زیر فرمان او بودند. بلقیس گفت: صیغه عقد جارى نمىشود تا اینکه همه حاضر شوند. حضرت سلیمان دستور مىدهد که همه حضور یابند. همه پرندگان حاضر مىشوند. الّا پرندهاى بهنام شوبى )خفاش( که حاضر نشد بیاید. به او گفتند، چرا نمىآئی؟ او گفت، من احترام حضرت سلیمان )ع( را دارم ولى براى چه بیایم اما چون بلقیس ایراد گرفته است من نمىآیم. من از زنان وفائى ندیدهام به همین علت نمىآیم. به او گفتند: چگونه این حرف را مىزنی؟ گفت: پس قصه مرا گوش کنید که در مورد بىوفائى زنان است. فرستاده سلیمان که هدهد بود گفت: من هم قصهاى از وفادارى زنان خواهم گفت تا ببینم قصه کدام یک بهتر است اگر داستان من خوب بود بیا و به حضور سلیمان برو.
شوبى )خفاش( قصهاش را اینطور شروع کرد که در زمانهاى گذشته یک دخترعمو و پسرعمو با هم زندگى مىکردند و هیچ مشکلى نداشتند و با هم شرط کرده بودند که هر کس زودتر بمیرد دیگرى ازدواج نکند. هر دو قبول کردند. بعد از مدتى مرد مىمیرد و زن از شدت ناراحتى هر شب بالاى قبر شوهرش مىرود و گریه مىکند و فانوس کوچکى نیز همراه با خود برمىدارد و هر شب این کار را انجام مىدهد. از قضا دزدى از زندان فرار مىکند. نگهبانانى که او را دنبال مىکنند به قبرستان مىرسند. مىبینند وسط قبرها نورى است. جلوتر که مىروند مىبینند زنى است که بالاى قبر نشسته گریه مىکند و فانوسى در کنار اوست. از او مىپرسند، چرا گریه مىکنی؟ و زن قصه را براى آنها مىگوید که شوهرم فوت کرده و پسرعمویم بوده است و من آنقدر گریه مىکنم تا من نیز بمیرم. مرد به او گفت: این حرفها چیست خودت اگر مرده بودى شوهرت بعد از چهلم مىرفت و زن مىگرفت. اگر من دنبال دزد نبودم خودم به خواستگارى تو مىآمدم. برو به خانهات.
